Sziasztok!
Jadey,
gyönyörűek a képek!!!A fürdetősek a legjobbak, naygon helyes a kislányod, ahogy segít!
Szkata,
pont most tartok a Sears-ben a többemberes babáknál, Peti babád egyéretlműen ilyen., ahogy nézem
DE: cserébe zseniális és szuperintelligens lesz, és nyilván nagyon jó volt neki a hasadban 9 hónapig, ha most ilyen magasra teszi a mércét!
Ne aggódj, előbb-utóbb ő is beáll egy anya-barátabb ritmusra, és minden könnyebb lesz. De téged nem féltelek, sztem szuperül megbirkózol a nehézségekkel, ügyes vagy!
A legjobbat akarod és adod Petinek, ez a lényeg.
Bali, jobbulást nektek!
Én iszom tehéntejet, bár simán utálom, de turmix formában napi 2 dl lemegy, és eddig még nem okozott gondot....ÉS A CSOKI SEM!!!
(Sőt, szebb a bőröm, mint valaha)
Egy turmix recept azoknak, akik isznak tejet, nincs sok idejük, és gyorsan akarnak tápláló, finom energiához jutni:
Nutellás-banános turmix (asszem, Stahl recept)
nutella,
zabpehely,
méz ízlés szerint (ki is hagyhatod),
tej,
banán,
esetleg fahéj.
Nem tudom, ezek neketek hogy jönnek be, és hogy hasfájós babáknál lehet-e, de nálunk semmi gondot nem okoznak.
Én általában nagyon kicsi tejjel, jó sűrűre csinálom, úgy laktatóbb. Ha kimondottan bűnözni akarsz, fújj a tetejére tejszínhabot, és szórd meg csokireszelékkel...
Ha a tejet melegen teszed bele, ez a krémes finomság a legundorítóbb esős napot is feldobja.
(ha ilyeneket eszem, általában hangosan Norbiék egészségére kívánom, merthogy az összes kódját üti, ami csak van...
Viszont állati finom...
)
Diétásabb verzió, ha nutella és banán helyett almát teszünk bele zabpehellyel, mézzel. így kicsit hígabb lesz.
Rönci,
köszi-többek nevében is- a megnyugtatást haemangióma-ügyben!!!
Holnapmegyünk csípőszűrésre, félek...a gyerekdoki szerint is tág a csípője...remélem, nem nagyon...
Pénteken meg könnycsatorna-mosás (állítólag nem mehetek be
), aztán 6 hetes kntroll, remélem, szabad utat kapunk a férjemmel..
Néhány új kép a Pocakminiszterről
! Az utolsón Apa fürdeti,a kis galád nála bezzeg nem sír, hanem gügyög...
A sapkát, mint a mellékelt ábra mutatja, nem bírjuk...
(Krisszi, én is királyi többesben beszélek ám, anyatejtől elöntött aggyal...
)
Kérdezted a sportolást, én leginkább hasizmoznék, mert jó lenne felvenni a kedvenc farmeremet, 2 cm kell hozzá...
pénteken kérdezem meg a dokimat, hogy lehet-e már.
Puszi: Angel