Új privát üzeneted érkezett!

Vero!Hát igen !Pont amikor én is ezeken a dolgokon rágódok!Anyukám azt mondja ne foglalkozzak vele.Ő ugyis fog segíteni,meg ugyis rendbe lesz minden.
kola2

Virágnál is teljessen kivoltam,hogy nemtudtam szoptatni csak 2hétig.De hát itt van és semmi baja!
kola2

szi9aqsz7topk cdsajok,.
bvoinc e

ez vince volt

zsani, a z a nő tényleg dili s , v

rik igazad van, s zerint

jgrjhgjfjfdjfdjdjddjjfijifjiji

na majd m
á
skor, most vince nem hagyg bn

KépKép
KépKép
esztermami

szóval,

Zsani, i
gen ez az usziban van szerdánként este fél 7-től fél 8-ig. Mondjuk én 2 hetente tudok csak járni, mert minden 2. héten sulim van.

A babók és az etetés miatt ne izgulj, az anyósom sohasem szopott 1 g-t sem, pedig 41-ben született- mégis felnőtt - én sem vittem túlzásba, aztán tápszeren nőttem fel meg tehéntejen és nem vagyok allergiás - szóval csak azt szeretném mondani evvel, hogy a babók felnőnek . bár gondolom, hogy rossz érzés volt Virágnál, de ha mamád is ennyire benne van, nem kell aggódnod, le van szarva az ilyen ostoba védőnő. Tényleg nem kéne többet beengedned. Előre bejelenti, hogy mikor jön?

Vero,

szerintem a Hajni nem árul ilyesmit. Neki a mozgás a lényeg.

Katus,
nagyon szurkolok Nektek! Nem Te tehetsz róla. Tudom milyen érzés, amikor az ember azt hiszi, hogy ő az oka, de NEM ÍGY VAN.
Jobbulást!! Mindkettőtöknek!!

Megyekl, mert Bince nagyon balhés.

KépKép
KépKép
esztermami

Bince =Vince

KépKép
KépKép
esztermami

sziasztok cajok!

ez a védőnő....!!! :shock: szidjam én is?!na jó,nem normális :roll: ezek szerint én szerencsés voltam-vagyok,nekem eddig csak normális védőnőim voltak(igaz én nem mentem hozzájuk sosem,nem voltam-vagyok különösebben kérdezgetős,jön magától nálunk minden általában)igaz,én az oviban,iskolában sem vagyok tanító néni,óvó néni függő,nem szoktam beszélgetni velük.ha valami gond van a kölkökkel gondolom úgyis szólnak :? ,minek tartsam fel őket :wink: :roll:

én szecsőnek adtam a homeos immunerősítőt(echinachea-talán így kell leírni),de igazából nem volt szerintem különösebb hatása.de lehet,hogy kisebb babóknak jobban használ?! :idea:

andi
köszi a beszámolót.akkor jól értettem,hogy nettiék várják a harmadik babát,csak netti dolgozik(ő csak kihordja és szül :lol: :lol: :lol: -ez durván hangzik tudom,de nem hagyhattam ki,bocsi netti :wink: ) és a férje van otthon?!jól belejöttek ők is!pedig ha jól emlékszem késői baba már az első is,vagy nem?!hülyeségeket beszélek?! :oops: :oops: de igazuk is van,netti jól keres,dolgozzon is,nem savanyodik be otthon(néha hiányzik nekem már az,hogy emberekkel találkozzak hosszabb időre-szóval a munkábajárás,de ha meg az lenne,akkor biztos azt utálnám :? )azt gondolom a gyerekeknek mindegy,hogy apa vagy anya van otthon velük(ha nincs cici),lényeg,hogy szeressék őket,foglalkozzanak velük.és heniék a második babán dolgoznak már?mikor költöztünk,akkor említette,hogy szeretnének,vagy már nem?

esztermami
tényleg nagyon jól nézel ki a nagyobb képeken!!!és fiatalabbnak is látszol így,mint a pici fotón!nálunk is népszerű a mese dolog,mindenki szeret bambulni a tv előtt :lol: :lol: :lol:

viol
dorka és a cici?jól megvannak továbbra is?

