Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Igy egy het utan en is visszatertem megint. Nemetorszagban voltam munkaugyben igy elegge lemaradtam, de igyekeztem bepotlni es olvastam a sok jo hirt! Eloszor is Lanett gratulalok! (Lukrecia valoban Lanett-el kevertelek ossze, illetve csak felreirtam, mert akkor is nagyon siettem mar, bocsi csajok :oops: )
Zsokuci, edesek a pindurok, orulok hogy minde jol alakul es GRATULA az ikrekhez.

A prolactinos hozzaszolasokhoz annyit szeretnek megosztani veletek (ezek az en tapasztalataim), hogy nekem az elso vetelesem utan rogton kideritettek hogy magas a prolactinm igy erre fogtak a vetelest, aztan levittek a prolactin szintemet a beka feneke ala es ismet teherhes lettem. Az akkori orvosom tanacsara a terhesseg alatt is szedettek velem a bromot, de sajnos 8. hetek csak a petezsak nott annak megfeleloen, csak eppen nem volt benne embrio igy muvi uton eltavolitottak. Aztan azzal magyaraztak hogy biztos azert volt mert szedtem a bromot. Ezzel kapcsolatban elegge megoszlanak a velemenyek az orvosok kozott. Most Konc doki is azt mondta hogy kell szedni terhesseg alatt. Hat en nem tudom mit fogok tenni ha megint terhes leszek valami csoda folytan. Szoval ez a prolactin dolog elegge erthetetlen a szamomra :?

Amugy tulvagyok az elso vervetelen, csinaltak genetikait is, ennek ket het mulva lesz eredmenye. Remelem itt nem lesz gond.

Estrella, PG53-at gyogyszertarban lehet kapni?
Most megyek dolgozom egy kicsit mert igy a tavolletemben elegge felhalmozodtak a dolgok!

Udv mindenkinek!
Sviszter
sviszter

Lanett, irtam neked privit, de lehet ketszer kuldtem el. Bocsi, ugy latszik ez nagyon megy nekem :?
sviszter

Sziasztok!
Most olvastam az nlc-n, az egyik fórumozó írta....:

Egyenessen az EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTÉRIUMBÓL KAPTAM A VÁLASZT DR.MOLNÁR LAJOS EÜ:MINISZTER VEZETŐ FÖTANÁCSOSA: DR. KASZÁSNÉ PÁLHÁZI OTTILIA AKI MEGNYUGTATOTT KB FÉL ÉVIG EGYENLÖRE NINCS NAPIRENDEN TEHÁT MARAD AZ ÖT. MIN FÉL ÉVIG.....................
Remélem igaz!
Gyorsan visszaolvasok....
Vendég

Ja, az előbb lemaradt, hogy a lombiktámogatásról van szó, de gondolom, mindenki rájött! :lol:
Vendég

Jucucuki,
ez nagyon szomorú...De remélhetőleg tényleg nem kell kihagynod hónapokat ez miatt!!!!Én is lapar után, nagyon féltem/félek, hogy esetleg méhen kívüli lesz...Sajnos azt nem lehet megakadályozni!

Kismoni, örülök, hogy írtál Te is! Akkor előreláthatólag csak novemberben kezdetek???Sajnálom, ha igen!De ez a fél hónap ide vagy oda nem számít!

Prolactinos dolog..., nekem is magasabb, és soha semmit nem kaptam rá...Én ennek tudom be a sikertelen lombikot(egyéb oka nem nagyon lehetett, de remélem most a cseppek segítenek levinni.... :lol:
Vendég

Bibike,
akkor nagyon sok petesejtet kívánok Neked vasárnapra!!!!!!!!Ha gondolod, adataid küldd el, mert erre az oldalra is mindjárt teszek fel egy táblát, és akkor érted is izgulhatunk!!!

Estrella,
nem olyan szerencsés az, ugyanis nekem eléggé szúrkálódik....De jó is, mert legalább tudom pontosan mikor van!!!Ja, és ebben a hónapban már 2 X éreztem, (8.napon, és 15.napon), és páfránykám is volt!!!! :wink: :lol:
Vendég

Lukrécia!

