Új privát üzeneted érkezett!

Küldöm a napfényt Komárom irányába és keletre is! :D Ugye Meri, Te arra vagy?

Arwen, mi újság?

Toti, nagyon jó olvasni, h jól vagy és erőt merítesz a nehézségekből is!

Gratula az iker fiúkhoz, Fióna! :wink: Olyan jók a várandós álmok (is), érdemes leírni őket. A fiam szereti, ha néha mesélem neki, miket álmodtam róla.

Folsav: én Elevitet szedek.
B6 vitamint ajánlott még az orvos hányinger ellen. Egyelőre ugyanolyan vele, mint nélküle. :(

Macska: én kertészkedni is szoktam, meg a nagyfiam homokozni is szeret, macskázni is szoktunk vendég cicával, ezért lesz most egy toxoplasmózis-vizsgálatom is.
Nekem volt kijárós macskám gyeerekkoromban, aztán amerre jártam, mindenfelé barátkoztam macskákkal, a párom segítségével aztán kutyákkal is. :) És mégsem estem át 2002-ig a betegségen. Azóta próbálkoztam átesni. :lol: Kíváncsi vagyok, milyen sikerrel.

Én azért tartok ettől a dologtól, jobban mondva sztem jobb udni, menniyre vigyázzon az ember.

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, jobbulást!!! És azért ha pihenni nem is muszáj (azt írtad), azért megengedheted magadnak! Meg Marcusnak. Hogy jól érezzétek magatokat!
És szurkolok, h Te is hasonlóan legyél, mint én ezek szerint voltam. :o Egy nem lett, aztán utána jött is a másik.

Kép

Kép
nán-dorka

És kik mennek csengős szánnal, Meri?

Kép

Kép
nán-dorka

Toti:
köszi már teljesen jól vagyok. Bár azért görcsoldót szedek, de nem vészes.
Vendég

Nán-dorka:
köszönöm. Úgy legyen. :wink:
Neked is így ment el, h nem tudott beágyazódni?
Vendég

Igen, keletre.

Télen majd igyekszem lefotózni a lovastszánt. Nálunk sem erőltetik túlzásba a hó letakarítását az utakról, azért is tud szán menni rajta. De legalább ennyi az előnye. :)
Nagyon szeretek itt, így élni. Zömmel nyugalom van, tiszta a levegő, gyönyörű a Tisza, és a Túr ahogy siet beléje. Tényleg szép rész, aztán ha rámtör a nyüzsi, akkor megyünk valamelyik nagyvárosba nyüzsögni. Írtam már, nálunk még jár tehéncsorda a legelőre. Képzeljeték a kisebbik kutyám Bp-ről van, tehát nem egy vidéki fajta. Felnőtt korában költözött hozzánk (németjuhász méretekkel bír) úgy, de úgy megijedt a kakastól, hogy napokig a kerítés mellett sem mert elmenni. No, utána találkozott kerítésen keresztül a tehenekkel, nagy ámulatba is esett. Azóta nem is reggelizik, ha jön a csorda, mert ki nem hagyná, hogy megugassa a terelő kutyit. :lol:

Kép

A képen a párom, Nimród (boci tarka kutyi) és Pacsker látható, jobbra mögöttük a Tisza, balra pedig ahol a Túr siet bele.

meriann

Van sok lovas fogat a faluban. Főleg gazdálkodó emberkéknek van. De úgy tudum, hogy a környéken nagyon sok helyen lehet lovagolni, lovas fogatot bérelni.