katus
gyógyuljatok hamar!és máténak ez már hanyadik foga?zóra még mindig csak nyolcnál tart,egyszerűen nem bírnak kijönni a többiek :cry: .lassan megyünk eszterékhez protkóért :wink:

eszter
reméljük szonja már jól van(a leveseid aranyat érnek :P !)

szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Hajnus!Boldog Szülinapot Istinek!
Ezek a mai gyerekek milyen kiváncsiak!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kola!Menni fog minden mint a karikacsapás ne izgulj!Jó anya vagy nem lehet semmi gond!Micsoda védőnőt kaptál?Beszarás!!Miket nem tudnak mondani!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

amica!Hú,de izgi nemsokára cuccoltok.De jó lesz!!!!! :D :D :D

Reni!Anyám!!!Honnan szalajtották ezt a némbert!! :roll: :roll: :roll:
Én sem vagyok agyilag egy fenomén na,de hát ez!!!!! :? :? :? :?

rik!Na jó az vagyok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egy picit!! :lol: :lol: :lol:

Katus!De jó már úgy hiányoztál!Gyógyulj meg mihamarább!!!
Máté miatt ne izgulj stramm kiskölyök biztos a fogacskája miatt van mindez!! :) :) :) Te mindent jól csinálsz!! :D :D :D

Eszti!Ez a beszólásod tetszett!!!Király!!!! :) :) :) :) :)
Mit mondott az orvos Szonjáról?Már jól van?

Eszter!Hát élőben teljesen másképp nézel ki!!Sokkal szebb vagy!!
Ez a torna izgi lehet!És a társaság milyen?
Vendég

Szép napot!

Nagyon lemaradtam :oops: , de olvasok ám!

Túl sok itt a beteg!!! Tessék csökkenteni a létszámot és átállni az egészségesek oldalára!!!!

Szülinaposokat, hófordulósokat Isten éltesse!!
Kép

Esztermami,
1 óra múlva indulunk kb a kórházba, én is remélem, hogy összefutunk!!! Már alig várom, hogy megint bekukkantsunk a csöppökhöz. :)

Lányok,
Én megnéztem az iwiw-en Eszterről a képeket, és marhára nem értem miért nem teszi ide azt a fotót, ami alá oda van írva, hogy "mi"!!!! Olyan fiatal és szép rajta!!!!! Szívem szerint ideraknám, de nem merem, mert ma találkozunk és hátha megkerget! :) :)

A védőnős témát sajnálattal olvasom, hogy pórul jártatok páran!!! :shock: Nekem egy rossz szavam nem lehet!! Nagyon szimpi a csaj, egyszer volt nálunk és akkor is úgy kellett mondogatni neki, hogy legalább a gyerekszobát nézze meg!!! Sosem kérdezett vagy mondott olyat ami nem tartozik rá!! Bármi van nyugodt szívvel fordulok hozzá!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Védőnővel nekem is szerencsém van.Ide nem igen jön talán 4* volt meg már mi is ritkábban megyünk a tanácsadóba,de aranyos nőci!!

Felvilágosítás:Nálunk Husi azt hiszem hamar át fog esni rajta kitudja mire ő "felnő" mi lesz!Meghát persze olyan jó csávó lesz belőle,hogy majd alig tud választani a bomló kiscsajok közül!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó nem vagyok ám nagyképű!!! :D :D
Persze azért nem akarok "fiatalon"nagymami lenni!
Vendég

Nitta!Már kérdezni akartam merre jársz!!
Beszámolót ha megjöttél!!! :D :D
Vendég

Ja és Rik:

Ha jól értem Apának változott a véleménye és megint rajt vagytok a babatémán????? (Vagyis egymáson?? :oops: :oops: )
Én szurkolok nektek!!!! :lol: :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Gabó:
Úgyse bírnám ki, hogy ne meséljem el mi volt!! :wink:

