Sziasztok Lányok!!!!!
De szép görbék vannak.
VAKOND, MENNEK A SZURKOK TŐLEM IS
Athiz, ha itt lennél ráültetnélek a lábamra és elfenekelnélek. Te aki annyi mindenkinek irsz pozitiv dolgokat, pont saját magaddal vagy ilyen kritikus.Ejnye-bejnye. A görbéd igenis jó, szerintem is lehet beágyazódás, várjunk holnapig, nagyon szoritok!!!!!!!!!!!!
Cenikő, nagyon szép a mai ugrásod
, nagyon klassz a görbéd.Én a 13.dpo-n teszteltem pozitivat, igaz eleg halvany volt, de este csináltam.
A mensid tervezett napjatol mar lehet tesztelni, attól függ, hány napos a ciklusod.Elmeletileg max 14-16dpo lehet, utana meg kell jonnie.
Móni, a te görbéd is szép és már megérett a tesztre, de megértem, hogy vársz még.
Zöldi, naponta kell szuriznod?
Babancs,Szerika,Ildi,Vakond:
Kedden voltam védőnéninél és megkaptam a terheskönyvemet.Vettek vért és november 6-an kell visszamennem pisivel (9-en megyek dokihoz).
Azt mondta, hogy szedjek 2x1 Folsavat es MagneB6-ot es napi egy C vitamint a kisebb kiszerelésből az évszak miatt.
Elmondta, ha háromszor egymás után begörcsölnék hívjam azonnal a dokit és elmondta, hogy napi 5x kell etkezni, 3x főétkezés 2x kisétkezés (tizorai,uzsonna).
Azt mondta a folsav csak 3 hónapos korig lényeges, utána felesleges szedni......
Röviden ennyi.Puszika
Tontica, nem tudom, hogy emlékszel-e rám még régről, a babahír után nem mentem át a másik topicba, olyan jó társaság van itt, amig nem dobnak ki én maradok
.
Nagyon sajnálom a babádat, szorítok, hogy minél hamarabb összejöjjön megint. Vigyázz magadra.
Áfi,jó lenne ha még 2008-ban összejönne az örökbefogadás, nem semmi csajszi vagy, ahogy elképzellek mindig a talpadra esel, kemény, egyenes jellem vagy.Drukkolok nektek!!!!!!!!!!!
Jó éjt mindenkinek.
Puszi
Melcsi