Sziasztok!
Sz_Kata!
Mi nem éltünk Marcinál semmilyen más oltással a kötelezőkön kívül. Ezeknél sok ellentétes véleményt hallani, hogy miért jó és miért nem jó beadatni. Ha a dokibátok ajánlja, és kellően megalapozottnak látod Te is a beadását, rajta! Nekünk speciel egyik dokinénink sem ajánlotta. Sőt Marcinak az influena elleni oltásokat nem is lehet beadni,mivel tojásfehérje allergiája van!
Mamy!
Hasonaltatás: én eddig csak a bölcsőhalál miatt hallottam, hogy nem jó a hasonaltatás. De mivel van légzésfigyelőnk, én ettől nem tartok. Te mást is hallottál ezen kívül?
Én is kaja előtt adtam Beninek a kamillát (akkor is kell a kaki érdekében) kiskanállal. Meg kellett zabálni, ahogy leszürcsölte a kiskanálról. Max. 10 ml-t kaphatott belőle, de szerintem még nyelte volna
Ma én is jártam így, hogy azt hittem, most tuti kaki volt, mert olyat rottyantott, de sajna csak hangja volt. Egyébként ma a mi dokinénink azt javasolta, hogy 4 napot várjak ki, ha nincs kaki és csak akkor avatkozzak közbe, szerinte kúppal.
Angelkriszti!
Marcinak szerzett születése során egy óriási hematómát, ami jó pár hónap alatt, de elmúlt! Úgyhogy nem feltétlenül fog megmaradni.
Nekünk nincs ilyen körülrajzolós micsodánk, de már volt az ismerősi körömben egy kisfiúnak. Sajna azóta nem tudom, hogy mi lett velük.
Hú, ettől a könnycsatornás mizériától én is tartottam, mert Beninek is sokáig gyulladt volt a szeme és csepegtetni, kamillázni kellett. A dokinéni "megijesztett", hogy ha gyakrabban előfordul, akkor át kell mosni a szemét. Lekopogom, hogy azóta nem jött elő!
Nektek mindenhez drukk!!!
Van huzatja Gergődnek!
Köszi a receptet és az öltöztetést!
Erika!
Ma délután és este én is mindkét ciciből etettem és este még voltak kételyeim, hogy jól lakott-e. Viszont én is elhatároztam, hogy teszek el tarcsiba!
Neked is köszi az öltöztetést! Holnap én is kevésbé öltöztetem fel, úgyis melegedést mondanak.
Nagyon helyes Levi!
Rolex!
Szerintem még ilyen pici korban nem lehet "megjósolni", hogy milyen lesz a baba. Marcim például ilyen korában iszonyatosan nehezen akart és tudott aludni, most viszont remekül alszik. Ez csak egy példa.
Beuka!
Ha van segítséged, akkor az teljesen más! Nekem Marcival semmilyen segítségem nem volt, most hogy Vácra költöztünk, Anyukám van itt a közelben, de Őt sem akarom állandóan rángatni, meg sajna egészségileg is elég rossz időszaka van
A nyákdugóm nekem egyik babánál sem ment el, úgyhogy nem tudok nyilatkozni. De mástól azt hallottam, hogy akár a szülés előtte 1 héttel is eltávozhat a nyákdugó. Ja és nem vagy béna! Szültél már? Nem! Hát akkor!!!
Mi már a baba megérkezése előtt beállítottuk, illetve a Párom az élességét "vizsgálta" meg a légzésfigyelőnek.
Csengő!
Én is zabálok egész nap, hol édességet, hol joghurtot, hol ezt-hol azt. Már tervezem, hogy ráállok a mérlegre elrettentésképpen
Büdi pukik-büdi család
Mi nem bkv-zunk, de Beni néha húzza utánunk a csíkot az tuti
Úgyhogy mi Vác büdi családja vagyunk
Claudiáról már én is hallottam, hogy a képernyő erősen nagyítja.
Sajnálom, hogy nem lesz netetek. Most akkor nem is jössz többet?!
Megyek én is alukálni! Ki tudja meddig...
pusz: Melinda