Új privát üzeneted érkezett!

Áfi: Köszi! :)

Vakond: Én is nagyon sajnálom :(

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Áfi, nagyon örülök, hogy iylen jól sikerült :lol:

Vakond, tetszik a hozáállásod, komolyan. Igy tovább

Szirom, sajnálom hogy el vagy kenődve. Ölel, Ölel, Ölel

Kokusz, sajnálom, hogy megjött, de ez jót is jelenthet így a lapar után. Most már teljes gőzzel lehet majd baba projektelni :wink:

Én mostanában álom kóros vagyok, komolyan mondom hihetetlen. Állva el tudok aludni :shock: Neharizzon senki, akinek külön nem írtam. Mennek a drukkok ezerrel mindenkinek, és persze a kismamáknak kitartás, most jön még csak a neheze :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

Áfonya:
Igen kar, mert en sem szeretek takaritani, most meg nem is lehet. A ferjem megnem tul szorgalmas eteren. Na mindegy csak eltelik valahogyan a 12 het :lol:
Mikor lesz a kivizsgalas? Mar elfelejtettem. :oops:

Ceniko:
Szerintem ha piros a mensi, akkor elso nap, ha csak barnazol vagy eppen csak valamike es ez is delutan jelentkezik, akkor tenyleg a kovetkezo nap az elso. Mondjuk en ezt eddig mindig rosszul csinaltam. Viszont nagyon nagy baj nem lesz ha egy nappal elobb mesz, mert a 11 cn is altalaban azert mar latszik a tuszoke...

Matol dugdosom az utrot, mert a progim csokkeno tendenciat mutat bar meg kritikus tartomanyon belul van, azert biztos, ami tuti alapon... Hat en tuti nyugodtabb leszek tole, mondjuk nem ettol a hirtol, de a stabil progi szinttol. :oops:

baratodildi

Sziasztok!

Purc nekem nem jött meg a mensim .... :) persze lehet megjön a héten.

Barátodildi igazad van jobb ha te nyugodt vagy progi ügyben .... :) az kell a babának is.
kokusz

Kokusz, akkor nagyon félreértettem, akkor semmi gond huuuuuh :lol: Akkor drukkolok ezerrel, hogy akkor most már ne is jöjjön úgy kb 9 hónapig :lol: Bocsika :oops:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc semmi gond :) köszi
kokusz

Sziasztok!

Mégeccer köszi mindenkinek, aranyosak vagytok. Most már túl az első sokkon, próbálok előre nézni.

Áfonya! Gratula a lakásteszthez, nagyon klassz, hogy ilyen szépen ment! Látod, ügyesek vagytok :wink:
És még neked akartam már írni annyiszor, hogy ismerek egy lányt, akinek az egyik petevezetőjét csonkolták, a másikat átjárhatatlannak tartották, és bizony babás lett. Más kérdés, hogy nem a férjétől, és elég nagy perpatvar is lett, de ezt itt most nem részletezném :wink: Vannak ilyen csodatörténetek, tudom, hogy az ember mindig úgy érzi, hogy a csoda mások privilégiuma, de azért mégis jó hallani ilyesmiről, nem? :wink:

Ildi! Petezsák :lol:

Kókusz! Megy a drukk!

Enikő! Én nem nagyon értek ehhez, de a többiek tudják, látod milyen jó? :wink:

Vakond! Klassz a pozitív hozzáállásod!
A kémiai terhesség alatt pontosan mit kell érteni?

Zöldikém! Én is azt mondom, hogy sikerülni fog! :D

Akinek nem írtam, attól most bocsi! Mennem kell pakolászni, mert ma kicsit elúsztunk. Délelőtt oviban voltunk (jól megy, tetszik neki :wink: ), délután újabb kukackezelésen, ami most könnyebben ment, mint a múltkor. De majd akkor látom meg igazán, ha felébredt a kölyök, mert amikor letettem aludni, akkor még szerintem hatott az érzéstelenítő.

