Új privát üzeneted érkezett!

Az ígért képek:

Kép Kép

Kép Kép

Várjuk a sajnálatokat.

Egy kis magyarázat a "gyümölcstányérhoz", amit Éva választott:
nos az vanilia és banán fagyi, rajta banán szeletek, körben alma és kókuszdió szeletek, pár szem rafaello, mindez nyakonöntve kókuszlikőrrel. - Csak azért írtam le, mert fotón nem olyan látványos.

Antivagyok.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Halihó!

Jó nagyot sétáltunk ma a friss levegőn, kb 3 órát, szóval szépen elfáradtunk. Sajnos vasárnap itt nincs nyitva egy üzlet sem, így a vásárlást hanyagolnunk kellett. :lol: Több mondanivalóm nincs is, mert úgy látom a férjecském már mindenről beszámolt. Látom otthon is szép idő van, mert senki nincs a Bnet előtt, ebben a jó időben fantasztikus sétálni.

Eszti természetesen, ha látok ilyen ajakbalzsamot akkor veszek. Már csak az lenne a kérdésem, hogy van belőle több fajta is, azért hívtad fel ennyire a figyelmem, mert akkor kérek nagyobb képet, nehogy másmilyet vigyek.
A DM-s pelenkával már így is megjártam. Otthonról ismerem, gondoltam itt is ugyanolyan. Nem néztük rajta a NEU feliratot, csak az tűnt fel, hogy több a minta rajta, aztán láttam, hogy gumirozás sincs hátul, kicsit nagyobb, a tépőzárja meg rugalmas. Szóval teljesen más, de persze a célnak ugyanúgy megfelel.

Képzeljétek Petra a DM-ben kapott ingyen egy kulacsot, szívószállal lehet belőle inni, nagyon aranyos és praktikus. Gondoltam kipróbálom, tud-e belőle inni. Sajnos nem, csak harapdálta a szívószálat, amiből sikerült is lecsípnie egy kis darabot. :evil:

Ebben a nagy mászásban Petra már szerzett két kék foltott az arcára. Mindig fel akar állni a széknél és előrebillen a feje, így lefejeli a széket. Pedig ott voltam mellette, de arra számítottam, hogy hátrafelé esik. Olyan pillanatok alatt szerez meg dolgokat, hogy az csak na. Így esett meg a mai kólás baleset az étteremben, pedig mindent elpakoltam megfelelő távolságra és mégis. :?

Na most megyek, úgyis csak magammal levelezgetek.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, újfent nagyon sajnállak a kemény napokért, tényleg, nehéz lehet (főleg ilyen kelyhekkel).

Nagyon megköszi a Blistexet, persze, hogy nem mindegy, tudod, pasi ez is.... :shock:
Na küldök még egyet, ezen jobbról a legszélső. Asszem az összes többi fajta tekerős, ez a csodabalzsam meg nyomós, az alakja is más, amint látod. Remélem ez nagyobb kép lesz.
Az első képen ő maga van, a másodikon meg a jobb szélső. :wink:

Kép

Kép
Vendég

Szasztok skacok!

Asszem éppen ideje volt (meg a feleségem is eleget unszolt már), hogy saját nevem alatt jelentessem meg épító jellegű hozzászólásaimat.

A közkívánat előtt meghajolva: ratatataaaaaaam! ITT VAGYOK!

Üdv.:

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok

Esztipeszti,

Benyónak boldog hófordulót kívánunk!

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok

Nnnnnna. Csak sikerült kiimádkozni, hogy bejöjjön a babanet...

Vuka,
asszem én vagyok itt a rangidős, felszólítalak, hogy azonnal hagyjál fel a németországi beszámolókkal, a képek közlésével méginkább, mert izgatásért elvitetlek!!!!!!!
Hogy tehetted ezt velünk:
Kép

Különösen amiatt sajnállak most, vagyis Petrát, mert annyira sz@r volt a fagyi (mit fagyi, fagyihegy!!!!), hogy a sapija megkötöjét volt kénytelen megenni.

Sasha,
holnap du. játszó????
Írd meg a számod. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Anti, (ugye nem baj, ha a vagyokot elhagyom?) :)
üdv itt, remélem Te is inkább a Mancsbá féle sokatírokababanetre hagyományokat követed, ellentétben a Livim apujával, aki félévente felbukkan feltenni egy pár képet, asztkész...

