sziasztok!
nem is gondoltam volna hogy ma is gép elé tudok jutni picit
Melba, nagyon édes DomaBaba ! a kórházas képeknél csak csatlakozni tudok a többiekhez hogy egyáltalán nem látszik rajta semmi nyoma a pár órával azelőtti vákumnak...!
Nem semmi ahogy "szétszedte" anyucit
de nagyon rendes tőle hogy így hagy éjjel pihenni !!!!!
Anyai-érzések: sztem is majd jön... én is egyelőre csak nézem Lizát és nagyon szeretem őt természetesen, aggódni is szoktam már dolgokon
de nem érzem azt az áttörő elsöprő vmit még hogy anya lettem...??? olyan hihetetlen nekem is hogy ez a kis gömbőc bennem lakott még nem is olyan rég -- SŐT talán még bennem lakna ha úgy alakul...
Mangó, a következő a sorban!
remélem minden jól alakul majd veletek! Gondolok rátok!
Azért nem írom hogy minél előbb bújjon ki, mert az az igazság hogy nekem néha úgy hiányzik odabentről Lizu... szóval élvezd ki minden pillanatát, mert ugyanezt tuti nem fogod átélni mégegyszer az életben (a 2. babánál is tök más feeling lesz sztem... ugye több-gyermekes anyucik?? Edus?
)
de persze ilyenkor már tűkön ül az ember lánya.......
Übi, hát a te babócád sem éhezik odabent
a SOTE I-en szülsz te is vagy csak az uh készült ott??
iza, a ctg alatt már repül az idő, csak azt veszed észre, na megint itt ülök és hallgatom őt, megint egy héttel előlrébb vagyunk
a végén lehet hogy a Mikulás hozza ??
alon, ok
mesélek ha kell! Most már én is olyan tapsztalt lettem mint Zsófi és Panni és Timi e téren
de amúgy Ákos (férjem) is azt mondta hogy szuper élmény volt így is neki - persze nem látott semmi durvaságot csak a picúrt amikor kiemelték. Aztán ment vele méricskélni, stbstb
Zsóka, Zsófi, Reni - macifüles sapik na és persze elsősorban a babócák annyira cukik !!!!!!!! Már várom hogy ilyen "hülyeségeket" vehessek Lizának is - ennyit a szónoklatomról meg a türelemről, mi?
Amúgy bevallom kis naiv voltam mert azt hittem azért ez az eleje itthon jobban sétagaloppos
az első éjszaka eléggé megviselt
bár egy szavam sem lehet mert tökre 3 óránként kér kajcit Liza..
Zsóka, igen elég gáz volt a kórházi lét, igazából az a 3-4 nap amíg szoptatni sem mehettem be a babámhoz!!
Gondoljatok bele kivették belőlem, megmutatták 3 mp-re, aztán elvitték és csak azért hozták vissza már tisztán megmutatni mert Ákos rájuk szólt hogy el ne merjék addig vinni őt! szóval ekkor még 3 mp - meg nyomtam nagy nehezen egy puszit az orrára....
ezután minden nap 14-kor és 19:15-kor mehettünk be hozzá de többnyire persze alukált a 33 fokos inkubátorban, ahol ha hozzáértem hogy megsimizzem, összerezzent mert a kezem mindig hidegebb volt.......
ja és így is minden szopinál izgulhattam milyen nővérek lesznek ügyeletben, engedik e ... mert itt az intenzíven amúgy egyáltalán nem lehetett volna.. a másik helyre ahol meg 3 óránként be lehetett menni, nem merték kirakni őt...........
az összes (3) szobatársam ment szoptatni 3 óránként, én meg nem
de aztán hétfőtől jobb volt, szerdán meg jöhettünk is el végre !
És itthon végre valahára úgy istenigazából jól megpuszilgathattam, megölelgethettem a babámat először 6 naposan.. !!
Edus, látogatók szerencsére elkerültek
volt aki mondta hogy akkor pénteken jön, én meg mondtam hogy köszönjük, de majd szólok ha lehet már jönni........
persze tesók, nagyik és a barátnőm oké, de senki más eddig !! majd decemberben.... ehhez ragaszkodom
na látjátok most behoztam a lemaradást - jó sokat írtam
Panni, köszönjük, remélem tejcsi ügyben lépést tudok tartani a hölgyeménnyel...
szerintetek baj ha nem fejek szopi után??? csak fura mert a kórházban ugye egyfolytában fejtem mint a kisangyal hogy meginduljon..... amúgy ezért KÖSZÖNET A SZOBATÁRSAIMNAK mert ők már annyira profin csinálták, hogy kedvet kaptam hozzá én is ...
na megyek mert nyekergés = lassan ébredés van!
pussssssszok!!!!