Igazából nem tudom, hogy mi lesz, mert Fehérváron voltam kórházban és majd csak kedden viszem fel az eredményt a BMC-be, mikor megyek a 20. napi hormonlaborra. Bár lehet, hogy ezek után arra nincs is szükség...hiszen megvan a "hiba".
Na majd kiderül.
Holnap már mentem volna dolgozni, de felhívtak a melóhelyemről, hogy maradjak a seggemen pihenni.
Nagyon rendesek!
És itt a fehérvári kórházban hihetetlen kedves volt velem dr. Bata Barnabás, ő csinálta a lapart. Nagyon emberi!
Ő tanácsolta azt is, hogy inkább ne próbálkozzunk spontán.

Judit
jucicuki

Sviszter:

PG53-at a gyógyszertárban vettem, 1900-. Ft.
Vendég

Kriszti,
de aranyos vagy nagyon megtisztelö hogy beraksz a táblázatba
köszönöm :lol: hétfön leszek 28 ,bp IXker,ez lesz a 4 ik,és Zekéhez járok. kell még valami?
bibike27

Kriszti,
Puszillak ezért a jó hírért; én is remélem, hogy igaz és még nem nyúlnak hozzá egy darabig. Azért nem mindegy, hogy 200.000.- vagy kb. 800.000.- fizetünk egy lombikért.

Bibike,
Igen első lombikom lesz, de már nekem is volt két vetélésem azért is kérdeztelek a vizsgálatokról. Nekem is voltak, csak még nincs meg minden eredmény.

Kismoni
kismoni

Bibike,
így előre is nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Kép Kép

Lányok, van valakinek valami jó ötlete, hogyan lehetne a táblázatot kisebbre csinálni????
Nagyon sok helyet elfoglal...
Már arra gondoltam, hogy megcsinálom táblázatban, és amikor aktuális lenne a frissítés, elküldök egy linket, (akár napi szinten is)és azt bárki meg tudja nézni, ha rákattint....
Vagy a pocisokat(persze nem kitolásból)csinálnám meg külön táblában, és azt a linket küldeném el....
De ha van valakinek valami jó ötlete, szivesen várom! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Hú, ma aztán rendesen termeltetek! Nagyon helyes! :D

Estella,
Örülök, hogy azért rendben vagy! Vigyázz magadra, és kérlek, lehetőség szerint ne dolgozz túl sokat… Ennél pozitívabb dolog, és jobb motiváció nem is létezik, minthogy mások sikere, hidd el, nekem is sokat segített, hogy úgy álljak hozzá, hogy sikerülhet!
Puszillak! :D

Kriszti,
Jó olvasni a szivecskék mellett a 6-ost :D És persze hihetetlen is :D
Remélem tényleg igaz, amit az eü-minisztériummal kapcsolatban írtál… Lányok, tessék belehúzni :D
Tábla: mi lenne, ha a passzívakat, akik már ezer éve nem írtak kivennéd a táblából, és áttennéd egy másikba, amit linkkel bárki megnyithat, nem foglalja az "aktív" helyet. Vélemény?

Bibike,
Nagyon drukkolok, hogy most sikerüljön! És persze mennek a drukkok vasárnapra!!!! :D

Kismoni,
Aranyos vagy! :D Remélem tényleg tudtok novemberben kezdeni, és ez mostmár meghozza a várva várt sikert! :D

Juci,
Szegénykém, nem semmi amin keresztül mentél! További gyógyulást kívánok Neked, vigyázz magadra!!!

