Új privát üzeneted érkezett!

Tontica,
Én sem szednék be fogigátlót, mondjuk én nagyon ellene vagyok. 1 évig szedtem még suttyó koromban, dehát fiatal voltam és felelőtlen (Presser után szabadon)... Inkább más módszerrel próbálkozzatok, főleg ha utána nem sokra szeretnétek a babót...

Én nem tudom a manuszok minek viszolyognak a gumitól, hála Istennek a páromnak semmi baja nem volt vele. Monjduk választása sem hehe :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Enikő Explorer van fenn a gépen, de akkor majd teszek fel másikat.

Még egyszer köszi

Kép
Kép
robcsi03

Purci,
képzeld körbe kell majd ülni! :shock:
Ildi,
nem Pécsen lesz hanem Pesten (jut eszembe nem akarsz 2 napig vigyázni a lányomra? Látom te pesti vagy... :lol: )
Enikő,
jaaaj hol vagyok én a nyugitól... :roll:
Erika,
ez most tényleg feldobta a napom! :)

Ma is egész nap takarítok, függönyt mosok, ablakot pucolok, jövő szerdán jön a nő háznézőbe, de sok napot nem is leszek addig itthon... na azon szeretnék már túl lenni.
Holnap meg gyomortükrözésre megyek, az se lesz egy fáklyás menet. Péntek szombat meg fősuli... néha úúúgy szeretnék kicsit unatkozni!
Vendég

Áfi, a körbe ülés nem rossz, akkor készségfejlesztő tréningetek lesz hihi :D Csak ügyesen, ovisan.... jó lesz az...

Izgulok a holnapi nap miatt, remélem nem lesz semmi gond.

Purc

Kép

Kép
purc

Áfi:
Mikor jottok fel? Ha jo nekem az idopont nagyon szivesen, ha velem marad a kis huncutka? :wink:
baratodildi

Hello!

Jo porgos ez a topik. :D

Bettike: igen, szerintem itt mindannyian be vagyunk kattanva (mar bocsi) egy babaert.Azert ez mar tulzas amilyen hangulatban vagyok ma, ugy utalok varni, jojjon meg ha meg akar ne szorakozzon mar velem! :evil: Utalom hogy ilyen turelmetlen vagyok de ez van.

Vakond: nem akartalak megremiteni, az nem normalis ami velem tortent, foleg a doki hibaja volt szerintem, oda kell figyelni es pihenni akkor nem lesz semmi baj.
Persze az normalis am hogy aggodsz ez ellen nem lehet mit tenni, mindig aggodni fogsz a gyereked miatt! :)

BIldi Neked meg nem is gratulaltam, GRATULA!!!!!!!!!!!!! Annyira orulok hogy sikerult vegre, nagyon megerdemelted mar hogy boldog legyel!!!!!!!!!!!

Robcsi: 16 hetes voltam, es febr. 12-ere voltam kiirva, majdhogynem egyszerre szultunk volna de ne gondoljunk erre szulhetunk mi meg egyszerre, remelem nemsokara!!!!!!!!!
Tuti most lesz pe-d, vagy ma van vagy holnap lesz ugyhogy mindent bele!

Szerika: nem gond azt hiszem tul vagyok rajta most mar csak elore nezek, hugyuti fertozesem volt meg lazas is lettem tole szoval eleg sullyos lehetett es amikor mondtam a dokinak hogy fajasaim vannak nem vett komolyan es nem fektetett be, ez volt a baj. Neked is GRATULALOK es Neked is irom nem kell halalra aggodnod Magad nem lesz semmi baj, nagyon figyelj oda a jelekre es legy eroszakos a dokikkal ha ugy erzed valami baj van.

Szirom nem szedem be, eldontottem meg ha emiatt meg is sertodik a hites uram ugy kell Neki, abban a par "veszelyes" napban ha akar vedekezzen ha nem hat nem, az O duga! :lol:

Purc en el tudnam magyarazni hogy miert iszonyodnak a gumitol de itt inkabb nem teszem. :lol:

Afonya nagyon gyorsan es gordulekenyen megy az ugy, el is vagyok csodalkozva, mennyit kell varni atlagban egy babara? Mondtak?

