Sziasztok
Meli
Bogi, hatalmasat fejlődött szép nagy baba ő is
oltás
Kaja ötlet nagyon jó, néha tényleg jól jön egy.két recept én is mindig gondba vagyok azzal, hogy mit főzzek, ha meg megkérdezem a válasz az hogy -finomat-
Cory
Köszi a választ, valamennyire megnyugodtam, remélem nem lesz nagyobb baj vele
De gondolhatod mit éreztem amikor Bencéért mentem a bölcsibe és ott szóltak, hogy a doki néni hátra húzta neki és engem meg sem kérdeztek
szegénykém kukkerja meg tiszta vér, üvőltött és ..stb. Nagyon ideges lettem. Ráadásul a doki néni nem is a miénk volt, amikor elvittem a mi házi dr. néninkhez az is csak csóválta a fejét. Na ő még 3x vissza húzta de normálisan fájdalom nélkül, csak hát még mindig vissza tapad neki az aljára. De asszem tavaly elvittük urulogushoz az azt mondta ehhez már ne nyúljanak, nem kell bántani majd mire nagy fiú lesz megoldódik.
anna
gáz
hurrá
darabos kaját már kipróbálhatod, nem vesztesz vele semmit, max kiköpi ha nem megy neki, ha meg ízlik és le tudja nyelni miért ne
Martin simán eszi a rizst és a törtkrumplit is, édes ahogy nyammog vele és közben meg hangokat ad. mint akinek nagyon ízlik
Viol
Ti is nagyon szépek vagytok,
Dorka nagyon cuki és a haja.....
igazi kis tündérke
Vali
Aliznak is szépek a méretei
Tünde
Szerintem.... mivel te ismered a lányod a legjobban, ha látod rajta, hogy fáradt álmos akkor ebéd után tedd le egy picit pihenni, ha nem akkor hagyd had pörögjön és este dugd az ágyba.
Én úgy emlékszem, hogy akarattal sose tettem le őket aludni délután csak ha láttam rajtuk hogy fáradtak, de akkor ők simán mentek hiszti nélkül aludni, Mondjuk volt már olyan hogy ebéd után mondtam a fiamnak hogy menjen pihizni de ő nem akart, aztán mondtam neki ha most nem mész később már nem fekhetsz le csak este. Na ebből voltak viták mert ő úgy döntött hogy d.u. 5-kor elmegy aludni én meg akkor már nem engedtem.
Babcika
Lilkonak sok-sok gyógymanó
Livi
Martin is imádja a könyveket, újságpapírokat kostolgatni
Babetta
Tök jó hogy nektek nincs kukker problémátok
irígykedem
Vptra
Örülök végre otthon vagy és jó volt az utatok, de most hol vagy otthon ahol meleg van?
/na ez jó hülye kérdés lett
/
Rólunk, este Martin csak 1x ébredt fel
/kopp, kopp/ ivott egy kis teát és már aludt is tovább reggel 1/2.7-ig.Bárcsak minden este ilyen lenne
Most 1/2.9-kor vissza aludt és még mindig alszik úgy hogy megyek is csinálok gyorsan valami hasznosat
Puszi mindenkinek