Új privát üzeneted érkezett!

Jucc!
Tényleg? :roll: Ezt Ildi mondta? :roll:
Nem emlékszem :oops:
No mindegy, majd biztos jön és akkor kiderül! :)
De ha mégsem, akkor mennénk veletek! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Képzeljétek, Zita mostanában azt csinálja, hogy odajön, felhúzza a ruhám, és megsimogatja a pocakom. :) :)
Néha mondtam neki, hogy simogassa meg, meg biztos látta, hogy én is simizem. Olyan kis aranyos, látszik nem tudja, milyen jövőt rejt számára a pocak. :D :D :D

Íme Zita kétlábon való közlekedése, anyum kifeküdt rajta. :D

http://s114.photobucket.com/albums/n275 ... koptat.flv
Vendég

Duda!
Én is úgy tudom, mint Jucc!

Tünde!
Nagyon aranyos Zita!
Neki ezeket az izomcsoportokat még erősíteni kell, hogy lábra álljon! :)

ayse

Hú, ha én így járnék egyfolytában, már milyen fenékizmom lehetne ! :oops: :wink:

ayse

Ayse, látod, erre nem is gondoltam! De azért haladunk a talpon való járás felé is, már csak az egyik szabad fogni séta közben, különben dühbe gurul. :D
Ma délután játsziztunk is, a csúszda nagy kedvenc lett, olyan aranyos, hangosan nevet, amikor leér. :)
Vendég

Tünde!
Nem tudom megnézni a viedót! :(
Benyelt valami vírust a gépünk, Apa újratelepítette, de még nincs fent minden program.

De ciki, mindenki emlékszik arra, hogy Ildi visz bennünket, csak én nem? :shock: :shock: :oops:

Ildi!
Tényleg? :roll:

Olyan jót mulattunk ma Natin. Azzal szórakozott, hogy becsukta a nappali és a háló között ajtót. Mi meg mindig kinyitottuk. A szoba bármelyik részén is volt, rögtön ment, becsukta az ajtót, nyomatékosan közölte, hogy "kutty" és még az ujjával is integetett, mint ahogy én szoktam, ha ejnye van. :lol:
Legalább 15x eljátszottuk ezt! Nem tudom, miért ragaszkodott ennyire a zárt ajtóhoz! :lol:
Annyira édes, ahogy napról-napra okosodik! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

miket írok??? :shock:
videó, közötti ajtót :oops:

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, az ajtót Zita is szereti ki-be nyitogatni, de leginkább a fürdőajtót KInyitni. :D/:(
De érdekes, hogy miért akarta Nati annyira becsukva tartani azt az ajtót...
Ja, és nekem is rémlik, hogy Ildi visz Titeket. :)

Nos, ennek a mondatnak nekifutok még egyszer:
Ayse, látod, erre nem is gondoltam! De azért haladunk a talpon való járás felé is, már csak az egyik kezét szabad fogni séta közben, különben dühbe gurul.

Zita ha hintáni akar, mondja, hogy tta-ttta, (hinta-palinta után szabadon) olyan kis ügyes. És megfejtettem, hogy miért mondja nekünk is, hogy baba: mi apával Babinak hívjuk egymást. De persze ez nem tuti, hogy így van, mert első nekifutásra a kutya is baba, aztán lesz vva-vva. :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Vasárnap jól megszívatott a net. Amikor tudtam volna írni nem engedett be.

Nekünk jó kis zsufi hétvégénk volt.
Szombaton először a tesómék elvitték Bazsikát a Guliverbe (a a barátjának mentek ólomkatonákat venni a terepasztalhoz. :) ) Persze Bazsinak is elesett egy olyan piros markoló, amit Nolcsi kapott a nyaralásnál és Bazsi azóta is emlegeti, hogy ő olyat szeretne. Sajna valami szar konstrukció lehet, mert ez is rögtön első nap tönkrement. Aztán Laci még rá is lépett véletlenül, úgyhogy teljesen kampó lett. Viszont Balázs átfúrta tett bele egy csavart és most már szuper jól műkszik.
Délután szülinapi, névnapi buliban voltunk. Bazsika először megszeppent a rengeteg nagyobb gyerek láttán, de aztán talált a garázsban egy harleyt meg egy robogót és ott lecövekelt, haza sem akart jönni. Azért a tortára meg a tüzijátékra előjött. :lol: Bizonygatta, hogy ő nem ijedt meg, csak azért nézte a szobából a függöny mögül, mert bejött Lacihoz. :lol:

Vasárnap elmentünk közösen bevásárolni, meg a Bricoba cserepekért. Délután pedig amíg a fiúk aludtak befejeztük a kert téliesítését. Áthozta a tesóm is a muskátliajit és olyan jót dumcsiztunk, hogy Balázs nem is nagyon akart odajönni. :lol: :lol: Jól kibeszéltük a pasikat. :lol: :lol:

