Új privát üzeneted érkezett!

Jaj bocsika! :oops:
Boldog NÉVNAPOT!!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

PéZsé :D
egy terhességnek akármilyen tünete lehet. Tényleg bármi.
Nekem most sincs még semmi... a fiúkkal sem volt.
A mellem sem érzem extrán.

Orsi
KépKépKép
icsilya

icsilya,
köszi az infókat, kicsit megnyugtattál.
A sportról nem írtál, gondolom a gyerkőcök utáni szaladgálás átvette a helyét... jól sejtem?

pézsé,
üdv újra itt! :P
Én úgy hallottam, hogy a migrénes fejfájás is terhes-tünet! Hát ha meg még hányingerrel is párosul, az elég tuti kombinációnak látszik! Drukk keddre! :D

Pompi
pompomlány

Velünk a helyzet, ma már kevésbé fáj a pocim, sajnos nem tudtak sima IVF-t csinálni, mert valami miatt apának nagyon kevés lett az anyaga, mármint a jó anyag. Így hát szúrták a kicsi pötikéimet. Tegnap reggelre 9-ből 6 termékenyűlt meg!! :-) És majd hétfő reggel kell telefonozni a dokinak, hogy a hétévge hogy is lakult!!

Orsi gratulálok nagyon!!
Ági28

Ági!
Gratulálok!! Ez szép eredmény! Milyen volt a leszívás?

Szonya!
Drukkolok!

Lona

Kép
lona1

Ági! :)
Nagyon szorítok! :lol:
kismokus

Sziasztok

Ági
gratula az eddigiekhez, és drukkok ezerrel a továbbiakhoz!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

A gépem rosszalkodott, nem tudtam jönni, és most mit látok: Orsi :D :D :D hatalmas gratula, ügyes vagy! Vigyázz nagyon Magatokra! Boldog babavárást kivánok Neked sok szeretettel, ja és boldog névnapot és a fiuknak boldog szülinapot utólag is!
Ági!
6 termékenyült! :D Ez nagyon jó! Mikor kapod vissza őket?
Mereszt!
Az álomkór a terhesség egyik tünete lehet!
Pézsé!
Meg a hányinger is!
Pbj!
Te ikres kismami vagy! :D :D :D Vigyázz rájuk nagyon!
Szonya!
Ha olvasod, feküdj nyugodtan, és nem lesz semmi baj!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Lányok! :)
Nem tudom ki küldte hozzám rókakomát, de nem volt ez még egy kicsit korán? :x
Ma hajnalban arra ébredtem, hogy fáj a pocim, és ki kell mennem... Már kifelé is szédültem, de visszafelé egyáltalán nem tudtam jönni. Szép színes fényeket láttam, és le kellett ülnöm a WC-ben a földre (inkább estem, mint leültem :? ). Ezután valahogyan kimásztam az előszobába és szóltam a páromnak, hogy rosszul vagyok. (Még jó, hogy kicsit a lakás, és meghallotta. :lol: ) Ott fektüdtem a kövön, folyt rólam a víz, kezem-lábam zsibbadt (illetve inkább olyan volt, mintha sok-sok űvel szurkálnák), és hányingerem volt, illetve nem csak igerem... :oops: :? Egy idő után már fel tudtam ülni, utána eljutattam az ágyig, ott is ültem egy darabig, végül kb. jó fél óra után elmúlt az egész... azóta semmi...
Bátran merem állítani, hogy még soha nem voltam ilyen rosszul...
kismokus

Sziasztok!

Ági: Gratulálok, csak így tovább!

Sajnos én is csatlakozom Kismókushoz, ilyen rossz éjszakám régen volt. Tegnap déltől elkezdtem puffadni és estére már türhetetlen volt, mint egy 6 hónapos. Éjszaka felkeltem teljesen úgy éreztem na most majd megjön, igaz a hasam nem fájt, de annyira nagy volt a pufi és beszélgetett a gyomrom Persze apuka éjszakás volt, tehát 2.30-5.00 tévéztem és kértem az Istenkét, ha meg akarja hozni akkor tegye már. Ma már a mellem is jelentősen feszül! Igaz holnap mindenre fény derül! HÁnyinger azóta elkerült, tehát biztos a migrén miatt volt.

