Új privát üzeneted érkezett!

Tünde, hát igen, ezért megyek én megint egyágyas szobába a babámmal, ahol csak magunk vagyunk meg akit ÉN hívok oda. Engem nagyon zavarnának mások látogatói meg a nyüzsgés a szobámban.
Vendég

Tényleg, Ildi vigyünk valamit holnap???
Vendég

Ildi, Dóri ennél bonyolultabb a helyzet, írom pü-ben.
Vendég

Sildike!
Azt tudom, hogy a cebion csak c vitamin! A másik bogyóra gondoltam, amit Tünde említett! :)
Jó talizást holnapra!

Ayse!
Bennem nem keltesz rossz érzést, ha eljöttök! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Tünde

Nekem nem jött meg. Mármint a privi. Bár kaptam egy emilt, hogy privát üzim érkezett, de semmi.

De nehogy azt hidd ám, hogy én jól érzem magam a kórházban. Százszor inkább szülnék, mint az a 4 nap a gyerekágyon.

Még azt akartam írni amúgy, hogy valszínűleg ha apa egyedül maradna itthon a fiúkkal én azon rettegnék, hogy esetleg nehogy anyóst hívja segítségül. De szerencsére ez fel sem merül, mert nálunk a fiúk tuti anyuéknál lesznek, Balázs meg nálunk a kórházban.

Andi
Nem tali lesz, csak Dórival ledumáltuk délelőtt, hogy holnap átugranak Vikivel. Ha van kedvetek gyertek át Ti is. Szerintem Dóri fel is tudna venni valahol. Újpest központnál mondjuk. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Andi

Natinak meg nem is gratuláltam itt a nagy kapkodásban a produkcióhoz.
Ha valaki hát én tudok Veled örülni, hogy nem kelle gyhamar gyógytornára menni.

Kép
Kép Kép
sildike

A doktornéni megerősített abban a sejtésemben, hogy az, hogy a vegyes csoprtból, ahová Lili jár, elmentek a tavalyi nagycsopisok suliba, viszont jöttek újak, kicsik, intenzíven hozzájárulhat ahhoz, hogy Lili ennyiszer beteg volt mostanában. Most új virnyákok támadnak ránk. Még egy ellenérv a vegyes csopira :evil: :evil: :evil: :evil:

ayse

Sziasztok!

Ildi, majd Dóri elmondja, hogy mit írtam, nem titok, csak nem akarom ide írni, mert ért már minket meglepetés, hogy ki mindenki tudja a mindennapjainkat a babanetről, és Apa nem örül neki, mondjuk meg is értem.
De Apával semmi gond, simán rábízom Zitát, ha arról van szó, nagyon nagy a szerelem. :)
Ma reggel képes voltam felébreszteni a Kisasszonyt, hogy lássa az apját, már 3 napja nem találkoztak. Volt nagy örömködés, gondolhatod. :)

Ayse, remélem Lili nem sok bacit-vírust kap el az év folyamán.

Andi,
azt hiszem, én is elfelejtettem gratulálni, most pótolom, Nati tök ügyes, és remélem véglegesen gyógyultnak nyilvánítják! :)
Vendég

Sziasztok!

Élünk még...csak nagyon összefolynak most a napok, nincs időm gépezni...csak nagyjából vagyok képben...Cebiont én is adom Tüncsinek...bár most picit folyik az orra...de semmi komoly

Kép

Kép
prüntyi

Lili-híradó:
Betegségnek tünete nincs.
Viszont olyan karikás szemű, sápadt és gyenge, hogyha ez így marad, holnap nem tudunk menni Juccékhoz.
:(:(:(
(ami nekem duplán kár, mert apával belehasítottunk volna az éjszakába, amíg a gyerekek a nagyszülőknél parkolnak :( )

ayse

Sziasztok Lányok!