Aztán este sütöttem főztem, mert mentünk tegnap a dédihez. Csiripörit csináltam, meg egy isteni máklepényt.
Rendberaktuk a nagymamám házát és az ő kertjét is, mert jövő héttől végleg felköltözik anyukámékhoz. Én ennek nagyon örülök, bár jobban szerettem volna ha hozzánk jön, de anyuéknál van egy komplett lakrész és ott azért komfortosabb lesz neki. Szerencsére a lába már meggyógyult, úgyhogy olyan kis fitt volt, hogy ő is sütött kétféle sütit.
Összeszedtük a maradék diót. Én is hoztam haza egy zsákkal. Majd esténként szép apránként megtörögetem. Karácsonyra megvan a beiglihez a jó kis tölteléknek való. Én vagyok a családba a beigli felelős, meg a védőnőmnek is én sütöm. Így jön össze a 24 rúd beigli. :roll: :lol:

Ma este meg sütőtökös, héjában krumplis, sült gesztenyés, forraltboros, puncsos buli lesz nálunk. :lol: :lol:

Duda
Én úgy emlékszem, hogy megbeszéltük Ayse buliját. De ha Te szívesebben tömegkölekednél.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Bazsi kicsinek mindig úgy énekelte a hinta palintát, hogy hiiiiiiiinta tantala. :lol:
Nati nagyon kis ügyes.
Teve utca
:( Azért remélem volt egy kis pihi is.
Nálunk mindkét fiú szeretni nyitogatni az ajtót. Mindegyiket.

Tünde
Zita kétlábon járás nagyon cool. :lol: :lol:

Prüntyi
Tüncsike ágyvédője nagyon kis csajszis. ÉS megy a pizsije színéhez. :lol:
Nagyon ügyes anyósod van.
Az enyém Bazsika születése óta köt neki egy kardigánt.

Jucc
Gergő nagyon kis cuki, és aláírom, hogy nagy huligán. :lol:
Apa eljutott tegnap dolgozni?
Borzasztó, de én is félek, ha több emebrt látok együtt gyülekezni. Főleg ha még zászló is van náluk. És ez tényleg szörnyű.

És az OFF topikhoz:

Én tegnap éjszaka egészen sokáig néztem, hogy a Ferenciek teréről hogy szorítják ki őket. Sőt a nagymamámtól hazafelé hallgattam a rádiót is, ahol a Kossuth téri tüntetők vezetője maga is elismerte, hogy a rendőrség jogosan intézkedett éjszaka, mert tényleg nem engedték a tűszszerészeket vizsgálódni. Ahol utána összegyűjtöttek egy csomó harisnyába csomagolt faszenet, amit ha egy kicsit lelocsolnak benzinnel és meggyújtanak azonnal Molotov koktélként funkcionál, meg késeket, kisbaltákat. Hát hol van olyan ország, ahol merik vállalni, hogy nem vizsgálják azt a helyet, ahova 70 ország államfője, uralkodója, királyok érkeznek.
És mélységesen megdöbbenek a jobboldal bizonyos képviselőin, akik ahelyett, hogy nyugtatnák az embereket rendőri túlkapásról beszélnek. Basszus egy demokratikus országban már a Kossuth térről kizavarták volna őket 2 nap után. Nem mobil budikat, meg árusokat, meg bográcsokat engedtek volna felállítani.
Meg azért kívéncsi lennék, hogy milyen békés tüntető az, aki terepnadrágban feldönti a kordont és utána hozzávág egy felgyújtott kukát a rendőrökhöz. Az ilyen meg is érdemli a gumilövedéket, meg a kardlapot is, sőt nagyon helyesnek tartom, hogy évekre lesittelik őket. Ja hogy véletlenül keveredtek oda? :roll: Az első sorba? :roll: Arcmaszkban? :roll: Boxerrel, késsel, kisbaltával, Molotov koktéllal? :roll:
Ráadásul, amit a Deák téren műveltek (térkő felszedése), meg a Kúria utcában (épíőanyagok szétszedése) az már szerintem lopás, de minimum a magántulajdon megsértése. Tehát sima kötörvényes bűnözés.

