Új privát üzeneted érkezett!

Melcsi

szívből gratulálok :D
Ennek így kellett lennie, hogy a füled megbetegedjen :D
Ilyenkor amúgy az orvosok véleménye szerint mi történhet? Vagy egyszerűen csak csoda?

Zsuzsi
zsuzsi73

Kedves,kedves Lányok,
na itt vagyunk megint mind a hárman, Pindurral és Pötyivel :-) és szuperul vagyunk. nem mondom, ijesztő volt, ami történt és még most is rémüldözöm, ha érzem, hogy jön valami (pl. utro)
Egyelóre szigoruan feküdnüm kell, nem könnyű, de a babákért végigfekszem én az egészetis, csak legyenek jól. Annyira aranyosak vagytok, nagyon köszönöm sok-sok drukkot.

Én i sokat gondoltam rátok, óriási gratula az újdonsült kismamáknak, mindannyiótoknak úgy örülök :D és nagyon szorítok mindenkinek

Melcsi, ez fantasztikus :lol: :lol: Istenem, ez csodás :P

amint tudok, jelentkezem ismét,
Harcimókus, egy nagy ölelést küldök neked :P
szonya

Sziasztok!
Melcsi, bebizonyítottad, hogy csodák márpedig vannak! Gratula

Szeretném tőletek megkérdezni, hogy milyen valójában a punkció? Milyen az altatás, ugye tényleg nem érzek semmit? Utána mennyi idő míg felébredezek? Utána fog fájni valami?
szivvi

ugyanazok a kérdésem, mint szivvinek, plusz: nagyjából hány nap a stimu? 8-10-12??? Ha pénteken nekem elkezdődne, akkor kb a november6.i héten lenne leszívás meg transzfer? Menjek táppénzre már a leszívás napjától szeritetek? Vagy csak a transzfertől? Ki-hogy csinálta?
emma1976

Szivvi, Emma :P

Vénásan altatnak. Nem fáj semmi, nem érzel semmit. Ez csak egy bódítás, így hamar felébredsz, miután kitoltak 10-30 percen belül. Kellemes élmény. Felébredsz és egyből mondják, hogy hány petesejtet szívtak le. Ha nem mondják, kérdezd meg, mert olykor mondják, mikor kijössz, csak visszaalszol és nem emlékszel.
A stimu attól függ, hogy nőnek a tüszők. A leszívás a 10-14. nap közé szokott esni, a visszaültetés a leszívás utáni 2-5. nap között, de általában a 3. napon van. Ha csak 1-2 petesejt sikeredik, akkor a 2. napon. A leszívás utáni napon be kell telefonálni, hogy sikerült a randi a kiskatonákkal, s akkor megmondják pontosan az időpontot is.
A leszívás napján nem tudsz dolgozni, így vagy arra a napra kiveszel 1 nap szabit, vagy onnantól mész táppénzre. A transzfer napján feküdni kell, utána nem feltétlenül. Én 2-3 napot mindig pihentem, de nekem pl. az jött be, amikor a 4. napon már dolgoztam... A kevésbé ideges típusok maradhatnak otthon végig :wink:

Fanni
fanni73

Szivvi, Emma,

Fanni sokmindent elmondott!

8 nap volt a stimum, lett min. 13 tüsző. Az punkció nem hosszú, mondta közvetlenül előtte az ansztes, hogy kb 8 perc lesz! :) Nekem nagyon fájt utána, nem tudtam egyenesen járni, két Cataflam rázott helyre estére. Azt mondták, a fájás összefügg a leszívott petesejtek számával (13 lett). Csak a punkció napját vettem ki, előtte, utána nem, másnap már simán dolgoztam. Transzferek után se feküdtem, és sztem ezért nem sikerült. Most épp úgy jött ki, hogy pénteki transzfer, és a hétvégén próbáltam dögleni, amennyit lehet, de hétfőn már munka, mondjuk irodai, nem megterhelő.

Szonja,
örülök, hogy jól vagytok mind! :)
angel37

Hülye vagyok... :roll:

azt akartam írni a fekvésről, hogy "sztem NEM ezért nem sikerült"

Vagy ez volt Freud? :shock:
angel37

Fanni, Angel
KÖSZI!!!!

