Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Nagyon, nagyon köszönön a drukkokat!!!!! :)
A mai éjszakánk nagyon jó volt, nagyon jól aludtam, de a tegnapi ez nem volt jó, kb. fél 5-től fent voltam és nem tudtam aludni, sőt még fejzugásom is volt, csak tudnám mitől :?

Vannak aprócska fájásaim, de semmi komoly.....

Zsóka, apa csinált most friss képet, de még mindig kávézóból nyomom a netet :( így nem is hoztam be, de ha jövök legközeleb elhozom.
A doki és a szülésznő szerint a Baba olyan 3,5 kg körül van már most, kiváncsi vagyok :)

Lányok, ha túlhordás van akkor gyakrabban kell menni ctg-re?
Holnap megyek újra, és képzeljétek már olyan jól meg tudjuk beszélni a Babával, hogy nagyokat mozogjon, olyan büszkev vagyok rá!!!!!!!!!! :lol:

Zsófi, igen emlékszem, köszönöm!!!!
Mindenkinek nagyon, de nagyon köszönöm a drukkokat, annyira jól esik :lol:

Kata, Melba, hogy vagytok?

Puszi
Mangó
mangó
 
 


Hát Übi azért állok ilyen jól mert van egy nővérem, aki a hétvégére felutazott hozzánk és segített jobban mondva megcsinálta mert én csak álltam agyerek szoba közepén a sok ruha között, hogy most mit meg hogyan csináljam meg ilyenek ő meg tök gyorsan szétválogatta a ruhákat betette mosni, és ahogy szárad úgy vasalta, aztán a szekrénybe is bepakolt miután a sógorom bepolcozta a szekrényt mert én csak álltam, hogy akkor most hogyan pakoljam be úgyhogy így sikerült aztán persze még vásárolni is eljött velünk és tök rutinosan mosta mit vegyünk illetve ő összeválogatta mi meg kifizettük. Szóval így sikerült.
Neki már van két gyereke úgyhogy mindent tud.....
De ő olyan hogyha tehetné akkor inkább megszülne helyettem csak hogy nekem ne fájon meg nekem jó legyen meg ilyenek...

Ma nagyon fáj a fejem foglalm sincs miért ? Mondjuk az előbb jó felhúztam magam lehet hogy attól
na sziasztok

Kép
kki
 
 


Sziasztok!
Mangó, ezek szerint még 2in1 :lol: .
Szép nagy mannócska lakik a pocidban, kíváncsi leszek, mekkora lesz pontosan. Már csak 3 nap??? júúúúúúúúj de izgi! Nagyon drukkolok ám nektek!!!!!
Ha túllépted a kiírt időpontot, kétnaponta kell menni ctg-re (legalábbis nekem úgy kellett). Nagyon várom a képeket!!! :wink:

Kki, de jó, hogy ilyen szuper segítséged van! És Te is elkezdheted lassan a visszaszámlálást. :wink:
Én is nagyon fejfájós voltam mindkét várandóságom alatt és sajnos a mai napig sokszor fáj a fejem :? , de ez legyen a legkevesebb, két angyal kárpótol ezért :D .

Übi, most nézem, Nektek sincs már sok hátra!!
Nem jött át a fotó, próbáld meg légyszi mégegyszer!!!!

Melba, hogy vagytok? Kérünk friss fotót Dominikról!!!!!

KATA??????? Mi van veletek? Már nagyon hiányoztok!!!

puszi,Zsóka

KépKép
logi
 
 

 
 

Mangó, túlhordásnál nálam is 2 naponta kellett mennem.
Nagyon izgi, hogy már így bennevagytok a finishbe!!!! :D Tök jó, hogy a szülésznőd is mondta a baba súlyát! Akkor ezek szerint te nem a fsz-re (ahol az afp vérvétel is van) jársz ctg-re. (ha választott szülésznőd van, akkor hozzá jársz fel az 1. emre ctg-re??? még nem is hallottam ilyenről. Hogy változik minden...) :oops: :roll: :wink:


Iza, tök ügyik vagytok! :D Olyan jó, ha van segítség. :P Most is, amikor tök rutintalan vagy a kelengye összerakásában, meg utána is, az első napokban, hetekben. (én a babás barátainkat hívogattam állandóan, szegények már biztos az idegeikre mehettem. :oops: :roll: De mint kiderült, csak az én gyerköcőm volt ennyire hasfájós..., de a tapasztalatok, tanácsok áradatából kimazsoláztam a "ránk illőt" és utána már könnyebb volt! :wink: )

KATA!!!MI újság veletek: Lizus+Anyuka???? :roll: :shock: Remélem, minden okés, csak most még az első napok izgalmait, fáradalmait (esetleg rokonáradat.. :oops: :roll: ) élitek át. :?:

MELBA! Már jobban van a popsid??? Várjuk ám a képeket, meg a beszámolót Doma babáról is! :D

KATA+MELBA , bár már Anyucik vagytok, és oda kellene ezt írnom, de már itt teszem meg! Sok sok finom tejcsit, pihizés, és várunk titeket vissza! HIÁNYOZTOK, mint ahogyan Zsóka is írta!

