Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Bettike, szuper a tábla, én rögtön kérnék is egy javítást, 1 cn....:-( Vagy ki is veheted, nem kell beírni, úgyis van vagy inkább lesz tickerem....

Gondolom a mensi miatt sem volt valami jó napom. Délelőtt majdnem bőgtem azon, hogy egyik kollégám meglátogatott egy másikat, akinek nemrég született gyereke...Aztán egész nap egy idegbeteg módjára tettem-vettem a munkahelyemen...

Azért is vagyok kikészülve, mert mostmár ugye biztos, hogy én vagyok a "hibás" abban, hogy nem sikerül, olyan jó volt eddig, hogy ketten viseltük a terhet, ami már az én vállamat nyomja, és nagyon-nagyon nehéz :cry:

Remélem, Ti mindannyian jól vagytok!!!

Áfonya, kérlek maradj velünk....

Sajnos én egész nap nem tudok hozzászólni, mert a munkahelyemről nem akarok, másrészt nincs is rá időm...

Bocs, hogy túl sokat írtam magamról...Nemsokára észhez térek, remélem :wink:
szezso

Betti tényleg, a tábla nagyon - nagyon jó! :)

Kép
elizabeth25

De jó, hogy jó a tábla! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pedig még majd akarom fejleszteni, hirtelen ennyire futotta! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Áfonya!!!!!! Maradj már légyszi!

Majd igyekszem befogni az írókámat és akkor nem lesz ilyen chat szerű! Na légyszi!!!!

Szezso! El tudom képzelni, hogy mit éreztél! Én mikor a barátnőm megszült haza jöttem és itthon bőgtem mint egy hülye, hogy miért nem én!!

De látod már vigyorgós vagyok régóta! Kérsz vigyort? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Athiz!
Koszonom a tea infot!!! :D
EZ VALAMI ISZONYAT ROSSZ!!!!!

En nem tudom megnezni a tablat!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Bettike: köszi, megérkeztek a vigyorok :lol: :lol: :lol:

Ancsa: a cickafark-palástfű-re írtad, hogy iszonyat rossz? Mert a cickafark szerintem is...Én felfázásra ittam zsurlót, az is nagyon keserű, de vettem cickát is...Gondoltam, a cicka csak jobb lehet, mint a zsurló, de hatalmasat tévedtem... :) Egy kis méz nekem szokott segíteni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kismamák, senki nem tesz fel pocifotót? :)

Kép
elizabeth25

Bettike,
ne hülyéskedj már, abszolút nem rád gondoltam mikor azt írtam hogy van aki csetnek használja a topikot!
És nem is azért írtam amit írtam hogy marasztaljatok, mert nem akarok elmenni! Csak megindokoltam miért írok ritkán, és elmondtam mi nem tetszik. Majd ha megnyugszom (mert nagyon feszült vagyok mostanában) és változnak a körülmények akkor újra sűrűbben jövök majd. De addig sem tűnök el teljesen megígérem.
Vendég

Akkor jó áfonyaaa, mert amúgy tudom, hogy szófosós vagyok!
Meg jó, hogy maradsz!

Ja akkor neked is vigyor halom: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jé a vigyor lesz a védjegyem! :D

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!!

Voltam dokinál, beszélgettünk. Mondtam neki, hogy hőmérőzök, mert célirányosan kisfiúra gyúrnánk, és mondta hogy ne tegyem, mert csak stresszelem magam rajta és szerinte ezért nem is jön össze..... Hát nemtom, lehet ám h van benne valami :shock: És kérdezte, hogy de azért ha kislány lesz ugye hazaviszi?? Mondtam naná, de még hogy :lol: :lol:
Na a lényeg h szerinte (mensiből -pecsételés...stb gondolja) , hogy hormonális probléma is van. 10 nap múlva vár UH-ra és a 21-23. nap között pedig hormonprofilvizsgálatra! Most nem csinált semmit csak beszélgettünk....
Na ennyi volt, de már egy lépéssel előrébb vagyunk :) :D :wink:

Mindenkinek szép estét....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ancsa! Sikerült már?

Kép
bettike
Eger

Ceniko! Okosak ám ezek a dokik! Akko ne hőmérőzz, csak írkálj nekünk!