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
a dologban az a baj hogy az alkalmassági határozatig pörög az ügy nagyon, annak a kivizsgálása (pszichológus, környezettanulmány, tanfolyam) 3 hónap mindössze, mi valószínűleg még idén kézhez kapjuk hogy alkalmasak vagyunk (remélem). Utána remélem felkerülünk egy alapítvány listájára, aztán sajnos várni kell. Sokat. Én legkevesebb 2 évvel számolok, tehát körülbelül 2008vége-2009 eleje felé remélek örökbebabát.
Vendég

Ildi,
nagyon nagyon kedves vagy!!! :)
Az én kislányom elmarad akárkivel, ezzel nincs gond csak a pesztra bírja idegekkel! :D 29-30-31 leszünk fenn Pesten, vasárnap (29) vigyáz rá a keresztanyja, hétfőn meg kedden meg úgy tűnik a férjem volt egyetemi barátjához zsuppoljuk be a törpét, ott is van 1 nem sokkal kisebb manó, aztán majd anyuka tépheti a haját 2 hisztis kiscsajjal, de had szokja, úgyis most terhes a másodikkal! :P
De mégegyszer köszi, nagyon aranyos vagy hogy vállaltad volna!
Vendég

Sziasztok!

Jó, hogy tényleg ilyen sokan vannak tontica szavaival élve - bekattanva. Ráadásul én amúgy is olyan vagyok, ha kitalálok valamit, akkor azt most rögtön akarom. És marhára bosszant, hogy ez most "független" tőlem.

Ja amúgy megpróbálom feltenni görbém, csak eddig azon munkálkodtam, hogy olyan legyen mint a tiétek - azaz azon az oldalon csináltam.

Az elemzéshez kérnik egy kis segítséget. Azaz erre "varrjatok gombot"! Egy kicsit értek angolul és böngészgedtem az oldal, e szerint ma van még az utolsó ovulációs napom vagy mi. A hőm szerint is?
bettike
Eger

Na nem tudtam feltenni a görbét, túl nagy a képméret!
bettike
Eger

Na most mégis sikerült a görbém ilyen formában:

Kép
bettike
Eger

Bettike, üdv itt!

Én úgy látom, hogy a 26. napon volt egy ovulációd! Remélem, volt akkor akció! Ha nem, akkor még ma belehúzhattok!

Egyébként magamról annyit, hogy jobban vagyok, és köszönöm a kedvességeteket, már attól jobban éreztem magamat, hogy elolvastam az írásokat. De tényleg. Aztán Szili fiammal sétáltunk, játszótereztünk, szépen telt a délután is, úgyhogy most már jókedvű vagyok, habár érzem, hogy érzékeny. Bármi is lesz, azt elfogadom. És a hőm szépen felment délutánra, már 37.5 is volt újra. Igaz, tudom csak a reggeli hő a fontos, de akkor is, azért reményt ad. :wink:

Puszi
Vendég

Athiz kitartást! Amúgy is kell a remény! Hát most kaptál egy kis délutáni reményt!

Na pont tegnap nem volt akció:( elaludtam :), de előtte szinte minden nap! Na akkor majd ma! :))
bettike
Eger

Betti, az elalvás nálunk szinte mindig peteéréskor volt. :lol:
Na de ebben a ciklusban eltaláltuk, igaz, szinte nálunk is nonstop sex volt! :lol: Szerintem még gyúrjatok rá ma, aztán már csak türelem kell, de abból aztán rengeteg! :wink:
Vendég

Athiz,

Én úgy tudom, ha baba van a dologban, akkor délután is fönn a hő... SZóval hajrááááááá. helyes, hogy jobb a kedved, így is kell csinálni... :lol:

Betti, osztom Athiz véleményét :lol: A kiscsajok, meg bírják a strapát... :lol: Úgyhogy semmi vész.

Purc

Kép

Kép
purc

Köszi Purc!

A kiscsajos hozzászólásodat nem értem. :idea: Felsötétítenél? :lol:
Vendég

Bocsi, hogy nem volt érthető, hát arra gondoltam, hogy nem baj, hogy pont az ovuláció napján Bettikéjék nem voltak együtt, mert a kiscsaj spermák túlélinek 24 órát :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Kiscsaj spermák? :shock: :lol: Ez jó! Egyébként úgy tudom, ha az ovu után van szex, akkor fiúra van inkább esély. Vagy te ugyanezt mondtad? :oops:
Vendég

