Kismokus!
Tudnál gyártani 1 uj táblát
Az szerepelne benne rólam, hogy soron kivül kérek 1 zebrát
Ugyan nem tudtam elhinni sem, de ma voltam Krizsánál, aki megerősitette UH-val, hogy 6 HETES KISMAMA VAGYOK! Teljesen váratlanul, igaz nem a Szentlélek által, de teherbe estem külső segitség nélkül, 17 év után! Pedig papirom van róla, hogy meddő vagyok! És mégis, Krizsa szerint kihuzta a terhesség az elzáródott petevezetőt. Nem jött meg, nem jött meg, aztán mult kedden vettem 1 tesztet, előbb kijött a terhességi csik, mint az ellenőrző. Vettem 1 másfajtát, és azon is... Felhivtam Krizsát, ugye jövő pénteken lett volna az inditó randink, de mondta, hogy akkor ez most elhalasztva a fennálló terhesség miatt
és megnézné személyesen. És ma megnézte, és tényleg babát várok!
Lányok, álljon itt ez a történet mindenkinek, aki reménykedik! Sokmundenre számitottam, de arra nem, hogy magától összejön valaha nekem még 1 baba! Most az a felállás, hogy 1 spontán, 1 lombik, 1 spontán! Megusztuk a 2 hét idegeskedést, kb.160 ezer FT kiadást, és most ha minden jól megy 8 hónap mulva uj gyerekünk születik! Ne haragudjatok, hogy nem irok most mást, de teljesen eufórikus hangulatban vagyok! Továbbra is sok +++++++++ energiát, gondolatot, és csurit küldök mindenkinek!
Puszi!
Ui: ja és Harcika is részese volt a látványnak!