Mindjárt keresek még fotót. Van pár nagyon jól sikerült.
Hallott már valaki a Szenke-parti vásárról, a milotai diófesztiválról, lekvárfőző-versenyről, cinke-főző (nem madár) versenyről, rétes fesztiválról? Szatmári szilvapálinka, szilvalekvár, dió? Na, itt lakunk ezen a környéken. De ha így nem is, Kölcsey Ferenc, Móricz Zsigmond szülőfaluja mellett élünk, a kopjafás temető is itt van, a Petőfi-fa a közelben. Állítólag itt írta a Tisza c. versét. Tény, ami tény elég szegény környék gazdaságilag és munkahelyekben sem bővelkedik, de olyan természeti értékei vannak, hogy legalább egyszer mindenképpen látni kell.

meriann

Sziasztok Lányok, csak egy gyors bekukk, mert mindjárt indulunk weekendezni :D:D:D:D
Nem is volt időmvisszaolvasni, csak úgy nagyjából, ezért bocsi, ha nem mindenre reagálok :oops:

Hajnika :cry: Nagyon sajnálom, de örülök, hogy nem visel meg nagyon a dolog. Hajrá november!!! Együtt izgulhatunk ;)

Merike :) remélem keddewn látjuk a zebrácskád! Gyönyörűek a kutyiid :):)

Totika :) Igen, én is úgy látom, hogy nagyon sok erőt adsz nekünk, adunk egymásnak...nagyon jó, hogy így gyűltünk össze.

Arwen, Vivi, Meri, drukkolok!!!!

Millió puszi mindenkinek, és jó hétvégét (jó sok szabadidővel :):):):)

porsika

Porsika: kellemes pihenést és jó sok hancúrt!

Bocsi lányok, de persze nem találtam meg a fotókat, de ha meglesz felrakom ám.

Ja, és 10 km-re van tőlünk még a még működőképes vízimalom is Túristvándiban.

Na, járt már erre valaki?

meriann

Na jóvan most má... Meri fogd vissza magad :D , mert mindenki oda akar majd költözni, oszt vége lesz a nyugitoknak :D
toti77

Most olyan télapós hangulatom lett, elképzeltem ahogy Meriék utcájában siklik a szán, csilingel a száncsngő és rajta ül a télapó :D
toti77

Kép Télapó
toti77

Kép Ez még jobb :D
toti77

Toti ne is mond! Napok óta olyan karácsonyi hangulatom van! :shock: Hogy fog ez kitartani decemberig? :roll: Lehet akkor már a nyuszi várom. Bár a húsvétot utálom. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona, olyan jó neked! Úgy várom már, hogy itthon lehessek a picivel és készüljünk a karácsonyra :D . Az csodálatos dolog lesz. Készíteni a díszeket dióból, gesztenyéből, tobozból....jaaaaj, de várom már :D Kép
toti77

Hát, azért ez sem tökéletes idill. Ha nyüzsögni akarunk sokat kell autózni, melóért szinte ölni kell, kevesebbet lehet keresni, mint a fővárosban vagy a környékén.
Egyébként érdekes módon fiatalabb koromban csak a hátrányokat láttam és mindig városban akartam élni, aztán elköltöztünk és 1,5 év alatt amíg bírtam, megjártam a poklot poklát, aztán hazaköltöztünk és azóta érzem ezeket így és vagyok képes látni a pozitív oldalát a vidéki életnek.

Azért nem ilyen szánakat szoktunk látni és a télapó sem szokott rajta ülni. :lol:
Nekem is nagyon ünnepi hangulatom lett ezektől a fotóktól.
Már érzem is az orromban a szegfűszeg, a forralt bor, a fenyő illatát. Ma milyen kis pozitív lettem, nem?! Gőzöm sincs mi van velem, pedig hancúr sem volt, mert akkor érteném. Évente 1-2 napom van, hogy úgy kelek és egész nap boldog vagyok csak úgy. Hát ez most egy ilyen. De jó! Még a meló sem tud felhergelni.

meriann

Jaj én most azt várom, amikor már tényleg együtt lehet ezeket csinálni! Tavaly még lövése nem volt ugye mi van, idén, hát....sztem csak "hátráltat". :wink: Remélem jövőre már tényleg belehet vonni!

