Új privát üzeneted érkezett!

giga: sajna én sem találtam most a bookline-on...

Viszont a 3. részt lehet, hogy érdemes lesz megrendelned...

Internetes ár: 2 380 Ft

+ most nézem, hogy " Október 25-én, szerdán 16 órától október 26-án, csütörtökön reggel 10 óráig 30% kedvezménnyel rendelheti meg az Európa Könyvkiadó összes kapható könyvét "

ezt meg ha jól látom pont az Európa Könyvkiadó adta ki!!!

Én aszem ezt is megrendelem... (így 1666 ft lesz asszem)
Vendég

Sziasztok!

Ez aztán szép termés!Csak kapkodom a fejem!

Én szorgalmasan elkezdtem jelölni az iwiwen mindenkit, de pl.
Henust nem találom.

Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy az én babóm milyen lesz alvás és evés terén!
Viszont előtte az lenne a kérdésem, hogy a szülésnek volt valami jele nálatok? Pl arra gondolok, hogy nem mocorgott annyit a baba, vagy ilyesmi. Bármi olyan jel, amelyből sejteni lehetett, hogy hamarosan jön.

Holnap (vagyis már ma) hívom a dokit a befekvéssel kapcsolatban, szorítsatok, hogy még ne kelljen!!!
Remélem holnap lesz időm visszaolvasni mindent!

Üdv Mali
mali

Sziasztok! Tegnap voltam a dokinál az első vizsgálatomon. Nekem nagyon szimpatikus volt. Mikor megtudta, hogy a többedik ember után én nem tablettát kívánok feliratni, rögtön mosolyogni kezdett. :D Megnézett ultrahangon és megállapította, hogy bizony-bizony kisbaba-kezdemény kuksizik a pocakomban!! :D Közösen néztük a képernyőt, ő meg magyarázta, hogy mit látok. Nagyon jó érzés volt. Azt mondta, hogy nagyjából 5 hetes, de 3 hét múlva vissza kell mennem, akkor pontosítunk. Szóval most már nagyon hivatalosan is babát várunk!! Viszont megbeszéltük a férjemmel, hogy kivárjuk mindenféleképpen a 3 hetet, addig nem szólunk senkinek, utána megbeszéljük, hogy mikor értesítsük a családot.
ha-hópihe

Sziasztok!

Klauszka, engem is meglepett, hogy Elcsi még kapja a Konakiont, nekünk a doktornő csak egy adagot írt fel, öt hétig kellett adnom Sárának.

Mi anyósoméknak rögtön megmondtuk, ők helyben vannak, vasárnap csináltam a tesztet, ami pozitív lett :lol: , ők már aznap tudták, a szüleimnek meg egy hét múlva, ugyanis akkor mentünk haza Nyíregyházára(ott születtem, és nőttem fel), és így személyesen mondtuk el.

Ha-hópihe, így is, már hivatalosan is GRATULÁLOK nektek!! :D Sok örömöt és egészséget a babaváráshoz!

Mali, én mindig nézegettem a pocakom, hogy lejjebb ment-e már, de nem úgy egyik napról a másikra "csúszott lejjebb". Mivel nem volt nagyon nagy pocakom, ez nem is volt feltűnő. Nekem szokásosan mozgolódott előtte. Anyi volt, hogy a nyákdugó elment délután, és utána egy-két órával éreztem az első enyhe görcsöket. Az még csak görcsölgetés volt. Aztán persze beindult a folyamat.

Azért büfiztetek éjszaka, mert ha nem tenném, 10 perc múlva felébredne, mocorogna, hogy büfiznie kell. Vagy büfizik is, és akkor abban pancsol, míg ki nem szabadítom. Van, hogy büfiztetés után leteszem, és még így is hallom, hogy mocorog, fészkelődik, és még jön egy-két büfi, szóval ezt nálunk nem lehet kihagyni. :cry:

Klmaria, teljesen ráér a posta, ne izgasd magad miatta. :wink:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok Lányok,
megcsináltam a profilomat az iwiw-en,raktam képeket is.
Eddig a myvip-en voltam,de ha valakit érdekel,tudok küldeni ppl,myvip,barátikör és gmail meghívókat.
Jó hogy a nevekhez végre tudok arcokat is társítani! :D
Nézegettem a képeket,nagyon szépek a babák!