POCAKOSOK! :D kitartás, tudom, ilyenkor már saját magunkból is elegünk van, én már annyira sajnáltam a környezetemet (mert néha egy hisztis p... voltam. Szegény férjem!! +családtagok!) Szóval, már nem tudod, mi a jobb, ha állsz, ha ülsz, ha fekszel, alszol :oops: :cry: ...., ismerős! De már nincs sok vissza, és kárpotolva lesztek egy-egy gyönyörűséggel!!!!! :mrgreen:
mazsolák
 
 


TIMI, ZSÓFI???? Hol vagytok? Remélem, minden okés a két lurkóval!+az Anyucival! Timcsi Neked (v. Nektek meg) jobbulást is!!!! :D

Morzsa, Orsi, Klári, Mircike ...többi Pocakos, és Anyuci (tudom, ezt se ide kéne írnom, de most nincs időm "átugrani", aki meg benéz, gondolom mindkét helyre benéz... :roll: :oops: 8) veletek mi újság????? :D
mazsolák
 
 


ja meg ami lemaradt, de már annyiszor szerettem volna:
TIMCSI BALÁNAK SOK BOLDOGSÁGOT A 1+1/2 ÉVHEZ!!!!!!!!!!!
(Bocsi, hogy így megkésve.... :roll: :oops: . Majd meglátod, hogy ez már egy "mérföldkő", sztem innen könnyebb. Jönnek, lesznek továbbra is problémák, de már más jellegűek. Meg most már annyi mindent tudnak, ha valami bajuk, gondjuk van, már kommunikálnak, és ez annyira megkönnyíti az egész helyzetet. Mint amikor csak sír, és sír, szakadatlanul, te meg ott állsz tök tanácstalanul.. :roll: :oops: :cry: .)

Na most már húzok én is pakolni+háztartás... :| :?
mazsolák
 
 


Sziasztok!
Továbbra is inkább csak feküdni tudok, de néha-néha már átfutom a topikot. :wink: Katának és Lizának nagyon szorítok a jó eredményekért!
Mangó, Nektek is hajrá!!! Sokat gondolok Rátok is!
Mindenkinek köszi a sok drukkot és gratulációt, bár az alapos átolvasás még hiányzik. :roll: :oops: Nagyon aranyosak vagytok!!!
Szüléstörit írok, amint tudok csücsülni. Most már elhiszem, hogy valaha rendbe jövök. :wink: Doma nyakán volt a köldökzsinór, esett a szívhangja, végül vákummal kirobbantották belőlem... Részletesen majd később. Egy kissé megviselődtem...
De megérte!!!
Friss Doma képek a köv. jelentkezésemig:
members.chello.hu/drnagy.attilatibor
Állandó frissítés alatt.
Remélem, hamarosan újra aktív tag leszek!
Puszi Nektek: Melba

KépKép
melba
 
 


Sziasztok!

Melba
Örülök, hogy végre jelentkeztél! :D Sok puszi Domának is!!!

Kki
Jó neked, hogy ilyen kedves a nővéred! Sokunknak kéne egy ilyen tesó!
Nekem két bátyám van, de nem mondhatnám, hogy jó a viszonyunk! Na de sebaj! Vannak akiknek sokkal rosszabb!

Logi
Megpróbáltam újra, remélem nagyobb sikerrel!

Pusza mindenkinek, folytatom a munkát!

Kép
übi
 
 


Zsóka - 7. HÓFORDULÓJÁRA SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK A NAGYFIÚNAK!!!! :D


Melba - örülök, hogy jobban vagytok, és hírt adtál magatokról! :D Ahhoz képest, hogy :" Doma nyakán volt a köldökzsinór, esett a szívhangja, végül vákummal kirobbantották belőlem... ", nem is látszott semmi Doma babán! Az első képek alapján olyan nyugodt, békés baba! Meg olyan gyönyörű a kis arca! A többi képet meg majd nézem. :D /bár lehet, h hülyeséget írtam, mert nem is látszik a babákon a vakum, akkor bocsi! Az tudom, hogy mivel nekem nem volt magaztvizem, ezért a burokrepesztés látszott Zsigu buksiján, de 3. napon már semmi sem látszódott.... Na mindegy, bocsi a kitérőért... :oops: :roll: :wink: /
mazsolák
 
 


Sziasztok!
melba, de jó, hogy jelentkeztél! Holnap megnézem Domit, most nem fog menni, mert ha háromfelé szakadnék is kevés lenne belőlem :roll: :lol: .
Egyébként Borka is vákuummal született, elég vacak lett az Apgar értéke is :? , Ő egy kicsit jobban meg volt kínozva, mint Dominik, legalábbis az arca nyúzottabb volt.

Edus, köszi a köszöntést, átadtam Marcinak a nevedben! :wink:

Pocisok, vigyázzatok magatokra és a babókra, mangó, drukkok mennek ezerrel!!!!!!!!!!!!!

szép estét, puszi,Zsóka

Übi, kép ment, remélem sikerül feltenned!

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!
melba, de jó, hogy jelentkeztél! Holnap megnézem Domit, most nem fog menni, mert ha háromfelé szakadnék is kevés lenne belőlem :roll: :lol: .
Egyébként Borka is vákuummal született, elég vacak lett az Apgar értéke is :? , Ő egy kicsit jobban meg volt kínozva, mint Dominik, legalábbis az arca nyúzottabb volt.

