Új privát üzeneted érkezett!

Musz!
Ezen már szépen látszik a kerekedés.
Örülök,hogy elment a róka s vége a vadászatnak talán Málna férje besegített az üldőzésben. Apa tegnap tényleg házias volt, de a lustaság jelei ő rajta is előjönnek. Régen főzött már nekünk.

BEa!
tényleg durva árak vannak. Mi is most megyünk a hétvégén Ausztriába körbenézni.

Mókuska!
Én is nagy túrázó voltam, még a főiskolán is. Nagyon jó buli.
Éjszakai túrákat szerettem a legjobban.

Kis_plutó!
Kérünk képeket a szép lakásról.

Candi!
Jó hallani rólad újra.

Jó ez a kismamatorna tegnap jól megmozgatott minket.
Most lesz egy olyan alkalom is amikor a párok is jönnek s 1,5 órába felkészítik őket, hogy hogyan segíthetnek nekünk a vajúdásnál s a szülésnél.

Kinél lesz apás szülés?

Málna!
Máté hogy van?
Új kocsi?

Bocsi akit kihagytam mindenkinek puszi

Kép
nika04

Olvastátok már a Várandósok könyvét ?

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

megyek ebédelni !

vvviki

Sziasztok,reggel kiakadtam egy ostobaságon,anyu pasija miatt,teljesen lényegtelen,de úgy bőgtem :shock: meg tegnap reggel is bőgtem :shock: akkor is csak egy hülyeségen....igazi bőgőmasina lettem....most ebédeltem egy nagyon keveset,mert minden eddiginél jobban ég a gyomrom és émelygek,pedig este szoktam,de ez már délelőtt elkezdődött...edig nem értettem,hogy azok a kismamik,akik olyan régóta várnak a babára miért nyavajgósak,inkább örüljenek...hát most megtudtam..kimondottam betegnek érzem magam és félek,hogy bármelyik pillanatban lehányhatok egy vevőt...borzasztó!!!!

De már legalább kevesebbet dolgozok,reggel csak 8.30-ra jövök és 3 körül usgyi haza és persze időnként lepihenek ide hozzátok!!!!!De nem segít semmi,folyton rosszul vagyok!!!

Na mielőtt ti is rámuntok elköszönök,majd még jövök!!!

Ja,Edina,tudom,hogy Mamen kérdése volt,de én válaszolok:én otthon fekvés közben gyöngyöt fűzök :oops: most ne röhögjetek ki léccike,nagyon tuti láncokat csináltam már!!!!!Ez lesz az ajándék minden nőrokonomnak mikulásra és el is fogom adni az üzletben,mert áll.olyan jól sikerült,hogy már többen kérdezték,hogy mikor lehet majd megvenni....majd lefotózom :wink:

Kép Kép
meli1118

Meli
ügyes vagy a gyöngyfűzéssel !

nem ununk rád !!!!!!!!!!!!!!!!
nyugisan panaszkodj !!!!!!!!!!

vvviki

Edina, nálunk apás szülés lesz, szerintem tüzes vassal sem lehetne kizavarni a szülőszobából.
Kb egy éve se ismertük egymást, amikor kijelentette, hogy ő bizony bent akar lenni :lol:

És a kórházban is természetesnek veszik, sőt akkor néznek furcsán az emberre, ha nem. :shock:
Most az előadáson is szóba került, és a terhestornát tartó gyógytornász is megkérdezett minket, új kismamikat, és aki nemmel felelt, rögötn jött a kérdés: de hát miért nem?!

Vvviki, hűha, a te ebéded mellett az én csirkecombom rizibizivel elég póriasnak hangzik :oops: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Musz
3,5 éve alatt most festettem ki másodszorra Lili körmeit. Egyébként én sem szoktam, mikor még dolgoztam akkor 1-2szer, de most az unokatesójának ki volt festve és bekattant neki :roll:

Meli
Én is ilyen érzékeny voltam terhesen, sőt szoptatás alatt is megmaradt egy kicsit. Pedig én aztán nem vagyok az az érzelgős, sirós fajta :roll:

Nika
Nálunk mindkettő apás szülés volt, nagy élmény :wink: :lol: Azóta ha apának vmi haverjának babája született és felhivta, h gratuláljon az szokott lenni az első kérdése, h na és bent voltál szülésnél??? Na és milyen volt??? Ilyenkor jókat mosolygok magamban :lol:

Na megyek, gyorsan felmosok, teregetek meg megnézem hol tart (sül) a rakott krumplim :wink:

Kép
Kép
mókuska

Ági,nekünk valszeg nem lesz apás szülés!!!Azért,mert én nem akarom,hogy ő engem annyira kiszolgáltatottnak lásson+apa még a TV-ben sem bírja az ilyesmit..egyszerolyan szituba kerülne,szerintem minimum hányna,de lehet,hogy elájulna!!!És ez nem vicc,tényleg nem bírja az ilyen helyzeteket!!!Hát ennyi..de ha ő nagyon erőszakoskodna,akkor sem biztos,hogy én szeretném..viszont anyunak mindenképpen ott kell lennie..

Kép Kép
meli1118

Ildi,hát ez az,én sem vagyok sírós....hiába,no,a hormonok...

Kép Kép
meli1118

Ha egyszer eljutunk odáig, nálunk is anyukám lesz bent ( dolgozott régen két évig szülésznőként is ! ), párom majd a folyosón izgul
bár a kardiológus orvosom a császármetszést ajánlja, nem lehet tudni, hogy a ketyegőm mit bír el

vvviki

én elég érzékeny csaj vagyok, mit tesznek majd velem a hormonok

vvviki

Viki,egyáltalán nem biztos,hogy te érzékenyebb leszel bárkinél...nálam is teljesen hirtelen és váratlanul jött ez a fordulat....

