Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok Jó reggelt :)

Ma nem leszünk itthon, megyünk az anyosomékhoz, nagy gyerekeim már este át mentek hozzájuk, Martin megint többször felsírt az éjszaka, most már tényleg úgy nézek ki mint egy élő zombi :lol:

Mamacka
a képektől elájúltam annyira tetszettek, Áron baba nagyon szép, és te is nagyon jól nézel ki, :)

Era
Kösz a üdvözlés :) Martin nagyon édes, nagyon jó lett a frizura :)

Meli
Szerintem, szép fokozatosan kostolgattas vele mindent, én már adnék neki banánt is és keverve a gyümiket is. pl nálunk a banán öszi vegyes nagyon csúszott, ha ez mind megy akkor kezdheted a krumpli hozzáadását is. Mi már ott tartunk, hogy reggel 7ó tejci/de mi tápszeresek vagyunk már/ 10ó gyümölcs, 13ó főzelék, aztán 4-5ó fele uzsi ez vagy tejpép gyümivel v. táp. gyümivel turmixolva, és este 8ó esti tejci.
De mivel ti szopiztok még Boglárkának lehet hogy más az igénye, /sőt biztos/ de a fokozatosság a fontos és hogy Bogi mennyire fogadja el az új dolgokat :)

Gaby
Esztike édes lehetett ahogy visongat, kár hogy nem tudsz képet rakni :D

Puszi mindenkinek és szép napot kívánok, este jövök ha haza jöttünk.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Évi,Cory:gyönyörűek a csajok!És milyen jó hogy már hódolójuk is van Martin személyében! :lol: :lol: :lol:

Mamamcka:nagyon jók a képek,már hiányoltalak!Sokszor olyan komoly a tekintete Áronkának!Édi!Legjobban a répaszámolós kép tetszik! :lol:

Era:Martin igazi pasi!Azok a szemek!!!!! :oops:

Örülök hogy Ti már lassan próbálgattok a tornázgatással!Előbb utóbb azt hiszem én is kedvet kapok.Bár most eszembe sem jut,valamiért kevesebb a tejcsim! :cry: Fejni nem tudok úgy mint eddig,és Fannika is hamarabb ébred éjjel!Meg olyan plötyi az egész,és reggelre sem ázok már el! :cry: Pedig mindent ugyanúgy csinálok!De a szaporító fejésre azt hiszem képtelen leszek,egyszerűen nem bírja a kezem azt a hosszú fejést!De ha kell akkor valahogy majd összehozom!

Azt szeretmém kérdezni hogy a babakocsit mikor emeljem meg egy kicsit hogy ne legyen vízszintes?

Nálunk igazi őszies nap van! :cry: Pedig én a nyarat imádom!
Vendég

Gaby: rizst megfőzve (kicsit túlfőzve) villával megtörve. Körtét bébiételben kapja leginkább, mert nem találtam szép körtét

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! :D Bezsebeltük! :D

Már jobban vagyunk. Hanna kapott krémet és már alig látszanak a pöttyei, viszont elkezdett szörcsögni, amire sebtiben beszereztem egy-két homeós cuccot, meg hátbalzsamot, meg c-vitamint. :D Én is erősen a javulás útjára léptem. Már nem akar szétszakadni a torkom, nincsen búrában a fejem és már az arcüregem se fáj annyira. Szeretem a homeópátiát, ha ezt még nem fejtettem ki. :D:D

Ildi!
Kész a gyerekdoki... :( Még jó, hogy a szakrendelőben értetenk a dolgukhoz!!!
Viszont ez a céklás kép tényleg durva. :D:D Tuti horrorfilmbe való. :D:D

Gyöngyi!
Elolvastam az oldalt. :) És megtudtam, hogy hogy kell orrot szívni a törpénél. :D
Tök jó lett volna, ha annó léteznek már ilyen kezelések. Ma nem lennék ennyire arcüreges, az tuti. Viszont azt nem értem,h ogy ha ezek annyira jó kezelések, akkor miért nem lehet a síma sztk-ban megcsinálttani??? Miért kell még ezért is plusszban fizetni a szülőnek? (Az a Dévény tornára is vonatkozik, meg minden egyéb olyan dologra, amit nem csinálnak "rendes", nem fizetős orvosi rendelőkben)

Annácska!
Nagyon csini a család a fürdőkádban. :D:D
Nagyon cuckik a törpék! :D
Annamari hogy van? Lába?

Boscó!
Miért ne ünnepelnénk meg, hogy Fanni is fél éves lesz? Biztos írtam valamit, amire reagáltál, de nem emlékszem. Viszont akartam már kérdezni... nem jöttök Pest fele valamikor???? Csinálhatnánk akkorra egy talit. Na? :D

Vali!
Gratu a csajnak! :D Hihetetlen, hogy már ő is 7 hónapos!
Remélem gyomordokihoz nem kell majd vinni a csajt. Max bőrgyógyihoz! Nem tudom, hogy egy gasztróenterológus mit tudna kezdteni egy allergiás kiütéssel... Te mentél már ilyennel oda? Én csak gyomortükrözésre járok hozzá, elég is az nekem. :D:D
Csak a jumbó, meg az óriás csomgaos papmersek játszanak vonalkód ügyileg. :)

Babci!
Ne viccelj már! Lilkó hatosai tökéletesek. :D Hanna nagyobb, ennyi. Nem lehet mindenki óriás! :D
Gratu viszont a hízáshoz! :D Ugye most már nem izgulsz a súlya miatt?