Most egy kicsit ügyködtem itthon, falat festettem.. Amíg még meg bírok csinálni ilyeneket addig ki akarom használni az időt. Tegnap egész nap babáztam nővérem kislányával!! Olyan jó volt, meg tudnám zabálni. Képzeljétek álandóan felhuzogatja a pólómat, hogy megsimogassa a hasam és mondogatja, hogy Baba!! Meg puszikat ad neki!! Felébresztette Zoét, és nagyokat kacagott, hogy a púp a hasamon követi a kis tenyerét. :lol: :lol: :lol: Megkérdezte anyám tőle,hogy hol van a Gyula? Erre ő int a kezével, hogy dolgozik és azt mondja dóóóóóóóóóóóó. Meg hogy pééééééééééé, vagyis pénzt keres. Erre anyám viccből azt mondta Anita meg elkölti amit Gyula keres? Na odajött hozzám Dóri és teli fogsorral belevigyorgott a képembe!!! :lol: :lol: Na hosszú lettem megint!!

Na megyek fürdeni, majd doki után jövök!!!

hello

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Lehet,hogy nekem is jobb lenne 30.-án délelőtt,mert ha apa hétfőn jön haza jön Pestről akkor a délutáni vonattal hazajövünk!
De persze ha délután akkor azt is megoldom!!
Vendég

Nitta!Ez aranyos lehetett!!Valamit festessz a falra?
Vendég

Kép
Kép
Kép
Tegnap elvittem a fényképezőt magammal hátha megitn kint lesznek a hattyúk a parton,de most csak a vízben tudtam lekapni őket!Múltkor kitn volt az út szélén éd tök közel engedett magához!!
Majd talán ma!!
Vendég

Gabó!

Nagyon jók a képek, nagyon szép helyen laktok, milyen messze van ez a tó tőletek?
Husi zabálni való!

Vero!

Kap homeopátiát is, fogára semmit nem használ!
Plusz egy ideje aloe verat is kap, meg most vettem neki kb2 hete multivitamin szirupot.
Múltkor akartam írni, hogy a tejpépből is létezik hippoallergén, az nem tehéntejből készül, ugyan abból, mint a táp.
Az is HA-s patikában lehet kapni, de felíratva olcsóbb.Ha jól tudom két féle izben van, vaniliás, meg sima.

katus78

Ezt a pár képet pár hete csináltam, itt volt nálunk Alíz, jól elvoltak.:)

Máté csak nézett ki van az ágyamban.........ja egy csaj anya, az maradhat :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép

katus78

Lara boldog hófordulot!

katus78

Katus!A tó gyalog jó 10-perc csiga tempóban 15 perc kocsival 2-perc!
Alíz milyen nagyon figyeli Mátét!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Jók a képek!
Hatalmas Alíz baba!

Boldog 9.-hót Lara!!
Vendég

Vero, igen a Nandu honlapról lehet rendelni mindenfélét.

Csilla, Nettiék begyorsultak :lol: , Heniék lelassultak :wink:
Heni újabb beosztást kapott, sokat utazik és szerintem csúszik a kistesó. Lili már nagyon szeretne :wink: , ő meg ma 5éves!!!!!!!!!!!!

Lara, szép napot 9hónaposan!!!!!!!!!!! :wink:

Ma este hazajönnek a gyerekek :P

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
amica

amica!Akkor mikor lesz a szülinapi buli?Hétvégén?
Jobban vagy már?Hogyhogy nem maradtak hétvégéig?
Vendég

andi
értem!akkor nem fogsz henivel babkocsisan sétálni :cry: gyerkők már jönni is akarnak haza?jó lett volna még egy kis nyugi-pihi,nem?akkor már a héten nem is mennek oviba?

gabó
csuda szép helyen laktok!dombok,tó....!!!ott aztán van jó levegő,gondolom.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

édesek a gyerekek így együtt!!!jó nektek,hogy tudtok személyesen is találkozni.és milyen jó lesz a gyerkőknek,hogy "együtt" nőnek fel

