Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a dicséretet mindenkinek Dugóka nevében is! :)

Angie!
Gyönyörű a kisbabád!!! Cshenit nagyon-nagyon sajnálom… :cry: :cry: :cry:

Csibecsalád!
Jaj, nagyon jó volt olvasni a szüléstörit, még ha rövidített változat volt is!

Virág!
Őszinte részvétem… :cry: Sok erőt kívánok péntekre.

Panka!
Bizony, nemsokára nősül… :lol:

Nomi!
Onnan, hogy ugye igény szerint szopizunk, ezért (főleg az első hetekben) állandóan cicizett, vagy ahogy apa hívta, dugózott. El is nevezte Dugó Hugónak… :D Innen a Dugóka név. Van egyébként még egy csomó neve itthon, mindenki máshogy hívja, de azért a Kendére is hallgat!
Mensihozó megy Neked is: +++++++++++++++++++++++++

Monyó!
Affene, lehet, hogy eltévedtek??? :wink: Na, akkor újra: ++++++++++++++++++++++++++++ Basszus, marha drágaság van Nálatok!!! Na, nem mintha itthon ingyé csinálnák… :roll: Vagy ha igen, akkor olyan is… :?

Tina!
Sajnálom a tesztet, de azért amíg meg nem jön, van remény (és példa is, hogy pl. az első teszt negatív, majd pár nap múlva pozitív lett…). Szorítok!!!

Anikó!
Nem is olyan sokára Neked is újra részed lehet az élményben! Gondolom, alig várod már! Marci hogy viszonyul a kistesóhoz? Tudja már egyáltalán??? :)

Jucmuc!
Köszi! Kitartás, nemsokára továbbléphettek!

Ági!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!!! (És jövő ilyenkorra egy kisbabát! :wink: )

Narco!
Köszi! Juca leírta, mi kell. Én is odavoltam, hogy kell-e a papír, de a 300 napnál nem régebbi anyakönyvi kivonat nem is kellett (az akvezető szerint csak a nem házasoknál kell bizonyítani, hogy 300 napnál frissebb a kapcsolat – gondolom, az apaság miatt). Simán beírták, hogy férje neve X. Y., baba vezetékneve X.

Junko!
Sajnálom, hogy rossz lett a férjed eredménye. De azért adjon erőt, hogy van megoldás!

Juca!
Na ja, bizony sok mindenben apjára ütött!!! :twisted: Tök jó ruhákat vettél!

Éva!
Próbáld meg azt, hogy ha nem szívja ki teljesen a cicit, akkor a következő etetésnél újra arra teszed, amelyikből legutóbb evett. Így hozzájut a hátsó tejcsihez is. Kitartás!!!

Kacsa!
Jaj, de édes rucikat vettél Te is!!! Én is nehezen állom meg, ha vásárolni megyünk, hogy ne vegyek mindig valamit Kendének (mondjuk néha elég belenéznem a pénztárcámba, hogy sikerüljön! :D).

Brill!
Minibrill drága hogy van??? Köszi a Duddu-híradót! Kíváncsi lennék a csajokra, biztos nagyon édesek! Elhiszem, hogy nincs ideje Duddunak ránk.

Hangyi!
Köszi Neked is! Úgy látom, a törcsis kép a favorit… :D

Bea!
Nyugi, már csak 61 nap (vagy annyi sem… :wink: ), és kezedben tarthatod kicsi Ádámot!

Évi!
Köszi Neked is! Ilyen vigyorokat mindig tartogat, főleg az apjának… Persze azért mi is kapunk belőle, főleg, ha jókedve van! Meg most már hangosan kacag, tegnap este elkezdtem hülyéskedni neki fürdés közben, hát olyanokat kacagott, hogy azt hittem, kiesik a kezemből! :D

Na, kész a kisregény… :P Mi jól vagyunk, bár tegnap éjjel nem aludtunk valami jól, sokat volt fenn, szerintem a foga miatt. Kíváncsi leszek, ma hogy alakul… :roll:

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok :)
Pupy :)
Sajnálom a mensit :cry:

Nárcisz :)
Először is irgum-burgum!!! :x Ilyet hallani sem akarok, hogy esetleg nem fogsz tudni szoptatni. Igen is fogsz tudni! Ezt mondtam a talin is. Úgy kell alapból hozzáállni a dologhoz, hogy fogsz tudni! Hidd el menni fog :)
Szegény csajok :) Peti sem szerette a szívhang hallgatást, csak ő el tudott menekülni :D
A csíkosodás szerintem abszolút genetika. Nekem egyiknél sem volt egy deka csíkom sem, pedig semmivel nem kentem :roll:
Juca jól összeszedte neked a dolgokat :) Csak annyit fűznék hozzá, hogy nem a TAJ szám elé kell írni a 8-ast, hanem az első számjegy helyett :)

Évi :)
Nagyon husi Dórci :)

Fleur :)
Ügyi vagy a tornával :) A kézimunkáidat ha van kedved mutasd meg :) Én is szoktam kreatívkodni, persze csak ha ráérek, ami most nem igazán mondható el :roll:
Sok erőt kívánok nektek a holnaphoz :(

Kati :)
Nem semmi a kis csajszi kajálása :shock:

Juca :)
Gyönyörű a lányod :) Annyira helyes ez a kis nyelv kidugdosósdi :lol:

Norwell :)
Nagyon édes Kende baba :)

Csibe apu, Kakas :)
Nagyon tetszik az apa szemmel leírt szüléstöri :D

Angie :)
Nagyon helyes a kis Manócskád :) Már szépen lehet látni, hogy egy kis emberke fejlődik odabenn :D
Olyan jó olvasni a boldogságotokat :) Sokszor könny szökik a szemembe, mert a saját pocaklakómra gondolok és milyen jó volt :D

Tina :)
Sajnálom a negatív tesztet :( Fel a fejjel :) Lesz neked is pocaklakód :)
Engem érdekelne a homeós cég és a tanfolyama, ha lehet :)

Judit :)
Nekünk bármikor jó, de talán a szerda a legjobb, legalább is nekem, mert akkor Annamariért csak később kell mennem :)
Kitartás :) Tudom, hogy nagyon nehéz hónapról-hónapra, de bízni kell a sikerben és meglátod neked is hamarosan ott csücsül a pocidban egy apróság :)

Ági :)
Boldog szülinapot :)

Junko :)
Nagyon sajnálom, hogy rosszak lettek az eredményeid :(
Előre kell nézni. Drukkolok a lombikhoz :)

Kacsa :)
Nagyon édes cuccokat vettél Pöttömbabának :)
Látom unisex színekben :D

Restellem, de eddig bírtam a visszaolvasást Holnap folytatom :)
Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Monyoka!

Köszönöm, :D aranyos vagy barcsak mar ott tartanek! Szoritok Neked a menziert! :)

Nagyon sajnalom, hogy ilyen körülmenyes es draga nalatok a meddösegi kezeles. :( De tenyleg, hogy hogy a korhazban fizetni kell a hsg-ert? Es meg en voltam felhaborodva a 36 euros ticketten!?

Junko! :D

Nagyon sajnalom! :( Biztos, hogy nincs mas csak a lombik? Persze tudom hülyeseget kerdezek mert ha a Kaaliban ezt mondtak akkor biztos ugy van.
Nincs kedved rola irni? Akar priviben is. Tenyleg erdekel mert nekünk is ‘apa’ gondjaink voltak/vannak. Fel a fejjel Eszti! :)

Most olvastam Juca es Aniko is nagyon szepen leirta, hogy probalj meg hozzaalni.

Brill!

Nagyon köszönöm, aranyos vagy! :D

Bea!