Zsu!
Szépek a srácok! :D Aranyosak együtt! :D
A kutyu kérdés ismerős. Nekünk egy westink van. Hannát folyton a hajánál szagolta, de nem tudtam rájönni, miért pont ott. Aztán, amióta Hanna nyúlkál és 2x jól belekapaszkodott a sörényébe, azóta nem megy hozzá karnyújtásnyi közelségre. :D:D

Évi!
Remélem ma újra írod az a szupi hozzászólást!!! :D Dóri naaaagyon cuki! :D Na, majd, ha meggyógyultunk megyünk. De lehet, hogy hétfőn beugrunk 1 percre. :D

Mamacka!
Jó látni. :D Örülök, hogy rendeződött a lakás kérdés! Kitartást a felújításhoz!!!
Sajna kajcsi kihagyáshoz nem értek. Hátha a többieknek lesz valami jó ötletük! :)

Era!
Miért vágtátok le Martin haját? Olyan kis cukipofa volt vele. Nem mintha sérósan nem lenne jó. :D:D
Kistesóprojektel hogy álltok?
Naaagyon ügyin ül a pasi! :D Attól még nem fogja kihagyni a mászást, hogy csücsül. :D:D Meg állni akar. :D (Legalábbis elméletileg)

Megyek csajozok egyet. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszti:Örülök hogy jobban vagytok!Ha gondunk lesz kérek tanácsot homeós ügyben,Te már profi vagy benne ahogy értelmezem! :lol: :lol: Majd holnap este ha hazajön apa Pestről,megkérdezem mikor megy arra megint! :lol: :lol: :lol: A gond az,ha visszük a kutyát,nem fér be a babakocsi!Jó nagy dög,de én nagyon szeretem!(mármint a babakocsit)

Lenne még egy kérésem hozzátok!Polcot szeretnék csináltatni a Fanni szobájába,de itt nem kreatívak az asztalosok!Olyan igazi gyerekszobába valót szeretnék!Ha esetleg van aki megosztaná velünk képekben a sajátját hogy esetleg ötletet merítsek,nagyon hálás lennék!Már átnyálaztam néhány újságot,de nincs benne egy normális sem!

Lazít a banda mi?Én meg itt pötyögöm a sok tételem a gép előtt,és várom hogy írjatok a babanetre!
Vendég

Sziasztok!
Sikerült nethez jutnom, Péter ébredezik így sajna nincs időm visszaolvasni, de azt kérném, ha lesz találka hívjatok fel!!!!!
A számom ugyanaz, 30 5760580.
Megyek mert sírdogál!
Köszönöm!!
Katica
katicuska

Sziasztok!

Én is előkerültem, Debrecenben voltunk az Aquaticumban, nagyon szuper volt. Teszek képeket.

Igyekszem visszaolvasni és reagálni :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggelt!! :)

Boscó-Sajnálom a tejcsicsappanást.De ez talán természetes is,lassan 6 hónap után.(Nekem már hónapok óta nem feszül a mellem és nem is csöpizik reggelre :oops: Lilkó mégis szopizik még.Na jó én soha nem tudtam annyit fejni,mint Te)Sztem kicsit már emelheted a babakocsit,hiszen Fannika lassan 6 hónapos.Én ekkor már kicsit emeltem,bár Lilit nem töltötte el túl nagy lelkesedéssel. :D Bezzeg most már teljesen ül,ha lejebb akarnám kicsit dönteni,elkezd hasizmozni. :? :wink: Most már ülve szép a világ :D Fannika 1-jén született,azért gondoltad,hogy nem ünnepeljük meg(a Mindenszentek miatt?) :roll: Polcügyben nem tudok segíteni,nekünk "csak" snassz,egyszerű polcaink vannak.De itt a neten sem találsz ötleteket??

Vok-Egyáltalán nem izgulok már Lilkó súlya miatt. :D Szépen eszik,szopizik is. :D Soha nem lesz egy nagydarab az tutti.(bár tegnap mondtam Apájának,hogy most,hogy kicsit jobban hízik(30 dekákat 4 hetente kb.),viszont csak 1 cm-eket nő,már kezd dagi lenni :D :D :D )

Tünde-Húúúú de jó ez a hely!! :shock: :shock: Irigy-irigy :oops: Lányok gyönyörűek!! :)
Vendég

Jó reggelt, lányok :)

Hál Istennek még mindig nagyon szép idő van, nálunk folyik az építkezés, most szigetelik a tetőt. :) gyerekeim maradtak az anyósnál így kicsit könnyebb itthon tenni ,venni. :)

Azt szeretném kérdezni homeós ügyben, hogy azt bárki szedheti ezeket a bogyókat, vagy kell hozzá orvosi tanács, vagy csak bemegyek a gyógyszertárba elmondom mi a bajom és ők tudják mit kell rá adni? Mert szerintem is tök jó dolog habár még sose bróbáltam. Vagy ehhez kifejezetten homeós orvoshoz kell járni, hogy felírja? És mi az ami pl. ezekből jó ha van itthon, hogy mgelőzzünk egy náthát, vagy köhögésre. Ugye nem néztek hülyének :oops: :oops: de érdekelne a dolog :roll:

Tünde
Nagyon szép helyen voltatok, egyszerűen fantasztikus, a lányok meg csuda édesek és szépek :) Én is nagyon irígykedem :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Boscó-Ezt találtam Neked :
http://www.polcmester.hu/index2.html
Vendég

Köszi Babcika!Aranyos vagy!Igen azért gondoltam hogy nem fogunk nagy bulit tartani!De azért a marcipántorta meglesz! :lol:
Vendég

Zsu!
Szedhetni szedheted, de ne a gyógyszertárostól kérj segítséget, mert lehet, hogy nem tudja jól.
Egy homeós orvos hamarabb megt tudja mondani neked, hogy mi kell. Nem neked kell utána olvasni. Ugyanis a homeós szerek úgy működnek,hogy tünet alapján határozzák meg, milyen szer kell neked. Vannak homeós füzetecskék, meg tanfolyam is.

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok tapasztaltabb mamik!

Milyen autósülést ajánlotok, ha már kinőtte az első méretet?
RÖMER QUICKFIX... tapasztalat róla? Ez csak 20 kilóig jó! Vannak olyanok is amelyek 36 kilóig működnek! Melyik jobb szerintetek?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: a csak 20kg-ról annyit hogy az 5 évesem még nincs annyi ;) Viszont tény, hogy ugyanúgy, mint a hordozók, ez sem jó a felső határig. Balut 3 évesen ültettük át egy 0-18kg-sból. Én kombinált ülésekben (pl 9-36kg-ig) nem hiszek. Valahogy nem tökéletesek egyik funkcióban sem. Lizát én egy 0-18kg-igosba fogom átültetni, ha kinövi a hordozót, mert azt még be lehet kötni menetiránynak háttal, és én 1 éves korig nem akarom, hogy menetiránynak megfelelően utazzon. A Römer kinget már nem lehet fordítva nem lehet bekötni, így én még nem venném meg.
Egyébként maga a römer king jó ülés (Zsomának most olyan van).

cory
Budapest

Sziasztok,

Era: A fogtündért nagyon várjuk (még nem ért ide), mert egyre nehezebben bírom ezt a nyűgit :( Éjszaka 2 óránként kelek a csajhoz, napközben max. 2xfélórát alszik, alig eszik (a cicizésen kívül), csak a nyafi megy egész nap :(
Tegnap nem voltunk itthon, így elfelejtettem adni neki a chamomillát, de ma kapta rendesen, annyira bízom benne, hogy kicsivel jobb éjszakánk lesz.