Pussz mindenkinek!

Ja, vettem teákat. Még azt akartam kérdezni, hogy reggel is és este is frisset csináltok vagy reggel készítitek az esti adagot is?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom en frissen ittam a teakat anno meg melegen, de nem forron.

baratodildi

Köszi Ildi!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Elvileg az eddigieket javítottam: Babanetes táblánk

Kép
bettike
Eger

Bettike, nagyon jó lett a tábla! Aranyos vagy, hogy bevállaltad. :)

Kép
elizabeth25

Bettike: szupi ez a tábla. Mégegyszer gratula hozzá.
Megteszed, hogy beírod, hogy én 2006.09.19-én teszteltem és hogy második próbálkozásra jött össze? Csak hogy betöltődjenek a hiányzó oszlopaim. Köszike.

Athiz: légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gyereeeeeeeeee visszaaaaaaaaa.

Szirom: ezeket a teákat tényleg frissen kell inni, mert akkor hatnak. A gyógynövényteákat mindig frissen kell inni. Ráadásul felmelegítve még rosszabb lehet... brrrrrrrrrrr....

Áfi: mostmár minden adott a kis jövevényhez. Szuper! Mit mondanak mennyi idő a határozattól számítva?
szerika

Ok, ok, frissen ittam :wink: Nem annyira vészes szerintem, pedig el voltam készülve rá az itt olvasottak alapján. Egy Unicumhoz képest kifejezetten kutyafüle (azt nem bírom) :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csajok az LH tesztet a nap melyik szakában érdemes megcsinálni? Mikor adja a legreálisabb eredményt? Annyit tudok, hogy nem szabad első pisiből.

Azért kérdem ezt, mert a múlt hónapban csináltam egy nap többet is, és teljesen eltérő eredményt kaptam a nap különböző pontjain, ráadásul teljesen egyértelműt nem kaptam soha. Pl: 11-kor délelőtt volt egy halvány második csíkom, de már délután 4-kor nem volt semmi. És ez a halvány második csík délelőtt szinte mindig megvolt. Mikor kicsit erősebb volt, akkor is a csíknak a körvonalai voltak erősebbek, nem a teljes csík, az már egy teljes plusznak számít?

Köszi előre is, és bocs a hüyle kérdéséért

Purc

Kép

Kép
purc

Köszönöm mégegyszer mindenkinek hogy velem örül a környezettanulmány miatt, én nagyon féltem tőle, mert (biztosan mondtam már) egy öreg parasztházunk van és a nő sem állt hozzánk túl pozitívan első alkalommal...
Erika,
hát ez sajnos általában 2 évnél nem kevesebb idő... :( mi annyiból vagyunk előnyösebb helyzetben kicsivel, mert vállaltuk hogy nem tökéletesen egészséges kicsit is hazahozunk. Általában már banális betegségekre is nemet mondanak az örökbefogadó szülők (persze nem mind!), mi vállaltuk hogy kis betegséget elfogadunk, a saját gyermekéről sem tudhatja az ember hogy nem lesz-e mondjuk allergiás vagy pl fél szemére vak mint én.
Sziromka,
köszönöm a történetet, jól esik hogy én jutottam eszedbe róla, de én tényleg nem várok csodát... vagyis lehet hogy az én csodám egy olyan kisbaba lesz, akit nekem szánt a sors kárpótlásul a sok rosszért, akit a vérszerinti anyja nem tud vállalni. A biológia az biológia, ami zárt azon nem jut át semmi. :(
Ildi,
milyen kivizsgálásra gondolsz?
És természetesen itt is leírom hogy nagyon örüök hogy minden rendben veled/veletek!!! :)
Purci,
sajna én nem használok LH tesztet...
Vendég

Sziasztok LÁnyok!

Szokás szerint csak most tudok hozzászólni...

