Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajszik!

Köszönöm a kedves szavakat.
Kicsit lenyugodtam,de azért még tombolok. :oops:

Igen, ma kellene megjönnie. Eddig nem jött ...
Elvileg holnap reggel szerettem volna tesztelni, de term. nem bírtam ki. Így teszteltem ma délben.
Sajnos -.
Szval most már várom a mensim nagyon, h új hó új remény....

Adrienna:
nagyon szép a babuccód. És engem sem zavar, ha tesztel fel...
Vendég

Szia Hajni!
Azért még nem keseredtél el végleg ugye? 1-2 nap múlva hátha más mutat az a fránya teszt (feltéve, ha addig nem jön meg)
Jó lenne végre egy új zebra.
Szia
vivi79

Vivi:
de sajnos elkeseredtem... Anno Marcónál is aznap este tezsteltem és lett egy + lesztem 20 mp múlva...
szval ez a hajó elment már. :cry:

Lányok, olyan lelkiismeret furdalásom van. :cry:
Itt van szegény Marcóm aki 17. hónapos, tehát még picike.
És egyszerüen máson sem jár az agyam csak egy kisbabán. Szegényemhez meg alig van türelmem.
Nem vagyok normális.... :cry:
Vendég

Halihó Kisleányok! :-)

hát eddig artott, míg behoztam lemaradásaimat, de mindenképp felvilágosultan akartam írni Nektek.

Mindenekelött Toti: nagyon sajnálom, és szomorú vagyok, de biztosan tudhatod, hogy az emberrel csak az történik, ami a legjobb neki, mégha ezt nehéz is ebben a pillanatban elfogadni, és tudom, könnyen beszélek...

Mindenkinek mondom, mert nekem ez borzasztóan sokat segít, főleg Meri Neked:
bár ezt már említettem, hogy bármi történik, elmegy a baba, egészséges a baba, beteg a baba, az nem azért lesz, mert vitamint szedsz, vagy aloét iszol...egyáltalán nem is Rajtad múlik, persze az ember tegyen meg minden tőle telhetőt, de ezt nem tudod befolyásolni, mégha úgy is tűnik.
Érdekes gondolat, hogy azt mindig eldöntheted mi ne legyen, de azt, hogy mi legyen, azt soha: az, hogy ne legyen gyereked...a te döntésed, azt akarhatod, te teszel érte, azt, hogy legyen, azt nem akarhatod, mert nem a Te döntésed (max. egybeesik a sors adta lehetőség a Te időzítéseddel).

Lehet, egy picit bonyolult voltam és túlzottan filozófikus, de nekem segít abban, hogy nem görcsölök. Nem görcsöltem a babán sem, és most sem, attól rettegve minden percben, hogy nem lesz -e baja a bébikémnek. NEM. Az történik, ami a legjobb, amellett, hogy, mint anya, megteszek minden tőlem telhetőt, és vigyázok a magzatomra!

Egyéb, nem ilyen komoly téma :-)
Tegnap sajna nem voltam, mert Szegedre mentem tárgyalni, utána kirándultam egy nagyot, végül ettem egy óriási adagot a Fehértó Étteremben.

Képzeljétek, tegnap én is hisztiztem. Apa épp kente a popsimat :oops: a krémmel, amikoris a fenekem zárta vissza (tudjátok, ilyen kipattintós nyitású), szal a lényeg, hogy becsípte a bőrt, és elkezdtem süvölteni. Pedig nem fájt ám annyira. Aztán abbahagytam, és rámtört a zokogás...csak úgy. Apa kivolt, mert először nem értette, azt hitte, hogy nagyon fáj, aztán már röhögött, mert mondtam Neki, semmi bajom, csak mostanság nincs érzelgős film, amin kibömbölhetném magam :twisted:

Aranyosak vagytok, hogy izgultatok a szemem miatt. Szerencsére már jobbn vagyok, csak a sok számítógép valóban nem tesz jót neki, estére elég fáradt vagyok (de pesrze mikor jön egy rakás munka...). Mivel a cég saját vállalkozás, nem mondhatom azt, hogy csinálja meg más...

no puszmák egyelőre.

ill. minden új kismama-jelöltnek üdv.
Tesztelők HAJRÁ!!!!!
Porsi: :-( majd legközelebb
Fanny: örülök, hogy jól vagy!!!!!
Adrienna: csodás ez a babó, és hihetetlen, hogy még csak 3 hónapos, és már ilyen kifejlett (ez persze a természet csodája :-))

No puszikállak

KépKép
KépKép
ragota

Hajni!
Hát nem.
Fanny
fanny01

Merike :D
Szívemből szóltál!!

