Új privát üzeneted érkezett!

A liberótól fognak küldeni levelet, abban lesz kérdőív, azt ki kell tölteni és borítékot is adnak abban kell visszaküldeni. Azt hiszem először 5 nyuszit kell küldeni ls cserébe egy teknőst. :lol:
Mi most már a 2. ajcsira pályáztunk, az valami könyvecske, az már 10 nyusziba kerül. :lol:
Szóval, csaj gyűjtögesd!

A Mincsi már majd fél éves volt, mikor küldték!

puszi

Kép
gombocka

Anna,
szerinted miért nem létszik a fénykép a vonalzónál?

Kép
gombocka

lányok?!

Már tök rég meg akartam írni, de mindig elfelejtem.
Nekem tudjátok mi okoz még nagy gondot és a hajam égnel áll tőle.?
körömvágás.
Se alvás közben se ébren nem engedi, úgyhogy állandó küzdés van vele.
Ha álmában akarom levágni fogja és ha háton fekszik akkor bedugja a háta alá a kezét, ha hason fkszik akkor a hasa alá. :shock: :shock:
nálatok működik vmi speckó körömvágási technika.
Ja, és olyan gyorsan nő neki, hogy csak nézek nagyokat!

puszi

Kép
gombocka

Szeee, köszi, legalább tudom, hogy nem untok :lol:

Gombócka, nálunk is ez a helyzet, sőt, kb. kétnaponta lehetne vágni, csak olyan pici a körme, hogy levágni nem lehet, de viszont kéne, mert olyan éles, hogy véresre tud karmolni engem is és magát is...

Képzeljétek, ma összeismerkedtem egy anyukával, 5 hónapos a kisfia, és meséli, (nem tudom, hogy miért volt ilyen közlékeny, mert még csak 2. taliztunk séta közben) hogy a férje elhagyta, amikor a kisfiú 9 hetes! volt, mert a kolléganőjében felismerte a transzcendentális tükörképét, és spirituálisan emelkednek együtt. Hát amikor ezt meghallottam, azt hittem, hogy elájulok, nem megy ki a fejemből, hogy hogy lehet vki ilyen. Egy ügyvéd pali amúgy, nem mintha a diploma számítana, de többet várnék egy úgymond értelmiségitől, minthogy ilyenért leléceljen... Mit szóltok?
szabus

hahó!

Gombócka,
Köszi. De vajon mikor kapok levelet liberóéktól???

én csak szopi közben tudom neki vágni a körmét. Tudom, szopi közben nem kéne zavarni, szemkontaktus, stb, de máshogy nem megy. Sőt fület is így pucolok neki :oops:

Szabus,

Erre nem tudok mit szólni :shock: Nagy az Isten állatkertje...

Kép
szeee

Ja, de a lábujjköröm vágásnál vért izzadok én is... Azt szopi közben nem tudom, így meg folyamatosan rugkapál, ááááá....

Kép
szeee

Hello hello ányok!

Körömvágás: nekem ezzel nincs gondom Pogi hagyja magát általában, úgyhogy az sima ügy!

Gombocka: nem lehet hogy tú lnagy a fájl méret és ezért nem jelenik meg a kép? Nekem a bartánőm nyuszi nélkül küldte be és így is megjöttek a liberos ajándékok, úgyhogy én is így tettem kiváncsi vagyok megjön-e! Szegény MIncsi, még jó hogy jól türte az oltást

Szabus: már bocsi érte, de úgy örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen anyámasszonykatonája! :D Most felviditottál!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Ti aztán nem tétlenkedtek...
:wink: :wink: :wink:

Na beszéltem az Évával telefonon,nagyon szimpinek tűnt,majd csak akkor fogunk összeismerkedni személyesen,ha már mennem kell CTG-re. Sajnos pont december elején műtik a férjét :cry: reménykedem,hogy nem fog egybeesni a szüléssel...

Szeee!
Azért szenvedtünk a kajákkal,mert a cicin kivül nemigen fogadott el semmit,egy üveg bébikaját félóra-háromnegyedóra alatt tudtam beleadagolni,azt is csak nagy mesélések közepette,(van mikor csak felet egy nap) igaz ezáltal nagyon sokat tanult,valahol hasznosak is voltak ezek a "kínlódások",de akkor nagyon macerásnak tűnt ez az egész. Tejpép????Az ismeretlen fogalom számára....Mondjuk megette mindegyik üveges kaját és az én főztömet is,nem válogatós,csak idő kérdése volt...

És az a legérdekesebb az egészben,hogy most is megeszik mindent,pedig azt hittem,hogy a sok üveges cucc miatt válogatós lesz és nem fgoja megenni a főztömet nagyobb korában,de nem válogat,csak lassan eszik továbbra is.... Persze azért javult a helyzet,de az evés a mai napig egy tortura nálunk...nagyrészt már egyedül eszik,de jobb,ha én is besegítek,mert akkor legalább több lemegy.

Én is imádom a sütötököt,nemcsodálom,hogy Royika is; és Dávid is meg bír enni ebből például három szeletet is egyszerre.....az a kedvencünk :lol:

És tényleg nagyon rafkósak tudnak lenni,már ilyen kis picurnak is ezt aláírom... :D de olyan jó!!!