Enikő: 21-23. napon Neked is progeszteront fognak csak nézni, ugye? A 3. napra nem kaptál beutalót a dokidtól? Akkor szokták a többi hormont nézni...

Szirom: sajnálom :( Akkor most ugyanúgy állunk: 2. cn, ugye?

Coca: gratula a tegnapi tüsződömpinghez :lol:

Robcsi: jó a görbéd, jó nagyot ugrott mára!!

Bettike: csak nem egy beágyazódási esés?!?! Különben hadd legyek pofátlan a táblábal kapcs.-ban: átírnád a mióta próbálkozunkat 2005.okt-ra? Így nem kéne folyton felülírni. Köszi :wink:

Áfonya: látod, hogy megérte kisuvickolni a házat? Különben a mi családunkban genetikailag kódolt a takarítás utálata :D Szóval gratulálok a terepszemléhez!!

Athiz: jól látom, hogy már órák óta nem jártál itt?!? Ugye nem örökre?!?

Szirom, Ancsa: holnaptól én is csatlakozom a teaivó csapathoz, remélem bejön a dolog :D

Vakond: örülök, hogy pozitív vagy!

Kókusz: nagyon jó a görbéd, na és a tüneteid !!!

Purc: reggeli pipiből is lehet LH tesztet csinálni. Én mindig akkor csináltam. Más kérdés, hogy sosem lett pozitív, csak egyszer egy kósza délutáni teszt :lol:

Kismamák: vigyázzatok Magatokra!

Remélem nem maradt ki senki! Nagyon igyekeztem... :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Purc, sajna nem tudok segíteni, én sosem LH teszteltem.

Áfi: nem is gondoltam, hogy az örökbefogadó szülők kikötik, hogy pl. ha allergiás a gyerek, akkor nekik biza nem kell... :shock: ez olyan fura felfogás. De mondjuk így hamarabb fogtok legalább babához jutni. :) Meg még az is lehet, hogy élet majd megajándékoz benneteket sajáttal is :wink:
szerika

Purc!

Én délután 5 körül teszteltem azt a szép pozitívat. Kicsit gyanús volt, hogy szúrkál a petefészkem, meg a hőm is pé-re utalt.
Másnap reggel is LH-teszteltem, akkor már elég halvány volt a 2. csík.
A reggeli első vizeletből nem érdemes LH-tesztelni, de szerintem ha nem tudsz tovább várni, akkor az utána következőből már simán lehet.
Engem egyszer sem riasztott tévesen. Ha nem volt peteérés, akkor csont negatív volt.
Ja és a DM-es Coraxot használtam.

Kép
babancs

Babancs köszi a választ, most teszteltem (itt du 1 van), megint halvány a 2. csíkom, kicsit talán erősebb, de nem határozott, valószínű még ez nem az, de az biztos, hogy napokban kell lennie, elég későn volt eddig a pé-m. Mármint nem a 14. napon, hanem inkább a 18 körülin, vagy azutánin.
Akkor várakozó állásba helyeztem magam. Különben én az amerikai megrendelőset használom. De gondoltam, hogy kipróbálok másikat is, napokban úgyis kell vennem...
Még egyszer köszi.

Purc

Kép

Kép
purc

Mindenkinek javítok szívesen mindent a táblában, ha szóltok, nem gond! Sőt azért van!!

Szezso! Ha már így ránéztél a görbémre, akkor szerinted már megint beágyazódási esés? Mert már néztünk egy egyesést, úgy az 5 dpo körül, ha jól emlékszem!

Én nem nagyon értem még a görbém, hisz ez az első hónap, ezért szívesen veszem és várom az elemzéseket!