Hajnika :D:D:D:D:D:D:D Még bármi lehet, amíg nincs mensi.
drukkkkkkk+++++++++++++++++++++++
Küldöm az összes pozitív energiám, angyalkámat, mindenem...:)

Arwen, Meri, Viv, nektek is kiemelt drukkok (és mindenkinek, aki mostanában tesztel, csak lusta voltam visszanézni a vonalzókat :oops: )

Fióna :D
Örülök, hogy így látod, én is így érzem. Mélyen hiszek abban, hogy a dolgok mindíg a helyükre kerülnek. Biztos így lesz ez a babát illetően is. Addig pedig olyan jó együtt örülni veletek!!

Adrienna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Valami elképesztően gyönyörű ez a baba!!!!!!!!!!!!!!!
És kérlek, minél több képet, sztorit, áradozós-történetet tégy közkinccsé, mert olyan boldog vagyok/leszek tőlük!
Annyira jó, hogy amíg magam nem élhetem át ezt a csodát, legalább picit a részesévé válhatok általatok! Pont tegnap írtam Fiónának, hogy már a vonalzókon elérzékenyülök...egyfolytában csak vigyorognék...hát még az ilyen ygönyörű képektől!! Tiszta endorfin-bomba, komolyan!!

Vivi :) Köszönöm a megnyugtatást a ciklusal kapcsolatban, sokat segített :D

Ágota, Tyunytyika :D Hiányoztok!Remélem minden okés!

Fanny, jó volt hallani rólad, örülök, hogy it vagy.

Totika, remélem hamarosan újra köztünk leszel! Addig is pihenj sokat és vigyázz magadra!

Millió puszi és ölelés

porsika

Fanny:
neked megjött ma?
Vendég

Hajnika!

Nehogy megsértődj, de ezt nem lehetett kihagyni. Ritkán írok, de most nem bírtam megállni. Nem akarom osztani az észt, de tényleg nem szabad ennyire csak a terhességgel foglalkozni, mert később fogsz rájönni, hogy mennyi energiát, időt, odafigyelést vontál meg a kisfiadtól. Erre céloztam már az előző hozzászólásomban is, hogy túlságosan rávagytok kattanva erre a dologra, ami egyáltalán nem tesz jót az ügynek. Ez egy rövid ideig elmegy, mert maga a téma is jó, a csapat is nagyon jó, de aztán lejjebb kell adni ezt a "lelkesedést", mert senkinek nem tesz jót. ( legfőképp a kisfiadnak) Én úgy gondolom, hogy az is engem igazol, hogy ha megfigyelitek, akik augusztusban kezdték ezt a topikot, rendszersen, de jóval ritkábban jönnek. Ennek pont ez az oka, hogy érzi azt előbb-utóbb minedenki, hogy egy kicsit távolabbról kell szemlélni a dolgokat.
Szóval a megjegyzésemmel csak vicceltem, nem akartalak megbántani, csak szólni, hogy: nyugi-nyugi!
Fanny
fanny01

Hajni!
Megjött.
Fanny
fanny01

Fanny:
nem bántottál meg, na jó, egy kicsit :oops: De ma mindenen megbántódom, szval nem a Te hibád.
Marcónál én nem foglalkoztam ezzel. jön amikor akar. Rögtön akart...kicsit még meg is rémültem, h hú ezt azért nem így gondoltam...

