Új privát üzeneted érkezett!

CSakúgy jönnek mennek a hők, csíkok!
bettike
Eger

Ajjaj, fogy a türelmem... :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Én is Mónira tippelek, szép erős a csík :wink:

Sonjus! Én elmennék dokihoz a helyedben. Pont azért mert fogalmam sincs, mi lehet. De épp az utazás előtt jobb ha lát orvos szerintem.

Jövök mindjárt vissza.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Ki a zebrás Moni, vagy Enikó?

Mai görbe (ha sikerül)

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Sonjus nekem lányom van, de pont most hallottam valakitől, hogy ő is így járt a kisfiával és körömvirágkrémmel kenegette neki (már ha hagyta)

Kép
Kép
robcsi03

Hali, látom Robcsi, hogy volt szeretgetés tegnap, helyes, mert nagyjából most volt/van/lesz peteérésed! :lol:

Szirom, én is azért gondoltam Mónira, mert ez totál erős csíkozás! :D
Vendég

bocs, nem sonjus, hanem szirom

Kép
Kép
robcsi03

Nálunk a Betadine kenőcs vált be, de lehet, hogy a körömvirág is jó. Legalább nem lesz színes a kis kukaca! :lol:
Vendég

Athiz remélem még időben, mert vasárnap a tickeremben látható kiskorú meghiúsította terveinket, utána meg apa külföldre ment és csak tegnap jött haza.

Kép
Kép
robcsi03

Zebrababa anyukája, ha nem bújsz elő, megharaplak! :twisted:
Vendég

Csatlakozom Athizhoz, mert most már addig el nem megyek a gép elől amíg ki nem derül kinek a tulajdonában van ez a gyönyörű teszt :D :D

Kép
Kép
robcsi03

Hahaaa!
Egy másik topicban is izgulnak Móniért, szóval igazunk van, és te vagy a kis huncut bújkálós!

Móni, óriási gratulációóóóóóóó!

Látod, már épp ideje volt a tesztnek! :wink: Mondtuk mi, hogy ez csak baba lehet!

Lányok, az én hasfájásom kissé elhomályosult, most akkor mégis reménykedjek?
Vendég

Naszóval:

Athiz! Látod, látod, megy ez a görbe szépen :wink:

Miksa: végülis azt nem mondanám, hogy "csak úgy" rántotta vissza neki a doktor, mert egy, hogy átbeszéltük, kettő, az azért nem semmi, hogy 3 éves koráig nem bántotta neki. Sajnos nem javult a helyzet az idővel. Még mennünk kell 2-3-szor, mert azt mondta, ki tudja tágítani neki annyira, amennyire kell, és akkor nem kéne műteni. Egyáltalán nem szeretném, ha operálnák, főleg nem, ha altatnák, márpedig soknak úgy csinálják. Tudom, hogy van valami kütyü, de szerintem nálunk még nem jöhetett szóba, legfeljebb a következő alkalommal. Most kenem neki, csak nem nagyon hagyja, meg vissza is kéne húzni, nehogy visszatapadjon, de majd ha az apja hazaér, segít. Egyedül elég nehéz vele hadakozni. Ma mindenesetre már sokkal jobban van, jókedvűen ébredt. Az éjjel voltám nála párszor, de ilyenkor ez nem baj, sőt... különben is alig aludtam, hogy meghalljam :wink:

No, itt a görbém. Közen csináltam egy kis statisztikát magamnak: a 3 mért sikertelen hónapban általában a 12. dpo-n indult el lefelé a hőm. Kétszer még visszamászott, egyszer nem. (Mondjuk a lefelé 36,9-et jelentett, de ezekben a hónapokan kizárólag 37-37,1-et mértem a második fázisban. Most ez nincs így, most vannak alacsonyabb hőim is)

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sajna nekem mennem kell reggelit gyártani, a kisfiam egyébként krumplimániás, amit pópinak hív, és most is azt kért, persze, még mit nem, reggelire, miiii? :lol:
Vendég

Sziasztok!!
Nem én vokk :( :oops: Nem teszteltem, még nem merek, majd......