Sajna Vikici áthúzta a számításainkat és nem aludt itt, úgyhogy Dóriék már haza is mentek.
A gyerekek nagyon aranyosan játszottak, és azért mi is tudtunk dumálni egy kicsit.
Viki kész kis hölgy már. Igazi csajszi. Az én két kismalacom mellett rajta egy porszem sem volt. Kivéve, amikor Bazsika leette a fejét fagyival én meg a ruhájára pottyantottam rá egy darabot belőle. :lol: :lol:

Jucc híradó
Juccnak lerohadt a gépe, úgyhogy aki nem kapta meg az útvonalat az szóljon lécci és elküldöm priviben a telcsiszámát.
Ásványvíz és gyümilé lesz. Jucc csinál salitkat mert fasírtot, meg lehet, hogy madártejet is. Vesz profiterolt. Én viszek pogit, úgyhogy ha ezen kívül még szeretnétek valamit, akkor azt kell csak hozni.

Apropó profiterol. Nem is meséltem. Vasárnap a tesóm nagy lelkesen hozott anyukámnak profiterolt. Előre csomagoltat. Felbontottuk hát elég szar volt. Megnéztük a címkéjét és az az olasz cuki csinálta, ahol vettük a múltkor. :lol: :lol:

Ayse
Jucc is azt üzeni, hogy őt nem zavarja, hogy Lili beteg volt. Ha jól érzi magát hozzad nyugodtan.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!
Rohanásban vagyok, csak gyorsban jöttem!

Ildi!
Köszi, de csak most olvastam a meghívásod! :(
Sajna nem tudtunk volna menni, mert mára már akadt dolgunk.

Bajban vagyok a holnapi talit illetően! Mehetünk veletek? Vagy küldesz útvonalat? Csak nagyvonalakban tudom, merre laknak Juccék!

Ayse!
Jaj, neeee!!!! :( Remélem Lili holnapra erőre kap!!!!

Köszönjük a gratulációkat, aranyosak vagytok! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Az nem kérdés, hogy jöhettek-e velünk. Én már Juccnak is úgy mondtam, hogy Titeket mi viszünk. Berakom a hurcit is.

Kép
Kép Kép
sildike

Andi

Csak hazafelé lesz egy kis gond, mert nekem a reptérre kell mennem. De úgy gondoltam, hogy berakom Lacika régi hurciját is. A Ti hurcitokkal gyorsan felszaladsz. Nati jön vagy Laci ülésében, vagy pedig a hurciban. Hazafelé pedig elviszlek Titeket a kék metróhoz és azzal hazamentek ha így jó.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Ildi!
Köszi a vendéglátást mégegyszer! :) Viki elaludt a kocsiban már Dunakeszin :lol: és Újpesten felébredt, mikor hazaértünk, és persze utána nem volt hajlandó aludni, így Gergőért már vele együtt mentem el babakocsival. Aztán 4-kor úgy döntött, hogy álmos és 6-kor ébresztettem fel :shock: és 7-kor fürdött, evett majd már alszik édesdeden. Szóval vannak ilyen napok.. :)

Fejájás elmúlt, bár elég nehezen, plusz Gergő is rátett egy lapáttal, mert megint bunyó volt a suliban, mert hát Blankát védeni kellett. :wink: És összefutottam a furulyatanárnőjével, aki megint áradozott, hogy Gergő a legtehetségesebb tanítványa hosszú idő óta, és januártól kap egy fuvolát, annyira ügyes, ritka tehetséges. :) Hát volt kitől örökölje, hízott is a májam. :D

Talizók!
Jó talizást holnapra, érezzétek jól magatokat! :) A péntek a legrázósabb futkosós napunk, plusz szombati bulira ajándékot kell vennem 2 gyereknek is, mert duplán tartja 2 osztálytársa is Gergőnek..

Megyek vacsizni (Peti behozta a szobába kompletten tálcán virslit főzött meg minden.. :shock: :shock: ) Akar ez a pasi vmit... :lol: :lol: :lol:

Dóri
Vendég

Hahó!