Sajnalom, hogy nem alszol jol! :( Homeopatiaban sajna nem tudok segiteni. Mindenesetre jol teszed, hogy sokat pihensz! :D

Angie!

Irigyellek, hogy Kingaval kezdted a napot! :D Köszönöm kedves szavaidat, es azt, hogy a talival kapcsolatban szervezkedsz! :D

Cs.Heni!

Nagyon sajnalom!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Evi!

Dehogy hagyunk ki a talibol! :wink: Es gondolod, hogy visszajönnek anelkül, hogy Dorcikat megölelgettem volna? Szo sem lehet rola! :D
Köszi a drukkokat. En is csak neztem amikor mondtak, hogy 15 nap, mert eddig a hozzank közeli korhazba vittük mindig, es par nap alatt megvolt az eredmeny. Most viszont a meddössegi központba vittük, ragaszkodtak hozza, hogy ott legyen megvizsgalva. Az is lehet, hogy azert ilyen sok idö mert csinalnak swim-up vizsgalatot is. Fogalmam sincs. Az a lenyeg, hogy mar egy het majdnam eltelt! :D

Norwell!
:D :D :D
Hogy sikerült aludni ma ejjel?

Annacska!

Köszönöm Neked is! Annyira rendesek vagytok! Ilyenkor el is hiszem, hogy nekem is sikerülni fog egyszer.
Aniko fel fogja tenni a talis tablat, ugy könnyebb lesz mindenkinek. Nagyon varom mar! :D Most nezem csak, hogy ejjel 1 orakor irtal??? :shock: Jol birod! :D

Szep napot mindenkinek Lanyok! :D

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Heni!

Nagyon sajnálom, és le vagyok döbbenve. Angie pár mondatban elmesélte a szerdádat. Éppen ezért még mindig áll a privi. Erőt kívánok, hogy össze tudd magad szedni!

Angie!

Mindkét cucc nagyon aranyos, most döntésképtelen vagyok :lol:
Amint elmentél Kingát letettem és már horpasztott is, több, mint egy órát. Szegény pont a legnyűgösebb időszakot fogtad ki.

Ma megyünk nekem ruhát nézni, viszem a hugomat, aki könyörtelen, ha meg kell mondania, hogy valami nem áll jól. Na hát ezért tartjuk :twisted: Úgyhogy nem hiszem, hogy jönnék még ma. Mindenkinek szép hétvégét!

Pusza!

A tali nekünk is jó bármikor. A helyre javaslat: Nyugatitól esetleg valami Combossal megközelíthető, vagy alacsonypadlós busszal elérhető bázis lenne a legjobb. Nem is olyan nagy kérés mi? :twisted:

tjuca

Heni

Nagyon – nagyon sajnálom …… :(
Kívánok Neked nagyon sok erőt, és hitet, hogy túl legyél most ezen a nehéz időszakon.
Ahogy tudsz gyere, és írjál, mert sok erőt tudnak adni itt a Lányok !

Junko

Nagyon sajnálom, teljesen le voltam döbbenve, mikor olvastam… :(
Tudom, hogy most nagyon nehéz, és gondolom az egyéb „gondok” is nehezítik a helyzetet, de bízom benne, hogy elég erősek vagytok, és sikerül megtalálni mindenhol a megoldást.

Pupy

Köszönöm, hogy írtál nekem, nagyon örültem neki. Sajnálom, hogy ez a hónap nem sikerült.
De tudod, leszünk mi még kismamik :lol:

Fleur

Sok erőt kívánok Neked és a családodnak a mai naphoz.

Juca

Remélem sikerül valami szuper rucit beszerezned! Esetleg megmutatod majd nekünk fényképen? No és Kingát is szívesen megnéznénk ünneplőben! :lol:

Jucmuc

Várod már az utazást?
Drukk az eredményhez!

Csibe

Nagyon gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek! Gyönyörű a pici fiad!
Gáborka! Isten hozott a nagyvilágban!

Pocaklakók és pocakon kívül lakók is gyönyörűek! Olyan jó róluk képeket nézegetni!

Legyen szép napotok!
Puszi
Borsó
borsó

Sziasztok!

Mellékelem a szokásos 4 hetenkénti bugyiba tűrt számos pocakfotót.
A puffadás lement + a kilóim is, úgyhogy pocak és cickó közti tájon lassan ránézéssel is bordaszámlálást lehet tartani ...

Kép

kacsa14

Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!
Sajnos nagyon ritkán tudok csak írni, mert keveset tudok gép elött lenni. Megpróbállak figyelemmel kísérni titeket, de nem igazán sikerül még mindig a beazonosítás!
De azért igyekszem igyekszem....
Jó hétvégét mindenkinek!
faul

Tina 82!
Te dunaújvárosi vagy?
faul

Talis csajok!

Ha Jucának a Nyugati környéke lenne jó, akkor nem lehetne esetleg a Westend? Csak van ott is egy jó kis kávézó, mint az Árkádban, nem? Ráadásul nekem is könnyen megközelíthető babakocsizva :twisted: Meg van szoptatós helyiségük is :)

Kacsa!

Nagyon tuti a pocakod!!! Igazán csini lehetsz :)

Tegnap voltunk dokinéninél a Dórival. Először nagyon barátságos volt vele, de rövid gondolkodás után rájött a drágám, hogy ki is ez a néni, és hogy őt bántani szokta (szuri), és éktelen bömböldébe kezdett. Az már biztos, hogy az arcmemóriáját az apjától örökölte :lol:
És olyan kis figyelmes, mert két perc alatt kiszúrta, hogy másik fülbevaló van a fülemben :shock: Pedig nem látta, amikor kicseréltem. Meg folyamatosan szerel valamit, olyan édi, kis dolgos :)
Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Nagyon vagány lányod van! És nagyon tetszenek a játszószőnyegeke is!

SzHeni!
Majd gyere, és mesélj, mi volt a Kaáliban!

CsHeni!
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry:
Sok erőt kívánok!

Pupy!
hogy vagy?

Képzeljétek, tagnap leadták az Alföld tv-ben a tornás műsort, de szerencsére a zoknim nem látszódott :lol: , és én sem túl sokáig :D
Ahoz képest, hogy az egészet felvették, csak pár percet adtak le belőle, pedig majdnem minden gyakorlatot duplán csináltunk a kedvükért :evil: De legalább mozogtunk! :D
Most főzök egy kis töltöttkáposztát 7végére.

Kellemes 7végét Nektek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka!

Akkor potyára dolgoztattak benneteket duplán? :wink: Nem szép tőlük.
Köszi a dicséretet! Dorci alatt az csak sima kispaplan, de játszószőnyegként funkcionál. Jó meleg, színes, és érdekes.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Cs.Heni: nagyon-nagyon sajnalom, ami veled tortent es egyutterzek veled. Lelekben veled vagyok. Sird ki magad,es amint tudsz, varunk kozottunk. Sok erot Neked!

Bea: mar nincs sok hatra neked:) vigyazz magadra, pihenj sokat! Az almatlan ejszakak meg csak most kezdodnek...a baratnom sem sokat aludt utolso hetekben, mikor aludt volna, a babanak tancolhatnekja volt a pociban:) De te csak lustalkodj, amennyit tudsz, hiszen rad fer :lol:

Kacsa: ez mar poci! meg mindig rosszul megy az eves? ha ragondolok, hogy en is olyan vekonyka vagyok, mint te, es ha terhes leszek es az elso hetekben en is fogyok majd, akkor Apa cimbalmozhat majd a bordaimon :lol: Az a lenyeg, hogy a baba jol fejlodjon:)

Pankaa: csak megusztad a zoknis dolgot:) de legalabb kimozogtad magad rendesen :roll:

Kancellarkarol tud valaki valamit?