Edus, köszi a köszöntést, átadtam Marcinak a nevedben! :wink:

Pocisok, vigyázzatok magatokra és a babókra, mangó, drukkok mennek ezerrel!!!!!!!!!!!!!

szép estét, puszi,Zsóka

Übi, kép ment, remélem sikerül feltenned!

KépKép
logi
 
 


Na, most dupláztam... bocsi :oops:

KépKép
logi
 
 


KATAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!?????????? :roll: :shock:

KépKép
logi
 
 


MELBA MEGCSODÁLTALAK TITEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Annyira szépek vagytok! Minden kép klassz, illetve az alanyok rajta!!!!!!!!!!!! :D A kedvenceim:
-Pár órával a nagy hercehurca után
-Az első napok
-Anyucis pillanatok: 1-2, 6,7,8,9 képek
-Domás képek: 2,3,
-Apuci karjában: 3,4,5,6 képek

(Tesóddal hasonlítotok egymásra. :P Ez nem azt jelenti, h a többi nem jó! Sőt! Nagyon tutik, csak én mazsoláztam, ezek az én kedvenceim!) :mrgreen: )

Zsóka, ismerős :twisted: a helyzet. Néha ha klonóztatám magam sem lenne elég a pasiknak!/néha csak azt veszem észre, jé nem is ettem, jé nem is voltam pisilni, pedig már 2 órája terveztem..., és a többi! :roll: :shock: :?
mazsolák
 
 


Melba megnéztem a képeket és tündéri aranyos kismanótok van!!! nekem az alvós képek közül is azok a kedvenceim amikor olyan édesen picire összehúzza magát!!
tisztára meghatódtam tőlük- nekem még ugye friss az élmény- amikor samu ilyen picike volt!!
élvezd ki minden pillanatát, mert olyan hipp-hopp nőnek és már nem ilyen ki cuki gombóckák!!!
NAGYON NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK MÉGEGYSZER!!! CSODASZÉP KISFIÚ!!!


KATA INFÓT KÉRÜNK !!!!!!!!!!!!!!!!! IZGULUNK MEG MINDEN!!!

MANGÓ DDDRRRRRRRRRRUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!
kerekpocak
 
 


persze utána is cukik csak nem ilyen picik :)
kerekpocak
 
 


ja melba ha lesz időd csinálj Domának mérőszalagot :)
kerekpocak
 
 


Sziasztok Lányok!

Tényleg elvonási tüneteim vannak :)
Zsóka, de a képet még nem hoztam :(

Szóval ma voltam ctg-n, egyenlőre semmi, Benedek gyönyörűen mocorgott, a doki megvizsgált, de még semmi. Azért vasárnap megyek újra.

Edus, igen az első emeletre járok ctg-re, teljesen más és kellemes is! Annamária nagyon aranyos, örülök neki, hogy megsimertem!

Képzeljtétek beindult nálunk is a "na még nem szültél meg" kérdés, borzasztó..... :(
amúgy is nehéz minden, ahogy Edus is írta, se ülni, se feküdni, se állni, hát még a kérdések.... na sebaj!!!!

Egy picit lemaradtam a sok-sok baba szülinapjával és hófordulójával, most így egyben szeretném behozni, Előre is bocsánat!!! Minden Babának és anyukának minden jót és szépet kívánok!

Melba, megnéztem a képeket, tündéri a pici Doma. Képzeld szinte minden alkalommal látom a Molnár dokit és mindig eszembe jutsz :) Meg nagyon várom én is a szüléstörténetedet.

Kata, Te is nagyon hiányzol!!!!! Hol vagytok? hogy vagytok?
Morzsa, mi van Veletek?

Übi, Kki, kitartás!!! Hamarosan a mi kezünkben is ott lesz az a gyönyörű és egészséges Baba, akire annyira várunk!!!

Újra és újra köszönöm a drukkokat! Nem is gondoltam, hogy ez ennyire jól fog esni így az utolsó napokban :)
Zsófi, Zsóka, Timi, Edus, Melba Übi, Kki, Alon!!!! szóval mindenkinek köszönöm!!!!

Puszi!!!
Mangó
mangó
 
 


Iza, válaszoltam, csak nem tudom, hogy elment-e...... :(
kérlek szólj, ha nem.....

puszi
Mangó
mangó
 
 


Mangó gondolunk rád sokat!!! ne izgulj minden rendben lesz! van már megbízottad aki értesít minket majd? ez elég nagy önzés tőlem, h már most ezzel zaklatlak, de hát nagyon várjuk az infókat!!!!!
- össze vagy már teljesen pakolva?
- izgulsz?
- apa hogy van?
- bent lesz a szülésen?


KATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LIZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk...

HAJRÁ BENEDEK!!!

Melba!
De jó, hogy jelentkeztél :)
Doma gyönyörű baba! Nagyon jók a képek! Anyumnak és az Anyósomnak is mutattalak titeket, s mindenki el volt hülve, hogy Doma olyan mintha nem is gyötörte volna meg a szülés. Mintha már legalább 2-3 hetes lenne a friss képeken is. Olyan nyugalom árad belőle.
További javulgatást neked! Már nagyon várom a szüléstörténetet, bár így elsőre nem hangzik jól ez a vákuum dolog.:( Én ettől anno jobban véltem, mint az eda-tól meg a császártól (még mindig, ha a késöbbi szülésemre gondolok).