Ne aggódj, nemsokára eljön nálatok is! Én 29 voltam mire megszületet. 27 évet vártam az apjára. :( Ti már előnybe vagytok! Jövőre már köthet a nagymama nektek kispulcsit a fa alá! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Arwen?????????????????
Ugye hogy ígérte, hogy tesztel reggel és beszámol?

meriann

[quote] írta:kevesebbet lehet keresni, mint a fővárosban vagy a környékén.

Na ezt a párom pontosan tudja! Ő Borsodból költözött ide! Hát nem könnyű arra, az szent. Nagy szerencse kell ahhoz, hogy az ember megéljen. :( Viszont a környék tényleg gyönyörű! Már amerre mi voltunk. Na, mondjuk az nem sok. Én a hegyektől voltam elájulva, mint alföldi, aztán Halason meg a párom ámuldozott, milyen furcsa, hogy annyira messze ellátni. :D

KépKép
KépKép
fioona

[quote="meriann"]A írta:meriannrwen?????????????????
Ugye hogy ígérte, hogy tesztel reggel és beszámol?

Én úgy nézem, még 2 napja van hátra mint neked.

KépKép
KépKép
fioona

Nem mondom,hoyg nem izgulok a holnapmiatt,de nagyon nem akarok - tesztet latni :( :(
Sem vert :lol:[/quote]

Arwen: na most akkor lesz teszt vagy nem lesz teszt? ez itt a kérdés :D
toti77

Nem sikerült az idézet, de ezt Arwen írta tegnap
toti77

Fél óra múlva jönnek a gépért.
Minden jót mindenkinek, sok zebrás tesztet, és szép UH képeket kívánok! Totinak pedig, hogy minnél hamarabb elteljen ez a hónap. :wink:
Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!!!

Edesek vagytok,hogy aggodtok es drukkoltok :lol: :lol:
Koszonom,nagyon jol esik!!!!!

Na itt az en kis sztorim:

Nem birtam magammal es tegnap este teszteltem,meg ma reggel is...mert ejjel azt almodtam,hogy 2 csikosat tesztelek.
Mind2x az volt,hogy kb fel ora utan lett +,de viszonylag erosen,szoval nem kell forgatni,meg ilyesmi,hogy lassam,hanem egyertelmuen 2 csik.
VISZONT ugyebar csak kesobb lett az...
Nekem ilyen meg sosem volt,mindig megartottam a tesztet es ott tatongott fel nap mulva is az ures feher hely.Most egyaltalan nem tudom mi van,es ez meg rosszabb,mint volt...
A hasam fajdogal,hol jobban,hol kevesbe.
Barnazas abbamaradt.
Siman ugy erzem,hoyg meg fog jonni,csak most bezavart ez a teszt ize..
Mert nem tudom mit higgyek.Ugye a teszteken az van,hoyg 10 perc utan nem ertekelheto az eredmeny,ugyhogy en ehhez tartom magam.
Ha van baba,akkor par nap mulva talan lesz 2 csik par perc alatt is.Ha meg nincs,akkor azt is megtudom nagyon hamar....

Szoval ha lenne erom,akkor ha nem jon meg hetfo reggelig addig kellene szerintem varnom az ujabb teszttel....
Es az talan egyertelmubb lesz.
Ha meg megjon az meg lesz a tuti egyertelmu.

Viszont azt mar tutira tudom,akar most, akar maskor tesztelek egy total egyertelmut,en csak akkor fogom igazan lehinni,ha a doki mondja.
A hom tovabbra is 37 folott....
na majd meglatjuk
Most plane drukkoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Legysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Amugy total komas vagyok..egesz nap pizsiben vagyok es az agyrol a fotelba,onnan a kanapera stb..vergodom..pedig volt mara programunk,de en mondtam,hoyg nem birok menni sehova..

En is nagyon drukkolok mindenkinek,teszteloknek,es belehuzosoknak egyarant!!!