Kép
bettike
Eger

Na kedveskéim, mivel Áfonyát ennyien szeretik, és ugye mindig velem van baja, ámbátor fogalmam sincs, hogy mi a picsáért, már elnézést, de most már marhára bepöccentem rá, hogy ilyen, ezért megkérek mindenkit, hogy alkosson véleményt, hogy ki maradjon.
Ha szeretnétek, hogy maradjak, akkor maradok, ha inkább másra esik a választásotok, akkor inkább nem írok ide többet, mert nem vagyok hajlandó eltűrni még a néma pocskondiázást sem, itt a célozgatásokra gondolok. Szerintem ez senkinek sem esne jól!

Úgyhogy kérlek kedves topictársaim, írjátok le, mit gondoltok erről, mert már tele ezzel a szituval a hócipőm.
Végülis érthető, ha már nem akarjátok, hogy írjak ide, mert már ugye nem hőmérőzöm. Pedig szívesen maradnék, mert többnyire itt nagyon kedves emberekkel társaloghatok. Sajnos nem is nagyon van más, akivel ezt akár élőben megtehetném. Ezért vagytok nekem olyan fontosak. Akár régiek vagytok itt, akár pedig újak!

És most bocsánat mindezért, higgyétek el, ez nem hisztérika, csak egyszerű lelki megbántottság, amit érzek. És mielőtt bárki rámköpné vádját, ez NEM ZSAROLÁS, csak őszinte választ remélek!

Puszilok mindenkit, és várom a nyilatkozatokat!
Vendég

Nem kell nyilatkozni senkinek, maradj csak Athiz!
Majd én megyek. Te meg aludj jól!

Akkor mégiscsak elköszönök mindenkitől, bár nem akartam.
Mindenkinek sok szerencsét!
:*
Vendég

Athiz, egyetértésem veled van! :)

Kép
elizabeth25

Ez nem egymás csesztetéséről szól, mármint ez a topic, hanem , hogy segítsünk egymásnak, meghallgassuk egymást és társai!

Áfi, tudjuk, hogy neked nagyon rossz lehet, hogy nem sikerülhet a baba, de amikor nekem sem sikerült, én sem máson töltöttem ki a rossz kedvemet, haragomat vagy ki tudja mit, csak jól kinyafogtam magamat a lányoknak, meghallgattal, biztattak, erőt öntöttek belém, és marha jól esett! És most itt a pocaklakó! :)

Neked sem kéne elmenni, hidd el sokat segít, hogy ha vannak akik sorstársaid vagy legalább meghallgatnak! Az itt lévő emberek nem tehetnek arról, hogy neked így alakul az életed, itt mindenki csak segíteni és tomogatni próbál, ahogy mindenki egymást!

Kép
elizabeth25

Hat en most nagyon szomoru vagyok!Ket olyan ember civakodik akik nekem kedvesek!Nagyon boldog lennek ha sikerulne olyan megoldast talani,hogy ne kelljen senkinek elmennie!Probaljatok megbeszelni!LEGYETEK SZIVESEK!!!!!!!

Bettike!
Nem tudom megnezni! :cry:

Eniko!
Akkor mostmar celegyenesben vagytok... :wink: !

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok,

Lányok, én is úgy vagyok mint Ancsa. Szerintem mindkettőtökre szükség van a topic-ban, a tárgyilagos és egyenes,őszinte Áfonyára és a szentimentális,aggódó,érzékeny Athizra is.
Ez olyan, mintha csak egyszínű rúhát kellene hordanunk.

Elizabeth, szerintem ne itélkezz senki felett addig amíg nem voltál az ő helyzetében, kívülről teljesen másképp látja mindenki a dolgokat.

Én sem minden nap jövök, pedig minden nap olvaslak benneteket. Van amikor van mondani valóm, van amikor nincs, de ez így normális. Van amikor beszélhetnékem van, van amikor elegem van az emberekből.

Egy a lényeg, mindenki babát szeretne, vagy így, vagy úgy és szükségünk van egymásra!!!!!!!!!!!!!Egymás tanácsaira, buzdítására, ha kell őszinte és kőkemény véleményére. Különbözőek vagyunk, ettől szép az élet.