Na jól kipuffogtam magam, de tegnap egyszerűen nem hittema szememnek és azon drukkoltam, hogy a rendőrök szorítsák őket fel a hídra és egyenként dobálják be onnan a Dunába. Talán akkor nyugalom lenne és lehetne hallani azoknak is a kultúrált hangját, akik tényleg egyszerűen békésen véleményt akarnak nyilvánítani.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Davallia, Ildi, tökéletesen egyetértek Veletek! Nyilván voltak békés tüntetők is, de gondolom Ők este 8-kor már a tv-ből követték az eseményeket, szóval aki napnyugta után ott volt, az nem is akart hazamenni, nekem ez a véleményem.
A babakocsis kép engem is felháborított, elég felelőtlenek voltak a szülők, tegnap odamenni egy demonstrációra... nem is értem.
Én kb 1/2 1-ig néztem a tv-t, aztán elaludtam, de képzeljétek, olyan rossz volt, azt álmodtam, hogy a tüntetők elrabolták Zitát. :( Szerencsére hamar felébredtem.

Ma voltunk csörgő-börgő foglalkozáson, hát vhogy ma nem volt Zita elragadtatva, azt hiszem, kicsit időjárás kedve volt. (Itt nemsokára leszakad az ég)

Nem is bánnám, ha 1 hétig egyfolytában esne az eső, mert akkor ezek a nagyon békés tüntetők otthon maradnának a seggükön.
Én tudjátok, mit nem értek még? Hogy a frászban tudtak a Kossuth téren sátortáborozni hetekig? Nem hiányoztak otthonról, munkahelyről? Az én munkahelyem tuti nem kultiválná, ha hetekig inkább tüntetnék, de valszeg Apa, Zita sem...
Vendég

!!!TALI!!! !!!!TALI!!! !!!!TALI!!!! !!!TALI!!!

Pompos lesz meg víz, meg kölesgolyó.

Aki BKV-val jön azt felmentem mindenfajta étel-ital jellegű tárgy cipelése alól.

A többiek hozzanak olyasmit, amire még gusztusuk van!

ayse

Ildi!
Amikor Jucchoz mentünk, a kocsiban valóban kérdezted, hogy megyünk-e Ayse talijára, de arról nem beszéltünk, hogy el is viszel bennünket! :roll: Ezért én nem is gondoltam ezt egyértelműnek! :)
De köszönjük szépen, ha csatlakozhatunk! :)
Korábban viszont ezt biztos említetted itt, a többiek gondolom innen emlékeznek rá! Csak tudnám, én hol jártam akkor?? :roll:
Vagy már dementálódom?? :shock: :shock:
Annyira bírom, hogy nálatok mindig van valami összejövés! :)
A mai buli is jól hangzik! :lol:

Tünde!
Nem tudom, Nati miért ragaszkodott annyira a csukott ajtóhoz! :roll: Nem is szoktuk becsukni azt az ajtót, csak ha mondjuk Apa napközben lepihen kicsit. :)
Nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, de érdekelne, ha van esetleg valami ötleted? :)
Bár az ősziben is többet írtak erről, lehet, hogy csak életkori sajátosság! :lol:

Ma elvittük Natit szemészetre, szerencsére minden oké! :)
Aztán beugrottunk a Brendonba és vettünk Natinak egy hózentróglit! :lol: Nagyon édes vele, bár még nem szokta meg és néha húz rajta egyet! :lol:
Kiszúrt magának egy játék babakocsit és azzal rongyolt a boltban! :D Ki nem engedte a kezéből, mire Apa közölte, hogy akkor már pedig e-nélkül haza nem jövünk!
Nekem annyira nem tetszett, mert szerintem elég instabil volt és miután Nati ezt prezentálta is két akkora hasraeséssel, hogy azt hittem rosszul leszek, mégsem vettük meg!
Majd keresek neki valami jobb konstrukciót! :D Bár úgy emlékszem, a télieknél láttam, hogy egy lány lábsúlyokkal egyensúlyozta ki a kocsit, így nem borult fel! :shock: :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, nincs semmi ötletem! :) Esetleg arra gondoltam, hogy mondjuk becsukjátok, ha alszotok, de ezek szerint nem.
Aranyos lehetett a bevásárlókocsival Nati. :D
Én olyan lusta vagyok, 1 hónapja készülök időpontot kérni a szemészetre. :( És jut eszembe, nephrológiára és uh-ra kell időpontot kérnem. :(

Képzeljétek, Zita ma megtáltosodott, elkezdett két talpon :D járni. Itt a videón még nem látszik annyira, de azóta már kb 20-30 lépéseket is megtett!

http://s114.photobucket.com/albums/n275 ... tamegy.flv
Vendég

Sziasztok!

Ildi,Davallia!
Teljes mértékben egyetértek veletek a cirkusszal kapcsolatban,ami most ebben az országban /Budapesten/folyik.... :(

Bence nekem is rohangál már egyedül vagy 2 hete,mint a gyalogkakukk..néha alig érem utól :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Sziasztok!

