Sziasztok,
Jó pár napja nem írtam (kivéve a Chestis üzenetet
), ennek technikai akadálya volt, ami tegnap délutánra hárult el, de aztán este meg nem tudtam belépni a Babanetre, de a lényeg, hogy most itt vagyok!
Bonya,
Nagyon drukkolok, hogy ne kelljen leállítani a stimut! Biztos minden rendben lesz, küldöm a drukkokat: ++++++++++++++++++++++++++++
A hírek tényleg nem a legjobbak, de hidd el, sikerülni fog a lombik, és lesz 1-2-3 egészséges kisbabótok!
Jucicuki,
Hú, biztos jól érzitek magatokat Parádsasváron!
Majd kérünk élménybeszámolót!
Mamm,
Szuper hírek! Mármint az a szuper, hogy felszívódott a cisztád!!!!
:D:D
A barátnődnek gratula a három fiúhoz!
:D:D Nem semmi…
Numato drága,
Ejnye, hát mi ez a negatív hozzáállás, már hogy a tökbe ne hiányoztál volna?
Nagyon örülök, hogy minden rendben!!!! És hogy nincs bajod. (persze azért egy babónak jobban örültem volna
)
Vicuska,
Köszönöm a gratulációt!
Igazából nem, nem éreztem semmit, csak aznap, amikor mentünk a vérvételre. Akkor már tudtam, hogy kisbabát várok, mert akkor kezdődött a szagérzékenységem, és az émelygésem is. Nyugi, a fagyibabákra most még nem lesz szükség, legfeljebb kistesónak
Drukk megy ezerrel, na meg a babatapik is: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ És várjuk a jó híreket szerdán!!!!! Puszi!
Bibike,
Drukk megy ezerrel! Meglátod, ha csak az az egy marad, Ő is bőven elég lesz! Nehogy nekem lemondj Róla! Csak pozitívan!!!
Mi jól vagyunk, vannak émelygős napjaim, de van amikor napokig nyugiban van a gyomrocska. Ami viszont pár napja jelentkezett, az az iszonyatos ingerültség. Kb. 1 mp alatt úúúúgy fel tudom magam bosszantani (főleg másokon persze, pl. szegény anyukám), hogy robbanni tudnék… Borzalmas vagyok
Vettem Magne B6-ot, remélem segít
Amúgy szerencsére róka koma eddig elkerült, remélem már nem is jön, mert azt nagyon utálnám.
Aluszékonyság van, kb. 1 mp alatt alszom el esténként, na megy délutánonként is, amikor tehetem
Puszi mindenkinek, legyetek jók!