Én az ovu előtti együttlétre gondoltam, de persze mindez csak elmélet... Ovu utáni együttlét is számit????? :shock: A fene, akkor új taktikát kell kifejlesztenem... hihi :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Purcocska, ovu előtti és utáni 24 órában kell állítólag ungabungázni, na meg persze pont akkor! Ha előtte, akkor kiscsaj, ha utána volt hancúrpajti, akkor meg kistöki az esélyes befutó! :wink: Ha pont ovulációkor vagytok együtt, akkor ne kérdezd! Talán csiga lesz? :shock: :lol: Á, nem, csak viccelek, akkor valszeg ugyi 50-50%, vagy puncis, vagy kukis.
Vendég

En ugy tudtam ha ovulacio elott vagy egyutt lany, ha akkor fiu, ha utana 24 oranal kesobb akkor semmi esely ra, hogy baba legyen, amugy a fiura nagyobb az esely abban a 12-24 oraban is, amikor meg tud termekenyulni a petike... de lehet nem jol tudom. :?
baratodildi

Ildi, de jól tudod.
Vendég

Csajok ezt olvassátok el:

http://index.hu/politika/bulvar/tatab877/

Ez az ember gyógyította a férjemet kiskorában a veséjével, és most a keresztlányomat ugyanazzal a betegséggel :shock:

Még jó, hogy itt vagyok több 10e km-re, mert nem állnék jót magamért... :evil:

Most nagyon készen vagyok ettől....

Purc

Kép

Kép
purc

Fú! Köszike mindenkinek a hozzászólást! Annál jobb döntést, hogy belépjek hozzátok nem is tehettem volna. :lol:
Eddig nem is értem miért csak olvasgattam titeket. Én fiút szeretnék, bár igazság szerint mind a két nem mellett vannak érveim. Sőt a lényeg, hogy babát szeretnék, szeretnénk. Barátnőm vasárnap szült, kislány, nagyon aranyos. Engem amúgy nem is ez izgatott, hanem az, hogy már a 26. napon vagyok vagy mi.
Athiz, akkor reméljük, hogy ha ebben a hónapban nonstop sex (párod biztos örült - legalábbis az enyémnek még tetszik) következménye a hőd! Érted ugye?
Purc - javaslom az új taktika kifejlesztéséhez az athiz által használt nonstop sex, ha nem is minden nap de kétnaponta, hisz sosem lehet tudni. Sok energiát hozzá! Mindenkinek!
Egyik internetes oldalon olvastam, hogy ilyenkor kell kihasználni, hogy még lehet, mert aztán sokáig nem lesz az úgy, hogy a paplan alatt csak ketten vagyunk, vagytok. Reméljük hamarosan mindenhol hármas lesz.
Na a párocskám jól lakott, most már jöhet a gyúrás :))))
bettike
Eger

Purc - ez nagyon durva cikk
bettike
Eger

Ildi, ezt nem én találtam ki, hanem orvos nyilatkozta valahol a neten, hogy az ovuláció előtti és utáni szexből lehet baba.
Csak azért írom, hogy nem saját szerzemény, hidd el!
Vendég

Csajok hanyadik DPO-n is kell tesztelni???????? :shock:
Én holnap leszek a 12.-en!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bettike, értem a célzást, és köszönöm! :wink:
Azért nálunk a nonstop sex alatt a napi egyszeri aktust értem, azért többször nem is menne valszeg, nem vagyok én fehérmájú, meghát babócánk mellett nem is lehetne megoldani. :D
Akkor jó gyakorlatozást! Hajrá babaaaaa!
Vendég

Ceni, akkor teeeeeszt holnap reggel! Légyszi, legyél már megint pozitív! :wink:
Vendég

Jó éjszakát mindenkinek, és holnap remélem szép reggelre ébredünk, és magas hőre, és pozitív tesztekre!

Ezt a gyönyörű angyalt kérem, hogy így legyen és legyen végre mindenki boldog és babás, aki szeretne! :wink:

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!!!!!

De szép görbék vannak.

VAKOND, MENNEK A SZURKOK TŐLEM IS :)

Athiz, ha itt lennél ráültetnélek a lábamra és elfenekelnélek. Te aki annyi mindenkinek irsz pozitiv dolgokat, pont saját magaddal vagy ilyen kritikus.Ejnye-bejnye. A görbéd igenis jó, szerintem is lehet beágyazódás, várjunk holnapig, nagyon szoritok!!!!!!!!!!!! :wink:

Cenikő, nagyon szép a mai ugrásod :) , nagyon klassz a görbéd.Én a 13.dpo-n teszteltem pozitivat, igaz eleg halvany volt, de este csináltam.
A mensid tervezett napjatol mar lehet tesztelni, attól függ, hány napos a ciklusod.Elmeletileg max 14-16dpo lehet, utana meg kell jonnie.