Lukrécia drága,
Mi jól vagyunk köszönöm, szívem szerint az egész napot átaludnám, de hát a munkahelyen elég furcsán néznének rám, ha ráborulnék az asztalra :D De majd hétvégén mindent pótolok, és persze délutánonként 1-1 órát sikerül általában szundizzak - olyan jóóó :D

Sviszter,
Örülök, hogy jelentkeztél! Köszönöm a gratulációt! :D

Puszi mindenkinek és szép álmokat! :D

Kép

Kép
zsókuci

Estrella,
jó tanács a PG 53-hoz.
Én kb 2éve használom mivel nálam a hőmérőzés nem vált be.
Én mindig nyálból nézemm és az a nagyon fontos, hogy a nyál buborék mentes legyen ,tehát híg és áttetsz, ja és bőven tegyél rá.
Várd meg amíg megszárad nekem van, hogy 2-4 óra mire rászárad, de ha siettetni akarod rakd fűtőtestre vagy hajszárítóval szárítsd.
Érdekes, mert nekem is volt olyan hónap amikor 2-szer páfrányosodott.
Én jó kis kütyünek tartom!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Ma megyünk Szolnokra az MRI eredményért és ma tudom meg a véreredményt is 17 OHP-t.

A páromat tenap felhívta az orvosunk a BMC-ből mivel a hétfői kiskatonák pozitívak lettek, javasolta hogy irassuk fel a Ciprobay 500mg 2x1 10 napig szedje ,és ma kérek időpontot 3-ra újabb vizsgálatra. Remélem addigra ok lesz, mert én meg pont 3-án kezdem a szurikat.
A doki azt mondta hogy minden féleképpen kezdjem el a szurikat és ha véletlen megint pozitív lenne akkor leálunk a stimuval.
Nem hiszem el, hogy ilyen nehezen indulunk neki.
De talán azért, hogy utána csak a jó jöhessen!!!!!!!!!!
Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

:)

Eltűnök egy hétre!!!! Mindenkinek kellemes napokat!!!

:)

Puszi
motpapa
mot

Sziasztok!

Kriszti ami a tablazatot illeti nekem tetszik a link-es otlet.

Bonya neked meg kitartast a Ciprobay biztos segiteni fog. Az tuti kiol minden bacit. Mar ha jol tudom hogy ez egy antibiotikum es a pozitivat a bacikra irtad. :roll:

Udv.
Sviszter
sviszter

Sziasztok!

Kicsit megijedtem, mert reggel elkezdtem vérezni, nem nagyon de azért...
Voltam az itteni nőgyogyimnál és azt mondta, hogy azok után amit "tettek velem" a kórházban, ez normális.
Képzeljétek el, párom meglepcsi elvisz hétvégére Parádsasvárra a kastélyba :lol: egy vagyon :cry:
És a keddi spermavizsgálat előtt ugye négy nap önmegtartóztatás :roll: szerintem sűrűn fogjuk használni a hideg vizes merülőt a szaunában :oops:

Puszi Mindenkinek, hétfőn elmesélem, milyen volt, ma este azért még benézek :wink:

Judit
jucicuki

Sziasztok!

Megint én.
Hallottatok valamit a tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetről?
Állítólag valami összehasonlítás szerint most ez a legeredményesebb meddőségi központ, de csak vmi rokonunk ismerősétől hallotta az anyukám, szóval nem tuti info.
Csak jó lenne tényleg a legjobb helyen próbálkozni...
Főleg, ha még csökkentik is a lehetőségeinket.

Judit
jucicuki

Jucicuki:

Van egy ismerősöm (nem közeli, csak úgy futólag ismerem) és ő is a tapolcai intézetbe járt, és most 10 hetes terhes. Előtte a BMC-be járt, besokallt a sok-sok hormontól meg ilyesmitől, volt 1 év szünet aztán elment Tapolcára és sima gyógyszeres kezelés mellett lett terhes. :)
Hát ilyen az élet!

Az ember már sokszor nem tudja kiben vagy miben bízzon, csak a gyerek lebeg a szemei előtt.

Megint úgy érzem, hogy sikerülnie kell, és ezt a pozitív energiát szeretném most mindenkinek itt és most átküldeni:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó hétvégét mindenkinek!
Millió puszika
Estrella
Kép
Vendég

Sziasztok!

