Sziasztok,
itten vagyok, MArci alszik, Apa perget, én meg éhes vagyok. Apa majd hoz nemsokára mekiskaját, és akkor már nem leszek éhes.
Vuka, és Anti, azért ez már kezd egy kicsit nekem is, durva lenni, ez a bazi sok fagyiskehely!!! Pláne, hogy a vanília a kedvencem....
Gabi,
Húúú, én is mindig úgy félek, amikor Marci a csapnál ügyködik. Nekünk ilyen felemelős, letolós csapunk van, és ha egyszer úgy nyitja ki, hogy a forróvíznél áll....háááát....pedig minden este játszik vele. csak még nem jött rá, hogy azt lehet tolni is felfelé, nemcsak húzni lefelé.
(A múltkor belenyúlt a forróvizes felmosóvödörbe - és nem vette ki a kezét. tartotta benn, és ordított....
Persze utána a jéghideg vízben - egy nagy tálban - pancsolt vagy fél órát. az aztán tetszett neki!
)
A fiatalságban Dédire ütsz, igaza van Zsódajumamnak!
Akkor ikejában most akkor 12-kor van a tali? És ott akkor hol van a kajálda? (még arra nem jártam) Valszeg vilivel megyünk mi is, mert Apának kell az autó szerintem. De az ott tesz le, szóval nem gond.
Sajtiné,
te valamit ott félreértettél. A csajszi ilyet sajna nem mondott hogy ingyé odaadja a termet. Azt mondta, hogy 3000-ért szokták valakiknek odaadni, de nekünk olcsóbban megszámítja, ha egy-egy alakalomról lenne szó.
De ha a klubos megoldásnál maradunk - amit a szavaitokból kivéve pártoltok is - akkor 100-200/hó/kopf okés lenne.
Még mindig nincsenek beszámolók, még mindig nincsenek képek. Inkább azokkal jönnél már, na!!!!
Csajok, akkor szerdán előadom az ovónéninek, hogy benne vagyunk a klubos balhéban, és akkor részleteiben is megtudom majd a dolgokat, és akkor a következő nagyobb talit akár szervezhetjük is.
A cím: XV: Gábor Áron u. 58/c.
Kozák Közösségi Ház.
A fekete 96-os busz jár arra, de Újpest központból ha jön valaki a piros 96-os busszal 5 megállót kb egy 10 perces sétányira tesz le onnan.
Vagy a 69-es villamossal a Mexikói úti 1-es metrótól kb 20-25 perc, az egy olyan 13-14 megáálónyi távolság kb. És ahol letesz a vili, onnan kb. 10 perc séta még.
Kökiről pedig Újpest központ 35 perc. Ezt már lemértem párszor, mert jártam ezen a vonalon. Szóval max 1 óra a Kökitől az út BKV-val, de inkább egy kicsivel kevesebb.
Szóval kispestiek, azért néhe eljöhetnétek ám!!!!
Mancs, boldog névnapot utólag is. Hol vagytok? Elbújtatok?
Eszti,
Ti meg szerdánként is jöhetnétek ám, törpiklubba!!!
Nagyon édes Bence! És gratula a tapsihoz! Ilyen meleg van a lakásban, hogy pucéran esztek???
Benyónak is boldogot!!!
Ilba,
Mi is így aludtunk kb. Csak Marci nem fél 10-kor kelt fel, hanem 8h után egy kicsivel Tök jó! Remélem én is, hogy lesz egyszer olyan éjszakánk amit átalszunk.
Én is épp azon töprengek magamban, hogy át kéne költözni éjszakára a kisszobába MArcival, és a rácsot is visszatenni az ágyra, és úgy aludni külön. Hogy egyrészt a helyet megszokja mostmár, ahol véglegesen aludnia kéne, másrészt pedig, az egyedüllétet is kéne már szoktatni asszem. Nem tudom. Ahhoz kéne még venni valami matracot is amin alszom...dilemma...de egyszer úgyis el kell kezdeni...
Ja, Zsódajumam, akartam már írni én is, hogy Jucsi is tényleg nagyon nő....és tényleg nagyon szép gyerekaitek vannak!
Hiába no, az Istvános gyerekek valahogy mindig nagyon jól sikerülnek!
Sasha,
én sem szoktam átugrani egyetlen hsz-t sem ám!!! A tieidet is mindig élvezem, mert sok benne a tapasztalat! Meg úgy egyáltalán, olyan mesélősek...és én szeretem ezeket.
Na megyek, mert éhenveszek.
Majd jövök még.