Móni, a te görbéd is szép és már megérett a tesztre, de megértem, hogy vársz még.

Zöldi, naponta kell szuriznod?

Babancs,Szerika,Ildi,Vakond:
Kedden voltam védőnéninél és megkaptam a terheskönyvemet.Vettek vért és november 6-an kell visszamennem pisivel (9-en megyek dokihoz).
Azt mondta, hogy szedjek 2x1 Folsavat es MagneB6-ot es napi egy C vitamint a kisebb kiszerelésből az évszak miatt.
Elmondta, ha háromszor egymás után begörcsölnék hívjam azonnal a dokit és elmondta, hogy napi 5x kell etkezni, 3x főétkezés 2x kisétkezés (tizorai,uzsonna).
Azt mondta a folsav csak 3 hónapos korig lényeges, utána felesleges szedni......
Röviden ennyi.Puszika

Tontica, nem tudom, hogy emlékszel-e rám még régről, a babahír után nem mentem át a másik topicba, olyan jó társaság van itt, amig nem dobnak ki én maradok :) :) .
Nagyon sajnálom a babádat, szorítok, hogy minél hamarabb összejöjjön megint. Vigyázz magadra.

Áfi,jó lenne ha még 2008-ban összejönne az örökbefogadás, nem semmi csajszi vagy, ahogy elképzellek mindig a talpadra esel, kemény, egyenes jellem vagy.Drukkolok nektek!!!!!!!!!!!

Jó éjt mindenkinek.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi, gratulálok a 9. héthez, és köszi a fenekelést, igaz, pont az nem hiányzik! :lol: Holnap elválik, hogy mi lesz a hőmmel, és péntekig kiderül a sorsom.

Puszillak
Vendég

Na, ma feladtam... Mármint az olvasást! Annyit írtatok, hogy el sem tudtam olvasni! Na, várjatok csak! Jön a hétvége.
Sajna most rengeteg a meló, ma sem vagyok túl friss, és csak most jutottam hozzátok.

Amúgy torokfájás. Valami motoszkál. De majd a C-vitamin bomba, a méhpempő, meg a többiek!

Pusz, ágy...

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Lányok, van valakinek fia, akinek le volt nőve a kukaca és visszarántották emiatt? Szegény kölyökkel ma a 3 éves szurin kívül ez történt, és nagyon fáj neki, nagyon el van keseredve, és nem mer pisilni és kérlel, hogy gyógyítsuk meg :cry: Illetve most már alszik fájdalomcsillapító és egy vagonnyi mese segítségével, de azért aggódom az éjszaka miatt. Kicsit el vagyok plattyanva, pont a szülinapján kapta meg ezt... :cry:

Bocsi, most másról nem nagyon bírok írni. Ha van valakinek tapasztalata, ossza már meg lécci! Még egy darabig vagyok.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Athiz: Holnap? De ha - lesz akkor szarul fog esni! :cry: Nemtom...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Melcsi,
én főleg pofára szoktam esni! :D A többi igaz.
Nagy gratula a kiskönyvhöz!!! :)
Szirom,
segítenék de lányom van! :( Nagyon sajnálom szegény Miksát! :(
Coca,
tuti a járvány, nincs ismerősöm aki nem beteg! Gyógyulj!

Megyek aludni, holnap gyomortükrözés, nagyon remélem hogy kellő tapintattal fognak kezelni különben most láttak utoljára, pedig még visszavan a kivizsgálás nagyrésze... :?
Vendég

Jó reggelt csajok!

Nincs nagy vész dögrovás-ügyben, hamar lenyomom a kórt.
Még hültem is egy tizedet. Jövő héten inszem. Yesssssss!

Szorít-szorít, drukk és hajrá!

Kép
zölddisznó

Szép jó reggelt mindenkinek! :lol: :lol: :lol:
Teli vigyor vagyok, mert 36,8 nál jár a hőm.

áfonyaaa: a gyomortükrözéshez kitartást, meg minden jó kivánságom veled!

zölddisznó: ez aztán a gyors lefutású valami, én remélem, hogy a nyáron az elevittel, meg a gyümölccsel sok vitamint vittem be, aztán ez legalább most még egy darabig kitart.

athiz: hő jelentést várunk!!! Ja és a nonstop sex-et én is úgy értettem, hogy naponta 1x - amúgy gyerek mellett ez sem semmi, hogy meg tudjátok oldani.

