Új privát üzeneted érkezett!

Milyen ügyesek ezek a gyerekek!!!Mi már az oviba egyedül mentünk a bátyámmal kézen fogva(utáltuk)!Mondjuk csak 1* kellett átmenni az úttesten,mert a 4.Lászlóban laktunk!!!
Basszus láttátok az Áll az Alkut?Egy 19 éves megnyerte a százmillát.Küldtem sms-t,de Fortuna minket kurvára elkerül!! :twisted: :twisted:

Hajnus!Jobbulást neked is!!
Ez a web jó dolog bár mi nem használjuk,de Istinek tök szuper lesz! :D :D

Vero!Biztos is,hogy egy új korszak jön a 30-al!Szerintem!Az ember "lezárja" a 20-as éveit!!Úr isten kevesebb mint 3-év és én is belépek ebbe a táborab!

amica!Gyerekek?Jól érezték magukat?Te is már hiányzol régen taliztunk!
Nekem talán a hétvége jobb is lenne!!!Persze igazodom a többséghez!

Nercsi!Igen szép helyen lakunk csak a bejárás főleg télen meghogy a legbelső hegyháton lakunk és ahogy már írtam korábban ide még a mentő sem találna fel!!De amúgy a világ minden pénzéért sem költöznék már a városba!

Viol!Jaj nagyon édi apájával!!!!!Nagyon várjuk az új frizkós Dorka képet!! :) :) :) :)
Hát igen sajna nem megyek!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Azt a szart Levi is előszeretettel vette a szájába!! :? :? :?
Gábor miért lett megint kétműszakos? :( :( :(

Nitta!Örülök,hogy minden oké veletek!!Hiddel az lesz a legcsodálatosabb ha a kezedben fogod tartani!!

Eszter!Nektek is örülök,hogy minden okés!!Én annyira tirpákságnak tartom,hogy mikor mentek uh-ra nincs felétek a monitor!! :evil: :evil: :evil:
Vendég

rik!Mindenképp megyünk a talira!
Hú el is hiszem,hogy felbasztad az agyad!!
Én mint aki keribe dolgozom tudom mit érezhettél bár én a másik oldalon állok!! :( :( :( :(

Tenap megint csináltam képeket mikor elkezdtem fényképezni a hattyúkat mindegyik kijött!!!Tök buli volt!!
Vendég

sziasztok cajok!

nekünk az első csörgős állványt szecső annak idején egyszerűen eltörte.már tudott állni és abba kapaszkodott :lol: :shock: :twisted: .így mírának újat kellett venni,az még bírja.erről jut eszembe:pocaklakós anyukák nem akarnátok venni (használt) cuccokat(pl kiskád,kádtartó,autós ülés+hordozó-arra nagyon vigyáztunk tényleg csak autóba használtuk,nem evésre pl pierre cardin,bordó kockás.ugyanis ezeket zóra már kinőtte,több bébit nem tervezünk és azt hiszem eladogatom ezeket.csak a helyet foglalják,de még szép állapotban vannak.van pihenőszékféle is.no meg zórának már rendes autósülést akarunk venni,abba jó lenne a másik árát belepótolni.

dorka
és ide rakjam fel a képet,vagy elküldjem emailben anyának?és mi az az iwiw?gondolom az is valami beszélgetős oldal-igaz nekem sok időm nincs dumcsizni,elég itt.ide rakok képet,aztán ha nem jó,majd írj :wink: Kép ez a kedvencem

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

a talákára nekünk a szombat jó(akár délelőtt,akár délután),vagy a hétfő(az is egész nap).vasárnap családi ebéd,apósom szülinapját ünnepeljük majd és jönnek péter bátyjáék is fertőszentmiklósról.
de nagyon remélem tudunk találkozni!!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

ja,és tegnap kitapiztam zóra legújabb fogát!!!bal alsó négyes és eltűnt a hegy is az ínyéről :lol: :lol: :lol: .most már kilenc foggal nevet :P

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!
Bocs, hogy idepofátlankodtam, csak a barátosnémnek, meg a keresztfiamnak szeretnék köszönni. :)

Hahó Eszter! Látom már ide kell jönnöm olvasni, ha tudni szeretném mi történik Veletek! :lol:
Na jó, csak viccelek, este megpróbállak felhívni.
Puszi Tünde

Dike
KépKép
KépKép
dike90

Na dobok fel pár tegnapi képet a hattyúkról!!