Mivel reggel és este 40-40 percet vezetek a melóhelyre, szeretnék transzfer után 7-8 napot feküdni legalább. Ciki a meló oldaláról, de most ez cseppet sem fog izgatni. :lol:

Akkor ha 27.én elkezdődne akár következő hétvégén is lehetne a punkció :lol:
emma1976

Sziasztok itthon vagyok, vidám vagyok,és lógatom a lábam!!

Két baba landolt a pocakban, és két puszi apánktól az arcomra!!
Ági28

Emma :D
én a transzfer másnapjától cipeltem a két kispasit bölcsibe... szerintem nem a vezetésen múlik.
meg Pesten is voltam talán a tr. utáni 2-3. napon, ár nem is tudok.

Ági :D :D :D
szuper!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Pézséről nem tudtok semmit?Ma volt vérvételen nem? :?:

Emma,Szivvi!
Nekem 29-énkezdték a stimut és 11-én volt a leszívás.Szerintem ha megteheted,hogy otthon maradj a punkcio után akkor inkább ne menjél dolgozni.Nekem a nőgyogyim mondta,hogy jobb otthon,mert hiába kis beavatkozás azért észrevétlenül is megviseli a szervezetet és ha otthon vagy nyugiban könnyebben helyre tud utána zökkenni.Nekem az átfújás után is ajánlott 4-5 nap pihit.De majd úgyis érzitek,hogy mi a jó. :lol: Az altatás nem vészes,jobban mondva nem is érzel semmit.Én 1 órát aludtam utána,de volt ott olyan aki nem is aludt vissza.

Ági!
Drukkolok. :lol: :lol: :lol:

Szonya4
Örülök,hogy jól vagytok!Pihenjetek sokat.
mereszt

Angel!
Azért jobban örültem volna,ha nem rámol anyukám.Képzelheted,hogy egész éjjel biztattam magam a reggelre és csak egy nagy pofára esés lett.Na de mindegy.Már csak 16-17 óra éskiderül vagy beborul. :? :wink: :lol:
mereszt

Mereszt,
Gondolom! :roll: De ez szerencsére nem akkora pofára esés, ennél nagyobb sose legyen! Csak az eredményhirdetés csúszik, de eddig semmi aggasztó jeled nincs! :)

Holnap! :wink:

Juj, tényleg, Pézsé???
angel37

Az igaz,hogy nekem legalább aggasztó jelem nincs :lol: ,de pozitív sincs. :cry:
mereszt

Köszönöm a válaszokat!
Én simán kivettem 3 és fél hét szabit. Nekem nagyon stresszes a meló :evil:
Emma
nekem a ciklus 3. napjától szúrtuk a gonalt és holnap a 13. napon lesz a punkció.
szivvi

Melcsike!!!
Veled örül a szivem!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja és Angel!!
Én még nem sajnálkozok előre.... :oops: :oops: Egy csomó mindenkinél így ment ez itt mostanában nem??? Elkezdtek vérezni, sirdogálás, aztán mégis ott csücsült a baba a pocakban!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Mereszt :D
nekem most sincs semmi tünetem, csak a vérvétel eredménye :D
(bár ma volt minimális hányingerem reggel, de az nem terhesen is szokott néha lenni. egyelőre nem ennek tudom be)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Melcsi!!!!! Nagyon-nagyon ügyesek vagytok!!!! :) :) :) El sem hiszem, tök szuper. Így még nagyobb az esélyetek a 4 gyerekre, hisz, maradt egy lehetőséged! Vigyázz nagyon Magatokra és kívánom, hogy legalább olyan sikeres legyen, mint Pöri!!!!

Angel! Nagyon sajnálom, teljességgel át tudom érezni, de azért a vérvételre mindenképpen menj el!

Mereszt! Kismókus, totál drukk!

Szonya! Szerencséd van, már éppen azt beszéltem Harcival, hogy tudja meg, hogy meglátogathatlak-e odabent, de így megúsztad:)
Érezzétek jól Magatokat!