Martin nagyon cukipofa, elképesztő, hogy milyen ügyesen ül, fogalmam sincs, hogy Aliz mikor fog így csücsülni, most még nagyon messze állunk tőle. Viszont kúszni-mászni egyre profibban tud :)

Mamacka: A répaszámolós kép csúcsszuper, hoztad a formád, mint mindig :)
Mi a múlt héten vettünk Aliznak autósülést, mert már kilógott a lába a hordozóból.
Mi Concord Ultimaxot vettünk, az 0-18 kg-ig jó, és 2 irányból rögzíthető a kocsiba. Míg nem tud stabilan ülni (de inkább 1 éves kor utánig), addig háttal kötjük be.
A Römerrek is nagyon jók, de ott a boltban egymás mellett összehasonlítva nekem ez a Concord szimpibb volt.

Eszter: Én sem voltam még gasztroenteorológián, csak egy ismerősöm babájának szintén ekcéma jellegű kiütései voltak, és őket oda küldték további vizsgálatra. Az anyuka egyébként lisztérzékeny :(
Drukk, hogy nálatok ne legyen semmi komoly baj!

Tünde: Hol vettétek Bettinának az úszógumit??? Mi decemberben megyünk Zalakorosra pár napra, addig be kéne szereznünk egyet.

Zsu: Én simán megkérdeztem a patikában, hogy milyen bogyót ajánlanak fogzásra, és szerencsére eléggé tájékozott volt a csaj. Sőt, olyan rendi volt, hoyg adott egy "Homeopátia babáknak, mamáknak II. Születéstől a gyermekkorig" című füzetecskét, amiben benne van, hogy milyen nyavajára milyen bogyó kell, és hogy kell adagolni.
Szólj ha tudok segíteni :)

Boscó: Szerintem már simán megemelheted a babakocsit, Aliz is asszem 6 hó körüli volt, mikor feljebb emeltem a támlát, mert mindig üvöltött fekve a kocsiban :( Azóta akár egy egész órát is kibír nézelődéssel :)
A tejcsit sajnálom :( Ha nem akarsz szaporító fejést csinálni, akkor esetleg próbálkozz tejserkentő teákkal, vagy az Urticával.

Babcika: Lilkó tényleg kezd kis pufi lenni :) Tök jó, hogy végre nem aggódsz a súlya miatt :)

Most megyek pihizni, mert ki tudja milyen éjszakánk lesz, és holnap megint szeretnék eljutni tornára :D

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Meli, Nancsika, Era, Anna, Betti, Babcika, Nyúlanyó, Annácska, Zsu69, Évi, Cory, Mamacka:
Nagyon-nagyon szépek a csajok és jóképűek a kispasik!! :D

Babetta: a mi etetőszékünk nem tud felborulni, mert nem lábakon áll :lol: PrimaPappa Roller

Era: remélem apa meggyógyult már teljesen!!

Nancsi, Vali: a múltkor a jobb cicim lett sebes, most meg a bal. Egy olyan lyuk van a bimbim oldalán, ami nem akar gyógyulni.
Hiába akar szegény összeforrni, a köv. szopinál újra ott van
Nem is ecsetelem, hogy mennyire fáj :(

Annna: megoldódott a fűtés??

Gyöngyi: borzasztó volt olvasni Lilike kezelését :cry: , remélem ha meggyógyul soha többet nem kell ilyen!!

Nálam is változó, hogy mikor indul meg a tej. Az a rossz, hogy ha nem rögtön folyik a szájába, akkor feladja és követel egy olyan cicit, ahonnan ömlik. Én meg megpróbálom meggyőzni, hogy az enyém is ilyen, csak várni kell.

Annácska: tök jó, hogy jók a fogaid!Már nagyon rám férne egy ellenőrzés. Peti sem tudja, hogy fent vannak a mostani képei...

Zsu69: nálunk is volt ilyen, hogy gyakran kelt éjjel. Fogalmam sincs, hogy a fogától-e. Mindenesetre éjjel nagyobb kedve van szopizni, mint nappal. Én fordítva szeretném, de Bettinát semmi mással nem lehet megvígasztalni, mint cicivel. Te hogyan altatod vissza?

Babcika: tényleg nagyon jó hely volt, Mariannkáék voltak itt, és tőlük loptuk az ötletet.

Sinlac: én vacsira ezt adok, nem hízlalás gyanánt, hanem mert nagyon ízlik neki. Fürdés előtt kb. fél-egy órával kapja.

Tv: nálunk sokszor megy mese, meg most sűrűn néztem a híreket. Bettust nem érdekli nagyon, csak ha valami különleges hangot hall.

Bocs, hogy nem válaszoltam mindenkinek, de egy hét után ez reménytelen.

Nyugis éjszakát!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamacka: Dorinának Maxi-Cosi PrioriXP van és nagyon meg vagyunk vele elégedve.

Vali: az uszit még Dorinának vettük, ha jól emlékszem akkor a Tescoban. Talán nagyobb bevásárlókp-ban vagy bababoltokan kapni.
Remélem a bogyó megint segít!!! Már én is gondolkozom, hogy adjam, mert egyre rosszabbak az éjjelek.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok :)
Köszi a szexi fotós "dicséreteket" :D Nem is látszik semmi :oops:

Évi :)
Nem semmi Dóri súlya :shock:
Nagyon édik a képek :lol:

Nyúlanyó :)
Ügyi Tomdi, hogy ilyen jól evett a banános-őszibariból :)

Cory :)
Helyes a csajszid :D

Barti :)
A láncreakció sajnos már csak így működik :) Valahogy ki kell zökkenteni belőle és akkor minden visszatér a régi kerékvágásba :)
Nálunk a fogzás hozta meg a mellék vágányt és azóta sem tudunk rendesen aludni :cry:
Még nem kap semmit, de már nyalogatta az almát és a banánt is. Eddig fintorgás nem volt, most már jöhet a kajálás is :)

Mamacka :)
Csinik vagytok :)

Vali :)
Gratulálok az aerobikhoz :D Ügyi vagy :) Remélem most már feltámadtál :D
Tejcsidben lett változás?