Olyan szépek a gyerekeid!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
És a legkisebb hattyú!!
Vendég

Bocsi kicsit sok lett!!!
Vendég

Gabó szépek! :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Otthon is fos az idő? :? :?
Itt esőre áll az idő reggel óta pedig a Husi felkel és be kéne mennünk,mert el akarok menni szoliba!

amica!Ugye milyen csodásak?!!! :D :D :D
Vendég

Mit szóltok milyen csudi időt mond a jövő hétre?!Ilyen maradhatna egészen nyárig!!Remélem nem pont arra romlik el mire mennék haza!
akkor szomorú leszek! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Csilla!
Megvan a csörgitek :lol: :lol: :lol: , most kezdi megszeretni Ágnes! :wink:
Remélem a nagyok nem törik el :oops: :oops: :oops:
A wiw-en nekem sincs időm garázdálkodni, egyszerűen nem fér bele, pedig ha szeretéd küldhetek meghívót, hogy regisztrálhass. Engem régi évfolyamtársak hívtak, de nem árultam el sokat magamról így nem is keresnek. Aki igen azzal itt is tudok beszélni :lol: :lol: :lol:
Szóval Violt meg is kértem, hogy a képeinket vegye le, mert én a gyerekeket csak ide, máshova egyenlőre nem teszem fel.
Most meg ide sincs időm kicsinyítgetni, pedig vero kért a hazajövőkről
:roll:
Nagyon pörögnek!!!!!!!!!! Teljes a káosz itthon :lol:
Aludni sem akarnak, az éjjel hétszer keltem, 4-szer Jankához, közben Ágneshez...

Kép
Kép
Kép
amica

Csilla, hirdetsd meg őket a babaszobán ahogy a kocsit, Pesten biztos hamar elviszik!
amica

amica!Atya ég 7*!!Nem vagy semmi! :lol: :lol:
Márton napja mikor lesz megtartva?
Vendég

andi
na jól belehúztak!!!hát nem volt jobb a csend,nyugalom?! :wink: nem,tudom,hogy nem jobb.
akkor ágnes csak heverésszen és csörgőzzön(az aláfekvős,ugye?a lányok is szerették).a nagyok meg majd lenyugszanak,visszaállnak az otthoni rendre.jövő héttől újra ovi?

gabó
nem győzök ámulni,bámulni és irigykedni a környék miatt!csuda klassz!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok! :)

Nincs sok időm írni, így csak azt mondom, hogy nemrég ment el Eszter és Vince! Nagyon helyesek, aranyosak, Vince egy Drága! :P Szeret bújócskázni, ezt már észrevettem... :wink:
Eszter pedig nagyon szimpatikus, aranyos! :) Boldog, vidám kismama és anyuka! :)

Andi,
levettem a képeket. :)

Fú, szóljatok ám, ha levegyek még valakit, hiszen meg sem kérdeztem... :oops:

Csilla,
szupi a kép, lementem a gépre, és fel is teszem valamikor. :)

Még Ági Bencéjét is fel kell tennem, mert Mártonnal voltak egy képen.

Gabó,
szépek a hattyúk, vaklóban sok, de nem baj!! :)

Erika,
durva az a boltos nő, elhiszem, hogy kiakadtál! :evil: :x

KépKép
viol81

Ja, csináltam pár képet, van már Dorka rövid hajáról is, de mindezt holnap teszem fel, bocsi. Most nincs időm sok, Gábor mindjárt megy edzésre, egyedül maradok ezzel a Kisasszonnyal! :shock: :D

De ha időben és szépen elalszik, feldobom őket. Este. :)

Sziasztok! :)

Jajj, Vince imádnivalóóó, mosolygós, menő (minden szempontból :lol:), érdeklődő, jajjjj! :P :P :P

KépKép
viol81

Na, itt van anyu, szal van dadám és időm! :wink:

Íme (Ja, Dorka haja most meg süni, tüsi, vagy kinek hogy tetszik, lényeg, hogy az égnek áll! :D)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
viol81

Kép

KépKép
viol81

És természetesen Eszter párja is kedves, szimpatikus! :)

KépKép
viol81

Viol!Nagyon édes Dorka új frizkója!És aképek is jók!
Nagyon cuki Vince baba!Ugye milyen arik? :lol: :lol: :lol:
Vendég

szasztok!

nagyon jól éreztük magunkat Violéknál!!! Köszönjük!!!A képeket is!!
Most szaladunk fürdeni!!