Off téma: undorító ott az a csürhe. Véleményem, hogy ezt pénzért csinálják egyesek. Szégyen ez az egész világ előtt. És érdekes én miért nem kaptam semmi sérülést? Valszeg, mert nem vonultam ott békésen családostul... Hallottam, amikor nyilatkozott vki, hogy hát neki bizony 4 gyereke van! miért nem azokkal foglalkozik otthon vagy megy vmi bababarát helyre? Mi speciel 23-án a gyönyörű időben Fóton sétáltunk éppen, valahogy nem jutott eszembe a 8 évessel, apával, a babakocsit a belvárosban tologatni..

Viki ma megbuggyant, olyan kis nyünnyögős.. megy is fürdeni perceken belül, nem szokottt így viselkedni, tuti jön vhol foga, mert rágcsál kegyetlenül, pedig aludt 3 órát du. :)

Tünde!
Zita csúcsügyes! :)

Magunkról: Viki 8200 g és 76 centi, 7 foga van. És már fel is állt többször. :) De a négykézláb közlekedés a biztos. :)

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Zita tüneményes a térdenjárásával :) És baromi ügyes a megtáltosodásával! Igazából sürgetni én sem akarom Gergőt, de bízom benne, hogy ez az állás-gyakorlás már nincs messze az elindulástól. De csak azért, mert őrületes hisztiket tud levágni a babakocsiban, ha megállunk a játszón a bátyus kérésére, de nem szállhat ki. A mai esőben hova tettem volna ki mászni? Öt perc, és nyakig vizes lett volna. Sajna Balázst se mindig lehet meggyőzni arról, hogy most sétáljunk, ne játszózzunk...

OFF: volt szerencsém ma délután a parlamenti közvetítésbe is belenézni, az se semmi. Hogy milyen hangot engednek meg egyesek maguknak! Nagyon szomorú. Az én férjem elég békés természet, de mára már ő is elég rondákat mondogatott magában.
OFF vége.

Sikerült megcsináltatnom a babakocsit, szerencse, hogy itt a közelben a Baby Outlet, és mellette a szervíz. Délelőtt elvittem, délután értementem, mivel a papírjait nem találtam meg, 1500 pénzem bánja.
Talán holnap a számítógépet is leviszem, ha Apa itt tudja nekem hagyni a laptopot...

Cinka elküldte a talis képeket, ezek jönnek most:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Huh. Nme ment valami gyorsan. Az őszibe is teszek föl párat, de az összesre nincs erőm...

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Kriszta, Bencének utólag is boldog szülinapot kívánunk!

Dóri, köszi! :)
Nem a frontot, esőt érezte Viki? Itt kora délután óta esik.
Vendég

Judit, az első képen a háttérben a levegőszűrő látható? Bevált?
A képek tök jók, jól néz ki minden Mami és Babi!

Andi, tök jó ez a karcsúsított fazonú naci Natin!
Vendég

Tudjátok mér esik az eső?

MERT LEMOSTAM AZ ÖSSZES ABLAKOT ÉS MA DÉLUTÁN LETTEM KÉSZ!!!!!!!!!!! :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

ayse

Jucc!
Köszönjük a képeket neked és Cinkának is!
Figyelitek, hogy áll sorban Nati és Lacika a kajáért? :lol:
Az alvós képem gáz, de legalább a lányom drága rajta Sissel! :lol:

Tünde!
Köszi! Képzeld, Anyósom vette neki! :lol:
De nagyon jó kis gatya, belül finom, meleg flanel bélése van. :)

Ayse!
Te szegény! :(
Mi is mindig így járunk! Ha Apa lemosatja a kocsit, fél órán belül tuti leszakad az ég!

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó reggelt, sziasztok!

Tegnap Tüncsi haját megint le kellett vágnom, annyira sebesre vakarta a fejét! most megint kis kopi féle...a nyírótól sírógörcsöt kapott, így ollóval vágtam le neki...képzelhetitek milyen lett... :? :wink:

Tünde, nagyon jók a videók, tüneményesen mászkál Zita!

Kép

Kép
prüntyi

Egy nagyon fontos dolgot kifelejtettem a levélből!

Mivel az utcánkban főleg hobbitelkek vannak, oda lehet parkolni, ahol helyet láttok!!! Ha nem menne, akkor kimegyek és segítek!

ayse

Sziasztok!