Kép Kép
meli1118

Meli: hát a hormonok nagyon meg tudnak kavarni mindenkit az biztos, de sebaj, rókákkal szemben is van remén lásd Muszkuru esetét. Ide meg gyere csak akár sírni, akár vihogni, mi megértjük a nűgöket.
Gyöngyfűzős képeidre kíváncsi vagyok majd nagyon nyáron én is ezzel szórakoztattam magamat, mostanra betelt a dolog, nincs már kinek csinálni, nekem meg ezer féle van már, most valami más után kell néznem.
Musz: na így már látni azt a gyönörű pocit, látom Apa nagyon igekezett a sztárfotóval, csinike vagy.
A te ebédedet meg én enném meg szívesen, az enyém alulmúlja a várakozásokat, krumplileves. De fini egyébként.
Nika: a Te pocikásról is láthatunk majd fotót?
Én kedves párom a hétvégén azon volt kiakadva, hog nem engedtem, hogy bejöjjön varratszedésre a vizsgálóda, mert ő még olyan nőgyógyi széket nem látott, meg a műszerek is érdekelték volna :shock: Kicsit sem kíváncsi, igaz? :roll:
Műtét után is még kómában voltam, mikor azt érzem, hogy buherálja a hasamat, meg akarta lesni a sebeimet.
Jó étvágyat!

Andi
candi

Andi
kíváncsi párod van ! az enyém is az

vvviki

felfaltám három Lottó csokit !
és megittam 2 liter ásványvizet

vvviki

Szia Candi!!!!!Hát az én drágámat biztosan nem lehetne beráncigálni,hogy megnézze a varratokat :shock: azt hiszem kész lenne,mint a lecke :lol: majd csinálok képeket a láncokról!!!!Szerintem szépek lettek!!!!Az én ebédem petrezselymes krumpli volt rántott husival és vegyes vágottal,majd egy kis adag szilvabefőtt,majd egy fél litykós kefír házi sütésű kenyérrel....visszatért az étvágyam,na neeeeeee....

Kép Kép
meli1118

én imádom a bizsut, a nyakláncokat különösen !
fényképet kérek !!!

vvviki

Sziasztok!

Candi!
Nekem is az volt az első reakcióm,hogy kíváncsi párod van :D Egyébként szépen gyógyul a sebed?
Gerda méreteiről csak annyit tudunk,hogy korának megfelelőek a méretei.POntos adatot csak a fejéről,meg a mellkasáról tudok.A feje 7,5cm-es a mellkasa pedig 6,8cm.Hosszáról,súlyáról nincsenek információim.Majd a következő UH-n már biztos lesz,akkor már megsaccolja a doki,hogy mekkora baba várható :D
Reménykedem én is az injekció jótékony hatásában.Ennyi szurit életemben nem kaptam,mint most terhesség alatt.

Vvviki!
Egészségedre.A mai,ill.tegnapi ebéded is nagyon jól hangzott te főzöd,vagy rendeled valahol?

Meli!
Ezek a hangulatváltozások tényleg a hormonoknak köszönhetők.Ha sírni támad kedved csak sírj.A tegnapi előadáson mondta a pszichológus nő,hogy a keringésen keresztül a babóca teljesen átérzi az anya hangulatát,és nem kell bűntudatot érezni,ha néha rossz kedvünk van,vagy szomorúak vagyunk,ezáltal edződik a gyerkőc is.Persze tanácsos néha jókat nevetgélni :D

Musz!
Nagyon csini vagy a képen,és ahogy nézem nem kell a kilók miatt aggódnod,jó vékonyka vagy.Gratulálok a róka elüldözéséhez.Majd tanácsot adhatsz a többieknek ez ügyben :D

Nika!
Nálunk is apás szülés lesz.Nem volt biztos benne a kezdetektől,és én soha nem erőltettem,hagytam,hogy maga döntse el,hogy mit szeretne,de most már úgy látom,hogy nagyon szeretne bent lenni.Jött velem a szüléselőkészítő előadásokra,szülőszoba látogatásra,légzőgyakorlatokra,úgyhogy nagyjából tudja,hogy mire vállalkozott.+mindig fel tud vidítani,és ez ott nagyon elkel majd :D
Mostmár csak abban kell reménykednünk,hogy nem lesz foglalt az Apás szülőszoba :roll:

Bea!
Merre vagy?

KépKép
takido

Meli
nagyon fincsi volt az ebéded !

vvviki

Szia Dóri!!!Szoktam jókat nevetni,is és persze mostanában kifejezetten olyan filmeket nézek,könyveket olvasok,ami nem hangol le!!!!Persze még korai ezen gondolkodni,de készülök arra is,amikor már mindent hall a babám,hogy a kedvenc szép számaiból válogatott cd-ket csináljak és azt hallgassam...nem tudom,ti hogy vagytok vele,de én nem szívesen hallgatok rádiót,egyik az,hogy nagyon nem tetszenek ezek a mostani hülye zenék,a másik,hogy teljes agymosást csinálnak nálunk ezekkel a reklámokkal,szóval ha tehetem cd-t hallgatok!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli
én is hasonlóan gondolkodom !
én már tudom, hogy végig dumálni fogok a babámhoz !

vvviki

Sziszatok!

Máté alszik ,úgyhogy,gyorsan írok.

Bea

A chicco nagyonjó!Nekünk is az van.Nem volt vele semmi probléma.Ráadásul annyira jó minőségű,hogy a miénk úgy néz ki mintha nem is használtuk volna.Jó lesz a következő gyereknek is.
A többi chicco terméket nem ajánlom.Nekem sajnos vannak rossz tapasztalataim.Gondolok itt az apróságokra:cimusüveg,mellszívó.Az AVENT ezekből nagyon jó.
A boltot nem csak a babakocsi miatt írtam.Sok mindent lehet kapni és olcsóbban.

Muszkuru

Nagyon csini kismama vagy.
A főnököd gondolom zokogni fog ,amikor utolsó nap mész dolgozni.
Csak nehogy két szoptatás között majd elvárják,hogy bemenj :shock:
Ebéd:Tejfölös krumplifőzelék,Máté kívánságára :D ,bélszínrolóval.
Estére meg már fő a tarkabab leves,apa kívánságára

Kis_plutó

Nálunk tegnap reggel -4 fok volt.Vakarni kellett a kocsikat.
A muskátliim úgy tűnik túlélték,de ha így marad az idő,akkor költöznek!

