Új privát üzeneted érkezett!

Igen engem is azért bosszant ez a lombik korlátozás, mert sírnak a kevés gyerek miatt állandóan, juj de fogy a népesség aztán tessék. Akik örömmel vállalnának gyereket, pláne lombikkal ikreket is esélyesebb, és tesót is hajlandóak vállalni na azoknak adnak egy kopit. És hát azzal ne magyarázzák, hogy ez nem életmentő beavatkozás...miért a mandulaműtét mitől életmentő? Ja hogy az mérhetőbben fáj...és a lelki fájdalom, a pszihés megterhelés a depresszió? És a 90 éves utolsó heteit töltő rákos végstádiumos embereket műtögetik állami pénzen. POnt a szomszédunk akadt ki, hogy a 86 éves mamát újra megműtötték, pedig előtte kimondták, hogy max 1 hónapja van..na de sürgős életmentő műtét kellett neki...hát így már az az egy hónapja sem méltóságteljes hanem csövekkel ágytálazva felfekvéssel műtét utáni lábadozással telik, mire kilábadozhatná magát meghal a rák miatt...szóvalal ez értelmesebb pénzkiadás szerintük...Ezzel nem azt mondom,h ogy az öregekkel ne foglalkozzanak, értitek biztos...rendszerünk mindent megtesz egy öregemberért olyat is ami ellen szegény ha mertne tudna akkor tiltakozna, de az új élet segítését elmulasztja...akkor ne sopánkodjanak,h ogy kevés a gyerek...
brrr nem bosszankodom csak még megkérdezem, hogy tényleg senkinek nincs tapasztalata alhasfájás ügyben??? Ma megint nem volt érzékeny de tegnap igen. Léci...
Erika
hurki

Orsi :)
Nem teszteltél véletlenül ma?????

Kép

Kép
pkagi

Teszt?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

hivatalos eredményt holnap hirdetünk.
addig ennyivel érjétek be :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Redkívül titokzatos vagy Orsi, de sokat sejtettél. :wink:

Kép

Kép
pkagi

Oh, a titokzatos Orsi! Akkor gratula ehhez a sok vigyorgó fejhez! De jó,hogy együtt babásodunk! :lol:

Andi
andi28

Sziasztok!! :)

Andi :)
Nagyon örülök, hogy sikerült!!! :D :D :D Boldog, és probléma mentes babavárást kívánok!! :D :D

Szuper a vigyorgó pofikat látni! :D :D Várjuk a holnapi hivatalos (szuper)eredményt!! :wink:

Ági :)
Nagyon jóképű kispasi Domi! :)
Szépek vagytok az avatarodon! :wink:
Drukkk a tesóprojekthez! :wink:

Noémi :)
Milyen nagyfiú lett Dani!! Még csak most született...repül az idő! :D
Botinak is elég nagy haja van már, de mi télire már nem vágjuk le.

Cat :)
Én még nem is dicsértem a szülinapi képeket!! Szuperek! Nagyon jófejek a kispasik, a torták is klasszak (voltak :lol: )! Biztos jó buli volt!:D
(Ja, és nagyon tetszik a függönyötök! Mi is tetőtérben lakunk, és még nem sikerült kitalálni, hogy milyen függöny is lenne jó az ablakokra, de - ha nem haragszol - remek ötletet adtál a Ti függönyeitekkel! :D )

Hurki :)
Szerintem menj el dokihoz! Cathez hasonlóan nekem is akkor fájt így a pocim, ha be volt gyulladva a petefészkem. (volt egy párszor :cry: )

Rólunk is egy kis hír:
Botihoz 3 hete jár egy Dévényes gyógytornász.
Megnézettem, mert nem voltam nyugodt, hogy 9 hónaposan még kúszni sem akart, nem hogy mászni.. :(
Nincs nagy gond, kicsit gyenge tónusú Boti lába, nem nagyon akarja használni, de állítólag gyorsan rendbe lehet hozni a gyógytornával. Azóta már kúszik ezerrel - bár a ballábát még nem használja rendesen, de ami késik nem múlik... :) - , és már a mászással is kacérkodunk. Szóval alakul a dolog. :)