Tegnap voltam BMC-ben, elmondtam Zeke dokinak, hogy van ez a vérezgetés. Megvizsgált, és elkezdett valamit magyarázni a méhnyak sérülékeny hámrétegéről, ami mechanikus behatásra (ez lenne a férjem... :oops: ) vérezhet... Hát túl sok minden nem értettem abból amit mondott, de úgy éreztem ki a szavaiból, hogy nincs nagy gáz... Irrigálnom kell Lactacyddal, reméljük helyrejön!
Jaaa, és a lényeg FELSZÍVÓDOTT A CISZTÁM!!!! Meg is kaptam az újabb adag Puregont, belevágunk egy újabb inszembe! Azért is jó, hogy most megnézett uh-val, mert így nem kell újra mennem a mensi első napjaiban, így megmenekülök egy számomra mindig nagyon kellemetlen szitutól... Általában az első napokban "Niagara-effektusom" van... :?
Képzeljétek! Van egy nagyon kedves barátnőm, aki szintén BMC-s volt, és Zeke dokihoz járt. Inszem után lett terhes HÁRMASIKREKKEL, és kedden megszülettek a babák! Három kisfiú! El tudjátok ezt képzelni? Három fiúcska egyszerre!!! :D :D :D

Jucicuki, nekem a sógornőm jár Tapolcára, és nagyon meg van elégedve a dokijával, és az intézménnyel is! Amúgy pont most 5 hetes kismami, a 3. inszem lett sikeres nekik! :D

Kriszti, köszönöm a Gynevac-os pü-t! A táblázattal kapcsolatban én Zsókuci ötletét támogatom, remélve hogy a "passzív állományban lévők" nem haragszanak meg érte...

Bonya, tudsz valamit Vicusról? A héten nem hívtam fel, nem akartam nagyon zavarni, főleg hogy voltak a görcsei... Nagyon remélem, hogy jobban van, és ott vannak a töpikék... :)

Mindenkinek nagyon szép hosszú hétvégét!

Mamm
mamm

Kép
Ezt nem hiszem el! Írtam egy kész regényt ami tőlem nagy szó és ahogy küldeni akaom kiírja a renszer 404 error. Most írhatom újból. Ez nagyon bosszantó!

Nos tegnap este voltunk Szolnokon az Mr eredményért és sajna nem lett negatív.
Találtak egy 4 mm-es adenómát, amivel megkell tanulni együtt élni amíg nem növöget.
Évente kell kontroll MR és a terhesség alatt pedig figyelni kell havonta a látóteret, mert ha növöget nyomhatja a látóideget és látótér kiesésem lehet.

A 17 OHP eredményem norm. lett legalább ez, a határokat nem tudom de nekem 2,0 ng/ml lett.

A Mercforminra azt javasolta, hogy kezdjem csökkenteni mivel 2x850mg-ot szedek és ha állapotos maradok azonnal abba kell hagyni és ne akkor terheljem meg a szervezetem. Így most az esti szemeket elfelezem 425mg-ot veszek be kb. 1 hétig és utána már a reggeli szemet is csökkentem.

Mostmár igazoltan 3szoros meddő vagyok: Endometriosis, PCO syndroma, Microadenoma hypophyseos.
Sebaj elfogadom a tényeket, mert ha nem akkor csak bele gárgyulok az önsajnálatba és az nem jó.
Úgy fogom fel, hogy legalább kiderültek, hogy miért nem sikerült eddig a babucikánk foggantatása és majd most mesterségesen az első lombik SIKERÜLNI FOG!!!!

Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Mamm tegnap előtt beszéltünk akkor ajánlottam neki a Magne B6-ot itt javasolták és mondta majd ki próbálja. Ma akarom majd felhívni az eredményem miatt, mert várja és majd beszámolok, hogy mizújs vele.
Amúgy mindenkit üdvözöl nagyon hiányzik neki a net, de talán hamarosan tudunk megint komunikálni vele itt is.(beköttetik otthonra )

Legközelebb azért ne ilyen hevesen ám apucival!!!
Puregonhoz mennyibe kerülnek a tűk és a patron?
Puregon pen belövő tollat már kaptam a dokimtól.
Gondolom azt mindenki ingyen kapja.

bonya

Kép

Kép
bonya

Szép napot mindenkinek!
Jöttem én is, csak volt egy kis munkahelyi gondom, de nem fontos!Túlvagyok rajta, már csak 5 műszak!