Era :)
Csini lett Martin :) Hagyta, hogy lenyírjad? :shock:
Nagyon jó ez a szöveg a fejlődésben való megállásról :D

Boscó :)
A cicid miatt ne aggódj :) Igyál egyél rendesen és tedd annyiszor cicire Fannikát, ahányszor csak igényli :D
Már nyugodtan megemelheted a babakocsit, mi is úgy megyünk sétálni :lol:

Vok :)
Örülök, hogy jobban vagytok mind a ketten :) Mit kentél hát balzsam címén Hannára?
Egyébként szerintem semmi rendes kezelést nem kap ingyen az ember, ami persze nagyon szomorú :(
Annamarival november elején megyünk dokihoz és megtudjuk mi várható.
Pénteken az úszáson beszéltem a gyógytornászával és nem sok jóval kecsegtetett :(

Tünde :)
Szenzációsak a képek :lol:
Patricia nem volt veletek?
Apa annyit mondott mikor eset mutattam, hogy jó :) Szerinte sem látszik semmi csak a nagy hája, de hát erről ő tehet :lol:

Szép álmokat mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Eszter!
Le kellet vágni :( Martin haját, mert már össze vissza állt neki, és olyan hosszú lett, hogy nem tudtuk igazán pasisra fésülni. Igy már nagyon katonás és pasis, szerintem sűrűbb is lett a haja.
Kistesó projectet (és a sex-et is :evil: ) leállították apa orvosai, a gyógyszerek miatt. Talán egy hónap múlva, beindíthatjuk újra. :D

Tünde!
Szupik a képek. 2 éve mi is voltunk ott és baromira tetszett. Talán jövőre mi is visszatérünk Martinnal.
Köszi, apa tüdeje rendben, most a gasztroenerologus próbálja rendbehozni, - eddig egész jó eredményekkel- a pociját, mert 10 kg fogyott, így 3 hét alatt. Már csak 2-3-4 hét. :( :D

Mamacka!
Martin 2,5 hónapos kora óta Concord Ultimax ülése van. Szemmel láthatóan imádja. Én is szeretem :D :D :D. Az átlagos méretű babáknak állítólag, 4 éves koráig jó. :( Az eladó szerint, nálunk ez csak 2 év lesz. :(

Vali!
Remélem, most már odaértek. :D :D

Annácska!
Martin, szerintem modelnek készül. Ült a tükör előtt a pelenkázón, és folyamatosan magyarázott magának és nézte, hogy apa nyírja a haját (géppel). Még a berregés sem zavarta. Legközelebb, tuti csinálok róla fotót, olyan édi volt.

Jó éjszakát!

Era

és csak most nézem: hogy szalad az idő...., Martin ma 7 hónapos.

Ezt megosztom veletek:
Egész este, így bohóckodott a pelusával: (mondanom sem kell, majd besz@rtunk a röhogéstől....:

Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Annácska: Patrícia a suli miatt nem volt velünk. Még megyünk legközelebb is, akkor visszük.

Era: boldog 7 hónapot! Nagyon cuki a "sapkában" :lol:
Örülök, hogy apa jobban van, a leendő baba szemontjából tényleg jobb, ha vártok, amíg teljesen rendben lesz, végül is a gyerek felét ő adja. :) :oops:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok

Köszönöm a válaszokat homeós ügyben :)

Vanilka
akkor azt már tudom hogya chamomilla fogzásra jó, de tudnál tanácsot adni abban, hogy a kisfiamnak Bencének mit adhatnék immunerősitésre, meg valami étvágygerjesztő. Ő most lesz 7 éves és mégcsak 19kg.
Kicsi lányodnak drukkolok, hogy minél előbb kibújjon a fogacskája.
Jó hogy van még energiád edzeni is, Írigykedem én is szeretnék kocka hasat :lol: jó edzést holnapra.
Kép

Tünde
Még nektek sincs fogatok? Borzasztó ez az éjszakai felkelések, teljesen lemeríti az embert......igaz? Vagy csak én érzem így :cry: Én úgy altatom vissza, hogy először próbálom simizni, de eddig még nem jött össze, hogy csak úgy vissza aludjon simizésre. ugyan is minnél jobban simizem ő annál inkább kiakar mászni a kiságyból, így hát kiveszem cumi vissza a szájába és 5 perc ringatás után megint alszik 1-1 1/2 órát, Vagy ha már nagyon nem bírom akkor még kap teát is na ettől alszik 2órát. Viszon tegnap este lefekvés előtt nagyon kevés tápot evett olyan 100ml, gondoltam ha most felkel akkor tuti az éhség miatt, fel is ébredt olyan fél 12 fele gyorsan megetettem és már aludt is tovább. és nem fogod elhinni de reggel 6-ig megse nyikkant. lehet hogy be kéne vezetnem még egy éjszakai evést :roll: de akkor mi lesz később :roll:
Ja azt még nem írtam, hogy Martin 8ó-tól alszik kb éjjfélig és onnantól kezdödik a móka, az óránkénti ébredések.

Annácska
Ha megkérdezhetem mi baja van Annamarinak?

Era
Martinnak boldog hó fordulót :lol:
Kép

Nagyon édes a képen, jó áll neki a pelus :lol: :lol: :lol:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok,

Hát ez az éjszaka se volt semmi, ráadásul náthás is lett a csaj :( Dupla öröm :? Jah ... Vincének is elég undorító cucc jön az orrából. Most felváltva tisztítom a 2 gyerek orrát. :(

Tünde: Köszi a tippet. Remélem most, hogy már nincs szezonja, azért kapok valahol.
Cicidnek jobbulást. Enyém cici most tök jól néz ki, ahhoz képest amilyen volt. Kopp-kopp.