Meri,olyan szep lehet,ahol laktok!!!!!Idealis hely gyerekeknek :wink: :wink:
En is ugy varom mar a Karacsonyt am!!
En minidg keszitek sok-sok dolgot,diszeket,karacsonyi ajandekokat,asztal es ajtodiszt, adventi koszorut,ablakra uvegfestest...stb.....Lassan iden is elkezdem.... :wink: :wink:
Nekem is van olyan,hogy egyszeruen boldogan kelek,es megmarad egesz nap,es barmi lehet,nem lehet lemosni az arcomrol a mosolyt :lol: Szeretem az olyan napokat en is!!!
Amugy is nagyon mosolygos vagyok,de azert van,ami kedvemet tudja szegni :roll:

Toti,annyira de annyira aranyos vagy,hogy jossz ide erot adni!!!Nagyon-nagyon jo csaj vagy!!!!Remelem mi is tudunk Neked erot adni,es ha majd nemsokara kell,jol szurkolni :lol: :lol:

Fiona,remelem hamar lesz ujra geped!!!!!

Porsika,jo weekendezest!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Hajni orulok,hoyg mar jobban vagy!!Par nap es belehuzosok lesztek megint :wink: :wink: :wink:

Nandorka,hat Te vagy a legjobb bizonyitek arra,hogy a termeszet es a tesunk csodakra kepes!!!!!!!!!Megjott,de megis volt baba,raadasul mar masodszor igy volt...
A lenyeg,hogy egeszseges a baboca es jo helyen van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Ugyhogy most nagy turelemre van szuksegem,es nem akarok agyalni,maj d lesz valahogy.

Ahoyg a Draga Ferjem mondta,"ne aggodj,varunk, ne turelmetlenkedj,ha megjon,akkor sincs semmi baj..ha meg nem akkor meg majd nagyon orulunk es csapunk egy nagy bulit!!!!!!!"

Puszi Csajok,majd meg jovok!!!

Csajok azonnal irjatok,ha teszteltetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mennek a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++energiak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Arwen:
az biza baba lesz. Nekem is megvan az összes tesztem és sajna nem lett 3 egyik sem. Szval hidd el ott a baba.
Nem egy ismimnél volt így, és hát azóta már megszültek, vagy nagypocisok. :lol:

Jajjjj úgy örülök Neked. :wink:

Tessék örülni!!!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi Nektek
Vendég

3=+ akart lenni
Vendég

ARWEN!!!!Ezek aztán a jó hírek!!!!! 2 teszt nem tévedhet egymás után!!!!!!!! :D

Meri, olyan szépen írtál Szabolcs-Szatmárról, sokat kirándultunk Felétek iskolás koromban, nekünk a munka miatt kellett eljönnünk Bp-re Szabolcsból.

További jó híreket várok!!!!!!!

Pusz,
V.

Kép
vickybabe

Vicky,de mindketto csak kesobb lett +....
Es ugye azt irjak ra,hogy 10 perc utan nem ertekelheto.
EN azt gondolom,hogy meg korai orulni.Nagyon korai.....
Igy mi itthon meg baszolut ugy gondoljuk,mint eddig.Vagy megjon vagy nem.Par nap es kiderul.

Hajni,nekem is az a bajom,hogy az bizonytalanit el,hogy van par ismerososm,akinel ez volt,es baba volt ott...
DE akkor sem hizsem,amig legelabb egy normalisat nem tesztelek...ami par perc alatt + lesz.

Porsika
NAGYON BOLDOG NEVNAPOT!!!!
Ha van meg kozottunk Orsi,akkor termesztesen neki is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Arwen! De jó! Az már biztos, hogy baba! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

De jo,az elobb azt irtam az 'abszolut' helyett,hogy 'baszolut'.....hiaba,csak azon jar az eszem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2-3 nap mulva meglatjuk,oke Csajok?