Takido

Vénás :( De ugye nem magadnak kell szúrni?!
Előfordulhat,hogy visszafordul a baba,de egyre kevesebb lesz a helye, és már nem lesz kedve forgolódni.Szóval szerintem Ő már irányba állt! :wink:

Candi

Kíváncsiság...Tudod tegnap írtam!Mi győztünk :lol: :lol:
Igen már elkezdődött a suli.Múlthéten ,hogy Máté beteg volt nem mentem,de most szombaton megyek.
Novemberben meg már vizsga... :shock:

Nika

Máté ördög :lol:
A kocsi meg ördögien jó :wink:

Meli

Gyömbéres keksz,és magnézium jó a hányás,émelygés ellen.
Ez a gyöngyfűzés nekem is tetszik,na de ahhoz már nincs türelmem. :roll:
A sírás miatt ne aggódj.Ez természetes.Minden kismama érzékeny ilyenkor.Én a legbugyutább reklámon is bőgtem :shock:

Miért gondolod,hogy apa kiszolgáltatottnak fog látni? Vagy csak Te gondolod így?!
Ha az apuka bírja és be akar menni,nem szabad tiltani.De azt tudnia kell,hogy most ott a feleségéből a szerelméből ,egy anya fog születni. Tudnia kell különbséget tenni a felesége,a szerelme és a nő között aki világra hozza a gyerekét.Ha ezeket a dolgokat nem tudja szétválasztani akkor,elképzelhető,hogy utánna fentartásai lesznek.Nem azt kell látnia,hogy szenvedsz(a vért direkt nem írom,mert ez nem egy nagy műtét,szinte alig van vér) ,hanem azt,hogy milyen erős vagy és milyen csodára vagy képes.Mert ez az.Látnia kell a csodát,azt amit Ők nem tudnak.Szülni,születni.És így születnek az apukák is.

Az én párom egy nagyon önfejű,makacs temészetű.Aki mindig nagyon határozott és kemény.(Mondjuk az élettől kapott annyit,hogy volt min megedződnie).De amikor Máté megszületett sírt...Azt mondta,hogy lehet bármilyen szép az élet és lehetnek nagyon szép emlékei, de akkor is ez lesz a legszebb ,és erre mindig fog emlékezni

Szóval,ne fosszuk meg az apákat az élménytől!!

málna2162

a kaját rendelem, egy helyi étterem főz menüket

vvviki

Málna!!!!Apának akkor is könnyes volt a szeme,amikor elmondtam neki és amikor hazajött.....de egyébként mindenben igazad van,de..ha nem vagyok teljesen biztos abban,hogy amit látni fog,az nem lesz számára taszító,akkor nem akarom,mert én tudom,hogy egy olyan férfinak,aki nem bír tv-ben egy olyan műsört végignézni,ahol beteg gyereket mutatnak,vagy ahol műtétet mutatnak,annak nem lehet elég ereje,hogy szenvedni lássa azt,akit szeret!!!Én pedig nem kérem wezt tőle,pláne,hogy én még így is gondolkozom...aztán ezalatt a néhány hónap alatt még sokat változhatunk és mivel tudom,hogy rá mindig számíthatok majd egész életemben,lehet,hogy ez még nem eldöntött kérdés,de most így érzek!

Puszillak!!!

Kép Kép
meli1118

négykor megyek haza, aztán fodrászhoz, megnyír az egyik barátnőm !

jók legyetek !!!!

vvviki

Csak az a nõ foglalt, akin fekszenek.
A férfiak azért alszanak el gyorsan szex után, mert elõtte fél éjszakát könyörögnek érte.
Nem jön semmi, csak egy tehén... Az is IFA-n.
Ismeritek azt a tekintetet, amit a nõk szemében látni, ha szexre vágynak? .....Én sem.

vvviki

Érdekes törvények !
Libanonban a férfiak törvényesen létesíthetnek nemi kapcsolatot állatokkal, de csak nõstényekkel. Hím állattal folytatott szexuális kapcsolatért halálbüntetés jár.
Bahreinben egy orvos törvényesen vizsgálhatja egy nõ nemi szerveit, de tilos közvetlenül rájuk néznie a vizsgálat során. Csak tükörbõl nézheti õket.
A mohamedánok nem láthatják egy holttest nemi szervét. Ez a temetkezési alkalmazottakra is vonatkozik. Az elhunyt nemi szervét téglával vagy fadarabbal kell eltakarni. (Téglával?)
Az önkielégítést Indonéziában lefejezéssel büntetik. (Melyik fejet vágják le?)
Guam szigetén vannak olyan emberek, akiknek a fõfoglalkozásuk az, hogy az országot járva nõket fosztanak meg a szüzességüktõl, akik fizetnek nekik azért, hogy elõször élhetnek nemi életet.
Guam törvényei szerint szüzeknek tilos házasságot kötniük. (Most mondd meg: létezik ennél jobb foglalkozás a világon?)
Hong Kongban egy megcsalt feleség törvényesen megölheti a házasságtörõ férjet, de a saját kezével kell tennie. Fordított esetben a férj bármilyen módon végezhet a hûtlen asszonnyal. (Nem megy ki a fejembõl ez a Guam.)
A liverpooli törvények megengedik a trópusi halakat áruló nõknek, hogy topless dolgozzanak. (Vajon pályázni kell erre a guami állásra?)
A kolumbiai Caliban egy asszonynak csak akkor szabad házaséletet élnie a férjével, ha az elsõ alkalommal az anyja is jelen van, hogy tanúsítsa az aktust. (El tudod képzelni, amint az anyós néz közben...?)

vvviki

A szex olyan, mint a paprikás krumpli. Kolbász nélkül is jó, de kolbásszal
az
igazi.

Öregembernek a félrelépés csak a 10. emeleti ablakban izgalmas.

Egyik feleségemmel sem volt szerencsém: az 1. elhagyott, a 2. nem.

Mindennap új alsógatyát veszek fel. Vasárnapra már 7 van rajtam.

Egy nap 24 óra, egy ládában 24 sör... EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

A Balatonban mindenhol leér a lábam! Legfeljebb a fejem nem lóg ki...

Veszélyes dolog lehet csíráztatni az atommagot....

