Sziasztok!!!
Edesek vagytok,hogy aggodtok es drukkoltok
Koszonom,nagyon jol esik!!!!!
Na itt az en kis sztorim:
Nem birtam magammal es tegnap este teszteltem,meg ma reggel is...mert ejjel azt almodtam,hogy 2 csikosat tesztelek.
Mind2x az volt,hogy kb fel ora utan lett +,de viszonylag erosen,szoval nem kell forgatni,meg ilyesmi,hogy lassam,hanem egyertelmuen 2 csik.
VISZONT ugyebar csak kesobb lett az...
Nekem ilyen meg sosem volt,mindig megartottam a tesztet es ott tatongott fel nap mulva is az ures feher hely.Most egyaltalan nem tudom mi van,es ez meg rosszabb,mint volt...
A hasam fajdogal,hol jobban,hol kevesbe.
Barnazas abbamaradt.
Siman ugy erzem,hoyg meg fog jonni,csak most bezavart ez a teszt ize..
Mert nem tudom mit higgyek.Ugye a teszteken az van,hoyg 10 perc utan nem ertekelheto az eredmeny,ugyhogy en ehhez tartom magam.
Ha van baba,akkor par nap mulva talan lesz 2 csik par perc alatt is.Ha meg nincs,akkor azt is megtudom nagyon hamar....
Szoval ha lenne erom,akkor ha nem jon meg hetfo reggelig addig kellene szerintem varnom az ujabb teszttel....
Es az talan egyertelmubb lesz.
Ha meg megjon az meg lesz a tuti egyertelmu.
Viszont azt mar tutira tudom,akar most, akar maskor tesztelek egy total egyertelmut,en csak akkor fogom igazan lehinni,ha a doki mondja.
A hom tovabbra is 37 folott....
na majd meglatjuk
Most plane drukkoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Legysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Amugy total komas vagyok..egesz nap pizsiben vagyok es az agyrol a fotelba,onnan a kanapera stb..vergodom..pedig volt mara programunk,de en mondtam,hoyg nem birok menni sehova..
En is nagyon drukkolok mindenkinek,teszteloknek,es belehuzosoknak egyarant!!!
Meri,olyan szep lehet,ahol laktok!!!!!Idealis hely gyerekeknek
En is ugy varom mar a Karacsonyt am!!
En minidg keszitek sok-sok dolgot,diszeket,karacsonyi ajandekokat,asztal es ajtodiszt, adventi koszorut,ablakra uvegfestest...stb.....Lassan iden is elkezdem....
Nekem is van olyan,hogy egyszeruen boldogan kelek,es megmarad egesz nap,es barmi lehet,nem lehet lemosni az arcomrol a mosolyt
Szeretem az olyan napokat en is!!!
Amugy is nagyon mosolygos vagyok,de azert van,ami kedvemet tudja szegni
Toti,annyira de annyira aranyos vagy,hogy jossz ide erot adni!!!Nagyon-nagyon jo csaj vagy!!!!Remelem mi is tudunk Neked erot adni,es ha majd nemsokara kell,jol szurkolni
Fiona,remelem hamar lesz ujra geped!!!!!
Porsika,jo weekendezest!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajni orulok,hoyg mar jobban vagy!!Par nap es belehuzosok lesztek megint
Nandorka,hat Te vagy a legjobb bizonyitek arra,hogy a termeszet es a tesunk csodakra kepes!!!!!!!!!Megjott,de megis volt baba,raadasul mar masodszor igy volt...
A lenyeg,hogy egeszseges a baboca es jo helyen van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugyhogy most nagy turelemre van szuksegem,es nem akarok agyalni,maj d lesz valahogy.
Ahoyg a Draga Ferjem mondta,"ne aggodj,varunk, ne turelmetlenkedj,ha megjon,akkor sincs semmi baj..ha meg nem akkor meg majd nagyon orulunk es csapunk egy nagy bulit!!!!!!!"
Puszi Csajok,majd meg jovok!!!
Csajok azonnal irjatok,ha teszteltetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mennek a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++energiak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!