Ja és a krumplifőzelék igenis komoly kaja!!!! :D a sok krumplit megpucolni meg összevágni,mennyi idő az????? :D

Gombócka!
Mincsi legalább 6 hónapig átaludta az éjszakát :wink: ......Dávid csak most 23 hónapos kóra óta kezd alakulni (na azért volt egy két kivételes nap,de ritkán)szóval nem panaszkodni,kérem szépen!!! :wink: :D

Jaj de ügyi vagy,így is kell csinálni!!!Igenis szükségünk van egy kicsit arra,hogy csak magunkkal foglalkozzunk!!!! :D

[quote]h írta:a odaég, hát odaég,
Ildi, örülök, hogy jelentkeztél!

Ez olyan ari volt,megmosolyogtattál...... :D

A hugomnak a kisfiát is újra kellett oltani.... :? érdekes,nem tudom mitől lehet,hogy van akinek jó,és van akit meg újra kell.... :oops:

Körömvágás:)
Figyelemelterelés!!!Nekünk bevált! Odaültünk a tévé elé (máskor úgye nem szoktunk,így furcsa volt neki :? ,még akkor is ha néha megy a háttérben valami,de nem ülünk le soha nézni) feljebb vettem a hangot,és magyaráztam neki,hogy hol a bácsi? vagy nézd csak ott szalad a kisfiú...vagy mit tudom én,de akkor gyorsan lenyiszantottam neki, észre se vette szinte..ja és jobban bevált a csipesz,mint a hiper szuper lekerekített végű kisolló!

Szabus!
Ismerős ez a szkafanderes dolog :D :D :D

Légzésfigyelő ügyben nem tudok nyilatkozni,nekünk nem volt és most se tervezek beújítani :oops:

Teljesen lehidaltam a "barátnőd" sztorijától! :lol:
Nekem inkább nevetséges ez az egész,mintsem szomorú...pedig elvileg utálom az olyan férfiakat,akik 9 hetes picike gyerek mellől lelécelnek :x

Kicsilány!
Szegény Pogika,vajon mi lehetett vele éjszaka?
Nem lehet,hogy megcsípte valami?
Dávidnak egyik reggel a füle lett hatalmas,én is megijedtem nagyon,aztán másnap mikor lement a dagadás,két csípés maradt vissza egymás mellett :( szerintem szúnyog volt...

Ja ,és nem félünk semmitől,oké???? :wink:

Jó hétvégét!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

KICSILÁNY!

Mi a helyzet Pogi buksijával? Kiderült, hogy mi okozta a puklit?

Remélem, minden rendben otthon és jól bírod egyedül.

SZEEE,
próbáld meg akkor így beküldeni, viszont a címet nem tudom megmondani, mert nincs borítékom. :cry: Lehet, hogy a honlapjukon rajta van.
Rotyi ? Remélem jobban van már!
Nálunk a körömvágás reménytelen szopi közben, ugyanis csecsemő kora óta, állandóan a pólómmal vagy a pizsamámmal játszik közben. Morzsolgatja a kezével.
Minap észrevettem, hogy este is úgy alszik el, hogy átnyalábolja a takarót és azt is morzsolgatja! :shock:

Lehet, hogy megpróbálom a csipeszt, amit Ildikó ajánlott, a b.nőméknél is az vált be.

Aza baj, hogy ugye minden érdekli és az ollót is állandóan meg akarja fogni. :roll:

Egyébként ehhez a szemkontaktushoz annyit, hogy nálunk általában a pólómat nézi, mivel azzal babrál...előtte és utána van szemkontaktus.
Előtte=add már ide a cicit
Utána=köszi, fincsi volt.
:lol: :lol:

SZABUS,

Nem semmi, ami azzal a kismamával történt. Én biztos bediliztem volna. Egy pasi hogy lehet ilyen ...? Na, inább nem minősítem.
Képzeld (csak úgy halkan megjegyzem) sikerült végre eljutnom tegnap tornázni!!! Mennyei volt!
Persze apa itthon maradt a Mincsivel. Egész végig aludt a gyerek! Mázlista Apa! Persze ő is aludt vele...
Tényleg, ti hogy becézitek legtöbbször Zalánt?

ILDIKÓ,

örülök, hogy ilyen sokat írtál és jelentkeztél.
Végül nem égett oda a kaja... :lol: :lol:
Köszi a csipesz tippet, majd megpróbálom.
Egyébként nálunk is bevált kaja közben az éneklés (szegény gyerek, nincs vmi jó hangom...), mondóka. És mióta az etetőszékben eszik, szoktam egy két mosható játékot odakészíteni, így játszik is közben, néha a játékokból is "falatozik", de könnyebb megetetni. Szerintem egy idő után unalmas nekik a kajálás.

Remélem, tudsz az Évánál szülni, nekem nagyon bevált.

Jó hétvégét mindenkinek! Dávidnak jó bulizást!!!
Tényleg, mi a helyzet a jövő heti talival?

puszi
kinek Gombóc, kinek Gombócka.... :lol: :lol:

Kép
gombocka

Kép

Szeee,
erősen koncentráltam, de most nemjött össze, hogy egyszerre írjunk!