Hópihe,
Gratulálok a babához!

Katica,
Levinek tegnap írt a doktornő még egy adag konokaint,mert az előző elfogyott.Azt mondta,hogy amíg szopik szüksége van erre,mert az anyatejben nincs k-vitamin.

Amúgy kaptunk beutalót az ortopédiai klinikára,valami csípőficam szűrésre.Nem tudjátok hogy ez mivel jár?
Azt mondta az orvos,hogy kicsit kötött Levi csípője,de ez megszŰNIK,HA TORNÁZTATOM.
HÁT NAGYON REMÉLEM!!!
Ráadásul a köldökénél is nőtt egy vadhús,most megpróbáljuk leszárítani,ha nem sikerül,le kell csípni! :cry:

Mali,
szorítunk neked!

Kati
mano83

Ja,már megint elfelejtettem valamit:

én is 23 éves vagyok,mint Katica! :D
mano83

Csakegy!
Köszi a tippet! Tutira szét fogok nézni a bookline-on!!!
:lol:

Ha-hópihe!
Nagy-nagy gratula a kis jövevényhez!
:D

Manó!
Én is 23 leszek. :lol:

Ha esetleg valakit érdekel lehet neten vásárolni a babafalva.hu-n.
Elég jó kis dolgok vannak, és az akciósok között tényleg lehet akciósan jót kifogni. Ajánlom, hogy nézzetek szét!

Üdv:
Giga

Kép
Kép
giga1

Kép esküvő

kép az esküvőről:-)

murphyke

Kép
murphyke

az előbb írtam egy csomót, de eltüntettem :(
na mindegy, majd ha megint eszembe jut írok.

murphyke

Kép
murphyke

Kép esküvő

Kép
murphyke

Kép esküvő

Kép
murphyke

Sziasztok!

Murphyke nagyon gyönyörűséges voltál az esküvőn. És milyen szép vékony!!! Irigykedek is rendesen.

Hópihe gratulálok a pocaklakóhoz!

Mali megy a drukk ezerrel, hogy ne kelljen még befeküdnöd. Pénteken megyek az utolsó kontrollra, úgyhogy talizunk.

Bogár nekem is Erdélyi a dokim, majd meglátod milyen jófej. Olyan nyugalom árad belőle. Remélem beválik neked is.

Pilla (36+4)
Vendég

[quote="naccempilla"]
írta:
naccempillaBogár nekem is Erdélyi a dokim, majd meglátod milyen jófej. Olyan nyugalom árad belőle. Remélem beválik neked is.

Pilla (36+4)

Én is remélem :)

Kép

Katica
bogár78

Hópihe: Nagyon nagyon gratulálok!!!!
Jó babavárást!

Murphyke: szép voltál nagyon éstényleg olyan jó vékony!!!!
Én sose leszek ilyen, utoljára 18 évesen voltam ilyen vékony.
Azóta csak rakódik, csak rakódik.
Mondjuk az egész családom ilyen!!! (sajna)

Tudtok nekem segíteni abban, hogy a védőnőnek szokta adni pénzt vagy valamit????

Kép
tami2900

tami,
én a védőnőnek nem szoktam adni,csak a gyerekorvosnak ha kijön hozzánk!

Murphyke,
nagyon szép menyasszony voltál!

Engem még sajnos nem vett el a párom,de ha befejezi a sulit,arra is sor kerül!
Majd a kis Levi hozza a gyűrűket,mint a filmekben... :D
mano83

Otthon én sem adtam a védőnőnek, főleg, hogy már nekem is ő volt a védőnőm amikor kisbaba voltam. Itt viszont állítólag ha nem adsz akkor nem nagyon fog jönni. Na én ezért nem is adok! Annyira nem vágyom rá, hogy idejárkáljon... Jöjjön ki egyszer az elején, a többit meg majd megkérdezem a dokitól.
Ez a védőnő már a terhességem alatt sincs a helyzet magaslatán. Állandóan csak a súlyommal van elfoglalva. Hasznos tanácsot soha nem adott, értelmes dolgot szinte sosem mondott. Megmérte a vérnyomásom, beszólt a súlyom miatt és hazajöttem. Ha a gyerekkel is ilyen lesz tényleg jobb is, ha nem jön!
Vendég