Mindenkinek kellemes pihenést! Üdv!
pézsé

Sziasztok!

Napokig nem olvastalak Titeket, mert Ukrajnában voltunk. Vegyes élményekkel és érzésekkel, de itthon vagyunk. Közben sokat gondoltam rátok, ki hogy viseli a dolgokat, de úgy látom ügyesek voltatok/vagytok. Sokat írtatok, alig győztem visszaolvasni!

Orsi!
Pénteken a férjemnek említettem, biztos a siker nálad, és tessék!
Gratula a kis jövevényhez, vigyázz magatokra :) ! Utólag is boldog szülinapot a srácaitoknak, és Neked boldog névnapot!

Angel, Kismókus, Mereszt, Pézsé!
Kitartás, néhány nap és minden kiderül :lol: !

Ági!
Nagyon ügyesek voltatok! a 6-os nagyon szép szám!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!!

Na a mai hír mind a 6 szépen osztódik tovább, tehát mindet továbbtenyésztik. Többet holnap tudok meg. Szorítsatok!! :-)

A punkció nem volt vészes, jobban féltem mtőle, engem műtöttek elsőnek, pikk-pakk el is szunnyadtam. :-) Szombaton, meg tegnap reggel még fájt picit a pocim, de ma már semmi.

Hogy ez az UTRO milyen undi kis golyó. Párom meg érdeklődik,hogy mikor lehet házaséletet éolni!! Hát én mondtam neki, hogy most velem egy darabíg biztos nem fog!! :-) Bocsika a kis intim titkokért!! :-)
Ági28

Pompi :)
tényleg :oops: Szóval engem az ikerterhesség miatt _azonnal_minden_ sporttól eltiltottak.
smmit sem volt szabad. max. a séta, de mást nem.
most meg rohangálok a fiúk után, nem hiányzik, hogy még este el is mászkáljak :D

Kismókus :D
Rókakoma akármikor meglátogatat. egyéni, van akinek az elejétől van hányingere.
A fiúkkal én jól voltam, 1 szer sem volt még hányingerem sem, kiváncsi vagyok, most mi lesz.

Melcsi :D
köszi.

Ági :D
ne aggódj az ICSI miatt, ott eleve nagyobb a megtermékenyülés aránya általában. Szép a megtermékenyülési arány!
Drukkolok!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági :D
az utro tényleg egy rémség :D és az ember libidójának sem tesz jót.
meg nekem a lelkemnek sem, mert tök löketszerűen folyik ki, mindig jön ráma frász, hogy vérzés.
Szex. elvileg a transzfer utáni 2. naptól lehet.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Nem tudtam gáphez ülni,mert itt volt a keresztlányom és ilyenkor 0-24-ig rá kell figyelnem.Még a wc-re is elkísér,ott ül az ajtó elött amíg ki nem jövök.Szerintetek ez normális egy 10 éves kislánytól? :?:

Icsilya!
Utólag is boldog névnapot! :lol:

Pézsé!
Örülök,hogy újra itt vagy közöttünk! :lol: :lol: :lol:
Természetesen drukkolok holnap.
Remélem igazad lesz és érzi a baba,hogy mennyire szeretnénk.A férjecském elég sokat mondja neki,hogy érdemes ide születnie.Tegnap éppen egy meggyes piskótával győzködte,hogy majd ő is ehet ilyen finomat. :lol:

Ági!
Gratulálok a petikékhez. :lol:
Az utrot én is utálom,mert nekem is mindig olyan érzésem van,hogy megjött. :evil:

Melcsi!
Köszi a biztatást az álomkórral. :lol: Akkor most már én is elmondhatom,hogy van egy terhességi tünetem. :lol:
mereszt

Sziasztok!