Puszi mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi: szívemből szóltál. Pont így gondolom.

Áfi és Athiz, mindkettőtökre szükség van itt, kérlek maradjatok. Nem kell senkinek se mennie, hiszen ez a topic Veletek TELJES! ÉRTITEK???? Őgyhogy tessék maradni, mert különben irgum-burgum! :twisted:

Bettike: szuper a tábla, ügyi vagy :D hozzám még beírnád, hogy 2. próbálkozásra jött össze és a tesztem 2006.09.19-én lett pozitív? köszike :)

Enikő: Emőkénél voltál? Képzeld, valamelyik nap láttam a tévében, nyilatkozott a tiniambulanciáról. Nagyon szimpi dokinő. A mensi előtti pecsételés a progi szinttel van valahogy összefüggésben, de itt ezt biztosan a többiek jobban tudják. Volt egy időszak pár évvel ezelőtt, amikor én is pecsételtem, de aztán elmúlt.

Szezso :(

Ancsa: borzasztóan rossz a cickafarkfű egyetértek. Brrrr..... Én egyszer elkezdtem inni, de nem sokat sikerült, mert feladtam: borzalmas volt még ízesítve is...
Szóval minden elismerésem annak, aki képes minden nap inni.
szerika

Sziasztok!

Én is 1 cn :cry: Nagyon szomorú vagyok.

Most akkor felfedem a lapokat, bár nem akartam, mert nem ebben a végkifejletben bíztam: vasárnap már hajnaltól nem tudtam aludni, és reggel ígéretemmel elentétben mégiscsak teszteltem egyet:
Kép

Iszonyú halvány, de két csík. Örültem nagyon, de meginogtam a halványsága miatt, és ezért nem is mondtam. Illetve mondtam a férjemnek és anyunak, de mindketten türelemre intettek, meg hogy nehogy csalódjak etc... Vakond példája is lebegett a szemem előtt, ezért is inogtam meg.

Vártam máig, volt még itthon egy Clearblue, reméltem, hogy rendes csík lesz, de nem. Tök negatív. De kb. 10 perc volt, mire kijött mag a tesztcsík is, úgyhogy reméltem, hogy nem volt teljesen rendben maga a teszt. Végigcsináltuk ma Miksa első napját az oviban, aztán egy nagyon szomorú temetést, hazajöttünk, még eltelt egy-két óra, és meg is jött. Napok óta fájt is. Hát ennyi. Talán volt valami, de biztos nem volt rendben, ha így történt... :cry:

Áfonya, Athiz! Én nem akarok senki mellett voksolni, mindkettőtöket kedvellek. Nem is vagyok itt olyan régóta, hogy megtehetném. De annyit azért muszáj mondanom, hogy ez a viszálykodás nem illik ide, itt mindenki olyan szép célért hajt... Ti is. Illetve kinek könnyebb, kinek nehezebb, kinek sikerül, kinek nem, kinek előbb, kinek utóbb, nem is folytatom. Mindenki tudja, miről beszélek.

Most ennyi.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Huuuuuu!Meg mindig futkos a hideg rajtam!!A mezet majd kiprobalom reggel!

TE ZOLDI!!!!!!
Nem is mondod meg az eredmenyt????????Holnap lesz akkor inszem???????HAHOOO!!!!Erdekel hogy mi ujsag!!
BK utan tessek meselni!!!

Kép
Kép
ancsa81

Jajjj Szirom! :(
De mostmar biztos hogy sikerulni fog!!!!!Ez egy biztato jel is lehet meg ha sajnos rossz is!
Hogy sikerult az ovi?

Kép
Kép
ancsa81

Szirom!

A Clearblue volt akinek ki sem mutatta a babát. Csak 50es érzékenységű, jóval később érzékeli a HCG-t, mint pl. a Medilab, vagy a One Step. Amit feltettél szerintem értékelhető +nak. Én 3 tesztet csináltam, és mind a 3 különböző. Azok közül a 2. lett érdekes módon (HCG-line) a leghalványabb.

Áfonyaa, Athiz!

Ez a ti privát ügyetek, szerintem egymás között kell elrendezni.
Én mindkettőtöket nagyon kedvelem és nem fogok választani. Ez egy fórum, és nem kampány. :lol:
Itt mindkettőtökre szükség van!