Sajnos a hideg beköszöntével fel kell borítanunk a jól bevált napirendünket, mert eddig úgy volt, hogy: reggel szopi, 9-kor uzsonna, 10-kor szopi, alvás kb fél12-ig, fél1 ebéd, 3kor szopi, alvás, fél5 körül uzsi, utánna séta, este8 fürdés, szopi.
Mostmár a délután nem jó sétálni, ezért a délelőtti szopit elhagyjuk (bánatomra :cry: ), és az alvás idejében sétálunk. Sajnos a babakocsiban jóval kevesebbet alszik Boti, de remélem ezt délután bepótolja. Ez ma fog kiderülni, mert ma próbáltuk ezt először. :?
Van esetleg még ötletek ezzel kapcsolatban? Ti mikor sétáltatok, amíg a gyerkőc(ök) még kétszer aludtak egynap??

Puszi!
Z.

Kép
Kép
zituska28

Ez nem ér! :D Nem ér titkot tartani! :D Tegnap is éjszakáztam miattad. :wink:

Zita :)
Örülök, hogy Boti már kúszik. Én is vigyáztam egy kislányra, akinek valami gáz volt a mozgásával, 2 évesen még nem járt.... :? Nem tudom mi lett vele, mert már egy ideje nem hozzák, de tuti neki is kellett volna gyógytornász.
A sétához nem tudok hozzászólni, mert mi kora délután sétáltunk télen-nyáron. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Orsi :D Én is miattad jöttem, hivatalosan akkor holnap :wink:
De a sok :D :D :D szerintem jóóóót jelent!!!

Ja,és lányok a szegedi topikban Karmenröl is fantasztikus hirek vannak (igaz, Zita :wink: ?), várom mikor irja meg ide...(nem titok, de nem akarom én beirni)

Nálunk folytatódott a rosszul lét, Ádám kezdte, 2 napig hányt és utána 2 nap hasmenése volt, tegnap nálam kezdödött, én csak a hányingerig jutottam, és úúúgy fájt a gyomrom-hasam,mintha valaki belémrugott volna.
Ma a párom is mondta,hogy nem okés a hasa, lehet végigrohant rajtunk egy kis virus.

Megyek is, csak Orsi miatt kukkantottam be, vedd fenyegetésnek, hogy holnap is jövök!!!

Barbi

Kép
Kép
barbi

Jöttem hátha van már hír. :)

Kép

Kép
pkagi

Ági :)
Még én is virrasztok, de úgy látom hírzárlat van. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

hírek: beta HCG 86, pfrogfeszteron 190.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ez mind szép és jó, de a nem lombikosok kedvéért fordítsd már le magyarra, légysz! :)
Boldog szülinapot a fiúknak!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ez POZITÍV!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Akkor örülhetünk?? :D :D :D
Mikor lesz UH?

Boldog szülinapot a fiúknak!!

Barbi :)
Igen, Karmenről tényleg szuper hírek vannak! :wink:
Csak nem akartam én pletyizni, mert biztos jön nem soká, és ő maga meséli el a jóhírt Nektek! :)

Kép
Kép
zituska28

Bocsi csajok, csak bepofátlankodtam.... :D

Orsi,

:lol: :lol: :lol:

M.
kmoncsi

Moncsi :)
te kis minden lében kanál!!!!!

UH elvileg 2 hét múlva, még nem kértem időpontot.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gratulálok!!!!! :D :D :D :D

Csak azt súgd még meg nekem, hogy ez szerinted 1 vagy 2 baba?

Kép

Kép
pkagi

tuti 1.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ha jól emlékszem, ti egy babát is akartatok most. Ugye?
Akkor ezek nagyon klassz hírek!!! :)

A fiúknak Boldog szülinapot!!!!

Ugye te már ezt tudtad? Mármint hogy baba? Mikor csináltál tesztet?

Kép

Kép
pkagi

Orsi! hát akkor hipp-hipp-hurrá! :lol: :lol: :lol: Szurkolunk együtt a húgiért?
Karmen éppen a napokban jutott eszembe, remélem gyorsan megosztja velünk is a jó hirt!