Norwell: jopofa a becenev tortenete :lol: latszik a fiun, hogy jo kajas!
Annacska: a te fiad milyen nagy mar! Kb. akkor szuletett, mikor en bekapcsolodtam ebbe a tarsasagba:)

Na, megyunk bevasarolni Uracskammal (sok-sok husit, mert mind csak husit ennek :lol: )
Ja, a mensim nem akarozik jonni :( Ha hetfoig semmi, akkor irany a doki. Mar elore borsozik a hatam...Mi van a szervezetemmel?!

Aki nem jon erre hetvegen, annak nagyon kellemes idotoltest!
PUSZI

Nomibogar
Kép
nomibogar

Borso!

Igen, nagyon varom mar! :wink: Köszi a drukkokat! :D

Kacsa!

Szep a pocod! :D

Evi!

Olyan jo, hogy mindig teszel fel kepeket Dorikarol! Mentem am öket! :D

Panka!

Imadom a töltött kaposztat! Es azt ugye Debrecenben nagyon jol keszitik. :wink:
Sajnalom, hogy nem lattalak a TV-ben.

Pupyka!

En csak most vettem eszre, hogy volt szülinapod! Ne haragudj ha kicsit kesön, de Nagyon Sok Boldogsagot Kivanok!!!

Kép

Zsuka! :D

Mi van veled? Jol vagy?

Kellemes hetveget mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ilyen későn jelentkezek, csak már reggel hat óta úton voltunk és délután fél háromra értünk haza, azután megfőztem, gyerekfelügyelet(a huginak kresszoktatásra kellet menni 5-re és anyuval figyeltünk a srácokra), és elmentem még apukámat is meglátogattu.
Reggel hétkor a nőgyógyásznál kezdtünk a Schöpf Méreibe, ahol a hugnak megcsinálták a rákszűrést és a clamydiát. Azután átmentünk a Mária utcába a Bőrgyógyászati Klinikára, ahol mind a hármunknak megcsinálták a HIV vizsgálatot. Elég kilenckor már végeztünk és még kajáltunk egyett és szép kényelmesen elindultunk a Kaáliba, még így is másfél órával hamarabb odaértünk. (Azért volt így mert a nőgyógyász fél nyolckor tudott fogadni, a HIV vizsgálatot meg nyolctól tizenegyig csinálták)
A Kaáliban megbeszéltük a dolgokat, kiszámolták az időpontokat és felírták a gyógyszereket, megvizsgáltak mind a kettőnket. Jövőhónapban már szedjük a gyógyszereket és december tíz és tizenhetedike között várható a leszívás és beültetés.
Egyébként teljesen kiakadtunk a Kaális dokin ő is megcsinálta a rákszűrést mégegyszer mind a kettőnknek és ráadásul nagyon durván és fájdalmasan csinálja a dolgokat, pedig először csak engem akart megvizsgálni. A páromnak meg a múltkor azt mondta minden rendben van, most meg azt mondta, hogy neki is ír fel gyógyszert mert valami baktériumot találtak a spermájában, ami egyébként minden második férfinál előfordul. Szóval a helyzet az akárhányszor odamegyünk mindig elég horribilis öszzeget otthagyunk pedig ezt nem igazán mondták. Csak annyit mondtak, hogy lesznek vizsgálatok amiért fizetni kell, de azt nem monta, hogy minden alkalommal megviszgál. Még az nem is lenni gond, csak a rákszűrést direkt megcsináltattunk, hogy ne ott kelljen, ráadásul amúgy is magándokihoz járunk szóval duplán kellet fizetni érte. Szóval ez az egész egy kicsit elkeserített, főleg a doki hozzáállása. Remélem egy kicsit jobb irány fordul majd a legközelebbi alkalomnál. November 22.-én megyünk legközelebb. Egyéként ez doki még a legelső alkalommal szimpatikunak tűnt, minden alkalommal negatív irányba fordul. (Ez már a harmadik alkalom volt)

Puszi
Heni
szalai heni

Heni:
Nagyon sajnálom. :cry:
szalai heni

Sziasztok!

Csak most sikerült ideülnöm.

Heni!
Sajnálom, hogy egyre unszimpatikusabbá válik az orvos. Nem is érdekelte, hogy már volt egy rákszűrés?

CsHeni!
Tudom, hogy most nem olvasol minket, de lélekben veled vagyunk! Vigyázz magadra és ha úgy érzed gyere!

Ági!
Ne haragudj, hogy egy kissé megkésve, de annál több szeretettel kívánok Neked NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Faul!
Igen, dunaújvárosi vagyok. Te hova valósi vagy?

Annácska!
Priviben küldöm Neked a cég elérhetőségét.

Azt hiszem mára ennyi voltam. Aludni is kéne, mert holnap megint telek, festés...

Jó éjszakát és kellemes hétvégét mindenkinek!

sziasztok!
tina82

Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

A táblicsku közélpső sávja kezd nagyon leszűkülni!!! A lila meg túl nagy!!! Lányok tessék szépen feljebb kúszni!!! Na, jó tudom, ez mindannyiótok vágya, úgyhogy a lila tábornak küldök sok-sok sárgító drukkot!!!!

Nomi!

Igen, az evéssel még mindig vannak gondjaim. A hányinger már múlóban, de az étvágytalanság, kajaundor megmaradt ... Mindig elhatározom, hogy tuszkolom le a kaját, csak sokszor már nincs is humorom főzni magamnak, mert úgysem enném meg, úgyhogy a hétvégékből gyűjtök erőt, amikor anyós tápoltat. Jó lenne mostmár kicsit hízni is!!!

Jucmuc!

Pocak köszöni a dícséretet!

Cs.Heni!

Rettenetesen sajnálom, ami Veled történt! Sok erőt kívánok a gyógyuláshoz! Gyere, amint úgy érzed!!!

Sz.Heni!

Sajnálom, hogy a doki veszti el a szimpátiátokat! Sajna ez nem jó, de bízom benne, hogy javul majd a helyzet!

Megkérdezhetem, hogy kb. mennyiben jön ki egy lombik?

Én is írom, hogy mennyit költök a magándokira. No, nem mintha sajnálnám Pöttömtől, csak kíváncsi vagyok! Hát, mióta megvan a poz. teszt 29 e Ft ment el ... És akkor a petefigyelős UH-k 8 e Ft-ját még nem is számoltam ...

Tényleg, aki magándokihoz járt és nála szült, az a végén hogy oldotta meg a "fizetést"? Megkérdezte a dokit, hogy mennyi a tarifa vagy adott egy összget, amennyit jónak gondolt?

kacsa14

Sziaszok!

Kacsa:
A doki az elején azt mondta, hogy kb. 150 000 Ft lesz az egész vizsgálatokkal, gyógyszerekkel együtt.
Egyébként én sem sajnálom a pénzt, csak nem erre voltunk felkészülve, hanem mi is annyira számoltunk, amit a doki mondott, mert anyu is volt négy lombikon és nagyjából vizsonyitottunk, mondjuk anyu a János kórházban volt ami nem magán, mondta is, hogy menjünk oda, de úgy voltam vele, ha már itt elkezdtük, folytassuk is itt. Összeszámoltam és a Kaáliban amit fizettünk és a magándokinál idáig 85 000 Ft (Vizsgálat, uh, spermavizsgálat, citológia). Ebből a magándoki csak 15 000 Ft. A gyógyszerek még csak ezután jönnek és még ki tudja hány vizsgálat lesz.
A magándoki akihez járok a hugom szült nála, a tarifája 5 000 Ft(ami most már 6 000 Ft), de a hugomnak csak 3 000 volt, mert nagyon rendes volt a doki, mivel a hugomnak az ikerterhessége nem volt koplikációmentes és sokat kellet járni (minimum hetetnte, de volt, hogy sűrűbben, kb.a 16. héttől járt hozzá, előtte rendesen az sztk-ba járt nőgyógyászhoz, csak ő nem kezelte rendesen, majdnem rámentek mind a hárman és a szülést se nagyon akarta elválalni, és hugomnak a sogornője ajánlotta ezt a magándokit, akinél a sogornője dolgozott, és nála is szülte mind a két fiát), ezért volt neki kevesebb a tarifa, a szülésnél meg a hugomékra bizta mennyi pénzt adnak neki.
szalai heni

SzHeni!
Sajnálom a dokit.Legközelebb ne hagyjátok magatokat olyan vizsgálatoknak alávetni, amik már előtte megvoltak(rákszűrés).Gondolom nem is tudtátok, hogy éppen azt veszi le, vagy tenéysztést.Én mindig minden műveletnél kérdezgetem a dokikat, hogy éppen mit csinál, aztán gondoljanak amit akarnak, elvégre csak rólam van szó, nálatok még a pénztárcáról is.Sajnos ilyen "lehúzós" világban élünk.

