Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Sajnos sok a munkam,igy csak gyorsan bekukkantok!!!!!
Remelem mindenki jol van!!!!Es megallta a tesztelest :wink: :wink:

Porsika,mit olvasok?????Megjott???Tuti?????????????????????????
:(
Azert jo lenne ha megsem,en meg minidg drukkolok kicsit,irj majd vmit!!

Sajnos mennem is kell,majd jovok :wink:
PUSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Kép

Kép
arwen07

Ja meg annyit,hoyg en nem vagyok oda a hurkaert,pedig Nagyimnak mindig voltak/vannak malackai,es volt disznovagas,szoval lattam mar nem keveset,de a hurkaval egyutt megsultsult KRUMPLIIIIIIIIIIIIIIII...nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Es ugy ahoyg irod Fiona,jol odasulve :wink: :wink:
Az a TUTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

na tenyleg rohanok....

Kép

Kép
arwen07

sziasztok lányok ki hogy áll tesztelésileg? arwen? bodzi? hajni20?
erzsebet0312

Esztora!
Szerintem ha egy hét múlva tesztelsz, az még korai. Még csak a 23 napon leszel. Hány naposak a ciklusaid? Várd meg, amíg meg kellene jönnie, mert amúgy valószínűleg csalódni fogsz. Én pl ma vagyok a 24 napon, és még nem teszteltem, és nem is akarok 28 nap előtt. Légy kicsit türelmesebb.
De azért szorítok, hogy lásd a csíkokat.
vivi79

Szia Erzsébet!
Miért, Te hogy állsz? Mikor fogsz tesztelni?
Reggel már leírtam, de talán nem olvastad.
Hajni holnap tesztel, Meri és Arwen 5 nap múlva, Vicky és én pedig 6 nap mulva.
Bocsi, ha valakit kihagytam, de mostanában más nem nagyon írt.
Szia
vivi79

Vajon mi lehet Porsikával?

KépKép
KépKép
fioona

Szisztok Édeskéim!
Fióna :D
Megvagyok, köszönöm, csak ezer dolog van...pénteken könyvvizsgálat lesz a cégnél, és azt sem tudom, hol áll a fejem :( plussz a Kutyagyerek reggel megevett egy kismadarat két falásra :shock: Képzelhetitek, mekkora sokk volt ez ovo-lakto vegetáriánus Anyájának (mert most éppen megint az lettem. Közben az is eszembe jutott, hogy lehet, hogy a vega étrend miatt nem jöttek ki a pattanásaim mensi előtt). Szóval Ezen is aggódtam egész nap, hogy nehogy valami baja legyen a Szentemnek (ha lesz egy babám végre, tutihülyére fogom idegeskedni magam :oops: ), meg még a sok meló is...Most volt egy kis időm felnézni. Egyébként már egész jól vagyok, új hónap, új esélyek :wink: :lol: :lol: Tényleg hiszem azt, hogy mindennek megvan a maga ideje. Majd eljön ennek is...és őszintén szólva rám is fér, hogy egy kis türelmet tanuljak. :lol: Tök jó, hogy Látni a vonalzón, hogy Babókáddal éppen mi történik a pocakban!!! Úgy elérzékenyülök mindíg a szalagotok láttán :oops: Lilla tudja már, hogy tesóka lesz? Mit szólt? A hurka-hadművelet sikeres?

Arwen :D
Sajnos teljesen biztos. Úgy döntöttem, nem is tesztelek , és ha január 1-ig nem leszek várandós elmegyek petefészek-átjárhatósági vizsgálatra. Úgy gondolom, ha baj van, derüljön ki mihamarabb, ha meg nincs, legalább megnyugszik a kis lelkem.

Totika, remélem jól vagy, és hamarosan hallunk Rólad!
Fanny, rólad szintúgy szeretnénk hallani!

Annyira drágák vagytok, hogy így figyeltek rám! Nagyon sokat jelent nekem :)
Millió puszi mindenkinek!

porsika

Szia vivi79!