De gratulálok Zebrababának bárki is az :lol:

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Közben jó sokat írtatok, Móni, kérlek, gyere elő... :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Athiz tudtam, en hogy folmegy ez a franya gorbe, tok jo!!!

Az enyem lefele ment es szerintem meg is jott, pecsetelgetek mar, el sem hiszem hogy megjon! :lol: es :cry:
Legalabb alakulgatok, na most fog hulyet kapni a parom ha kijelentem hogy nem veszem be az antibebit, nehez nap elott allok. :(

Kép

Moni itt is GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A zebrababa nagyon edes nev! :lol:

Ceniko ez is nagyon babagyanus gorbe! :lol: Imadok gorbet elemezni foleg ha az ilyen szep!!!

Szirom: detto, itt meg a beagyazodas is latszik! :lol:

Robcsi Neked pedig megy folfele szepen!

KépKép
KépKép
tontica

tontica jó sokára jött meg neked ez a fránya mensi, de azért AZ után jobb is ha legalább 1-x megjön.
Aztán a jövőlátó szóljon belőled, hogy szülünk mi még egyszerre. A görbém remélem most már csak felfelé fog menni.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!
Na felfedem magam!
Nagyon köszönöm mindenkinek a gartulációt!

Görbém:
Kép

moni

Éljen, végreeee! Akkor mégegyszer gratula!

Ha így folytatom, mindenki elorozza előlem az összes jó babás tickert! :lol:

Vigyázz magatokra!

Vakondunkkal mi újság? Remélem, minden rendben! :wink:
Vendég

Itt is gratula Móni! :)

Köszi lányok a válaszokat, ha lehet választani, akkor a beágyazódásnál maradnék :)
Dokihoz már nem tudok elmenni az út előtt, de nem hiszem, hogy gond lenne!

Na pusssz mindenkinek!
Babásodjatok!
sonjus

Éljen, éljen! Hurrááá!!! Gratula!!!

Robcsi03 - innentől már neked is csak felfelé vezet az út!!! :)

Tontica - akkor íme még egy görbe, amit lehetne elemezgetned! Na majd később, mert azt írja fálj típusa nem megfelelő!
bettike
Eger

Moni, hatalmas gratula!!!

Bettike, úgy legyen. (halkan megjegyzem, hogy nekünk mind a 2-x elsőre összejött, úgyhogy én még sosem hőmérőztem)
A görbémet én is csak a mozillával tudtam feltenni.

Kép
Kép
robcsi03

Sonjus, remélem, igazam lesz! :wink:

Móni, ugye felteszed a hőgörbédet a ferty galériájába. Ha jól láttam, akkor Vakond ezt megtette.
Azért még jelentkeztek, ugye?
Vendég

Ceni, Szirom, nagyon szépek a görbéitek! Szerintem igen jók a kilátások a babákra! :wink:

Ceni, miért nem mertél? Aki mer, az nyer, ezt mondtam Szerikának is, és ugye...

Tegnap mivel kivoltam, nem is gratuláltam a kis szülinapos babáknak! Most pótolnám:

Kép

Puszkány
Vendég

MONIIII!!!!!
VEGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JAJJJJJ UGY ORULOK!!!!!!!!!!MAR NAGYON ITT VOLT AZ IDEJE HOGY JOJJON EZ A BABUCI!!!!GRATULALOK NEKTEK!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Szirom!
Sajnalom hogy ilyen modot valasztott a doki! :( Nekunk is megcsinaltak tavaly!Az nap nem nyulhattunk hozza,viszont azt lattam furdesnel hogy iszonyu ronda volt!Lila,piros szinekben pompazott es nagyon meg volt dagadva!Masnap mar nem fajlalta es nem is volt olyan csunya!Azota sem engedi hogy en mossam meg neki!Viszont minden este furdesnel kotelezoen felhuzatom vele nehogy visszanoljon(meg igy legalabb megmossa rendesen)!
Akkor ma unnepeltek?

Afonya!
Nagyon szoritok hogy jol sikeruljon a tukrozes!!!!!!!