Kép
babancs

En megyek mostmar aludni!
JO EJSZAKAT MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok,

Szirom sajnálom, hogy megjött :cry: nagyon.

Ceniko, akkor ne görcsölj :wink: , és tök jó, hogy így viszonyult a doki a dologhoz.

Zöldi mesélj mit láttatok ma az UH-n.... Mikor lesz inszem?

Én sem választanék kettőtök között csajok. Mindekettőtöket csípem.

Lizi, én azt hiszem a hozászólásodra inkább nem reagálok...

Betty kircsi lett a tábla...

Nekünk most hajrá van ezen a héten, meg még azért a jövőhét elején is belehúzunk, biztos ami biztos... oszt majd meglátjuk mi sül ki belőle :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

Szirom, tényleg halvány második csíkos a teszted!!! És mégis megjött? :( Dokihoz elmész esetleg?

Melcsi, nem itélkezem, csak leírtam a véleményemet! Áfinak azért volt itt egy két érdekes írása, főleg Athiz irányába. :( Ő meg nem nagyon érdemelte meg, sajnos!

Kép
elizabeth25

Bocsesz csajok, csak most zuhantam haza. Még a B.K.-t sem nézetm! :lol:
Rövid helyzetjelentés:
15, 25, 26, 27 mm-s tüszők! Még sosem volt egynél több, Hat a dupla closti. Este bökettem egy Choragont - tök hányingerem van tőle - csütörtökön inszem.
...és ez most sikerülni fog! Hihi...

Pusszancs, meghaltam!

Kép
zölddisznó

Köszönöm a hozzászólásokat, habár kissé parlamentiesen hangzott ez az egész! De higgyétek el, nem vagyok sem Orbán, sem Gyurcsány, mégis hasonló háborúba keveredtem.
Pedig utálom az utálkozást, a háborút, a veszekedést, és a rossz dolgokat. De egyszerűen bosszant az, ha megpróbálunk egyfajta hülye kompromisszumot hozni azért, hogy mindketten köztetek maradhassunk, hiszen minketten szeretünk itt lenni. Csak úgy tűnik, hogy még ez sem működhet, főleg, ha felrúgják a megállapodást! Ugyebár a megállapodásunk úgy szólt, hogy ezentúl nem írunk egymásnak Áfonyával. Ő mégis célozgatásokkal ugyan, nem nyíltan, de kiböki mindig, hogy én bizony bántom az ő csőrikéjét.

Nos ennek fejében tehát én sem tudtam befogni a számat, illetve nem leírni, hogy mi bánt. És mivel az eddigiek tapasztalata alapján ezt nem tudtuk megoldani, úgy láttam jónak, ha ilyesféleképpen tesztek igazságot. Habár én sem értem, hogy ugyan miért fáj az Áfonyának, hogy én mertem mással szót váltani! Kész rejtély!
Ha bárki tud nekem erre magyarázatod adni, kész örömmel elfogadom azt!

Na akkor ennyit erről!

Szirom, nagyon sajnálom a mensit, de biztosan a lelkiállapotod miatt is történt ez az egész! Szerintem akkor kellett ott lennie valamiféle beágyazódásnak lenni, csak sajnos ezek szerint mégsem kapaszkodott eléggé! De már ez is reményt adhat a folytatáshoz!

Áfonya, köszönöm, remélem, jól alszom majd, egy biztos, ha mégsem, az nem miattad lesz! Én nem akartam ezt, sajnos te kényszeríted ezt ki belőlem. Továbbra is nem szólhatunk egymáshoz, csak nem tudom, ennek van-e értelme, főleg, ha nem is tartod be! És most már csakazért is elmondom, hogy bizony szívesen írtam volna neked is, és én együttérző lény vagyok, és még az ellenségemnek sem akarok soha ártani, és bántott, hogy rosszkedvű vagy, és hogy nem sikerülnek a dolgaid, és bíztattalak is magamban, hogy a lombik majd biztosan sikerül. És tudod mit? Most is csak jót kívánok neked, csak én őszintén, nem úgy mint te nekem az aludj jól mondatocskáddal, hogy lelkiismeretfurdalást kelts bennem és másban is! És akkor én zsarolom a többieket, mi?