Prüntyi, de sajnálom, hogy ezzel a nedves idővel romlott Tüncsi bőrének állapopta. :(
Ha jól szűrtem le, hiszel és érdekel a homeopátia. Én most vettem egy könyvet, a címe: Gyermekek gyógyítása homeopátiával. Sztem nagyon jó, most gyorsan belekukkoltam, a koszmóra és az ekcémára is ír javaslatot, plusz persze a lelki okokat, és van pár esetismertetés is.
Ha érdekel, szívesen elküldöm mélben, bár a bőrbetegségekre leginkább azt írja, hogy forduljunk homeopatához, mert elég összetett okok válthatják ki.
Vendég

Tünde, igen, hiszek benne és szeretem is...de nem tuok semmit rá (1 bogyót találtam) Megköszönném, ha lényeget leírnád...már teljesen el vagyok kenődve...úgy sajnálom szegénykémet :(

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Ayse :) Gyönyörű a házatok, nagyon tetszenek a képek, amiket küldtél! A leírást is köszi.
Sajnos ma reggel Gergőnek elkezdett folyni az orra :( Foghatnám a fogzásra is, mert úgy tűnik, nagyon beindult a hetedik fogacska, de Balázs is elég nazális hangon beszél, ezért gyanús a dolog :( Nagyon sajnálnám, ha nem jutnánk el Hozzátok pénteken, de betegséget vinni semmiképp nem akarunk. Mondjuk lesztek elegen nélkülünk is...

Prüntyi :) Nagyon sajnálom szegény Tüncsit, remélem, Tünde talál Nektek valamit!

Tünde :) Igen, az a levegőszűrő. Amikor még tombolt az allergiám, kézzel fogható volt, hogy mennyire jó, tényleg sokkal jobban aludtam, mint enélkül. Most csak azt látom, hogy amikor többen vagyunk, vagy ugrálnak a gyerekek, esetleg párnacsatáznak, illetve amikor takarítok, jócskán megnő a portartalma a levegőnek, ilyenkor erősebb fokozatra kapcsol a masina, és hamarosan a szomorú fejből újra vigyori lesz / ilyen ikonok jelzik a levegő tisztaságát/. De amúgy nem érzékelhető, hogy hű, most milyen tiszta levegőt szívunk be :)
És a háttérben a pislákoló tökfejet nem is veszitek észre? :oops:

Lassan készülnöm kell fogorvoshoz...

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Prüntyi:

Mezereum:
-pikkelyes kiütések esetében, amelyek alól folyadék szivárog, különösen nyomásra

Sulphur:
-ha a fej rossz szagú, de nincs más tünet
-ha a fejen lévő elváltozások nem bűzösek, a széklet/vizelet viszont igen

Potencia és ismétlés:
Egy adag C12 vagy C30 szükséges 12 óránként, három alkalommal.

És még írja, hogy a fejet be lehet kenni kókuszolajjal, nem gyógyhatású krémmel, de gondolom ezt eddig is tudtad, de azt írja, hogy ne dörzsöljük a gyermek fejét.

Az ekcémára két esetet ismertet, az egyiknél a késői fogzás volt a ludas, a másik kicsit összetettebb, talán ez jobban illik Tüncsire, nem tudom, de leírom.
-a szülők kortizon kenőccsel kezelték a bőrét, de ez csak átmeneti javulást hozott
-a mellbimbók körül vöröses kiütéseket láttunk, melyekből vöröses folyadék szívárgott; a test más részein lévő vörös foltok is naygon viszkettek
-születése óta 4x volt náthás a kisfiú, 3x kezelték antibiotikummal
-az orra bedugult, mellkasában is pangás alakult ki
-a keze és a lába hideg volt, láz is fellépett nála
-gyakran szenvedett Candida fertőzésben
-általánosságban jó gyermek volt, nem sírt sokat
-nagyon aktívnak, ébernek mutatkozott, minden érdekelte. Szerette a felfedezést. A vizsgálata során mindent figyelemmel kísért a rendelőben
-9 hónaposan kezdett járni
-az alvás gondot jelentett: ha éjszaka felriadt, még ha fáradt volt, akkor is ki akart jönni a kiságyból
-alvás közben mozgatta kezét-lábát. A térdét mellaksához húzva aludt
Mindezeket figyelembe véve Medorrhinumot kapott.

Nem gondolkoztál azon, hogy elviszed homeopatához? Sztem tök jó a homeop., de elég könnyű mellé nyúlni, és azt sem tudják sokan, hogy ahogy változnak a tünetek, úgy kell mást alkalmazni. Pl egy megfázásnál szedsz vmit a náthára, de ha már elkezdesz köhögni, akkor mást kell alkalmazni, és így tovább, a tünetektől függően.
Vendég

Judit, :) most, hogy írod, már látom a tökit! :D
Ez ki van fordítva? :D Kívül zöld és belül narancssárga? :D
Bevallom, mi nem halloween-ezünk, és valentin napozni se szoktunk, én nem szeretem ezeket a felvett "ünnepeket".
De jól néz ki minden töki. :)
Vendég

Tünde, köszi! Lehet, hogy tényleg elmegyek egy homeop. orvoshoz.