De azóta volt egy kemény műtétem, ami miatt esélyes, h soha többé nem esek teherbe. És folyton ott csengenek a doki kemény és kíméletlen szavai...
Szval azért így más a helyzet,s ajnos... :cry:
Vendég

Fanny:
sajnálom, de remélem, hogy a köv. hónap a miénk lesz. :oops:
Vendég

Szia Hajni!
Megértem, hogy elkeseredtél, mert hasonló az én helyzetem is. Talán emlékszel írtam, hogy endós vagyok. Az orvosom szerint, ha 1/2 éven belül nem sikerül a babó, akkor csak a lombikos megoldás jöhet nálam szóba. Nem túl biztató kilátás.
Vigasztaljon Marcó baba, foglalkozz Vele amennyit csak lehet, tereld el a godnolataidat, és hipp-hopp itt lesz a következő hónap vége, talán zebrával.
Szia
vivi79

Ágota!
Ha jó emlékszünk Fionával, Te írtad még az elején, hogy sokszor felébredtél éjjel, és nem tudtál visszaaludni, csak gondolkodtál. Ez már akkor volt, amikor kiderült, hogy lesz Baba, vagy még előtte? Próbáltam visszaolvasni, de sajna nem találtam meg. Én most napok óta így vagyok. Nálad elmúlt? :P
vivi79

Én inkább azt látom, hogy akik babásak, kevésbé szólnak hozzá. Dehát furán is hangzana, hogy én beszélek, bíztatok bárkit a 13 hetes babócámmal. Maximálisan megértem a többieket, hogy nagyon szeretnének babát és emiatt csak ez jár a fejükben, illetve biztos vagyok benne, hogy nemcsak ez jár a fejükbe, de ebbe a topicba miről is írhatnánk ha nem erről. Ráadásul még élénken él bennem az élmény, hogy mennyire görcsösen akartam a babát és lám lám össze is jött. Hiszen, ha bárki belegondol, ha nem születne babája annak, aki görcsösen akarja, akkor sokkal de sokkal kevesebb baba születne.

Mikor elhatároztuk, hogy legyen babánk, én ezzel a gondolattal keltem, ezzel feküdtem, ezzel mentem az utcán stb és minden hónapban "meghaltam", amikor nem jött össze. Tudom, túlzás, de én ezt átéltem és tudom, hogy milyen.

Szerintem mindenki írja ki magából nyugodtan, amit gondol, érez, hiszen ez a topic erre van: hogy együtt "görcsöljünk" rajta, nem? :lol:

Kép
Kép
adrienna

Hahó Vivi!

Hát sajna, tudom, nem ezt akarnád hallani, de utána volt, miuután kiderült a bébi. Azt hiszem agyaltam...de persze lehet, hogy ez is tünet... :wink:

KépKép
KépKép
ragota

Mondjuk en nagyon akarom a babat es ferjem is,de azert nem ez minden gondolatom!

Sokszor gondolok ra,persze,es elkeserednek,ha megjonne honap vegen,ahogy az elozo honapban megjott.

De igyekszem nem a gondolkodassal,agyalassal tolteni a szabadidomet. :lol:

Kép

Kép
arwen07

Azt hiszem v.mit nem jól irtam be.Most nincs időm majd megnézem este.Holnap 20.-a addig csak este van időm javitani.
További szép napot mindenkinek!
E.

Bridzsi

Kép
esztora

Szia Ágota!
Igen, gondoltam, hogy ezt fogod válaszolni (ja, először is köszi, hogy írtál), épp azért nem keseredtem el. Nem jelként fogtam fel, csak felmerült, hogy hátha.

Persze Arwen igazad van, nekem is van más gondolatom is Babón kívül. Sőt elfoglaltságom is: pl:építkezés.
Nagyon vágyom a babára, párommal együtt, de eredetileg úgy terveztük, hogy majd csak költözés után vágunk bele a projectbe. Szóval igazából nem szabadna elkeserednem, bárhogy alakul is ez a hónap, hisz még a költözés jócskán odébb van. De viszont ha már elkezdtünk próbálkozni, jó lenne érezni az eredményét. Ez ilyen ördögi kör. De bárhogy lesz, az építkezés egyenlőre folyik, van mivel elterelnem a figyelmemet, és idővel csatlakozhatom a zebra csapathoz.
vivi79

Arwen!
megkaptad a privimet?
vivi79

Hajni,en nagyon drukkolok,hoyg ne jojjon meg!!
Az,hogy Marcinal azonnal megmutatta aznap,az nem jelent semmit.
Tudod,minden egyes baba es terhesseg MAS!!!!!!
Megertem,hoyg ugymond,nyomas alatt vagy emiatt a franya mutet miatt :(
De probalj meg nem annyira ragondolni,attol sjanos nem lesz elobb baba..inkabb goynyorkodj Marciban,hiysz olyan szep!!!
En pont azt gondolom (persze most konnyu ezt mondani),hoyg ha majd lesz egy gyerekunk,akkro amsodiknal sokkal kevesbe fogok gorcsolni,agyalni azon,hoyg jojjon mar,hisz ott lesz mar egy gyonyoruseg,aki lefoglal,es minden napra tartogat vmi csodat.