Murphyke!
Nagyon szép vagy a képeken. És jól illetek is egymáshoz a férjeddel. :lol:

Védőnőnek pénzt? Én nem is gondoltam erre, de szerintem az enyém el sem fogadná. Nekünk szerencsére aranyos védőnénink van, és biztosan fog is hozzánk járni. Nekem sokat segített az egész terhességem alatt. :D

Csakegy!
Megvan a könyv! Juhééé! :D Férjecském megvette ma nekem az Alexandria könyvesházban. A 30%os kedvezmény szerintem az eredeti árból jön majd le a bookline-on, nem? Bár nem tudom, te melyikből számoltad ki.
Az tuti, hogy így is megéri majd megrendelni!
Köszi a tippet még egyszer!

Üdv Nektek!
Giga.

Kép
Kép
giga1

Naccempilla,
egy pici változtatást vittem véghez a vonalzómnál, mert uolyan volt mint a tiéd.
Nem mintha ez zavart volna engem... :!:
Remélem téged sem. Szóval csak kipróbálom, hogy milyen.

Üdv:
Giga

Kép
Kép
giga1

A mi védőnénink is aranyos és szerintem nem fogadna el pénzt, de gondoltuk a férjemmel, hogy összekéne állítani neki egy kis csomagot.
Lehet hogy azt se fogadná el, ő volt a párom kislányának (14 éves) a védőnénije is, és szerintünk aranyos. Bár sokatő sem segít csak a súlyom miatt aggodalmaskodik. Ráadásul jól behülyitette a férjemetis úgyhogy most ő is cseszeget ha véletlen többet eszem.
De hát mitcsináljak, ha kívánom, így se tudom hogy bírom hogy már egy hónapja semmi édességet nem eszem.

Kép
tami2900

Engem sem zavart! Főleg, hogy az enyém eltér az "Anyának már nagy pocakja van!" feliratban. Amúgy ez olyan aranyosan hangzik! :D
Vendég

Sziasztok!

Elköszönök most egy időre, mert sajnos be kell feküdnöm holnap a kórházba. Teljesen ki vagyok emiatt, még van 3 hét. Tuti be fogok kattani. Na inkább befejezem, mert csak panaszkodni tudnék!

Mindenki nagyon vigyázzon magára, a pocaklakójára és a már kintlévő gyerkőcökre/babókákra!

Üdv Mali
mali

Sziasztok!