KATA(tesók)!
Ugye nincs baj?! Nyugtass(atok) meg minket!

Puszi mindenkinek: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Melba, de jó, h. jelentkeztél !! Doma gyönyörű, kiegyensúlyozott, kisimult, formás csodaszép baba ! tényleg, mintha nem is párhetes lenne a fotókon ! tündéri család vagytok !
a kis sárga polártakarót jó volt látni az első 2 képen.. kis nosztalgia, mert mi is ezt kaptuk anno.

Mangó, hajrá !!
olyan aranyos vagy, h. mindig bekukkantasz az internetcaféból ! :D

Kata, mi van veletek ???????

Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Sziasztok Kedves Topik-társaim ! :wink:

MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNJÜK A DRUKKOKAT, ÉRDEKLŐDÉST, VELÜNK IZGULÁST!!! Tuti sokat segített, mert csaszi előtt is fura módon nyugodt voltam miközben vártam a soromra infúzióval a kezemben :D

Nagyon röviden próbálok összefoglalni:

Szerdán (10.18) dléután jöhettünk el, az intenzívről nem rakták ki Lizát előtte, de vasárnaptól bejárhattam szoptatni..... szóval csütörtök reggeltől nem foghattam őt meg csak vasárnap este először .......
:cry: :cry: :cry:
az a néhány nap a POKOL volt, iszonyatos rossz.... semmi baja nem volt, csak nagyon óvatosak voltak és amíg az MR vizsg. eredmény nem érkezett meg, nem mertek semmit engedni... (ez amúgy hétfőn du. jött meg)

MR: vannak szerkezeti eltérések, de semmit nem tudnak mondani bővebbet... jelenleg teljesen 100%osan egészséges a "csöppség" :) aki mint láttátok szép nagyra nőtt bent, mi lett volna ha még kivárja a 2 hetet ami járt volna ???
ő volt a NIC óriásbébije... képzelhetitek, volt ott 60 dkg-os koraszülött baba is, de nem néztem sosem körbe amikor bementem Lizihez, csak őrá figyeltem mert elég lehangoló az a hely. Ugyanakkor VÉRPROFI csapat van és mindent megtesznek a babákért, szép sikerekkel !!!!!!! Szóval jó hogy ők léteznek !

Itthon: első nap húzós volt a 2 óránkénti evésekkel, ami szerencsére tegnapra 3-4 óránkéntira változott..... szopizik rendesen, csak mindig elalszik 15 perc után - ez a legnagyobb küzdelmünk.... eszik, alszik -- lesz ez még így se :wink: tudom :D

csaszi: SEMMISÉG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de tényleg! (lehet hogy más izgalmak kötötték le a figyelmem?? nem tudom..)
spinális érzéstelenítés szintúgy, tényleg nem érezni semmit csak a lidokain injekciót előtte, ami = darázscsípés.
csüt. reggel műtöttek, este már kisétáltam a folyosóra az őrzőből. Másnap reggel leséta a kórterembe. Szóval ezzel a részével semmi baj nem volt / nincsen. Sebem is nagyon szépen gyógyul, tényleg nem fáj nem ragozom tovább :) ma már futottam is 5 métert a kutya után aki egy dongót akart megenni épp.....
ami gáz amikor lábamat megláttam az egekben hogy felemelték. én meg úgy érzem hogy lent fekszik az ágyon (spinális érzéstelenítés alatt).......... mintha nem az én testem lett volna, de az én zoknim volt rajta.. :wink:

tejci beindult már a kórházban, fejtem sokat, először csak cseppek de aztán lett több is. Amíg nem szoptathattam Lizát, addig is beadtam és Így csak 1szer vagy 2szer kapott tápszert, a többi anyatejcsi volt :)

na ennyi, nagyon tömören, sajnos tudnék mesélni még erről a helyről.. talán egyszer majd..

Visszaolvasni később fogok ha lesz több időm :) na meg eddig én is aludtam amikor Liza.

Melba mielőbbi gyógyulást,
Mangó sok sikert és drukkok hogy kibújjon a kispasi végre :)

Mindenkinek nagy pusszantás és még majd jövök !


Kép


Kép


Kép


Kép

Kép
lmkata
 
 


NA VÉÉÉÉÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KÖSZÖNJÜK AZ ÉRTESÍTÉST!!!
LIZA GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!

TE KATA SZINTÚGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLUNK ÉLJENÉLJENÉLJENÉLJEN LIZA ÉS KATA!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Szia Kata! :D Kép
Nagyon-nagyon szép Liza, csodálatosan gyönyörűséges kislányotok született, szívből gratulálok mégegyszer!
Sokat gondoltam Rátok, jó, hogy jelentkeztél!!!

Nagyon szép anyuci vagy!!!
Szuper, hogy van elég tejcid és az is jó, hogy Liza ilyen jó étvágyú kiscsaj.
Hát igen, az első napok nem egyszerűke, de lesz ez még jobb is.
Gyere ahogy csak tudsz, már nagyon hiányoztál!!!!
...és majd mesélj, mi volt a kórházban (úgy érzem a soraid alapján,hogy valami nem volt az igazi).

millió pusszancs Nektek, Zsóka

MANGÓ , BENEDEK, HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
logi
 
 


(bocsi a helyesírási hibákért.... de Marcus megint segít :oops: :lol: )

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!