Ja, és köszi mindenkinek a gratulát, akinek még eddig nem mondtam. :)

Andi
andi28

Jujjj, de szuper. Nagyon örülök nektek!!!! xxx az ujjaimon a továbbiakhoz is :lol:

Zita :) a dévényesek nagyon jók, tuti minden pikkpakk rendbejön nagyfiúval.

Séta: amíg egy gyerkőc volt, mi mindig 2x sétáltunk egy nap, délelőtt volt a hosszabb séta, de rövidebb alvás, a délutáni séta meg nem alvás időben volt.
Most hogy kettő van és a kicsi napirendje abszolút a nagy napirendjéhez kell, hogy igazodjon, így is 2x sétálunk. Délelőtt a pici alvásidejében játszóterezünk (alszik is vagy 20-30 percet szegénykém, mert babakocsiban max ennyire van kalibrálva), délután ha minden jól megy együtt alszanak 2-3 órát és aztán még sétálunk általában este 5.30-tól 7-ig. Engem nem zavar a hideg, jól felöltöztetem őket. Az eső az már nagyobb gáz, de nagyfiúnak van gumicsizma, esőnadrág-esőkabát és imádja a pocsolyákat, picinek meg eső nylon a kocsira, bár amióta ül, nem csípi ha letakarom.
Szerintem próbálgasd ki, ami neked jó, aztán majd ráálltok valamire és akkor meg úgyis változni fog a napirendje -- a rosszmájú Edit :twisted:

Barbi :) gyors vírusűzést kívánok

Karmen???!!!

Erika :) sztem is irány a doki, mert nekem is gyulladásnál fájt nagyon peteérés környékén.

Edit
Kép

Kép
reditke

Gratulálok!!! :D
Most már én akarok következni!
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi, hivatalos gratula!!

Éljen-éljen, ügyesek voltatok!

Virusüzés úgyahogy müködik,háromból ketten már jobban vagyunk, csak Danim nem az igazi.

Egcsi,hajrá, és igen-igen,most már TI következtek!!!

Barbi

Kép
Kép
barbi

De dinnye vagyok, a szülinapot meg elfeljetettem!!

SOk boldog szülinapot az egykori kismaczkóknak!!!

Barbi

Kép
Kép
barbi

Gratulálok!! De jó, hogy megint vannak kismamáink!

Puszi, Alena
alena9

Ez a progeszteronszint nagyon szuper! Igazán jól meg lehet tapadva ez a prütyök. :D Szuper szülinapi ajándék a fiúknak! :wink:

Mikor lesz UH?

Andi28 :)
Tünetek jönnek már? Cicifeszülés?

Zitus :)
A Dévény szerintem is csodát tesz majd! Jó, hogy időben léptetek.

Mostmár én is tudni akarom, hogy mi van Karmennel! Irgum-burgum!

Egcsi :)
Én megszavazom Nektek a következő babát.

Lujza és Leone jelentkezzetek! :D :D :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok! :lol:
Vizkriszisback vagyok a már megint megjöttből. Azt szeretném kérni tőletek, hogyha van időtök, írjatok már le a sikersztoris topikba a sikersztorijaitokat! Olyan jó azokat olvasni. Köszi :D
vizkriszisback

Sziasztok!
A pozitív teszteseknek óriási gratula!!! Nagyon boldog pocakosodást kívánokl!!!
Mi még egyben:). Már alig tudok mozogni. Az éjszakák szörnyűek, állandó pisilés, forgolódás, mert egy óránál tovább nem bírok egy oldalon aludni, két óránként pisilés, mert iszonyatosan vizesedek. Napközben ülni nem jó, feküdni sem, csak mászkáni. Ha meg mászkálok, akkor takaríthatok ablakot is, leszedhetem a függönyöket, sika-mikálhatom az ajtókat.....szóval a fészekrakás ezerrel megy :):). 30-án kell befeküdnöm (ha addig nem indul be) és 31-én csaszi.
Lujza
lujza