Kép

Kép
arwen07

Persze én megértem, hogy óvatos vagy és nem mered még beleélni magad! De elvileg csak a HCG-t mutatja ki, ami csak terhesség esetén termelődik. Szerintem azért csak később mutatta, mert még nagyon alacsony a koncentrációja.

Drukkolok!!!
Jó éjt!
V.

Kép
vickybabe

Arwen: hát ez szuper. Tuti ott a baba. Mivel 2 nap van tesztig csodálod, hogy a hcg szinted elég alacsony, de van és ez a lényeg. Nagyon örülök és nagyon ++++++++++++.

meriann

De jóóóóóóóóóóó! Arwen, ez tuti babóca!!!!!

Mivel csak később jelentek meg a csíkok, ezért csak egy kis zebrát küldök :D

Kép

Puszi
Timi
toti77

jaj Csajok,meg ne oruljunk.....
Meg varjunk az orommel,jo?????????????

Annyira szeretnem azt hinni,hogy tenyleg,de meg ebbol nem hiszem azt...
Gondolom megertitek.....

Csajok hajra....mennek a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

sziasztok lányok!

képzeljétek nem bírtam várni tovább így elmentem az orvoshoz, hogy nézze meg milyen állapotban van a babám és kiderült, hogy méhen belül van 11 mm-es a petezsák és az 5. terhességi hétnek megfelelő méretű.
2 hét múlva meg kell ismételni a vizsgálatot, hogy fejlődik-e rendesen :roll:

arnew:pontosan én is végeztem a tesztet ahogy te először nem mutatott semmit és kidobtam, aztán kikukáztam és már két erősen kivehető csíkot mutatott. úgyhogy szerintem biztos, hogy baba van.

meriann:én sokat jártam már tifelétek és lakik is ott egy nagyon kedves ismerősöm akik Mátészalkáról költöztek oda.
egyébként tényleg nagyon szép vidék és meg is jegyeztem, amikor ott jártunk, hogy szívesen laknék ott.

kívánok mindenkinek mielőbbi babásodást :lol: :lol:
timea toszegi

Timea: csak nem fodrász a csaj és két fiuk van, a férje meg Kálmán?????

Arwen: nyugi ott tuti baba lesz, egyébként olvastam valahol, hogy a doki azt mondta, hogy akkor 1000 % egy terhesség, ha 9 hónap elteltével foghatod a babócát a kezedben, na akkor tutira terhes voltál. :)

Nekem nagyon fáj a hasam és derakam. :( Hát ezek nem túl biztató jelek. Ráadásul, ha valóban akkor volt pém, amikor úgy éreztem, akkor a 14. nap holnap lesz. Na, de legfeljebb akkora, de akkora hancúrt csapunk.... :oops:

Toti: annyira aranyos ez a bébizebra!

meriann

Timea: hú, de :oops: .

Szuper, hogy méhen belül van a babócád és szép nagyocska is.
Láttad uh-n a plecsnit is?????
Kaptál képet? Papa láthatta? Szívhang volt???
Kérjük a részleteket!

meriann

Sziasztok!!!!

Reggel megismeteltem a tesztet.........
2 perc utan mar lattam halvanyan a 2.csikot,de mire letelt a megadott ido (Asszem 4 perc),teljesen egyertelemuen megerosodott a 2. csik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csajok,de en meg mindig nem hiszem el..
Csak varok.....meg legalabb egy het kell,hogy biztosan azt mondjam,hoyg nem jon meg.....
Ugye ez most csak a 32. napom, a Fertility szerint ez a 14. az pe utan (szerintem nem,mert az LH csak ra 1 napra lett+,meg azt azt koveto 2 nap is)..
De ugye elozo honapban is 37 napra jott meg!!!!! Annyit kesett...
Mondjuk akkor minden tesztem negativ lett.....