Na megyek és folytatom a vigyorgást a munkahelyen. Biztos csodálkozni fognak. És mindenkinek egy kis vigyorgást kívánok.
bettike
Eger

Hajrá lányok, szép jó reggelt!
Én ma még vagyok így délelőtt picit, aztán elkezdődik az összepakolás és egyebek, aztán 30-án jövök újra!
Mindenkinek drukkolok, és általános, zebraesős, bebabásodásra szeretnék ám visszajönni!

Lányok segítsetek nekem kicsit légyszi!

Ma reggel a magas hőm mellett, aminek örültem, egy két apró alvadt vér és haloványka barnás cucc kíséretében voltam wc-n, aminek kevésbé örültem! Elmentem kicsit később is wc-re, és akkor is ez volt.
Még sosem volt ilyenem, főleg nem a 22. cn-on.
Mi lehet ez? Még meg sem erőltettem magam, és még annyira ideges sem vagyok az utazás miatt, hogy ezektől legyen!

Kép
sonjus

Sziasztok!

Bettike, akkor vigyorteli napot! Örülök, hogy szép a hőd. Hőtábla?

Cocus, gyógyulj, mert szükség van itt a nagy optimizmusodra, pláne a humorérzékedre! Te kis cseles, hát inszemed lesz? :wink:
Nagy drukk!

Ceni, remélem, hogy nem kell csalódnod, szeretnék látni egy + tesztet. :wink:

Szirom, sajna így is csinálják egyes dokik, hogy csak úgy visszarántják, de állítólag van valami kütyüjük, amivel könnyebben visszaszedik a letapadt bőrt. Egyébként nálunk u.ez a szitu, csak nálunk volt még vízalapú heresérv + hyperspadiadis vagy mi a fene, szóval fejlődési rendellenesség a kukijával. Pedig nagyon büszke rá a drágám. De azt mondták, hogy valszeg kinövi, csak a bőrt kell majd picit megigazítani egy műtéttel. Majd elvisszük vissza a kórházba Szilit emiatt, de már most halálra rémít a dolog. A fütyijét meg kend be Betadine kenőccsel, meglátod, pillanatok alatt helyrehozza neki, csak ne hagyd, hogy újra letapadjon szegénykének! Jobbulást!

Na hőtáblám:

Kép

Hát nem mondhatni, hogy visszamászott, kiderül, hogy innen majd fel vagy le vezet az út. :roll:

Tonti, hol vagy, mi újság?
Vendég

Sonjus, most írjam, hogy beágyazódás? :D Mert annak kell lennie, hacsak nem valami más, de szerintem maradjunk ennél a verziónál, amennyiben nem friss vérről van szó, hanem inkább barnásról! Remélem, hogy baba! :wink: Kellemes csomagolást, és ha netán később nem tudnék írni, akkor most kívánok csodálatos utat!
Vendég

Sonjus! Nem akarok hülyeség mondani, azaz írni, de mintha olvastam volna arról, hogy valakinek a beágyazódásokor, vagy akörül van vérezgetés, de aztán termelődik olyan anyag, ami ezt leállítja, meg hát ugye olyanról is hallottunk, hogy terhesség ellenére volt mensi. Hát ez nem volt tudományos, de remélem legalább biztató volt.
bettike
Eger

Na kié vagyok?

Kép
zebrababa

Lányok, tegnap úgy el voltam szontyolódva, hogy reggel rossz hőt írtam be, kijavítottam, de csak féllel mertem feljebb tenni, nehogy azt gondoljátok, hogy totál meghülyültem. Ugyanis 36.8 és 36.9 között volt, csak ahogy a hidegre kikerül a hőmérő a meleg számból, rögtön elkezd picit süllyedni. Úgyhogy végülis inkább 36.85-nél maradtam. Na cupp
Vendég

Zebrababa, hajráááá! Móni? :lol:
Vendég

Ha elárulod, ki vagy, akkor gratulálok! :wink: :lol:
Vendég

Athiz! Hát nem látod, hogy ez az út felfelé vezet? :lol:
bettike
Eger

Bettike, látni látom, csak nem hiszem! :lol:
Vendég

Hűha! Kezd zebrás, babás reggel indulni!
bettike
Eger

Naaaa, ki az új babásunk? Habár ugye sejtem, na de húzni mások idegeit így reggeltájt? :shock:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?