Sziasztok!
Délután már írtam egy jó hosszút, de sajnos jól elszállt.
Sajnos nagy prögés most sincs erre felé.
Úgy látom sajnos nem nagyon jó a szombat senkinek, mármint azok közül akik még egyáltalán olvasák a fórumot.
Csengő, mit mondtak, milyen lesz az idő?? Mert a TV-ben m,ár lehűlést, frontot ígértek, és Lili is tiszta ketyós, tehát lehet benne valami.. .
Noémivel sikerült beszélni?
Kata! Nehogy elnézést kérj, ne érts félre, én nem haragszom "egyesével" senkire, csak az bántott, hogy nagy nehezen hosszú idő után végre sutyiban írtam, és erre szinte senki nem reagált, olyan érzésem volt, mintha a kutyát sem érdekelte volna az hogy jövök-e vagy sem. De tényleg nem kell ám tőle elnézést kérni, részemről lezártam a dolgot, azzal, hogy kiírtam magamból.
Állapotok lassan európai szintre emelkedtek, bár az únióstól még messze vagyunk.
:):):) Most már minden "létszükségelet" működik a lakásban, bár még vannakdobozok, hiányoznak még szekrények, stb. A Sunimumtól kapott tűzhely remekül működik, csak eleve nem volt benne söütőrács, a tetjéről meg a főzőrácsot szállítás közben hagytuk el, úgyhogy most fémrudakon főzök
:)
Azért jól haladunk, csak a mocskos anyagiak szabnak határt a további fejlődésnek.
Harapásnyomok nálunk is voltak már, 4 napig látszottak tisztán egytől egyig a fognyomok!! Én kiképeztem Lilit, hogy nem szabad verekedni, de ha őt valaki bántja, akkor az a minimum, hogy pofán vágja az illetőt. Mondjuk itthon is úgy van, hogy mi nem ütjük, inkább bezárással büntetjük, de ha ő megüt minket, akkor rácsapok mancsára. Úgy vettem észre vette a célzást, mert elég gyorsan leszokott róla
Jó Sümegezést kívánok!
Íme kép az új "Baba szobá"-ról:
Dinó!
Hidd el megértem, hogy egyre nehezebben tudnak jönni a többiek is, hisz nekem sem könnyű idejutni. Pont ezért lenne fontos, hogy olyankor legalább odafigyeljünk egymásra. Szerintem más is érzi úgy mint én, hogy a meló a gyerek, a háztartás mellett, néha kell valami ami csak az "enyém" - még ha az csak pár perc a szgép előtt. Azért köszönöm a biztatást és örülök, hogy azért még van valaki, akit érdekel, mi van velünk
Hálából egy két "aranyköpés" Lili repertoárjából:
"Vettem az adást!"
"Semmi gáz!"
"Mama, szórakozol velem??"
És a legjobb: örömtől ragyogó arccal jön haza a bölcsiből és boldogan, büszkén közli velem:
"Mama! Kis bunkó vagyok!"
Remélem hamar meggyógyulnak a srácok, és kívánom, hogy ne járjon nálatok Tüdő Gyuszi!!!
Liv! Szívesen, de ahogy olvasom nem használtad, pedig az ínyfájdalom és gyulladás is jellemző az aftás fertőzésre..
Azért mindenképpen további jobbulást kívánunk!
Kár hogy nem tudtok eljönni kirándulni, mi remekül éreztük magunkat legutóbb:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 139.32.jpg[/img]
És ezek készültek a "hozott anyagból" :
És még egy utolsó kép Liliről és leállítom magam:
Macs