Csak benéztem, és ezer drukkot küldök Pézsének, Meresztnek, Kismókusnak a hétre, illetve a holnapra:)
A tünetetek nagyon arra mutatnak, hogy szaporodni fog néhánnyal a zebrák száma.
Ági, kívánom, hogy nagyon szép kis embriókat kapjál vissza!

Szonya, remélem, hamar előkerülsz és nagyon örülök, hogy Ti hárman jól vagytok!
zsofian

Ági: Sok sikert! Nekem is 6 volt és mind a 6 szépen meg is termékenyült! Tényleg szerencsés szám, legalábbis holnap megmondom!!! Drukk holnapra!!
pézsé

hello lányok,
Hazajöttünk a wellnes-hétvégéről. Tutti volt!!! Nem zavart be a piri sem, most vagyok a 30. napon, lassan már jöhetne. Szerintetek azért teszteljek?

Ági
Nagyon örülök, hogy 6 szépséged van!!! Ez nagyon jó hír! :D

Kismókus, Mereszt, Pézsé
Megvárjátok a szerda reggelt? Semmi tesztelgetés? :lol:
emma1976

Mereszt!!
:lol: :lol:
Az én férjem is sokat beszél nekik, majd meglátjuk mennyire hat at apai szó!
ÉS tegnap én is meggyespiskótát csináltam... még ilyet?!

Ági!
Mikor kapod vissza ôket?

Emma!
A bizti kedvéért tesztelj szerintem. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Puszi: Lona

Kép
lona1

Kismokus!
Tudnál gyártani 1 uj táblát :?: :?: :?:
Az szerepelne benne rólam, hogy soron kivül kérek 1 zebrát :D :D :D :D :D
Ugyan nem tudtam elhinni sem, de ma voltam Krizsánál, aki megerősitette UH-val, hogy 6 HETES KISMAMA VAGYOK! Teljesen váratlanul, igaz nem a Szentlélek által, de teherbe estem külső segitség nélkül, 17 év után! Pedig papirom van róla, hogy meddő vagyok! És mégis, Krizsa szerint kihuzta a terhesség az elzáródott petevezetőt. Nem jött meg, nem jött meg, aztán mult kedden vettem 1 tesztet, előbb kijött a terhességi csik, mint az ellenőrző. Vettem 1 másfajtát, és azon is... Felhivtam Krizsát, ugye jövő pénteken lett volna az inditó randink, de mondta, hogy akkor ez most elhalasztva a fennálló terhesség miatt :D és megnézné személyesen. És ma megnézte, és tényleg babát várok! :D :D :D
Lányok, álljon itt ez a történet mindenkinek, aki reménykedik! Sokmundenre számitottam, de arra nem, hogy magától összejön valaha nekem még 1 baba! Most az a felállás, hogy 1 spontán, 1 lombik, 1 spontán! Megusztuk a 2 hét idegeskedést, kb.160 ezer FT kiadást, és most ha minden jól megy 8 hónap mulva uj gyerekünk születik! Ne haragudjatok, hogy nem irok most mást, de teljesen eufórikus hangulatban vagyok! Továbbra is sok +++++++++ energiát, gondolatot, és csurit küldök mindenkinek!
Puszi!

Ui: ja és Harcika is részese volt a látványnak! :D

melcsi1967

Melcsi!

Óriási GRATULA! Nagyon-nagyon ügyesek vagytok!!! :lol:
Vigyázz nagyon az újabb spontán babódra! Nagyon örülök, ilyen jó hírt már rég nem hallottam.

Pusszantás

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Melcsi :D
gratulálunk!!! :D nagyon ügyesek vagytok!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Melcsi!!
na, végre! egész nap lesem a netet!!! :D
Lányok, ha láttátok volna!!!
olyan édesen ujjongott a vizsgálóasztalon! :wink:
"ez tényleg igaz??. ezt nem hiszem el! Apa, te is látod??,"
és csak nevetett, nevetett!
ezekért a pillanatokért szeretem a munkámat!