Kedves Kata és Liza és persze Liza papa!

Olyan gyönyörűek vagytok, hogy könnyes lett a szemem is. Már nagyon vártunk Titeket és persze a híreket is. Kedvencem az első kép! :D :D :D (meg a 2., meg a 3. és így tovább)

Sok sok pihit és tejcsit kívánok és sok puszi Nektek

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Kata, de jó, h. jelentkeztél !

Liza nagyon cuki és gyönyörű !!

igen, az eleje jellemzően nem sétagalopp, de aztán már csak könnyebb lesz !

szerintem ha majd egyszer nagyon sokára a második babámat várom és a császárról szeretnék többet megtudni, tuti tőled fogok kérdezni, h. hogy élted meg ;-)

vigyázzatok magatokra, aztán gyere majd többet megint, ha Liza engedi.

puszi
Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


sziasztok lányok

Kata gyönyörű a pici Liza és reméljük, hogy mostmár minden OKÉ lesz, nagyon erős volt végig és erre szerintem nagy szükség van az utolsó pillanatig, már nagyon izgultunk...

Melba : nagyon édes a kis Domi.....

Annyira irigyelleke benneteket.
Mi tegnap voltunk dokinál. 2kg 20 deka a drágám már lefelé van fordulba elvileg most december 3-án szülünk, de majd kiderül. November 6-től járok már CTG -re. Olyan édes volt tök jó lehetett őt látni. persze előszőr a kukiját mutatta, amit a legeleéjn sosem akart most meg egyfolytában az az első hihetetlne......
na megint dolgoznom kell jók legyetek

iza

Kép
kki
 
 


Kata, nagyon szépek vagytok Lizussal!!!!
Hatalmas gratula!!!!
Gyönyörű kislányod van!


Végre megint egy kiscsaj :lol:

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Istenem, de jó Kata,hogy így rendben vagytok!!! :lol: És gyönyörűek vagytok!!! :lol: Nagy-nagy gratula!!! :lol: Szerkezeti eltérések? Az mindenkinél van! Ettől lesz olyan kis különleges és olyan okos kis csaj!!! :lol: Nagyon örülök Nektek!!! :lol:

Mi még mindig csak álló és fekvő üzemmódban. :cry: Nem tudom, mikor jövök már rendbe, de néha nagyon el vagyok keseredve... :cry: Aztán persze pici fiamra nézek és felderül az ég. :wink: Muszáj végre rendbe jönnöm!
Szüléstörit elkezdtem, remélem holnap felteszem. A vonalzónkat is megcsináltam, majd szépítgetem később. Ja és beállítottam, hogy a www-re kattintva bejöjjön Dominikunk weblapja. :lol: Mindig frissíti a párom. :wink:

Nagyon köszönjük a sok-sok dicséretet és gratulációt!!! :oops: Igazán jólesik. :oops: Még mindig nehéz elhinnem, hogy ez a szuszmákoló kis csomag a mellemen belőlemvan. Nem tudom, mikor fogom fel végre, hogy anyuci lettem?! Nektek ez az érzés azonnal megvolt? Csak csodálom őt és oly hihetetlen!

Logi, azért megnyugtató, hogy a vákum után is van élet. És hogy Borka ily gyönyörű és kicsattan az értelemtől és a nyugalomtól! NagyoN aggódtam, hogy kisbabánknak valami baja lehet. Te mennyi idő múlva jöttél rendbe? Nagyon szétszedett a vákum? Nekem azt mondták, dupla akkora a sebem, mint ált. plusz végbélig repedtem plusz volt egy hatalmas vérömlenyem is végbélnél, talán már múlóban...

Nyugi Iza, hamar itt lesz a Ti napotok is! Élvezd ki várandósságod minden percét!

Mangó, nagyon szurkolok Nektek!!! Lehe, hogy már osztódtatok is? :wink:

Bocs, most ennyit bírtam állva. Puszi Mindannyiótoknak!!! És szép hétvégét!!!
Ja még annyit, hogy Doma egy angyal és éjjelente 6+4+4 órát alszik egyben!!! Nagyon azon van, hogy mielőbb meggyógyuljak! :wink:

KépKép
melba
 
 


Ja még annyi, hogy Übi légy szíves, ne légy ennyire kishitű!!! Már hogy lenne bajom Veled?! Nagyon szorítok Nektek is és amint géphez tudok ülni, ígérem írok Neked! Több önbizalmat kérlek!!! :wink: Szupi anyuka leszel, meglátod!!! :wink:

KépKép
melba
 
 


Képzeljétek most még/már?? :oops: van netünk :!: , a nagy kupi tetejéről és a kiájulás széléről csak annyit, hogy:

HATALMAS GRATULA AZ ÚJDONSÜLT LIZUS FEMILIHEZ!!!!!!!!!!!GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK:ANYA+LÁNYA!!!!!!!!!!!! :P Gondolom, a kispapa is nagyon boldog és elégedett, mert minden oka megvan rá! :D
(Szerintem Lizus tiszta Ákos...,a képek alapján 8) )