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

szemizo!Igen ez Kanizsa legszebb része és nehezen is mennék el innen csak a lényeg ebből a házból tűzzni messze!
Vendég

A levegő isteni tiszta és kellemes!Levin meg is látszik,hogy hegyi gyerek!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok

katus,
jobbulást mindkettőtöknek és kitatás!! :) te tényleg mindent jól csinálsz, ne is gondolj másra!!
nagyon jók a képek, látni, hogy élvezi egymás társaságát a két kis Csöpp! :)

erika,
neked is ezt üzenem! :)

Védőnő-téma: durvaaa... nekem is úgy gondolom szerencsém van, normális természetű, nem kötözködik

gabó,
akkor te most holnap nem jössz, ha jól gondolom. szupik a képek, levi meg mint mindig, fenomenális! :)

laranak és is nagyon boldog 9. hófordulót kívánok! :) Pusszancs! :)

nitta,
én is kíváncsian várom, mi volt a dokinál!! :)

erika és katus,
ti jöttök holnap? vagy amíg katus te sz@rul vagy, nincs kedved kimozdulni, mi?

nem akar jönni még valaki?

KépKép
viol81

Eszter,
ment egy privi arról, hogy hol lakunk, cím, tel-szám, stb. :)

KépKép
viol81

Sziasztok!!!
Nitta
Végre jelentkeztél!!!ennyire elfoglalt voltál???Hiányoztál már!!!
Irj mi volt a dokinál!!Taliztál az Eszterrel??
Kérdezted a baba témát.HA jön akkor várjuk szeretettel,ha nem akkor márciustol dolgozni megyek.Ez van.Most eljutottam oda,hogy mindegy.Mind a kettő verzio jo nekem.

Lara babának én is szép napot kivánok a hoforduloján!!
És persze mindannyiotoknak!!
Most ez a 30.-ai buli hol lesz ?A gyikba???Még jopáratokkal nem taliztam,és nagyon kiványcsi vagyok ám RÁTOK!!!!
Gabo jo lenne ha Te is tudnál jönni!!Meg Viol,Beus!!
Tényleg Beus HOL VAGY????Jot beszélgettünk tegnap!!!
Vendég

Ja, Csilla
te kérdezted a szopi és Dorka kapcsolatát... :) Hát, végülis jobb a helyzet. De ma is pl még csak 2-szer szopizott, reggel 6-kor és 1-kor. Közben tejpép, gyümi, és 50 ml lefejt tejci. Most szunyál, előtte próbáltam cicre tenni, de nyüsszögött, nem kellett neki. Amikor végre elcsípte, pár szívás, hallott egy ajtócsukódást, abbahagyta és ennyi. Lehet, hogy amúgy is abbahagyta volna, mert alig akarta elkezdeni... Nemtom mi a nyűgje, tulképp elvagyunk így. Ha nem szopizik, akkor lefejem a tejcit és kapja cumisüvegből, abból meg úgyis folyik... :?

Nekem lehet, hogy gond lesz a 30-a délelőtt, mert anyut délelőtt kell kontrollra vinnem Sopronba. A délután jó még, az úgy, hogy apu kocsijával, de hogy hánykor, nemtom.

KépKép
viol81

Boldog 9. hónapot Laranak! :lol:

KépKép
nicika

Köszi Mindenkinek a jo kivansagokat!

Kép
Kép
reni76

Egy friss Dorka :lol:

Kép

KépKép
viol81

Itt Apa vigasztalja...

Kép

KépKép
viol81

Viol, ez a frizura!!!!!!!!!!! :wink:
Nagyon sokat nőtt már Dorka.

Csilla, Gabó, már úgy hiányoznak! Inkább holnap nem megyünk sehova, de már úgy látnánk őket!
Nyugi-pihi nekem sose ment :( , ma még lett volna időm heverészni egy gyerekkel, azt gondoljátok letettem a fenekm? Na leültem, de ennyi.

És szombaton találkozni ha a hétfő nem jó? Tudni kéne mennyien leszünk!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Találkoztunk Nittával, ha röviden is!! Pont olyan szép, mint a képeken és párja is nagyon szimpatikus! Biztosan ő is írni fogja, jól vannak, babójuk is.