Vakond!
Csak halkan ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D Boldog szulinapot!!!!!

Sonjus!
Szerintem is gyorsan nezetsd meg magad!Jo utat es jo pihenest nektek!!!Aztan hozzal nekunk fotokat!!!!

Athiz!
Meg korai elkeseredni!!! :D

Nalunk lezajlott az elso reszlet Marci szulinapjara!Ma jon a masodik resz!Annyi dolgom lenne meg de nincs kedvem semmihez!
Itt az album vegen van par kep ha valaki kivancsi lenne ra!
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=8521

Majd meg kesobb benezek!
Pusza!!

Kép
Kép
ancsa81

Marci neveben is koszonom a koszonteseket!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Móni:
Gratulalok! Nagyon örülök neki! :lol: Mondtam en neked, hogy ne aggodj a teszttel. Most meg atom eros masodik csikod lett! :D
baratodildi

Na csak azért is valahogy a görbém! Ha lehetne, akkor elemzésre fel!

Köszi

1161249074.41.doc
bettike
Eger

Sziasztok Lányok!

Segítenétek :?: :?: :?:
Fertility-s görbék ügyében???
Tudom, hogy a másik hömérős topikban leírtátok, hogy hogyan kell, de béna vagyok és ezeket a problémákat nem tudtam a leírtak alapján megoldani. Nagyon szeretnék ilyen klassz görbéket, amilyen Nektek is van. :!:

Angol tudás hiányában....
Nem tudom elkezdeni a Fertilityfriend-es hőgörbét. Egyenlőre be sem tudok lépni, mert nem látom a login-t ahol ugye regisztálnom kéne. :roll:

A másik:
A Fertilitycircle-n már regisztráltam, de nem tudok tovább lépni a görbén, mert nem celsiusba mutatja a hőt ha rákattintok és igy a fahrenheitot nem értelmezi, ha beütöm. Hol lehet javítani a táblázatot, ha egy értéket rosszul ütök be? Hol lehet új táblázatot kezdeni? Gondoltam ezt hagyom úgy ahogy van, de nem jövök rá hogyan kell. Szeretnék egy másikat elkezdeni, de azt sem tudom :roll:

előre is köszönöm Nektek... :)
dezsina

jovok mar, jovok...

Sziasztok!
Ma rohangalos napom van, csak most erek ide. Ma is teszteltem, ma is halvany volt a csikom, na majd holnap vagy azutan eros lesz....37.1-et mertem ma reggel, igaz popoban, mert huvelybe mar nem akarok dugdosni semmit, felek viszketos/egos fertozestol, ami nekem sosem volt, csak mikor elkezdtem homerozni. Na, mindegy.

Moni,
Hatalmas gr....la, de inkabb drukk, drukk, legyen minden rendben veletek, azt kivanom(es magunknak is)Szuljunk egyutt!!!!

Koszonom midenkinek a drukkokat, koszonteseket, fel sem sorolom hanyan irtatok. koszonom, hupp-hupp (hormonok :wink: )

Szirom,
e csunya eset, nekem fiam van, de meg csak 2 ev 3 honapos, neki meg letapadt, de azt modtak ne bantsuk, semmilyen panaszt nem okoz, es most mar jobb, mint pl egy eve, pedig hozza sem nyultunk. Allitolag van valami zsibbaszto krem, amivel ezt szoktak rangatni, marmint a dokik, azaz nekunk Veres doki (a kismamas)annoazt mondta, hogy o olyankor szokta csak, mikor mar o maga sem erzi az ujjait a zsibbasztotol....Utana pedig en is koromviragos kremet es betadinet hallottam a noveremektol, meg kamillateaba aztatast!Logassatok bele... :lol:

Athiz, Angel,
priviket megkaptam, igyekszem majd valaszolni, de csak delutan sztem!

Athiz,
kulon drukkokat kuldok, remelem beagyazodas volt a tegnapi es a rosszkedvednek nyoma sincs!