Kép

Kép
arwen07

Vivi,most vettem csak eszre a privit :oops:
Itt valahoyg nem szoktam odanezni,ahol kiirja...bocsi:-)

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Csajszik!

Toti: :cry: :cry: :cry: Nagyon szomorú vagyok. Remélem, hogy nemsokára visszajössz ide, jó lenne, ha olvasnál bennünket és néha-néha írnál, hogy mi a helyzet veled.

Porsi: sajnálom. :( Pedig úgy bíztam benned!

Arwen: én is hőmérőztem anno és a 10. dpon felugrott a hőm, mint utólag kiderült a beágyazódás miatt :D Vezetsz a fertyn táblát ugye? Nem akarod ide feltenni a görbéd? Csak rákukkantanék...

Fanny: :(

Hajni: nálad még van remény...

Adrienna: de szép babád van! Mindenképp rakjad fel az uh képeket, ha kapsz, mert olyan jó nézegetni.
Már én is várom, hogy kapjak uh képet.

Kismamik: nektek nem fáj a derekatok, vagy hátatok? Nekem sajna szokott, lehet, hogy majd meg kell nézetnem a háziorvossal, mert mi lesz a 9. hónapban? Hogy fogja bírni a gerincem, ha már most fájogat?

Mindenkinek üdv, akinek nem írtam személyesen.
szerika

Szerika, nekem is fáj a hátam, meg a gerincem alja a derekamnál. Én azt hittem, hogy én vagyok satnya, meg mi lesz velem a 9. hónapig, de akkor ez normális lenne?

Kép
Kép
adrienna

Adrienn, nekem is pont ugyanott fáj!!! Akkor mégsem vagyok selejtes? :lol: Lehet, hogy ez normális. Nem tudom. De én azt hiszem rá fogok kérdezni a dokimra.
Te nem gondoltad, hogy eljársz esetleg masszázsra? Én már gondolkoztam rajta, hogy kellene. Szerintem biztos jót tenne a hátnak, deréknak...
szerika

Hali Szerika,

lehetséges, hogy simatalpú cipőt hordasz?
Ilyenkor megváltozik a test statikája, és javallott pici sarok a cipőre...

Csajok? Hogy áll a pociméretetek? Na most már télleg lefotózom magam.
Már én is úgy várom a november 2-át, amikoris megyek UH-ra.

Tesómék most voltak 28. hetes vizsgálaton. 3D és 4D-s. Nagyon izgi. Az Apuka szerint rám hasonlít...megnéztem, de nem véltem felfedezni hasonlóságot :-)

Puszmák

Csajok! Ne izguljatok! Türelem, babát terem :-)

KépKép
KépKép
ragota

Csajok, aki még nem jelölt be, jelöljön be iwiw-en ragota becenéven megtalálható vagyok ám!!!

Köszike

KépKép
KépKép
ragota

Agota, akkor ezért fáj a hátunk? Én teljesen lapos cipőben járok.

Szerika, a masszásból csak a kismama masszást javasolják. Ez tulajdonképpen abból áll, hogy el kell végezni egy külön tanfolyamot, ahol megtanítják, hogy hol NEM szabad masszirozni egy kismamát. Nekem pl amikor Bükfürdőn voltunk nem is vállaltak volna mást.