Na, kiöntöttem ami nyomta a bögyömet! Bocs lányok mindenkitől ezért! Jó éjt!
Vendég

Purc, nem kell reagálnod...ha vissza emlékezel, bár nem biztos, hogy akkor még itt voltál, engem is értek igen durva attrocitások itt.....szóval ez már nem az első a topicban. Ez az egész nem erről kellene, hogy szóljon!

Kép
elizabeth25

Áfi, Athiz :shock: nem ertelek Titeket... de nagyon megkedveltem mindkettotoket.

Sajnos mostanaban nem vagyok a toppon, nem nagyon tudok mindent visszaolvasni sem, annyira sokat irtatok. Allandoan almos vagyok, de ezuttal orulok neki nagyon :lol:

szirom:
:( par hoapja nekem is volt ilyenem sajna...
baratodildi

Athiz azért ez a szavazás dolog erős egy picikét :shock:

Amúgy én Áfival msnelni szoktam lényegesen jobban ismerem őt és az életét, mint Athizét. Azt el kell, hogy mondjam, hogy Áfi mérhetetlenül jóindulatú csajszi, és soha senkit nem bántana. Egy kicsit odamondogatós a stílusa, de ez nem baj, csak meg kell szokni! :lol: Nem írja körül, nem nyályas, nem csöpögős, nem köntörfalaz, hanem frankón odamondja. :wink: Nekem speciel ez teccik!! :lol:
Az őszinteség mindenek felett :wink:

Nekem Athizzal sincs (és nem is volt) soha semmi bajom csak őt kevésbé ismerem. Ettől még nincs róla rossz véleményem!

Én azt mondom maradjon mindenki a seggén, és írjon továbbra is ide,DE tartsa tiszteletben mások kérését, Athiz azt hogy ne használja csetnek a fórumot, Áfi meg nemtommit..... :lol: Áfival mi is volt a gond???

ceniko
Szeged

Cenkio a szívemből szóltál, de detto. Mivel én is msn Áfival szoktam néha dumálni...

De különben nem szeretek fórumba ilyen fajta kérdésekhez hozzászólni, mert el szokott alattam szaladni a ló, és nagyon nyersnek tűnhetek, ami félreérthető lehet, míg szemtől szembe kommunikációban a gesztusokkal megfűszerezve egyáltalán nem az. Ezért is inkább nem szóltam ebben a témában. Ilyenkor szoktak megutálni a fórumozók hihi :lol: Úgyhogy most is be fogom a számat inkább.

Purc

Kép

Kép
purc

LÁNYOK!!! legyetek csak ÖNMAGATOK és ÖSZINTÉK. VITATKOZNI VÉLEMÉNYT NYILVÁNITANI LEHET,HISZ EZÁLTAL ISMERJÜK MEG EGYMÁST.NEM MEGBÁNTODNI KELL,HANEM MEGBESZÉLNI A DOLGOKAT.EZ A TOPIC PONT JÓ ERRE.MINDENKINEK VAN STILUSA ,AZÉRT VÁLTOZATOS EZ A TOPIC.IGYHÁT TOVÁBBRA IS AMI SZIVÜNKÖN AZ A SZÁNKON.ENGEM IS ÉRTEK TÁMADÁSOK,HOGY MIÉRT AKAROK MÉG GYEREKET 5 UTÁN.NEM KELL,HOGY MEGÉRTSENEK,CSAK HALLGASSANAK MEG,ÉS EZ MÁR JÓ NEKEM,HISZ LEGALÁBB ÖSZINTÉK VOLTAK ÉS AZ FONTOSABB MINT UDVARIASKODNI . Bocsi,hogy beleszóltam a dolgotokba,de vissza olvasva a hozzászólásaitokat ti egy összefort csapat vagytok
surmi
kockasfulunyul

