Halihó Kisleányok!
hát eddig artott, míg behoztam lemaradásaimat, de mindenképp felvilágosultan akartam írni Nektek.
Mindenekelött Toti: nagyon sajnálom, és szomorú vagyok, de biztosan tudhatod, hogy az emberrel csak az történik, ami a legjobb neki, mégha ezt nehéz is ebben a pillanatban elfogadni, és tudom, könnyen beszélek...
Mindenkinek mondom, mert nekem ez borzasztóan sokat segít, főleg Meri Neked:
bár ezt már említettem, hogy bármi történik, elmegy a baba, egészséges a baba, beteg a baba, az nem azért lesz, mert vitamint szedsz, vagy aloét iszol...egyáltalán nem is Rajtad múlik, persze az ember tegyen meg minden tőle telhetőt, de ezt nem tudod befolyásolni, mégha úgy is tűnik.
Érdekes gondolat, hogy azt mindig eldöntheted mi ne legyen, de azt, hogy mi legyen, azt soha: az, hogy ne legyen gyereked...a te döntésed, azt akarhatod, te teszel érte, azt, hogy legyen, azt nem akarhatod, mert nem a Te döntésed (max. egybeesik a sors adta lehetőség a Te időzítéseddel).
Lehet, egy picit bonyolult voltam és túlzottan filozófikus, de nekem segít abban, hogy nem görcsölök. Nem görcsöltem a babán sem, és most sem, attól rettegve minden percben, hogy nem lesz -e baja a bébikémnek. NEM. Az történik, ami a legjobb, amellett, hogy, mint anya, megteszek minden tőlem telhetőt, és vigyázok a magzatomra!
Egyéb, nem ilyen komoly téma
Tegnap sajna nem voltam, mert Szegedre mentem tárgyalni, utána kirándultam egy nagyot, végül ettem egy óriási adagot a Fehértó Étteremben.
Képzeljétek, tegnap én is hisztiztem. Apa épp kente a popsimat
a krémmel, amikoris a fenekem zárta vissza (tudjátok, ilyen kipattintós nyitású), szal a lényeg, hogy becsípte a bőrt, és elkezdtem süvölteni. Pedig nem fájt ám annyira. Aztán abbahagytam, és rámtört a zokogás...csak úgy. Apa kivolt, mert először nem értette, azt hitte, hogy nagyon fáj, aztán már röhögött, mert mondtam Neki, semmi bajom, csak mostanság nincs érzelgős film, amin kibömbölhetném magam
Aranyosak vagytok, hogy izgultatok a szemem miatt. Szerencsére már jobbn vagyok, csak a sok számítógép valóban nem tesz jót neki, estére elég fáradt vagyok (de pesrze mikor jön egy rakás munka...). Mivel a cég saját vállalkozás, nem mondhatom azt, hogy csinálja meg más...
no puszmák egyelőre.
ill. minden új kismama-jelöltnek üdv.
Tesztelők HAJRÁ!!!!!
Porsi:
majd legközelebb
Fanny: örülök, hogy jól vagy!!!!!
Adrienna: csodás ez a babó, és hihetetlen, hogy még csak 3 hónapos, és már ilyen kifejlett (ez persze a természet csodája
)
No puszikállak