Mamm,
szivesen, remélem tudtam vele segíteni! :lol:

Bonya,
nagyon sajnálom, hogy nem kaptál jó eredményeket! :cry: De majd a lombikkal sikerül!Fel a fejjel!
Merckformin felezgetés???Nem lehet egyszerű, én sokszor a gysz vágóval alíg bírom elvágni! :?
A Puregon patron kicsivel több mint 17 ezer,(ha azóta nem emelték, és kb. 400 egység van benne) és van benne tű is...(azt hiszem 3 darab)
Vendég

Kriszti,
köszike a gyors választ.
Valóban megküzdöttem vele az este de kiadtam a férjemnek bérmunkába, talán neki könyebb lesz.
Te jó isten ,egy kis patronka, és abból a Long protokolnál mennyi kell?

Bocsika, hogy nem olvasgatok regebbre visza biztos leírta már valaki, hogyan zajlik a Long protokol, de nagyon megköszönném ha leírnátok ,hogy itt a BMC-ben mi a szokásos folyamat .

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya,
nekem is long volt....
Ha érdekel, priviben leírom, kb. mennyi....
Vendég

Sziasztok!

Látom,nemigen hiányoztam senkinek :roll: azért leírom, hogy végül voltam Szűcsnél, uh és vérvétel, se méhen belüli se méhenkívüli terhességem nincs,nem is volt.T
egnap reggelre meg is jött a mikulásom :? tehát minden marad a régiben, várok a 21.napra,és addig szorgalmasan olvasgatlak Titeket....

sokszor puszilok minden kismamát és leendő kismamát! :wink:

numato
numato

Szia Numato!
Dehogynem hiányoztál!!!!! Csak nem tudtuk, miko ris mész el a dokihoz...Szerdán még Zsókuci írta, az lesz a tuti, amit a doki mond, menj el, de arra már te sem válaszoltál!És azóta sem... :)
De örülök neki, hogy nincs méhen kívülid...Akkor novemberben kezded a stimut, ugye?(táblázat javítás miatt kérdezem)
Vendég

Sziasztok!
Először is: Zsókuci, nagyon gratulálok az ikrekhez!! Ez szuper! Megkérdezhetem, hogy Te éreztél valamit?
Nekem elmúltak a görcsök nyomtalanul mintha soha nem is lettek volna. Most éppen az a bajom, hogy egyátalán semmit sem érzek! Elég nehéz ez a várakozási időszak! Szerdáig drukkoljatok.
Viszont jó hír, hogy van 2 fagyi babánk is, így ha ez most nem jönne össze, nem kell a stimu. Nálam amúgy is nagyon nehezen ment.
Bonya, nagyon köszi a segítséget!
Még nincs netem a szomszédoktól jöttem. Remélem szerdától lesz.
Engem is vegyetek fel a táblába légyszike! 29 éves vagyok, taksonyi. Zekéhez járok.
Mamm! Sok Lánytól hallottam már, hogy vérezget aktus után. Jól tetted, hogy megkérdezted Zekét! És szupi, hogy nincs cisztád! Látod!! :P
Puszilok Mindenkit és mindenkinek drukkolok!
vicuska1977

Szia Vicuska!
Természetesen Te is bekerülsz a mi kis táblicskunkba......Én úgy emlékszem, már kértem adatokat, ha nem bocsika....Csak annyit dolgoztam mostanában, hogy az eszem nem ott járt, ahol kellett volna...
Hanyadik lombikod volt???,És mikor volt a transzfer???(Az eredményhírdetés mint írtad szerdán lesz...)
Vendég

Szaisztok lányok!
Mindenki pihizik???

Chesti, egyben vagy még????