Köszönöm szépen lányok, komolyan nagyon jólesnek legtöbbőtök szavai!!! És nem akartam én elmenni innen! De azt sem akartam hogy bárkinek is választania kelljen, senkit nem akartam ilyen helyzetbe hozni, ezért írtam rögtön azt hogy akkor majd én megyek. Nem is gondoltam hogy ennyiőtöknek fontos igenis az őszinteség! Akkor helyem van itt továbbra is.
Athiz,
nem vagyok hajlandó ilyen "majd én megmutatom ki a nagyobb leány" vitákba belemenni!!! Hogy te milyen vagy s én milyen vagyok erről megintcsak eltér a véleményünk, így ezt sem taglalnám veled ellentétben. Arra viszont nagyon nyomatékosan meg szerenélek kérni, hogy ezentúl ha velem van bajod, azt velem közöld, mégpedig privátban, mert elhiszem hogy a többieket már nagyon fárasztja ez az acsarkodás, és ne őket használd a kis játékaidhoz, mert ez finoman szólva sem tisztességes senkivel szemben. És akkor úgy korrekt, hogy bocsánatot kérjek a célozgatásért, nekem is privátban és egyenesen kellett volna elmondani hogy mi zavar. Most megteszem ezt is, remélem mindketten vagyunk annyira intelligensek hogy meg tudjuk beszélni magunk közt.
Vendég

Kép

Rohanoooook!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

A tegnap esti történéseket nem kommentálnám, annyit azonban hozzáfűznék, hogy szerintem attól, hogy pörög a topik, sok a hozzászólás, attól még nem cset. Meg szerintem egyáltan nem baj, ha más téma is van, mint csak a babásodás.

Szirom nagyon sajnálom a mensidet :cry:

felrakom a görbém, talán délelőtt még leszek egy kicsit, aztán megyünk csavizni. Kép

Kép
Kép
robcsi03

Hűha! Hát én meg jól átaludtam a tegnap esti történéseket!

Amúgy uuuuuuuuuuuutttttttttttttttáááááááááááálllllllllllooooooooooommmmmmmmm a munkahelyemet! FÚJJJJ!

Én még csak egy hete irogatok ide, de úgy érzem, hogy egész jól be tudtam illeszkedni, de dönteni én sem szeretnék! Az biztos, hogy mindkettőtök stílusa eltérő, de ez a lényeg benne! Remélem kiveszekedtétek magatokat és marad mindenki, mert ez így jó, ahogy van! Meg amúgy szerintem nyugodtan ki lehet borulni néha-néha! Nem?

A táblát javítgatom! :lol:

Ja és a görbém: 1161756903.8.doc

Ugye még jó ez a görbe? Kellene már valamit éreznem? Most hisztis pi....a vagyok! Bocsi mindenkitől!

Kép
bettike
Eger

Robcsi! Jó a görbéd, csak így tovább!!!

Ancsa! Akkor a javított táblát délután megpróbálom priviben, hátha úgy sikerül!

Szirom! Sorry! :cry:
De itt az újabb lehetőség, egy újabb hónap! :lol: Hajrá! :lol:

Zölddisznó! Amúgy ez a név honnan jött? Na mindegy! Azért csak óvatosan a rohangálással!!!

Baratodildi! Akkor jó pihengetést! Remélem mindenki hamar ott tart, ahol te és jókat tud majd aludni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Na sziasztok!

Nem hinném, hogy magyarázkodnom kéne csak azért, mert választ adok valakinek. Azt hittem, hogy ezzel jót teszek. Szóval Áfonya szerint, ha valaki kérdez, azt nem feltétlenül kell megválaszolnom. És csak azért sietek a válasszal:
1. mert mindig megelőznek mások, ti kis huncutok
2. mert nem mindig van időm, hogy válaszoljak
3. mert éppen láttam, hogy senki nem válaszol,
tehát én megtettem.

Az állítólagos chat-elésünkbe bármikor, bárki beleírhatott volna, bármilyen témával, akkor annak is szívesen válaszoltam volna, sőt, azt hiszem, nem csak én.

De hagyjuk!

Áfonya, ezek szerint maradsz! Helyes, és mivel eddig is hiába próbáltam bármit, hogy ne acsarkodj velem, próbáltalak kikerülni, ami azért eléggé nevetséges, de ez sem az én ötletem volt, s mégsem jutottunk dűlőre, akkor hát hagyjuk egymást!
És mivel olyan sokan szeretnek itt téged, én lelépek! Remélem, hogy más topicból nem fúrsz ki!
Az őszinteségről meg inkább nem beszélnék, mert úgy tűnik, jó sok embert meg tudsz téveszteni!

