Sziasztok!
Alszanak a skacok, most rászánom az ídőt, s ideülök. Mert ha ébren vannak ők is szeretnének Nektek írni. S, a gonosz anyukájuk nem hagyja őket kibontakozni.
Féltem ettől az időszaktól, hogy ha már nem tudunk órákat az udvaron tölteni, mi is lesz.De, szerencsére nagyszerűen elfoglaják magukat, s mire már sem ők sem én nem bírom mehetünk is kifele.
Mindig írjátok a játszóterezést. Ilyenkor nagyon tudok örülni, hogy nem költöztünk be Paksra, s saját udvarunk, hintánk homokozónk van zárt részen. Ahova kiengedhetem őket, meg a kis barátaik ha eljönnek, szinte saját játszóterezés van.
Bár, aztán ha heti 4 délután menni kell Kristóffal edzésre be Paksra ( 14 km ), akkor már nem is örülök annyira.
A mérleg kettő oldala, tudom...
Cat!
Hihetetlen Oli.Csak ámulok rajta. Biztos nehéz lehet figyelni rá, de azért ez a korához képest nem semmi ám!!!!
Samu, ő nem ilyen mozgékony?
Nálunk is így oszlanak el a gyerekek. Zsófi tiszta apja külsőre-belsőre ő hozzám vonzódik jobban, és én is jobban tudom kezelni. Zsombika totál én, ezért ő apás. Bár lekopogom, de mostanában Zsombesz is anyásabb lett, s nagyon megértjük egymást.
Talán annak is köszönhető, hogy a hisztis korszakot leváltja a dac korszak, s ezt én is jobban tudom kezelni.
Engedek nekik...
Ja, és képzeld már ők is elosztják magukat! Mondják, hogy Zsófi anyához megy, Zsombi apához megy.
Baba!
Volt segítség? ( apósod társa). Megérzik a csajok az időjárás változást?
Marcsi!
A babakocsi mánia nálam is megvolt.
Aztán persze az autósülés, aztán mikor ezek elmúlottak, akkor a cipő őrület kezdődött. Ez van. Még szerencse, hogy Apa tolerálja ezeket!
Kristóf szerinti jó szülők. Nem szó szerint lesz: ( akkor 8 éves volt, közvetlen a szülinapja után volt). Azzal kezdődött, hogy az egyik kis barátjának iszonyú szigorúak a szülei, s velük kezdett el összehasonlítani bennünket. Majd kimondta, hogy nagyon örül, hogy mi vagyunk neki a szülei. Ekkor megkérdeztem én, hogy miért. Tudod, akkori konkrét dolgokat mondott, hogy ilyen szép szülinapja volt, focilabda torta stb... Aztán elkezdte mondani, hogy mennyire figyelek rá, minden este mesélek, mellé fekszem, elkísérjük suliba. Valamint az apja türelmét, nyugodtságát, nagyon kiemelte, hogy az őt is mennyire lenyugtatja. Összegezve, olyan dolgokat mondott, amiről nem gondoltam, hogy észre veszi, csak bennük él. Tehát ekkor tudatosult, hogy van értelme ennek az szinte erőn felüli gondoskodának, törődésnek, mert a gyerek érzi, jó neki.
Neked is 3 van, tudod milyen sokat számít még plusz 1 az ikrek mellé.
Szinte, csak pozítiv visszajelzés van külső emberektől is róla. Kitűnő tanuló ( mindennap leülök mellé, ellenőrzöm , segítek neki, holott alhatnék is akár ilyenkor, mert az ikrek ilyenkor alszanak).
Ezek a tények és nem az elfogultságom, hidd el.
Pedig, 2 évesen olyan hisztiket vert, hogy volt, hogy ketten húztuk haza Apával. Csak az árkokban akart sétálni... Folytassam?
Ezért kell a szülői kitartás, mert nagyon megéri.
Remélem nem untattalak, valamint semmi példamutatás, nagyképűség nem tükröződik ki soraimból. Nem annak szántam!!!!
Brigi!
Az egyik barátnőm kislánya is folyamatosan anyának szólít engem. De, barátnőm nem foglalkozik vele, szerinte ennyire szeret engem a kiscsaj.
Edit!
A "mi edzs, edzs mi ?" korszak nálunk is van, s folyamatosan egymással is játszák. Majd nálatok is ha a másik kettő is beavatkozik.
Tudod mi az érdekes? Ha egyik kérdezi, a másik is megjegyzi a válaszomat. Szerencsére nem kell kétszer elmondanom.
Oli?
Puszi Andinak, vigyázzon magukra!
Lilla!
Marcsinál leírtam a Kristófos story-t. Igen, megéri minden fáradtság, idegbaj, mert többszörösen kárpótolnak bennünket!!!!
Nagyikám??? Köszi, megvan. Ritkábban találkozunk, s ha találkozunk nem tudunk olyan jókat eszme-cserélni, mert csak a dédunokáit ajnározza!!!
Imádja őket, s ők is a dédikét!
Meggyógyultatok?
Húúúúúúúú, de hosszú lettem, bocsi.
Szép délutánt, estét mindenkinek!