Jucmuc!
Én nem vagyok debreceni, hanem békési módra csinálom a képosztát, és csak a békési cuccokat szeretm(kolbász :D )Másét meg sem eszem, de ezzel a férjem, és anyósék is vannak, mióta megismertük egymást :lol: Nekik is csak a mi kolbászunk kell.De ezek is olyan dolgok, hogy ahány ház, annyi féle.
Igaz, hogy nem én vagyok az illetékes, de én Pupy szülinapját a táblában nov.10-én láttam.Bocsi, ha nem jóltudom, nem akarok okoskodni. :roll:

Mi most nagy tv vásárlásban vagyunk, de már röhejes, ami velünk történik:vettünk egy Panasonicot, de itthon kiderült,hogy nagyon zúg benne egy trafó, ami nincs vákuumal leszigetelve, mert erre már manapság nem adnak, nagyon sokba kerülne.Na másnap visszavittük, viszaadták a pénzt is.Tegnap este vettünk egy Daewoot, azt nem hallottuk az üzletben, hogy zúgna, de itthon már igen, úgyhogy vittük vissza azt is.Ja, ráadásul nem is az a típus volt a dobozban, amit kinéztünk.Szóval amit akartunk venni azt meghallgattuk a vevőszolgálaton, ott csend volt, de az is zúgott, ráadásul a kép is torz volt.Ma is kinéztünk egyet, Samsung, talán nem zúg, de majd este hozzuk el, és kipróbáljuk.Ha ez sem válik be, akkor feladjuk a tv keresést, és reménykedünk benne,hogy a mostani még bírja egy darabig.Szörnyű ez az igénytelenség, amit ebben az országban szinte minden téren tapasztal az ember.Nem törödnek semmivel, még az emberrel sem(lásd dokik), csak a lóvét akarják lenyúlni. :evil:
Bocsi, de ezt most kiadtam magamból.

Kellemes 7végét Mindenkinek!

Kép
pankaa

Sziasztok!
Már ha van itt ilyenkor valaki.

Megint sikerült kicsit netközelbe kerülnöm, bevallom baromira hiányoztok. DE! A héten megrendeltük a netet, remélem hamar szerelik, bár a nő 30 napon belül mondta ami azért kicsit tág fogalom, na mind1, egyszer csak meglesz ez is.

Látom Csibééknél megszületett Gábor. Gratulálok nekik, nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok!

Viszont így mi kerültünk a sárga sáv tetejére :shock: ! A zabszem már eddig is a sencimben volt, pláne ezt látva!!!

Na megyek kicsit visszaböngészgetek, hátha rájövök kivel mi van, keresgélek pár képet is, had gyönyörködjek a gyerkőcökben.

kancellárka

Heni!

Hát nem semmi pénzt képesek leakasztani az emberről!

Nem tudom, láttátok-e hétfőn a Frei dossziét. Abban pont a lombik turizmusról volt szó, hogy már mindenki hozzánk jár gyereket csináltatni, mert itt a legolcsóbb. Nekem nagyon nem tetszik ez a hozzáállás! Jön a sok kfi. pénzes pár és a végén majd a csóró magyarok maradnak hoppon + várhatnak hónapokig, mert annyira leterheltek a dokik ...

kacsa14

Szia Kanci!
Látom még mindig 2in1! :D De már visszaszámlálás van!Tényleg nem tudjátok a baba nemét?Én nem bírom ki, nagyon kíváncsi vagyok, bár legutóbb lányt mondtak, de 31.-én a 3D uh-on talán biztosabbat tudunk majd.Remélem lesz netetek hamarosan, és tudsz majd jönni gyakrabban is, bár a baba mellett meg majd azért nem lesz időd :D

Kép
pankaa

Felületes olvasgatás után egy gyors üziáradat, aki kimaradt annak is sok pusszantás:

Nomi!Én én én! Én tudok valamit kancellárkáról! ;) Amúgy Narco száma van meg csak ha van valami eksön akkor rajta keresztül üzenek.

Évi!
Látom Dóri szépen cseperedik! Még mindig nagyon édes a képeken :)

Kacsa!
Micsoda csúcsos pocak! Asszem erre már most rámondanák „az öregek”, hogy fiús pocak. Hogy én hogy útálom mikor ilyen szemmel méregetik Buborékot!

Cs. Heni!
Kitartás, sajnálom a történteket! Ez után már csak jó jöhet!

Junko!
Kitartás! Drukkolok nektek is ezerrel. Sajnálom az eredményeket, de remélem lesz ez így se!

Anikó!
Azt én is akartam már kérdezni, hogy a kisfiadnak elmondtátok-e már, mert emlékszem, hogy várni akartatok vele, hogy ne élje bele magát. Remélem egyszer a választ is megtudom majd…

Norwell!
Remélem megkaptad a múltkori mailt, röptében sikerült csak írnom, mert „rohantam” a buszhoz. Hihetetlen, hogy Kendének már jönnek a fogai! És milyen ÉDESSSSS!

Brill!
Bár kismamiság együtt jár a memóriacsökkenéssel, azért a jó dolgokra emlékszem még :)

Angie!
Látom mentek Istenhegyibe, nekem csupa jó tapasztalatom van csak velük kapcsolatban. Én nem is vállaltam be utána az amniot.

Bea!
Látom nem tudsz éjjel aludni. Én is sokszor vagyok úgy, hogy az éjjeli pisilés után nehezen alszom vissza, viszont kompenzálom egy kis délutáni szunyával, muszáj, most még megtehetem. Pihenj nagyon sokat és ne idegeskedj, ne hajtsd túl magad. Mondom ezt én aki egy komplett költözést vezényelt le egy hét alatt :)

Juca!
Kingának nagyon kis huncut vigyora van!

Junko!

Még egyben vagyunk :) Épp a héten jöttem rá, hogy Buborék lehet, hogy minket is megviccel majd a nemét illetően, mert a 34 hetes uh-n meg sem kérdeztem, hogy minek készül, előtte meg már elég rég voltunk uh-n :) Úgyhogy még tartogathat nekünk is meglepetést az élet :)

Narco!
Hát már kb bármelyik nap üzenhetek. Anyám megy az agyamra, még jó hogy 200 km-re van, de így is naponta kétszer telefonál, hogy hol vagyok, nem lett e még belőle nagymama, komolyan idegesebb, mint mi a párommal!

Pankaa!
De mi sejtjük, Buborék nevét, csak a családunk igen idióta hozzáállása miatt senkinek nem mondtuk el. De épp fentebb írtam Junkónak, hogy mlg minket is megviccelhet Buborék neme. Amúgy mindenből unisex-szel készültünk.