Kép

Kép
prüntyi

Jucc, ha jól emlékszem nektek van párásítótok...lehet beletenni illóolajat? Az enyim utasításában nem írja...de ha más is tud válaszolni, köszönöm.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Prüntyi :) Van párásítónk, a miénk hidegpárásító, ebbe tudtommal nem lehet tenni / épp az előbb üzemeltem be, mert Gergő egyre taknyosabb :( /, és nekem is csak rémlik, hogy a melegpárásítóba lehet illóolajat tenni, ebbe nem.

Tünde :) Ilyen tökök voltak anyóséknál :lol: Amúgy én is csak azért csináltam, mert vettem egy Praktika magazint, hogy meglessem, mit csinálhatnék Balázzsal együtt őszi dísznek, és ez volt az egyik. Anyóséknál meg ott hevertek a tökök az udvaron. Nem kapcsoljuk mi sem ünnephez ezeket, sőt, meg sem érte ez a példány a Halloween-t.

Megjártam délután a fogorvost, ezalatt bébiszitter volt a srácokkal. Gergő nem sokkal előtte ébredt, hogy elmentem, kicsit nyűgi is volt. Na, amikor eltűntem / persze elköszöntem tőle/, kitört a balhé, és azt az egy órát keményen végigüvöltötte, amíg nem voltam otthon. Balázzsal együtt a bébiszitter próbált mindent csinálni vele, de nem jött be semmi. Szegény kölök állítólag végigjárta az egész lakást, mintha keresne, aztán fogta a cipőit, odavitte a bejárati ajtóhoz, és ott állt az ajtónak támaszkodva, amíg nem jöttem meg. És bőgött persze. Számomra valóságos csoda, ha valaki ott tudja hagyni a gyerekét egy hang nélkül egy hétvégére, vagy akár egy hétre is. Hogy nekünk ez mikor jön el :roll: ? Még örülhetek, hogy amikor Balázzsal egész nap kórházban kellett lennem, Gergő simán elvolt anyukámmal, és elfogadta a lefejt tejet is. Akkor nem volt még öt hónapos sem. Na, azóta nem megy a dolog...

Most este egyelőre marha jó a helyzet, negyed óra alvás után fölébredt a drágám, és nem tudtam visszaaltatni. Borzasztóan be van dagadva az ínye, lehet, hogy ez zavarja, de nagyon taknyos is. Most itt molyol az íróasztalon... Lassan megpróbálom letenni újra. Reggel vendégeink jönnek, még fel kell mosnom, mert ragad a lakás :oops:

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Lányok, aki nem kapott Aysetól útvonalat, az küldjön nekem mélt a jkoltai@externet.hu ra, én majd küldöm. Ayse netje elszállt :(
És üzeni, hogy vigyetek papucsot, cipőt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc

Te jössz végül?

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Na, végre kezembe kaptam a telefonom, hogy Zitának kéregessek időpontokat.
Az eredmény: UH-ra novemberben kellene mennünk, de csak márciusra van időpont, telefonáljak februárban... :shock: :?
Na, itt asszem bevetem az ismeretségem, két babával nem akarok ilyenekre rohangálni.
Szemészetre már december közepére van időpont. :D

Nemsokára meg indulunk a gyerekdokihoz receptért. :)

Jucc, én úgy sajnálnám, ha nem mennétek talizni!
Vendég

Bazsiszáj:

Anaa, ha majd én is ana leszek, akkor nekem is nagy cicijeim lesznek.

Apaszáj:
Hú kisfiam, akkor azzal sokat fogunk keresni.

Kép
Kép Kép
sildike

Bazsiszáj, Apaszáj :lol: :lol: :lol:

Ildi :) Én már elkönyveltem, hogy nem megyünk :cry: Elég bágyadt is Gergő, és nagyon taknyi. Én sem csípem, ha lógó orral hoz valaki gyereket nagy gyerektársaságba... Valaki nagyon nem akarja odafönt, hogy összefussunk Ayseval :( Mondjuk sztem nem sokat tudnánk beszélgetni, amekkora tali kinéz nála, lehet, hogy meg sem találnám a tömegben :lol:
Egyébként már kezdtem aggódni, hogy megint eltűntetek...

Tünde :) Aranyos vagy, de miért sajnálnád?
Én is bevetném a kapcsolataimat, ha lennének, két gyerekkel, pláne kicsi manócskával nem jó móka az ilyesmi!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc

Nem tűntünk el, csak szerdán mindig Balázs keresztmamája van nálunk és olyankor nem nagyon tudok a géphez jönni.

Mondjuk nincs fényes jó kedvem amúgy sem. Semmi oka, de olyan befelé forduló vagyok az elmúlt napokban.

Ráadásul úgy volt, hogy Apának pénteken kell a kocsi, mert vidékre kell mennie egy olyan meló miatt, ami megalapozhatná azt, hogy itthon tudjon dolgozni. Meg is orrolt rám - kicsit jogosna - hogy a babatali miatt nem akarom odaadni neki a kocsit. Aztán mondtam, hogy végül is ez fontosabb akkor én lemondom a talit. De aztán szerencsére megoldódott, úgyhogy mégis tudunk menni.

