Gabó,
jajj, mondtam Eszternek is, már úgy várom, amikor már Dorka is így totyorog!
Persze ez ami most van is tök jó és gondolom nem egyszerűbb lesz a helyzet, de meg lehetett volna zabálni Vincét, ahogy rohant ide-oda, megállt egy-egy ajtónál, becsodálkozott ahelyiségbe - pl. konyha - visszanézett, vigyorgott, stb... Jajj!!
Enyém baba már alszik, alig aludt ma. Így fürdésre már kipurcant. Fél 6 körül kapott pár kanál Frutapurát, 6-kor megpróbáltam akar-e szopizni, akart, de még hogy!! Aztán később pancsi, utána megint megpróbáltam, megint evett, mint a güzü. Ki érti ezt? Reggel és este szopizik, napközben nem. De éhséget nem mutat, szal elkönyvelem magamban, hogy neki így kell és kész. Hozzászokok majd én is, ha neki ez az igénye, legyen.
Gabó,
azt hiszem te kérdezted, hogy Gábor miért megy 2 műszakba. Hát ez az, amit ő sem tud. Azért tették oda erre a komolyabb helyre, mert aki eddig ott volt - az edzője
- annak sok volt egyedül az átnézni való kamion, mellétették Gábort, hogy majd ketten, mindig délelőttös műszakban. Erre most az van, hogy felváltva vannak két műszakban és csinálják egyedül, amit eddig ketten. De!! Ezt a melót csinálják a legkevesebbet, mert a főnök mindig küldi őket ide-oda, hogy most ezekre az emberekre figyeljenek, meg azokra a gépekre figyeljenek, magyarul: kellett a pasasnak két ember, hogy egész nap HELYETTE felügyeljék a munkát. Reggel hattól kettőig és kettőtől tízig. Ő meg addig mikkmakkozik valahol...
De ez van. Gábor olyan nagyon nem morog érte, mert így legalább megint kap délutános pótlékot, és a meló, amit csinál, sötétedés után már nem annyira elvégezhető
, vagyis lófrál, "dolgozik", stb. Persze jobb lett volna, ha mindig itthon van velünk, az idejét is jobban tudta beosztani. Mindegy, ez van, ezt kell szeretni.