Ja fotókat nem tudok hozni,mert a páromnál a suliban nem tudok nagyon töltögetni le fel, de ahogy lesz otthon netünk mindent pótlok.

kancellárka

Sziasztok!

Csibe!
Gratulálok Gáborkához! Szép nagy baba! Sok tejcit és boldogságot Nektek!

Nem tudok túl gyakran jönni-minden időm elmegy Iza mellett. :o
Rólunk, sajna ki kell pótolni a tejcit, mert kivésnek bizonyult. A fejést mé csak most próbáltam ki, talán segít, bár nem sok jött.:( Iza amúgy már 4100 gram volt csüt.-ön. Azért növöget a drágám. Amúgy jó kislány, csak akkor üvölt, de nagyon, ha éhes. :shock:

Juca!
Ne hari, hogy nem válaszoltam a szopitrükkös kérdésedre eddig. Szóval, most már nem nagyon alszik el rajta, csak akkor, ha nincs benne, vagy nagyon álmos. Ha megpiszkálom a fülét, az bejön.:)

Szép estét!
Bogi
dbogica

Sz.Heni!

Sajnalom, hogy az orvos nem tul rendes veletek es, hogy ennyi penzt kell kiadnotok!
Nagyon szoritok Nektek a lombikhoz! :)

Panka!

Hogy en mekkora egy hülye vagyok! Ezt nagyon elneztem! :lol: :lol: :lol:
Nem tudom a bekesi t. kaposztat, hogy keszitik, de en is teszek bele mindig kolbaszt is.
Drukkolok, hogy ma este a Samsung müködjön! :D

Pupy!

Ne haragudj, nem szerettelek volna öregiteni! :D :D

Niki!

Orülök, hogy jol vagytok, most mar lesz netetek is hamarosan! :D

Judit

Kép
Kép
jucmuc

SziasztOk!
Tina! Én is dunaújvárosi vagyok! Megkérdezhetem hogy te hány éves vagy? Lehet hogy ismerjük is egymást? :)
Kicsi a világ..l.
faul

Sziasztok!

CsHeni!
Sokat gondolok Rád.

Norwell!
Jobban telt az éjszakátok?
Köszi kérdésed Minibrillről! Jól van. :D

Kacsa!
Nagyon szép a 16+0-ás pocakfotó! :D

Faul!
Menni fog a "nyomonkövetés". :wink: Szorgalmasan kell olvasni, amikor csak lehet..., aztán már csak azt veszed észre, hogy függő vagy...

Évi!
Dóri annyira, de annyira! :D És a nagylány ilyen szépen eljátszadozik egyedül? :wink:

Sosi!
Izgulunk?!! :wink:

SzHeni!
Nem jó olvasni, hogy ilyen a dokid... (már nem emlékszem, a főorvos az???) Nem volt szó róla, hogy elfogadja a külsős leleteket is? Mert akkor ezt rögzítenie kellett volna a dossziédban... Nálunk legalábbis így történt. Aniko? Kérdezz rá, max nem tetszik majd Neki, de Nektek meg a duplánfizetés nem... :twisted: Esetleg intézeten belüli doki váltás? Főleg, ha már most feszült vagy a találkozásoknál, a testi fájdalomról meg nem is beszélve. :evil:

Panka!
Ez aztán a TV-s mizéria! Talán a hármas számú a befutó. :roll: Kívánom.

Niki!
Jól elkerültelek. :roll: Igaz nagy a pangás mostanában... A rossz hírek "lassítják" a topikot...
Bizony-bizony, már Te vagy a sárga rész tetején! :wink: Nem marad sokáig titokban Buborék neme! :lol:

Pupy!
Hétvége van és még nem jelentkeztél! :roll:

Rólunk: Igaz, ami igaz, nagyon rosszul érintett kedden, hogy nem láttam Minibrillt... Agyalás ezerrel és félelem. (nőből vagyok :lol: ) Apától azonban kaptam kárpótlást! :D Mert nekem ilyen tündéri és figyelmes férjecském van! :D Pénteken szabadnapos volt és meglepett azzal, hogy megbeszélte Szmatona dokival, hogy felmegyünk Kaáliba UH-ra, hogy megnyugodhassak végre... Lányok! Annyira feltöltődtem, hogy láthattuk!!! :D Hihetetlen volt!
Gyönyörü minden porcikája! :wink: :D
Aniko! Gondolom sejted, ki volt bent segítségnek. Annyira kedves és aranyos volt végig! Dokimról nem is beszélve! :wink: Őrületes kárpótlást és megnyugvást kaptam!!! :D Végre azt a figyelmet az UH alatt, amire szerintem minden kismama vágyik.

Szép hétvégét Mindenkinek!
Puszó
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Panka:
Az a bosszantó, hogy mi modtuk neki, hogy már megcsinálták a rákszűrést mind a kettőnknél, csak az eredmény a jövőhéten lesz, erre aztmondta, hogy jó és mikor vizsgált, mondta a nővérnek, hogy jó és mondta a nővérnek, hogy mind a két hölgynek lesz rákszűrés, pedig mielőtt bementem a vizsgálóba, hogy csak engem néz meg.

Kacsa:
Sajnos nem néztem a műsort.

Brill:
De úgy volt, hogy minden vizsgálatot megcsináltatunk máshol, még fel is írta milyen vizsgálatokat kell megcsináltatnunk. Mikor pénteken mentünk, modtuk, hogy a kromoszóma vizsgálaton kívűl mind vizsgálat megvan, csak az eredmények nem mindegyiknél van kész, de mondtunk, hogy jövőhéten minden eredmény meglesz.

Legközelebb nem hagyom magam.

Puszi
Heni
szalai heni

Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok lányok! Kép

Juca! :D
Átmennék hozzád valamelyik nap mert az ebay nem egyértelmü számomra,
és szeretném megnézni te hogy csinálod! :roll:
Van egy kedvenc márkám amit itthon nem lehet kapni föleg gyerekbe és az ebay meg tele van vele!

Kacsa! :D
Nagyon édi a pocakod! Kép
Cukik a ruhák amiket vettél!!!
Mi adtunk az orvosnak pénzt anno a szülésnél és biztos hogy most is fogunk!

Bea! :D
Hogy álltok Ádika szobályával?Képet majd tegyél rola!

Angie! :D
Én Vichy kimama krémet használok a pocakomra a kisfiamnál is azt használtam és nagyon bevállt! Kép

CsHeni! :D
Nagyon nagyon szomoru vagyok! Kép
Sokat gondolok rád!Veled vagyunk!

Brill! :D
De ari apa!
Örülök,hogy láttad a picikédet!Igy van ez rendjén!!!!
Harcikánk egy tündér de hát ezt nem is kell ragoznom!
Befallta a szülinapos a csülköt?

Tina! :D
Esetleg még egy teszt?
Hogy vagy?

Évi!
Annyira édes Dori!!!!
Westend jo csak nincs olyan jo fagyizos hely ott mint az árkádban!Esetleg lennt a földszinten de ott meg olyan nagy a forgalom!

Norwell! :D
Igen tudja elmondtuk neki!
Vagyis itt volt az ápolonő szurni is megmutattam neki az ultrahang képet,mire visszamentem nézegette az én kicsifiam vagyis megtalálta!Kérdezte hogy mi ez?Mondom egy kisbaba!Kérdezte: a mienk?Mondtam igen!Elkezdett pityeregni és azt mondta:-anyucikám,végre nekem is lesz testvérem,persze én is bögtem vele együtt!
Igy azota fellegekben jár!Nagyon édes,imádom!

Annácska! :D
Hogy vagytok?
Annamarinak hogy megy a suli?
Peti fogacskái?

Jucmuc! :D
A talira már én is készülök elméletileg minden időpont jo!