Tünde!!
puszik!
Ha elaludt Vince hívlak.

KépKép
KépKép
esztermami

Gabó,
jajj, mondtam Eszternek is, már úgy várom, amikor már Dorka is így totyorog! :) Persze ez ami most van is tök jó és gondolom nem egyszerűbb lesz a helyzet, de meg lehetett volna zabálni Vincét, ahogy rohant ide-oda, megállt egy-egy ajtónál, becsodálkozott ahelyiségbe - pl. konyha - visszanézett, vigyorgott, stb... Jajj!! :lol:

Enyém baba már alszik, alig aludt ma. Így fürdésre már kipurcant. Fél 6 körül kapott pár kanál Frutapurát, 6-kor megpróbáltam akar-e szopizni, akart, de még hogy!! Aztán később pancsi, utána megint megpróbáltam, megint evett, mint a güzü. Ki érti ezt? Reggel és este szopizik, napközben nem. De éhséget nem mutat, szal elkönyvelem magamban, hogy neki így kell és kész. Hozzászokok majd én is, ha neki ez az igénye, legyen.

Gabó,
azt hiszem te kérdezted, hogy Gábor miért megy 2 műszakba. Hát ez az, amit ő sem tud. Azért tették oda erre a komolyabb helyre, mert aki eddig ott volt - az edzője :D - annak sok volt egyedül az átnézni való kamion, mellétették Gábort, hogy majd ketten, mindig délelőttös műszakban. Erre most az van, hogy felváltva vannak két műszakban és csinálják egyedül, amit eddig ketten. De!! Ezt a melót csinálják a legkevesebbet, mert a főnök mindig küldi őket ide-oda, hogy most ezekre az emberekre figyeljenek, meg azokra a gépekre figyeljenek, magyarul: kellett a pasasnak két ember, hogy egész nap HELYETTE felügyeljék a munkát. Reggel hattól kettőig és kettőtől tízig. Ő meg addig mikkmakkozik valahol... :?
De ez van. Gábor olyan nagyon nem morog érte, mert így legalább megint kap délutános pótlékot, és a meló, amit csinál, sötétedés után már nem annyira elvégezhető :wink:, vagyis lófrál, "dolgozik", stb. Persze jobb lett volna, ha mindig itthon van velünk, az idejét is jobban tudta beosztani. Mindegy, ez van, ezt kell szeretni.

KépKép
viol81

Jó estét!

Szuper jók a képek!És ez a frizura :D !

Gabó,ennyire közel jönnek a hattyúk vagy csak úgy látni?

Rik,megvolt a buli?

Zsanett,jól vagy?Voltál dokinál?Vagy már írtad? :oops:

Istiről annyit,hogy ma már elfelejtett felhívni is,annyira nem izgul azon,hogy egyedül megy.Vero,Rik nálatok van suli holnap?Isti megy 3/4 9-re,iskolanap lesz csak,de kötelező! :shock:

Katus,hogy vagytok?Hiányzik már a közös séta! :D :wink:

Egyenlőre ennyi.Bence most aludt el és gyorsan pakolok,mert iszonyatos a kupi.Azt hiszem lassan elrakjuk a járókát,mert már 5 percnél tovább nem marad el benne.Egész nap csak menne.A gyerekszobát szereti a legjobban.Ha az apja ott alszik megy és dörömböl az ajtón. :D

Eszti,Szonja?Gyógyulgat?

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Nagyon aranyosak lettek a képek Viol, köszi!
Mi pont azt beszéltük férjemmel, hoyg Dorka, milyen kecses, milyen kis nőies, Vince sosem volt ilyen. Mindig egy kis masszív baba volt - ugye mikor született is 4 kg fölött volt.
Vince néha számomra ijesztő módon közelített Dorkához, de látszólag nem vette zokon - Viol sem :)
Láthatóan nem tudja még Vince hogyan kell a kisebbre vigyázni.
Jó volt Benneteket megismerni, Gábor is nagyon kedves volt. :P
ja és a kutyus!! Dina, Vince még nem találkozott ilyen vauvau-val, amelyik elől ő kezd arrébb menni - eddig ő molesztálta őket annyira, hogy azok menekültek. :lol:

Gabó,
már a múltkor is szerettem volna írni, hogy nagyon szép helyen lakhattok, Levi meg olyan pasi :lol: !!! Micsoda krapek lesz belőle :D !