Én sajnos egyedül maradtam, páromék pesten, és csak holnap éjjel jöhetnek haza...Enyém a terep, de mivel nincs itthon, kedvem sincs kibújni az ágyból!Olyan rossz, hogy tudom, nem jön ma haza, és mire hazajön, én elmegyek dolgozni...:(
Na nem panaszkodom.
További szép vasárnapot, és hosszú hétvégét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Most értem haza a bmc-böl,mit mondjak jo sokan voltunk.
5 petesejtet tudtak leszivni,azt mondta a Kanyo dr hogy 2 volt érett de holnapra biztos megérik a többi is,majd holnap hivnak,már alig várom!!A hasikám fáj nagyon de sajnos az ilyenkor nekem mindig fáj.
bibike27

Vicus!

Nagyon szorítok a szerda miatt!!!!

Bibike,

ma én is voltam a BMC-ben,lehet,hogy láthattalak?Fél 9 körül értem oda és egy csomóan ültek a váróban.Igyál sokat,meg fehérje,tudod!Szorítok.

Nekem amúgy jövő hét csüt vagy péntek lesz a leszívásom,ha minden jól megy (kopkopkop).

Sziasztok!Megyek mert Bibar-family vendégségbe jön ma este és hát puccba kell vágni a lakást.

Kép
lukrécia

Lukrécia

Én fél 8-ra mentem,igy biztos nem láthattál.szoritok én is neked a jövöhétre!
bibike27

Sziasztok,

Chesti-hírek:

Kb. éjfél óta a kórházban van, vajúdik, de nehezen tágul, úgyhogy mega-drukkokat kell küldeni Chestinek és Nikinek, hogy minél haramabb túl legyenek a szülésen-születésen, és hogy persze minél fájdalom mentesebb-legyen.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Később még írok!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

chesti

most látom a másikban hogy megvan a bébi!!!!!!!!!! :D :D :D
nagyon-nagyon gratulálok neked,remélem nem volt nagyon nehéz!

Bibike
neked is gratula az 5 petikéhez,reméljük ügyeskednek majd!

Lukrécia
nagyon jo volt tegnap,istenien föz a párod :D :D
bárcsak az enyém is tudna...

Vicuskának is megy a drukk szerdára

puzsi

bibar

Sziasztok

Chesti

gratulálok Kép

Engem most hivott a kanyo dr és 1 termékenyült meg a többiek még nem értek meg.Holnap 12-re kell mennem.Nagyon remélem hogy a többiek is megérnek és megtermékenyülnek!Örülök én annak az 1 -nek is,de kicsit elkeseritö mert ilyen még sosem volt.Szoritsatok nagyon!!!!!
bibike27

Sziasztok,

Jó pár napja nem írtam (kivéve a Chestis üzenetet :)), ennek technikai akadálya volt, ami tegnap délutánra hárult el, de aztán este meg nem tudtam belépni a Babanetre, de a lényeg, hogy most itt vagyok! :D

Bonya,
Nagyon drukkolok, hogy ne kelljen leállítani a stimut! Biztos minden rendben lesz, küldöm a drukkokat: ++++++++++++++++++++++++++++ :D
A hírek tényleg nem a legjobbak, de hidd el, sikerülni fog a lombik, és lesz 1-2-3 egészséges kisbabótok! :D

Jucicuki,
Hú, biztos jól érzitek magatokat Parádsasváron! :D Majd kérünk élménybeszámolót!

Mamm,
Szuper hírek! Mármint az a szuper, hogy felszívódott a cisztád!!!! :D:D:D
A barátnődnek gratula a három fiúhoz! :D:D:D Nem semmi…

Numato drága,
Ejnye, hát mi ez a negatív hozzáállás, már hogy a tökbe ne hiányoztál volna? :D
Nagyon örülök, hogy minden rendben!!!! És hogy nincs bajod. (persze azért egy babónak jobban örültem volna :D)

Vicuska,

Köszönöm a gratulációt! :D Igazából nem, nem éreztem semmit, csak aznap, amikor mentünk a vérvételre. Akkor már tudtam, hogy kisbabát várok, mert akkor kezdődött a szagérzékenységem, és az émelygésem is. Nyugi, a fagyibabákra most még nem lesz szükség, legfeljebb kistesónak :D
Drukk megy ezerrel, na meg a babatapik is: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ És várjuk a jó híreket szerdán!!!!! Puszi!