SzHeni! :D
Sajnálom hogy ilyen az orvos!Én őt sajnos nem ismerem talán ha egyszer láttam az intézetben!
De a rákszürés engem is megdöbbentett! :shock: Különben ha az ápolonőnek mondod hogy most volt ez meg az a vizsgálat akkor ő sokkal felkészültebb sokszor mint az orvos!
De ilyenröl még én sem hallottam mivel a Kaáliban nem is a pénzre mennek ezt én igy gondolom mert a négy év alatt még egy fél lehuzos dolgot sem tapasztaltam söt volt hogy a doktornő puszira megcsinálta az ultrahangot!Szoval szerintem az orvosod szét van esve és figyelmetlen!
Mondjál el neki mindent inkább 100x és emlitsd meg az ápolonőnek is a vizsgálat elött és ő is figyelmezteti ha valamit hibázna!Szinkronba hozzák a ciklusotokat?Heni amig nem tudjuk a talit összehozni addig nyugodtan hivhatsz telefonon is ha valami olyan kérdésed van és tudok benne segiteni!

Borso! :D
Hogy álltok a költözéssel?

Panka! :D
Megvettétek az uj tévét?

Niki! :D
De jo hogy jelentkeztél!
Én már nagyon kiváncsi vagyok Buborékra!
Szoritok ezerrel!Norwellnek már leirtam a kérdésedre a választ!

Pupy!
Egy ujabb novella? :lol: :lol:

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Anikó!

A kérdésem nem is igazán az adásra vonatkozott. Mert az a mai világban már egyértelmű, hogy tejelünk a dokinak + a fodrásznak + a pincérnek ... Hanem, hogy MAGÁNDOKI esetében megkérdezitek a dokitól a "szülési tarifát" vagy adtok, amennyit gondoltok?

Színekhez ért vki.? Eddig úgy voltam vele, hogy kifestetjük a babaszobát vmi. sárgás-narancsos színre, de a babakelengye ktg-eket elnézve elkezdtem gondolkozni. A lakás többi fala is fehér, nem tudom, mennyire illeszkedne be egy színes fal + gondolom, festőt találni, aki egy 15 m2-es szoba kedvéért kijön megint nem egyszerű és olcsó mulatság. Most arra gondoltam, hogy marad fehér a fal és lesz egy szép kis mesefigurás bordűr. Csak nem tudom, hogy mennyivel jelentene esetleg többet fejlődésileg egy színes fal, mint egy fehér ...

kacsa14

Kanci!

Ugye bubi csajszi, mert éles logikával csak arra a következtetésre gondolok, hogy hátha kinöveszt valamit, mert ugye eltüntetni nem lehet :twisted: Egyébként jó a titokzatosság, névtémában is :-)

Bogica!

Örülök, hogy bejött a fülpiszkálás :-) Barna sör. Én arra esküszök. Ja és a komló álmosító hatása... :wink: Persze csak egyszer egyszer.

Brill!

Még nem késő dolit váltanod!!!!!!! Gondolj bele, hogy kinél akarsz szülni.

Heni!

Ha nem tetszik valami, szóból ért az ember! Hatalmas dologba vágtátok a fejszéteket, ez náluk is ritkaság, ezért ha nem is, mint hímes tojással, de azért nem mindegy hogyan bánnak veletek! Na erre mondtam én, hogy igenis számít, hogy milyen az orvos keze.

Kacsa!

Nem is biztos, hogy csúcsos a hasad. Oldalról van fényképezve, és nem tud husi ragadni a derekadra, mert a rókák leeszik a kalóriákat. A huszadik héttől garantáltan visszajön az étvágyad ne aggódj! Lehet, hogy nem lesz olyan, mint hajdanában danában, de nem lesz ilyen gáz.

Nos tegnap voltunk esküvőn. Szép volt. A Margitszigeten voltunk a Grand Hotelben. Bevallom, én jobban szeretem a fesztelenebb bulikat, de azért jó volt. Csipi nagyon élvezte, kilencig fenn volt, majd szépen beájult. Volt egy csajszi, aki a gyerekekre vigyázott, betoltuk a kocsiban, mi meg roptunk egy gyertyafényes keringőt :-) Fotózni nem fotóztunk, csak egyetlen kép készült, amin Kofa nincs rajta, mert ő volt a fotós. Kinga élvezte a csillogást, felhajtást, na és a ruciját. Még egyszer köszi Angie, nagyon szép kis Habcsókánk volt. Igaz nem illik túlöltözni a menyasszonyt, de rá csak nem haragszanak meg :-) A tüllt nem csak enni lehetett, de szúnyoghálóként, mint kukucs-játék is üzemelt. Majd ha Kofa áttölti a képet, felrakom. Ma családi program van, így megyek is.

Mindenkinek szép napot!

Anikó!

Gyere. Még kiokosítom magam, mert nálunk ez úgy zajlott, mint a boltban. Én választottam, Kofa biznicelt :twisted:

tjuca

Kacsa!

Na még mindig dekkol Kinga tudok írni :twisted:

A Húgomhoz 25 nm-es plafont mentek festeni a festők. Kofa itt duruzsolja, hogy télen nincs sok munkájuk, így könnyebben rá lehet őket venni a "kis" munkákra is. Azt nem tudom, hogy fejlődés szempontjából van-e különbség. Csak egy ötlet. Anyukától hallottam, hogy úgy festett ábrát a falra, hogy diavetítővel kivetítette, majd lefesette a figurákat.

Pénz: Mi 30 ezret adtunk a dokinak. Két elvem van. Az egyik, hogy ne ő mondja meg, hogy én mennyire legyek hálás. (Magánrendelés más, ott saját eszközök, munkaerő..., de nem az a magánrendi, amikor a kórházban ül, és az ott működő ápolókat veszi igénybe) Valamint, hogy ugyanúgy bánjon velem, ha nem tudok neki pénzt adni. (Vetélésemkor elfelejtettem. Tudom hogy hülyén hangzik, de kómás voltam, beszéltünk szabályokról, jövőről, aztán elaludtam, ő meg eltűnt) Soha egy pillanatra sem éreztem, hogy ez hiba lett volna.
A szülésznőnek 20 ezret adtunk. Az orvos végig benn volt szinte, mert kicsit extrémebb eset voltam, és kb. 10-ből 10 császározott volna, nála megszültem Kingát természetesen, OK EDA kellett a 180/ nagyonsok vérnyomás miatt. Mindenki berzenkedik, hogy CSAK ennyit adtunk. Igen, viszont a többi gyerekemet is nála szeretném megszülni!
Ja és a mikor. Varratszedés után, fél órával a hazamenetel előtt, azaz mindenek után. Ez is fontos. Mint Narco annyiszor említette, a Margitban a szülést követően sajnos nem divat megnézni az anyákat. Csak elhangzik egy kérdés, de a választ meg sem várják. Ez azért van, mert rögtön a szülés után hálálkodnak a nők, utána az orvos meg tojik mindenre. Ő az egyedüli orvos, aki kivétel nélkül minden beteget végigkérdez, ha kell megvizsgál, sajátbeteget megvizsgál minden nap, és még a gyerekre is rá-rá néz, érdekli, hogy szopik-e... Ez lenne a normális, de sajnos nem az.
Magánrendin egy vizsgálat (ami mindig van) 5000, ha van UH, akkor 8000. És általában végigmér. Értsd az egyik lányt elküldte, mert nem tetszett a gerince. Az ortopédián már küldték is valami vízitornára. Kis pocakkal nem fájt a háta, de naggyal megőrült volna. Nekem mindig nézte a lábam, bőröm, hányok-e, ötletelt, ellenőrzött, számonkért... Ja és nagyjából tudta, hogy mennyit szedett fel az ember. Nála nem nagyon kellett mérlegre állni, hogy azt mondja, hogy lassítsak :twisted:

Remélem tudtam segíteni. Egyébként szvsz. a betegek esnek túlkapásokba. Igenis ki kell fejezni, ha egy orvossal nem elégedett az ember, mert sokan akkor is nagy összegeket adnak, ha utána váltanak.