A controller olyan ember, aki 200 szeretkezési pozitúráról tud előadást
tartani, de egyet sem próbált még ki a gyakorlatban.

Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a
hülyéknek meg
minden tök egyértelmű.

Ha az Isten számítógépes szakembernek teremtette volna az embert,
akkor 16
ujjunk lenne.

Honnan tudja egy vak, hogy végzett a feneke kitörlésével?

Egy papban és a karácsonyfában az a közös, hogy a golyók csak
dekorációk.

Gondolkodom, tehát vagyok! S ha nem gondolkodom, még jobban
vagyok!!!

Reggel nem azért kelek fel az ágyból, mert nem érzem jól magam
benne, hanem
azért, mert kényelmetlen lenne egész nap a hátamon cipelni.

Magyarország térképét újra kell rajzolni, mert a tudósok rájöttek, hogy
Magyarország a csodával határos.

Hallottad, hogy Michael Jackson összeáll egy koncert erejéig?

Ritkán látlak, mint Baumgartner a kockás zászlót !

Akkor van mindenki a helyén, ha a férj autót vezet, a feleség
háztartást, az
anyós meg áramot.

Bejön mint Quasimodonak a limbóláz!

Én már csak úgy vagyok a munkakedvvel mint az egyszerű lány a
szombati buli
után. (vagy megjön vagy nem...)

Nagy nap volt 2004. május 1. Magyarország számára, mert történelme
során még
sohasem csatoltak ekkora területet hozzá. (EU)

Mosolyogj! - Ez a második legjobb dolog amit a száddal csinálhatsz.

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

Ha neked az anális túl brutális, az orális immorális, a manuális túl
banális, nekem megfelel egy sima dugás is.

Még nem számoltam össze, de azt hiszem, ezermester vagyok.

Az alkohol elterelte a gondolataimat... Nem, inkább kiirtotta őket...

Akármilyen rossz is a kölyök, adókedvezménynek megteszi.

Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá.

Ha a szavazástól bármi megváltozna, betiltanák.

Jöttem, láttam, és most nem győzök bocsánatot kérni.

A fekete lyukak úgy keletkeztek, hogy Isten nullával osztott.

Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem
működnek
tovább.

Egész szép gyerek lennék, ha nem lennék ilyen randa!

A profi rögbi olyan, mint az atomháború: nincsenek győztesek, csak
túlélők.

A gyilkosság a kritika szélsőséges formája.

Vigyázz, nehogy hackelés közben rádőljön a tűzfal !

A "Hippopotomonstrosesquippedaliophobia" jelentése: félelem a hosszú
szavaktól.

Egyesek füveznek mások FÁZNAK!!!

Bátorság az, amikor egy férfi tök részegen, éjjel 4-kor hazajön,
megpillantja a kezében seprűt tartó, tomboló feleséget, és azt
kérdezi: -Takarítasz, vazze, vagy repülsz valahova?

Éhes makkal az ember disznókat álmodik.

Lopott kocsival, jogsi nélkül, vasárnap délután, részegen zebrán
rendőrt
gázolni, majd továbbhajtani rosszat jelent...

Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol, a
másiknak
vannak barátai.

Ha tudnék szemmel verni, akkor egész nap a farkam nézném.

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

A világon 10 féle ember létezik. Az egyik érti a bináris számokat, a másik
nem.

Csak két oka lehet annak, hogy a repülőgépen az utolsó sorba ülj: az
egyik,
ha hasmenésed van, a másik, ha ilyenben szenvedő emberek
társaságára vágysz.

Jó dolog a skizofrénia. Legalább tudok magammal sms-ezni.

A hippi olyan ember, akinek olyan hosszú haja van, mint Tarzannak,
olyan a
járása, mint Jane-nek és olyan a szaga, mint Csitának.

Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

A szövegszerkesztő elszáll, az írás megmarad.

Nincs ami olyan szentül megpecsételne egy barátságot, mint a közös
hányás.

A televízión bemutatott sex-el semmi probléma, csak nem szabad
leesni a
készülékről!

A részegség az, amikor három ember beül egy szobába, megisznak
egy-egy üveg
Whiskyt, az egyikük kimegy, a másik kettő pedig megpróbálja kitalálni,
hogy
melyikük ment ki.

Ha kalapács van a kezedben, mindent szögnek nézel.

Véleménycsere az, amikor bemész a főnöködhöz a véleményeddel és
az övével
jössz ki...

Csak a hangom miatt nem lettem énekes.

A dinnyeevés olyan valami, mintha elrágnál egy kiló vizet

A siker titka az őszinteség. Ha már ezt is színlelni tudod, befutottál!

A kaktusz is azért szúr, mert soha sem simogatják.

Aki utoljára nevet, annak lassú a felfogása.

Hogy ki az a General Failure? A Mailer Daemon haverja. O meg
leveleket küld
nekem állandóan...

A Föld IQ-szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá.

Minden, ami ingyenes, megéri az árát.

Havas utak...Ilyenkor jó vezetni, mert a mazsolák nem jönnek ki, a
vérprofik
meg már az árokban vannak.

Vedd elő a répád és fogd rá a nyuszira!

Amikor padlón vagy, legalább szedjél fel onnan valamit!

A mohának mindig a déli oldala fás.

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Amit ma elhalaszthatsz, azt ne halaszd holnapra!

Az alkohol folyékony pszichiáter!

A hangszínt hanglétráról festik a hangfalra.

A mozdonyon azért van két ember, mert ott akkora a zaj, hogy egy
ember el
sem tudná viselni.

Ha ez itt a fülem mögött egy tampon, hol a picsában van a ceruzám?

Hogy lehet, hogy a téves szám sose foglalt?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig
megmagyarázza, hogyan.

A Földön élni drága mulatság, de a csomag legalább tartalmaz évente
egy
ingyenes Nap-körüli utat.

-Mi jön ki legelőször a felizgatott férfi péniszéből?
-A ránc.

Itt állok tanácstalanul, mint egy kisközség.

Amit ma megtehetsz, halaszd holnaputánra és lesz két szabadnapod!

Ha a hó sárga, ne edd meg!

Nem minden arany, ami hörcsög!

