Sziasztok!
NA túl vagyunk a szülinapi bulin,itt tudjátok megkuksizni a képeket,előljáróban ide is felteszek egyet:
http://davidbaba.b13.hu/
Minden jól sikerült,de a képek beszéljenek helyettem...sajnos a fényképész lemondta a szombati napot,így csak kedden megyünk hozzá délután,ezáltal az autós tortát nem örökíti meg,de majd akkor holnap beszerzek egy másikat valahonnan
Kicsit bosszantó ennyi pénzért,dehát ő is ember,mindenkinek közbe jöhet valami
Megpróbálom behozni a lemaradásom valamennyire,mert ahogy nézem picit lemaradtam,de a buli szervezése is sok energiámat felemésztette...
Gombóc(ka)!
Én is pont arra gondoltam,hogy egy idő után unalmassá válik nekik a kajálás,én is azért talátam ki,hogy elszorakoztatom közben,persze egy idő után már fárasztó,és amikor benne vagy,akkor úgy kilépnél belőle,de most visszagondolva,újra így csinálnám....és olyan jókat nevettünk akkor együtt,jó rá visszaemlékezni,és azt az időt úgyse hozza vissza semmi,és örülök,hogy kihasználtam.
Nekem még egyelőre jónak tűnik a jövő heti tali,vagyis az e heti,(bocsika
),akkor 10 körül Szilviéknél találkozunk.....
Örülök,hogy sikerült eljutnod tornázni,olyan jó.....és persze az apáknak mindig olyan szerencséjük van
,Dávid is olyan sokszor aludt,mikor angolon vagy körmösnél voltam...
Kicsilány!
Örülök,hogy Pogi puklija múlófélben
az a lényeg,hogy nem fáj neki,és gyorsan múljon el...
Szegénykém,nem irigyellek az ünneplésekért
különben sokan panaszkodnak,hogy ilyenkor szokott le a babájuk a ciciről....reméljük Pogi nem ilyen lesz!
ha még akarod szoptatni,akkor tényleg ne add fel!!!!
Szabus!
Vajon mi lehet a kis Zazival? Időjárás változás lesz?
Hú,de szuper lehetett a Skanzenben,olyan jó,hogy ilyen hosszú a vénaszonyok nyara,és jókat lehet sétálni........remélem a tél nem bosszúlja meg magát,és nem fog elhúzodni áprilisig...
Szeee!
Én pont az ellenkezőjét hallottam,ha valaki lánykorában fájós volt,annak jót tesz a szülés,és utána teljesen megszűnik,de valamennyit enyhül a pocifájás a mensi alatt
remélem nálad is inkább ez a változat áll fent....
És nagyon örülj neki,hogy ilyen kis ügyesen eszik Rotyika.
Gombócka,én sajnállak az ünneplésedért
tiszta dinka vagyok,de már nem tudom,hogy én mikor ünnepeltem először????de olyan 6-8 hó körül rémlik,azt tudom,hogy elég későn....
remélem nem is fogok egy darabig....
Ja és nálunk ma volt horgászós nap az apának,igaz én romeltakarítottam,és nem tudtam átmenni anyucikámékhoz!!!
Lányok!
Hiányolom a friss képeket a babókról!!!!És ez parancs,nem kérés!!!!!!
Mindenki ezerrel hozzátápizik,ilyenkor annyi jó kis "szkafanderes" képeket lehet csinálni,vagyis biztos van is,de ide nekünk is!!!!!!
Jó éjszakát Mindenkinek! Küldjetek álommanókat Nekem,mert megörülök az álmatlanságtól!!!!!
Ildikó