Emlékeztek a Teletubby mesére?
Kép

Voltunk Dédimamánál (ugye milyen jól tartja magát? :D )
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Benyónak írtam az iwiw-re, de akkor itt is, hátha azt nem nézitek mostanság: boldog 8. hófordulót a legédesebb lábacskák tulajdonosának!!!!

Cool,
vihetem Nokinak az Ikejába a múltkori cuccokat? Igaz, Vuka már egy kicsit megdézsmálta, milyen jól is tette, így, hogy nem kaptak Petrára egy normális göncöt N.o.-ban! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, úgy látszik nálatok családi hagyomány a nemannyinakvalókinézés mintamennyivagyok :) :P :D :wink: Hány éves a dédmama?? De azért gondolom, Livinek dédmama nem neked??
Teletubbi :D :D

Vuka nem tudom, hogy merészeltétek azt a fagylaltkelyhes képet feltenni :wink: ??????????????? Merénylet!!
jumam

Tőlünk is Boldog hófordulót Benyóka!!!
jumam

Livi ezekkel a bölcs nézésekkel, nagyooon ééédes!
jumam

Gabus, hajaj, de még mennyire, hozhatod a ruhákat! Direkt jó, mert erősen rá vagyunk szorulva, Nokinak nincs egy gönce sem, amit fölvehetne. :wink:

Vukához most egy darabig nem szólok.
(haha, elhitted? picinyem :twisted: )

Kép Kép
coolasa

Köszönjük a köszöntést fiúk, lányok!
Gabi, megnéztem az iwiwet, de nem volt rajta üzenet...:(
Anti üdv, írj sokat. :) Feleséged kiheverte már a fagyihalmok elejétésvel tett borzasztó fáradalmakat???? :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

TeletábiminiLivi nagyon édes!!! :)

Tegnap este

Kép Kép Kép
Vendég

Ja, az utolsó képen látjátok, milyen édesen tapsizik??? Merthogy tapsizik, és ha mondom neki, hogy tapsi-tapsi, akkor bizony tapsi-tapsi. :) :)
Vendég

Eszti, Gabus az üzenőfalra írt neked a wiwen ....

Kép Kép
coolasa

Jumam,
igen, természetesen Livinek Dédimama. 83.

Eszti,
milyen ügyes Benyó! L 10 hónapos volt, mikor tapsikolni kezdett, aztán el voltunk áááááááájulva.

Milyen éjszakánk volt ma! Livi 8-kor aludt el, éjfélkor úgy érezte, hogy kialudta magát, és ébren volt 2-ig. Meg sem nyikkant, csak épp nem aludt. Átmentem, lefeküdtem a szobájában. 2 körül visszaaludt, de óránként felébredt és mondott valamit. :roll: Aztán fél 10-kor keltünk fel végérvényesen.

Tegnap megvolt az első fürdőkád baleset is. Ült a kádnak abban végében, ahol a csap van. Nézte, hogy milyen érdekes, ahogy folyik a víz. Aztán gondolt egyet, hogy feláll, csak előre is dőlt közben, így sikerült bevernie e fejét a csapba, egész pontosan az arcát ütötte bele, van a szeme alatt egy kis monokli. Jól néz ki a 2 antennájával, monoklival a szeme alatt. :lol: Szerencsére nem fáj neki, azé merek :lol: ikont tenni. :wink:

SASHA!!!!! TALIZUNK DÉLUTÁN????

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Megyünk mindjárt le, most csak annyit, hogy van remény!!!!!!!!!!
Fél 10kor aludt el, ébredt fél2-kor és 4kor és és többet nem! Fél8-ig aludt. Szopi és fél10-kor keltünk!!!!! :)

Később jövök!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, nekünk is borzalmas éjszakánk volt: Noki felkeltett engem.
Egyszer.
Majdnem.
Najó, tényleg ébresztett egyszer, és aztán némi evésivás után visszaaludt. Dehát minek is osztom ezt meg veletek, pont VELETEK, akiktől egy anya még véletlenül sem remélhet együttérzést, pláne részvétet hányattatott sorsa kapcsán..

Kép Kép
coolasa

Sziasztok,

itten vagyok, MArci alszik, Apa perget, én meg éhes vagyok. Apa majd hoz nemsokára mekiskaját, és akkor már nem leszek éhes.