Kép
gombocka

sziasztok, csak egy pill-ra jövök, Zazi ma tök zizi, sír egész nap, nem alszik, nem tudom, hogy mi van...

Gombócka, irigyellek a torna miatt!!! Képzeljétek, ürömön kész az új játszótér, zárható, szuper, nagyon klassz, alig várom, hogy Zazi nagyobb legyen, és mehessünk!

Hát hívjuk Zazinak, Zazának, a Dédi Zalinak is, én Csibének, Tökkencsnek , Huncinak szoktam szólítani, ilyen értelmetlen neveket adok neki, :oops: Apa meg pláne. Van sok beceneve, ennyi jut most eszembe. Egyébként azért lett Zalán, hogy Zazinak hívhassam :oops: :lol: de aztán kiderült, hogy ez lány név. Nem baj, nekem tetszik.

Puszi, megyek, mert ordít...
szabus

Heló csajok!

Pukli jelentem múlófélbe és még mindig nem tudom ki varázsolta oda neki! De mivel nem fáj neki meg semmi gondolom nem lehet komoly!

Gombocka: ahogy írtad a szemkontatkustémát jót vihogtam mert nálunk is hasonló a helyzet csak nekem csúzlizik a melltartómmal :lol: :lol:

Ildikó: Megértettem nem félünk nem félünk nem félünk!

Na most megyek mert felkellt

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Jaj lányok tök rossz kedvem van! Jelentem újra "ünneplek" minden hónapban! :( :( Aliznak ma nem is nagyon kell a cici!

Szép napot és jó hétvégét!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna, ó, Te szegény, nem irigyellek. Nekem sincs vmi fényes kedvem, Zazinak semmi nem jó ma, akármit csinálok... Már tegnap is úgy jöttem haza a sétából, hogy a kocsit üresen toltam, őt meg a kezemben vittem, azt hittem, megszakadok... Ma übereli a tegnapot, és még csak ebédidő van....

Jó hétvégét!
szabus

Sziasztok,

Na, végre idejutottam!
Szabus,
nem a foga bántja Zazit? Kitartás!
Nálunk is voltak már ilyen kézben hazáig vivős dolgok, de szerencsére soha nem voltam egyedül ilyenkor, hanem a párom v. anyu ott voltak.

Anna,
Nekem még nem jött meg, kíváncsi vagyok mikor fog, de már félek előre, mert "lyánykoromban" nagyon fájós voltam, azt mondják, most ugyanolyan lesz, hát nem tudom...

Amúgy gyerek eszik mint az őrült, mármint a mellétáplált dolgokat. Remélem olyan lesz mint én és megeszik mindent. Én 2 dolgot nem eszek meg, egyik a sütőtök :evil:. a másik a mák. Amúgy szinte minden jöhet... :D
Már alig várom, hogy együtt spenótozzunk! :lol:
De egy szkafander nekünk is elkelne :evil: Sötétkék, v. sötétbarna rugit keresek, vmi gagyit, hogy az legyen az etetőruhája, mert kész kabaré, amit művelünk, pedig már nem is fújja a kaját...

Tali: továbbra is jó a 26-a, remélem most összejön.

Kép
szeee

Ja, azt elfelejtettem, hogy ma éjszaka 5x keltem Melindához, szerintem annyit evett este, hogy fájt a hasa :( Ilyen még nem volt, de remélem nem is lesz többet... Tiszta haspók. Én meg tiszta kóma.

Másik meg, hogy ma voltunk először úgy lenn, hogy egy kicsit megdöntöttük a babakocsi támláját. Így sokkal jobban látott mindent ugye. Azt a boldogságot! Már majdnem leragadt a szeme, olyan álmos volt, de a világért el nem aludt volna, annyi érdekesség volt :D

Kép
szeee

Sziasztok!

Úgy látszik, én "ünnepeltem" a leghamarabb, úgyhogy tessék engem sajnálni!!!4 hónapos volt a Mincsi.

Szeee,
én is nagyon szenvedős voltam mielőtt született a Mincsi (volt, hogy dolgozni se tudtam bemenni...) és most sokkal jobb a helyzet. Nem mondom, hogy nem fáj, de közel se olyan rossz, mint előtte volt és max. fél napig fáj csak. :lol: :lol: Reméljük nálad is jobb lesz majd.
Örülök, hogy Melinda ilyen jól kajcsizik.
Mincsi is egy zabagép lett. Már nem elég neki 1 üveg bébikaja...úgyhogy inkább én csinálom neki a kaját.
Tegnap anyósom főzött levest, abból törtünk neki össze répát, borsót, husit meg krumplit. Olyan mennyiség lett, hogy mndtam, kizárt, hogy megeszi.
Apja etette és üresen hozta vissza a tányért.
:shock: így néztem.

Szabus,
ismerős a babakocsis helyzet. Én meg azt hittem csak az én fiam ilyen rendes!!! :twisted:
Mindig irigykedem a többi kismamára, békésen tologatja a babakocsit, leül olvasni a padra stb...én meg cipelem a gyereket, tolom a babakocsit...szóvala Mincsivel se egyszerű elmenni sétálni.
Még az a szerencse, hogy most már a játszótéren valamennyit el lehet vele lenni, így séta közbe mindig beiktatjuk.