Tudjatok min izgulok most? Hogy mi 2 honapja koltoztunk kertes hazba, azota van macskank (3 is), elotte sosem volt, nem is szeretem oket.Mikor menjek toxoplazmozis vizsgalatra? Rohanjak most el gyrsan, minl elobb? Vagy annyira nem surgos? Dokihoz csak jovo heten akarok menni, hogy tuti lassunk mar valamit...Sztetek valahol vetessek vert surgosen, rugjam ki azonnal a macskakat, vagy mi legyen???? :roll:

vakond

U.i csak a mellem faj, de az nagyon! uuuugy orulok neki, de tenyleg. ezert nem izgat, hogy halvany a csik, mert ez nem lehet veletlen. Hajra mellfajas!!!! :wink:
vakond

Jé! Akkor most hány csíknál is tartunk? Moni, vakond más valaki még?
bettike
Eger

És a babagyanúsak - ceniko, szirom, robcsi? Ugye jól látok? Tegnap léptem be közétek, de ennyi minden hírtelen tök jó! :lol: :lol: :lol:
És még mindig folytatom a vigyorgást! Hihetetlen!
bettike
Eger

Ja hát és ugye athiz! Én kis feledékeny :oops: :oops:
bettike
Eger

Móni,
GRATULÁLOK!!! :D :D :D
Tontica,
én örülök hogy megjött a mensid. Megnyugszik a tested, visszatér a normális kerékvágásba minden, és majd akkor jön a baba. :)
Bettike és Ancsa,
nagyon köszönöm hogy gondoltatok rám ma! Kellett is.
Nem akarom így kéretlenül elmesélni mert elég borzasztó volt, és a nyelőcsövemet is nagyon felsértették nagyon fáj, de legalább nem találtak semmi látható bajt. A mintavétel eredményére még várni kell. Volt laktóz intolerancia tesztem is, de nem vagyok allergiás a laktózra sem. Holnap újra megyek de akkor már nem tükrözés lesz csak egy fújkodásos vizsgálat.
Vendég

Vakond nekem a védőnő mondta, hogy toxoplazma vizsit csak szakorvos írhat elő, tehát csak ő küldhet el ilyen vérvételre. Ezt egyébként nem csak macskától, hanem akár nyers hústól is össze lehet szedni. Ne te takaríts a helyüket, meg most ne nagyon érintkezz velük, de kirúgni szerintem nem kell őket. :D

Bettike
én mint nagy görbeszakértő :D annyit mondanék, csak így tovább. Ja és én szerintem még messze vagyok a babagyanútól :D

Kép
Kép
robcsi03

Tényleg Vakond,
ne bántsd a macskákat! A toxoplazmózis életedben egyszer tudod elkapni, a véredben utána mindig lesz ellenanyag, semmi baja nem lesz a babának csak és kizárólag akkor ha még nem fertőződtél meg de pont most a terhesség alatt igen. Azért ez valószínűtlen. Kérd meg az orvosod hogy nézzék meg a vérdeből volt-e már ilyen fertőzésed, ha igen akkor örülj neki, nincs mitől félni. Ha nem volt még akkor sincs mitől félni, csak ne simogass kölyökmacskát és ne te takarítsd az almot. És valóban nagyobb eséllyel fertőződsz meg nyers hústól mint szegény cicától!
Vendég

Vakond én is áfonyaaa-val értek egyet!

Robcsi- ja akkor mi maradtunk a csak így tovább görbések!
bettike
Eger

Ancsa, Betti, Vakond, köszönöm! :wink:

Betti, szerintem már megvolt az a peteérés, kb. akkor, amikor mondtam tegnap. Van esély! :D

Vakond, az biztos, hogy csináltatni kell majd egy vizsgálatot, nekem csináltak, de elég későn! Mindenesetre nekem mindig is voltak állataim, most is vannak, sőt, amikor terhes voltam, akkor is ölelgettem az akkori cicónkat, és hála a jó égnek semmi bajom nem lett. Mindenesetre a kaksijában ne túrkálj! :lol:
Vendég

Igaz athiz! Tudom most jön a türelem! De meddig is legyek türelemmel? Napokban kifejezhető? És muszály türelem? :P
bettike
Eger