Bibike,
Drukk megy ezerrel! Meglátod, ha csak az az egy marad, Ő is bőven elég lesz! Nehogy nekem lemondj Róla! Csak pozitívan!!! :D

Mi jól vagyunk, vannak émelygős napjaim, de van amikor napokig nyugiban van a gyomrocska. Ami viszont pár napja jelentkezett, az az iszonyatos ingerültség. Kb. 1 mp alatt úúúúgy fel tudom magam bosszantani (főleg másokon persze, pl. szegény anyukám), hogy robbanni tudnék… Borzalmas vagyok :D Vettem Magne B6-ot, remélem segít :D Amúgy szerencsére róka koma eddig elkerült, remélem már nem is jön, mert azt nagyon utálnám. :) Aluszékonyság van, kb. 1 mp alatt alszom el esténként, na megy délutánonként is, amikor tehetem :D

Puszi mindenkinek, legyetek jók! :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Hazaértem, de ma nem leszek valami jó társaság, ugyanis páromék ott vannak fent pesten a vadállatok között.... :cry: Így rátapadtam az internetre, és az élő adásokra....
Holnap meló után jelentkezem, ha addig nem is...
Minden kismaminak boldog pocakosodás, és további szép napot mindenkinek!
Vendég

Szia Kriszti!

Amikor meghallottam, hogy mi van már megint Pesten (hétvégén vidéken voltunk), rögtön Te jutottál eszembe...
Nyugodj meg, nem lesz semmi gond a párocskáddal, és nagyon remélem, hogy hamar vége lesz ennek az egész őrületnek...
Puszi neked, és kitartás!!!

Mamm
mamm

Krisztike,

én is csak azért kukkantottam be,mert eszembe jutott a párod....Kitartás!sok puszi

Kép
lukrécia

Szép jó estét Mindenkinek!

Összefoglalva: három napig királylány voltam, sajnos haza kellett jönni :-)
Isteni volt, a kastély csodaszép, gőz, szauna, szolárium, kiszolgálás első osztályú, mindenki nagyon kedves.
Sétáltunk a Kékestetőn, nagyon szép időnk volt.
Kicsit feltöltődtünk, ránk fért.
Holnap BMC-s nap. Vérvétel, nőgyogyi, ultrahang.
Bár a múlt heti műtét után sok újat nem tudnak mondani szerintem.

Jó pihenést!

Puszi!

Judit Kép Parádsasvár
jucicuki

Zsókuci,
köszike a drukot!!! :lol:
Mi is nagyon bízunk benne, hogy ha kicsi nehézségekkel is, de minden menni fog a maga kerékvágásában.
"A nehézségek után már minden könnyen megy."

Képzeljétek tiszta hülye vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vasárnap reggel véletlen a férjem gyógyszer kupackáját vettem be.
Benne volt a Ciprobay is.
Remélem 1 szem miatt azért minden okés lesz nála.

Kriszti,
remélem minden rendben és ma este már a férjecskéd mellett aludhatsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem abba hagyják már ezt a randalizrozást.

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt!

Zsókuci, Chesti? megszült már? :?: remélem minden okés,drukkoltam neki nagyon. Örülök,hogy veled,veletek minden rendben! :lol:

kriszti, tegnap ahogy hallottam és láttam a zavargásokat, egyből te jutottaál eszembe, ugye minden renben volt pároddal? ha eljutz egyszer táblázatig, igen, légyszíves, novemberre írd át a stimuláció kezdetét, úgy néz ki 9-én kezdem...

bonya és vicuska, mennek a drukkok nektek is+++++++++++++

és drukkbomba persze mindenkinek!!!

szép napot mindenkinek

numato
numato

Numato,

Igen, Chesti megszült 22.-én - azt hittem mindenki olvassa a babás topikot is :lol:

Amúgy, ott írt a férjecskéje, és küldött egy linket is, ahol vannak csodás fotók! :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Jó sokan voltak ma a BMC-ben!
Viszont úgy érzem, eredményes napom volt.
Szűcs doki azt mondta, hogy a következő ciklusom 20-23 napja között kell mennem és vigyek kb 50.000 ft-ot az első adag gyógyszerre és akkor nekilátunk a dolgoknak.
Szóval még egy hónap és beindul a nagyüzem.