Szerintem a héten lesz több újabb zebránk is, a fejfájások, szikralátásos migrének, puffadások erre utalnak ám! :wink: :wink:
harcimokus

Köszi Lányok mindent!
És Neked, Harcika, különösen, hogy mellettem voltál ma! Még mindig teljesen a hatása alatt vagyok, azt hiszem, ezt mig élek, nem felejtem el! Hogy velünk ilyen csoda történt!
(Csak azért nem tudtam előbb jönni, mert vendégein voltak, 2 csapat egymás után) Ha ezt valaki jósolja nekem, körberöhögtem volna! Ez olyan hihetetlen, de igaz!
Azt gondoltam, talán igy kapom vissza azt a 3 éve fogant kicsit, aki nem születhetett meg... Szinte napra pontosan 3 éve fogant Ő is... Mintha ez Isten intelme lenne, akivel még nem ültem le rendesen azóta... És tegnap este elmentem ujra szentmisére.
Biztos a fülem is ezért lett beteg, hogy ne csináljuk most a lombikot, mert más tervek vannak velem...

melcsi1967

Melcsi! :D

Nem akarok nagy szavakat használni, de kénytelen vagyok!!
Ez egy CSODA!!!
Ami történt szerintem sem véletlen. Olyan szépen írtál mindig arról miért szeretnétek még gyereket, és tessék odafönt meghallgattatott!
Ujjongok! Ez mesébe illô!
Boldog babavárást kismami!

Lona :D

Kép
lona1

Melcsi!
Gratulálok!!!
Ez tényleg nagyon jó hír!Mindjárt felhívom a férjem és elmondom neki,hátha jobban fog telni az éjszakája.Szörnyű,hogy még ma is dolgozik. :twisted:

Emma!
Már szemezgettem a teszttel,de félek. :? Gyáva nyuszi vagyok. :cry: :oops:
Meg nem is tudom,hogy kimutatná-e ilyen hamar.?No meg a remény és idegeskedés még mindig jobb,mint a rossz hír.Egyre jobban félek a szerdától.Most a félelem legyőzte bennem a kíváncsiságot. :oops: Annyira szeretnék egy igazán boldog szülinapot.Egy mindennél csodálatosabb ajándékkal.
mereszt

Mereszt :D
enyimférj is most ment el. Szerdán megyek utána Pestre, csüt. jövünk együtt haza.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mereszt :)
szerintem korán ne tesztelj! mert azzal minden elkesedést le lehet törni.
a 11. nap előtt cak nagyon ritkán mutat a teszt, vagy ikreknél, vagy akkor ha nagyon sok HCGt ürít a szervezeted. de ezt nem tudhatod előre.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Ilyen korán reggel ilyen jó hír fogad. Melcsi nagyon nagyon gratulálok, nagyon vigyázz magatokra. De azért nagyon remélem, hogy nem fogsz eltűnni, és ha ide nem is, de a másik 2 topikon rendszeresen hallunk felőled.
Mégegyszer őszíntén gratulálok, sokkal de sokkal jobb lett a kedvem, bárcsak én is reménykedhetnék ilyenben, de sajnos nem, de neked nagyon örülök, leírni sem lehet elégszer.
Na jó abbahagyom az ömlengést.

Sziasztok

Mindenkinek olyan gyönyörű napot kívánok mint amilyen a tegnapi volt Melcsinek.

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika kedves!
Figyelj, ha nekem ezt mondja valaki, nem hiszem el, két elzáródott petevezetővel. És mégis! Namármost, ami Nálatok a baj, az is változhat 1x hátha! A reményt soha nem szabad feladni! A babáson azt hiszem Unique-nak volt hasonló problémája, mint Neked, aztán az első lombik előtt spontán beugrott Nekik is. Szóval akármi lehet, ezek után én is azt mondom!
Mereszt!
Olyan aranyos vagy! :D
Türelmes légy, eljön mindjárt a te napod, és tesztelsz te is 1 zebrát :D Szivből kivánom!

melcsi1967

Sziasztok

Melcsi az a baj hogy nálunk mind 2-őnknek papírja van róla, nekem ki is vették az egyik petevezetőt, a másikat pedig megégették, úgyhogy sajnos már csak miattam sem menne a dolog.
De nektek nagyon nagyon örülök, én már azzal is megelégednék ha jövőre ugyanúgy sikerülne mint tavaly, és utána aztán vagy addig is bármikor, de sajnos a természet nem növeszt petevezetéket.