De szerintem mégegyszer nem fogunk eltűnni. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi :) A terhesség már csak ilyen, befeléforduló lesz tőle az ember :D

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc

A próféta szóljon belőled.

Én is erre gyanakodtam, mert plusszban még émelygek is, meg leragad a szeme, meg totál feszült vagyok én is a melleimmel együtt.
De csináltam tegnap egy tesztet és az negatív lett. Persze csak jövő héten kell megjönni, úgyhogy akár még terhes is lehetek, de azért elkeseredtem egy kicsit.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok csajok!

Mi is megvagyunk ám, csak lótás-futás van folyamatban a ház miatt, ráadásul szombaton kezdem a kreszt csinálni.

Egyik szemem sír, a másik nevet, merthogy PÉNTEKEN van szerződésaláírás, és ez sajnos kilövi AYSE buliját :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Annyira vártam már, és olyan hosszú volt ez a hét, nem hiszem el, hogy nem lehetett két nap alatt átírni azt a tököm papírt!! :(:(:(

Önmagában a szerződés nem is lenne gáz, mert maximum apa értünk jönne, de a hitelt is aznap intézzük, meg a konyhánkat is meg kell rendelni, így viszont már muszáj Mátét anyukámnál hagyni, mert a hosszas nyűglődés nem neki való.

Jövök ám, amint egy kis lélegzethez jutunk!

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ildi :) Azért nem kell ám elkeseredni, simán lehet ott már baba, amúgy meg nem minden babuci jön ám össze elsőre :lol:
De a drukk természetesen megy!!!

Sis :) Pedig már azon szomorkodtam, hogy megbeszéltük, hogy megyünk együtt, aztán én lemondom, de akkor ez ebben a formában megoldódott... De hogy Máté elhagyott cuccai hogy jutnak el Hozzátok, azt nem tudom.
Szerződéskötés, hurrá!!!
Kresz? Én is kábé Balázs ennyi idős korában kezdtem járni :)

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Én is nyűgös vagyok, mint Viki, lehet, hogy átvettem tőle. :roll:

Ildi!
Drukkolok én is, könnyen lehet baba van a dologban. :) Te mész Ayse-hoz, ugye? :D
Mi ez a lista itt? :shock: Elmentettem egyébként, de miért tetted fel ?

Dóri
Vendég

Judit! :) Azért sajnálom, mert Ti olyan egy hullámhossz vagytok Ayse-val, és Ayse annyira készült Hozzátok, és az se jött össze. :(

Képzeljétek, tegnap hogy jártunk. Este csináltam magamnak jó sok habos fürdővizet, Zita persze jött a kád mellé, tetszett neki a hab, dugdozta be a kezét. Nna, mondtam Apának, akkor dobja be mellém. Hát nem kellett volna... kis Makikám a kádban annyira félt a habtól, úgy visított, mint egy kismalac, állt kifeszített lábbal, a kezei az égnek álltak, nehogy belelógjon a habba. Aztán sikerült kibékíteni, játszottunk, fújtam a habot, nevetett nagyokat, és én balga gondoltam, teszek rá egy picit a habból.... ne tudjátok meg, berezonált a dobhártyám... :( :D :D

Ma voltunk gyerekdokinál receptért, 1 hónapja azt beszéltük, hogy 14 hóig Zita a HA-s tápit kapja. Erre ma azt mondta, hogy nem lehet felírni, csak ha van gastroenteorológusi szakvélemény. :? :shock:
Na puff, ne adjak neki eztán tápit, tejet meg pláne. Hát nem tudom, Lányok, mit csináljak. A doki szerint nem kell, ha eszik mindent, de most akkor nyomassam belé a teát reggel-este?
Még van sima 1-es tápink pár doboz, amit ugye anno nem kapott meg, azt elhasználjuk, ha baja lesz tőle, meg elviszem szakrendelésre, és akkor kapunk papírt, hogy 2 éves koráig mehet a HA.
Említettem az éjszakai bulikat is, belenézett a szájába, 4 kisörlő készülődik kifelé. Meg elmondta azt, ami van, hogy pár éjszaka buli, aztán pár éjszaka nem, stb. :)/:(

Lányok, holnapra jó bulizást Nektek!