Végre akadt egy kicsike időm így két etetés között :) A szüléstörténetünk nem hosszú, de annál inkább kalandos.
Kedden hajnali 4 fele ereztem egy kis tompa fajdalmat a derekamban, tudtam, hogy ez az lesz mivel a Bencével is így kezdődött. Sétálgattam a konyhában meg a fürdőben, közben kétszer elmentem vécézni is. Aztán 5 körül szóltam a páromnak, hogy szóljon anyukájának, hogy ne menjen dolgozni, ő vigyázott a Bencére.
Felkelt ő is és felkeltette a gyereket és felöltöztette. Én közben lezuhanyoztam meg hajat mostam, mondván ilyen csapzottan nem megyek sehova :lol: A melegvíznek köztudottan jó hatása van ilyenkor és meg is tette a hatását. A tompa fájások szinte rögtön átmentek tolófájásokba. Elindultunk, hogy leadjuk a gyereket anyósnak, csak én közben összekakiltam magam :oops: és mondtam a páromnak visszamegyek lemosakodni addig vigye le a gyereket. Mosakodás közben ment el a nyákdugó, de úgy mintha pezsgősüveget nyitnánk ki, alig bírtam kiszállni a kádból, nadrágot már nem is tudtam felvenni csak egy törölközőt csavartam magamra és felkaptam egy köntöst is. Kifele menet mondtam a páromnak tegyük el azt a pokrócot is, mert vizes voltam és nem akartam jobban megfázni.
Végre beültünk a kocsiba és mentünk a szülésznőért akit előzőleg már felhívtam. Monta is, hogy vár minket, csak én férre értettem és azt hittem itthon van, fél utcára lakik tőlünk. Meg is álltunk, hogy felvegyük az Erzsit (Tasnádiné Erzsi), de nem volt otthon, mivel éppen dolgozott és bent volt a kórházban. Jött is vissza a párom a kapuból, hogy nincsen itthon, mire én szóltam neki, hogy oké, de itt a feje a gyereknek. Szaladt a telefonomért a csomagtartóhoz és mire visszaért megszületett a kisasszony 06:40-kor. Gyorsan becsavartam a pokrócba és hívtuk az Erzsit, hogy megszültem az autóba. Bernus rögtön felsírt és cumizott az ujjacskáján, közben meg lesett ki a takaróból, hogy hová is csöppent. Mint a távirat száguldottunk a kórházba, 20 perc alatt ott is voltunk, már vártak minket. Erzsi a kocsiban elvágta a köldökzsinórt és felvitte Bernust, aztán én is kiszálltam saját lábamon a kocsiból és felvittek a szülőszobára. Ott a dokim (Várkonyi) összestoppolt és már hozták is a kisasszonyt aki szopizott egy hatalmasat és elaludt. Összeségében 2 és fél óra alatt megvolt. Azt tudtam, hogy nem bírom ki 27-ig, de, hogy a kórházig sem az mégcsak nem is sejtettem :)
A lényeg, hogy hála az égnek semmi baj nem történt. Megijedni nem volt időnk, annyira természetes és ösztönszerű volt.
A kórházban eltöltött 4 nap szép volt, az Erzsi is és a Várkonyi is mikor tudtak megnéztek minket. Dokibácsi kérdezte is mi lesz ebből a lányzóból, talán autóversenyző :lol:

Ezúton is szeretném megköszönni nekik, hogy tartották bennünk a lelket és, hogy mindig mindenben számíthatunk rájuk. A csecsmősöknek is köszönök mindent.

Timi Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Czakoca tényleg nagyon kalandos volt ez a szülés. Leesett az állam is ahogy olvastam! Nekem pont ez a félelemem amit te leírtál, hogy nem jutok el a kórházig. De ha másnak megy, menni fog nekem is!!! :D

Mali annyira sajnálom, hogy be kell feküdnöd! Pénteken meglátogatlak!
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem, elaludt a csaj, de mivel délelőtt 2 és fél órát pihizett most biztos nem fog sokat, Utána meg jön az ovisunk és lehet tanulni az isissel...

giga nem értem miért paráznak a súlyodon, szerintem tök csini vagy és nem hinném, hogy elbálnásodsz, azt meg végképp nem hogy úgy is maradsz :lol:

pilla a felíratot, hogy csináltad??én egyenlőre képet sem tudok odatenni, Katica tök ügyi :P

A mi védőnőnk is aranyos, ő jött rendszeresen, hívtam ha bajom volt, mindig feldobott ha itt volt.

Egyébként is rendszeresen találkozunk, mert ott van a dokinéni mellett, na oda meg sokat megyünk :cry:
Ja és ha sírtam a mérleg miatt még ő biztatott!

Murphyke nagyon csinik vagytok!!!és vékony :wink: alig látszol a képen :lol:

Hópihe Gratula!!!!!!Vigyázz Magatokra!!!!

Mali szorítok!Ha mégis be kell feküdni próbálj nagyon pozítivan hozzááállni, pl. gondolj arra ,hogy most kiolvashatsz egy csomó jó könyvet :wink: ...nekem 8 hónapja nem volt erre lehetőségem, már nagyon hiányzik :x

mano megleslek :wink: tegnap hiányoltam a képet

Henus írtam :wink:

Ja, giga te jársz csecsemővízért?

Na lépek sziasztok!
becsi
Iklad

czakoca !

Húú még a hideg is kirázott!!Nagyon gyorsak voltatok!!És ügyesek!!!
A kis csaj Gyönyörű!!lassan irigy leszek!!! :oops:

Mali!!