Annyira együtt érzek veletek, hogy állandóan hányingerem van, mintha totál tele lennék, pedig alig eszem. Álterhes vagyok :)
zsofian

Pézséről tud vki? Ma volt a teszt napja!!!!
zsofian

Icsilya!
Köszi a bíztatást,de nálad mindig minden olyan jó. :lol: Rám nem ez jellemző. :cry: Holnap úgyis kiderül. :? Csak azért aggódom,mert szinte mindenkinek van valami baja:hányinger,puffadás,csillagok...stb.Kilógok a sorból.Bár a hasam nekem is puffadt,de a szurik óta ilyen.
mereszt

Pézsé!
Most már tényleg jelentkezz.Kérlek.Úgy izgulok.
mereszt

Mereszt :)
most ezzel a babával nekem sem puffadt annyira ahasam. A punkció után 1-2 napig, de utána semmi, tök normális volt.
sőt.. a mellem is összesen 1szer éreztem, még most sem érzem, hogy feszülne, vagy "terhes" lenne.

no, majd holnap kiderül! :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok! nyugi Pézsé ügyben!
szerintem valószínűleg Pesten maradt és nincs netközelbe!
majd holnap beszélek vele, hogy üzen-e valamit? :wink:
oksa?
harcimokus

Harcimokus!
Köszönöm az infot.Holnap biztos megcsináljátok nekem a vérvételt?
mereszt

Jó estét!

Még csak most értem haza. Jó hírekkel szolgálhatok!

Értékek: HCGbéta:167,4
Progester:190,8

Azt hiszem ez jót jelent!!

Köszi az érdeklődést!!!! Köszi harci, de haza jöttem, igaz kaptam 3 infúziót mert nagyon puffadok( most már éppen tűrhető), de azt mondták mivel messziről jövök, ezért biztos ami biztos.
pézsé

Pézsé!

Gratulálok! Már izgultunk érted, bár a tünetekből sejtettük :)
Boldog várakozást az első UH-hoz:), és egészséges, boldog terhességet!
zsofian

PéZsé :)
Szuper!!!!
ez hanyadik nap?
a progi nagyon szép :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Harci: Köszönök szépen mindent!!

Melcsi: Gratulálok, és csak csatlakozom a többiekhez: ámulok és csodállak!!!!

Angel: Remélem az érzéseid nem igazolódnak be és neked is részed lesz olyan jó dologban mint nekem ma. Szurkolok!!

Mereszt, Kismókus: Nagyon, nagyon szurkolok!!!!!

Csak ez a fránya puffi ne lenne, a harci javasolta, hogy ma mindenképpen lásson orvos és a Kováts drnő-höz irányitottak. Megvizsgált és azt mondta a petefészkek tele vannak sárgatestekkel és 1 kis folyadék is van a pociban és inkább az infuziót mert nagyon messziről jöttem. Ő is azt a tanácsot adta amit harci: sok folyadék, pisi, és sok-sok fehérje!

Remélem ettől a nagy pufitól nem lesz semmi bajunk, ma egy kicsit fáj a hasam, hiszen sokat utaztunk!! Azt hiszem mindent elmondtam ami lényeges volt!!

Holnapra szorítok mindenkinek, hiszen most már tudom milyen érzés ott ülni és elképzelni, átélni milyen az ha jó a hír!! Kívánom a most tesztelőknek.

Jó éjszakát!!
pézsé

Pézsé Kismama!
Gratulálok!A Kispapa Zolinak is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mereszt

12. nap!!

Kérdeztem, hogy ez mennyi baba, de azt mondta a dr nő ezt még nem lehet ilyenkor tudni! Pedig ti mindig jól kikalkuláltátok az ilyet!!

Köszönöm, a drukkot, de tényleg kell még az UH-hoz nagyon!!!!!!!!
pézsé

PéZsé :)
a víz a babának nem árt :D sőt... imádják. emiatt ne aggódj!
TÉNYLEG!

ha 12. nap, akkor én szerintem 1 baba, nagyon-nagyon valószínű :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya: Köszönöm! Én úgy gondolom kell nekem az az 1 baba!! Igaz kicsit ilyesztő volt a 3. gondolatra, de rendbe teszem magam és kihordom a babám!!!

Csajok: Mereszt, Kismókus, Angel: Szurkolok!!!!!!!!!!!