Jaj ugy orulnek mar,de meg nem merek.....
Raadasul tovabbra is faj a hasam... :(

Meri ebben nagyon igazad van,hogy akkor lehet gratulalni,ha a kezemben tartom.Ezt en is igy gondolom!!!!!!!!
Meri en ugy drukkolok Nektek!!!!!!nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toszegi Timi:de jo,nagyon orulok Nektek!!!!Biztosan megnyugodtal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lattad is UHon??Nagyon boldog lehetsz most!!!!!!!!!!!!

Toti ez a kis zebra olyan edes.... :lol:

Lanyok,nagyon koszonom,hogy igy gondoltok ram,nagyon jo erzes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan sok minden kavarog ennem,hoyg hihetetlen...
De probalok csakis pozitiv dolgokra gondolni,hisz az kihat mindenre!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Szep napot,jo pihit mara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Arwen: hát nem értelek, na jó, egy kicsit. :wink:

Tegnap azt mondtad, hogy akkor hiszed el, ha 10 percen belül lesz +, most az lett és mégsem hiszed?????

Drágám van egy pöttyöd, egy plecsnid! Beköltözött a pocaklakód végre! Valóban tessék nyugodt lenni, hiszen a babucinak arra van szüksége.

Jaj, de nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon örülök!!!!

Tegyelek át a felső táblába? Vagy óvatosságból még maradnál közöttünk?????????? Meg akartalak tegnap este lepni, de végül meggondoltam.

meriann

Arwen még annyit, hogy itt nagyon sok kismami írta, hogy fájt a hasa, dereka, sokat volt mensi előjeles tünete, szóval ez nem gondot jelez.

Ja, és köszönöm a drukkokat!

meriann

meriann:igen úgy hívják őket. Mónika ő fodrász a férje Kálmán ő nem tudom, hogy most mivel foglalkozik.
kaptam egy uh képet egy kis pontot lehet rajta látni szívhangnak 2 hét múlva kell lennie.remélem nem lesz semmi baj :oops: :oops:
ha fáj a hasad meg a derekad az nem feltétlenül rossz dolog, mert nekem is így volt és már én is elvoltam keseredve, de hála Istennek pozitív lett a teszt.
mikor kell tesztelned?
arnew:nagyon boldog vagyok.és te is az lehetsz :lol: :lol: majd meglátod neked is ez a kis plecsni lesz a legszebb a világon :lol: :lol: :lol: GRATULÁLOK!
timea toszegi

Timea: látod milyen kicsi a világ? Mónika a fodrászom. :)
Kálmán meg vállalkozó lett, fodrászkellékeket árul.
Azt elhiszem, hogy a legszebb plecsni a világon. Nem tudod felrakni az uh képet????? Ez olyan izgi.

Hát Arwennel egyszerre kellett volna tesztelnünk, de most beleültette a bogarat a fülembe, hogy neki már kimutatatta.
Elvileg hétfőn lett volna esedékes.
Nekem nincs itthon tesztem. És csak kedden veszek, tehát leghamarabb szerdán tesztelek, ha még kell. Direkt nem vettem, egyrészt mert ha van, akkor tutira ellövöm, még időnap előtt, másrészt meg hátha épp ezért kell, mert nincs.

Hol vannak a leendő kismamik? Nincs még valalki tesztközelben????
Ezer éve hallottunk róluk.
Bodzi, Csibebogár, Erzsébet, Fix-b., Odry, Vivi ?????

meriann

meriann:valamikor nagyon régen amikor még itt laktak Mónikáék Mátészalkán nekem is Ő volt a fodrászom, nagyon ügyes, szakember,csak már nagyon régen találkoztunk.
jó lenne ha tudtál volna venni egy tesztet én a múltkor is 4-et használtam el.Tudom, hogy ez nem jó, de mind kimutatta.
timea toszegi

Arwen, Timea,

HATALMAS GRATULA, NAGYON NAGYON NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK :lol: :lol: :lol:

Meri, rajtad tartom a szemem ;)

Kép
Kép
adrienna

Többet ilyet nem csinálok. Veszek többet és eldugom, vagy odaadom a páromnak hogy tegye el előlem, és csak akkor adja ide, ha valóban kell. Na, most lyuk lesz az oldalamon szerdáig. De inkább lyuk legyen, mint mensi. :lol:

Szerintetek ha kell, van értelme kedden napközben, vagy este tesztet csinálni? Vagy inkább legyek türelmes másnap reggelig?
Olyan izgalmas ez az egész.

meriann

Sziasztok!!!