A teázással még nem győztetek meg! :lol: :lol: :lol: :lol: Főleg az íz miatt! Ha nem fincsi, akkor inkább még nem iszom, nem próbálom ki! :lol:

Kokusz! Vicces (már bocsi Purci), hogy azt írta, hogy megjött! Ez olyan, mint amikor valakiről azt mondják, hogy meghalt és közben nem is, akkor ugye az azt jelenti, hogy sokáig fog élni. Neked megírták, hogy megjött pedig nem is, tehát sokáig nem fog megjönni! :lol: :lol: :lol: :lol: min. 9 hónap :lol: :lol: :lol:

Elizabeth köszi jól esett, amit írtál! Most éppen azon töröm a fejem, hogy hogyan lehetne jó kis dizájnosat csinálni belőle!

Kép
bettike
Eger

Bettike, szivesen! :)

Kép
elizabeth25

Betti, jó hogy ezt mondod, mert én is pont erre gondoltam. Hogy akkor ez azt jelenti, hogy nem is fog megjönni. És az igazság az, hogy fogalmam sincs miből vettem, az ellenkezőjét :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Jaj bocsi Purc, hogy elkereszteltelek Purcira! :oops: :D

Kép
bettike
Eger

Afi:
A kellemetlen mintavetelesre gondoltam...

baratodildi

lanyok, ti mertek hot a mensi alatt???? elozo honapban azokon a napokon nem mertem (de most pl tudom, hogy tegnap 36.7 volt, mert csak delutan jott meg), de nem mernem mig el nem mulik a verzes, mert en csak a huvelyben vagy popsiban mert ertekeket tartom igazan jonak ecelbol (ezt tanitottak nekem , naaa), de ha huvelyben kezdtem mult honapban, akkor az osszehasonlitas vegett most is ott kellene, nem? oda meg nem akarom mensi alatt...a fiammal popoban csinaltam, most is kiprobaltam parszor, mindig 0,1 tizeddel volt magasabb...

szirom,
a kemiai terhesseg az az, amikor megjelenik a hcg szint a veredben (es vagy vervetel vagy teszt igazolja ezt), kvazi ilyenkor megtermekenyul a petesejt (maskepp bhcg nincs a szervezetben, tehat ezt nem lehet tevesen mutatni a tesznek), de vagy nem agyazodik be, vagy beagyazodik, de rovid idon belul ki is urul. ezt kemiai vagy biokemiai terhessegnek hivjak. sokkal tobb ilyen terhesseg letezik, mint barki is gondolna! az esetek tobbsegeben eszrevetlenul zajlik le, rengetegen nem is veszik eszre, hiszen semmi jele nincs, max az, hogy par napot kesik a menstruacio, azok tudjak ezt eszrevenni, akik valamilyen okbol nagyon figyelik magukat es hamar tesztet csinalnak vagy vervetelre mennek.
nekem sajnos mar volt ilyenem.

vakond
vakond

Sziasztok!!!

Kicsit meglepett ez a korábbi szópárbaj! :(
Lányok, itt mindenki ugyanazért küzd: zebracsíkért, ami babócát jelez!!! :lol: :lol: :lol:

Mi tegnap voltunk UH-on. Sajnos a férjemet nem engedték be, de egyébként se látott volna túl sok dolgot, hisz még csak egy kis fekete pötty a drágánk.
5 hetesnek írtak, bár holnap már betöltöm a 6.-at, csk gondolom az egész heteket számolják csak.

Kicsit meglepődtem, mert a 12. hétig nem kell menni, csak terhes gondozásra kell jelentkezni.
:?: :?:

Szerintem a párom még mindig nem fogta fel, hogy mi van!!! :D :D :D

Amúgy mivel egy kis városban lakunk, így furi lesz elmenni a terhesgondozóba, mert akkor előtte meg kell osztanunk a hírt a szülőkkel, hisz nehogy már a szomszédtól tudják meg, hogy nagyszülők lesznek!! :lol: :lol: :lol:

Kismamik!!! (Velem egyidős 5-6 hetesek)

Ti beavatáttok már a családot? Mi a véleményetek arról, hogy érdemes megvárni a 12. hetet???