Kicsilány,
Nálunk se kellett Artúr babának a cici, mikor megjött. Azért próbálkozz, egy idő után azért elfogadta.

Ildikó,
nálatok már biztos megy a buli.
Reméljük jól sikerül. Várjuk a képeket!

Most megyek. Apa elment horgászni, én meg megyek át anyuhoz a gyerekkel.

Ja, a tali. Rossz apa autója, úgyhogy az enyémmel járkál. :cry: :cry:
Remélem addigra megcsinálják, ha nem akkor igénybe veszem a BKV-t.
CSak akkor írd majd meg Szeee, hogy melyik megállónál kell leszállni az 50-es villamosról!

pusszi,
további NYUGODT hétvégét!!!!

ZAZI!!!!
ne borítsd ki Anyut!!!!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Mi ma megjártuk a Skanzent, nagyon jó volt, Zazi aludt vagy 2-2,5 órát, szerintem a heti adagján túlvagyunk.

Gombócka, köszi az intelmeket Zazinak :-)

Szeee, a főzelékkel hogy álltok?

Képzeljétek, ma Zazi a délelőtti és a délutáni gyümi után (egy-egy üveg) se kért cicit, teljesen meglepett. Azért egy keveset eddig szopizott még. Kíváncsi vagyok, hogy ez akkor már így lesz, vagy csak ma nem kellett neki. Szerintetek? A főzivel továbbra is hadilábon állunk, max. 2-3 kanál... A sütőtökkel is befürödtem, holnap borsózok, hátha az bejön neki....

Tegnap este tejpépet is csináltam, az se kellett neki. Lehet, hogy még nem kész a főzelékek befogadására? VAgy ez hülyeség?
szabus

Szabus,

Örülök, hogy tegnap jól viselkedett Zazi. Biztos hatottam rá. :lol: :lol:

Mi anyuéknál voltunk, persze megint levette a papát a lábáról. Egyfolytában rajta lógott és dumált neki. Majdnem el is aludt vele, de aztán egyszer csak ráeszmélt, hogy én kellek neki. :P

[quote]R írta:áadásul még mindig a gyümölcsöket részesíti előnyben, a főzelékeket nem nagyon akarja kajcsizni.Úgyhogy azokat is csak kóstoltatom, aztán majd eljön az ideje.

Ezt augusztus végén írtam, kb. 1 hónappal az után, hogy elkeztdem a hozzátápit. :lol: :lol: (a 10. oldalon megtalálod)
Most meg már falja a főzelékeket, a gyümölcsökre meg fintorog! :shock:
Úgyhogy türelem!

Nálunk is úgy kezdődőtt, hogy nem akart utána szopizni és ez már így is maradt. Reggel meg este szopizik már csak, meg napközben, ha olyanja van. No meg persze éjjel 2x
De ezek már nem számítanak teljes értékű kajának. Már nincs annyi tejcsim sajnos.
De ennek is nagyon örülök és ameddig csak tudunk szopizunk.

puszi

Most nézem, hogy már 8,5 hónapos...

Kép
gombocka

Sziasztok!

Szabus,

Képzeld, most mondta egy lány az nlc-n, hogy neki azt tanácsolta a dokinője, hogy a főzelékkel kezdje inkább a hozzátáplálást, mert előfordulhat, hogy ha a gyümölccsel kezdi, akkor a baba megszokja az édesebb ízeket és a főzelék nem fog kelleni neki... :roll: Végül is van benne logika, ha belegondolok, lehet, hogy Zazinál is ez a helyzet????

Mi 1 hét múlva kezdjük a főzelékeket, akkor lesz 5,5 hós, addig gyümi. Igazán nem panaszkodhatok, mindent eszik, mint az őrült... :D Bár csak gyárit kap. Sógornőm hozott Szlovákiából neki egy rakás Hippet meg Frutapurát, ott olcsóbb. Igaz, ott az összes Hipp csak 125 g-os.
Szóval kíváncsian várom, megeszi-e a főzeléket.
Tegnap voltak itt a szüleim, anyu érdekes dolgokat mondott. Hogy pl. a főzeléket nekünk MINDIG megízesítették kicsit sóval v. ételízesítővel, semmi bajunk nem lett tőle. A gyümölcsre meg azt mondta, h. azt csak desszertként ettük és csodálkozott, h. Melinda egy 100 g-os frutapurát simán megenne, ennek a felét kéne kb adni szerinte gyümölcsből, mert fájhat a hasa tőlük. Főzelékből persze mehet több. Hát nem tudom... Amúgy a csecsemők szakácskönyve is 50 g gyümit ír egy adagnak :shock: Szóval most megzavarodtam, mert a lány imádja, de vmelyik éjszaka tuti a sok gyümi miatt sírt egy csomószor.

Zazinak nincsenek gondjai 1 üveg kajától? Bár akkor írtad volna.
Nem akarom osztani az észt , csak leírtam, h. mit hallottam. Jól össze is zavarodtam.