Davallia
, Pandavideó tuti jó! Zita nem is tud kapaszkodás nélkül felállni, sőt, mostanában nem is lépeget egyedül.
Ayse, Andris gyakorol?

Voltam dokinál, minden ok, a helyzet változatlan. Zita jött velem (Apa ugye dolgozott), és amíg bent voltam, az asszisztens néni vigyázott rá. Nagyon meg volt elégedve a Kisasszonnyal, azt mondta, hogy egy tünemény, megnézegették oda-vissza Zita könyvét, és mind a ketten elmagyarázták, hogy mi micsoda. :)

Lányok, holnapra jó talizást, Ayse, remélem Ti is mentek, vuduzok!!!
Vendég

Sziasztok!

Csak nagyjából futottam át, épp sarokkádat nézegetek :D:D:D

Holnap megyünk Juccékhoz, azt tudom, Panda nagyon édes, Zita meg kis okos, meg az asszisztens néni is :D
A többire nem emlékszem így hirtelen :oops:

Ha előbb nem is, de költözés után tuti a tiétek vagyok :D:D:D:D

Fú, nagyon rég voltam ennyire besózva :D:D:D:D

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Lányok!

Sajnos nem megyünk :(:(:(:(
Lilinek továbbra is iszonyúan karikás a szeme és falfehér. Tegnap is egész nap jobbára csak feküdt. Igaz, délután már aktívabb volt. De úgy gondolom, felelősebb dolog ithon maradni és kipihenni ezt a nyavalyát, mint megutaztatni, nem a saját környezetében tartani két napig.
Nagyon sajnálom, gondolhatjátok!

Jövő héten nem viszem oviba és akkor talán újabb nyavalyákat már nem szedünk össze, mire jöttök!!!!

Most tisztítom a levelezőrendszerem, ezért bukkanok ilyen leletekre, mint a következő. Nem éppen kismamás oldalra való, de mi tegnap este iszonyú jókat röhögtünk rajta a férjemmel (bár lehet, hogy csak fáradtak voltunk).

- Miért adnak a kórházban, esténként forró kakaót és viagrát az idős férfibetegeknek?

- Mert a kakaótól jobban alszanak és a viagrátol nem gurulnak le az ágyról.
:twisted:

ayse

Na én is tudok élni, ahelyett, hogy taliznék, meg este buliznék, itt nyomulok a lakásban a poszívóval, meg a felmosófával, miközben Andrist próbálom rávenni, hogy ne sikítson...jajj!!!!

ayse

Sziasztok Lányok!

Davallia!
Nagyon édi Pandád! :) Orrfújást Viki is csinálja egy ideje, mert apja allergiás és elég sokszor fújja az orrát, és ő is leutánozza. :lol:
Merész döntés a rövid haj, de ha szeretnéd, akkor hajrá! Majd dobjál képet. :wink: Én nem merném bármennyire is mondják, hogy praktikus .. :oops:

Megsültek a gesztenyék a sütőben, isteni illatuk van.. hmmmm :) :lol:

Na, milyen volt a buli Juccnál? Kérünk képeket, ha vannak.

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Jucc!
Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást! :) Jól éreztük magunkat! :) Tetszett a lakásotok! :)

Ildi!
Neked a szállítmányozást köszönjük! :)

Brigi!
Neked is köszönjük szépen! Örülök, hogy megismertelek titeket is! :)

Dóri!
Én elfelejtettem gépet vinni! :oops:

Davallia!
Bátraké a szerencse! :) (egyébként én is betoji vagyok frizura váltás ügyben! :D )
Majd tegyél fel képet! :)

Ayse!
Hogy van Lili? Remélem ma már azért jobban volt!
Kár, hogy nem jöttetek, de Lilinek biztos jobb volt így!