Sis, hajrá szerződés, konyha, meg minden!
Vendég

Ma én is roppant nyűgi vagyok, Zita viszont hozza a szokásos egész nap vigyorgó formáját. :)
Kivétel, amikor a dokibácsi benézett a szájában, akkor nagyon nagy sírás volt.
És az összes öltözésnél-pelusozásnál, de ezek már beépültek a napi rutinba. :D:D:D

Ja, mégvalami.
Épp kapott egy telefont a dokibácsi, anyuka a túlvégen, köhécsel a baba. Én csak a válaszokat hallottam, többek között ezt is:
- a homeopátia az varázslat, és mivel a gyerekek nem tudják, mi az, nem hisznek benne, ezért nem javasolom, mert nem használ nekik.

Szóval földhözragadt a dokibácsink. Én azért hiszek benne, és remélem Zita is. :D:D:D:D:D:D
Vendég

A homeopátia varázslat :) Hát épp ezért használom én is :)

Én is sajnálom, hogy holnap nem megyünk, de remélem, egyszer csak összejön Ayseval is a tali :) Tényleg egy hullámhosszon vagyunk szerintem is :)

A habot is meg kell szoknia Zitának, elsőre Gergő is idegenkedett tőle, mondjuk ő jóval hamarabb ismerkedhetett a nagy habbal. Most már imádja, meg is eszi :roll:

Reggel megyünk az egyéves státuszra, legalább ezt a takonykórt is megnézi a dokinéni. Szegény manócskám alig eszik, szopizni csak nehezen tud, az alvás sem az igazi persze.

Ma délután Balázzsal megint fogorvosnál voltunk, egyre ügyesebb, tök jól bírta már. Persze minden alkalom után behajtja rajtam a jutalmát :roll:
Az előbb megnéztük a Shrek 2-t. Ugye Shrek nem egy szépség. Van egy rész, ahol széppé változik. Na, Balázs itt sírvafakadt, hogy azonnal változzon vissza zöldre! :D

Holnapra nagyon szuper talizást kívánok mindenkinek!!! És sok-sok képet legalább, ha már nem lehetünk ott :(

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jó reggelt Lányok!

Már mi is elkezdtünk készülődni csak Bazsi betaknyosodott éjszaka. Úgyhogy őt először lerakom Balázs keresztmamájánál. Semmi komoly, csak szerintem kitakarózott éjszaka és egy picit orrhangja van. Viszont az étvágya változatlan, a kedve jó, nincs láza. Addig majd ők villamosoznak, meg megnézik a Dunán a hajókat stb.
Nem szeretném így odavinni őt a többi gyerek közé, mert a múltkor is azt hittem, hogy csak picit taknyos aztán jó kis megfázás lett belőle.
Ki kell találnom valamit az alváshoz, mert mindig ledobja magáról a takarót.

Jucc
Fényképezőt beraktam. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Ildi!
Bence nekem kb 5 hónapos korától hálózsákban alszik...ő is mindig letúrta magáról a takarót.
Délben ha lefektetem akkor takaróval takarom,
de úgy,hogy mindkét oldalon behajtom a matrac alá,így ha forgolódik,akkor is rajta marad...
Éjszakára pedig mindig hálózsákba rakom.

Tünde!
Köszi szépen a szülinapi köszöntést!
Nekem ugyan csak 1 doboz +1 bontatlan zacsi HaA1 es tápim van,/Bence már nem eszi/szivesen elpostázom,ha gondolod!

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Kriszta, köszi, nagyon kedves vagy, de sztem ne fáradj vele. Pár napja már a sima 1-es tápival csinálom a tejbegrízt, és tegnap este is azt ivott Zita, nem lett rajta egy fél csalánkiütés sem, se hasfájás. (kopp-kopp-kopp) Szóval nagyon bízom benne, hogy kinőtte. :)
Vendég

Hahó Lányok, milyen volt a tali?
Vendég

Sziasztok!

Ayse!
Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! :) Nati totál lefáradt, már alszik is! :D
Gyönyörű helyen laktok! :D

Jó nagy tali lett végül és aminek nagyon örültem, hogy vegyes topik tali volt!
Szegény Ayse a fél napot a konyhában töltötte a pompi miatt, de ebéd után már ő is leült szerencsére kicsit! :)
A pompi eszetlenül finom volt, baba-mama egyaránt nyomta befelé!
Hidegen is nagyon fincsi! :lol:
Ayse férje is otthon volt délelőtt, ő is egy tündér, szó nélkül tűrte, hogy egy csomó Anyuka terelgesse a házában a gyerekét.
Délután sétáltunk is egy nagyot, szóval minden nagyon klassz volt!

Ayse!
Bocsánat, hogy nagy kupit hagytunk!!! :oops:

A fényképezőgépet úgy sikerült elvinnem, hogy szinte azonnal lemerült benne az elem, így nem sokat fényképeztem! :?

De a többiek képeit én is kíváncsian várom!

Márti!
Ugye nem lesz gáz feltölteni azt a cca. 230 képet amit Lilivel közösen készítettetek, ugye? :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?