Lányok :)
Köszönjük szépen a szülinapi köszöntést :D

engem is ez a progi bíztat, hogy most nem lehet biokémiai és minden OK lesz, a fiúkkal is ennyi volt :D tuti kis baba ő!!!
UH: hát sakkozom. A kaáliban profi az UH, de a dokim 1 hónapot nem lesz, a nőgyógyimnál van UH, de nem a lejobb és képet sem csinál.... azon agyalok, hogy elmegyek a praxisba a Győrffyhez, a sima UH ott sem drágább, mint a nőgyógyimnál, és jó a minősége, inkább látható a szívhang - mert ugye látni szeretném-, mint ha a mezein nézzük.
asszem ez lesz.
dátum: nov. 2, Pesten leszek akkor, és a mostantól 2 hét is oda jönne kb. ki.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Barbi :)
Ilyen vírusban nekünk is volt részünk. :( Remélem hamar túl lesztek rajta! :)

Lujza :)
Még mindig egyben? :shock: Kitartás! :)

Andi :) Orsi :)
Akkor most az UH-ra várunk. :)

Leone :)
Veled mi újság? Nem ám már csak akkor jössz amikor megszületett a babó? Dobj egy helyzetjelentést! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

UH: nov. 8. 10.00 :D ekkora már nagyon lennie kell szívhangnak, ezért maradtunk 1 héttel későbbi időpontban a dokival.
szóval még majdnem 3 hét :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Győrffy Mátyáshoz mész? Szerintem ott már mindent fogtok látni. Csak addig kibírni.... :D :D :D :D

Tegnap a fiúk szülinapján megszült az egyik gyerekkori barátnőm! Samu lett a fia. Ma meg megtudtam, hogy a Szivaka barátnőm babát vár (tudod a Flóra Anyukája), így veled pocakosodik! :D :D

Orsi, Orsoly és Kármen!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok! :D :D

Lujza :)
Kitartás, addig még élheted az egy gyerekes Anyukák nyugodt életét. Várjuk ám a híreket, ha van. :D Tuti császár lesz, vagy megpróbálod spontán?

Cat
Kép
cateye

Szia :D
Szivaka bnőddel találkoztunk a játszóban :D aranyos Flóra :D bár a fiaimnál vagy 2 fejjel magasabb :D :D

jah, a kaáliba végülis egy másik dokihoz... de akkor már 7+sok leszünk....
szóval én asszem bebetlizek nov. 2án egy Győrffyt :D :D :D
mert én még 3 hetet nem bírok ki :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

szóval a nov. 2 6+1 (fiúkkal 6+0án voltunk és volt szívhang)
nov. 8 meg akkor 7+0....

de én azért szeretném már látni :D hogy tényleg megnyugodjak :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

De jó, hogy már UH-ra lehet készülni. :) Én sem bírnám ki még 3 hétig... 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok

Madarantól nagyon rossz hírek a Dévais topikban... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
zituska28

Cat
Tuti a császár. Több okból is indokolt. A dokibá nem kockáztat.
Lujza
lujza

Sziasztok!

Napok óta nem birok belépni, igy újra regisztráltam magamat. :( Nem tudom mit bénázok. :(

Cat! Szinte semmi tünet, talán csak a szagokra vagyok kicsit érzékenyebb. Parázok is miatta rendesen. :( De remélem minden ok, az UH-ig még 2 hét.

Orsi! Fiúknak utólag is boldog szülinapot! :lol:
Lujza! Kitartás a hátralévő nehéz napokhoz! :) aztán meg egy kalappal a szüléshez!