Mi is jól vagyunk! - Bikkes volt az UH-n amúgy - babó nem mutatta meg magát, hogy leányka-e vagy legény, de mocorgott ide-oda - egyenlőre medencefekvésű és kb. ugyanakkora, mint Vince volt ilyen idős korában. Férjem és Vince is ott voltak, Vince egy idő után unta az egészet. Azt sajnáltam, hogy itt nem úgy van a kamera beállítva, hogy az anya is automatikusan láthassa - ez olyan hülyeség. A végén azért a Bikkes megmutatta, de Vincéné minden alkalommal legalább eyg fotót is kaptam :?
Mindegy, lényeg, hogy jól vagyunk. Most már lassan elkezdhet hízni. Szerintem januárban fogjuk megtudni a nemét.

Amica,
el tudom képzelni, hogy hiányoznak a gyerekek! Néha Vince, hacsak 1 fél napra is hagyom ott annyira tud hiányozni, hogy meg is döbbenek magamon. Szinte fizikailag érzem a hiányát, csak, hogy egyszer megölelhessem, aztán mehet tovább :P

Viol, nagyon édes Dorka!!

megyek, mert Vince megint balhézik.

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!!!

Reni, boldog hófodulót a kis Larának!!!! Ugye milyen hamar elmúlt?? Mindjárt január lesz!!!! :lol:

Katus, jobban vagy már????

Hajnus, Istinek boldog szülinapot kívánok!!!!!
MI november 7-én megyünk a doktornénihez 14.30-ra.

Húúú Gabó, nem semmi helyen laktok!!! Igen jó!!!

Viol, Dorka.... :lol: na meg a frizuja..... :lol: :lol: édi..... :lol:
Szerintem ha Katusék meggyógyulnak, elmegyünk hozzátok. Jó úgy??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Eszter,
örülök, hogy minden rendben veletek!! :) Ez nem is lehetett volna másképp! :)

Nitta,
várunk téged is! :)

Erika,
rendben, nekem mindegy mikor jöttök!

Köszönjük a bókokat Dorkára, de ezennel bejelentem, hogy ma este levágtam a haját... Nem sokat, csak épp annyit, hogy könnyebb legyen beolajozni. Most olyan kis sünike, de éppoly aranyos! :) Majd megmutizom, de most még nincs fénykép, majd holnap.

KépKép
viol81

Sziasztok!!!!

Ma csudajó kedvem van!!! A mi kis Zoénk nagyon boldoggá tett!!! :lol: :lol: :lol: Láttuk a pofiját és éppen vigyorgott ránk, kétszer is szopizta az újját aztán vágott egy kis huncut grimaszt! :lol: :lol: :lol: Mikor megnéztük van e kukac neki, szépen terpeszbe vágta magát, hogy jól lássuk: NINCS! Dokival meg játszott :D ahova vitte a Bikkes az ultrahangvizsgáló fejét, oda nyomta magát, hogy eltolja. :lol: Szerintem ez tetszett neki, mert ekkor jöttek a vigyorgások. :lol:

Na jó nem áradozom többet!! Mikor kijöttünk mondtam Gyulának, ha már ez ekkora boldogságot ad, mi lesz velem ha megszületik?? :shock: :lol: :lol: :lol:

Eszter nagyon kedves és nagyon szép!! Közel sem olyan mint a pici képen!! Sajnos tényleg nem tudtunk sokat beszélgetni, de legalább kicsit láthattam a nagylegényt és az apukáját is. És ami nekem az első pillanatban feltűnt: Eszterből árad a lágyság, a nyugalom!!! Jó hallgatni ahogy mesél!!