Vuka, és Anti, azért ez már kezd egy kicsit nekem is, durva lenni, ez a bazi sok fagyiskehely!!! Pláne, hogy a vanília a kedvencem.... :evil: :evil: :evil:

Gabi,
Húúú, én is mindig úgy félek, amikor Marci a csapnál ügyködik. Nekünk ilyen felemelős, letolós csapunk van, és ha egyszer úgy nyitja ki, hogy a forróvíznél áll....háááát....pedig minden este játszik vele. csak még nem jött rá, hogy azt lehet tolni is felfelé, nemcsak húzni lefelé.
(A múltkor belenyúlt a forróvizes felmosóvödörbe - és nem vette ki a kezét. tartotta benn, és ordított.... :evil: Persze utána a jéghideg vízben - egy nagy tálban - pancsolt vagy fél órát. az aztán tetszett neki! :wink: )

A fiatalságban Dédire ütsz, igaza van Zsódajumamnak! :wink:

Akkor ikejában most akkor 12-kor van a tali? És ott akkor hol van a kajálda? (még arra nem jártam) Valszeg vilivel megyünk mi is, mert Apának kell az autó szerintem. De az ott tesz le, szóval nem gond.

Sajtiné,
te valamit ott félreértettél. A csajszi ilyet sajna nem mondott hogy ingyé odaadja a termet. Azt mondta, hogy 3000-ért szokták valakiknek odaadni, de nekünk olcsóbban megszámítja, ha egy-egy alakalomról lenne szó.
De ha a klubos megoldásnál maradunk - amit a szavaitokból kivéve pártoltok is - akkor 100-200/hó/kopf okés lenne.
Még mindig nincsenek beszámolók, még mindig nincsenek képek. Inkább azokkal jönnél már, na!!!! :evil:

Csajok, akkor szerdán előadom az ovónéninek, hogy benne vagyunk a klubos balhéban, és akkor részleteiben is megtudom majd a dolgokat, és akkor a következő nagyobb talit akár szervezhetjük is. :wink: :lol:

A cím: XV: Gábor Áron u. 58/c.
Kozák Közösségi Ház.

A fekete 96-os busz jár arra, de Újpest központból ha jön valaki a piros 96-os busszal 5 megállót kb egy 10 perces sétányira tesz le onnan.
Vagy a 69-es villamossal a Mexikói úti 1-es metrótól kb 20-25 perc, az egy olyan 13-14 megáálónyi távolság kb. És ahol letesz a vili, onnan kb. 10 perc séta még.

Kökiről pedig Újpest központ 35 perc. Ezt már lemértem párszor, mert jártam ezen a vonalon. Szóval max 1 óra a Kökitől az út BKV-val, de inkább egy kicsivel kevesebb.
Szóval kispestiek, azért néhe eljöhetnétek ám!!!! :wink:

Mancs, boldog névnapot utólag is. Hol vagytok? Elbújtatok?

Eszti,
Ti meg szerdánként is jöhetnétek ám, törpiklubba!!!
Nagyon édes Bence! És gratula a tapsihoz! Ilyen meleg van a lakásban, hogy pucéran esztek??? :shock:
Benyónak is boldogot!!!

Ilba,
Mi is így aludtunk kb. Csak Marci nem fél 10-kor kelt fel, hanem 8h után egy kicsivel Tök jó! Remélem én is, hogy lesz egyszer olyan éjszakánk amit átalszunk.
Én is épp azon töprengek magamban, hogy át kéne költözni éjszakára a kisszobába MArcival, és a rácsot is visszatenni az ágyra, és úgy aludni külön. Hogy egyrészt a helyet megszokja mostmár, ahol véglegesen aludnia kéne, másrészt pedig, az egyedüllétet is kéne már szoktatni asszem. Nem tudom. Ahhoz kéne még venni valami matracot is amin alszom...dilemma...de egyszer úgyis el kell kezdeni... :?

Ja, Zsódajumam, akartam már írni én is, hogy Jucsi is tényleg nagyon nő....és tényleg nagyon szép gyerekaitek vannak!
Hiába no, az Istvános gyerekek valahogy mindig nagyon jól sikerülnek! :wink:

Sasha,
én sem szoktam átugrani egyetlen hsz-t sem ám!!! A tieidet is mindig élvezem, mert sok benne a tapasztalat! Meg úgy egyáltalán, olyan mesélősek...és én szeretem ezeket. :D

Na megyek, mert éhenveszek.
Majd jövök még.

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, mi az, hogy "apa perget"? Ez valami törzsi szokás? És fűszoknyában adja elő?