Csilla,
nagyon helyesek a babók!
Vince is eltörte a csörgős állványát, és mostanában lassan minden megmaradt tartozékát is kivégzésre itéli - legújabb szokása bizonyos tárgyak földhözvágása és a követkemény tanulmányozása - nem dühből teszi.

Mindenkinek szép jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Viol! Dorka rövid hajjal is tündéri! :)

KépKép
nicika

Rik:itt vagyok :D kicsit eltüntem mert sok volt a dolog a ház-meg apos körül...nem semmi a sztori amit irtál a boltos csajrol.vááá biztos hozzávágtam volna valmit.micsoda paraszt! :evil:
ne foglalkozz vele!buliztatok??hogy sikerült?Réka biztos nagyon boldog!jah uj cimem lett msn-en!vizmatibeus@freemail.hu-vegyél fel majd jo?jo volt dumálni! :D :D

Eszti:Szonja hogy van?meggyogyult?jövö héten már megy oviba?

Estztermami:nagyon helyes Vincéd!aranyos kis pasi :D

Gabo:rohadt szép helyen laktok!hü de laknék én is ott!Levi egyszerüen észbonto.nagyon helyes!

Még akartam valakinek irni de már nem tudom!na mindegy majd eszembe jut!

jahh.mikor kell átálitani az orát tudja valaki??

Szemizo:jajjj annyira szépek a gyerköceid!olyan bájosan mosolyognak!nagyon édik!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok!!
Megvolt a buli a Rékának!Nagyon jol sikerült,bár néha paráztam hogy jol érzik-e magukat...De aztán a végén maradni akartak a csajok,amikor megjöttek értük,ugyhogy jol érezték magukat! :lol: :lol:
Gyerekek!AZ ajándékok....vagy mindenki gazdag aki eljött,vagy nem tom..de nagyon szép (drága)ajándékokat hoztak.Pont tegnap reggel néztem át ami nem kell játék kidobtam.Erre idehozzák a társasokat,mega többit...Fel van adva a lecke nekem is,mert ezek a csajok ugyebár visszahivják a bulijukra az én lányomat is.Ma megy egyre pont...még vásárolnom kell neki...
Igen nekünk is van ma suli.A jövö jun.14.-e helyett mentek most.Bár röviditett orák lesznek,azért egy matek dolit megiratnak velük :!: :x

Beus
felveszlek ezzel a cimmel!Jo lenne ha Te is tudnál jönni majd erre a babatalira..ami nem tom mikor lesz! :)

Viol,Eszter
Helyesek a gyerkőcők!!Biztos jol éreztétek magatokat,hát még a gyerkőcők!Eszetret is látni egy kicsit,és csudára megnmőtt a pocid csajszi!!!Dorka nem semmi a frizkojával!Zabálnivalo!!Ezt a menő korszakot én is csipem,de hidd el Viol a fekvőst néha visszasirom!Élvezd ki!!(mert aztán futhatsz utána!)

Nem is mondtam,hogy aPetra a hiszti korszakát éli! :evil: Az őrületbe kerget a a makacsságával.Nem akar sétálni,nem akarja hogy felvegyem,nem akar a babakocsiba ülni...vagyis nem akar semmit sem! :twisted: Engem bosszantani,azt akar.A Réka kérdezte tegnap tőlem:anya,fogy a türelmed ugye??
Aranyos volt.
Vendég

Na király, most vagy nálunk nincs suli ma, vagy az én gyerekem nem ment!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
:roll:
Vendég

Viol!Hamar eljön ám az idő,hogy Dorka szaladálgi fog!Olyan édig!!
Nalátod,hogy megy a szopi!! :lol: :lol:
Úgy látszik ez lett a nagyságosasszony igénye!De még sokáig legyen is!! :lol :lol:
Hát akkor frankó főnöke lehet ha "dobálja" őket ide-oda!!
Én azt hiszem manapság már nem is igen lehet morogni,mert örüljünk,hogy melóhelyünk!!
Vendég

Bocsi majd folytatom ám..!!!!
Vendég

Hajnus!Ilyen közel jöttek!!
Ma van suli!!!Az öcsémnek már tegnap sem volt!!
Így van!Nem is kell már az a járóka Bencének!!Már nagy babucika aki csak pörögni akar!!!
Igaz BencE!

