Sziasztok!
Mégeccer köszi mindenkinek, aranyosak vagytok. Most már túl az első sokkon, próbálok előre nézni.
Áfonya! Gratula a lakásteszthez, nagyon klassz, hogy ilyen szépen ment! Látod, ügyesek vagytok
És még neked akartam már írni annyiszor, hogy ismerek egy lányt, akinek az egyik petevezetőjét csonkolták, a másikat átjárhatatlannak tartották, és bizony babás lett. Más kérdés, hogy nem a férjétől, és elég nagy perpatvar is lett, de ezt itt most nem részletezném
Vannak ilyen csodatörténetek, tudom, hogy az ember mindig úgy érzi, hogy a csoda mások privilégiuma, de azért mégis jó hallani ilyesmiről, nem?
Ildi! Petezsák
Kókusz! Megy a drukk!
Enikő! Én nem nagyon értek ehhez, de a többiek tudják, látod milyen jó?
Vakond! Klassz a pozitív hozzáállásod!
A kémiai terhesség alatt pontosan mit kell érteni?
Zöldikém! Én is azt mondom, hogy sikerülni fog!
Akinek nem írtam, attól most bocsi! Mennem kell pakolászni, mert ma kicsit elúsztunk. Délelőtt oviban voltunk (jól megy, tetszik neki
), délután újabb kukackezelésen, ami most könnyebben ment, mint a múltkor. De majd akkor látom meg igazán, ha felébredt a kölyök, mert amikor letettem aludni, akkor még szerintem hatott az érzéstelenítő.
Pussz mindenkinek!
Ja, vettem teákat. Még azt akartam kérdezni, hogy reggel is és este is frisset csináltok vagy reggel készítitek az esti adagot is?