Sziasztok!
Végre eloroztam Apa laptopját, erre nincs itt senki
Tökjó volt a tali, nagyon örülök, hogy eljöttetek! Srácok tényleg tüneményesek, akiket régebben láttam, őrületesen sokat nőttek, és fejlődtek. Bizony Gergőmet kivéve mindenki megy már kétlábon is
Eszméletlen mennyiségű kajákat hoztatok, szerettem volna sokkal többet elpakolni Nektek, de nem minden sikerült úgy, ahogy terveztem. Legközelebb, ha lesz nálunk tali, mindenki maximum egy dolgot hozhat!!!
Sis
Utólag gondolkodtam, hogy Ti BKV-val cipeltétek azt a több kiló gyümit??? Szerintem az emelgetnivalód nehezebb volt, mint Te...
Ildi
Elfelejtettük a madártej-kóstolást is
Várjuk a képeket!
Cinka valamikor küldi nekem őket, én majd fölteszem.
Ja, és az itthagyott cuccosok:
Egy üveg bontatlan bébikaja, egy partedli / vagy Máté, vagy Zsuzsa tulajdona szerintem/, és egy nagycsomagos Pampers törlőkendő, ez szerintem Ildié.
Sis
Ugye a gépedben maradtak az aksik?
Ayse
Annyira sajnálom, hogy nem tudtatok jönni, remélem, már nagyszerűen van Lili, és senki nem is kapta/kapja el ezt a kórságot közületek! Jó ötlet, hogy nem viszed oviba a héten!
Az előbb hirtelen bekattant nekem egy ötlet, ugyanis kissé besokalltam, hogy a férjem állandóan dolgozik, most is közölte, hogy holnap is bemegy délután / azt már korábban tudtam, hogy hétfőn mindenképp melózik/, szinte nem is látjuk, nagyon elegem van most ebből, és lehet, hogy holnap levonatozom a srácokkal nagyimhoz. Sajna anyukám nincs otthon, tesómék sem, de náluk Szombathelyen nem férnénk el, és jobb is lenne nekünk Őriszentpéteren. Ha így lesz, akkor le kell mondanom a pénteki taliról
Még jelentkezem emiatt úgyis. Akkor a gyerekorvosnál a jelenésünket is le kell mondanom...
Még azt akartam elújságolni, hogy délután olyan édes volt Gergő, ébredés után gyakorolta a fölállást, és ha sikerült, állati büszke volt magára. Egyre hosszabb ideig áll meg támaszkodás nélkül, és ezt csak tegnap kezdte. Egyelőre leginkább az ágyban próbálkozik.
Most mennem kell, kész vannak a fürdéssel.
Judit