Én viszont tényleg és őszintén sajnálom ezt, és remélem, hogy majd idővel mindenki megért engem!
Mindenkinek sok sikert, babásodást, a kismamiknak boldog pocakosodást, stb. És szeressétek egymást, és itt nem csak a topicra gondoltam, hanem amúgy is, mert szerintem ez a legfontosabb, a szeretet.

Puszi mindenkinek
Vendég

sziasztok egy masik topikbol.

kicsit Monikasnak tunik ez a viszaly.
kivulrol figyelem az esemenyeket,valaha ide tartoztam.
nem hiszem el hogy ket ember nem fer meg egy topikban.
egyszeruen nem kelle egymassal foglalkozni.
afi ne provokalj.
athiz ne figyelj oda.
nagyon jo ez a topik nem lenne jo ha ilyen badarsag miatt szetmenne.
az meg hogy egymasnak mondogatjatok hogy leleptek egyszeruen hulyeseg.
nem megfutamodni kell hanem megoldani a problemat,nem martirkodni.

ez egy velemeny volt.

Kép
monyoka

Jó reggelt!

Köszi lányok mindenkinek a kedvességet! Majd hajtunk ebben a hónapban :wink: Dokihoz nincs értelme mennem, hiszen rendesen megjött, ez van. A pozitív egyébként az első teszt volt, a második lett negatív. És eléggé rosszul viselem a dolgokat, kiborultam, no :( .

Később jövök, mindenkinek drukk, akinek szüksége van rá!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Athiz,
válaszoltam privátban, mert komolyan gondoltam hogy nem vagyok hajlandó a többieket terhelni a személyes konfliktusunkkal.
Vendég

A lényeget meg elfelejtettem! Volt a Tegyesz-es hölgy, körbement, megnézte a szobákat, dícsérte milyen tágasak, megkérdezte mi a fűtés és milyen a melegvíz-ellátás, mondta hogy keresetigazolást és a tanfolyam elvégzéséről a papír fénymásolatát adjuk le, és hogy ő nem látja akadályát hogy hozzánk baba kerüljön! Örülök nagyon! :D Nagyon féltem ettől a környezettanulmánytól, de tartott vagy 15 percig. (És vagy 10 napig takarítottam elötte, az összes ablek tiszta, még a szekrények tetején is rendet tettem, port töröltem! :P )
Vendég

sziasztok!

tegnap egyszeruen nem tudtam mit irni, en sem vagyok itt reg ota, nem ereztem magam felhatalmazva arra, hogy valasszak vagy igazsagot osszak, de nagyon sajnalom a kialakult helyzetet.

afonya,
megprobaltam megkeresni, hogy mi volt "a no" ( :wink: ) latogatasakor, mert az erdekelt volna, de sehol sem talaltam (tenyleg nagy volt a termes), megmondanad hany korul irtad le vagy vazolnad tomondatokban ujra?. bocsi :oops:

zoldi,
ugy dontottem , hogy atveszem a hozzaallasodat, ugye, nincs levedetve? :lol: . sokkal jobb lesz a csaladomnak is, ha nem idegosszeroppanasal es depresszioval traktalom oket!!!
nagy drukk az ehavi SIKERES inszemedhez!!!! mennyi petecske, huhuuuuu....

athiz,
szted akkor most rakjam a gorbemet a miscarriage-hoz is??? en annyira nem szeretem a paradicsomlevest, de mikor terhes voltam
folyton sult szalonnat ettem, szoval mindenki rakattan valamire...mikor mesz uh-ra?

szirom,
sajnalom....kemiai....

tobbeiktol elnezest, hogy nem szolok kulon-kulon, most ennyire futja, de ezuton biztositok mindenkit drukkjaimrol!!!!

nekem tegnap este megjott, amint kiurult a progeszteron a szervezetembol...igy 40 napos ciklusom lett ugye, de legalabb megjott, alljunk hozza pozitivan :wink: . es ebben a honapban elmegyek a dokihoz es megsurgetem kicsit a dolgokat, igy egyeztunk a parommal. bar az is logikus, amit o mondott, de mit csinaljunk , ha ilyen turelmetlen fajta vagyok :roll:

vakond
vakond

na, pont most irtad is!!!! egyszerre irtunk...
vakond

Sziasztok!