Eszter!Köszi!Úgy megnéztem volna ahogy dorkával játszik Vince!!!
Majd legközelebb!!
Levivel én is így vagyok én speckó féltek tőle minden babaát főleg a kislányokat,mert olyan kis durva!de ahogy te is írtad ők még nem tudják ezt csak rossz nézni ahogy szeretetből átöleli és közben már löki is a másik gyereket!De közben meg olyan édik!! :lol: :lol:
Tényleg!Megy majd Vince bölibe?

rik!A jövő nyári miatt mennek ma?!!!Nem semmi!!!
Csináltál képeket a buliról?
Képzeld tegnap mikor sétáltunk be a Husival annyit járt a kis agyam,hogy honnan vagy te nekem olyan erősen ismerős,de nem tudok rájönni!!Pedig már tuti találkoztunk valahol valamikor!!!
Akkor neked is megvannak "keserítve" a napjaid Petra ügyben!! :lol: :D
Vendég

Jaj képzeljétek a mamám eladta a lakást úgyhogy kapjuk nemsokára a pénzt ami el is megy az illetékre"sajna"!A vezetést már csak március körül kezdem el,mert egész decemberben nincs vizsgáztatás!!Meg nem akarok hóban jégen vezetni!
Vendég

Gabo
nem csináltam képeket,mert hülye vagyok,elfelejtettem venni filmet(csak gépünk van)! :x :evil: Réka ma is buliba volt,most pörög ezerrel.Holnap anyámék,meg a tesomék jönnek köszönteni,aztán szerdán az apos.Hétfőn meg mi megyünk a nicki rokonokhoz.Be vagyok táblázva rendesen! :shock:
Már beszéltünk erről,hogy valahonnan ismerősök vagyunk egymásnak,de passz,hoyg honnan!Mikor a városba jöttél akkor gondolkodtál énrajtam?Miről jutottam eszedbe?
Látod minden megoldodik magátol,az illeték ügye is,fogd fel igy!Majd jön méga házhoz pénz,csak gyözd kivárni! :wink: :lol:
Igen a jövő nyári jun.14 miatt mentek ma.Tök felesleg volt...mert agya az mára már nem volt az tuti! :shock:
Vendég

rik!Ejnye-Ejnye!!!Juj,de jó akkor egy csomó ajándékot fog még kapni!! :lol: :lol: :lol: :lol: Én is akaroooooooooooook!!Olyan rég kapta már valamit (apától)!!!! :( :(
Igen ahogy sétáltunk a Husival befele egyszer csak eszembe jutottál,hogy honnan v. ismerő!Nemtom csak úgy jött!! :lol: :lol: :lol:
Győzzem kivárni!!Nem akarok várni sok pinzt akarok!!De hál isten ez legalább megoldódott így nem kell részletbe fizetni.Meg anyós is mondta,hogy ad rá lóvét tegyem le belőle a jogsit!De annak már nincs értelme nekiállni idén!!
Hát mi ma sem mentünk úszni Levi még mindíg náthás picit itt hallom ahogy a szobába szipog!!Lé nem jön neki csak szipog!!
Na megyek fini karfiol leveskét csinálni!!!
Vendég

sziasztok cajok!

rik
izgi lehet,hogy ilyen bulit kell csinálni a gyerekeknek,nem?és volt kaja,süti,pia,minden? :wink: szecső mindenkit hív magunkhoz,csak úúúgy.úgyhogy lassan nálunk is lesznek gondolom ilyesféle rendezvények :roll: .

viol,esztermami
aranyosak a gyerkők,biztosan nagyon jól érezték egymást ők is.