MELBA! mihamarabbi felépülést! :( Szegény, rendesen megdolgoztál Te is Doma babáért! De ha továbbra is ilyen angyalka lesz, akkor seperc alatt felépülsz! :wink:

Háát igen, nekem kellett 1 hónap - már nem emlékszem annyira tisztán -Zsigunál, mire felfogtam, Anyuka lettem! :oops: :lol:
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Zsókának átküldtem a képet emailben, amit visszaküldött lekicsinyítve (ezt nagyon szépen köszönjük), így megpróbálom feltenni, remélem sikerül!
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 354.74.jpg[/img] Roland 31 hetes

Melba
Remélem hamar meggyógyulsz, és várom a leveled! Remélem a mi babócánk is ilyen rendes lesz az alvás tekintetében!!!

Kata
Lizus gyönyörű! Annyira édes ahogy alszik!

Kerekpocak
Holnap lesz az első napok otthon a tanfolyamon, már nagyon várom! Mondtam is az előadónak múlt héten, hogy nagyon sokat dícsértétek!

Pusza mindenkinek! Megyek, mert most cseréltünk kádat, és a kupi óriási, csak tegnap este nem tudtam feljönni, nem találta az oldalt!

Kép
übi
 
 


A kép nem jött össze! Mit rontottam el?????

Kép Roland

Talán most?
Éljen sikerült! Ő az én szépségem! Tiszta Apja, legalábbis az álát tekintve, és az orrát!

Pusza


Zsóka
Mégegyszer köszönöm a segítséget!!

Kép
übi
 
 


Sziasztok Lányok!

még várjuk a kicsi pasit, holnap újra ctg, megpróbálok majd jelentkezni, ha történés van Apa írni fog Nektek!

Mindenkinek puszi és köszi a drukkokat!

Kata, gyönyörűek vagytok Lizussal!!!!

puszi
Mangó
mangó
 
 


HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MANGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!

ÍRJ H MI VOLT A CTG-N!!
kerekpocak
 
 


sziasztok!

nem is gondoltam volna hogy ma is gép elé tudok jutni picit :wink:

Melba, nagyon édes DomaBaba ! a kórházas képeknél csak csatlakozni tudok a többiekhez hogy egyáltalán nem látszik rajta semmi nyoma a pár órával azelőtti vákumnak...!
Nem semmi ahogy "szétszedte" anyucit :roll: de nagyon rendes tőle hogy így hagy éjjel pihenni !!!!!
Anyai-érzések: sztem is majd jön... én is egyelőre csak nézem Lizát és nagyon szeretem őt természetesen, aggódni is szoktam már dolgokon :roll: de nem érzem azt az áttörő elsöprő vmit még hogy anya lettem...??? olyan hihetetlen nekem is hogy ez a kis gömbőc bennem lakott még nem is olyan rég -- SŐT talán még bennem lakna ha úgy alakul... :roll:

Mangó, a következő a sorban! :wink: remélem minden jól alakul majd veletek! Gondolok rátok!
Azért nem írom hogy minél előbb bújjon ki, mert az az igazság hogy nekem néha úgy hiányzik odabentről Lizu... szóval élvezd ki minden pillanatát, mert ugyanezt tuti nem fogod átélni mégegyszer az életben (a 2. babánál is tök más feeling lesz sztem... ugye több-gyermekes anyucik?? Edus? :wink: )
de persze ilyenkor már tűkön ül az ember lánya.......

Übi, hát a te babócád sem éhezik odabent :wink:
a SOTE I-en szülsz te is vagy csak az uh készült ott??

iza, a ctg alatt már repül az idő, csak azt veszed észre, na megint itt ülök és hallgatom őt, megint egy héttel előlrébb vagyunk :roll: :wink:
a végén lehet hogy a Mikulás hozza ?? :lol:


alon, ok :wink: mesélek ha kell! Most már én is olyan tapsztalt lettem mint Zsófi és Panni és Timi e téren :wink:
de amúgy Ákos (férjem) is azt mondta hogy szuper élmény volt így is neki - persze nem látott semmi durvaságot csak a picúrt amikor kiemelték. Aztán ment vele méricskélni, stbstb

Zsóka, Zsófi, Reni - macifüles sapik na és persze elsősorban a babócák annyira cukik !!!!!!!! Már várom hogy ilyen "hülyeségeket" vehessek Lizának is - ennyit a szónoklatomról meg a türelemről, mi?
:wink: :wink:

Amúgy bevallom kis naiv voltam mert azt hittem azért ez az eleje itthon jobban sétagaloppos :) az első éjszaka eléggé megviselt :oops:
bár egy szavam sem lehet mert tökre 3 óránként kér kajcit Liza..