Munkahelyen mikor fogtok szólni?

Egyébként hálistennek a hányinger, hányás még nem köszönt be hozzám, csupán a melleim fájnak, de azok keményen, éjszaka arra ébredek, hogy alig tudok megfordulni, olyan érzékenyek. S inkább este (éjszaka) és reggel durrannak be nagyon, napközben hála nem annyira vészes. :)

Azt szeretném még megkérdezni az idősebb kismamiktól, hogy mi történik a terhesgondozóban először??? Vérvétel, testsúly mérés??

Kérlek szépen titeket válaszoljatok!!Köszönöm: Judit
judithappy

Szia ATHIZ!

Bocsika, hogy nem küldtem el újra a képet, de nem egyszerűen nem tudok e-mailt küldeni!! :( :( :(

Nagyon köszönöm a fáradozásodat, de valahogy ez a teszt nem akar ide felkerülni.

Egyébként tegnap az UH-ra vittem magammal fényképezőgépet, de nem fotóztam le a monitort, mert mire eszembe jutott már bennem volt az UH fej! :)
Sebaj, majd a 12. hetes képet felteszem nektek!!!

Még egyszer: köszi!
Jó éjt!!

Judit
judithappy

Judit, felvettelek msn-re. :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok
a szokásos havi segítségetekre van szükségem
vetnétek egy pillantást a hőm-re?
és írnátok valamit?
csodálkozom, hogy folyamatosan 37 illetve 37.1 a hőm
elöljáróban: clostis hónapom volt, a 13. napon kaptam Ovitrelle szurit
előző ciklusaim: 24, 26, 28 naposak voltak

köszönöm szépen előre is mindenkinek

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Kép
Kép [/img]
szilva76

Judithappy!

Teljesen normális, hogy csak a 12. héten kell menned legközelebb!
A 6. heti UH arra szolgált, hogy biztosan megállapítsák a terhességedet, meg azt, hogy a petezsák méhen belül van-e.
Ezután kell menned a lakóhelyed szerint illetékes védőnőhöz.
Az kb. egy félórás adminisztráció lesz. Kikérdezi az adataidat, esetleges betegségedet. Átadja a terhesgondozási kiskönyvet, meg némi újságot. Megméri a vérnyomásodat, a súlyodat. Ad továbbá beutalót az első vérvételre. Oda reggeli első vizeletet is vinni kell.
Majd utána mindig az orvoshoz-menetel előtt kell menni a védőnőhöz. A 12. hét előtt közvetlenül még el kell menni.
Én holnap megyek megint a védőnőhöz - az előrehozott vércukorvizsgálat miatt kell beutaló.

Kép
babancs

Szilva, hát mit is mondhatnék csoda egy görbéd van. Marha szép... Szerintem ennél többet nem is tudok mondani. Azt hiszem bátran mondhatom, hogy háromfázisú, egyáltalán nincs ingadozás a luterális fázisban. Ámulok és bámulok. Hajrá, mennek a drukkok, lassan tesztelhetsz is :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Teljesen rendben van, de a többiek is szóljanak hozzá, én még kezdő vagyok ebben :oops:

Purc

Kép

Kép
purc

purc: köszönöm a bíztató szavakat
csak meglepődtem, hogy nem megy össze-vissza a görbém

egyébként szoktalak ám Benneteket olvasni, :oops: de nincs erőm írni
együtt örülök veletek minden egyes jó hírnek, és egyből szomorkodom a rossz hírek hallatán
szilva76

Sziasztok!

Bettike!
Nagyon aranyos vagy hogy elkuldted nekem priviben a tablat,de sajnos meg igy sem tudom megnyitni! :( Ezt az xls fajlt nem tudom megnyitni!Meg megprobalok letolteni valami programot hatha azzal sikerul majd!