Nahát, félelmetes, hogy Marci nem vette ki a kezét a forróvízből (és boldog hófordulót, meg Benyónak is). Volt egy ismerősünk, akinek a kisfia olyan betegségben szenvedett, hogy nem érzett fájdalmat, mert azok az idegei vagy receptorai vagy mik nem működtek, így született. Ami nagyon veszélyes, mert pl eltöri a kezét, vagy hasonló, és nem jelzi senkinek, mert mincs vele problémája. Szóval az egész roppant hátrányos jelenség, de én akkor, tizenévesen, csak arra tudtam gondolni, hogy de jó neki, nem érzi, amikor a kozmetikus nyomkodja.

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
ilyen kisgyereket én is láttam a tévében, először gondoltam, de jó, hisz nem fáj neki semmi. De rögtön leesett, hogy hoppá! Pl. kitépkedte a haját, mert nem fájt neki. Összeharapdálta magát, mert nem fájt neki. A többit nem is írom. Te hogy tudod, ki lehet ebből gyógyulni?

Bubek,
minden idegszálammal azon leszek, hogy el tudjunk menni néha, de előre nem merem megígérni. Apu is Újpalotán lakik, a 96-os volnalán, eddig egyszer voltam nála Livivel, autóval...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na helló!

Gyerök alszik, én idegileg a padlón vagyok és közben fejek. :roll:
Napok óta nem akar enni rendesen, no nem mintha rendetlenül enne. :D Csak szopi. Szóval Coolasa látod ezért is fejek még 4x, mert muszáj valahogy fenntartani a mennyiséget és az esti 200 milis vacsit is meg kell termelni.
Tegnap mi ebédünk alatt egész jól ette a csirkét és a sült almát, gondoltam ma adok darabosat akkor, brokkolis tészta, tök fini (Hipp 1 éves kórtól), de ebből is a szokásos 2-3 kanál, aztán semmi. De addig ette ugyanúgy, mint a folyósat, szóval leszokom a hülye higítgatásról már.

Délelőtt képzeljétek megnéztük az új 56-os emlékhelyet, amit ide hozzánk csináltak. Szép nagyon, fényképezőt sajna nem vittem. Eszti, tőletek nem látni? Lent van a Dunaparton.

Benyónak boldog nyolcadikat!

Mamac,
Csak hogy valaki kötekedjen is egy picit. :lol: Miért akarsz Áronnak Sinlacot? Miért nem fejsz neki és kapja pohárból, vagy kanállal? Én is gondolkodtam rajta, de lebeszéltek. Meg november közepéig simán bevezethetsz 1-2 dolgot még és azért az is jöbb, mint a Sinlac.
SZERINTEM.
Nem, nem költözünk, csak a szívünk fájdítjuk picit. Nagyon drágák a házak, amit meg meg tudnánk venni, ott mindig van valami bökkenő. :evil:

Jumam,
ha nem sürgős a pohár, legközelebb is el tudom hozni. (Kb. 2 hét múlva megyünk. Innen kb. 40-45 perc HÉV-vel)

Eszti,
Hol voltatok bulizni?

Kormi,
Gyógyuljatok!

Vuka,
Annyira szar lehet most Nektek, hogy sajnos semmi bíztató nem jut eszembe. :twisted:
Haláli ez a mamuszka Petra lábán.

Antivagyok,
Üdv. Végre „hivatalosan” is. Nagyon jó a vonalzós kép Petráról.

Bubek,
Akkor nekünk talán a Mexikói útról lenne a legjobb ugye? Huhh, azé van innen vagy másfél óra.
Ti mikor jöttök ide? Tücsi? És Vukáék? Bár én ilyen fagyikelyheket nem garantálok. :twisted:
És Cool a számból vette ki a szót, mi az, hogy pergetni? :shock:

Mancsok??????

Kép
Kép
Kép
ilba

Alszunk, én is megyek...ehhh....látszik, hogy nem horgásztok...
pergetni a horgászok szoktak, amikor nem csk leülnek, és várják a halat, hanem bedobják a csalihalat, és kitekerik, úgy hogy a csalihal ússzon a vízben. Közben a nagy ragadozó hal rátámad a kis csalihalra ( mielőtt bárki rosszat gondolna, gumiból, fából műanyagból vannak ezek a cscalihalak), és hopp, máris fennakad a jólálcázott horgon. Tehát a pergetés nem egy ülő sport, hanem egy kicsit sportosabb horgászat. :wink: jó dolog nagyon. én is szeretem, csak már régen nem sikerült gyakorolnom. :? :evil:

Ilba igen, de azért a másfél óráért cserébe itt lehettek legalább 3-4-et is. És ez nektek is szól kispestiek, meg messziről jövők!
Itt lehetünk délután is ám!!!
Azt is megcsinálhatjuk, hogy újpest kp-ba értetek megyek autóval és elszállítmányozlak bennetekt oda. az nem sok út, és annyit kibírunk szerintem, ha ölben vannak a gyerekek. 10-15 perc max. Na? nem vonzó?