Zsóka, igen elég gáz volt a kórházi lét, igazából az a 3-4 nap amíg szoptatni sem mehettem be a babámhoz!!
Gondoljatok bele kivették belőlem, megmutatták 3 mp-re, aztán elvitték és csak azért hozták vissza már tisztán megmutatni mert Ákos rájuk szólt hogy el ne merjék addig vinni őt! szóval ekkor még 3 mp - meg nyomtam nagy nehezen egy puszit az orrára....
ezután minden nap 14-kor és 19:15-kor mehettünk be hozzá de többnyire persze alukált a 33 fokos inkubátorban, ahol ha hozzáértem hogy megsimizzem, összerezzent mert a kezem mindig hidegebb volt.......
ja és így is minden szopinál izgulhattam milyen nővérek lesznek ügyeletben, engedik e ... mert itt az intenzíven amúgy egyáltalán nem lehetett volna.. a másik helyre ahol meg 3 óránként be lehetett menni, nem merték kirakni őt...........
az összes (3) szobatársam ment szoptatni 3 óránként, én meg nem :cry:

de aztán hétfőtől jobb volt, szerdán meg jöhettünk is el végre !
És itthon végre valahára úgy istenigazából jól megpuszilgathattam, megölelgethettem a babámat először 6 naposan.. !! :roll:


Edus, látogatók szerencsére elkerültek :) volt aki mondta hogy akkor pénteken jön, én meg mondtam hogy köszönjük, de majd szólok ha lehet már jönni........ :roll:
persze tesók, nagyik és a barátnőm oké, de senki más eddig !! majd decemberben.... ehhez ragaszkodom :wink: :lol:

na látjátok most behoztam a lemaradást - jó sokat írtam :wink:

Panni, köszönjük, remélem tejcsi ügyben lépést tudok tartani a hölgyeménnyel...
:wink:

szerintetek baj ha nem fejek szopi után??? csak fura mert a kórházban ugye egyfolytában fejtem mint a kisangyal hogy meginduljon..... amúgy ezért KÖSZÖNET A SZOBATÁRSAIMNAK mert ők már annyira profin csinálták, hogy kedvet kaptam hozzá én is ...

na megyek mert nyekergés = lassan ébredés van!

pussssssszok!!!!
lmkata
 
 


Szia Kata!
de jó h írtál! én néha fejek néha nem attól függ h milyenem van. van akitől azt hallottam h ha egyszer elkezdtél fejni akkor muszáj folytatni különben begyullad a cicid. nekem nem gyulladt be pedig csomószor nem fejek. ha úgy érzem h nem ürült ki teljesen a mellem akkor fejek, vagy ha szeretném h kicsit több legyen mert mintha csökkenne a mennyiség akkor is. de ha nincs rá szükség akkor nem.

majd még írj arról h milyen volt az ellátás? az orvosod? a nővérek stb. stb.

amúgy tőlem is mindig kérdezgették h na milyen érzés anyának lenni? én meg mondtam h semmi extra. jó. természetes h van samu. olyan mint ha a részem lenne.

szerintem az ösztönös szeretet azonnal megvan. az igazi mély szerelem-szeretet akkor alakul ki lassanként amikor megismered a személyiségét, mozdulatait, gesztusait stb.
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Kata: Liza Baba gyönyörű és te is tényleg nagyon jól nézel ki!!!! Gratulálok!
Nem írtam ide, de nagyon nagyon izgultam értetek én is!

Melba, Dominik is nagyon szép kisfiú és titeket is figyellek távolból. :) Kemény lehetett az a vákum, én nem is tudom elképzelni, hogy az milyen. Farkas nyakán duplán volt a köldökzsinór, de Anikó (a szülésznő) villámgyorsan lekapta róla amikor kibújt. Azt mondták az volt a szerencse, hogy jó hosszú köldökzsinórja volt.

Mangó, szorítok neked is!!!! :)

Csajok gyertek aztán át a másik topikba, mert ott aktívabb vagyok. :) (Sajna mire ott befejezem az írást, addigra mennem kell, ezért ide ritkábban tudok átnézni. )

Most meg lefekszem, mert nagyon fáj a hasam valamiért. :(

Puszi, mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!

Nóri

Kép
nóri8
 
 


Melba, megéztem mégegyszer a képeket és most láttam, hogy ugyanabban a szobában voltatok mint mi. És nekünk is ez a kis kék takarónk volt. :)

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

Übi, tök jó a kép a babóról, nagyon szép arcocskája van, kis pufók angyalka :lol: . (szívesen máskor is:wink: )

Kata, amit leírtál én is átéltem Borkával, tudod, Ő is az intenzíven volt két napig. Nagyon sz@r érzés, hogy nem ölelheted meg amikor csak akarod, sőt még csak nem is láthatod, a szobatársaknak meg háromóránként hozták a babáikat, majd a szívem hasadt meg. Szóval nagyon átéreztem amit írtál.
De a lényeg, hogy mostmár otthon vagytok és minden oké.
Amikor Borcsi született állandóan fejtem szopik után, most meg egyáltalán nem, pedig kaptam egy szupi fejőgépet, de ott porosodik a polcon. Lusta is voltam/vagyok, meg annyi dolgom van mindig.Tényleg más a 2.gyerekkel mint az elsővel, én pl sokkal lazább vagyok.