És Eszter, kár, hogy nem jött előbb szóba az ultrahangkép, mert elmondtam volna, hogy adnak, csak kérni kell. Van amikor ingyen, van ,hogy 200 ft-ér. Most annyira lesokkolt Zoé mosolya, hogy én is elfelejtettem kérni. :oops:

Gabó,
csak pacskoltam szivaccsal a wc és fürdőszoba közötti kis előteret, nem nagy festés, csak hát létrán nyújtózkodva érem fel a falat, így kicsit kipurcantam. Tök szép képeket raktál fel!! Tényleg klassz lehet ott lakni!! Levi milyen komoly!

Rik,
szerintem is ez a legokosabb, hogy a babóra bízzátok. Ha akar jönni úgyis fog!! :lol: Hajrá gólya!!!!!!

Viol,
a kis Dorkának hiába könnyes a szeme, egyszerűen mosoly jött a számra. Ne haragudj, de annyira jó a frizurája, hogy nem lehet nem arra koncentrálni!! :lol: :lol: :oops: Amúgy miért sírt, mert igazából a kép olyan, mintha "dobok könnyeket, hogy apa kényeztessen" és nincs nagy bajom sírásnak tűnik. Aztán lehet, hogy a hiszti végét fényképezted már?

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

na most olvasom, hogy új a frizkó!! :shock: :( :(

Képet légyszi az új, vagány Dorkáról!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok.

Na végre én is ideférek a géphez.Először is köszönjük a szülinapi jókívánságokat.Kicsit szégyenlem magam :oops: ,hogy így figyelmeztettem mindenkit,de tudom,hogy az Isti kérdezte volna.Névnapjakor annyira örült,hogy írtatok neki!

Viol,de nagyon aranyos a kis könnyes Dorka!Szívbemarkolóan néz.Én is várom már a képet.

Erika,mi meg 13.30ra :?

Gabó,de tök jó,hogy ilyen helyek vannak a közeletekben!Én is nagyon örülök,hogy a Tómalomra akár le is tudunk sétálni.

Katus,az éjszakát én is a WC-ben töltöttem.Szerencsére nem hánytam.De csak annyi időre tudtam kijönni,hogy felébresztettem az Istit,hogy feküdjön a Bence mellé.Aztán futás vissza.

Nitta,de jó,micsoda élmény lehetett!Egyszer Istinél az ultrahangon megkért a doki,hogy csinálhasson magának is felvételt,mert ő meg épp a magzatvizet itta.Szuper felvétel,nekünk is megvan.

Reni,őrület ez a nő!Jót röhögtem a hülyeségén,persze csak azért,mert nem engem fárasztott vele :D Te hogy tudtad megnézni Larának felül a fogait?Én nem bírom...Ja és boldog hófordulót!!!!

Zsani,na látom nem vagyok egyedül,nektek is hülye a védőnőtök.Nem találok rá szavakat.Ne is foglalkozz vele.

Eszter,ez nekem sem tetszett,hogy szinte könyörögni kell,hogy láthasd a kis pocilakót.De a lényeg,hogy minden rendben! :D

Képzeljétek Isti ma először ment egyedül suliba!Tiszta ideg voltam amíg nem telefonált,hogy ott áll a suli előtt.Olyan nagyfiú már.Egyik nap majdnem bőgtem amikor elém állt és mondta,hogy tudja ám,hogy nincs Jézuska meg mikulás.Tök rossz érzés volt.

Ma vettünk egy webkamerát.Isti kérte a szülinapjára.2 hete rendeltük meg és csak most jött meg.Ma bementem a boltba,mert úgy volt hogy tegnapra már biztos megjön,persze nem.Kicsit cirkuszoltam velük,mondták vigyek másik fajtát.Mondtam,hogy nekünk csak az kell.Kicsit a hangomat is felemeltem. :D Kimentünk,kb 5 perc múlva hívott,hogy megjött a kamera. :shock: Érdekes.
Fényképeztem vele egyet: :D
Kép

Most én írtam kissé sokat.Bocsi.

