Sziasztok Lányok!
Már elég régen jelentkeztem (mármint magamhoz képest), mert elkezdtünk pakolászni a hétvégén, és azzal aztán el tud menni az idő, sőt az energiám is. Őrület, hogy mennyi kacatot össze tud gyüjteni az ember. 9 éve lakom a lakásomban, és annyi fölösleges dolgot felhalmoztam, hogy a férjem a végén már csak nevetett, hogy milyen mániákus gyüjtögető vagyok. Pedig én eddig nem is tartottam annak magamat, de be kellett látnom, hogy ennyi hülyeséget csak egy mániákus gyüjtögető halmoz fel. Gyorsan el is kezdtem szortírozni, és 6 nylonzsák szemétbe való felhalmozott "értéket" vitt le a férjem a kukába. Ja, és a lakásnak kb 20%-át pakoltud eddig be. A Vöröskereszt is kap majd jócskán ruhákat.
Most hirtelen nem tudok visszaolvasni, mert itt bent is van bőven tennivaló. Felületesen átfutottam az üziket, így nem tudok reagálni minden írásra. Ezért előre bocsánatot kérek.
Brill!
Hát muszáj veled kezdenem. Most aztán irígykedhetek én rád
De nem teszem, hiszen annyira boldog vagyok, hogy "találkozhattál" drága Minibrillel. A fótók pedig egyszerűen tökéletesek. Annyira cuki kisbabád van, és én olyan boldog vagyok, hogy minden rendben. Gondolom, azért te is megnyugodtál VALAMENNYIRE, mert teljesen nem lehet. Hogy vagy mostanában fizikailag? Tünetek még vannak? Az érzékenység engem nem ért utól. Inkább az ingerlékenység jellemző rám. A férjemtől "kaptam" is ezért, azt mondta, hogy néha goromba vagyok. Hát ez igazán nem szép tőlem, úgyhogy el is határoztam, hogy ezen változtatni fogok. Pedig ő annyira cuki, mindig a kedvemben jár, puszilgatja a pocimat, beszél Manócskához, besegít mindenbe. Nem a gorombaságot érdemelné tőlem.
Legközelebb mikor mész dokihoz? Bejelentkeztél már egyéb vizsgálatokra?
Végre Marshall is megkapta méltó szülinapi ajándékát.
Bár nem vagyok annyira Schumi rajongó, mint te, nagyon sajnáltam őt vasárnap. Mindenek ellenére óriásit alakított. Végül is szépen búcsúzott.
Anikó!
Bár nekem már mesélted a történetet a kisfiad beavatásáról, de így leírva még meghatóbb. Te hogy vagy? Pocid már szépen növöget? Az enyém is el kezdett, bár inkább estére látszik jobban.
Gap vagy esetleg Carter's-ről lenne szó? Én imádom az amcsi baby cuccokat, mert szuper minőségüek. Én is onnan akarom majd beszerezni, de még nem merek rendelni. Kicsit várok még.
Tina!
???????????? Jelentkezz!!!
Jucmuc!
Sajnálom a mensit. Hogy az ördög vinné el jó messzire!!!
Bogárka!
A te mensidnek viszont nagyon örülök. Drukkolok a mai vizsgálathoz. Az UH vizsgálatok nem ártanak a szervezetednek, emiatt ne félj. Még az sem igazolt, hogy a babának árt a sok UH.
Csibe!
Isten hozott (vitt) haza!!! Nagyon várom a szüléstörténetet. Minden szülés egyedi. Ja, és jobbulást, mielőbbi ülni-tudást!!
Niki!
Már csak néhány nap, és veletek lesz Buborék. Már meg sem tudom a lyukakat számolni az oldalamon, annyira kíváncsi vagyok, hogy rózsaszínben vagy kékben fogod látni a világot. Kitartást, és addig is sok egészséget. Reméljük, hamarosan bevezetik a netet.
Nárcisz!