Képzeljétek Marci ma cumizott vagy 3percig! Aztán elővett a játékai közül - mert ott vannak ezek a hasznos dolgok :wink: - egy másikat is, és azzal is. :shock: asszem már kínjában nem tudja mit csináljon, hogy ne fájjon a foga... :?

Na megyek alszani én is. majd este jövök.

Kép
----------------
B&M
bubek

Hellóbelló,

Ilba, innen tőlünk kellene látni valami emlékművet?? HOGY??? :)
De biztos szép. :wink: Kajaügyileg inkább nem mondok semmit, nem tudok. De megértem, hogy nem jó érzés.

Bubek, az úgy volt, hogy már épp levetkőztettem Bencét, hogy megyünk fürcsizni, amikor is láttam, hogy van 2 kanál kaja még, és akkor a fénykép kedvéért beültettem. De esküszöm, hogy csak 1 percig volt meztelenül. (amúgy tényleg meleg van nálunk) :)

Végül nem bulizni voltunk, csak egy szimpla vacsira vitt az uram, de én ittam egy búzasört, mert azt ííííííííííímááááááááááádom. :) Szóval azért jó volt nagyon. :)

Bubek, mikor mentek szerdánként??? Mert Benyó most úgy 11-kor dől ki, szóval vagy előtte, vagy utána tudunk menni. De még mindig elég hektikusan alszik.... :roll:

Most menek is, puszi
Vendég

Sziasztok!
Sasha, azért én egyszer szívesen meghallgatnám vén fejed milyen volt anno, fiatalon :wink:
Tapsikoló Bencének boldog hófordulót!
Livike, vigyázz magadra!!!!!!
Vuka, akkor én nem a fagyira, inkább a Subway-es szendvicsre vagyok írígy :P Az az inkább csak megkívántam,....lehet el is látogatok majd a minap egy itthoni Subwaybe :wink:
Antivagyok humorát nem mindig értem, de vonalzó-kép nagyon ott van!
Cool, én is viszem Livi-Szonja rucikat Nokinak, hogy ne fázzon a télen
:D Meg Vukának a rácsvédőt.
Bubek, autóval hogy lehet menni? OK, majd megnézem az utvonaltervezőn,....csak már olyan rég dumáltunk,....

No, itt be is fejezem, mert cirka 1 1/2 óra séta után befutott a párom Szonjával. Persze én meg mit csináltam? Takarítottam! Tegnap meg anyósoztunk,....

N.

Kép Kép
natasa1975

Eszti,
Oké, gondoltam, hogy az ablakból nem fog menni :D , de ha sétálsz mondjuk a Dunaparton, akkor elvileg szemben a budai oldalon (Tímár utca) van egy emlékhely egy baromi magas oszloppal, amin van 1 zászló. Majd lefotózom.

Natasa,
Hol van Subway?

Hát csajok, kezdem a türelmem elveszíteni. :x Vettem Beninek bébipudingot. Hátha. Megnyalattam vele az ujjamról, kért még. Gondoltam hollárihó végre. Összedobtam egy gyümölcsös pudingot és csak azért evett 2 kanállal, mert annyira pipa lettem, hogy meg sem hajlandó kóstolni, hogy lefogtam. :oops: Aztán hagytam a fenébe, mert tudom ez nem megoldás.
Most már totál kivagyok és utálom az egészet. :evil:

Kép
Kép
Kép
ilba

ilba, subway pl a deáktérnél van, a madách kamara felöli oldalon. Benievésért részvétem...

Kép Kép
coolasa

Ilba,
ugyanazt a pudingot nem ette meg, amit az ujjadról igen, vagy egy másikat?
Holnap adunk neki palacsintóóóót. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka,
leírnád nekem, hogy a Mammuton belül merre van dokinéni rendelője? Pussssz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szasztok!