Na mindegy

Mégegyszer nagy nagy gratula

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Melcsi,
hatalmas GRATULA! :lol: :D :lol:
Nagyon örülök nektek! Látjátok, a zember csak ránéz Krizsa dokira, és minden lehetséges...! :wink: Hajrá csajok!
pompomlány

Melcsi :P
Hatalmas gratula! Vigyázz magatokra, hamarosan nagycsaládos Anyuci :D
Puszi,
Fanni
fanni73

Sziasztok!

Tuti nem sikerült :cry: :cry:
Már elkezdtem vérezni, a biztonság kedvéért megnéztem egy tesztet is, volt rajta 1 bazi csík.

Ez nem igaz, hogy még a 14. napig se tudok eljutni :(

Melcsi,
ez valódi csoda! :) Gratulálok hozzá!
angel37

Melcsi :lol: :lol: :lol:
Hát ilyet!!!!!!! Ez a legszuperebb dolog, ha spontán bepottyan egy kis manó!!!! Gratulálok nektek!!!

Őszintén szólva egy icipicit én is reménykedtem hasonlóban, hogy el sem kell kezdenem, de ma reggel teszteltem egy negatívat.... Már több, mint egy éve nem használtam tesztet, és most olyan lehangoló volt látni azt az egy csíkot..... Na mindegy. Az a lényeg, hogy a lombikot követő már két csíkos legyen.
emma1976

Angel :(
Francba! Nagyon sajnálom!
emma1976

Angel :cry: :cry: :cry:
fanni73

Angel :)
hányadik napon vagy az ET után?
csak mert Szonya is vérzett valamikor a 7-8. nap környékén, és ott van a 2 baba!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Emma, Fanni,
köszönöm, aranyosak vagytok!

Icsilya,
11. nap.
Icipici remény még van bennem, de ésszel tudom, hogy úgyse... minden jel arra utal, hogy be fog indulni ez a vérzés rendesen :(

A bogyókat mondjuk még nem mertem abbahagyni, azzal kivárom, míg rendesen megjön. Vagy lehet, hogy kéne vért vetetnem, látnám, hogy 0 és akkor furdalás nélkül elhagynám őket.
angel37

Angel!

Ez szomorú. Sajnálom.
Nagyon jó ötlet amit a hsz-od végén írtál! Menj vérvételre ott aztán mindenre fény derül, jóra is rosszra is...
Szorítok!!

Lona

Kép
lona1

Vérvétel az biztos, magadtól meg semmi gyógyszert ne hagyj el!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Angel!
Szerintem is menj el vérvételre.
Őszinte leszek, én eddig mindig tudtam előre az eredményt, DE az én vagyok és olvastam már itt az ellenkezőjéről is!
Nagyon szorítok!
Fanni
fanni73

Lona,
köszi! :)

Fanni,
Igazad van! Én is érezni szoktam, hogy mi van, csak tényleg azért szeretném megerősíttetni, hogy mi van, hogy ne szedegessem ezt a progipótlást, ha már tök fölösleges...

Icsilya,
jó, hogy te is ezt írod! Akkor jól tettem.

Akkor holnap nézetek egy hcg-t.