Kép

Kép
hajnus

Nitta,
fantasztikus, amiket meséltél, elhiszem, hogy repkedsz!! :P :P
Meglátod milyen jó lesz majd a karodban tartani a kis Zoét! :P

Dorka azért sírt, mert magára ejtette a csörgőállványát... Alatta fekszik - elvileg - de van, hogy felemeli és bekapja az állvány lábát. No comment. És egy ilyen emelés közben elengedte és ráesett - természetesen csak pár cm magasból - a mellkasára. Ez nem nehéz dolog, csak gondolom megijedt, és nagyon elkezdett sírni... De apukája azonnal felkapta és megvigasztalta. :P

Az új frizóról holnap csinálok képet! :P

KépKép
viol81

Hajnus,
webkamera, szuper!! :P Erőszakosnak kell lenni néha! :) Sztem ne szégyelld magad, hogy szóltál Isti szülinapjáról!! Azokban a napokban sok mindenkinek volt sok mindene :D , nekem pl valszeg elkerülte a figyelmemet.
Hűű, Isti akkor már tényleg nagyfiú, hogy egyedül megy suliba! :) És tök egyedül, vagy van a környéken osztálytárs vagy évfolyamtárs, akivel együtt mehetne? És ez mától így lesz, vagy ez kivételes alkalom volt?

KépKép
viol81

Csilla!
Tudsz olyan képet dobni, amin mindhárom gyerkőc rajt virít? Vagy külön-külön, mindegy. Dorka szeretné feltenni őket is az iwiw-es képei közé, és megkért, hogy szóljak neked... :P

KépKép
viol81

Viol,egyedül megy,de az utca végében száll fel,a Rókalyuknál meg le.A városban át sem kell mennie az úton.Úgyhogy ez már így marad. :D

Kép

Kép
hajnus

Jó reggelt!

Miért van, hogy mások azt mesélik milyen jókat aludtak mikor terhesek voltak, én meg eddig aludtam 6 órákat és már egy hete csak 3-4 órát bírok??? :shock: Amikor úgy érzem na most jó fáradt vagyok és tuti végigalszom az éjszakát, akkor biztos, hogy unalmamban végigeszem!!!! :oops: :evil: :lol:

Hajnus baromi ügyi a fiad!!!! Én is egyedül jártam suliba és tök büszke voltam magamra!!! De nekem csak le kellett sétálni egy utcán, kb 2 perc és már a suliban voltam. :oops: :lol:
Nővérem mikor annyi idős volt mint kb Isti: egyszer a városból fél óra késéssel ért haza és kegyetlenül sírt!!! Azt mondogatta, hogy anya elvesztem!!! :cry: :cry: Kiderült, hogy elfelejtett leszállni a buszról és felment a lővérszállóig, ott egy taxis visszarakta a buszra és megmondta neki hány megállót számoljon mielőtt leszáll. Tök helyes volt. Először nem esett le anyámnak, hogy tud valaki elveszni aki itt áll előtted, Móni meg a bőgéstől alig bírta elmagyarázni. :lol: :lol:

Na mennem kell, megyek babázni Dodóhoz!! :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!!
Jaj én is felhuztam magam az elöbb a kisboltba itt nálunk.... :evil:
Lementem a Rékát lekisértem a buszhoz(ö is egyedül megy!)és hazafele bementem a picsához a boltba.Kenyeret vettem(minden nagyon drága,igy mást nem szoktunk! :x )Fizetek,visszaad.Mikor teszem el a pénzt,megszolal,ennek az ezrsnek a csücske hiányzik,nem fogadja el,adjam visszaa pénzét.Visszaadtam.Erre,ő:Ő egy ezresig kér vissza,mert annnyit adott ő is.Mondom neki,nincs több a pénztárcámba,tehát nem adhatott egy ezresig,meg a kenyér árát levonta.Ő,Ő nem vonta le,mert észrevette a hiányta pénzen.Na hozzávágtam a pénztárcámat.erre meg visszadobta.Végül nagy huzavona után visszaadta az 1000-met,aztán én meg a visszajárot.Ja,de közbe aférja magyarázott,hogy adjam oda a pénzt,és majd behozom a kenyér árát.DEHÁT ÉNKIFIZETTEM!!!!!
Jaj nagyon mérges vagyok fel tudnék robbanni.Még jo hogy nem volt nálam más pénz!!A Jugoszláv parsztja(onnan jöttek),neki áll feljebb!!!
Csajok front van,mi???Mindenki meghülyül!!!
Bocsi ez hosszu lett!!De legalább egy kicsit kiirtam magambol a bosszuságot!! :x :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hajnus
Gyogyulást neked!!!Csak nem a Katustol kaptad el???
Gyerkőcök jol vannak???

