Sziszatok!
Máté alszik ,úgyhogy,gyorsan írok.
Bea
A chicco nagyonjó!Nekünk is az van.Nem volt vele semmi probléma.Ráadásul annyira jó minőségű,hogy a miénk úgy néz ki mintha nem is használtuk volna.Jó lesz a következő gyereknek is.
A többi chicco terméket nem ajánlom.Nekem sajnos vannak rossz tapasztalataim.Gondolok itt az apróságokra:cimusüveg,mellszívó.Az AVENT ezekből nagyon jó.
A boltot nem csak a babakocsi miatt írtam.Sok mindent lehet kapni és olcsóbban.
Muszkuru
Nagyon csini kismama vagy.
A főnököd gondolom zokogni fog ,amikor utolsó nap mész dolgozni.
Csak nehogy két szoptatás között majd elvárják,hogy bemenj
Ebéd:Tejfölös krumplifőzelék,Máté kívánságára
,bélszínrolóval.
Estére meg már fő a tarkabab leves,apa kívánságára
Kis_plutó
Nálunk tegnap reggel -4 fok volt.Vakarni kellett a kocsikat.
A muskátliim úgy tűnik túlélték,de ha így marad az idő,akkor költöznek!
Takido
Vénás
De ugye nem magadnak kell szúrni?!
Előfordulhat,hogy visszafordul a baba,de egyre kevesebb lesz a helye, és már nem lesz kedve forgolódni.Szóval szerintem Ő már irányba állt!
Candi
Kíváncsiság...Tudod tegnap írtam!Mi győztünk
Igen már elkezdődött a suli.Múlthéten ,hogy Máté beteg volt nem mentem,de most szombaton megyek.
Novemberben meg már vizsga...
Nika
Máté ördög
A kocsi meg ördögien jó
Meli
Gyömbéres keksz,és magnézium jó a hányás,émelygés ellen.
Ez a gyöngyfűzés nekem is tetszik,na de ahhoz már nincs türelmem.
A sírás miatt ne aggódj.Ez természetes.Minden kismama érzékeny ilyenkor.Én a legbugyutább reklámon is bőgtem
Miért gondolod,hogy apa kiszolgáltatottnak fog látni? Vagy csak Te gondolod így?!
Ha az apuka bírja és be akar menni,nem szabad tiltani.De azt tudnia kell,hogy most ott a feleségéből a szerelméből ,egy anya fog születni. Tudnia kell különbséget tenni a felesége,a szerelme és a nő között aki világra hozza a gyerekét.Ha ezeket a dolgokat nem tudja szétválasztani akkor,elképzelhető,hogy utánna fentartásai lesznek.Nem azt kell látnia,hogy szenvedsz(a vért direkt nem írom,mert ez nem egy nagy műtét,szinte alig van vér) ,hanem azt,hogy milyen erős vagy és milyen csodára vagy képes.Mert ez az.Látnia kell a csodát,azt amit Ők nem tudnak.Szülni,születni.És így születnek az apukák is.
Az én párom egy nagyon önfejű,makacs temészetű.Aki mindig nagyon határozott és kemény.(Mondjuk az élettől kapott annyit,hogy volt min megedződnie).De amikor Máté megszületett sírt...Azt mondta,hogy lehet bármilyen szép az élet és lehetnek nagyon szép emlékei, de akkor is ez lesz a legszebb ,és erre mindig fog emlékezni
Szóval,ne fosszuk meg az apákat az élménytől!!