"Rövid leszek!" -- mondta a kígyó, és felmászott a sínekre...

Az egyetlen dolog, amit az életemben elértem, a kilincs volt.

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig
megtaláltam
őket.

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is.

Addig amíg a főnököm úgy tesz, mintha jól megfizetne, addig én is úgy
teszek
mintha jól dolgoznék.

Ha mindenki érti, ott már valami baj van!

Mitől tántorog? Először evett egy késhegynyit, majd ivott egy Villányit.

Tégy a népszaporodás ellen! Legyél Te is buzi!

Mindenki, aki hisz a arajelenségekben, emelje fel a kezem!

Az öregkori szex olyan, mint a biliárdozás kötéllel! Húzni lehet, de tolni
nem!

A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni.

Az idő pénz. A pénz beszél, a kutya ugat. Amelyik kutya ugat, az nem
harap.
Ebből következik, hogy az idő nem harap. De akkor minek van neki
vasfoga?

A férjem egész nap görög filmeket néz. Zorba-szájba.

Alien május elseje!

Úgy vagyok a nőkkel, mint az elefántokkal. Szívesen nézegetem őket,
de
otthonra nem kellenének.

A suszter maradjon annál a fánál, amelyiket KAPTA.

Semmi különbség sincs az onanizálás és a lottósorsolás között. Öt jó
húzás,
és milliók ütik a markodat!

Tóth Miklós műköszörűs! Ollók, kések - de nem sokat.

Ellenőr a járművön! (Kár, hogy nem fordítva.)

vvviki

Málna: hát igen Te nyertél ez tagadhatatlan :) .
Már novemberben vizsga :shock: , mikor lehet erre készülni? Addig nem is lehet anyagot rendesen leadni, nem? Vagy nem is errőlszól a suli, hanem az önálló felkészülésről? Hű rég jártam iskolába.
Jó, hog Te ilen szépen teljesíted a három kívánságokat, Te mit ettél volna? Én is kívánhatok?
Dóri: köszike sebek gyógulgatnak és ennek következtében, mint a bolhás kutya úgy viselkedem. De uralkodok magamon.
Azt hittem már tudnak saccolni súlyt :roll: , kilókkal hogy állsz?
Biztosan már nagy baba Gerda, olyan kiváncsi vagyok már rá is, meg a többi kis topic lurkóra.
Meli: ez aszilva-kefír párosítás nem okozott némi vihart :shock: , bár biztosan fini lehetett.
Újabb kreatív oldalakra akadok rásajna és a közelünkben nyílt egy szupi bolt, így sajnos már látom hová fogom cipelni a háztartási pénzt a télen :wink: . Annyiféle gyöngük és kellékeik vannak.
VVViki: csak ne hagd magadat nagyon megkopasztani, szép legyél.
Én holnp fodrászkodom egyet.
Bea lepihent, mert kicsit sz@rul érezte magát, remélem rendbe jön reggelre és nem megint valami nátha bújkál benne.

Andi
candi

Sziasztok!
Nálunk olyan szülés lesz, (bár még nem tudom, mert képlékeny)hogy vajúdáskor bennt lesz s szüléskor nem. Eddig ezt mondja, s végére mi lesz nem tudom.
Néha úgy gondolkodom, mint Meli, hogy kiszolgáltatott helyzet ki tudja mit hoz ki belőlem a fájdalom, de ha akar bennt maradhat, mert nemtudom milyen élménytől fogom megfosztani, ha tiltakozom.

Babakocsi ügyben segítsetek légyszi mit érdemes megnézni, mert nekem olyan kell ami könnyű, mivel a 3-ra kell cipelnem, s nagykerekű a " jó állapotú" járdák miatt. Láttam olyat ahol egy mozdulattal lepattintható a mózeskosár része az lenne a legpraktikusabb, csak a kerekei kicsit.

VVVViki!
Biztos csinos leszel.

Málna!
Kész konyhatündér vagy két férfinek is a kedvében járni nem egyszerű dolog.

Takido!
Mikor lesz a következő UH?

Következő kérdésem segített, hogy apa bennt volt a szülésnél vagy volt akit zavart?
Lépek lassan hazafelé. Holnap jövök újra.

Kép
nika04

Nika

Nekem segített. :wink:
Babakocsi:Mi olyat választottunk amit egészen sokáig kilehet használni,és könnyen átalakítható.
Ha kellett a mózeskosárba fektettem.Ha lepattintottam a mózest ,akkor a vázra rá tudtam tenni a hordozót .Most meg sport babakocsiként is használható.
Így néz ki. 4 in 1

Kép

Van a Peg-Péregonak is ami még nagyon jó.Az árak első hallásra elég durvák,de ha összeszámolod külön a kocsit a hordozót a sportkocsit és az isofixet ,akkor az sokkal drágább,mintha szettben vennéd meg.

málna2162

Én is elköszönök, sziasztok, holnap!

Andi
candi

Hát küzdök rendesen.
Fél kettő óta meetingen ülök, most egy kis szünetet tartunk, aztán folytatjuk.
Nagyon oda kell fogyelnem, hogy ne koppanjon a fejem az asztalon... :?
Magamba löttyintettem egy porkávét, remélem ettől még ordító egér nem kap szívlötyögést :shock:

Andi, mondd meg apának, hogy aki kíváncsi, hamar megöregszik :wink: :lol:

Meli, én is kíváncsi vagyok a gyöngyös képekre!
Lehet, hogy neked is váltanod kéne, mint Málnának a képkészítésre, hogy összejöjjön a Jaguárod :wink: :lol:

Málna, Máté tuti meggyógyult, hogy krumplifőzeléket akar enni?! :shock:

Ami a papás szülést illeti, a dokim mondta, hogy a kórházban figyelnek arra, hogy apa jó helyen álljon, és ne lásson semmi olyat, ami nem neki való. Másrészt a szülés már kialakult menet szerint zajlik, ki mikor hova áll, nyúl, ezért útban sem lesz a személyzetnek.
Viszont tényleg sok támogatást tud adni a kismamának már a puszta jelenléte is.
És -kispapák mesélték- hogy azóta sokkal nagyobb szeretettel és tisztelettel tekintenek a párjukra, mert látták, hogy min ment keresztül, hogy megszülhesse a babájukat.

