Sziasztok.
Na végre én is ideférek a géphez.Először is köszönjük a szülinapi jókívánságokat.Kicsit szégyenlem magam
,hogy így figyelmeztettem mindenkit,de tudom,hogy az Isti kérdezte volna.Névnapjakor annyira örült,hogy írtatok neki!
Viol,de nagyon aranyos a kis könnyes Dorka!Szívbemarkolóan néz.Én is várom már a képet.
Erika,mi meg 13.30ra
Gabó,de tök jó,hogy ilyen helyek vannak a közeletekben!Én is nagyon örülök,hogy a Tómalomra akár le is tudunk sétálni.
Katus,az éjszakát én is a WC-ben töltöttem.Szerencsére nem hánytam.De csak annyi időre tudtam kijönni,hogy felébresztettem az Istit,hogy feküdjön a Bence mellé.Aztán futás vissza.
Nitta,de jó,micsoda élmény lehetett!Egyszer Istinél az ultrahangon megkért a doki,hogy csinálhasson magának is felvételt,mert ő meg épp a magzatvizet itta.Szuper felvétel,nekünk is megvan.
Reni,őrület ez a nő!Jót röhögtem a hülyeségén,persze csak azért,mert nem engem fárasztott vele
Te hogy tudtad megnézni Larának felül a fogait?Én nem bírom...Ja és boldog hófordulót!!!!
Zsani,na látom nem vagyok egyedül,nektek is hülye a védőnőtök.Nem találok rá szavakat.Ne is foglalkozz vele.
Eszter,ez nekem sem tetszett,hogy szinte könyörögni kell,hogy láthasd a kis pocilakót.De a lényeg,hogy minden rendben!
Képzeljétek Isti ma először ment egyedül suliba!Tiszta ideg voltam amíg nem telefonált,hogy ott áll a suli előtt.Olyan nagyfiú már.Egyik nap majdnem bőgtem amikor elém állt és mondta,hogy tudja ám,hogy nincs Jézuska meg mikulás.Tök rossz érzés volt.
Ma vettünk egy webkamerát.Isti kérte a szülinapjára.2 hete rendeltük meg és csak most jött meg.Ma bementem a boltba,mert úgy volt hogy tegnapra már biztos megjön,persze nem.Kicsit cirkuszoltam velük,mondták vigyek másik fajtát.Mondtam,hogy nekünk csak az kell.Kicsit a hangomat is felemeltem.
Kimentünk,kb 5 perc múlva hívott,hogy megjött a kamera.
Érdekes.
Fényképeztem vele egyet:
Most én írtam kissé sokat.Bocsi.