Annácska: Ha én teszek fel apáról képet, előtte mindig leellenőrzi, hogy a hája nem látszik-e rajta túlságosan :lol: Azért ezek a férfiak is elég hiúak tudnak ám lenni. :) Mi pár hete fogadást kötöttünk, hogy kinek lesz laposabb hasa karácsonyra. Apa tegnapelőtt már halkan megjegyezte, hogy lehet, hogy most ezt elbukta :lol:

Az aerobictól nem vettem észre, hogy apadt volna a tejcsi, igaz utána nagyon sokat ittam, közben és közvetlen utána lenyomtam 1 litert. Mondjuk szomjas is voltam rendesen, pedig nem izzadtam annyira.
Az izomlázam is jobban van, ma újúlt erővel nekivágok megint :)

Era: Boldog 7. hófordulót a nagyfiúnak :)
Tök jó a sapija :lol:

Zsu: Na erre pont nem találtam semmit, de én Vincének ilyenkor ősztől Béres cseppet adok C vitaminnal. Állítólag az immunerősítő is, és sokan azért nem szedik, mert étvágyat is csinál. Szerintem próbáljátok ki, Vince 3 éve nem is volt beteg. Csak ebben a hónapban kezdte megint, először torokgyuszi, most meg ez a takonykór :( De lehet, hoyg a közösségváltás is bejátszik most nála.

Gyöngyi: Ha ma tartod, akkor boldog névnapot kívánok :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vanilka
Köszi :) kifogom próbálni :)
A gyerekeknek jobbulást kívánok, és sok gyógymanót :) :) :) :) :)

Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Bocsika, ha nem írok mindenkinek, de ezer dolgom van. Ilyenkor tudok mindent csinálni, amikor apa is itthon van, és leköti Alexet. Most éppen eteti. :D

Tünde! Ne is mond. Nekem most a bal cicim a jobb, a jobb meg a rosszabb. Akkora repedés van a bimbim tövébe, h iszonyat. Én is kenegetem, aztán jobb lesz, de mikor szopi jön, akkor az első 10-15 másodpercben, bepisilek annyira, fáj. :(

Era!
Boldog 7 hót Martinnak!: És cuki a sérója. :) Mi még nem vágjuk neki, így is alig van haja. :D
Tök jó a repülős sapkája! Hol lehet ilyet venni? :D:D:D:D

Nah, megyek is, mert nem bírja az uram eldönteni, h kell-e még Alának kaja. :) Pasik… :)

Kép

Kép
nancsika

Jah, és minden bébi tündérbogárka!!!! ;)

Kép

Kép
nancsika

Zsu69: én Patríciának 7 éves korától Echinacea golyót adok heti váltásban ősztől tavaszig. azóta csak kisebb betegségei voltak, addig minden hónapban beteg volt.
Ő most 11,5 évesen 28kg, eszik rendesen, de lemozogja.
7 évesen ő is 18 kg. volt.

Bettusnak 4 foga van, az első kettő simán jött, a többi nem

folyt.köv...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde
Köszönöm, a heti váltás azt jelenti hogy 1hétig kapja és 1hétig nem? :oops: :roll: Nálunk is ez van Bence ösztől-tavaszig mindig beteg.

Nancsika
Most látom Alex is ma 7 hónapos, gratula :)

Kép

Csajok ezt most találtam :lol: :lol: :lol:
Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok

Tünde: Hát én is remélem, hogy vége a kezelésnek. Képzeld annyira megsínylette szegényke, hogy szombaton már a fürdést is végig ordította, pedig ilyet sose csinált. Szerencsére vasárnap már nem sírt

Vok: örülök, hogy egyszer én is tudok neked jó dolgot írni és nem csak fordítva működik:)

Vali: köszönöm szépen. Igen ma tartom, asszem nincs is máskor az évben

Kép

Kép
pgyöngyi

Tünde, szuper képek!! Jó újra hallani felőletek.

BOSCÓ! Megkaptam az üzidet! Én már 4x elküldtem neked priviben a címemet, most újra megint, remélem ezúttal végre megkapod. Ha nem, szólj már megint légyszi.

Puszi
Vendég

Gyöngyi
Akkor ha még nem késő, Nagyon sok boldog névnapot

Kép

puszi Zsuzsi

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Hali!

Eszti megkaptad a privimet? Küldtem cimet meg telszámot.

Olvasom a Suttogót és rendesen meg vagyok kavarodva.... :( úgy néz ki rosszul csináltam Eszterrel.

Holnap több időm lesz, majd referálok. Úgy jártam mint a hályogkovács.... :( Ha érti valaki mire célzok.

Puszi nektek.

KépKép
gaby70

És Gyönyi,

Nagyon sok boldog névnapot tőlem is. :D :D

KépKép
gaby70

Gyöngyi: boldog névnapot!

Gaby: néhány oldallal ezelőtt pont a Suttogóról volt szó. Nem készpénz, amit ír, sőőőőőt.

cory
Budapest

Cory!

Olvastam azokat a hozzászólásokat. Persze h nem készpénz, de jó dolgokat ir. pl. a rendszer egy baba életében ( is ) kell. Nálam ez nincs. viszont amit ir, elég durván hangzik az én meglátásom szerint. Valaki olvasta? Elbizonytalanodtam. de NAAAAAAAAAAAGGGYOOON. :cry: :cry: :cry:

KépKép
gaby70

Gaby: én nem olvastam a suttogót, és amennyi rosszat már hallottam róla, nem is tervezem. Rendszer nálunk sincs. Még. A fiúknál sem volt ennyi idősen, aztán magától lett. Mert ők úgy akarták.

cory
Budapest

Köszönöm a köszöntéseket :lol:

Már nem emlékszem, hogy melyikőtöket aggasztotta, hogy még mindig nincs foga a gyerkőcének. Megnyugtatás képpen írom, hogy nekünk sincs még egy darab sem, és a nyálzást leszámítva semmi jele, hogy a közel jövőben kibújik. Én viszont egyáltalán nem parázom miatta (végre valami ami miatt nem aggódom :) ), amikor itt lesz az ideje úgyis kijön.