Köszi mindenkinek a köszöntést. A maiprogramunk ismét kicsit zsufira sikeredett: vásárlás (nagyban) + állatkert látogatás Kölnben, most értünk haza. :shock:

Képek később (mint már megszokhattátok).

Natasa: nem igen szoktam viccelődni, ezért nem érthetted. :D , a Petrababa kép nekem is a kedvencem a mostaniak közül.

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok

Hali

Két lehetőség van: vagy nem működik odahaza a babanet, vagy mindenki tüntetni van. :)

Gabuska: Éva üzeni, hogy ő még nem volt az új rendelőben, csak a húga meg a barátnője. Sorry :(

Küldöm az ígért képeket:

Kép

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok

Antivagy, nincs mindenki tüntetésen, bár Noki az előbb megpróbált diszkréten demonstrálni a sütőtök ellen, de aztán meggondolta magát, és nagy barátságba keveredtek. Hajaj, nehéz időszakot éltek ti át ott a lelakott Németországban, már az a fagylaltkehely is olyan szánalmas volt, nade ez az akvárium meg egyenesen siralmas, nem cserélnénk veletek, ezt minden itthonmaradott család nevében nyilatkozom..

Kép Kép
coolasa

Bocsi, képekET ígértem, csak besz@rt a babanet egy kicsit it (is).

Kép Kép

Kép Kép

Kép

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok

Anti,
kösssszép az üzit!
Petra csodaszép kiscsaj, nem csoda, hogy az a kisfiú rámozdult!!! Először azt hittem, hogy a mi Marcink, olyan a fejformája és a haja, dehát - tudtommal... - ők nem voltak veletek dojcslandban.

Kormi,
ugye Te is Gajdos vagy? HELP ME! Hol van a rendelő a Mammutban? Előre is köszi!
Meggyógyultatok?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó,

Gabi, csak nem Kocsisék Marcijára gondoltál?????? Hát ez a kisfiú azéééé nagyobbacska már...de a mozdulat hasonlít. Meghát azért Petra ugye vonzza a pasikat ilyen külsővel. :wink: :lol:

Eszti,
persze ezt most csak úgy mondod.Biztos egész nap pucéran rohangáltok a bazi meleg lakásban.... :wink:

Ilba,
ne keseredj! Ha tej van, minden van! Képzeld, ha tejci nem lenne, és Beni mégsem fogadna el mást....na, az már gáz lenne. Szóval ha neki nem kell a puding, hát majd anyuci megeszi. :wink: Apuci nem, mert ő fogyózik. :)
Mi tegnap sütöttünk Marcinak almát krumplit, meg csirkét egybe, és nagyon fincsi volt. De ő max 5 kanálig volt hajlandó elmenni. Én ettem meg a végén, ő meg kapott üvegest. Nálunk sem megy minden sajna....Az almát és a sütőtököt se főzve se sütve most már végképp sehogy nem tudom odaadni Marcinak. :?

Natasa,
Ikea mögött eljössz, rá a Gvadányira, aztán a Csömöri felüljárón át, következő lámpa balra a Pálya u-ra, ott végig, a végén van egy jobbos, de arra megy a főútvonal is, aztán a stopptáblánál balra a Késmárk u-ra, azon végig a lámpás kereszteződésig. Ott rá a szerencs u-ra azon végig az első nagyobb keresztútig, ez aaaaa....mindjárt mondom.... Bánkút u. (meg kellett nézzem térképen, pedig itt van mellettünk... :evil: tiszta gyagya vagyok) na itt balos, és a következő utca balra az Arany János, arra befordulsz és végigjössz rajta. Egy térre jutsz (játszótér) közvetlen az M3-as mellett, ahol most csinálják a felüljárót, és nem tudsz a Közösségi ház u-ba bekanyarodni, szóval a tér elején jobbra, aztán a játszó mellett balra, aztán a sarkon már ott is a közösségi ház.
Tőletek ez a legrövidebb út, az fix. Kb 15 perc kocsival.

Na megyek, jó éjt!

Ja, Coolasa én nagyon remélem, (ez ma nyilallott belém minthogy csináltam olyan képet, most készült, amin Marci is rajta van)- hogy ugye nem bántottalak meg a múltkor az avataros hsz-emmel, mármint hogy ugye nem miattam vetted le a képed? Tisztára rosszul érzem magam azóta amióta ez belém nyilalt, hogybiztos azért vetted le, mert nem hagytalak békén vele.... :oops:

Kép
----------------
B&M
bubek

Natasa,
rosszat írtam, a bánkúton jobbra kell fordulni, nem balra. Mondom hogy gyagyás kezdek lenni....