FEL A FEJJEL!!!!
Pihizz sokat utána egy ideig úgy sem tudsz úgy igazán!!!!
becsi
Iklad

A feliratot magától rakta oda ez a centi, amikor betöltöttem a 35. hetet talán.
Vendég

Húha, azt hittem, ilyen kocsiban szülés csak a filmekben van! :) Nagyon édes baba, gratula hozzá! :)

Pilla: ki a védőnőd?

Jelentem, a lábfelpolcolás tökéletesen jó megoldás vizesedés ellen! Próbáljátok ki! Tegnap amikor csak tehettem, felraktam a lábam egy zsámolyra, és estére nagyon-nagyon minimális dagadás volt csak (pedig előző este borzalmasan nézett ki).

Tegnap bejelentkeztem Ignáthné Évikéhez, felírta a nevem és a szülés várható dátumát, aztán majd megismerkedünk személyesen is, ha eljön az ideje. :)
Vendég

Gizike a védőnőm...
Vendég

Pilla,
tényleg különbözött a feliratban. No, de mindegy... :D

Mali!
Fel a fejjel! Én is csak azt tudom mondani, hogy használd ki ezt a pihenőidőt és olvass tök jó könyveket! Én is azt tettem amikot 3 napig benn voltam a kh-ban. És egy csomót aludtam. :lol:

Czakocza!
Ez nem semmi. Még most sem tértem magamhoz. Hát én tutira úgy beparáztam volna, hogy csak na! Nagyon jól bírtad!
Nagyon örülök, hogy baba és mama is jól vannak! Azt hiszem ez a legfontosabb! Nagyon ügyik voltatok!
Gyönyörű kislányod van! Büszke lehetsz magatokra!

Becsi!
Nem igazán vágom most ezt az elhízós dolgot... Lehet, hogy én vagyok szitaagyú, de írtam volna ilyesmit? :oops:
Nem járok csecsemővízért. Mi a Szentkirályit isszuk, azt mondta a védőnénink, hogy az jó. Majd ha megszületik a baba, akkor fogok hozni haza, de nem hiszem hogy túl sűrűn, mert reményeim szerint anyatejcsit fog iszogatni. :D

Pá!
Giga

Kép
Kép
giga1

Czakocza!
Hány napos a hölgy a képeken?

Kép
Kép
giga1

giga bocsi bocsi :oops:
az egészben az a poén, hogy olvasom vissza, hogy akkor kinél olvastam és nem találom...gáz :shock:
becsi
Iklad

meg van taminál olvastam :oops:
becsi
Iklad

Pilla: nekem is... nem tudom, nekem eddig nem volt vele bajom, és képzeld, már volt is nálunk terepszemlén... Mondjuk elég váratlanul...
Én kétszer voltam a másik védőnőnél, mikor az enyém szabin volt, és ő sokkal jobban rám ijesztett!!!
Vendég

sziasztok!

Köszi csajok aranyosak vagytok, hízik is a májam, olyan jól esik :D

szegény mali, nagyon sajnálom h be kell feküdnöd, az olvasás tényleg nem rossz ötlet, dehát 3 héten keresztül egyfolytában? de lehet h kicsivel hamarabb kibújik a babóca és akkor nem is kell olyan sokat bent lenned, hátha...

hát czakoca nem semmi kalandban volt részetek! eddig ez nekem eszembe sem jutott, h olyan is lehet, h nem érek be a kórházba. gyönyörű a kiscsaj, főleg a maci mellett annyira édes!

én eddig nem fizettem a védőnőnek, főleg h most költözünk úgyhogy váltani is fogok. nekem olyan semmilyen a védőnéni, nem hagyott bennem mély nyomokat. de mikor ott vagyok nála akkor normális, igaz csak a vérnyomásomat és a súlyomat méri meg azt annyi. kérdezi jól vagyok-e aztán mehetek utamra. kiváncsi vagyok a következő milyen lesz, végül ő fog járni hozzánk ha már meg lesz a picur.

murphyke

Kép
murphyke

Czakoca!
Még egyszer gratulálok, engem nagyon meghatott a kisasszony születésének története! :) Lehet azért mert én nagyon szerettem volna természetes úton szülni! :(
Tüncsimnek ugyanilyen szerkója volt a kórházban, mint a gyönyörű kislányodnak!

Mali!
Együttérzek Veled, de igaza van a lányoknak, tényleg próbáld pihenésnek felfogni, később szükséged lesz rá!

