Sziasztok!
Napközben nem nagyon jut időm Bnetet olvasgatni
, írni meg pláne! Mondjuk most jó dolog miatt, mert Anyukám már második napja átjött segíteni a kölkecek mellé, meg holnap is jön: holnap kapja meg Beni a 2 hós oltását és Marcit pesztrálja közben.
Sz_Kata!
A Lányok már annyi jó tanácsot adtak, hogy én már szinte nem is tudom szaporítani őket. De szívből drukkolok, hogy valamelyik tanács úgy istenigazából beválljon. Megjegyzem, nálunk is előfordult, hogy porszívózás alatt aludt be anno Marci és utána párszor még bevetettem végső elkeseredésemben, de aztán sajnos az is hatását vesztette. Lehet, hogy a hátad közepére kívánod, amit írok, de lehet, hogy az is fokozza Petike sírását, hogy a "normál" sírás során jó sok levegőt nyel be és az feszíti a pociját és ettől sír. Ez egy öngerjesztő folyamat...
Nagyon fontos, hogy használd ki a lehetőséget, hogy Anyukád tud Neked segíteni! Ezek az apró babócák nagyon átveszik, ha az Anyukájuk ideges, feszült, fáradt, de ezt szerintem Te is tudod!
Rolex!
A TAJ kártyát postán küldik el. Nekünk sajnos 1 hónapba telt, mire megérkezett
Szörcsögés a felbüfizett anyatejcsitől is lehet. Drukk, hogy semmi más ne legyen a háttérben!
Örülök, hogy a szülésznéni ennyire kedves volt!
Csengő!
Lemaradt a kép Bálintról!
Beuka!
Hol vagy? Csak nem, Te is Anyuka lettél már!
Livi!
Puszilgasd meg helyettem is Nándit nevenapja alkalmából! Mit szólt a masnihoz?
Ja és én is csak 10-11 kilót híztam és frankón rajtam maradt min. 4. Kissé pipa vagyok.
A hasam kész iszonyat. A ruházkodással nincs gondom, mert sokat nem kell válogatnom: 2-3 felső, nadrág rám jön, oszt kész
MSE!
Sajnálom, hogy a kórházról ilyen szörnyű tapasztalatokat szereztél. A lényeg, hogy Andris épen és egészségesen kibújt erre a világra! Remélem Te gyógyulgatsz! Mi végülis a diagnózis?
Tina!
Én ismerem ezeket a késztápszereket. Marcinál akkor próbálkoztam, amikor abbahagytuk a szopit 16 hónaposan, de köszönte szépen nem kérte. Mondjuk semmilyen fajtát nem fogadott el. De nem gondoltam egyébként, hogy ebből a készből van hypoallergén is.
Erika!
Neked így elég utólag gratulálok Johannához!
24 órás vajúdás nem semmi!
Én Marcival a 14 órát szenvedtem, de nem nagyon bírtam volna tovább...
Napraforgó!
Nem tudom, hogy olvasod-e, de ha nem akkor is utólérlek. Átmegyek a szomszéd utcába! Milyen kicsi a világ, hihetetlen! Azt hiszem, nekem a jövő hét lesz a jó. Már nagyon kíváncsi vagyok a Srácokra!
AngelKriszti!
Te nekem egy szuperanyucinak tűnsz!
Ez a lendület, ami a soraidból sugárzik, hihetetlen!!! Ügyes vagy nagyon! De gondolom, ehhez a nagyétkű Gergő is erősen hozzájárul
Sütirecepteket köszi!
Mamy!
A BCG oltása Gesztinek úgy tökéletes, ahogy van!
Jó, hogy Ti már túlvagytok a 2 hóson, mi holnap megyünk
Olyan szörnyű sírni látni ezeket a kis törpöket.
Nemalvás napközben nálam is bejátszik, bár nálam sokkal nehezebb is megvalósítani. Mármint az alvást! Talán, ha kétszer előfordult a 2hónapban, hogy hunytam napközben. Helyette inkább próbálok magamra koncentrálni, nekem még az is nagyon pihentető tud lenni.
Beni büfiztetésénél én is enyhén paskolom a kis hátát és általában használ.