A ciklusaim elég rövidek a legutolsó például 23 napos!A tesztelést utána gondoltam ha nem jönne meg! :D Ha meg igen folytatjuk tovább!Hiszen még nagyon a projekt elején vagyunk!Karácsonyra is jó lesz a két csik! :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Porsika jó, hogy előkerültél, és, hogy ilyen bölcsen tudsz hozzáálni a dolgokhoz.
Épp most ettük meg a hurkát, és képzeljétek, Lilla 3× kért repetát. :shock: Pedig aggódtam, mert mikor megkóstoltam éreztem, hogy csípős a hurka. Nem is igent maradt krumpli apának, még szerencse, hogy bent a munkahelyén van föttétel ebédre. :roll:
Nekem ez az egyetlen formája a májevésnek, (na jó, még a töltött csirke) úgyhogy nemárt, ha eszem ilyesmit.
Ami a szalagot illeti aranyos vagy, bár épp minap néztem, hogy ami oldalt belinkelt vki, (talán Méri) ott már emberszerűbbnek látszik. :shock:
Viszont Lilla meg a te cicádtól van oda. Mindig mikor meglátja, hogy az oldalt nézegetem, kiabálja, hogy cita-cita. :lol: Követeli, hogy láthassa a szalagod. Tegnap be is kellett tennem háttérképnek egy cicát, hogy megnyugodjon. :lol:
Nemm tudom, hogy felfogja e mit jelent a testvér szó, de azt mondja : "jóóóóóóóóóó". Azt is szoktam kérdezni, hogy jó lenne e , ha mindig itt lenne egy babuci, és arra is igent mond. :) :mrgreen:
Majd meglátjuk.....
Te akkor tejet se iszól? És ha várandós leszel akkor mi lesz? Volt egy csaj, aki egynappal hamarabb szült mint én. Ő végig vegázott, és normál súlyú, egészséges babát szűlt!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Hát, hazajöttem a kórházból...egyedül :(
A vonalzómat átjavítottam, remélem sikerült, bár mi úgy sem próbálkozhatunk most egy ideig. Most négy hétig one hancúr :oops: , aztán pedig 3-4 hónapot kell/ene várni. Először a doki fél évet :shock: mondott, de lealkudtam.
Azért lehet hogy már januárban próbálkozni fogunk :wink:

Köszi csajok a sok aggódást és kedves szavakat, nagyon sokat jelentett!

Már nem sírdogálok, inkább előre nézek. Azt mondják hogy jó vetéshez jó talaj kell, hát a jó talaj már megvan :D

Mindenkinek kívánok sok szerencsét a babásodáshoz, a kismamiknak pedig könnyű terhességet.

Biztos fogok néha írogatni és olvaslak is titeket, de miattunk most egy ideig nem kell izgulni.

Hál Istennek minden rendben lezajlott, fájdalmaim nincsenek. Nagyon izgultam, mert még soha nem volt ilyen beavatkozásom, de mindenki nagyon kedves volt. Kicsit pityeregtem a műtőasztalon altatás előtt és a nővérek simogattak meg nyugtatgattak. A doki meg letörölte a könnycseppet az arcomról és azt mondta, hogy egy focicsapatra valót fogok még szülni. Igyekszem mindent megtenni ez érdekében :wink:

Puszi mindenkinek
Timi
toti77

szia viki én még ráérek most kezdődött a ciklusom de belehúzunk apával :lol:
erzsebet0312

Fióna :D
Igazi kis drága kiscsaj ez a te Lánykád!! Tök jó hogy már most így várja a tesót. Szerintem ha a testvér szót még nem is érti teljesen (bár ha neked és Apájának van testvére, szerintem még azt is felfogja), a babucit biztosan! És általában az a tapasztalatom, hogy a "nagylányok" nagyon szokták élvezni a kistesót! Tejeterméket, tojást és halat eszem. Azért is választottam ezt a formáját e vegetarianizmusnak, mert egyrészt a tejtermékeket nagyon szeretm, azok nagyon hiányoznának, másrészt úgy gondolom, ez egy meglehetősen kiegyensúlyozott táplálkozásmód, minden szükséges tápanyagot megkap a szervezetem. Ha majd babás leszek, mindent meg fogok enni, amit kívánok. Ez az egész olyan nálam, hogy leginkább elvi okok miatt nem eszem húst, de ha érzem, hogy a szervezetemnek hiányzik, akkor azért egy kis csirke, pulyka lecsúszik...:) Általában úgy 5-6 havonta érzem azt, hogy most kell néhány "husis" nap. De ez változó.

Totika, te egy igazi hős vagy, komolyan! Csak bámulni tudom a bátorságod, erőd, kitartásod.... És abszolút egyetértek a dokiddal, biztos lesz ott még egy egész focicsapat!

puszik

porsika

Toti-Timi!

Nagyon sajnálom ami Veled történt.
Grartula, hogy ilyen erős tudsz lenni, és nem hagyod el Magad.
Ne lépj ki al a fórumból, néha írj is nekünk, és meglátod egyhamar január lesz, és akkor már Érted is izgulahatunk.
Gyors felépülést kívánok
Vivi
vivi79

Erzsébet, Esztora!
Miért nem csináltok vonalzót???
vivi79

Sziasztok!

Toti:
nagyon sajnálom. Örülök, hogy túl vagy rajta testileg, remélem lelkileg is hamarosan túl leszel. Sok erőt Neked.