Pocakügyben nálam semmi, noha 13 hét, még egy dekát sem híztam és pont úgy nézek ki mint 13 héttel ezelőtt, egy icipicit sem látszik. Többiek?
Ágota, jöhet a fotó :lol:

Kép
Kép
adrienna

Vivi, én is ébren voltam hajnalonta, de én is a 3 teszt után. Meg azóta más okból... :(
RAgota, nekem már látható a pocakom. Rejtegetem, amíg ne mtudok biztosat a babáról. De már nem is olyan könnyű rejtegetni. Mondják, h a többedik babánál hamarabb látszik.
Nekem is tetszettek Meri sorai, és azt gondolom, jó az, h itt kibeszélhetjük magunkból ki-ki az aktuális örömét, bánatát. Tényleg más ezeket megbeszélni a férjekkel. Az enyém, talán írtam már, azt mondta a 3 teszt után, h ő tudta. De ennek ellenére nem nagyon lehetett vele beszélni erről a témáról úgy, mint Veletek, h na mi van, milyen a teszt, mik a tünetek, mert csak halványan mosolygott. Ami jó, ha jó kedvem van, és nem, ha nem. :?

Kép

Kép
nán-dorka

Jaj, nem 3 teszt! Hanem + teszt.

Érdekes ez a pocak-dolog, mert másfél hete, amikor észrevettem, akkor is más formája volt már, mint mikor jól belaktam. :P Lágyabb a vonala valahogy, fönt is több van, nem csak has.
No meg azért tűnt föl nekem, mert épp most nyáron lettem olyan karcsú újra, mint az esküvőnk idején voltam. Nem akartam fogyni, csak a nagy melegbe nem volt kedvem enni. Na, most vége a karcsúságnak. De nem baj.

A baj inkább az, h ha holnap lesz is képem, én nem tudok szkennelni. De hátha majd a mh-emen sikerül.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Vonalzóm javitva!Nem irtam át a ciklus hosszát!
Arwen07 köszönöm a köszöntést!Annyira jó hogy rátok találtam!
Sok kérdesre azelőtt kapok választ hogy leirtam volna.
Ezért mindenkinek projektre föl!Hajrá
E.

Bridzsi

Kép
esztora

Adrienna, Vivi:
köszönöm szépen a kedves szavakat.

Arwen:
hát akiket én ismerek pont fordítva volt, elsőnél oda se neki másodiknál már görcsösen, harmadiknál meg ....
Nálam is ez van. :oops:
Szval ha szeretnék harmadikat férjem lelőne kb. :lol: :lol: :lol:

Most szebb színben látom a világot. :lol:
Voltunk élményfürdőben Marcóval, most értünk haza. Szuper volt. :wink: Annyira imádom, annyira élvezte.
Próbálok programokat csinálni, így elterelem a gondolataimat.
Az a baj, hogy más problémám is van, és valahogy ez a baba volt az utolsó reményem. :oops: Annyi rossz dolog történt velem a hetekben és ebben annyira bíztam. egy kapaszkodó volt számomra. :oops:
De minden rossz után jön valami jó, szval türelmesen várom. :lol: :lol: :lol:

Puszikkkkkkk
Vendég

Hajni,jonni fog a jo,hidd el!!!!!!!!!!!!
Es gyonyorkodj Marciban!!!!!

Kismamik,olyan jo,hogy mar a pocinovekedest figyelitek :lol: Tok jooo!
Akinek van kedve tehet fel,szivesen megnezzuk :wink:

Nekem olyan furan faj a hasam,mint meg soha..nem gorcsolosen,hanem olyan feszitosen....mar napok ota.

Faradt vagyok ma este is nagyon,de jo,hoyg mindjart hetvege,meghozza 3 nap!!!
Elutaztok valahova??Jo lenne erre a hetvegre vmi jo hir,srukkolok Mindenkinek!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Merike, nagyon találóak a szavaid. Nekem nagyon sokat segített, hogy le tudtam írnia dolgokat és hogy tudtam, hogy izgultok értünk.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fogom bírni, ezt nagy részben nektek is köszönhetem. Persze a férjem egy angyal :D , rajta is sok múlott ám. Annyira pozitív gondolkodású, hogy még engem is meglep :D , pedig én is az vagyok.

Ma már voltam dolgozni :shock: , nagyon sok melóm van, de a kolléga nőim is nagyon sokat segítettek. Amíg nem voltam egy hétig ketten csak az én melómat végezték. Nekem ma már csak ellenőrizni kellett és az utolsó simításokat megcsinálni az ÁFÁhoz. Mondjuk így is fél 7-ig bent voltam, de nagyon jól esett, hogy ennyit segítettek.