A gyerekek nagyon édesek voltak, mindegyik tett-vett, nyüzsgött.
Néha volt kis sírás is, de zömmel jól eljátszottak. :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Davallia
, Panda nagyon ügyes! Most bogarat tettél a fülembe, mi is kipróbáljuk az orrfújást, mert Zitának tetszik, amikor mi fújjuk. Mondjuk ha leejtünk egy zsepit, akkor a száját törölgeti vele. :) (Útközben zsepivel törölgetem, ha folyatja a nyálát.)
Hajrá rövid haj! :) Tényleg merész vállalkozás, ha mindig hosszú hajad volt! Nekem ált. rövid, így nem volt semmi újdonság.

Rájöttem, mi a baj: Zita nem bírja, ha változik nálunk a létszám. A múltkor sem aludt, amikor Brigiék itt voltak, Anyu itt van, most is bulizott, és amikor előzőleg itt volt, akkor is. Ha Apa nincs, akkor is bulizik. Holnap elvileg 3-an leszünk, Apa megy, Anyum marad... elvileg ideális lesz a létszám.

Talis képek hol vannak???
Vendég

Sziasztok Lányok!

Először is

Jucc

Köszönjük szépen a vendéglátást. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat.
A fiúk úgy kidőltek, hogy ma reggel 3/4 9-kor kelt fel a banda. Apa 3/4 10-kor a bundáskenyér illatára. :lol: Mivel hétközben minden reggel ő kel Lacihoz és mi Bazsival csak kb. 1 óra múlva szoktunk ébredni ezért hétvégén én kényeztetem őt.

A gyerkőcök nagyon aranyosak voltak. Már szinte mindeki ide-oda totyogott. Cinka Rékája, Róki Zsuzsája és Duda Natija már kész kis hölgyek. A fiúk meg már olyan kisfiúsak, mindegyik valami autóval a kezében mászkált.

Én a lüke agyammal itthon hagytam a gépet, de Cinka és Sis sokat fotózott. Remélem hamarosan fel is rakják a képeket.

A macska is tüneményes volt, ahogy hagyta magát nyúzni.

Utána még lementünk a fiúkkal a vonatos jáccira. Laci aludt is egy kicsit, amíg egy mellette ordító anyuka fel nem ébresztette.
Eszméletlen alakok voltak ott. Simán a szájukban lógó cigivel járkáltak páran a játszótér kellős közepén a gyerekek között.
Nem akarok álszenteskedni, mert én is gyújtottam már rá nem is egyszer amióta Laci nem szopik, de mindig este, amikor a fiúk már aludtak. Mellettük eszembe sem jutna dohányozni.

A buli után még kikísértük Balázs öccsét a reptérre, integettünk is neki.

Ma megyünk egy szülinapi, névnapi buliba két kislányhoz. A kisebbik egy pár hónappal idősebb Bazsinál, a nagyobb pedig 5 éves. My Little Pony-t vettünk nekik ajándékba. Balázs azt mondta, hogy ha véletlenül lánya lesz, akkor felköti az ilyen ajándékokat hozó embereket.

Most futok, majd még jövök.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Végre eloroztam Apa laptopját, erre nincs itt senki :( :( :( :(

Tökjó volt a tali, nagyon örülök, hogy eljöttetek! Srácok tényleg tüneményesek, akiket régebben láttam, őrületesen sokat nőttek, és fejlődtek. Bizony Gergőmet kivéve mindenki megy már kétlábon is :)

Eszméletlen mennyiségű kajákat hoztatok, szerettem volna sokkal többet elpakolni Nektek, de nem minden sikerült úgy, ahogy terveztem. Legközelebb, ha lesz nálunk tali, mindenki maximum egy dolgot hozhat!!!
Sis :) Utólag gondolkodtam, hogy Ti BKV-val cipeltétek azt a több kiló gyümit??? Szerintem az emelgetnivalód nehezebb volt, mint Te...
Ildi :) Elfelejtettük a madártej-kóstolást is :(

Várjuk a képeket!
Cinka valamikor küldi nekem őket, én majd fölteszem.