Na remélem a sok zagyból ki tudtad szűrni a számodra fontosat.

Pusza:

tjuca

Helló mindenki!

Annácska!
Köszi a dicséretet!

Jucmuc!
Egy kicsit jobban, és most is itt durmizik, miközben én pötyögök… Pedig már aludt egy 3/4 órát, de ezezk szerint nem volt elég neki, mondjuk napközben nem mindig alszik jól…

Kacsa!
Tuti formás pocid van!!!

Évi!
Dorci nagyon édi!

Szheni!
Azért ez kicsit durva, nem lehet orvost váltanotok?

Brill!
Igen, bár a második foga is jönni fog sztem hamarosan, mert már fehéredik és dudorodik az ínye. Épp barátnőm mondta, h a kisfia is, mire átaludta volna az iccakát, jött a foga…
Örülök, h jól van Minibrill, és ez igen, micsoda meglepi Brillaputól!

Anikó!
De jó volt olvasni, nagy élmény lehetett, mikor a kisfiad megtudta, h tesója lesz!

Most megyünk ebédelni, talán este jövök.

Pussz!

Kép
Kép
norwell

Juca!

Köszi a részletes kifejtést! A lényeget sikerült kihámoznom belőle!

Az én magándokim totál kórháztól függetlenül rendel, külön épület, külön asszisztencia és a fizetés sem étlapszerűen megy, értsd nem adogatja tételesen össze, hogy mi volt, hanem mond egy kb. köztes árat. Szóval ezógyben nekem szimpi. És az időt sem sajnálja arra, hogy mindent megbeszéljen az emberrel. Bár, azok alapján, mait Te írtál vannak hiányosságai, mert pl. még a gerincemet nem nézte. Úgyhogy jegyzetelek agyban és fejben és majd én is több minden említek neki, akkor is, ha ő esetleg nem kérdezi!

Köszönöm a festős tippet is. Ilyenkor talán tényleg kevesebb melójuk van ... Az írásvetítős festés már én is hallottam, de nem vagyok elég bátor nekikezdeni, pedig tetszik nagyon, de nem bízom magamban annyira, hogy nekifogjak. Marad a színes vagy fehér fal + a bordűr, aztán a többi kiegészítőn meg majd lesz állatka + mesefigura + egyéb édi-bédi cucc!

kacsa14

Sziasztok!
Eloszoris egy jo hir: szombaton megjott, tehat ma van 2.cn:) es kedden var a doki:))

Aniko: nagyon edes lehetett a kisfiad, nekem is konnyes lett a szemem, ahogy olvastam :)

Kanci: orvendek, hogy jelentkeztel, es hoyg jol vagytok:) Tovabbi sok turelmet, vigyazz magatokra!

Brill: egy uh kepet nekunk is, esetleg? rendes fiu Apu:))

Tina: nalad mi a helyzet, teszteltel meg 1-et? drukkolok erted :wink:

Kacsa: kuldok neked etvagygerjeszto +okat: +++++++++++++++++

Pupy: ugye nem vagy letorve es nem buslakodsz...gyere kozenk es meselj! Hianyolunk!

Mi tegnap voltunk neptanc-fesztivalon, jo volt, csak kifagytam, igy ejfel korul mar haza is jottunk. Nem is bannam, ha egy kicsit melegebb lenne...Megyek is, bujok a jo meleg agyikoba:) Tovabbi szep vasarnapot!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Nomi!
Na végre! Kép

Kacsa! :D
Értettem én hogy mire gondolsz!
Én nem kérdeztem meg soha hogy mennyi a "tarifa"!Megbeszéltük a férjemmel hogy mi mennyit gondolunk és annyit adtunk de az összeget nem irnám le mert mindenkinek más az értékrendje!De ha érdekelnek az akkori részletek priviben szivesen leirom!
De egyébként ugy is hallani fogod magad körül hogy ki mennyit ad és tudsz viszonyitani!Egyébként az az orvos aki tarifával szül az az elején leszögezi hogy mennyiért vállalja a szülést!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Kacsa!
Ha rajtam múlna én is szívesebben lennék abban a sárga sávban! :wink:
Nem hiszem, hogy a gyermek fejlődése szempontjából döntő szerepe lenne a fal színének, hiszen nyilván lesznek játékai, képeskönyveit, amit lehet majd nézegetni. Szerintem egy bordűrrel is nagyon hangulatossá lehet varázsolni, de ha egy picit ügyeskedtek, akár Ti is le tudnátok festeni.

Panka!
Hogy vált be a Samsung tévé?

Anikó!
Olyan jó volt olvasni a történetet, ahogy elmondtad Marcinak, hogy kistestvére lesz. :)
Velem egyelőre semmi változás. A mensim még mindig nem jelentkezett, viszont van egy nagyon enyhe hányingerem és nagyon érzékeny vagyok a szagokra, bár azt sem tartom kizártnak, hogy ezek inkább pszichoszomatikus tünetek nálam. Tesztet majd csak jövő héten szándékozok ismét csinálni.

Niki!
Szorítok Nektek!

Nomi!
Köszi a drukkokat! Én is szorítok és örülök, hogy végre megjött!
A teszttel várok még, mert nem szeretnék megint csak egy csíkot látni.

Faul!
24 éves vagyok. Merre szoktál a városban általában megfordulni? Én leginkább a Rómain járok és a Dózsa 2-ben.

Brill!
Micsoda remek meglepetés ez a párodtól! Jó volt olvasni az örömöd! :)

Mi a mai napon talán mondhatom, hogy befejeztük a virágültetést és a kerítésfestést a telken. Kezd formát ölteni a ház körüli rész. Eléggé elfáradtam, úgyhogy most megyek is!

Jó éjszakát mindenkinek!
tina82

Sziasztok Csajok! :D

Jol elmaradtam.............................!!!!!!!!!!!!!

Szepen fejlodik mindenki latom a tablan.Sajnos jo magamat nem lattam meg ez idaig fenn a tablan ...............miert neeem vagyok fenn Aniko?

Elkezdtem az uj helyen dolgozni meg volt mindig valami azert nem voltam itt csajok.
Egy parszor megszivatott az uj fonokom mert 1 het probaidot ki sem fizetett , de leszarom mert sokaig ugy sem fogja elvezni a tarsasagomat .
Meg baszogat igy csinald meg ugy csinald , majd en megmutatom meg ilyesmi En meg vigyorgok es helyeslek had legyen boldog rahagyom.

Mig penzt latok (azaz meg nem lattam csak varom a jovohetet , mert akkor lesz fizetes )addig behuzom a vitorlaimat.

Rolam :Elkezdtunk az injekciokat a leszivas kb jovo honap elso napjaiban varhato.A ferjem bokod allandoan.

A leszivastol mint mondtam felek , akinek volt mar meselje el milyen meg , hogyan , meg milyen mikor az ember felebred faj -e utana stb?VALAKI BATORITSON !!! : :cry:

Meg van egy titkom lehet , hogy megkoveztek erte de en meg mindig dohanyzom , a multkor mar abba hagytam aztan ,hogy csuszott minden igy megint ranyultam.

Majd abbahagyom de meg huzom az idot.

Na irjatok!

Moni

gracey

Kedves Móni!

A táblába bekerüléshez némi támpont szükséges, mert ugye senki sem tudja megjósolni, hogy mikor születtél, hol tartasz Piros terén stb.

Kacsa!