Edina, babakocsi kérdésben csatlakozom Málnához - bár tapasztalatom egyelőre még nullányi, de a travel systemek tényleg hasznosak.
A PegPerego mellett a BebeConfortnak is van hasonló mózes-autóshordozó-sportüléses kombinációja.
Az ára ennek is borsos, de mivel jól bírják a strapát, használtan nagyon jó állapotúakat lehet kifogni, elviselhető áron.
Ezek ügyes kis szerkezetűek, a huzatuk levehető és mosható, a kerék kopásán kívül más hátrányuk nincsen.
Én is ilyet vettem, elemeire szedve várja nyúlgyerek szobájában a szekrényben, hogy előléphessen :D

Mennem kell vissza :(

Remélem kibírom ébren a végéig...

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!Én nemtudom,hogy mi volt velem délután,de annyira kivoltam,mint a fene!! :x Gyenge voltam,meg minden szarság volt!! :x De már napok óta érzem,hohgy valami nem stimt!Vagy még nem gyógyultam ki ebből a hülye náthából,vagy nemtudom!!!!Viszont az is lehet,hogy a frontot érzem!Egyszer hideg front van,egyszer meleg!Hát kérdezem én:Ki birja ezt?Nem,hogy még egy terhes nő!!Főleg igy a végefele!Az éjszakákról nem is beszélve!Második napja volt,hogy éjszaka 3:00kor felkeltem,és KUKORÉKOLTAM!!És ilyenkor legalább 6:00ig tuti nincs vissza alvás!
Itt szeretném a segitségetek kérni!!(Aki ért hozzá!)Szóval!Hallottam,hogy ilyenkor a terhesség ennek a szakaszában sajnos gyakori a kismamáknál,hogy nem tudják végigaludni az éjszakát!És ÁLLITÓLAG van olyan homeopátiás gyógyszer,ami ilyenkor segit,hogy nyugodta legyenek az éjszakák!!Vajon mi ennek a gyógyszernek a neve?
Na,most mennem kell,mert indulunk a KIKA-ba ma már másodszorra! :? Mostmár végre haza is hozzuk a bútort!
Mindenkinek puszi!

Kép
bea27

Bea

Sajnálom,hogy nem vagy jól. :( Valószínű.hogy még mindig a nátha bújkál benned,és nem heverted ki rendesen.

Ezen az oldalon találsz egy csomó homeos szert.Le van írva,hogy mire jók.:
http://home.tvnet.hu/~a3807/szerek.htm
Amit te keresel az a :NUX VOMICA
De beszélj az orvosoddal!

Puszi!Jobbulást!

málna2162

Sziasztok!
Végig olvastam az ebédeket és csorog a nyálam. Megyek is az Auchanba kínait enni, ha apa hazaér még ma. :twisted:

Musz, köszi a bíztatást, jó a képed. Meddig akarsz dolgozni?

Takido, szegénykém ennyi szurit kapni :cry:

Bea, nem homeo módszer, de bevált ( amikor beteg voltam és éjjel felébredtem) a tv előtt vagy olvasás közben elaludtam.

Candi, olvasni szeretek nagyon, de addig nem állok neki, míg kupi van(lelkifurdalásom van) Viszont nincs erőm és kedvem rendet rakni. Ördögi kör :evil: Ezért egész du. tévézek. :lol:

Apás szülés volt nálunk is, és remélem megint az lesz, de most eredménnyel.
Üdv. Mamen
mamen

helló !!!

már itthon vagyok, a fodrász a barátnőm és klassz lett a hajam

vvviki

Sziasztok!

Végre van egy kis időm.

Ma voltam dokinál, aminek nagyon-nagyon örülök, hogy a méhszáj teljesen zárt. Ez ennyi idősen egyik gyermekemnél sem volt :shock: most meg ugye nem is kíméltem túlzottan magamat :oops: Ma jegyezte meg Adri tanítónénije, hogy nagyon nyúzott az arcom, és csak pocim van :wink:
Írattam fel a viszereimre is gyógyszert :wink:

Musz
jó ez a kép, és alakul az a pocak :wink: Szép az a virág is a háttérben, nyúlgyerek nem rágja meg a virágokat?

Candi
egy ilyen beavatkozás után mennyit kell várni azzal, hogy teherbe ess? vagy nincs konkrét idő?
Szobai folyó virágom fagyott meg nagyon, remélem a töve nem :cry: Na meg az Angyaltrombitáim felső ágai. A kaktuszom sem fagyálló :shock:

Dóri
sajnálom a szurit. A hideg is kiráz tőle :x

Málna
az már jó, hogy ha Máté ebédet "rendel" az már fél gyógyulás :wink: Nekem ma megint szelektálva ette a levest, a gombóc apának, a répa anyának, övé a csigatészta és a lé :roll:

Nika
most a gépen a rombolás utáni kép van, ill, még nincs lefényképezve a kész ( még 2 ablakra hiányzik az ablakpárkány is)
Majd pótolom, és teszek olyat is, most rakok ablakkiszedés utánit :wink: Kép
Kép

Ez az Adrika szobájában készült, ott szaggatták ki barom módjára a tokokat :x

Bea
sajnos nemalvás van. És szülés után is lesz :cry:
Én mostanában elég jól alszok, most az az időszak van, hogy általában csak egyszer kell kimennem pisilni.

Rakok neektek boltokat ahol lehet böngészni :wink:

http://www.babyfun.hu
http://www.babaholmiolcson.hu

Itt vannak árak is feltüntetve

Itt viszont modelleket (babakocsi) tudtok még nézni

http://www.bababolt.echt.hu

Mi az utóbbiban találtuk meg annak a kocsinak a képét amit kinéztünk :wink: Top Rieder 4157
Mi itt helyben fogjuk megvenni, és ez tünt eddig a legmegfelelőbbnek, de azért még nézelődünk :wink:

Na megyünk vacsizni, mert nyűgi van :?