Képzeljétek, a kórházban megismertem egy nagyon kedves lányt, azóta is telefonon tartjuk a kapcsolatot. Neki is az volt a problémája mint nekem, csak neki asszem egy héttel kisebb volt a baba és nem kellett művileg befejezni.
Ha nem gond mondtam neki, hogy csatlakozzon ha van kedve.

Most kaptam tőle egy internetes címet, ahol valami injekció kúráról lehet olvasni, amit a körzeti orvos is felírhat és segíti a babásodást.
Még nem olvastam, de gondoltam megosztom veletek is.

www.gynevac.hu

Kicsit fáradt vagyok, ezért megyek alcsikázni:D , jó éjt mindenkinek.

Arwen: a fáradtság jó jel :D :D :D

Puszi
Timi
toti77

Toti: de jó, hogy itt vagy. Nagyon örülök, hogy jól vagy és van kedved írni is! Szerintem nyugodtan jöhet a megismert lányzó is. Itt csak bebabásodhat.
:) nekem is volt tegnap egy jó kis ÁFA bevallás. Könyvelő cégnél dolgozol?

:shock: most néztem, hogy lehet nem volt bölcs dolog tesztet nem vennem, hiszen hosszú hétvége és nem lesz nyitvatartás a boltokban vasárnap és hétfőn. Lehet, hogy lyuk lesz az oldalamon, ha késik. Igyekszem nem elbízni magam, mert nekem minden lelki változás kihat a mensimre, és ugye most izgultam sokat, hajnalban keltem. A körülmények annyira kizökkentettek, hogy még akár ki is maradhat, úgy hogy nincs is baba.

Érdekes amit írtok, nekem a környezetemben (barátnő, sogórnő) azt láttam, hogy első baba előtt nagy parázás, második/harmadik előtt meg hipp-hopp összehozták, fele annyit nem görcsöltek, semmitől sem paráztak és szerencsére simán egészséges babát szültek. Úgy láttam rajtuk, hogy ha egyet tudtak szülni, akkor 1000 %, hogy többet is. Most jut eszembe lehet én is azért parázok ennyit, mert ezt láttam tőlük is és levettem a mintát.

meriann

Toti:
persze, hogy jöhet.
És nagyon örülök, hogy ilyen pozitívan látod a dolgokat. :wink:

Merike:
elvileg kedden kell tesztelned, szval a teszt jó lesz akkor is. :wink: Úgy drukkolok Nektek.

Nekem ma megjött, új hónap új remény. :oops:

Szerintetek ha nincs pé-sem akkor is megjön??Ezen agyalok most. :?
Vendég

Szerintem igen. Akkor rém egyszerű lenne tudni, hogy mikor volt-e pé, ha után nem jönne meg.

meriann

Ragota: általában lapos cipőben járok, de amiben hétköznap vagyok, annak van kis sarka... Lehet, hogy ez a sarok se elég...
Télire majd lesznek magasabb sarkúim, lehet, hogy akkor megoldódik a derékfájás, mindenesetre szerintem megnézetem.

Toti: örülök,hogy itt vagy ismét :) Van itt a fórumon Gynevacos topic szeretettel várunk :) Én is kapom ezeket a szurikat, bár én nem ettől lettem babás, ugyanis, amikor elkezdtem beadatni, mint utólag kiderült már terhes voltam. Én a mindenféle nőgyógyis nyavalyámra kezdtem beadatni, de sokaknak segített babásodásilag is. Jövő héten kapom az utolsó szurit, már nagyon várom, ugyanis sokáig fáj a helye, besugárzik a fájdalom a lábamba, szóval nem kellemes, de megéri!

Hajni :( :( :(

Kétcsíkosra esélyeseknek pedig mennek a drukkok!!! +++++++
szerika

Hajni! :( :( :( Nagyon sajnálom!
Amikor nincs peteérés, akkor is megjön.

Toti! De jó hogy újra itt vagy! Remélem minnél előbb felépülsz lelkileg is ! :wink:

Minden hamarosan tesztelőnek mennek a drukkok! És persze a pozitív energiák ++++++++++++++++++ :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!
Toti: Jó, hogy újra itt vagy köztünk. Örülök, hogy kicsit már jobban érzed Magad.

Hajni: mesélj, ha van kedved, mi minden rossz történt Veled? Hátha jót tesz, ha kiírod magadból. Szívesen meghallgatunk, tudod azért vagyunk. Vagy privit is írhatsz, ha gondolod.