Afi!
Nagyon orulok hogy rendben mentek a dolgok!!!Nagy ko esett le az en szivemrol is!Nagyon szoritottam!Drukkolok a tovabbiakhoz is!!!! :D

Judit!
Nekem anno a vedoneni elso alkalommal csinalt egy csomo papir munkat!Csaladban elofordulo megbetegedesek,eletmoddal lakassal kapcsolatos kerdesek voltak!Sulyt mert meg vernyomast!Vizeletet vinni kellett magammal,azt is megnezte!Odaadja a beutalot a vervetelre!
Most ennyi jutott eszembe!

Athiz!
Nem biztos hogy jo dontes volt elmenni! :( Remelem meggondolod magad es vissza jossz hozzank!

Ildi!
Gratulalok a kis bogyohoz!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Szilva, az jó ha nem ugrál össze vissza a hőd, én úgy tudom az egyenletes progi szintre utal...

Purc

Kép

Kép
purc

Bettike! Szerintem a 8.dpo esélyesebb beágyazódás szempontjából. Az 5. még korai lenne, az szerintem csak egy eltévedt hőmérséklet volt :lol: Előfordul, önmagában nem jelent semmit, mert utána felment a hőd...De ez csak okoskodás :D 1 hét múlva kiderül :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babancs, ha nekem ezeket már két hete elvégezték a kórházba, teljes vér-vizelet, EKG, vércsoport meghatározás és tsai. akkor nem kell mennem megint nem? MÉg van olyan véreredmény, ami csak három hét múlva lesz meg.

Kép
elizabeth25

Szilva, nagyon jó a görbéd...csak maradjon is igy! :)

Kép
elizabeth25

Nem tudom Elizabeth. Kérdezd meg a védőnőt! Ezek a vizsgálatok nem kötelezőek. Nekem is van papírom régebbről a vércsoportomról, csak az általános vérkép miatt mentem el. Na meg a pisilés is eléggé csípett, így nem ártott hogy megnézték a vizeletemet is.
Az EKG-t nekem is megcsinálta a háziorvos és valamit bele is írt a terhesgondozási kiskönyvbe a belgyógyászati vizsgálatok közé.
Nekem a vérvételt a terhesgondozóban csinálták, aminek az eredményét a védőnő kapja meg.

Kép
babancs

Ja értem....akkor most nem fognak csinálni, ez a lényeg! :)
Durva lenne, ha kéthetente kéne laborba járni! :( Elsőre levettek hat nagy fiola vért, elég volt az. :(

Kép
elizabeth25

Ancsa,
köszönöm!!! :)
Szilva,
csak egy az egyben ismételni tudnám Purcot, tényleg csudagörbe, tényleg 3 fázisú, tényleg szép egyenletes, okkal reménykedhetsz! :D
Vendég

Köszi Szezso! Egy hét! :cry: Hosszú idő!

Szilva! Tényleg tök jó a görbéd!

Ancsa! Microsoft Office -ban van excel! De word-t tudsz nézni? Akkor átrakom neked abba és úgy küldöm el!

Kép
bettike
Eger

szilva,
az ovitralle szuri nem hcg veletlenul? mintha a lombikos baratnom emlegette volna, tuszorepesztonek adtak, azt tudom, de hcg alapu? mert akkor a teszt valameddig lehet meg teves Neked...
vakond
vakond

köszönöm mégegyszer mindenkinek a kedves szavakat
igazából nem bízom abban, hogy ez a hónap sikerül, de csak a Jóisten a megmondhatója
vakond: igen, asszem hcg-s szuri, nem is akarok tesztelni mostanában, max. ha elérem a 30. napos ciklust

lányok! komolyan mondom, jó lenne közétek tartozni, de ahogy a táblázatot elnéztem, kissé kilógnék a sorból :shock: , meg sajnso, a munkahelyemen nem is bírnám olyan gyorsan követni napközben a hozzászólásokat, mint este, itthon, amikor átolvasom az egész nap történteket