Murphyke!
Gratulálok, nagyon szép pár vagytok, ezen is meghatódtam, úgylátszik ma ilyen napom van! 8)

Védőnőnek pénzt? Mi nem adtunk!

Cincérke

Kép
cincérke

Lányok!
Kimondott keresztelő ruhát keresek! Nem rugi, hanem ruha, kabátka, kalap!
Látott vki esetleg ilyet vhol? :?:
Előre is köszi!

Cincérke

Kép
cincérke

Verna!
Nálunk nem volt terepszemlén. Hála az égnek!
Abban igazad van, hogy a másik védőnő se egy bizalomgerjesztő jelenség.
Vendég

Sziasztok! Czakoca, hihetetlen, min mentetek keresztül! És milyen ügyesen megoldottátok! A baba ééédes-tünemény, gratulálok hozzá. Hát a kocsis verzióról lemondanék, de egy ilyen villámszülésre én is beneveznék. Bár gondolom első babánál elég kevés az esély rá. Köszönöm a gratulációkat! Sajnos mennem kell! Holnap jövök újra! Hópihe
ha-hópihe

Czakoca: gratula:)

Hát... én is villámszülésről álmodozom:) Azt hiszem szerencsések vagytok nagyon :))) Gondolom így a babátok is sokkal boldogabban született :) (meg eleve... úgy tűnik nagyon mehetnékje volt már:) :) :)
Vendég

(ja... én meg ma voltam a kórházban a 18 hetes genetikai UH-n... tök csalódott... lettem volna ha tegnap nem csaltunk volna és mentünk volna el egy fizetősre is...

A kórházban pillanatok alatt lezavarták az UH-t, a monitort még csak meg se nézhettem... megmérték a kötelező néhány dolgot aztán viszlát ...

(tegnap a fizetősön viszont megnézték az agyát, hogy az összes szívkamrája megvan-e, a rekeszizmát, a veséit, megszámolták a kezén az ujjait, láthattuk az orrát, fülét stb. Mindezt persze folyamatosan nézhettük (és hát fel is vették nekünk))

Hát... a következő babánál a 12 hetes genetikain is duplázni fogok... engem sokkal jobban megnyugtat, ha tételesen is leleltározzák a gyereket...
Vendég

ja... az viszont marha jó, hogy senki sem spilázza túl a dolgot... legközelebb pl. a 24. héten kell majd mennem és az is csak egy vérvétel lesz.... nekem ez így jobban bejön mintha 3-4 hetente kellene dokihoz mennem csak, hogy lezavarjuk a pofavizitet...
Vendég

Sziasztok!
Van valaki esetleg aki a Kovács doktornőhöz jár rajtam kívül?
Ichtus, írtam neked privit.
Mindenkinek jó babázást.
Tusi
Vendég

Sziasztok!

Timi, nem mindennapi történet a tiétek! Igaz, minden szülés, születés egyedi, de ez még annál is egyedibb volt :D örülök, hogy mindketten jól vagytok, és egészségesek. Gyönyörű kislányod van! Ismerős nekem is a kórházi szerkó :wink:
Egyforma a vonalzónk :lol:

Murphyke, szép pár voltatok, vagytok!Sok boldogságot nektek!

Mali, én is csak azt tudom mondani, hogy fel a fejjel, és ppihend ki magad a kórházban, fogd fel pihenésnek, otthon gondolom úgy sem tudnál ennyit pihenni. Gondolok rád, kívánom, hogy mihamarabb, és minél gyorsabban megszülessen a gyerkőc.

Kati(mano)elnézted, még csak 22 leszek áprilisban :lol:

Cincérke, én sajna nem láttam ilyen rucit, de ha találsz, biztosan elragadóan fog festeni Tüncsin. Miért kellett császárral szülnöd?