Nálunk egyelőre csak bordűr van, mert még semmilyen képet nem tettünk fel a falra, de Kinga remekül elszórakoztatja magát a függönnyel, árnyékokkal. A többi csak az én lelkemnek tenne jót :twisted:
Amúgy most a nagy címke korszakunkat éljük. Értsd, bármi jöhet, ha címke van rajta izgi, ha nincs, egy fabatkát sem ér. Úgyhogy lehet egy zsinórra varrok pár címkét, és ezt hozza a Miki :twisted:

Norwell!

Legalább hamar túl lesztek a fogzáson. Nálunk most vihar előtti csend van. Dudor nincs a láthatáron, de most éjszakai felvisítások sincsenek.

Anikó!

Az nagyon jó, hogy ennyire várja a fiad a kistesót!
Anyunak két nővére van és két bátyja. Két nővér teljesen rá volt cuppanva a kistesó témára, pláne, hogy az öcsik után volt egy nagyobb szünet. Ajándékkal várták, jól viselkedtek stb. Na amikor megjelent a BABA, csak nézték, hogy csúnya, kicsi, bömböl, és még haja sincs, amit fésülgetni lehet :twisted: Na ja komoly kritika volt ez. Aztán meg nyállal kenegette az egyik a szemeit, hogy ragadjon már le végre, aztán mehessen a barátnőihez :P Tudom, ez a régmúlt, de mindig vigyorgok, amikor mesélik a sztorit.

Igen mindenki mást gondol megfelelő összegnek, ez jó is így, csak dolgozzon is meg a háláért :-) nem kell ütyümpütyümködni, csak tisztességesen végezze a munkáját. Miért van az hogy pont ezen a területen még olyan sok lelketlen orvos tud megélni??? Én is viszonylag soknál megfordultam, és hát volt ilyen is olyan is.

A márka véletlenül nem a L. R. ?

Nomi!

Hatalmas grat. Innen már fel a fejjel, és csak előre!

Tina!

Én nagyon várom már a hét végét!!! Az vasárnap vagy péntek???

Lányok!

Ma megyünk vendégségbe, a keresztapához, és kislányukhoz, aki két hónappal ifjabb, mint Kinga.

tjuca

sziasztok.

onzo dog modon csak magamrol ,muszaly kiduhongenem magam. :evil:

meg mindig nem jott meg.tiszta ideg vagyok mostmar.hiaba gondolom vegig 100szor hogy mert nem jon meg nem tudok rajonni.
kesobb nem lehetett pe-m.
14-15 napon volt az lh csikos de nem olyan eros mint a kontrol,aztan 16ik nap mall semmi csik.
ha nincs pe akkor nem jon meg a menzim se?
akkor most megint 60 napos ciklusom lesz????
anyira vartam mar ezt a franya dogot hogy kezdhessem az uj ciklust de nem jon.bezzeg mikor nem kene akkor meg....
tegnap egyutt voltunk a parommal hatha,egy kis rozsaszin es annyi.az meg lehetett attol hogy nem epp nyugdijas sexet muveltunk :oops:
na mindegy,koszi hogy leirhettam.megyek tortat sutni hatha attopl lenyugszom.

Kép
monyoka

Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Jo reggelt mindenkinek! Kép

Tina! :D
Ezek a tünetek nagyon jol hangzanak! :D
De megértelek mert három évig én is minden jelet tudtam produkálni! :shock: De reméljük más a helyzet nálad! :wink:

Juca! :D
Nagyon helyes ez a történet és biztos nálunk is lesz csodálkozás amikor hazahozunk egy kis siros csomagot! :shock:
Azt a márkát is nagyon szeretem de Ausztiába sokat járok és azt ott tudok venni de ezt a másikat szinte csak Amerikában!Hú milyen titokzatos vagyok! :lol: :lol:

Moni! :D
Cigizéssel most már ovatosan! Kép Örülök,hogy elkezdétek!A leszivástol ne félj az egészben az altatás a legjobb majd meglátod!
Ez nem mély altatás ugy hogy semmi tragikusra ne számits!
Ha táblába szeretnél bekerülni akkor az adataid ird meg amik a táblában szerepelnek!

KépKépKépKép
aniko24

Monyo! :D
Sajnálom a menzit de Angienek is az a honap jött be amikor "nem volt peteérése"!
Milyen tortát sütsz?

KépKépKépKép
aniko24

aniko.gyumolcsoset:)

Kép
monyoka

Jó reggelt!

Jucmuc!
Fincsi lett a t. káposzta, de én nem teszek bele kolbászt, csak a hús, só, bors, pirospaprika, paprikakrém,tojás, rizs,hagyma.Betöltöm,és kis vízzel főzöm, majd a végén egy rántás bele.Ennyi. :D

Brill!
Nagyon aranyos férfecskéd van, az biztos!És szupi, hogy sikerült uh-t csinálni, és normi a doki is! :D Kép van esetleg?
Igen, a Samsung lett a befutó, de ez sem tökéletes, csak kevésbé zúg a többihez képest :? De megalkudtunk, mert jobbat már nem is gyártanak, a férjem viszont tudna mit kezdeni vele, csak akkor elvész a garancia.De majd megoldjuk vhogy. :)

Anikó!
Vichy kismamakrémnek mi a pontos neve?Akkor is érdemes használni, ha (még) nincsennek csíkjaim?
Nagyon megható a történet, ahogy megtudta akisfiatok a nagy hírt!Már akartam is kérdezni,hogy tudja-e már?Olyan jók ezek a pillanatok,igazi energiabombaként hatnak, ha visszagondolsz rá. :D

Juca!
Étvágy:az utóbbi 1-2 hétben észrevettem, hogy farkasbendőm lett :shock: A 4 db. öklömnyi töltött képoszta szerinted sok 1 evésre? :? :oops: De én annyira éhes vagyok mindig!!!Nem eszek sokszor, csak sokat 1xre, tudom fordítva kéne, de nem bírom ki, mert fáj a gyomrom az éhségtől :D
Falfestős ötlet szenzációs, egy próbát megérne, csak albiban lakunk
:( Szuper ötlet!!!

Nomi!
Örölök a mensinek, jó,hogy hamar helyreáll a szervezeted, így nemsoká lehet megint próbálkozni! :wink:

Tina!
TESZT!Nekem is nagyon kopóorrom lett, és azt szerintem nem tudtam volna pszichésen produkálni!Egyébként ma már jövő7 van! :wink:

Monyó!
Drukkolok, hátha...!Remélem igaza lesz Anikónak! :wink:

Szóval Samsung tv maradt, a férjem majd berhel rajta vmit, ha már egy kicsit idősebb lesz a tv, mert a garit azért nem kéne elveszíteni.
Kevésbé zúg mint a többi, és már a keresésbe is belefáradtunk.

Szép naot Mindenkinek, itt jó idő van, talán sétálunk ma egy kicsit.
Puszi.

Kép
pankaa

ja meg mindig nem jott meg a konyhabutorom :? ket hete mar itt kene neki lenni.na talan ma.
lehet hogy emiatt kesik.kicsit feszult vagyok.tegnap azt mondta a parom hogy olyan agressziv vagyok hogy mostmar nem lehet elviselni.ez egy kicsit rosszul esett.probalok megvaltozni,lenyugodni egy kicsit.

Kép
monyoka

panka a ferjem tv szerelo,majd megkerdezemn tole mert zug a keszulek es mit lehet vele kezdeni.
nekunk megvannak azok a markak amiket meg veletlenul sem veszunk mert gond lesz vele.
nekem a parom elott daewom volt de amint megismerkedtunk rogton eladatta velem,mondta hogy kesobb gondok lesznek vele.
azota nekem mar a 4ik tvem van.neki a 2 ik.
most nekem philips-sem van.jol muxik.

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?