Ja, és az itthagyott cuccosok:
Egy üveg bontatlan bébikaja, egy partedli / vagy Máté, vagy Zsuzsa tulajdona szerintem/, és egy nagycsomagos Pampers törlőkendő, ez szerintem Ildié.
Sis :) Ugye a gépedben maradtak az aksik?

Ayse :) Annyira sajnálom, hogy nem tudtatok jönni, remélem, már nagyszerűen van Lili, és senki nem is kapta/kapja el ezt a kórságot közületek! Jó ötlet, hogy nem viszed oviba a héten!
Az előbb hirtelen bekattant nekem egy ötlet, ugyanis kissé besokalltam, hogy a férjem állandóan dolgozik, most is közölte, hogy holnap is bemegy délután / azt már korábban tudtam, hogy hétfőn mindenképp melózik/, szinte nem is látjuk, nagyon elegem van most ebből, és lehet, hogy holnap levonatozom a srácokkal nagyimhoz. Sajna anyukám nincs otthon, tesómék sem, de náluk Szombathelyen nem férnénk el, és jobb is lenne nekünk Őriszentpéteren. Ha így lesz, akkor le kell mondanom a pénteki taliról :( Még jelentkezem emiatt úgyis. Akkor a gyerekorvosnál a jelenésünket is le kell mondanom...

Még azt akartam elújságolni, hogy délután olyan édes volt Gergő, ébredés után gyakorolta a fölállást, és ha sikerült, állati büszke volt magára. Egyre hosszabb ideig áll meg támaszkodás nélkül, és ezt csak tegnap kezdte. Egyelőre leginkább az ágyban próbálkozik.

Most mennem kell, kész vannak a fürdéssel.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztoook! :D

Jucc,
köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jót buliztunk! Gondolom, mondanom sem kell, hogy ahogy kitettük a lábunkat a levegőre, Máté elaludt, de nem ám hátradőlve, hanem előre a karfára :D:D A buszmegállóban ott röhögtek rajtunk, ahogyan próbáltam lefektetni, mert amint hátradöntöttem, égnek álló lábakkal felült, és előrebukva újra elaludt, de ötödjére sikerült hanyattvágnom őkelmét. Aludt egész Harasztiig, ott is csak azért kelt fel, mert amikor leszálltunk a hévről, a buszos pont mellettünk nyomott egy kövéret :D

Az aksik tényleg nálam vannak, bocsi értük, legközelebb fullra töltve megkapod!
A pempörsz a miénk, és ha egy fehér alapon macis partedli a szóban forgó darab, na az is hozzánk tartozik :) Még Bálinté volt babakorában :D

Az emelgetnivaló miatt ne főjön a fejed, én mindig kiszemelek valakit, és amikor jön a fel-leszállás ideje, szépen mosolyogva odasomfordálok, hogy léééécci, segítsmá. Úgysem mondja azt, hogy nem :D
Most egyébként nagyon jó napot fogtunk ki, a négyből három alkalommal önként segített a nép :)

Képek mindjárt jönnek!

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis :) Ja, ha nem Te emelgetted, akkor jó :lol: Máté alvása édes lehetett, amúgy is imádnivaló a kiskrapekod :)
Igen, az a partedli, kimostam, itt szárad mellettem. Emlékeztem, hogy valaki apától örökölte, de nem voltam biztos teljesen Mátéban. A töltéssel ne fáradj :) A lényeg, hogy tudtál fotózni, nem hiányoznak ám! Mikor cserélhetjük a cuccokat? Ayse-hoz tudtok jönni? Vagy a házvásárlás nagyon leköt most? Mikor lesz a költözés?