én ma reggelre megint szarul lettem,fáj a torkom,fejem,orrom.apa ragasztotta rám(szerintem),de ő tagadja,mondván nem is csókolóztunk,mióta neki fáj. :lol: :wink: de ebéd után aludtam amíg a lányok,jól is esett.most meg már nem bírtam nélkületek,bár látom mindenki "ünnepel",nem sok írás volt tegnap.további jó pihit,holnapra is!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

szemizo!Jobbulást neked!!!

Én már elkészültem a holnapi ebéd előkészületeivel!Holnap nem igazán akarok bármit is csinálni!! :) :) :)
Vendég

Sziasztok!!!
Azt hittem annyit irtatok...erre "csak" a Szemizo,meg a gabo!!!Ejnye-bejnye!!!Ha itt lettetek volna akkor láttátok volna,hogy a lányomnál Heppy Birthday van(csak mondom,nem baj ám!!!) :lol: Mi ünnepeltünk ma is,mégiscsak egy kerek évforduló!!!! :shock: :lol: :lol: Nagylány lett,csuszik ki a kezeim közül érzem.Higgyétek el ez nagyon szar érzés.Nem akkor csinálja amire megkérem,meg nem is csinálja.Ez van most.Remélem nem lesz rossz lányka...mert akkor elverem...ha-ha,kinevet! :wink:

Szemizo
jobbulást neked!!!Nem lenne jo valami immunerősitőt szedned???? :cry:
Vendég

Sziasztok!

Mi ez a csönd?!

Boldog szülinapot Réka!!!

Noelnek is ma van, egy éves az én kicsi fiam.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Réka, Noel! Isten éltessen benneteket!
Boldog szülinapot!

Csilla, gyógyulj meg :wink: :!:
Adri olvassa a topikot csak nem ír, találkoztam velük Lili szülinapján :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Réka ,Noel Boldog szülinapot! :P
kola2

Mirama
BOLDOG SZÜLINAPOT AZ 1 ÉVES NOELNEK!!!!
Hány orakor született???A Rékus este8 ora 4 perckor.(ma ebben az időben mesztelenül belekutyorodott az ölembe,hogy gondoljam azt most születik meg!! :lol: :lol: )
Vendég

Zsani
hogy vagy?Voltál dokinál?
Vendég

RÉKÁNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Sziasztok.

Azért ugrottam csak fel,mert eszembe jutott Réka.

Zsani,mi van?Mért nem jelentkeztél?Mi volt az orvosnál?

Amica,ti voltatok tegnap 1/4 12 körül a Torna u. sarkán?

Nálunk is megvolt a születésnap.Hulla fáradt vagyok.Volt hogy egyszerre 16an voltunk.Ebből 10 gyerek.De nagyon jól sikerült.3-kor kezdtük,az utolsók fél 8-kor mentek el.Isti még mindíg pörög,nem bír elpihenni.Pedig már jó volna.Még jó,hogy holnap nincs suli!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
hajnus

NOELNEK IS NAGYON-NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!

Kép

Kép
hajnus

Rik! Este fél 11-kor született Noel. Tegnap este úgy fel volt húzva, hogy nehezen aludt el. Lehet Ö is ünnepelni akart. :-)
Fényépeztetek?
Hajnus! Te is rakj fel képet a buliról!
Én is rakok majd csak elviszem a Kölköket anyukámékhoz meg futok egyet. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Boldog szülinapt kívánok Rékának és Noelnek! :)

Kép

KépKép
viol81

Köszönjük a jokivánságokat!Sajna a gyerekbulirol nem lesz kép,de tegnap anyum fényképezett.Majd ha ők felteszik nekem cd-re akkor teszek fel én is,egy kis időbe fog telleni,sajna!
Mirama!
Azt mondják egy gyerek ált.akkor születik meg amikor csinálták!Mit szolsz hozzá???Nekünk bizti bejött a Rékánál,de a Petra kicsit elöbb jött ugy 4 orával.(reggel 7 ora 43 perckjor született)
Másoknál is bejött?????? :P :idea:
Vendég

Sziasztok!!

Réka, Noel, nagyon boldog szülinapot kívánok nektek!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Rik!
Én már nem emlékszem az idöre. :lol: Az biztos, Noelre nagyon gyúrtunk mert nagyon babás akartam lenni, így azt sem tudom pontosan melyik nap fogant. :oops:

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?