??????? Te hogy bírod? Vigyázz nagyon magadra és a csajócákra.
Juca!
Már nagyon várom azt a fényképet. Végül a rózsaszínű rucusra esett a választás? El is tudom képzelni, hogy még a menyasszonynál is szebb volt Kinga. Ha megjöttek a cuccok az e-bay-től, mindenképpen várok egy véleményt. Nagybátyám sokat rendel (igaz, elektrónikai cikkeket), de eddig még sosem volt velük gondja.
Évi!
Pipi nagyon szép kislány, és hogy már milyen ügyi! Úgy látom, a játszószőnyegek (vagy játszószőnyegnek használt színes takarók) nagyon bejönnek a kicsiknek. Fülelek, lesek, hogy minél több infót begyüjthessek.
Annácska!
Köszönöm szépen Manócska dícséretét. Petikéről régen kaptunk képet. Lehetne esetleg pár friss képet felrakni?
GraceyMoni!
Végre előkerültél. Akkor ezek szerint ráléptetek a tettek mezejére. Nagyon drukkolok, hogy elsőre sikerüljön. Én nem leszek kíméletes mint a lányok a cigivel kapcsolatban. Nagyon-nagyon rosszat teszel azzal, hogy dohányzol, az esélyeidet is nagy mértékben csökkented vele, és ha már kifizetsz egy rakat pénzt, kiteszitek magatokat a lombikkal járó kemény vizsgálatoknak, beavatkozásoknak, akkor jó lenne, ha a tőled maximálisan telhetőt megtennéd, és ez azzal jár, hogy erőt veszel magadon, és nem nyúlsz olyan dolgokhoz, amik károsan hatnak rád, és aztán később a babára.
Bea!
Nem vagy gyenge s..r! Ne várd el magadtól ugyanazt a teljesítményt, mint 10 hetesen. 32 hetesen ez természetes, hogy kevesebb az energiád. Lényeg, hogy meggyógyultál. Vigyázz magadra, mert nagyon sokan influenzásak. Kerüld a nagy tömeget.
Kacsa!
Hogy van a fejfájásod?
Pupy!
Hogy vagy drága? Látom, régen jártál erre. Gyere!
Junko!
Érthető, hogy fejtörést okoz, hogy hogyan lehetne lassítani. Ha az embernek van egy beállt ritmusa, azon nagyon nehéz lazítani, főleg, ha el is várják az embertől, hogy minden nap teljesítsen. Én nagyon bízom benne, hogy egy babóval megoldódik a helyzet, és átrendeződik a férjedben is a fontossági sorrend, ami majd megoldja ezt a stressz kérdést. Mikor kezditek a szurikat? Vagy előbb még csinálnak más vizsgálatokat?
Sz.Heni!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid vannak a Kaálival kapcsolatban. Nem is értem, hiszen ott annyira kedves mindenki. A dokikkal az élen. Szerintem tisztázni kell, hogy te kintről viszel vizsgálati eredményeket, és ahogy Brill is írta, a dossziéba belevezetni, hogy hivatalosan is meglegyen, és lássa a doki, ha a kezébe veszi a dossziétokat. Azért ne keseredj el, mert még lehet ezen változtatni, és a végcél a lényeg, hogy a babót minél előbb a karjaidban tarthasd.
Pankaa!
Ennyire nehéz lenne ma normális TV-t találni? Megáll az eszem!! Egyébként mondta az öcsém, hogy a képcsöves nagy méretű tévékből már minden drága cuccot kihagynak, és ennek az az oka, hogy ha beletennék a drága alkatrészeket, akkor ugyanannyiba kerülne, mint az LCD tévék, és úgy meg senki nem venné meg. Ez talán lehet egy magyarázat, ha képcsöves tévét vettetek.
Sosi!
Lehet érted izgulni?
Na és érted Szisz??
Szép hosszúra sikerült az üzim.
Puszó!