Mereszt: jól tetted, hogy nem teszteltél, talán égi jel, hogy a mami belenyult a dologba!
pézsé

Kötve hiszem,hogy égi jel,mert anyukám állandóan pakol.Ez is egy betegség :lol: -szerintem.persze mindig elfelejti,hogy hova.
Naná,hogy kell neked az a baba!!!!Bízzál magadban!Én szorítok neked.
mereszt

Pézsé

Gratulálok :D
ma 2 jó hírt is olvastam :D holnap reméljük lesz még egy pár.
Pézsé, Te melyik városban laksz?

Zsuzsi
zsuzsi73

Pézsé!

Éljen!! Szívbôl gratulálok!!

Lányok! úgy látszik csapatostól jönnek a zebrák, remélem hamarossan mindenkinek jut!

Lona

Kép
lona1

Kedves PézséKismama!
Nagyon-nagy Gratula Nektek, nagyon ügyesek voltatok! Boldog babavárást kivánok, és persze hogy kell az az 1 baba! Meg utána sorban a többi :D Mikor mész UH-ra?
Angel!
Zebrás pohár :cry: Pedig jól indult a madárral. Jelentkezz a vérvétel után!
Mereszt!
Az esélyeid egyre nőnek. Nem kell más tünet, elég egy jó HCG eredmény! De szegény Anyukád miatt nem irigyellek. Veletek lakik, vagy csak elment segiteni?
Zsófi! :D
Köszi :D Most aztán van bennem aggodalom rendesen, ezt a babát ki kell hordjam, meg sikerülnie kell mindennek, mert ugye a jelek szerint mégse vagyok meddő, nem tudom, lenne-e még esélyem a lombikra. Na de ilyen eshetőségre nem is akarok gondolni, de persze gondolok...

Lányok, köszi továbbra is a gratulákat. Ugy látszik, mégis vannak csodák!
Zsuzsi, azt hiszem Te kérdezted, mit mondanak erre az orvosok. Krizsa azt, hogy Emese kihuzta az elzáródott petevezető(ke)t. Ezt a babát Neki köszönhetjük :D
Szonya!
De jó hogy itthon vagy! Mit csináltak a kórházban a hematómával? Hol is tartasz most, lassan tarkóredőre mentek, ugye? Egész nap feküdnöd kell? Vigyázz nagyon Magatokra!
Emma!
Nekem pl. az u.m. után általában a 16-17.napra lettek csak jók a tüszők. Szóval mindenki másképp csinálja. Én elmennék táppénzre, ha nem is fekszel, mégis más otthon, jobban koncentrálhatsz arra, ami Benned zajlik.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Pézsé :P
Nagy-nagy gratula!

Mereszt, Kismókus és Angel :P
Nagyon szurkolok :!:

Fanni
fanni73

Orsi!!! :lol:
Nem akarod elárulni a titkot, hogy csinálod, hogy neked mindig sikerül?!?! :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Pézsé :lol:
Hurrá!!!!!

Mereszt, Kismókus, Angel
Mikor jöttök már a hírekkel?

Nekem tegnap este megjött. Mondjuk alig van vmi, nem a normál mensi, de ez is gondolom a Suprefact-nak köszönhető. SZóval mai napot számolom az első ciklusnapnak, a 3. on UH-z a doki, remélem aznap este már kaphatom a növesztő-szurit.

Érdekes, hogy milyen végletek vannak, ahogy írtok! 4 hét szabi is van, meg olyan, aki rögtön dolgozni ment! Én azt gondolom, hogy beágyazódásig kellene pihiznem, ami nem lombiknál kb. 10 nap, de így gondolom kevesebb.
emma1976

Hali!

Úgy lácc, még korán van, hát hadd kezdjem én a jó híreket:
mindkét babocska megmaradt, ketten vannak! :D :lol: :D
Nagyon boldog vagyok, és kívánok mindenkinek hasonlóan nagy örömöket!

Kismókus,
hallom, új tábla lesz, akkor lécci küldj majd még egy zebrucskut! Köszi! :)

pézsé,
nagy gratula neked! :lol:

Nagyon szurkolok a ma tesztelőknek!
Puszi: Pompik :wink:
pompomlány

Jó reggelt!!!