Csajok ne marakodjatok! Itt mindekettőtöket ugyanúgy szeret mindenki, legalábbis szerintem. Én biztosan, és nem szeretném ha bármelyikőtök is lelépne innen.

Szirom, Vakond nagyon sajnálom :(

Monyoka :) de rég láttalak, mi van veled?

Náam helyzet változatlan, azt leszámítva hogy tegnap este meglátogatott a rókakoma. :shock:

Kép
kokusz

Hisztizhetek itt egy kicsit???
Ez a szaros munkahely, már megint ba....ogatnak, hogy menjek tüdőszűrőre, meg ide meg oda!
Az nem igaz, hogy ennél fontosabb dolog nincs!!!!

Kokusz! Rókakoma nagyon jó jel!!!!

Vakond :cry:

Áfonyaaaa! Szerintem már annyira rákészültél a legrosszabbra a nővel kapcsolatban, hogy már csak jól sülhetett el a dolog!

Athiz!!!!!! Hahó!!!

Kép
bettike
Eger

Lanyok nagyon csak fel percre van idom bekukkantani. Bocsi, hogy megint csak roviden reagalok.

Afonya:
Annyira klassz, hogy a banya ennyire kedves volt ezuttal es mar csak a papirmunka meg a tanfolyam hianyzik es kesz az osszes papir... Hu nagyon porgettetek. Ugyes vagy! Hozzam is johetnel takaritani, szerintem itt egy nap is eleg lenne, pici a lakas :D :wink:

vakond:
:( Sajnalom, de az is jo, hogy valami van bent ami elkezdodik. Lehet neked is a mehnyalkahartyara kene ragyurni, hogy jobban tapadjon az a baboca...

Kokusz:
Rokakoma??? En is annyira vacakul aludtam az ejjel es tokre elcsaptam a gyomromat bar a doki szerint terhessegtol is lehet. Hat mondjuk most majd lefekszem, mert a 2,5 ora edes keves volt...

Ma voltam uh-n: fel centis petezsak jo helyen :) A vervetelre meg varok, az csak delutan lesz.
baratodildi

Áfonyaa!

Na ugye, én megmondtam, hogy nem lesz semmi gond!
Ez nagyon jó hír!
Mostmár fellélegeszhetsz. Ügyesen elboldogultál egyedül a nővel. :lol:

Athiz!

Hmm..ezt most komolyan gondolod, hogy lelépsz?

Kép
babancs

Sziasztok!

Egy gyors kérdésem lenne, rohanásban vokk.....
A mensi melyik napját számítsam az elsőnek? Amikor már pecsétel az ember az az első, vagy amikor elkezd ömleni a vér? :shock:
Nekem vasárnap kezdett el pecsételni és hétfőn ömleni ami azóta is tart! Nagyon erősen vérzek és tele van alvadt vérrel :oops: És csak úgy bugyog ki belőlem, vagy mi.....
Bocs ha valaki nem bírja, tényleg bocs :( , de nem tudom körülírni....
A 12. napra kell kérnem időpontot UHra. Jó lenne tudni melyik a12. nap????

MINDENKIRE (értsd ez alatt mindenkire :lol: ) erősen gondolgondol és MINDENKINEK drukk hegyek+++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Puszó, babázok, még nem alszanak később leszek....

ceniko
Szeged

Enikő,
a pecsételős nem az első nap! Mikor normálisan megjön az az első nap, tehát nálad a hétfő!
Babancs, Ildi, Bettike, Vakond
köszi szépen !!! nagyon remélem még idén mienk lesz az alkalmassági határozat! :P
Ildi,
nna velem rosszul járnál, nem vagyok egy tisztaságmániás! :D Most kisúroltammindent, de karácsonyig (húsvétig?) a legmegerőltetőbb dolog a porszívózás lesz amit csinálok az biztos! :lol:
Vakond,
sajnálom hogy végülis nem sikerült! :( Mi lesz most a következő hónapban?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?