Na jó éjszakát mindenkinek, aki a Belvárosban lakik ajánlatos a füldugó éjszakára ahogy nézem a híreket. Na puszi

Kép

Kép
pgyöngyi

Mutatok 2 képet:
Kép
Kép

cory
Budapest

Gaby!
Én szeretem a suttogót, nekem sokat segített. De szerintem ne hidd azt, hogy "mindetn rosszul csináltál" mert biztosan az ösztöneidre hallgattál és az úgy jó!!! És a könyvnél is (mint minden másnál, amit az ember hall, lát, olvas) szelektálni kell, hogy mi az, ami NEKED tetszik és úgy gondolod, hogy ESZTERNEK jó lesz!!!! Ezt csakis te érezhetetd egyedül. Mindenki más a saját tapasztalát és SAJÁT érzéseit tudja bele adni, mást nem. Ez a könyvre is vonatkozik. Nem tudom, melyik az a rész, ami elbizonytalanított, de nem hiszem, hogy bármit is rosszul csináltál volna. Minden gyerek felnő egyszer és nem fog éjjel felkelni, hogy megetetsd (max szomjas lesz :D:D) (bár én később már akkor se keltetem fel anyut, ha épp epét hánytam... :D), nem fog egy ágyban aludni veled (igaz, nekem volt 1x, hogy 16 évesen éjjel valamilyen oknál fogva befeküdtem anyám mellé és totál hülyének éreztem magam miatta... :oops: :lol: ) és úgy is olyan hamar elmúlik az a korszakuk, amikor ennyire mi vagyunk a minden... (én már most készítem magam fel lelkileg, mert annyira élvezem,hogy velem van a csaj, és már tudom,hogy szar lesz, amikor először mondja majd, hogy EGYEDÜL)
Szóval nyugi! :D

Gyöngyi!
:D:D:D:D Tőled is csomó mindent tanultam ám, nehogy azt hidd! Ha legközelebb sírós babám lesz, csomó "trükköt" be tudok majd vetni. :D:D Boldog névnapot!

Cory!
Nem is igaz,h ogy csak rosszat hallottál a könyvről. Én már olyan sokszor dícsértem neked... :D:D

Tündi!
Uhhh, ez a cicilyuk szörnyen hangzik!!!!!! :( És az is, hogy a kiscsaj ennyire türelmetlen. Azért sikerül vele megbeszélni, hogy jön a tejcsi? :)

Zsu!
Legközelebb, ha lesz tali, akkor gyere és kapsz tőlem lefénymásolt füzeteket. Meg megpróbálom majd elmondani, amit még tudok a dologról. Szeretnék majd elmenni egy tanfolyásra is. Akkor naaaagyon kiokosítom magam. :D
A chamomilla egyébként egy bizonyos típusra való, akinek rázásra, sétára enyhül a fájdalma. Így nem csak fogzásnál, hanem pocakfájásnál, fül fájásnál is azt lehet használni. Hannánál bevált. :D

Vali!
Nekem akkor is fura a gyomordoki allergiánál, még akkor is, ha az anyuka listérzékeny... de sebaj. :D Remélem a pici nem lett az!

Boscó!
Mi már egy ideje emelt támlával megyünk, de az első fokozatban, szóval ilyen félülősben. Hanna nagyon szeresse. :D:D Igaz, ő már csücsül, de még felülni egyedül nem tud. De félülésből már felhúzza magát a kocsiban. :D Úgy tud ülni, mit a cövek és olyan büszke magára. :D:D

Anna!
Drukkolok!!!
Baby Loof-ot. Mindenféle fincsi gyógynövény van benne és jól tisztít. :D

Nancsi! Era!
Bóldog hófordulót a pasiknak! :D

Era!
Nagyon durva! :( Jobbulást a párodnak!!!!!!!!!! Csini ám a pasi rövid hajjal. :D:D

Ennyi voltam kb. Sorry, ha valakit kihagytam. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok Lányok!
Megjöttünk a hosszú hétvégéről! Szombaton vizsgáztam is, sajnos tuti bukta, mert semmire nem tudtam válaszolni, amit kérdeztek.

Annácska!
Jó a fürdős kép! A férjem még az arcképét se szerti látni az interneten, egy ilyen kép miatt valószínűleg megfenyegetne a válással.

Ildi!
Jó ez a céklás kép!

Zsu69!
Nagyon édes Martin a nagy rózsaszín lufiban!

Mamacka!
Jó újra rólatok hallani! Király a répaszámolós kép!

Meli!
Nekem is van kockahasam a zsír alatt, csak jól bepárnáztam, nehogy a többi kövér nő rosszul érezze magát, hogy csak ők a kövérek. Tehát szolidaritásból vagyok kövér. :D Meg aztán a kocka sarka veszettül tud ám szúrni. :D

Cory!
Mi már most kétszer eszünk. De még egyetlen szopit se iktattunk ki, hanem két szopi között sikerül valamikor enni. Ez így jó? Édesek a kölkök!

Boscó!
Egy ismerősöm szerint félévesen meg lehet ültetni a kocsit. Szerintem csak akkor, ha már a baba egyedül is tud ülni. De ha a háta rendesen meg van támasztva, akkor hajrá! A cicim már nekem is kb egy hónapja plötyi, de mivel a csajszi még mindig hízik rendesen, én nem aggódom. Maximum majd ha vége lesz a szopinak, a bőrtasakokat a vállamra vetem. :D

Tünde!
Király helyen voltatok! Csajok és apa is biztosan nagyon élvezték! Mi is Sinlac-ozunk fürcsi előtt, és fürcsi után ugyanannyit szopizunk, mit régen!

Era!
Milyen gyógyszerek miatt lett leállítva a kistesó-projekt? Remélem nem vagytok betegek! Persze csak ha nem hadititok! Jó a pelus-sapis kép!

Gyöngyi!
Sok boldog Névnapot!

Fogacskák: Tündinek sincs még egy se. Nem is nyáladzik nagyon, úgyhogy lehet, hogy még egy darabig nem is lesz.

Tévézés: Mivel "hatalmas" lakásunk van, és én sűrűn nézek tévét (és mázlija van a gyereknek, mert a meséket szeretem én is), így Tündi is nézi. Illetve odanéz, ha hangosabban szólnak benne, amúgy nem köti le. De ha véletlenül a rádió megy, akkor nézi a tévét, hogy most akkor hová lett a színes villogás?

A hétvégén Tündikém az otthoni járóka rácsába kapaszkodva feltérdelt. Többször is! És csak egyszer akart hanyattesni.

Ja és így utólag és előre is :oops: az érintett babáknak Boldog Hófordulót!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Livi: szerintem gyors a tempó, hogy már kétszer. Még csak épphogy elkezdtetek kóstolgatni. Én közvetlenül szopi után adom, nem tudom, milyen két szopi között.

cory
Budapest

Cory!
Lehet, hogy tényleg gyors. Közvetlenül szopi után nem fogadja el, inkább egy órával szopi után. Így eszik meg összesen kb. 100 ml kajcsit, hogy kétszer kap enni, de egy nap ugyanazt. De előfordul, hogy az egyszeri fél deci kaja végét én eszem meg (szerintem tök finomak a bébikaják). Egy üveges bébikajcsi nekünk nem fogy el két nap alatt. A szopi mennyisége még szerintem ugyanannyi. Mondjuk nem mérem, inkább időre számítva. Nem is ritkultak, ugyanúgy kb 2,5-3 óránként kér cicit, mint eddig.