Adrienne, Szerika: szívesen érezném már én is, hogy fáj a hátam, és a derekam. Küldhetnétek belőle, de előbb küldjl Szerika légyszi csíkos tesztet.

Esztora: látom megjavult a vonalzód, most már tudjuk követni a Te tesztelésedet is.

Meri! Én szándékosan nem veszek tesztet, majd idővel úgyis kiderül. Kedden pedig már lesz bolt, az Nálad csak egy nappal hosszabb idő, mint kellene.

Fiona! Merre vagy?

Nán-dorka! Te nem teszel fel képet?

Szép napot mindenkinek.
vivi79

Sziasztok!

Itt vagyok, csak úgynéz ki, vehetnénk egy lakást, és nem tudjuk belevágjunk e? :shock: Nagyon parázok rajta, komolyan mondom legrosszabkor, de túl kedvező az alkalom, kitudja lesz e még ilyen, és nem törlik e el a fészekrakót is. :evil: Szóval tiszta ideg vagyok. Ma 1/2 4-kor nézem meg a lakást, Laci már látta.
Derekam nekem is fájt. Érdekes, mert azt mondják, hogy a várandósság vagy elmulaszt minden nyavalyát, vagy előhoz. Lillával elmultak, most visszajönnek. :shock: Amúgy sztem korai még a megváltozott testartásra fogni a derékfájást. Azt nagyobb pocival tudnám elképzelni. Bár ki tudja. Nyílván ez is, egyénenként változik.
Engem hajnalban akar kidobni az ágy heves derékfájással, miközben még bőven álmos vagyok. :(

Merike ügyeletes gyógyszertár???????????? :D Plusz 300 Ft-ot megér. :wink:
Kriszti jó, hogy jöttél. Hogy vagy?

Hajni sajnálom. :cry: Vigasztalódj Marcival. Vagy ahogy férjem olvasta az Iwiwen "Markusszal" (fonetikusan írtam!) Majdnem elbizonytalanított, hogy te vagy e az. :o

Arwen te gyanus vagy nekem! :wink:

Toti, de jó, hogy jobban vagy kicsit! Végűl egy másik doki műtőtt, vagy az első változott át ennyire csodálatos módon? Sokat számít, hogy ilyenkor kik veszik körül az embert.

Többieknek is minden jót! És zebrás tesztet, a kismamiknak szép Uh képeket, főleg Nándorkának, aki ma fényképeztet! :wink:

Jaj 9 hetes a babókánk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most látom csak!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na, ezt meg kell mutatni apának! :D

KépKép
KépKép
fioona

Hajni, ha az új nyuszik nem használnak, akkor megeszem a kalapom! Porsika, mint aki szimbólum "értelmező" biztos egyetért velem! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Lánykák, olyan aranyosak vagytok!

Fioona:
miért mit jelent az új nyuszi?? Én nem értek ezekhez. :lol:
Azért választottam nyuszikát, mert nálunk Marcó a mininyuszi, az apja meg a Kisnyúl. :lol: :lol: :lol:
Remélem hamarosan lesz egy mikronyuszim is :wink:

Marcusnak hívjuk többnyire, a Marcit nem szeretem annyira Marcell meg akkor ha valami rosszaságot követett el. :wink:
Vendég

Sziasztok!!!!

na ma van a 30. napom,izgulok..
Tok csalodott lennek,ha - lenne :(
Holnap tesztelek,asszem.... :lol:

Fiona,nehez ugy ez a lakasvasarlas.......de ha megeri,szerintem vagjatok bele!Mert tenyleg ritkan adodik jo lehetoseg!!! :wink:

Meri, ma meg tudsz venni,vagy holnap tesztet!!! :wink:

Hajni,sajnalom,hoyg megjott....De probald ugy felfogni,hogy uj honap..uj remenyek,ahoyg irtad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sajnos ape-vel nincs osszefuggesben a mensi,de szerintem vegyel egy LH tesztet a jovo honapra es akkor megnyugszol.
Bar az a helyzet,hoyg en mar arrol is olvastam,hoyg enm 100%,tehat ha van pe,nem biztos,hoyg mutatja....
Jo,hogy semmiben nem lehetunk biztosak.... :(