Amúgy Melinda majdnem 7 kg, tegnap mértük :)

Kép
szeee

Te Gombóc! :twisted:
Ugye tudod mit akarok mondani???? :lol: :lol: :lol:

Kép
szeee

Gombócka, köszi a bíztatást!!! Legalább tudom, hogy még van remény :-) Mindjárt vissza is olvaslak!

Szeee, hát én is úgy vagyok, hogy minden és mindenki mást mond. Az én könyvem pl. 100-150 gr-ot ír egy adagnak... És a sóról meg azt hallottam, hogy 1 éves korig inkább mellőzzük. Hát ki tudja, hogy mi a jó, elég nehéz eligazodni így. Csak fura, hogy ennyire hogy lehetnek eltérőek a vélemények. Talán a legjobb, ha a kölköknek hiszünk, csak tudják, hogy mi ízlik nekik, és mennyit kérnek. Én ehhez próbálom magam tartani, mert hiába is erőltetném a dolgokat. Úgy látszik, Zazinak még nincs itt az ideje, hogy főzelékezzen, így csak kóstolgatja. Lehet, hogy van vmi abban, hogy az édeset megszokták, de erről lecsúsztam, mert a gyümit ezerrel falja már, így ez a trükk már nem működik sajna.

Ne írd, hogy osztod az észt, sőt, osszad csak, hogy halljunk sokfajta álláspontot, aztán majd alakul valahogy :-)

Zazinak semmi baja egy üveg gyümitől, az kb. 190 gr, attól függően, hogy melyik gyártmány.
szabus

Sziasztok!

NA túl vagyunk a szülinapi bulin,itt tudjátok megkuksizni a képeket,előljáróban ide is felteszek egyet:http://davidbaba.b13.hu/
Kép

Minden jól sikerült,de a képek beszéljenek helyettem...sajnos a fényképész lemondta a szombati napot,így csak kedden megyünk hozzá délután,ezáltal az autós tortát nem örökíti meg,de majd akkor holnap beszerzek egy másikat valahonnan :(
Kicsit bosszantó ennyi pénzért,dehát ő is ember,mindenkinek közbe jöhet valami :(

Megpróbálom behozni a lemaradásom valamennyire,mert ahogy nézem picit lemaradtam,de a buli szervezése is sok energiámat felemésztette...

Gombóc(ka)!
Én is pont arra gondoltam,hogy egy idő után unalmassá válik nekik a kajálás,én is azért talátam ki,hogy elszorakoztatom közben,persze egy idő után már fárasztó,és amikor benne vagy,akkor úgy kilépnél belőle,de most visszagondolva,újra így csinálnám....és olyan jókat nevettünk akkor együtt,jó rá visszaemlékezni,és azt az időt úgyse hozza vissza semmi,és örülök,hogy kihasználtam. :D

Nekem még egyelőre jónak tűnik a jövő heti tali,vagyis az e heti,(bocsika :oops: ),akkor 10 körül Szilviéknél találkozunk.....

Örülök,hogy sikerült eljutnod tornázni,olyan jó.....és persze az apáknak mindig olyan szerencséjük van :D ,Dávid is olyan sokszor aludt,mikor angolon vagy körmösnél voltam...

Kicsilány!
Örülök,hogy Pogi puklija múlófélben :D az a lényeg,hogy nem fáj neki,és gyorsan múljon el...

Szegénykém,nem irigyellek az ünneplésekért :oops: különben sokan panaszkodnak,hogy ilyenkor szokott le a babájuk a ciciről....reméljük Pogi nem ilyen lesz! :( ha még akarod szoptatni,akkor tényleg ne add fel!!!!

Szabus!
Vajon mi lehet a kis Zazival? Időjárás változás lesz?

Hú,de szuper lehetett a Skanzenben,olyan jó,hogy ilyen hosszú a vénaszonyok nyara,és jókat lehet sétálni........remélem a tél nem bosszúlja meg magát,és nem fog elhúzodni áprilisig...

Szeee!
Én pont az ellenkezőjét hallottam,ha valaki lánykorában fájós volt,annak jót tesz a szülés,és utána teljesen megszűnik,de valamennyit enyhül a pocifájás a mensi alatt :oops: remélem nálad is inkább ez a változat áll fent....

És nagyon örülj neki,hogy ilyen kis ügyesen eszik Rotyika.

Gombócka,én sajnállak az ünneplésedért :wink: tiszta dinka vagyok,de már nem tudom,hogy én mikor ünnepeltem először????de olyan 6-8 hó körül rémlik,azt tudom,hogy elég későn.... :oops: remélem nem is fogok egy darabig.... :D

Ja és nálunk ma volt horgászós nap az apának,igaz én romeltakarítottam,és nem tudtam átmenni anyucikámékhoz!!!

Lányok!
Hiányolom a friss képeket a babókról!!!!És ez parancs,nem kérés!!!!!! :wink: :wink: :wink: Mindenki ezerrel hozzátápizik,ilyenkor annyi jó kis "szkafanderes" képeket lehet csinálni,vagyis biztos van is,de ide nekünk is!!!!!!