Kép
szelivi

Kedves Anyukák!
Ha érdekel titeket nagyon jó minőségű, márkás angol babaruha kicsikre és nagyobbakra ( Next, George, Mothercare, Early days, gap…) 0-1,5 éves korig
Jelezzétek emailben és küldök feltöltésről értesítőt!
Köszönöm a figyelmet
Továbbijó babavárást és babázást kivánok
Szerettel
Lovas Juszti
julovas@vipmail.hu
juszti75

Sziasztok :)
Era :)
Boldog hófordulót Martinnak :)
Haláli ez a pasi :lol:

Tünde :)
Gondoltam, hogy Patriciát nem vettétek ki a suliból :) Hogy viselte, hogy ő nem mehetett veletek? :roll:

Zsu :)
Annamari is csak 20 kiló és már hét és fél éves, úgyhogy szerintem ne aggódj Bence súlya miatt :D A béres csepp tényleg jó, mi is szedjük télvíz idején :D
A lánykám sajnos mozgássérült :cry: Hála az égnek csak kis fokúan, de így is sok gondunk van :(

Vali :)
Szegény gyerkőcök, szegény te :( Jobbulást nekik , kitartás neked :)
Hajrá-hajrá! Drukkolok, hogy Te nyerd a fogadást :D
Mi a pocakosodás alatt viccelődtünk azzal, hogy kinek nagyobb a pocija :D Na a szülés után persze nekem lett gyorsabban kisebb a pocakom :lol:

Nancsika :)
Boldog hófordulót Alexnek :)

Gyöngyi :)
Nagyon boldog névnapot :)
Kép
Szegény kicsi lányod :( Remélem már nem kell sokáig szenvednie :)

Cory :)
Jó kis csapatod van :D Nagyon édesek :)

Livi :)
Vizsgát sajnálom :( De reménykedni még mindig lehet, hátha :) Nekem volt olyan vizsgám, amiről szent meggyőződésem volt, hogy elkaszáltak és 4-est kaptam :D
Nem vagyunk összeházasodva, így válásról szó sem lehet :lol: De nyári fürdőzéseknél is ennyi látszik, így nem oszt, nem szoroz :D
Gratula Tündi térdeléséhez :) Hihetetlen tempóban fejlődik :D

Rólunk:
Petike el kezdett garázdálkodni a lakásban :lol: Pakolja Annamari játékait és mindent, amit elér :D Elég nagy távolságokat megtesz, hol kúszva, hol mászva egy-egy lépes utáni kis pihenővel. Gyakorolja a V állást :D Új fejlesztés a féloldalt csücsülés :lol: Fogacskák jól vannak, éjjel énekre visszaaludt :)

Nyomom az fekvőtámaszokat :lol:
Kép
Próbálkozom az üléssel :D
Kép
Hintáznak a gyerkőcök (a háttérben apukám) :D
Kép
Annamari nagyon büszke volt, hogy egyedül fel tudott mászni :D Kép

Szép álmokat Mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt,

Cory: Liza nagyon édes a 2 kis fogacskájával :) A tesós képtől meg oda-vissza vagyok :)

Livi: Sajnálom a vizsgát, de tényleg, hátha ... Mikor lesz meg az eredmény?

Gratula Tündinek a térdeléshez :)

Annácska: Petike is nagyon ügyi. Tök szabályosan nyomja a fekvőtámaszt. Tornásznak készül? :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok

Vagyunk, ám mi is csak időm nem nagyon van írni, de olvasni olvasok. Nem is tudom, hol kezdjem, már a felét elfelejtettem, de igyekszem összeszedni a gondolataimat.

Rólunk: ez egyszerűbb, erre jobban emlékszem
Levi nagyon belejött a kutyázásba és ülésbe a mászás, még alakul. Enni baromi sokat eszik, de még se hízik még mindig 10 kilónál tartunk. Remélem nem gáz, hogy 2 hónapja stagnálunk. Súly alapján biztos nem, de nyugtassatok meg hogy oké ez így. Az éjjeleink nekünk nagyon jók, tartjuk az egyszeri kelést ½ 8-kor eszik, utána alszik ½ 3-ig, akkor eszik de utána már 1/2- 7-kor kelünk de csak 7- 1/2 –8 körül eszik megint. Most nem panaszkodhatom.
Cici: Én most jutottam el odáig, hogy nem fáj egyáltalán a szopi, elég sok ideig kellett erre várni, de ez is eljött. pedig azt hittem ,ha lesz foga megint rossz lesz ,de nagyon ritkán harap rá szerencsére. Biztos akkor lesz rossz, ha felül is lesz, mert most a két alsót még takarja a nyelve.
.

Örülök, hogy pár régi ismerős újra itt van.
Minden baba tündéri. És a többi kép is nagyon jó” nyaralós és a többi”

Tünde
Nagyon tetszik a hely. Írd le légyszi, hogy mennyibe került?
Nem mond semmit az etetőszéked neve, képet tudsz dobni róla? De gondolom a többi se igen borul fel.

Bébykompra visszatérve valaki írta, hogy akkor rakják be, amikor még nem tud menni, és nem tesz jót a hátának és stb. Én akkor fogom használni, ha fogom!!! ,amikor már rendesen tud menni és olyan helyzet áll elő, amikor szívesebben tudom magam mellett ,mint hogy garázdálkodjon valahol. + hideg kő miatt a konyhában.Az ilyen 10 percektől meg nem hiszem ,hogy baja lesz. Amíg nem tud rendesen menni addig meg tuti, hogy nem rakom bele.

Era
Martin nagyon csini lett rövid hajjal és a pelenkás kép meg magáért beszél. Párodnak szívesen adnék át pár kiló pluszt magamról. Nem semmi, hogy mennyit fogyott. Baba projektet meg sajnálom, de hamar letelik az 1 hónap. Boldog hó fordulót.

Gyöngyi
Ahogy olvastam mi történt Lilivel a szívem szakadt meg. Remélem már jobban van ,és nem kell már átmosni az arcüregét.
Boldog Névnapot

Babci
Azt hiszem te kérdezted a sebem. Tegnap megnéztem és egész jó látvány fogadott, remélem már történik vele semmi baj. A végén még duci lesz Lili, ha így halad.