Toti,hozd csak a masik Csajszit is persze!!!!!!
Orulok,hoyg ilyen pozitivak vagytok a Ferjeddel,ez nagyon fontos am!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Es helyesen teszitek!!!! :lol:

Kép

Kép
arwen07

Szia Fiona!
Nehéz kérdés a lakásvásárlás, de ha tetszik mindkettőtöknek, szerintem ne sokat gondolkodjatok rajta. Kormányunkat ismerve sok jóra nem számíthatunk. A decemberig aláírt hitelekre még jár az adókedvezmény is, 2007-től viszont már nem. Lehet, hogy a következő lépés az állami támogatás eltörlése lesz. Már erről is lehet hallani.
Jó gondolkodást, és jó háznézést. Remélem első látásra beleszeretsz, és akkor meg is lesz a válasz a kérdéseidre.
Puszi: Vivi
vivi79

Hajni arra céloztam, hogy eddig 1 nyuszid volt. (vagy rosszul emlékszem? :roll: )
Most meg (szerintem) ez a 2 nyuszi, kmmmmm..., hogy is mondjam...... :oops: éppen szeretik egymást. :lol:
Ez jó! Ha nem tudatos, akkor mégjobb! Szimbolikusan jobb esélyeket gondolok! :wink:

Arwen én már azt se tudom, jó lehetőség e!? :shock: Viszont nagyon nagy anyagi teher. :cry:

KépKép
KépKép
fioona

Arwen!
Kíváncsi vagyok a holnapi tesztedre. Sajna csak kedden jövök net közelbe, de gondolni fogok Rád, és lyukadni fog az oldalam, míg meg nem tudom a remélhetően jó hírt. Meg persze szorítok Merinek és Vickynek is.
Ha addig nem jön meg, akkor kedden én is tesztelek. MÁr nagyon izgi vagyok. Hajnalban gyomorideggel ébredtem, és nem mertem kimenni WC-re, mert rossz előérzetem volt. De hála Istennek nem jött be. (remélem nem kiabáltam el)
Sziasztok
vivi79

Jó erggelt Drágáim!

Fióna :D:D:D
Teljesen egyetértek a nyulakkal kapcsolatban! :D:D:D: Alakás-ügy érdekes, nálunk is most volt egy hasonló szitu, amin agyalhattunk egy darabig....mi belevágtunk, de még kicsit mindíg aggódom...viszont ilyenkor mindíg eszembe jut, hogy egy mustármagnyi hit hegyeket mozgathatna meg, és elszégyellem magam :) A képletedben nincs erre utalóan semmi?

Hajnika :) Fióna a vonalzódon lévő nyuszipárra gondolt, a nyúl ősi termékenységi szimbólum (a húsvéti nyuszi is pl. azért lehetett jelkép, mert a Húsvét a természet-vallásokban a tavasz-ünneppel esik egy időbe, és a tavasz ünnepe a termékenységé is egyben)
Nagyikám mindíg azt szokta mondani, hogy ő akkor aggódik, amikor túl sok jó dolog történik vele, sose akkor, mikor rosszak, mert a lejtő után mindíg emelkedő jön :):):) Úgyhogy fel a fejjel, melletted vagyunk!

Ágota, Tyunytyi, jó hogy előkerültetek! :)

Totika, nagyon örülök, hogy megint itt vagy!!!!!!:D:D:D:D:D

Merike, Vivi, Arwen, mennek a drukkok ezerrel!

porsika

Fioona:
hihi, igen 1 nyuszim volt. :lol:
Lakásvásárás nehéz ügy. Én most árulom anyumékat, hát nem lesz könnyű menet.

Arwen:
druuuuuukkkkkkkkkkkkkkkk

Mindenkinek drukkkkkkkk :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Porsi!
Köszi a drukkkot, szükség van rá.
Puszi: Vivi
vivi79

Fioona!
Írtam neked privit.

Egyébként egész jól vagyok mostanában. A hányinger délután-este még mindig megvan, de szerencsére az ennél nagyobb roszzullétek elkerülnek. Viszont a vérnyomásom eléggé alacsony: általában 90/60 körül van...

Hajni! Biztos szerencsét fog hozni a két nyuszi! :wink:

Arwen! Küldöm a pozitív energiát holnapra! +++++++ :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?