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!
Lehetséges, hogy Sasha előtt írok? :shock:
Bubek, köszi :D
Ilba, Subway van a Deák téren, Mamutban meg valahol a Ferenciek terénél, de ott nem tudom pontosan hol noha, már ettem ott is :oops: Csak ne te is Subway rajongó vagy?! Megjegyzem én 99%-ban tonhalas szenyót eszem ott :D :D :D

Kajálós dolgokkal kapcsolatban nem írok semmit, mert Szonja ismét tündéri módon eszik csak kicsit kevsebbet mint eddig, de ez nálunk nem probléma. És egyedül eszi a negyed karikára szelt banánt :) És minden falat után várja az elismerő szvakat :)
Lassan megyünk gyógytornára,....ezért kukorékolok ilyen korán :?

N.

Kép Kép
natasa1975

Cool, fél 10-kor még Noki vacsizik? Jól vettem észre, hogy - nyilván kizárólag önös szándékból - későn fekszik Noki? Így nem csoda, ha 10-ig is alszik. Hogy nem álmos már 9-kor?
Benyó fél9-re kidől, de már 7-kor kel. :roll:

Mi az a Subway???? (ne nézzetek nagyon hülyének...)

Bubek (néni), Bencénél meg az alma és a sütőtök a nagy aduász, az mindig minden körülmények között. :)

Tegnap kaptunk vidéki transzportot, fincsi friss csirkéket apósoméktól, megpucolva, konyhakészen. :) Imádom. :) Szóval ma csirke lesz sütve, brokkolival, és krumplival. Ugyanezt eszi Bence is, csak neki rizzsel, és külön főzve. :)
Vendég

Bubek, de bizony azért vettem le az avataros képem, mert nem bírtam elviselni az irányodból rám nehezedő irtózatos pszichés nyomást, lévén hogy könnyen elbizonytalanítható, akaratgyenge alak vagyok. (ugye nem godoltad komolyan, amit mondtál? :wink: )

Eszti, hát Noki a sütőtököt azért picit előbb ette, mint fél10, nevezetesen 8 körül, de lényegében stimmel amit mondasz, mert ő utána még 11 körül eszi az utolsót (ami persze már nem "nehéz" étel). És most keltett 9kor. Mostanság az alvása úgy fest, hogy reggel ébred, játszik, beszélgetünk, eszik napközben kb délután valameddig, aztán jön egy akár 3 órás alvás is, tegnap pl konkrétan fél6tól 8ig, aztán evések, fürcsi, játék, közvetlenül lefekvés előtt még egy evés, és kb 11-12kor alvás reggelig. Napközben nem álmos, nem nyűgös, dehát ha az volna, azonnal letenném aludni, hisz megvan rá a lehetősége..

Kép Kép
coolasa

Eszti,
Bence nem kap a brokiból meg a krumpliból? :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Cool, aha, akkor jól látom, hogy igazából nektek el van tolva ez a felkelés, és lefekvés. Biztos azért, mert ti is inkább később fekvők vagytok. Nálunk azért van meg biztos hamarabbi fekvés, mert mi is 10-11 körül már alszunk, viszont 6-fél7-kor már kelünk. :) :) Így Benyó is a mi ritmusunkhoz van szoktatva. :)
Bence nappal kétszer alszik 1 órát, délelőtt kb. 10-11 körül, és délután 3-4 körül. Aztán meg fél9-kor már alvás, de fél 7-ig, szóval én ezzel tuti jól ki vagyok egyezve. Ennél többet viszont nem tud aludni, nincs többre szüksége. :)
Vendég

Gabi, dehogynem, simán ehet belőle, ha szeretne, csak egy kis fűszerkeverék van rajta, és olívaolaj. De mivel ő azért eszik mennyiséget, biztos ami tuti, csináltam neki sajátbejáratú főzit, aztán este, ha akar, ehet a miénkből. :)
Hétvégén a gulyáslevesből evett répát, krumplit, kicsi lével. Imádta. :)
Vendég