Nitta
nagyon jo lehetett ez az élmény!!!Nagyon kiváncsi leszek én is a kis pofijára!!!!Mindjárt itt a december!!!!!!!! :wink: :lol:
Izgulsz?
Szerintem már ne csinálj olyanokat,hogy felálsz a székre,meg nyutozkodsz!!!Már nem tesz jot!!NA meg le ne ess!!Dá-dá!!!
Köszi a biztatást!!!Lesz ami lesz!!Jaj innen is ugy mennék már!!!Nem nagyon szeretek itt lakni már,mármint ebbe lakásba,a környék az jo!!Nyugis!
Nitta Te ott a Bözsi kertnél hol laksz???
Vendég

ezres,parasztja(előbbi elirások!!)BOCSI!! :shock:
Vendég

nitta
jo ez az "elvesztem".Igen,a Gyerkőcök nagyon megtudnak rémülni ilyenkor.
Én egyszer 2.-ba(én mentem akkor még elé)elfelejtettem hogy 5 orája van,azt hittem 6.Ugyebár egy orát várnia kellett a portán.Csajok!!Ez ahogy bőgött nekem!!!!Képzeljétek!Kért a büféstől ennit(majd meghozom alapon :) )Azt hitte ha nem eszik akkor amikor szokott ebédet otthon akkor éhenhal. :D :roll: :!:
Ezek a gyerkőcök annyi mindent hallanak a tévéből(éhenhalás),hogy azt hiszik ennnyi elég ahhoz.
Megmosolyogtam,kifizettem a számláját,aztán megmagyaráztam neki!!De nem felejtemm el soha,hogy milyen kis anyámasszony volt!!
Vendég

[quote]J írta:aj én is felhuztam magam az elöbb a kisboltba itt nálunk....

Ágfalvi lakóparkban, ugyi? Én pont abban a házban laktam a kis tetőtéri lakásban (a bolt felett) mikor a Lacival megismerkedtünk! :lol: :lol: :lol: Nagyon szép emlékeim vannak, néha arra szoktam menni csak azért hogy eszembe jusson az az idő!! :lol: 23 éves voltam csak!!!!! Jessz, most meg 30 leszek! :cry: :cry: Nem baj ám, de azért mégiscsak egy új életszakasz (30-asnak lenni mármint).

Dorka nagyon tündéri! :P Igazi kis tündér, és egyre szebb!!
:P Én szerintem nem megyek a GYIK-ba :cry: , mert a KisIván eléggé félős korszakát éli, a dokinál a váróba is úgy megijedt a sok gyerektől abba se hagyta a sírást! Most nem stresszelem magam meg Titeket ezzel, majd talán alakul a dolog, az Áronnak is voltak ilyen időszakai!! :cry:

Áron is úgy kezdte a hazajárást egyedül, hogy elmaradt egy órájuk és nem volt kedve várni. Azelőtt a könyvtárba szokott menni ha ilyen volt (na, internetezni, nem olvasni :lol: ) de most nem volt kedve. Igaz nem haza jött, mert mi a belvárosban lakunk, hanem a mamájához az Ady Endre útra és a Hunyadiból. DE én is majdnem szívinfarktust kaptam mikor felhívott a mamája hogy ne menjek érte a suliba mert ott van!!! :shock: :P

Bence tiszta anyukája!!!! :P Nagyon éééédes!!! :P :P

Andi, dobhatnál Te is képet a hazaérkezett gyerkőceidről!!!! :wink:
Vendég

Jaj, Viol nekem is így emelgeti a csörgős állványt én is attól félek egyszer ráesik!!! :shock: :shock:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?