Jó éjszakát Mindenkinek! Küldjetek álommanókat Nekem,mert megörülök az álmatlanságtól!!!!!

Ildikó
ilgya1

Jó reggelt!

Ildikó: nagyon jók a képek Dávidnak nagyon tetszik a tortája. Így utolag is küldünk két puszit a nagyfiúnak!

Lányok ti hogy csináljátok ezt a hozzátápit, naponta hánxszor adtok a babóknak gyümit vagy főzit?

Pogi a múlthéten elkezdett rendesen kúszni. Letettem a szobájába amíg én kimentem a konyhába, kb 5 perc múlva feltünt hogy nagy a csend erre a gyerek a nappaliban lévő ágy alól vigyorgott rám. Mivel még nincs járokánk így most ott kell lenni mellette mert felforgatja a lakást! :lol: :lol:

Na most megyek este még jövök ha már alszik a kiscsaj!
Pussz:

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Csak egy percre ugrom be.
Ildikó,
Nagyon jó a szülinapos kép, biztos jó buli volt! Klassz a torta!

Anna,
én először egy nap csak egyszer adtam, most már 2x, délelőtt és délután két szopi között. Jövő héttől főzelék, de nem tudom, azt mikor fogom adni neki. Délben kéne elvileg...

Csajok, tali csütörtökön mindenkinek jó? Jöttök? Csak mert úgy takarítok, he-he... :oops:

Kép
szeee

Lányok,

gáz van! Tiszta takony vagyok. Már bocs a kifejezésért.
Tegnap kezdődött iszonyatos torokfájással. Most az elmúlt (egész éjjel a mézes bödönt faltam), viszont tele van az oroom, ami nem akar megindulni. Már gondolkodtam, rácsatlakozom a porszívóra én is.

Mincsike még jól van, viszont a férjem éjszaka is lázas volt. :(

Majd tájékoztatlak benneteket mi a helyzet, mndenesetre Szeee, kezdj eltakarítani... :lol: :lol: :lol:
Nem kell ám akkora felhajtás, ezzel szerintem a többiek is egyetértenek!!!

Ildikó,
megnéztem a képeket. Nagyon jó lehetett a buli. Dávid tényleg igazi nagyfiú. Elolvastam amit a szopiról írtál, nagyon helyes lehet amikor úgy odabújik. És gratula nektek a 23 hónaphoz!!!
Reméljük a hugi is ilyen cicifüggő lesz!!!
Már csak 49 nap!!! :lol: :lol:

Hozzátápi,
néha már én is besokallok, hogy mindenki mást mond.
Anyám is mindig jön azzal, hogy mi ennyi idős korunkban már miket ettünk. aztán meg ecseteli, hogy a Mincsi mindig milyen jó kedvű, bezzeg mi mindig ordítottunk..én meg erre mindig mondom, mert már ennyi idősen bablevest ettünk és fájt a hasunk. :lol: :lol:

Ne értsetek félre nagyon jóban vagyok az anyuval, szóval ezen mindig elröhögjük magunkat.
Én ha nem muszáj nem adok neki pl. cukrot. Na jó a teában van valamennyi, ha granulátumot csinálok, de pl. sót még egy ételébe se tettem.
Viszont ha levest főz anyu és abból veszem ki a répát, zöldségeket, akkor abban ugye van valamennyi. Annyitól szerintem nem lesz semmi bajuk.

Szóval az elején sokkal szívbajosabb voltam, most már nem annyira.
Hétvégén pl. túró rudit evett, persze a csokit lerágtam róla.

Anna, én is úgy csináltam, ahogy Szeee, először déelőtt és délután kapott gyümit, aztán a délutánit felváltottam főzelékre, és mivel egy haspók úgy alakult, hogy most már reggel, délben, délután és vacsira is eszik hozzátápit.
Én is sokat gondolkodtam, hogy hogy legyen, aztán valahogy jött magától a dolog.

Reggel általában krémtúrót vagy joghurtot kap egy kis gabonapehellyel (MILIUPA), van hogy reszelek hozzá almát is vagy banánt, délben főzit eszik, délután gyümölcsöt általában egy kis babakeksszel, este pedig tejpép.
De van, hogy du. nem kell neki csak cici.

Poginak gratulálunk a kúszáshoz!
Mincsike pedig húzogatja fel a popsiját, már hintázik a fenekével, úgyhogy szerintem nemsokára mászik.

Emlékeztek hogy féltem, hogy nem akar hason lenni...most meg nem lehet a hátára fordítani! :roll:

[quote]T írta:e Gombóc!
Ugye tudod mit akarok mondani????

hát persze.... :lol: :lol:

Egyébként Mincsinek se volt baja a nagyobb mennyiségű gyümölcstől!

Viszont a múltkor pöttyös lett a pocakja, de hamar el is múlt. Aznap a brokkolit adtam neki újdonságnak. Szerintetek okozhatta???

Puff...lelőttem magam.

GOMBÓC

Kép
gombocka

Ildikó, gratula a bulihoz, tudtam én, hogy szuper lesz, látom, hogy nagyon beleadtál apait-anyait!!! De meg is lett az eredménye!!!!