Andi
pandi28

hogyhogy olyan sokára lesz az UH?
én már a jövő héten csüt. elslisszolok :D

ma asszem utoljára teszteltem :D most először egy másfélével, és előbb megjelent a tesztcsík, mint a kontroll.
olyan jó volt látni.

jut eszembe:
Besztiről mit tudtok? mikorra van kiírva a 4. babával?
Edi?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Akkor most már megnyugodhatsz, nagyon terhes vagy. :D
Szerinted csak egy baba? :) Úgy várom az UH-kat, a tiedet és Andiét is. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

biztosan csak 1 ezzel a hormonszinttel.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi! Úgy számolták ki, hogy a beültetés után 1 hónappal UH, az 4-e, de szombat, hétfőt nem ajánlotta a recepciós, mert mindig zsúfolt, igy maradt a 7-e, kedd délelőtt. Gyerek mellett elég gyorsan megy az idő, meg talán akkor már szivhang is lesz, igyekszem kibirni. :) De Te majd mesélj! :)

Andi
pandi28

Orsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dejó!!!! NaGYON ÖRÜLÖK NEKTEK ÉS DRUKKOLOK AZ uh-HOZ, MÁR CSAK 1 HÉT.
Biztosan minden rendben lesz, de azért még küldünk babatapikat. Boldog Szülinapot a fiúknak!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lujza :) neked is drukk!!!
Vendég

Szisztok lányok!

Én a megint megjött fórum tagja vagyok/voltam, Noémit ott ismertem meg de oda már nem nagyon írogat! Úgy örültem hogy megláttam a nevét a topikba :lol:

Noémi mi újság veletek, Dani már hihetetlen hogy 3 hónapos iszonyú gyorssan telik az idő,ha van kedved akkor beszélhetnék vagy levelezhetnék.

Ha jól olvastam és értelmeztem :lol: akkor lehet gratulálni Orsinak és Andinak. Így ismeretlenül is boldog babavárást kívánok nektek!

Barbi
zbarbi

Köszönjük a jókívánságokat.

Levinek begyulladt a mandulája... lehet, hogy tüszős.... lázas
de a kedve annyira nem vészes.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Barbi!

De örülök, hogy megtaláltál itt, hogy vagy? Jöhetsz gyakrabban is ide, nekem sajnos már nincs sok időm a megint megjöttös topikot is olvasgatni, sajna ide se jövök minden nap.

Még mindig nagyon drukkolok neked, a fórum táblicskuját is szoktam nézni, de sajnos nem láttalak. Lombikoztok már?

Puszi
Noémi
Vendég

Barbi! :oops:

Én egy hülye állat barom vagyok! Ne haragudj, úr isten!!!!
Hát én nem is tudtam, hogy te babát vársz, ezért nem láttalak sehol, mert már a kismamák között vagy!

ANNYIRA ÖRÜLÖK ÉS GRATULÁLOK!!!! Akkor sikerülhetett nektek a lombik mikor szültem, ne haragudj. De ez azt is jelenti, hogy neked is akkor sikerült mikor az angyalkáddal ki voltál írva. velünk is így volt tavaly. Mindjárt vissza is olvasok, hogy megtaláljalak. És csináljál tickert, hadd lássuk! ÉS gyere gyakrabban! Mindent tudni szeretnénk, hogy érzed magad? Milyen a babóval????

Puszik!!!!
Vendég

Hogy van Levi? Máté nem lett beteg? Gondolom már visszaszámolsz az UH-ig. :D

Neked is nemsokára UH! Hogy vagy? Tünetek? :)

Te csak elsején kezdesz dolgozni? Hajrá! Remélem gyorsan és simán visszazökkensz majd a munkás nők életébe! :)

Noémi :)
Újabb kép Daniról? Hogy vagytok? :)

Többiek :)
Helyzetjelentés? :) Mi újság? :)

Nekem még 2 nap a tesztig... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :) akkor nagyon drukkolunk ám!
Mindgyá' :lol: kismami topik lesz itt, úgy örülök neki! Én is kedvet kaptam ám, de a császi miatt nuku egy darabig :x . Minimum egy év! Hol van az még?!

Van kép csak még nem kicsinyitettem le, dög vagyok. Képzeljétek, Dani végigalussza az éjszakát már kb. 4 napja minden éjjel. Kb. 9-10-kor alszik el és csak 6-7 körül kel fel enni. Egy ajándék! Ja, és utána szundi tovább kb. 9-10-ig, úgyhogy lustizunk egész délelőtt. Olyan jó! Nem gondoltam volna.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?