Közben kicsit lehiggadtam, anyukámmal is beszéltem, mégsem utazunk le holnap, ugyanis utána héten őszi szünet lesz, ő is otthon lesz, tesóm gyerekei is, jobb lesz azon a héten nekünk ott. Úgyhogy terveim szerint szombaton utazunk majd le Apával, és mi maradunk a gyerekekkel utána egész hétre.
Ja, és Balázs nem óhajt vonatozni :( Nem értem ezt a gyereket, pedig régen imádta. És szerintem is kényelmesebb lenne, nem cipekedés szempontjából, de ők legalább mozoghatnának, nem kell lekötözve ülniük...

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc :D

Ayse-hoz megyünk mi is, ha ráér neked addig, akkor ott találkozunk!
Házvásárlás nem nagy cucc, úgyis inkább hétvégenként érünk rá elmenni nézelődni berendezés ügyében, mint fogjuk ezt holnap-holnapután is tenni.

Tetű lassan tölti a képeket, de előbb-utóbb meglátjátok (még ma) :D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Nekem ráér, persze, ha Neked is :) És hogy mentek? Még nem néztem meg, hogy kell Nagykovácsit megközelíteni, de szívesen mennék másokkal együtt. / úgy értem, szívesen tömegközlekednék együtt/. Valaki?

Ügyes voltam ám ma :) Eladtam az egyik babakocsinkat, amelyiket a babaszobán vettem valamikor a tavasszal. És ugyanannyiért adtam, amennyiért vettem :lol: Holnap soppingolni kéne menni...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Jajj, nagyon, de nagyon sajnálom, hogy lemaradtunk! Lili teljesen jól van, csak még karikás a szeme :(:(:(:(.

Én viszont nagyon fel vagyok dobva, hogy jöttök!!!!

Képzeljétek, Andris rákapcsolt a járásra, tök nagy távokat (20-30 lépés) is megtesz egyedül! A végén meg tapsol és örül!!!! Persze Lili is ezt csinálja és őt is meg kell tapsolni, sőt jobban, mint ANdrist :) !

ayse

A képek:

A szelíd motorosok :P

Kép

Kép

Kép

Kép

Játék ezerrel :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Réka, a nagyon fontos :D

Kép

Babik és mamik:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A tiltott gyümölcs ... :P

Kép

A csajok modellt álltak :wink:

Kép

Kép

Kép

Nati balerina lesz :D

Kép

Az a bizonyos macska 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocs, OFF-fotó, de be kell mutatnom Máté új csaját! :D:D:D

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jucc,
menjünk együtt!!! Én tudom is, hogy merre kell, bibibiii :D:D
A volt pasim Adyligeten volt katona, oda a 63-as busz vitt, ahelyett kell a 64-esre szállni asszem, hogy Nagykovácsiba jussunk... Ugye, Ayse? :D

Andris nagyon ügyes, nagy gratula neki!
Meg persze Lilinek is! :D

Én tökre kidőltem a képfelrakástól, pláne, hogy nem is akartam feliratozni, na ehhez képest még csoportokba is rendeztem őket, úgyhogy menek is gyorsan alukálni!

Jó éjt nektek!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

JA!

B_Brigi!!!

Ha olvasol erre (mondjuk a képek miatt :P), lenne egy kérdésem!

Nagyon ismerős nekem az arcod! Nem a Vargába jártál úgy egész véletlenül? :)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!!!!

Nem, nem!!!
A 63-as a jó!!!!!!!!!!!!

ayse

Na, most még jobban sajnálom, hogy kifogott rajtunk az a fránya betegség.... nagyon édesek a babák, egytől egyig!

B Brigi!
Sztem én emlékszem Rád a kórházból! Nem a Te babád volt az a nagyon sírós???? :wink:

ayse

Sis :) Köszi-köszi a képeket!!! Nagyon jók! Még a vadállatomról is csináltál, nem semmi! / van ám mégegy, egy feleekkora, de ő nem jön elő, ha nő a létszám a lakásban. Ahogy kilépett az utolsó ember is az ajtón, jött elő, hogy van-e maradék :) /
Máté új csaja :lol:

Oké, menjünk együtt, így talán van esélyem rá, hogy nem tévedek el, és még a babakocsit is tudom Neked emelgetni :) A részleteket majd később!