Igen Peszti, eltoltuk, mert még nincs kész a Noki sajátszoba (van ugyan más helyiségünk - a pincét leszámítva is - ahova tehetnénk őt kiságyastul, de szeretnénk, ha csak 1x kellene költöznie, és azt már a végleges helyére). És mivel még együtt lakunk, és valóban, sokkal éjfél előtt nem térünk nyugovóra, csak felvernénk a motoszkálásunkkal, még úgy is, hogy a hűlónkban így szigorúan nem nézünk tv-t, csak az étkezőben, de akkor is, minden stratégiailag fontos tárgy a hálónkban van, szóval felébred, ha bejárkálunk, akkor már inkább egyszerre aludjunk. Amúgy pont tgnap és tegnapelőtt elítélhető módon már fél11kor le akartuk volna feküdni, de Noki még oly mértékben nem volt álmos, hogy így is fél12 lett belőle. Engem nem zavar, mert én akkor kelek másnap, amikor ő szeretné, a papája viszont korán megy dolgozni, de ahogy érzékeltem őt sem zavarta, hogy kislánya krónikus álmatlanságban szenved. :wink:

Kép Kép
coolasa

Hali!
Eszti, a Subway egy hálózat mint a meki meg a burger csak itt szenyókat lehet enni meg salikat. Jó húzós árakkal, de húzós adagokkal is. Én az USA-ban találkoztam vele először, de szerencsére már tthon is van,....mert én imádom a tonhalas szendvicsüket :wink:
Gyermekeink ha a mozgásfejlődésben nem is, de bioritmusra nagyon hasonlóak. amúgy meg vigyázz, mert Cool rád is lecsap, hogy együtt fekszel a TV macival :evil: Egyébként én is :P
És,...csak hogy a hasonlóságokat folytassam,...pipi, brokkoli, krupmli :D Azzal a különbséggel, hogy nálunk holnap lesz ez a menü, mert ma még anyós levesét esszük :wink:

Képzeljétek, max 2x kell már csak gyógytornára menni. Utána már csak én figyelem Szonját. Annyira örülök, bár ma csak az utolsó pár percben sírt, de inkább azért mert nagyon álmos volt. Végig játszott és szétpakolta a "kincsesdobozt".

N.

Kép Kép
natasa1975

Natasa, pont most jutott eszembe, hogy megkérdezzem, meddig jártok még, vagy hogy van-e tkp végcél. Nem baj ám, ha nem lesz Szonja rsg bajnok, mire befejezitek a kezeléseket...
Dehogy csapok én le Pesztire a korán fekvéssel, mért is tenném? Az olyan csipkelődős dolog volna. Veled kapcsolatban is épp csak azt bátorkodtam megjegyezni, hogy ha a tcmaci az utolsó fogmosókortyot köpi, nálad már fellőtték a pizsit. De ez pusztán a tények rögzítése...

Én a subwayban még sosem jártam, ellenben a barátnőm igen, és nagyon helyesen hozott nekem onnan ilyen lapos muffin szerű izéket, hát valami mesések, szóval én eddig azt hittem, a subway az muffinos lélekvesztő...

Kép Kép
coolasa

Cool, most majdnem mondtam, hogy ott nincs is muffin, de eszembe jutott, hogy én ott a tonhalon kívül mást észre se veszek :oops:
A végcél egyébként az volt a gyógytornával, hogy Szonja ne tartsa mindig olyan idétlenül a lábfejét. Egyébként nincsenek nagyon komoly követelmények, amiknek meg kell felelni. Lehet már írtam, de a laza gyerekek csak annyiból lesznek mások mint a nem lazák, hogy több tornával tudnak csak kockás hasat /stb/ varázsolni magukra. Ezt tudván, lehet jómagam is laza voltam :roll:
Egyébként messze vagyunk még pl a Bence kaliberű gyerekektől, de Szonja szerintem eleve inkább pl könyvcentrikus személyiség. mostanában elvarázsolják a babakönyvek és apa fontos jegyzetei is :D

N.

Kép Kép
natasa1975

Natasa, hurrá tornavége! :) Jó hírek.

Apropó, észrevettétek, hogy amióta Orsi nap volt, azóta Mancsék eltűntek??? (vajon mi lehet emögött? Coolasa, valami tipp?)
Vendég

Peszti, már hogyne volna tippem, pillanatok alatt felgöngyölítettem az ügyet. Miszerint: Orsiról kiderült, hogy ő tulképp Károly, Mbáról pedig hogy ő az Orsi, és most azon tanakodnak, ki kinek adjon ajándékot, és mit. Van kérdésed?

Kép Kép
coolasa

Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?