sziasztok!
tegnap egyszeruen nem tudtam mit irni, en sem vagyok itt reg ota, nem ereztem magam felhatalmazva arra, hogy valasszak vagy igazsagot osszak, de nagyon sajnalom a kialakult helyzetet.
afonya,
megprobaltam megkeresni, hogy mi volt "a no" (
) latogatasakor, mert az erdekelt volna, de sehol sem talaltam (tenyleg nagy volt a termes), megmondanad hany korul irtad le vagy vazolnad tomondatokban ujra?. bocsi
zoldi,
ugy dontottem , hogy atveszem a hozzaallasodat, ugye, nincs levedetve?
. sokkal jobb lesz a csaladomnak is, ha nem idegosszeroppanasal es depresszioval traktalom oket!!!
nagy drukk az ehavi SIKERES inszemedhez!!!! mennyi petecske, huhuuuuu....
athiz,
szted akkor most rakjam a gorbemet a miscarriage-hoz is??? en annyira nem szeretem a paradicsomlevest, de mikor terhes voltam
folyton sult szalonnat ettem, szoval mindenki rakattan valamire...mikor mesz uh-ra?
szirom,
sajnalom....kemiai....
tobbeiktol elnezest, hogy nem szolok kulon-kulon, most ennyire futja, de ezuton biztositok mindenkit drukkjaimrol!!!!
nekem tegnap este megjott, amint kiurult a progeszteron a szervezetembol...igy 40 napos ciklusom lett ugye, de legalabb megjott, alljunk hozza pozitivan
. es ebben a honapban elmegyek a dokihoz es megsurgetem kicsit a dolgokat, igy egyeztunk a parommal. bar az is logikus, amit o mondott, de mit csinaljunk , ha ilyen turelmetlen fajta vagyok
vakond