Felületes olvasgatás után egy gyors üziáradat, aki kimaradt annak is sok pusszantás:
Nomi!Én én én! Én tudok valamit kancellárkáról!
Amúgy Narco száma van meg csak ha van valami eksön akkor rajta keresztül üzenek.
Évi!
Látom Dóri szépen cseperedik! Még mindig nagyon édes a képeken
Kacsa!
Micsoda csúcsos pocak! Asszem erre már most rámondanák „az öregek”, hogy fiús pocak. Hogy én hogy útálom mikor ilyen szemmel méregetik Buborékot!
Cs. Heni!
Kitartás, sajnálom a történteket! Ez után már csak jó jöhet!
Junko!
Kitartás! Drukkolok nektek is ezerrel. Sajnálom az eredményeket, de remélem lesz ez így se!
Anikó!
Azt én is akartam már kérdezni, hogy a kisfiadnak elmondtátok-e már, mert emlékszem, hogy várni akartatok vele, hogy ne élje bele magát. Remélem egyszer a választ is megtudom majd…
Norwell!
Remélem megkaptad a múltkori mailt, röptében sikerült csak írnom, mert „rohantam” a buszhoz. Hihetetlen, hogy Kendének már jönnek a fogai! És milyen ÉDESSSSS!
Brill!
Bár kismamiság együtt jár a memóriacsökkenéssel, azért a jó dolgokra emlékszem még
Angie!
Látom mentek Istenhegyibe, nekem csupa jó tapasztalatom van csak velük kapcsolatban. Én nem is vállaltam be utána az amniot.
Bea!
Látom nem tudsz éjjel aludni. Én is sokszor vagyok úgy, hogy az éjjeli pisilés után nehezen alszom vissza, viszont kompenzálom egy kis délutáni szunyával, muszáj, most még megtehetem. Pihenj nagyon sokat és ne idegeskedj, ne hajtsd túl magad. Mondom ezt én aki egy komplett költözést vezényelt le egy hét alatt
Juca!
Kingának nagyon kis huncut vigyora van!
Junko!
Még egyben vagyunk
Épp a héten jöttem rá, hogy Buborék lehet, hogy minket is megviccel majd a nemét illetően, mert a 34 hetes uh-n meg sem kérdeztem, hogy minek készül, előtte meg már elég rég voltunk uh-n
Úgyhogy még tartogathat nekünk is meglepetést az élet
Narco!
Hát már kb bármelyik nap üzenhetek. Anyám megy az agyamra, még jó hogy 200 km-re van, de így is naponta kétszer telefonál, hogy hol vagyok, nem lett e még belőle nagymama, komolyan idegesebb, mint mi a párommal!
Pankaa!
De mi sejtjük, Buborék nevét, csak a családunk igen idióta hozzáállása miatt senkinek nem mondtuk el. De épp fentebb írtam Junkónak, hogy mlg minket is megviccelhet Buborék neme. Amúgy mindenből unisex-szel készültünk.
Ja fotókat nem tudok hozni,mert a páromnál a suliban nem tudok nagyon töltögetni le fel, de ahogy lesz otthon netünk mindent pótlok.