Ayse :) Andris nagyon ügyes, tényleg :)

Jó éjt!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Napok óta tisztítom a postaládám :oops: .
Ezt a gyönygyszemet ma leltem.

- Hogy készül a mackósajt?
- Brumm a tejbe!

ayse

Jujj, egy nagyon édi van a 2006 őszieknél. Ezt a Zsoltikát már régóta figyelgetem....:)

ayse

Na még egy, aztán nem fársztalak tovább sem Titeket, sem magamat!

Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

ayse

Sziasztok,

Jucc, a másik topikba már sikerült írnom. Köszönjük szépen a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat. És örülök, hogy megismertünk Titeket meg a babákat.

A képeket megnéztem. Nagyon jók! :lol:

Sis, Gondolom a Varga egy suli, de nem oda jártam. :wink:

Ayse, Lehet, hogy találkoztunk bent a kórházban. De sírós babám az nem volt! :lol: A Barnus olyan nyugis baba VOLT, hogy néha meg is ilyedtem miért nem sír mint a szobában az összes többi baba. De látom bulit szervezel te is. Igyekszünk eljutni és akkor beazonosíthatjuk egymást :wink:

Brigi
b_brigi

Sziasztok!!
Csak gyors bekukucs..
Talis képek nagyon jók,édesek a gyerkőcök!

Andi!
Nati spárgája figyelemreméltó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ayse!
Írtam neked a másikba!

Üdv:

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Sziasztok!

Jucc, Lányok, jó kis tali lehetett, tök jók a képek!!!
Úgy sajnálom néha, hogy én olyan messze, vidéken lakom! :(

Sis, tetszik máté új csaja! Ki szerezte Neki? Te, vagy vmelyik Nagyi?

Ayse
, tök jóó, hogy Lili jól van, és Andris nagyon ügyes!
Zita már azt a pár lépést se nagyon teszi meg, hanem térdelve megy, Anyum, csak hápogott, hogy Ő még ilyet nem látott. :D:D
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap szar volt a net aztán meg már nem jöttem...

Tegnap Tüncsit rajtakaptam....:)
Kép

És anyósom megcsinálta a fejvédőt amit kértem...olyan kis szép lett...elég hűvös ott a fal mellett azért kértem tőle ilyen magasat, hogy fogja a hideget...
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Én is sokat bosszankodtam tegnap, mert nem jött be a babanet, pedig Apa itthagyta nekem a laptopot. Most viszont mindjárt viszi el, úgyhogy villámtempóban jöttem :)

Tegnap nagyot vásároltunk a srácokkal, még jó, hogy csak hatig voltak nyitva az üzletek az Europarkban, így nem jutottunk el még jónéhány helyre :) Anyukámnak vettem egy telefont, és közben megnézettem az enyémet is, mert alig hallani, gondoltam csak kicserélik a hangszóróját. De kiderült, hogy tele van vízzel / helyesbítettem az ürgének: nyállal :oops: /, ettől szar az egész, és mivel a nyál állítólag szétmar minden alkatrészt, szép lassan tönkre is fog menni az egész telcsi :cry: Hát, nemtom, nem kéne-e mégis egy márkaszervízbe elvinni...
Balázsnak vettem egy nagyon klassz kis bakancsot télre, unokaöcsémnek Legokat szülinapjára, és persze a saját gyerekeim is kaptak egy-egy apróságot, mert szegényeknek olyan kevés játékuk van...
Közben majd megütött a guta, mert az új esernyőkocsinak, amivel voltunk, eltört az egyik csavarja. Tudtam használni így is, de meg kell csináltatni. Garanciális, most használtuk másodszor. És tegnap óta keresem a papírjait, de sehol semmi. Gőzöm nincs, hova varázsolhattam el :(

Ma még nem tudom, mit csinálunk, szerintem maradunk itthon, Apa melózik. Szerencsére minden zárva, így nem tudok több pénzt elkölteni :?