Betti, ha én azt tudnám? :roll: Attól függ, hány naposak szoktak lenni a ciklusaid, és attól is, hogy a peteérés után hány napra szokott neked megjönni. De ezt valószínűleg még nem tudod. Nagyjából a ciklushosszad fele, amit várni kell, és akkor ugrik a majom a vízbe... :lol:
Vendég

Hát ez az amit pl. egyáltaln nem tudok, hogy peteérés után hány napra jön meg! Ez rejtély még! Reméljül az is marad! Mivel márciusban hagytam abba a gyógyszert kb. 6 évig szedtem (utána 2 hónapig meg se jött), meg én azért betartottam a 3 hónapos várakozást, a frász se figyelte. Aztán meg megjövesztettük Norculottal. Azóta egyszer 33 napra, egyszer meg 40 napra jött meg- de ez már mind magától, meg ha lehet úgy mondani rendesen. És csak ebben a ciklusban kezdtem el nézegetni a hőmet, meg belemélyedni a témába, mert egy kicsit féltem, hogy nincs peteérés vagy hogy is van ez. De a görbém szerint elméletileg az van. Most már csak pont jókor kellett, jó helyen! :D Ja akkor most számolhatok még 20 nappal? Atya gatya, de már most elvileg a ciklus 28. napján tartok. Akkor most mi van?
bettike
Eger

Régebben terhesség alatt vérből nézték a toxoplazma fertőzést, most már állítólag nem nézik! Amikor Violát vártam akkor mi voltunk az utolsó generáció akiknél még nézték! Legalábbis itt Szegeden!

Athiz: Nem mertem na :) Majd holnap reggel, akkor meg azt majd azt mondotm holnapután :lol:

ceniko
Szeged

Hát ha jól emlékszem, akkor a 26. napon lehetett nagyjából a peteérés, de ez azért függ a köv. napok hőmérsékleti eredményétől is, tehát akkor még számolj mondjuk 16 napot a peteéréstől, és akkor ha addig nincs mensi, akkor tesztelj bátran, mert szerintem akkor már baba van. De nem akarok hülyeséget írni, ha valaki gondolja, szóljon hozzá! Én így gondolom. A peteéréstől számítva nagyjából a 16. nap már mondhatjuk, hogy nagy esély van babócára! :wink:
Ha jól számolok, akkor Mindenszentekkor tesztelhetnél, az a 15. DPO, és szép nap, meg ünnep is! :D Talán a szentek megsegítenek majd! :lol:
Vendég

Enikő, te kis nyuszibaba, na de látod, valaki csak a 18. DPO-n mer tesztelni. Ha van türelmed, várd ki a 14. DPO-t! :wink:
Drukk++++++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég

Kedves athiz! Jól emlékesztél, azt írtad, hogy a 26. napon volt a peteérés! Akkor most így kítűztem a mindenszenteket, hogy addig ne legyen semmi mensi! Aztán majd akkor meglátjuk a többit! Ja és perszek csinálom a hőgörbét rendületlenül! Köszi Köszi Köszi!!! De jó, már alig várom a mindenszenteket. Fú de izgi!

ceniko - küldök egy kis bátorságot - bátorság, bátorság, bátorság, bátorság, bátorság, bátorság, bátorság, bátorság! Ha nem elégg szólj!
bettike
Eger

Köszi elég :)
Akkor holnap??? :lol:
Nemtom..... ha most tesztelnék mi lenne? :roll:

ceniko
Szeged

Szerintem inkább reggel!
bettike
Eger

Ha jól tudom akkor a legmagasabb a Hcg szint!
bettike
Eger

én is így tudom :wink:

igazából reggel annyira rohanok mindig, rohadt kómás is vagyok és mire összeszedem a csajokat ráadásul a kicsi beteg, és ma korábban mentünk oviba is, mert úszni ment a nagy és rohannom kellett oda is vissza is, ki is ment a fejemből a tesztelés :oops: :shock: :evil: :roll: Ciki de ez van :lol:

ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?