Annácska
Családi kép super jóóó.
Petinek mennek a gyógymanók a fogijára. Küldök majd privit

Anita
Tanulsz?
Boti fiú jól van?

Mamacka

Csak nem a ti hajótok lett kész? Örülök ,hogy sikerült a lakás végre a tatarozás meg majd csak sikerül valahogy. Mondjuk nyertek a lottón.

Vali
Alíznak is mennek a gyógymanók.
Most már csak ki bújik a fogacska.
Én mindent párok kb 20 perc. Csak lestem, hogy ti órákon átfőzitek a cuccost. Mindent egybe párolok a céklának is bőven elég, mindent vékonyra vágsz ,és ha picit kemény maradna a turmixolásban után nem, tűnik fel, sőt mivel nem főződ szét több vitamin marad benne. De nem marad kemény!!!!!!! Na nem okoskodni akartam ,csak leírtam én hogy csinálom.
Na egyelőre ennyi, más nem jut az eszembe.

Nancsi
Neked továbbra is jobbulást és alex babának meg Boldog Hófordulót

Vali
nálam így néz ki a cékla ,krumpli,csirkemell, Ez már a maradék és a kukába landolt csak gyors kikaptam ,hogy lefényképezem a színét :lol:

Kép

Kép

Kép

ez most a sztár képünk :lol: :lol:

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

szóval fél 8-kor eszik és fél 3-kor.most így írom mert valami nem sikerült az elöbb

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jó reggelt mindenkinek :D :D

Optimistábban nézek a nap elé. Hála NEKTEK, Cory és Vok!

Az van, hogy mindent annyira maximálisan jól akarok csinálni h a végén elb.. om. Megpróbálom nem véresen komolyan venni a dolgokat és a könyvet.

Vok, tudom h minden gyerek más, de te mit hasznositottál a könyvből? Nekem összevont változatom van, lehet nem is egy ugyanazon könyvről beszélünk... :( Azt sem tudom pl, h az én gyerekem melyik tipusba tartozik.... :( Morcos, Mintababa, Kisangyal, Talpraesett, Mimóza. Hát milyen anya az ilyen???? Nem ismerem a saját gyerekemet.
Abban igazad van, h mikor felnőnek, nem lesz ránk ( annyira ) szükségük és azt csak én tudom mennyire fájó, mikor a gyerekem ( Martin ) elmegy egy hétre a Balcsira és rám se néz a buszablakból, mert annyira ciki neki az osztálytársak előtt....Az viszont igaz, h ott meg olyan honvágya lesz, h percenként küldi az sms-eket, h '' anya hivj már fel ''.... :?

Eszti, megkaptad a privit ????????????????? ha nem, újra küldöm.

Mindenesetre a könyv nyomán ( is ) van egy olyan érzésem, h Eszter nem lakik jól, azért ébred fel. Minden alkalommal kiszopja mindkét cicit. Napközben kéne valami tartalmasabbat adnom neki. A babgulyás mehet már? :roll: :roll:

Mi van Pesten lányok? Azt valaki meg tudja nekem magyarázni, miért veri ki a magyar magyarnak szemét? Hiába ezt szeretem a magyar emberben, h annyira összetartó tud lenni ... :(

Most hivott a dokinéni, oltásra kell mennünk. ma még jelentkezem.
Puszika nektek.

KépKép
gaby70

Sziasztok, jó reggelt :)

Pestiek ti, hogy aludtatok, szegények de sajnálom őket, ez a sok könnygáz amit ki lőnek, bemegy ám a lakásokba is, vagy is beszivárog, és ahol pici babák meg gyerekek vannak :(

Cory
A kis csajod, csúúúúúúcs :) nagyon cuki, hogy tud mindig ennyire kacagni, meg kell zabálni :lol: a fotelos bunyó is tetszik :)

Vok
Nagyon szépen köszönöm :) Külömben a Suttogot én is olvasgatom, van benne nagyon sok jó tanács is, mondjuk én ezt az alvás tortúrát nem bírnám végig csinálni, de azon kívül sok más hasznos is van benne :)

Livi
vizsgát sajnálom :( de hátha mégis sikerült :) redményt mikor tudsz?
Tündérkének gratula a feltérdeléshez, sajnos mi ilyen pózbol már sokat estünk, de aztán rájött, hogy hogy is kéne vissza menni :)

Annácska
Óóóóóó, sajnálom kicsi Annamarit, de talán kinövi, vagy legalábbis sokat fog javúlni az évek múlásával nem?
Petike halál aranyos ahogy nyomja :) Annamarinak gratula a mászáshoz :)

Babetta
Levi is nagyon édes :) :)
A sztár kép naggggyon jó :) Ki van mögötte?

Gaby
oltás :(

Puszi Zsu :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Jó reggelt Mindenkinek!
Egész jó éjszakánk volt, csak én köhögök nagyon. Hiába, elkaptam a gyerektől a takonykórt.

Annácska!
Tündi az ilyen fekvőtámaszokból mindig eldől, aztán jön a nagy sírás-rívás! De Petike nagyon ügyesen nyomja! Hányat csinál meg egyszerre? :D

Vanillka!
Remélem minél hamarabb, mert 4-én pótvizsga. Mondjuk már volt olyan vizsga is, hogy közölte a tanár, hogy aki úgy érzi, hogy nincs meg a kettes, az jöjjön újra, mert ő csak két héttel az első pótvizsga időpont utánra javítja ki a dolgozatot.

Babetta!
Szerintem pár percre nem árt a bébikomp, főleg ha szem előtt van benne a gyerek. Csak nem szabad, hogy - mint kolléganőmék - villámsebességgel, küszöbön át cikáznak a gyerekei. Levinek nagyon szépen megnőtt a haja! :D

Gaby!
Én nem olvastam a könyvet, de szerintem egy gyerek hol ilyen, hol olyan típusba tartozhat. Tündire ezeket egyben egyiket se tudnám ráhúzni. Pesti helyzetről nem nyilatkoznék, mert például a férjem az Astoriánál dolgozik most és tiszta ideg, hogy nem engedik dolgozni, neki meg ketyeg a határidő. És persze sajnálom azokat, akik ott a környéken laknak, mert azoknak pár napja nincs alvás, és nincs nyugodt éjszaka.

Kép
szelivi

Boscó!
Írtam neked privit!

Kép
szelivi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?