jovok mar, jovok...
Sziasztok!
Ma rohangalos napom van, csak most erek ide. Ma is teszteltem, ma is halvany volt a csikom, na majd holnap vagy azutan eros lesz....37.1-et mertem ma reggel, igaz popoban, mert huvelybe mar nem akarok dugdosni semmit, felek viszketos/egos fertozestol, ami nekem sosem volt, csak mikor elkezdtem homerozni. Na, mindegy.
Moni,
Hatalmas gr....la, de inkabb drukk, drukk, legyen minden rendben veletek, azt kivanom(es magunknak is)Szuljunk egyutt!!!!
Koszonom midenkinek a drukkokat, koszonteseket, fel sem sorolom hanyan irtatok. koszonom, hupp-hupp (hormonok
)
Szirom,
e csunya eset, nekem fiam van, de meg csak 2 ev 3 honapos, neki meg letapadt, de azt modtak ne bantsuk, semmilyen panaszt nem okoz, es most mar jobb, mint pl egy eve, pedig hozza sem nyultunk. Allitolag van valami zsibbaszto krem, amivel ezt szoktak rangatni, marmint a dokik, azaz nekunk Veres doki (a kismamas)annoazt mondta, hogy o olyankor szokta csak, mikor mar o maga sem erzi az ujjait a zsibbasztotol....Utana pedig en is koromviragos kremet es betadinet hallottam a noveremektol, meg kamillateaba aztatast!Logassatok bele...
Athiz, Angel,
priviket megkaptam, igyekszem majd valaszolni, de csak delutan sztem!
Athiz,
kulon drukkokat kuldok, remelem beagyazodas volt a tegnapi es a rosszkedvednek nyoma sincs!
Tudjatok min izgulok most? Hogy mi 2 honapja koltoztunk kertes hazba, azota van macskank (3 is), elotte sosem volt, nem is szeretem oket.Mikor menjek toxoplazmozis vizsgalatra? Rohanjak most el gyrsan, minl elobb? Vagy annyira nem surgos? Dokihoz csak jovo heten akarok menni, hogy tuti lassunk mar valamit...Sztetek valahol vetessek vert surgosen, rugjam ki azonnal a macskakat, vagy mi legyen????
vakond
U.i csak a mellem faj, de az nagyon! uuuugy orulok neki, de tenyleg. ezert nem izgat, hogy halvany a csik, mert ez nem lehet veletlen. Hajra mellfajas!!!!