Puszi mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Nika
Nekem nagyon jó volt, h apa bent volt velem. Vajudás alatt az ő kezét szorongattam, szülés közben ő biztatott. Őt egyáltalán nem zavarta semmi, a doki odahivta, h nézze meg, már látszódik a baba feje aztán meg varrás után, h na akkor jöjjön és vegye át, olyan lett-e mint volt :lol: Engem egyáltalán nem zavart, h ilyen helyzetben lát, sztem ez teljesen természetes!

Higyjétek el, h közösen megélni ezt a csodát a világ legnagyobb, legszebb élménye!!!!!

Mamen
A munka ugyis megvár... :wink: Pihenj csak ha az esik jól :lol:

Tesó
Nem lesz kicsi ez a kocsi? Ezeknek a fajtáknak olyan kicsi a fekvő részük :shock:

Megyek, Lili mesét követel :lol:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok lányok!

Bocs, már elég régen voltam:(
Most is csak egy gyors helyzetjelentés: sajnos most sem én leszak a hónap kismamája, megint megjött :( :cry: NAgyon lelombozódtam... Remélem azért összejön Marcinak a kistesó...

Egyébként jól vagyunk, Marci szokásos formáját hozza, rohangászik egész nap. Ma a zenebölcsiben alig tudtam leültetni az ölembe 1-2 dal vagy mondóka erejéig.

Hétvégén megint dolgozunk, kerítés-építés ezerrel...
Jó lenne a hosszú hétvégén befejezni...:)
Puszi mindenkinek, jó éjt!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Megint vagyok :wink: :lol:

Tesó
melyik részen gondolod, hogy kicsi? Mert a szélessége elég jó, hosszt most nem emlékszem, de majd ha legközelebb megyek pelusért megint szemrevételezem :shock:

Anna
:cry: :cry: :cry: sajnálom

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Anna
ne aggódj, a következő már a mi hónapunk !
ne feledd el, hogy már Meli is temetni akarta a hónapot és most már ott lakik benne a kis pocaklakója !

jó éjt mindenkinek !

vvviki

Anna
Sajnálom :( Legközelebb biztos sikerül!

Tesó
Igen, a hosszára gondolok. Nekem olyan rövidnek tünnek, de lehet, h csalóka :roll: Dani a nagy mózeskosarat majdnem kinőtte, pedig az tényleg hosszu volt :lol:

Kép
Kép
mókuska

Málna!Köszi a tanácsot! :)
Mindjárt megnézem a honlapot!
Egyébként nem akarok éjszaka 3.00kor tv-ét nézni!Ez ritkán még elmegy,de nemakarok teljesen rákattanni!!
De ez szerintem a baba miatt van!Mert rengeteg kismama van ezzel igy!De vajon ezzel mit karhat a szervezetünk!!Fogalmam sincs! :shock:
Én is arra gondoltam,hogy ez mostmár sajna igy marad,és Ádika születésétől fogva is!!Imádkozom,hogy olyan baba legyen,aki nem kel fel 300-szor éjszaka.
Meli!Én elég nyavalygós vagyok!ISMERTEK már,de ez a terhesség dolog nem fenékig tejfel!Akinek meg ez tetszik az meg PERVERZ!!!!
Jó,vannak szép,és jó napok,hónapok,de ez a kinlódás,ez nagyon szar!
Emléxem nekem a 15.héten múltak el a panaszaim!Az örökös émelygés,a gyomorégés,stb...................
Nekem itt a csajok a tejet ajánlották a gyomorégésre,és nagyon bejött!Azóta is iszom,pedig mindig is utáltam a tejet!Meg még jó a jégkása,fagyi,stb................(ami hideg!)
Ha még eszembe jut valami,akkor megirom!Kitartás!!A NAGYJA MÉG HÁTRA VAN!!!!! :wink:
Na mára ennyi!!Holnap taláxunk!Mindenkinek jó éjt!

Kép
bea27

[quote="mókuska"]
írta:
mókuska
Tesó
Igen, a hosszára gondolok. Nekem olyan rövidnek tünnek, de lehet, h csalóka :roll: Dani a nagy mózeskosarat majdnem kinőtte, pedig az tényleg hosszu volt :lol:

Szerintem hosszra nem nagyon van különbség ahogy úgy egymás mellett nézegettem őket :shock: de azért még szétnézünk.
Ugye nálunk a 2 fő szempont : állítható legyen a tolókar, ill. nagy kerekek legalábbis nem bolygó mert azt a hóban nem lehet tolni :shock: Ja bocsánat és a téliesített lábzsák!!!
Ha időd van nézegesd meg a többi honlapon is a kocsikat, most már általában a mózeskosarasak puha mózessel vannak nem úgy mint a miénk is volt :(

Na megyek aludni, mindenkinek szép álmokat!
Kép
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Köszi a tanácsokat mindenkinek.
Málna!
Én is ezt néztem ki egyetlen agályom van, hogy kicsi a kereke azért könnyen tudom tolni a járdán a buckák miatt. jó a rúgozása, s a hó?

A honlapok nagyon jók.
A 3.ról néztem kia chicco-t én is ott be is mutatják.

Ahogy olvasom az apás szülés viszi a pálmát és senki se bánta meg.

Bea!
A terhes tornán azt mondják, hogy kb. 34. héttől már újra végig tudják aludni az éjszakát. Kitatást.
Én még csak 28. hétben vagyok, de én is már érzem a terhesség néha teher. A hátam sokat fáj, a lábam vízesedik, már 2 napja, hiába tornázom, pocolom fel, estére szörnyen néz ki. A fogínyam vérzik, s elkezdte az éjszakai fenn létet a Csöppöm., s a mozgástól hív a természet is 1-szer.

Anna sajnálom!

Kis_plutó!
A hétvégén mi is kipakoljuk a szekrényeket azt se tudom, mit hova fogok tenni, azt hiszem hazaviszem a fölös dolgokat anyuékhoz.
Olyan kicsi a lakás 56 négyzetméteres. Ablakpuccolás, stb.
Remélem nem fog esni. Ha rágondolok már elfáradok,hát akkor egy felújítás kész túlélő tábor.
örülök, hogy minden oké volt a dokinál.

Puszi a többieknek is.