Csináltam tegnap pár képet Gergőről:
Csirkecsontszopogatás:

Kép
Kép

Így ácsorgok:
Kép
És így örülök magamnak:
Kép

Bohóckodás is jutott a végére:
Kép

Ennek aztán pofáraesés lett a vége, de nem adta fel, folytatta tovább :)

Szép napot mindenkinek!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Halihó!

Én is mérgelődtem tegnap este! Végre lett volna időm írni is, nem csak olvasni, erre nem jött be az oldal! :twisted:
Igy aztán inkább aludtam egy jót! :D

Ayse!
Örülök, hogy Lili jól van már! :) Gratulálunk Andrisnak! :)
Küldesz majd egy útvonalat?
A töki pompira nagyon kíváncsi vagyok, annyit beszéltetek már róla! :)

Jucc, Sis!
Szerintem mi is csatlakozunk hozzátok, ha lehet?! :)
Egyedül nem vágnék neki az útnak.

Sis!
Tök jók a képek! Jól el is mentettem őket! :lol:
Szemléltetted azt is, Natit miért kellett tornára hordanom. :?

Prüntyi!
nagyon tetszik a fejvédő! Olyan vidám! :)

Nati énekli a hinta-palintát. :lol: Na jó, csak a hintáig jut el, de azt teljesen olyan hangsúllyal mondja, mint ahogy én szoktam énekelni neki. :lol:
Holnap Apa még szabin lesz, elvisszük szemészetre és miután elég csúnya piri a feneke, lehet, hogy a bőrgyogyóhoz is beugrunk vele. :(

Andi&Nati

KépKép
duda

Hát Lányok, el vaygok képedve a mai eseményeken. Tudom, hogy ez nagyon OFF, de a tököm tele van már a hülye csőcselékkel, égetik az országot, csinálják a feszültséget, a milliós károkat.
ÁÁÁáááááááááááááááááááááááhhhhhhhhhhhhhh

Remélem jól meg agyabugyálják azokat, akik megérdemlik, és kifizettetik velük a károkat!
Vendég

Én is le vagyok döbbenve! És megmondom őszintén félek is, hogy mi lesz még ebből! Remélem lenyugszanak a kedélyek!
Natira nézek és elszorul a szívem!

Anyósomék az Astoriánál laknak, épp a Balatonon vannak szerencsére. Már az autópályán jöttek hazafelé, amikor hallották a hírekben mi van itthon és inkább visszafordultak.

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, anyósodék: :( :( Igazuk van. Felétek nyugi van?
Nekem is emgfordult a fejemben, hogy ide szülök még egy babát..
Vendég

Tünde!
Tőlünk nem messze van a Teve u.-i rendőrpalota, így a rendőrautók szirénázását halljuk sajnos. :evil:
Ráadásul dög meleg van a lakásban, muszáj ablakot nyitni, így jól be is hallatszik a zaj! :( Remélem Nati azért tud majd aludni!
Apa holnap még szabin van, ennek nagyon örülök most! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Hát, Lányok, nagyon OFF, de sajnos ez is az életünkhöz tartozik :(
Tényleg elkeserítő, tehetetlen düh fog el, amikor hallom ezeket a híreket. És ma délután, amikor a gyerekekkel mentem a játszóra, közeledett egy hatalmas magyar zászló alatt egy kupac csürhe, én meg elszomorodtam, hogy újabban a nemzeti zászló menekülésre késztet, és félelmet kelt bennem :cry: Borzasztó, hogy ennyire nem lehet tenni semmit. Remélem, hamar vége lesz ennek.

Andi :) Persze, hogy csatlakozhatsz :) Majd beszélünk a részletekről később.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Bár nekem úgy rémlik, hogy Ildi visz Benneteket Natival... :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?