Sziasztok!!
Andi
Nagyon örülök, hogy sikerült!!!
Boldog, és probléma mentes babavárást kívánok!!
Orsi
Szuper a vigyorgó pofikat látni!
Várjuk a holnapi hivatalos (szuper)eredményt!!
Ági
Nagyon jóképű kispasi Domi!
Szépek vagytok az avatarodon!
Drukkk a tesóprojekthez!
Noémi
Milyen nagyfiú lett Dani!! Még csak most született...repül az idő!
Botinak is elég nagy haja van már, de mi télire már nem vágjuk le.
Cat
Én még nem is dicsértem a szülinapi képeket!! Szuperek! Nagyon jófejek a kispasik, a torták is klasszak (voltak
)! Biztos jó buli volt!:D
(Ja, és nagyon tetszik a függönyötök! Mi is tetőtérben lakunk, és még nem sikerült kitalálni, hogy milyen függöny is lenne jó az ablakokra, de - ha nem haragszol - remek ötletet adtál a Ti függönyeitekkel!
)
Hurki
Szerintem menj el dokihoz! Cathez hasonlóan nekem is akkor fájt így a pocim, ha be volt gyulladva a petefészkem. (volt egy párszor
)
Rólunk is egy kis hír:
Botihoz 3 hete jár egy Dévényes gyógytornász.
Megnézettem, mert nem voltam nyugodt, hogy 9 hónaposan még kúszni sem akart, nem hogy mászni..
Nincs nagy gond, kicsit gyenge tónusú Boti lába, nem nagyon akarja használni, de állítólag gyorsan rendbe lehet hozni a gyógytornával. Azóta már kúszik ezerrel - bár a ballábát még nem használja rendesen, de ami késik nem múlik...
- , és már a mászással is kacérkodunk. Szóval alakul a dolog.
Sajnos a hideg beköszöntével fel kell borítanunk a jól bevált napirendünket, mert eddig úgy volt, hogy: reggel szopi, 9-kor uzsonna, 10-kor szopi, alvás kb fél12-ig, fél1 ebéd, 3kor szopi, alvás, fél5 körül uzsi, utánna séta, este8 fürdés, szopi.
Mostmár a délután nem jó sétálni, ezért a délelőtti szopit elhagyjuk (bánatomra
), és az alvás idejében sétálunk. Sajnos a babakocsiban jóval kevesebbet alszik Boti, de remélem ezt délután bepótolja. Ez ma fog kiderülni, mert ma próbáltuk ezt először.
Van esetleg még ötletek ezzel kapcsolatban? Ti mikor sétáltatok, amíg a gyerkőc(ök) még kétszer aludtak egynap??
Puszi!
Z.