Koszonom nagyon,hoyg drukkoltok,meg minden,nagyon jo erzes!!!

Meri en annyira de annyira drukkolok Nektek,hogy nagyon!!!A tablaval meg varjunk picit,okes? :wink:
Nekem az elso teszt az este mutatta ki,csak ugye kesobb, a 2. is kesobb,bar az reggel volt,es ugye a 3. lett a tuti ma reggel.
Szoval ha napkozben akarod megcsinalni,semmikeppen ne dobd ki 10 perc utan!!!!! :wink:

Szerintem sokan leutaztak a Csajok kozul,vagy nincsenek netkozelben...de sokan vannak akik regota nem irtak.....

Toszegi Timi,az tuti,hoyg o lesz a vilag legszebb plecsnije :lol: :lol:

Csajok en csak mosolygok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ugy varom ajovo heti teszteket...
Meri, Vivinek is akkor kell kb,mikor Neked,ha jol emlekszem... :wink:
Van meg vki tesztkozelben?

pusziiiiiiii

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Gratula a zebrásoknak!!!

Arwen: akkor már az 5.hétben vagy!!!!! :wink:
Most már nagyon vigyázz magadra!

Timi: Remélem kaptál uh képet. Milyen jó lesz majd nézegetni mikor kamaszodik :lol:

Meri: ejnye-bejnye, mi az hogy nincs otthon teszted???? Mondanám, hogy átugrok :D , de olyan messze laksz...biztos van valahol ügyeleti patika. Zsupsz be a kocsiba és irány valamelyik nagyváros :D
Na jó csak vicceltem megvárjuk a csütörtök reggelt, addig pedig csuriban fogom tartani a kezemet :wink: Az már gyanus, hogy Timivel egy fodrászotok van...biztos együtt fogtok babázni :wink:

Mindenkinek ++++++++++++ és jó éjt!

Puszi
Timi
toti77

Kicsit visszaolvastam és most látom, hogy Fioona még nem is tudja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihihi

Lesz nagy meglepi :lol:

Na csajok igyekezzetek mire visszajön plussz 3 kismamival fogadjuk! OK?

Arwen! Meri? Vicky? :wink:

De jó lenne!!!

Na most már tényleg jó éjt gyerekek búcsúzik a füles mára :lol: Kép
toti77

Jaj, de jó ez a Füles. Úgy imádtam.
Ha vettem volna tesztet, valószínűleg mostanra akkor sem lenne :lol: .
Egyszer fáj a hasam és derekam, úgy érzem, hogy na most elönt a vér, megnézem semmi, utána fél napig semmi. Tipikus terhességi tüneteket nem érzek. Kicsit félek, hogy tényleg csak a suli tett be a mensimnek.

Lehet a szervezetem úgy érezte, na most katasztrófa van, nem úgy eszik, nem iszik eleget ez a liba, így biztos ami biztos takarékra vágom, és a mensijét sem hozom meg, mert minden vércseppre szükség van, lehet rosszabb idők jönnek még.

Nem lehetetlen, hogy ennyi az egész. Na, de szerdán már okosabb leszek, és ígérem pisilés után tíz perccel már itt leszek. Korán kelek ám!!!!

Szép álmokat MINDENKINEK!!!!!

meriann

Sziasztok!
Még pihenek holnap jelentkezem!

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?