:wink:

Puszi!

Judit
jucicuki

Hello Lányok!

Bocs az eltűnésért de valami hihetetlen hogy én mennyit alszom és ennek ellenére mindig álmos vagyok.

Ma voltam UH-on.
Egy picurkánk van, ennek megfelel?en csináltam vonalzót.
13 mm-es a petezsák. Következő UH november 7.
Szerintetek akkor már dobogni fog a szíve? Vagy az majd csak 8 héttől?

Férjem egy kicsit csalódott volt, ő nagyon beleélte magát az ikrekbe. De azért mostmár helyrebillent a lelki világa. Persze én is örültem volna ha egyből kett? lett volna de nem lehetünk telhetetlenek hiszen így is szerencsésnek mondhatjuk magunkat.
Csak legyen minden rendben szülessen meg egészségesen, a többi nem érdekel.

Most lehet hogy ez nagy hülyeség amit írok de én olyan fiúsnak érzem. Aztán lehet hogy lány lesz, mert én mostmár nem nagyon bízom a megérzéseimben.
Na gyorsan visszaolvasok reméelm mindenkivel rendben van minden.
Puszika Nektek!

CHESTI & NIKI!
Nagyon nagy gratula!
Sok boldogságot és jó egészséget az egész családnak!
lanett

Zsókuci!

Majd segíts egy kicsit ha erre jársz.
Szeretnék vonalzót csinálni, de nem hogyan kell. A családineten a profilba be lehetett állítani, de itt nem találok olyat a profilban.
Köszike!
lanett

Jucicuki,
nekem is pont ezt mondta kb. egy hónapja és a Decapeptylt írta fel 42.856.- került.
Ezek szerint neked is Long protokol lesz?

bonya

Kép

Kép
bonya

Chesti!

GRATULÁLOK NEKTEK!NAGYON SOK EGÉSZSÉGET és ÖRÖMÖT

kívánok:

numato
numato

Sziasztok!
Lányok, köszönöm mindenkinek a biiztató szavakat...Nem volt valami kellemes napom tegnap, és ma sem, tegnap egész nap meló, mire délután kiderül, banzáj van pesten, majd meló után rohantam haza, rákattantam a netre, a tv-re...Majdnem hajnalíg néztem, olvastam a friss híreket, és 5-kor keltem, mert ma megint 12 óra munka várt.....
Már épp indulni akartam, mikor párom reggel fél 6-kor hazaérkezett!(vasárnap reggel 7-től volt szolgálatban, ma reggel 5-íg...)Jelentem, mindene megvan, és jól van!:) :lol:
Nemrég értem haza, és most miénk az este!!!Holnap nem kell bemenjen dolgozni, nekem sem...
Főzök valami finom kaját holnap, hisz üres zsömlét kaptak szendvics elnevezés alatt, 1 paprikát, és 3 kis dobozos vajat....(persze nem volt mivel megkenni... :lol: :lol: )

Chesti,
már telefonon is megtettem, de ide is óriási gratulációt küldök Nektek!!!!!!
Nagyon szépek a képek, és a videók is, megmutattam páromnak is, és persze azt is amit Zo írt a szülésről, és láttam, hogy elgondolkozott, hogy bizony, ha úgy hozza a sors, akkor Ő is bejön!(tudni kell, eddig ellene volt, nagyon ágállt ellene) :wink:

Na most többet nem írok, megyek frissítek egy táblát, és teszek föl egyet....
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?