Sziasztok!
Köszönjük a dícséreteket!
Bezsebeltük!
Már jobban vagyunk. Hanna kapott krémet és már alig látszanak a pöttyei, viszont elkezdett szörcsögni, amire sebtiben beszereztem egy-két homeós cuccot, meg hátbalzsamot, meg c-vitamint.
Én is erősen a javulás útjára léptem. Már nem akar szétszakadni a torkom, nincsen búrában a fejem és már az arcüregem se fáj annyira. Szeretem a homeópátiát, ha ezt még nem fejtettem ki.
:D
Ildi!
Kész a gyerekdoki...
Még jó, hogy a szakrendelőben értetenk a dolgukhoz!!!
Viszont ez a céklás kép tényleg durva.
:D Tuti horrorfilmbe való.
Gyöngyi!
Elolvastam az oldalt.
És megtudtam, hogy hogy kell orrot szívni a törpénél.
Tök jó lett volna, ha annó léteznek már ilyen kezelések. Ma nem lennék ennyire arcüreges, az tuti. Viszont azt nem értem,h ogy ha ezek annyira jó kezelések, akkor miért nem lehet a síma sztk-ban megcsinálttani??? Miért kell még ezért is plusszban fizetni a szülőnek? (Az a Dévény tornára is vonatkozik, meg minden egyéb olyan dologra, amit nem csinálnak "rendes", nem fizetős orvosi rendelőkben)
Annácska!
Nagyon csini a család a fürdőkádban.
Nagyon cuckik a törpék!
Annamari hogy van? Lába?
Boscó!
Miért ne ünnepelnénk meg, hogy Fanni is fél éves lesz? Biztos írtam valamit, amire reagáltál, de nem emlékszem. Viszont akartam már kérdezni... nem jöttök Pest fele valamikor???? Csinálhatnánk akkorra egy talit. Na?
Vali!
Gratu a csajnak!
Hihetetlen, hogy már ő is 7 hónapos!
Remélem gyomordokihoz nem kell majd vinni a csajt. Max bőrgyógyihoz! Nem tudom, hogy egy gasztróenterológus mit tudna kezdteni egy allergiás kiütéssel... Te mentél már ilyennel oda? Én csak gyomortükrözésre járok hozzá, elég is az nekem.
Csak a jumbó, meg az óriás csomgaos papmersek játszanak vonalkód ügyileg.
Babci!
Ne viccelj már! Lilkó hatosai tökéletesek.
Hanna nagyobb, ennyi. Nem lehet mindenki óriás!
Gratu viszont a hízáshoz!
Ugye most már nem izgulsz a súlya miatt?
Zsu!
Szépek a srácok!
Aranyosak együtt!
A kutyu kérdés ismerős. Nekünk egy westink van. Hannát folyton a hajánál szagolta, de nem tudtam rájönni, miért pont ott. Aztán, amióta Hanna nyúlkál és 2x jól belekapaszkodott a sörényébe, azóta nem megy hozzá karnyújtásnyi közelségre.
Évi!
Remélem ma újra írod az a szupi hozzászólást!!!
Dóri naaaagyon cuki!
Na, majd, ha meggyógyultunk megyünk. De lehet, hogy hétfőn beugrunk 1 percre.
Mamacka!
Jó látni.
Örülök, hogy rendeződött a lakás kérdés! Kitartást a felújításhoz!!!
Sajna kajcsi kihagyáshoz nem értek. Hátha a többieknek lesz valami jó ötletük!
Era!
Miért vágtátok le Martin haját? Olyan kis cukipofa volt vele. Nem mintha sérósan nem lenne jó.
Kistesóprojektel hogy álltok?
Naaagyon ügyin ül a pasi!
Attól még nem fogja kihagyni a mászást, hogy csücsül.
:D Meg állni akar.
(Legalábbis elméletileg)
Megyek csajozok egyet.