A mensimegjövetel teljesen változó. Én Marcit folyamatosan szoptattam, még alig tápláltam hozzá és 6,5 hónaposan megjött. Akkor valószínű, hogy a stressz hozta ki, mert épp akkor műtötték Marcit. Van, hogy valakinek már 3-4 hónappal a szülés után megjön, van hogy akár 1 éven túl. Persze elsősorban akkor van ilyen késői megjövetel, ha szoptat az anyuka.
Geszti!
Drukkolok, hogy ne hiányozzon az Infacol. Nálunk 6napja nincs rá szükség, eleinte csak sírósabb volt a kelleténél Beni.
Nózi!
Te vagy az első jelentkező, akinek ilyen ciklusszerű tejcsimegcsappanása van. Illetve csak Te jelentkeztél. Érdekes ez a természet, nem?
Nálunk aztán tényleg zajlik az élet. Szerintem már tudatalatt "unatkoztam", hisz megszületett Beni, eladtuk a házat, átköltöztünk, kipakoltunk, elkezdtük az építkezést. Valami izgalom igazán kellett már!
Köszönöm a Skacok bókjait. Marci tényleg imádja Benit, élőben kellene látnod, hogy szeretgeti. Sőt volt már olyan is, hogy a vállára terítette a textilpelust és úgy kérte Benit (látta, hogy hogy büfiztetjük). Azt hittem, mentem elsírom magam a gyönyörűségtől és a boldogságtól
Dorka!
Nem tudom, ki írta már, de ha depis lennél, akkor tutira nem lenne kedved írni a netre. Akkor teljesen elfordulnál a világtól, semmi kiutat nem látnál a helyzetedből, lényegében begubóznál. De mindenesetre figyelni kell a frissen szült anyukákra, hisz nem könnyű a helyzetünk. A Párod nagyon jó, hogy odafigyel, hisz elsőkörben Ő tud Neked igazán segíteni!
Nektek is kitartást! A szopihossz - bár már sokan írták - teljesen jó! Marcival én jóval később is szopiztam ennyit. Ne figyelj senkire, ha Nektek így jó, akkor ne kételkedj Magatokban!!!
Jadey!
Férjed tündéri a fotósorozaton!
Meg persze Bencus és Jadey is (milyen pici a babakocsihoz képest
)
A farcsontod, ha továbbra is fáj, mutasd meg dokinak. Ne hanyagold el, mert ilyenkor sajna hajlamosabbak vagyunk rá...
A vérzés szerintem totál normális, nekem is volt, hogy elmúlt, aztán megint visszaköszönt
Ákata!
A Lányok gyönyörűek és zabálnivalóak! Annyira jó kis husik! A kedvencem a délutáni alvás a nagyágyon felülnézetből
Tűzmanó!
Nem tudod, hogy olvasod-e, de nagyon drukkolok!
Gigi!
Merre vagy?! Peti már nagyon nagyfiú, ugye?! Légyszi jelentkezz és kérünk szépen képeket is!!!
Szoptatós anyuka tehéntej ivása: én elsősorban akkor hallottam az elvonását, vagy a korlátozását, ha a babánál problémákat okoz: kiütés, gyomor-, emésztési panaszok. Persze fogalmam sincs, hogy hogy állapítják meg, hogy a tejtől van a probléma
Én inkább a gyerekeknél hallottam a tehéntej minél későbbi bevezetését. Mivel Marci erősen ekcémás, Ő 3 éves koráig valszeg nem fog kapni.
Suttogó: nekem a 2. rész van meg és abban is nagyon jó és hasznosítható dolgokat találtam Marcira vonatkozóan (kisebb testvér érkezésére tanácsok, hisztikorszak, szobatisztaság stb.). A gyerekek "bekategorizálását" kicsit elnagyoltnak találom én is...
Holnap majd írok magunkról. Párom már itt horkol mellettem, én is csatlakozom (na nem a horkolásban!
)
Finiselőknek megy a sok-sok drukk!!! Babásoknak pedig sok erőt!!!
Puszi: Melinda
ui: Te jó ég, mennyit írtam!
Küldjetek a sunyiba!