Kép
nika04

:lol: Szép napot mindenkinek! :lol:

Tesó
Mindenképp a belső méretét nézd! Jutkáéknak is hasonló elven müködik, de fekvő helyzetben közel akkora hely sincs benne. Emlékszem szegény Fanni mindig kitekert fejjel feküdt benne mikor már nagyobb volt. Nézelődni most nem igazán van időm, de ha lesz szétnézek és szólok :wink: Gyerkőcök jól vannak? Én még mindig nem tudom mikor megyünk anyuékhoz :( Tibinek mondtam, h jövő hétre vegyen ki szabit és menjünk le, de nem intézett semmit. Utána meg ügyeletes lesz :roll:

Bea
Nekem is voltak álmatlan éjszakáim, de elmult... :wink: Mondjuk én soha nem keltem fel tv-t nézni :lol:

Tegnap épp indultunk volna Liliért az oviba mikor eltört a babakocsink :twisted: Meg lehet majd csinálni, de ugye nem azonnal. Az ovi meg persze nincs tul közel -legalábbis egy 14 hónapos totyogóval. A legközelebbi buszmegálló sem az utcánk végén van :roll: , de a gyerekek marhára élvezték, h végre buszozunk. Ma megint le kell mennem a városba vásárolni 1-2 dolgot, kalandos lesz Danival gyalogosan :roll:

Kép
Kép
mókuska

Egy tudomanyos felmeres reszekent kutatok megkerdeztek nehany 4 es 8 ev kozti gyermeket arrol, hogy szerintuk mi a szeretet.
A kerdesekre adott valaszok melysege es komolysaga sok esetben a kerdezoket is meglepte.
"Amikor nagyinak begyulladtak az izuletei, nem tudott mar elorehajolni, hogy kifesthesse a laban a kormeit. Most mindig a nagypapa festi a nagyi kormeit, pedig neki is izuletgyulladasa van. Ez a szeretet." Rebeka - 8 eves "
Amikor szeret valaki, akkor mashogy mondja ki a neved. Valahol erzed, hogy az o szajaban biztonsagban van a neved." Zsolti - 4 eves "
A szeretet az, amikor egy lany bekolnizi magat, a fiu pedig borotvalkozo arcszesszel bekeni magat, aztan elindulnak, hogy szagolgassak egymast." Karesz - 5 eves "
A szeretet az, amikor az etteremben odaadod masnak a sult krumplidat, anelkul, hogy te kernel az ovebol." Kriszti - 6 eves "
Szeretet az, ami megnevettet, amikor faradt vagy." Teri - 4 eves "
A szeretet az, amikor anyu kavet foz apanak, de belekortyol mielott odaadna neki, csak a biztonsag kedveert, hogy ellenorizze, hogy biztosan finom-e." Dani - 7 eves "
A szeretet az, amikor ket ember allandoan csokolozik. Amikor pedig mar belefaradtak a csokolozasba, meg akkor is egyutt akartnak maradni es beszelgetnek. Apa es anya ilyenek. Szerintem gusztustalan, amikor csokoloznak." Emilia - 8 eves "
A szeretet az, ami Karacsonykor a szobaban van. Ha egy pillanatra abbahagyod az ajandekok kicsomagolasat, akkor lehet meghallani." Robi - 7 eves "
Ha jobban szeretnel szeretni, akkor egy olyan barattal kezd, akit utalsz." Nikolett - 6 eves "
A szeretet az, amikor elmondod egy fiunak, hogy tetszik neked az inge, erre o ezutan minden nap csak azt hordja majd." Nori - 7 eves "
A szeretet olyan, mint amikor egy kicsi oreg neni es egy kicsi oreg bacsi meg mindig baratok, meg azutan is, miutan jol megismertek egymast." Tomi - 6 eves "
A zongoravizsgamon egyedul voltam a szinpadon es nagyon feltem. Odaneztem a kozonsegre, es apu ott mosolygott es integetett. Csak o mosolygott. Ezutan mar nem feltem." Csilla - 8 eves "
A mamim jobban szeret engem mindenkinel. Senki mas nem ad nekem esti puszit mielott elalszom." Klari - 6 eves "
A szeretet az, amikor anyu a legfinomabb csirkehust odaadja apunak." Eszter - 5 eves "
A szeretet az, amikor apa izzadt es budos, de anya akkor is azt mondja neki, hogy sokkal helyesebb, mint Robert Redford." Krisztian - 7 eves "
A szeretet az, amikor a kutyusom megnyalja az arcom akkor is, ha egesz nap nem foglalkoztam vele." Marika- 4 eves "
Tudom, hogy a noverem szeret engem. Onnan tudom, mert nekem adja az osszes regi ruhajat, es emiatt neki el kell mennie, majd ujakat venni. Laura - 4 eves "
Amikor szeretsz valakit, akkor sokat pislogsz, es apro csillagocskak jonnek ki beloled." Judit - 7 eves "
A szeretet az, amikor anyu latja aput a mosdoban es szerinte apu nem is gusztustalan." Mark - 6 eves "
Ha nem gondolod komolyan, akkor nem is kene kimondanod, hogy szeretlek. De ha komolyan gondolod, akkor szerintem sokszor ki kell mondani. Az emberek hamar elfelejtik." Julia - 8 eves
Leo Buscagliat a hires irot, egyszer felkertek, hogy legyen zsurije egy olyan versenynek, amely a leggondoskodobb gyermeki dij varomanyosat kereste. A gyoztes egy negy eves kisfiu volt, akinek a szomszedjaban elt egy nemregiben megozvegyult idos ferfi. Egyszer, amint a kisfiu meglatta a siro oregem bert, besetalt a kertbe, odabujt az idos ember olebe es csak ucsorgott szotlanul. Kesobb, amikor az anyja megkerdezte a fiut, hogy mit is csinalt ott valojaban, a gyermek ezt felelte: "Semmit, csak segitettem neki sirni."

vvviki

jó reggelt !

hogy vagytok ???

vvviki

klasszikus példa a nyolcvanas évekbõl, amikor a "Szárnyaló Kft." kapott egy géppel címzett levelet, amirõl hiányoztak az ékezetek...

vvviki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?