Kedves PézséKismama!
Nagyon-nagy Gratula Nektek, nagyon ügyesek voltatok! Boldog babavárást kivánok, és persze hogy kell az az 1 baba! Meg utána sorban a többi
Mikor mész UH-ra?
Angel!
Zebrás pohár
Pedig jól indult a madárral. Jelentkezz a vérvétel után!
Mereszt!
Az esélyeid egyre nőnek. Nem kell más tünet, elég egy jó HCG eredmény! De szegény Anyukád miatt nem irigyellek. Veletek lakik, vagy csak elment segiteni?
Zsófi!
Köszi
Most aztán van bennem aggodalom rendesen, ezt a babát ki kell hordjam, meg sikerülnie kell mindennek, mert ugye a jelek szerint mégse vagyok meddő, nem tudom, lenne-e még esélyem a lombikra. Na de ilyen eshetőségre nem is akarok gondolni, de persze gondolok...
Lányok, köszi továbbra is a gratulákat. Ugy látszik, mégis vannak csodák!
Zsuzsi, azt hiszem Te kérdezted, mit mondanak erre az orvosok. Krizsa azt, hogy Emese kihuzta az elzáródott petevezető(ke)t. Ezt a babát Neki köszönhetjük
Szonya!
De jó hogy itthon vagy! Mit csináltak a kórházban a hematómával? Hol is tartasz most, lassan tarkóredőre mentek, ugye? Egész nap feküdnöd kell? Vigyázz nagyon Magatokra!
Emma!
Nekem pl. az u.m. után általában a 16-17.napra lettek csak jók a tüszők. Szóval mindenki másképp csinálja. Én elmennék táppénzre, ha nem is fekszel, mégis más otthon, jobban koncentrálhatsz arra, ami Benned zajlik.