Mikortól működik a labor? Fél8 v. 8? Odamegyek, leveszik, és egy óra múlva meg tudják mondani?
angel37

Sziasztok

Angel :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Angel :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Azt hittem jobb hirekkel jössz :cry: Sajnos nekem is ugy volt, mikor nem sikerült, már megjött hamarabb. De azért 1 vérvételt még megérdemel a dolog. Szerintem 1/2 8- ra már odamehetsz.
Emma!
A lombik után Te is látni fogod az állatok eme kedves képviselőjét :D
Pompomlányzó!
Most nem foghatjuk Krizsára, mert 2 hónapja szinét sem láttam :wink: Talán az uj postás :lol: Bár az meg nő :lol: Marad az uram :lol:
Erika kedves!
Én azt hittem hogy csak az uraddal van baj. De azért 1% esély mindig van!

melcsi1967

Melcsi! :)
Nagyon-nagyon örültem, amikor olvastam!!!
Persze, hogy kapsz zebrát! :lol: :lol: :lol:
Ha nem is ma, de a héten valamikor biztosan. A héten ugyanis minden nap konferencián vagyok, és a táblázatot másik gépen kell csinálnom, szóval macerás a dolog, de meglesz!!! :lol: :lol: :lol:

Angel! :)
Ne add fel a reményt! Holnap minden kiderül!

Lányok! :)
Én rájöttem, hogy akkor vagyok rosszul, ha eszem.... kicsit hülyén hangzik, de egyáltalán nem is kívánok enni, ha meg lenyomok valamit, akkor rögtön görcsölök, és hányingerem van.
Szerencsére azért olyan rosszul nem vagyok, mint tegnap reggel voltam, de ez sem jó annyira!
A hasam is nagyobb, mint szokott, úgyhogy a konferenciára is csak kigombolt kösztüm-nadrágban tudok menni :oops: :lol: Remélem, nem esik le rólam...
Én csütörtökön megyek vérvételre.... lesz, ami lesz...
kismokus

Kismokus!
Szerintem csütörtökön Magadnak is odabiggyesztheted azt a zebrát! :wink: Nagyon igéretesek ezek a tünetek!

melcsi1967

Erika, Melcsi,
köszönöm!

Akkor megyek nyitásra, úgyis azt terveztem, csak akkor még esélyesen :?

Kismókus,
egyetértek Melcsivel, sztem tuti befutó vagy! :)
Drukk! Ahhoz is, hogy ne csússzon le a gatyád!
angel37

Sziasztok!

Icsilya!
Téged sem irigyellek akkor.Azt már egészen megszoktam,hogy különműszakba járunk,már amennyire ezt meg lehet szokni.Akkor tudunk 24 órát együtt tölteni ha valamelyikünk szabit vesz ki. :cry: De a legrosszabb,egyenesen megszokhatatlan,hogy külön alszunk.Ilyenkor leghamarabb 2-3 körül tudok csak elaludni.De nem kesergek,mert hogyhakismama leszek én is akkor majd sokat lehetünk együtt. :lol: :lol:

Angel!
Azért még ne add fel.A sogórnőm a középső gyerekével azthiszem 4 hónapig menstruált.
Jó annak akinek van megérzése.Nekem semmi.Egyik percben úgy gondolom,hogy sikerült,a másikban meg ,hogy nem.
Akartam csinálni reggel egy tesztet(ma van a 11. nap),de a kedves anyukám rendet rakott a hűtőben és kidobta "azt a tasakot",szerinte nem volt benne semmi. :cry: Úgyhogy teszt elmaradt,majd holnap a vérvétel.
Akkor az végülis egy jó jel,hogy még nem jött meg?
mereszt

Mereszt,
Mindenképp jó jel, de sajnos bármire biztosan következtetni kevés :? Én remélem, hogy jól megkapaszkodott a kicsid! +++++++++++

Nemcsak megérzésből és vérzésből gondolom, hogy nem sikerült, úgy viselkedik az egész szervezetem is :( meg csak van egy nega tesztem :?

Anyukád kidobta a zacsit? Annál izgalmasabb lesz holnap!

Holnap akkor összefutunk! :)

Jaaa, képzeljétek, tegnap mosogatás közben összetörtem egy zebramintás poharat :roll: Ez bezzeg bejött! Nem úgy, mint a madárszar! :roll:
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?