sok sikert mindenkinek
szilva76

Szezso:" Enikő: 21-23. napon Neked is progeszteront fognak csak nézni, ugye? A 3. napra nem kaptál beutalót a dokidtól? Akkor szokták a többi hormont nézni... "
Csak akkora megyek majd, direkt rákérdeztem, hogy most a 3. nap könyékén nem kéne mennem vérvételre?? Azt mondta az orvosom, hogy nem, csak a 21.-napon! Én meg hiszek neki és bízom benne, ő a doki (világon a legjobb :wink: -sztem-), csak tudja .... :lol:

Szilva: Ez a görbe nekem is teccik én is elfogadnám magaménak :lol: Ha már nem kell, mert bebabásodsz nem akarod nekem adni :lol: ???

Elizabeth: Azt tudom, hogy pl a vércsoportot 2x is néznek a terhesség alatt (mintha megváltozna a 9 hónap alatt O+ ból A - ra :lol: ) Nemtom ki volt aki kitalálta de amikor Violát vártam már akkor is 2x nézték.....
Sztem ezeket a a véreredményeket el fogják fogadni.....

Babancs: Bakker te már mindjárt 12 hetes vagy hogy rohan az idő :shock: Még csak most teszteltél..... minnyá szülsz :lol:

Judit: A terhesgondozóba először kitöltenek egy kilóméter hosszú irományt a dolgaidról, betegségeid a családban előfordult betegségek, a párod ágán szintúgy..., ilyen anamnézis... vérnyomás, testsúlymérés és megírják, kitöltik a kiskönyvet. Ott kapsz beutalókat mindenféle vizsgálatra, vérvételre stb.... De én még nem mennék a helyedben majd úgy a 10. hét környékén :) :wink: És akkor mondanám el a családnak is :wink: már a kiskönyvvel a táskámban :)

Ledőlök a székről, emgyek lefexem, mindenkinek drukkolok++++++++++++
Jóccaka

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Inszemes jó reggelt!
Kép
Apa ügyködik... mindjárt indulunk... :lol:

Kép
zölddisznó

Kép

Sziasztok!

Feltöltöttem a két napi termésemet.
Tegnap nem voltam valami jól mert egész nap olyan furcsa volt az alhasam.

Zöldi, hajrá a mai napra!!

Többieknek meg szép napot kívánok.

A ferti egy nappal el van csúszva mert ma vagyok a 20. napon.

Kép
kata05

Jó reggelt!

Én már túlvagyok egy vérvételen...Ott volt még 3-4 másik "véradó" is, amikor a laboros nénik jó hangosan közölték velem, hogy "Majd a meddőségire menjen a leletéért"...Ez mondjuk nem esett annyira jól :(

Coca: akkor ma nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen...

Enikő: lehet, hogy téged más szempontból vizsgál a dokid, azért nem kell a 3. napon menned....Majd azért írd meg az eredményeidet. Remélem jók lesznek :wink:

Kata: eléggé hiányos ez a görbe, nem tudom, a ferti így be tudja.e tenni a pé-t. És az is fura, hogy ennyire fenn van a hőd. Lehet, hogy már túlvagy a pé-n?

Na, megyek mosogatni.

Szép napot Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Athiz gyere vissza irgum-burgum!

Áfonya örülök, hogy végül jól sült el a nyanya lakásnézése.

Bettike, hol a mai görbéd?

Mi tegnap teljesen felújítottuk kisasszony ruhatárát, megvan neki minden ami a télre kell, most már jöhet a hideg. :D Jaj, de nem várom!

Felteszem a görbém, aztán majd ma próbálok jönni.
Kép
A görbéhez annyit, hogy szerintem 2 nappal hamarabb volt pé.

Kép
Kép
robcsi03

Ha nem baj idemásolok egy cikket.