Köszönöm szépen a gratulációkat és nektek is a legjobbakat kívánom!!!
Pihennem kell, de estére benézek a hírek miatt!

Üdv: PéZsé
pézsé

Pompmlány: Tiszta szívből gratulálok, vigyázzatok magatokra!! 2 babóca, ez nagyszerű!!!!

PéZSé
pézsé

Pompi
Ez fantasztikus!!!!! :lol: :lol: Gondolom, milyen boldog vagy!

Csajok, mióta itt vagyok annyira sok jó történt! Orsi, Melcsi, Pézsé, Pompi :lol: :lol: :lol: :lol: :) :D :lol:
emma1976

Pézsé gratula!!

Én ma voltam a körzetinél, jövő hét keddíg tuti ki vagyok írva!! :-)
Ági28

Pompi :D
SZUPER!!! örülök a jó híreknek...
nekem még 2 hét az UH.... :shock: :roll:

Kagyló :)
nekem sem jön mindig össze, sikerült azért egy biokémiai is.
a véleményem meg jópárszor leírtam, hogy szerintem mitől függ a siker.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Pézsé - Pompomlány
nagy nagy gratula nektek
és a többiektől is várjuk a jobbnál jobb hírket!

Mindenkinek gyönyörűséges napokat

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Nagyon köszönöm, aki drukkolt!

A hcg szintem 0, de nem is vártam mást :?

Novemberben kezdhetem szedni a fogigátlót, már alig várom!!! :shock:

Mereszttel együtt vártuk az eredményt. Majd biztos jön ő is, nem szeretnék helyette írni!

Pézsé,
gratulálok! :)
Harcimókuskánk mondta ám ma! :wink:
Remélem a pufi gyorsan javulni fog!

Kismókus,
drukk a holnaphoz! Én tuti zebrát várok tőled! :D

Ma este elutazom, majd jövök. Ügyes legyen Mindenki!
angel37

sziasztok!

Angel!
annyira drukkoltam neked! sajnálom! Akkor most novemberre összegyűjtöm a drukk hegyeket.
Mersezt!
merre vagy? már nagyon kíváncsi vagyok mi ujs? Nekem sem volt semmi különös tünetem...
Kismókus neked holnapra megy a drukk!
pzs!
gratulálok!
Ági!

ügyi vagy a két babával! biztos jól megágyaznak maguknak. A többi ment fagyiba?

amugy teljesen egyetértek orsival, hogy nem azon múlik, hogy fekszel-e vagy sem. én eddig 3-at végig feküdtem a negyediknél eldöntöttem, hogy nem fekszem csak jól fogom érezni magam. hurcolásztam a 10 kilós kutyámat segítettem a férjemnek... de ezt inkább nem részletezem, mert lehet hogy sikítófrászt kapnátok tőle...
mind1 a jól érzem magam bejött és sikerült :)

pompomlány, szonja!
a babaváróson is szeretettel várunk benneteket. :)

katyerina

Pompi!
Ez remek! Gratulálok!

Ági!
Hogy érzed magad? Pihengess!
Észrevetted, hogy napra pontosan együtt haladunk?

Angel!
Legalább már tudod a biztosat! :(
Jó utat!

Emma!
Szerintem mindenkinek az a jó, ha hallgat a belsô hangjára és követi.
Kinek a pihenés, kinek a munka tesz jót. Én szeretek befelé figyelni ilyenkor és nyugiba lenni. Persze az én szerencsém az, hogy ált. heti két napot dolgozom, akkor persze nagyon sokat és össz 400km utazok oda-vissza. De nagyon rosszul érezném magam, ha nem mennék és másoknak kellene engem helyettesíteni. Pénteken is lelkifurdim volt, hogy az inszem miatt nem tudtam ott lenni...
Ha mindennap kellene nyügi munkát végeznem, akkor inkább az otthonmaradást választanám.

Pézsé!
Jó pihenést!

Melcsi!
A következô gyerek is spontán lesz!! Na de csak szépen sorjában, most
nagyon boldog babavárást a kis pöttömmel!!

Mereszt!
Várunk!!

Kismókus!
Ha teszel fel táblát, a tesztelésem idôpontja:nov. 3.
Köszi!
Hogy érzed magad?

Lona

Kép
lona1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?