Anna, kb. én is úgy csinálom, mint a többiek, Zazi délelőtt és délután kap gyümit, ebédre főzelékkel próbálkozom, de amint írtam, abból egyelőre csak egy-két kanállal eszik meg, és este reggel cici.

Képzeljétek, ma be akartam csapni: a főzibe kevertem egy kis anyatejet. Nem sikerült az átrázás, így se ette jobban.

Gombócka: a joghurt meg a krémtúró milyen fajta, amit adsz? Lehet, hogy én is kipróbálnám. Milupát még nem kaptam, a Hippel meg befürödtem...

Ja, mi is a héten kezdtük ezt a négykézlábas hintázást, nagyon jó pofa, szerintem egy-két hét múlva már meg is fognak indulni talán.

Ja, és nagy hírem van, tegnap levezettem egyedül a benzinkútig :lol: :oops: Nem nagy kunszt, de én nagyon büszke voltam magamra :oops: Persze itthon a beállás kb. annyi ideig tartott, mint az egész út, amilyen ügyi vagyok :D

Gombócka, küldöm a gyógymanókat, Ildikó, neked meg jó sok álommanót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi
szabus

Sziasztok!

Ma végigaludta a kiscsajom az éjszakát!!! 9-től 7-ig nyomta a szunyát. Nem tudom mitől. Este bekentük az ínyét Dentinox-szal, lehet, hogy bekábult tőle?
Én meg felébredtem fél 4-kor, amikor enni szokott, mert vártam, hogy ébredjen, és vagy 1 órát fenn voltam :evil:

Csajok, jöttök holnap? Csak hogy úgy készüljek, jelentkezzetek!!!

Kép
szeee

Sziasztok,

mi sajnos nem fogunk tudni menni. még mindig szarul vagyok.
későbbb jövök, mincsi itt ugrál rajta.

Kép
gombocka

:cry:

Kép
szeee

Jobbulást Gombócka! Nem tudom, mikor fogunk tudni egy rendes talit összehozni :cry:

Kép
szeee

Hello,

itt vagyok, csak Mincsi nem hagyott az előbb. Most alszik.

Szóval én még mindig fújom az orrom ezerrel. Mondjuk most már legalább jön belőle valami.
Ha úgy döntötök nyugodtan talizzatok nélkülem, majd a következőre megyünk.Tényleg nem haragszom meg.
Nem akarom a babákat megfertőzni. Eddig Mincsinek nincs semmi baja, igazából nem tudom, hogy vírus e, vagy csak megfáztam, de mivel a párom is beteg, lehet, hogy vírus.

Szeee,
gratula az átalvós éjszakához, csak így tovább.
Mincsi is egész jól alszik 2 napja, bezzeg ilyenkor meg a nátha miatt nem tudok aludni!!!

Szabus,
az anyatejes főzi nálunk se jött be!!! :twisted:
savanyított tejterméket csak 8 hós kortól ajánlják.
Általában natur joghurtot veszek és reszelek bele almát vagy banánt vagy körtét, stb. De evett már Danoninot is.
Milli krémes duo-t szoktam venni, csak nem keverem bele a gyümölcs részét, én ezt hívom krémtúrónak. Az igazi krémtúró tele van "E" betűvel, úgyhogy inkább azt nem adtam neki.

Anyuéknál a múltkor danon gyümölcsjoghurtot evett, azt is falta mint a gép.

Anna,
mi újs veletek???

puszi

Kép
gombocka

Szeee,
nézd csak meg az időt!!!!

Kép
gombocka

Igen, egyszerre írtunk megint szinte. Sztem ha a többiek jönnek, akkor megtartjuk. Max. rövid időn belül tartunk mégegyet, ahol ti is ott lesztek, mert kíváncsiak vagyunk ám rátok nagyon!

Az nlc-s májusi babás fórumon már van aki danoninoval tömi a gyerekét, hát nem tudom...

Kép
szeee

Szeee: Sajna menni én sem fogok tudni, mert a nátha után kaptam egy kis gyomorrontást és most állandó wc mániám van! Nem hiszem hogy elbírnák hozzád bkv-ni! :oops: :oops: :cry:
Pedig nagyon vártam már ezt a talit, de úgy látszik nehezen akar összejönni. De ha végre összejön most már tuti jó lesz! :lol:

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna, sajnálom, jobbulást!

Pont most jövünk a közértből, filóztam, hogy bevásároljak-e üdítőből, de aztán úgy gondoltam mégsem, megvárom míg jelentkeztek...
Le kellett vinni a gyereket sétálni, mert előadta itt nekem az üvöltő szeleket, nem tudom mi baja, talán a foga. Ezáltal sikerült elköltenem egy rakás pénzt a dm-ben... :oops:

Ildikó, mi legyen? Eljöttök így, hogy senki nem lesz rajtunk kívül (igaz Szabus nem jelzett, de ezért gondolom, hogy megint nem jó nekik...), vagy halasszuk el??? :lol: :lol: :lol: Ezen már csak nevetek, bocs... :oops:

Kép
szeee

Sziasztok!