Vajon mi dönti el valójában, hogy a születendő gyermek neme fiú vagy lány lesz? A csillagok állása? A hormonok? A fogantatás időpontja? Szakemberek szerint a magzat neméért egyértelműen az ásványi anyagok felelnek.

Tudományos kísérletek szerint négy ásványi anyag felelős azért, hogy magzatunk fiú lesz-e vagy lány. Egyrészt a kálium és a nátrium, másrészt pedig a magnézium és a kalcium. Hogy miért, azt ma még senki sem tudja. Egy biztos: különféle módon táplált állatok megfigyelése alapján világosan kiderült, hogy a káliumban és nátriumban gazdag eledelt fogyasztó nőstények 70-80%-a hím utódnak, a magnéziumot és kalciumot "fogyasztók" pedig 70-80%-ban nőstény utódoknak adtak életet.

Tehát ha étrendünkbe több nátrium és kálium tartalmú ételt csempészünk, nagyobb valószínűséggel fiúgyermekünk születik. Ha pedig több magnézium és kalcium kerül a szervezetünkbe, akkor kislány. Ha szeretnénk kipróbálni a módszert, néhány dolgot azért tartsunk mindig szem előtt. Az egyensúlyra mindenképpen figyeljünk, mert a várandós kismamának és a magzatnak is mindenre szüksége van! Az egyirányú táplálkozás nem jó. És mindenekelőtt: a fogamzás előtt számít az étrend, tehát nem kell a terhesség ideje alatt tartani! Viszont szervezetünknek nem elég egyetlen hét a változáshoz. Óvatosan, lassan próbáljunk alakítani étrendünkön.

Mit egyek, hogy lány legyen?

Bármit, amiben sok kalcium van és kevés só
Tejtermék: tej, túró, yoghurt, vaj - mindent, kivéve a sajtokat
Gabonafélék: rizs
Húsfélék: szárnyasok
Zöldségek: saláta, zöldbab, spenót
Gyümölcsök: ananász, alma, mandarin, dinnye, körte, eper

Mit ne egyek, ha lányt szeretnék?

Tejtermék: sajtok, mert általában sósak
Gabonafélék: semmilyen előre elkészített ételt (corn-flakes, tészta), és ha lehet, akkor csak sótlan kenyeret együnk
Zöldségfélék: burgonya, bab, lencse
Húsfélék: füstölt húsok, felvágottak, sertés és marha
Halak: füstölt hal, tengeri herkentyűk
Gyümölcsök: semmiféle konzerves gyümölcsöt ne együnk, valamint banánt, datolyát, sárgabarackot, cseresznyét, őszibarackot és aszalt gyümölcsöket sem
Készételek közül: konzervek, sózott vaj, csokoládé

Mit egyek, hogy fiú legyen?

Minél több sós dolgot
Húsfélék: bármit, a legjobbak a hirtelen sültek
Zöldségek: bármi lehet, ami nem spenót, zöldsaláta és zöldbab
Gabonafélék: kenyér, tészta

Mit ne egyek, ha fiút szeretnék?

Tejtermékek: a tejcukor miatt nem ajánlatos - mármint ha fiút szeretnénk!
Zöldségfélék: spenót, zöldbab, saláta
és tojást se... ha lehet

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok! Vigyorgós szép jó reggelt!

A görbém - márha lehet ezt görbének nevezni: :lol: :lol:

url=https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1161843306.94.doc]1161843306.94.doc[/url]

Robcsi! Na azért, már azt hittem, hogy eltűnt a "párom"! Hát ha nekem azt tippelték tegnapra, hogy beágyazódási esés lehet, akkor a tied tutira az! :lol:

Kata! Én is arra gondoltam egyből, amit Szezso írt, hogy hű de fent van a hőd, szóval akkor már túl is vagy a pé-n. Akció volt? :lol:

Zölddisznó! Na végre! Már azt hittem, hogy a kihűlés fenyeget! :lol:

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?