Henus, megnéztem Szonja képeit, gyönyörű baba. :!: :D

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

czakoca30!
Gratulálok! Mesés történet, a képeket elnézve most irigykedek ám egy picit! :wink: Nem gondoltam volna. Erzsikét pusszantom, ha találkoznál vele! 8)
Mali!
Feküdj a különszobába, ott kibírhatóbb a 3 hét! Akik hosszabb időt töltenek bent, azok általában átmennek a 2 ágyasba, mert ott jobban tudnak pihenni. Beszélgetni, meg ki tudsz menni a csajokhoz. Sétálj sokat a parkban, üldögélj az erkélyen, olvasgass és pihendd ki magad, készülj fel a nagy napra, mert szükséged lesz az erődre! A szomszéd szobában volt egy hölgy, aki kb. fél percre lakott a kórháztól és neki is be kellett feküdnie. Ez a befektetés meg sajnos előírás, nem tehetsz ellene semmit. Legutolsó nap a szomszéd szobában egy hölgynek Kovács doktornő ecsetelte a szülés megindítását, mire ő annyira megijedt, hogy magától beindult neki. :lol: Ugyan mi lehet velük,kislány lett neki vagy kisfiú?
klmaria

Sziasztok!

Ichtus, én, amikor elfogyott a Konakion, szóltam a dokinéninek, és rögtön írta a következőt. És ez így megy 5 hónapja. Hétfőn megyek hozzá, leleltározza Elcsit :lol: , akkor majd rákérdezek.

Húúúúú Czakocza, szerintem ezt írd meg a Kismama újságba, annyira jó sztori!!!!!

Murphyke, tényleg nagyon csini voltál (vagy):D

Mali, én is ilyen érzésekkel mentem be a kórházba, de utólag kellemesen csalódtam!!!! Fel a fejjel, már ketten jöttök haza!!!!! :wink:
Ja, írtam már, hogy Elcsi elkezdte a rugózást négykézláb? Annyira édes, megzabálom!!!!
Ez a kezdő póz:

Kép

K.
Kép
klauszka

Sziasztok!

Czakoca, gratulálok, nagyon izgalmas szülés volt. Édi a kislányod, és milyen önálló, hogy tudta, egyedül akar megszületni. Én is ilyesmi szülésre vágytam, mármint tempóban, ehhez képest lett 16 óra, és végül császár :(

Klauszka: Hol láttál? nem értem. Az iwiwen? Nekem ott nincs fenn sok képem.

Murphyke, nagyon csini voltál ám!

Én nem szoktam adni semmit a védőnőnek, de az enyémet már ismeritek, leírtam milyen :? Én a dokinak sem szoktam. :shock:

Cincérke, szerintem a bababoltok forgalmaznak ilyen keresztelési szereléseket. Egyébként nekem pont ma jött a Qvelle Baba Mama különszám, és abban is láttam olyat, mint te szeretnél.

thenus

Sziasztok!

Katica,
ne haragudj,nem akartalak öregíteni! :oops:

Czakoca,
gratulálok a picihez,nagyon szép baba!!!

Levi már 3 napja nem kakilt,ez lesz a 4.,ha ma sem jön össze. :cry:
Szerintetek vigyem orvoshoz,vagy próbáljam meg a kamilla teát vagy hőmérővel fellazítani?
Mert kedden az orvos azt mondta,hogy egy hónapos kor után előfordul,hogy csak 3 naponta kakilnak a babák.
Csak szegénykém nagyon szenved,annyira sajnálom! :cry:

Klauszka,Becsi
Tündériek a lányok!!!

Cincérke,
én a Brendonban láttam keresztelőre való ruhákat.

Képzeljétek,mostantól a babaruháket nagyker áron tudom venni,mert a szüleim egyéni vállalkozók és gyerek sapkát is tartanak és ahonnan az árut hozzák van gyerekruha is!
Így ott akár 3 ruhácska is kijön 1 bolti árából! :)
mano83

Lányok,
ti be tudtok lépni az iwiw-re?
Mert nekem meg sem nyitja az oldalt,azt írja,hogy a kiszolgáló nem található! :cry:
mano83

mano: megírnád esetleg priviben, melyik nagyker ez? Van kereskedő barátunk aki be tudna vinni...

Köszi!!!
Vendég

Czakoca,
ez nem volt semmi! :)) Gratulálok, én biztos nem tudtam volna ilyen higgadtan végigcsinálni. (parázok is rendesen, hogy beérjünk majd)

K.

Kép

Kép
sikati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?