Na itt vagyok........
,most látom,hogy mindenki lemondta a holnapi talit :( :( :( ,de ha gondolod Szilvi,mi szívesen elmegyünk.Én úgy készültem egész héten,sőt a múlt héten is,csak ez lebegett a lelki szememim előtt, lemondtam mindent ami csütörtökkel kapcsolatos dolog volt.
Már olyan kiváncsi lettem volna rátok....Mindenkire,.......
tényleg elég nehezen jön össze ez a dolog :( :( :( ,én más időpontot nem merek ígérgetni,örülök,ha Vecsésen vezetek,és nem szívesen mennék messzebbre ezentúl,ezt az időpontot határoztam meg magamnak utolsónak vezetés szempontjából messzebbre,mert pár héten belül betöltöm a 36. hetet,és onnan már szabad a pálya a babónak......

Épp tegnap mentünk arra,mert fényképészhez vittük a Dávidot,és néztem a parkot a suliknál,hogy milyen klassz,tudtunk volna egy jót sétálni is,mert nagyon jó időt mond a héten...

Minden betegeskedőnek sok gyógypuszit küldök,és gyógyuljatok meg gyorsan......

Szilvi!
Írj,ha menjünk!De megértem azt is,ha meggondolod magad és megvárod,hogy Mindenki tudjon jönni.. :wink:

Ja és köszönöm a dícséreteket :oops: ,nagyon kedvesek vagytok!!!!!

Puszika:Ildikó
ilgya1

Ildikó,
Gyertek! Max. tényleg elsétálgatunk a parkba, ha van kedvetek és jó az idő, nincs túl messze tőlünk. Szoktam én is oda vinni a Melindát, szereti, mert sok a fa :) Bár pont ma ért egy kellemetlen élmény ott a park környékén. Egy hajléktalan feküdt a földön és "birizgálta" magát, a fél Hunyadi meg ott ment el mellette, fúúúúj...
Itt a lakóparkban van játszótér is, oda is levihetjük Dávidot.

Mikor jönnétek? Nekünk mindegy, nincs semmi program.

Kép
szeee

10 körül jó nektek?

Nem muszály lemenni,csak gondoltam,ha úgyis jó idő lesz,akkor érdemes kihasználni. Ezek után természetesen maradjon a játszótér,úgy látszik a Huyadinál minden a régi,8-10 éve is voltak hasonló "emberek" a környéken :twisted: :x :x :x

Ildikó
ilgya1

ok, jó a 10 óra, akkor várunk Benneteket!

Kép
szeee

Annyira irigykedem. Ha egy éjszaka alatt jobban leszek, akkor mi is megyünk.
Reggel megírom, hogy mi a helyzet, mert nem tudom melyik megállónál kell leszállni.

puszi

Kép
gombocka

Van egy ötletem,
ha lenn vagytok a játszón, akkor mi oda mennénk, ott talán kisebb az esély, hogy elkapnátok valamit.
De ha nem akarjátok, nyugodtan állítsatok le.

Kép
gombocka

Dehogy Gombócka!

A szarvas csárda térnél kell leszállni. Rögtön a villamosmegállónál kezdődik a Ráday utca, ahol lakunk. Az utca jobb oldalán kell menni, egy béna bódésor után van a lakópark. Hívj fel, ha ott lesztek, mert nem bizti, h. nyitva lesznek a kapuk.
Remélem jöttök :)

Kép
szeee

ha leszállok a villamosról akkor balra kell elindulnom ugye. Mármint az Üllői út balra eső oldalán laktok úgye?

érted mit akarok kérdezni?

Kép
gombocka

igen, bár én néha keverem a kezeimet :oops:
Nem lehet eltéveszteni, mert a jobb oldalon nem nyílik utca, csak a balon.

Kép
szeee

:oops: köszi. mindenképp felhívlak holnap!
pusz
Gombóc

megyek merülök egy kád vízbe, apa elvitte a gyereket a nagymamához.

Kép
gombocka

Lányok érezzétek jól magatokat holnap! Nagyon sajnálom, hogy mi ne tudunk menni :cry: :cry: :cry:
Azért fejben összerakok egy gyors utvonalat, mert hátha éjjel angyalkák térnek be hozzám és helyrerakják nagyon rakoncátlan hasacskámat. De ha mégse akkor majd máskor. Mert remélem lesz még tali!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

Mincsi most alszik, de ha felébred akkor indulunk mi is.
Csörgök, ha leszálltunk a villamosról.
Remélem valaki segíteni fog fel és letuszkolni a babakocsit.
Ez lesz az első BKV-s járatom egyedül. :oops: :oops:
puszi

Kép
gombocka

De jó! :D
Melinda is alszik még, sose szokott eddig...:shock:
Sok szerencsét a BKV-hoz!

Kép
szeee

Azt hiszem én értem haza legelőbb, he-he...
Lányok,
Nem szóltatok, hogy tejköpetes gatyában flangálok.... :twisted: :wink:

Kár, hogy végül nem jöttetek fel, most ehetem meg egyedül a sok franciasalátát, meg piskótatallért :)

Mindenesetre örülök, hogy találkoztunk személyesen, legközelebb remélem Annáékat és Szabusékat is megismerhetjük.

Kép
szeee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?