Melba, még mindig nem sikerült megnéznem Domát, de ma már van ovi, így lesz egy kis időm a pótlásra.
Engem is jól szétszedett a vákum, de nekem megváltás volt, kb egy császárral ért föl. És nagyon féltettem Borit, de szerencsére semmi gond nem volt vele soha. Szóval ne aggódj, csak benned tett kárt a vákum :? :wink: . Bori is úgy kirepült belőlem, hogy a szülésznő alíg bírta elkapni. Tényleg, szinte kirobbantották. Most már tudom milyen, ha magától, saját tempójában születik meg egy manó, sokkal lassabb, van ideje a szöveteknek tágulni. Viszont a vákum egy pillanat alatt kiszívja a babát, így minden reped szakad....
De a végeredmény leírhatatlan!!!! puszi Nektek, és gyere ahogy engedi a fiatalúr!!

MANGÓ DRUKKOK MENNEK EZERREL!!!! HAJRÁ,HAJRÁ,HAJRÁ!!!!!!!!!!
(vagy lehet, hogy már nem is kell izgulni értetek?? :roll: )

na megyek, mert felébredt Kugli(Marcus). :D

KépKép
logi
 
 


Melba,gyönyörű a kisfiatok! Nagyon-nagyon formás baba!! Mégegyszer gratula!

KépKép
logi
 
 


HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MANGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


sziasztok!

köszi a bókokat noch einmal :)

írtam a másikba is hogy ünnepélyesen áthelyezem oda a székhelyem!! 8)

fejés: na igen, napközben még ráveszem magam szopi után, de éjjel !!! na neeeem :) szerencsére most már tud annyit szopizni amennyi kell neki. pedig jól elkényeztették a NIC-en (Neonatális Intenzív Centrum) a cumisüveggel, amiből csak úgy ömlött a kaja !!!!!!

Mangó, talán már a szülőszobán??
:lol:

kórház: sztem szuper! legalábbis ahol én voltam (nem a gyerekágyas rész - mert ugye itt nem voltak velünk a babák) teljesen kulturált, szép felújított, kedves nővérek...
ami szuper: látogatók nem jöhetnek be a szobába !!!!!
a folyosón van egy rakás pad, meg vannak asztalok székekkel, ott le lehet ülni.

a csaszi után az őrzőben is mákunk volt, mert csak 3-an voltunk épp, tök családias légkör volt :) aztán éjjel hoztak még 2 delikvenst, reggel meg pateroltak ki minket mert a 3 program csaszin kívül befigyelt még 2-3 terven kívüli is és már nem volt ágy :roll: :?
aki jött oda reggeles nővér, na az egy idegroncs volt, nemtom mi lett volna ha ő van akkor amikor én feküdtem ott.. bizti nem épülök így hipphopp fel :roll:

a gyerekágyas részre egyszer lementem a baba-mama csomagért :? és az azért nyomasztóbb.... lent is van a fszt-en, nincs olyan fény mint az I. emeleten ahol én voltam... meg szűk a folyosó is... szóval így ránézésre nem annyira szimpi hely.
de itt se mehetnek be a szobába látogatók, és azt a 3 napot csak kibírja az ember... :roll: mondjuk a nővérekről uazt hallani hogy van kedves meg nem olyan kedves és ha kérdezel azért többnyire segítenek...
de ez a "kedves meg nem olyan kedves" dolog mindenhol érvényes sztem, nem kórház függő..
a nicen is volt aki tünemény volt velem és akadt horrorisztikus boszorkány is !! aki úgy kicsinált hogy 2 óra alatt bucira bőgtem a szemeim!!!!!! :x

na megyek pihizni, mingyá kaja-time van :))

már nem olyan laza az élet mint régen !! :wink: :lol:

pussssszok!
lmkata
 
 


ja nehogy megzavarjon vkit, a kórház amiről írtam a sote I...
lmkata
 
 


Melba, Logi, ez a vákum dolog elég rémesnek hangzik... brrrr... :cry:

Melba, nekem is nagyon lassan gyógyult a gátsebem, 2 hét után vissza is mentünk az orvoshoz, mert még mindig nem tudtam ülni, és menni is maga volt a borzalom. akkor azt javasolta a doki, h. naponta többször mossam le, és utána borogassam kamillával. azt mondta, úgy is lehet, h. ráülök egy nagy kamillás vattacsomóra. (ez egy kicsit az ülésproblémák miatt nehézkes volt, de nagyon jól esett a meleg borogatás !!)
szerintem próbáld ki - nekem segített, a kamillázás után szinte napok alatt gyógyult a sebem !


Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


bioptron lámpa??? már ha van a közelben valakinek....
én is lámpázom (kölcsönkértem) a sebem, bár anélkül is elég szép szerencsére de ez a lámpa tényleg hatásos tud ilyen helyzetekben lenni...
lmkata
 
 


Sziasztok Lányok!

Még itt vagyok, azaz Benedek még nagyon jól érzi magát odabent :lol:

Tegnap a CTG-n nagyokat produkált a tanulószülésznő aki szintén ott volt meg is dicsérte, sőt egy "ez igen"nel is véleményezte.

Viszont a doki szerint teljesen zárt vagyok még, a Baba még fent van.
Holnap újra ctg, azt gondolom, hogy ő tudja, hogy mikor szeretne megérkezni.

De megmondom őszíntén már nagyon de nagyon kiváncsiak vagyunk meg izgatottak is.

hát most ennyi.........
puszi és megint csak köszönjük a drukkokat :)
Mangó
mangó
 
 


ezek a fiúk..... :roll: túl jól érzik odabent az anyu pocijában magukat!!! :lol:
lmkata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?