Porsika:
Benend is nagyon becsülöm ezt az előrenézést.
Én is érzem, h meg fog jönni, emiatt már üvöltök mindenkivel, szinte senki nem visel el. És felrobbannnnok!!!!!!!
Rég voltam ennyire ingerült, de legszivesebben üvöltenék és bőgnék...
Egyik pillanatban röhögök valamin, másikban meg visítok érte. Tiszta hisztis picsa lettem. :cry:

lányok, én most pár napig ne hari , de nem jövök. :?
Elég magamat is elviselni és nem szeretném mások kedvét elrontani.

Sok puszi Nektek, és remélem nemsoká sokatoknak gartulálhatok!
Vendég

Javítás:
elég magamat elviselni....
Vendég

Timi, nagyon sajnálom, még meg is könnyeztelek, mert nagyon rossz lehetett neked még akkoris, ha tudtad, hogy már nincs baba. Pláne a várakozás az nagyon hosszú. :cry: Azért maradj itt velünk és írj te is sokat! Biztos vagyok benne, hogy fél év múlva hamar beköltözik a babóca. Addig meg gyakoroljatok szorgalmasan :lol:

Hajni, ahogy az örömet, úgy a bánatot és az idegeskedést is tessék velünk megosztani. Legfeljebb majd verekszünk :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!
Mindig meghatódom mikor hiányoltok. Akik régebben irogatnak, azok tudják, hogy szándékosan távolodtam el egy kicsit, olvasok, de nem írok, szóval nem szakdtam eltőletek teljesen.
Érdekes mikor az ember kivülállóként olvassa a hozzászólásokat egész másként hat mint amikor érzelmileg benne van. Olyan mosolyogni valóan édesek vagytok evvel a babalázzal, van aki már középidőben tesztelni akar, tündéri! Én két lábbal állok a földön, sokkal realistább vagyok, persze nincs is okom repkedni a föld felett, holnap meg fog jönni. Jó döntés volt egy kicsit lekattanni a babtémáról, mert így könnyebben viselem érzelmileg, nem mondom, hogy nincsenek rossz félóráim, de lerendezem magamban és nem heccelem a családom. Rábíztam magam a sorsra és nem is ágálok a sorsom ellen.
Totika, azért neked névszerint is írok pár sort. Nagyon sajnállak, mert lelkileg biztos már beleélted magad. Csak arra "vigyázz", hogy tényleg most nagyon jó lesz a táptalaj, ilyenkor a legkönnyebb teherbe esni. ( 1-2 hónapot várjatok, de a 6 hónap tényleg orvosi túlzás!)
Minden kismaminak szép hónapokat, az újakat üdvözlöm, majd jelentkezem!
Fanny
fanny01

Parancs értettem,vonalzó készül!

Bridzsi

Kép
esztora

Probálkozom át tenni.

Bridzsi

Kép
esztora

nem megy tudnál segiteni?megcsináltam a vonalzomat de nem tudom ide kitenni!
esztora

Hali,

Csak röviden, most értem haza, elég fárasztó napom volt..

Erzsébet, te nem csinálsz vonalzót? Mi újság az építkezéssel?
Esztora, a 2. linket másold a profilodban az aláírásba.

Vivi - lehet, hogy még ráhúzok 1 hetet (feltéve, hogy eljutok a 33. napig, mert most nem így érzem...), tanulva a múlt hónapból. Eredetileg 28 naposak a ciklusaim, csak mióta próbálkozunk, azóta 2x32 és egyszer 40. Ezért gondoltam, hogy most már rászámolok.

Üdv, jó éjt!
V.

Kép
vickybabe

Köszi! :)

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Hat nem volt egy konnyu napom ma sem :(
Sok volt a melo :(

Toti Timi:
Bevallom kicsordult az en konnyem is az irasodat olvasva... :cry:
De tudom,hoyg egy iylen jo erzesu,szep lelku embernek,mint Te vagy meg sok-sok gyerkoce lesz.Tudom,ot sosem felejtitek el.
Legyetek tamaszai egyamsnaka ferjeddel,pihenjetek sokat es hamarosan eljon az uj probalkozas ideje is,nem is sokara,hisz ugy rohan az ido!!!
Meglasd a az egiek ezert a fajdalomert meg szazszor karpotolni fognak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma ismet hallottam egy ismerosrol (mert mar 2 ilyen imserososm is van rajta kivul),aki mensi alatt lett terhes!!!!
Ugyanis 2 eves a babajuk,es most fog diplomazni,es meg nem terveztek a masodikat,igy mensi alatt ment az akcio elesben,mondvan,hoyg akkor nem lehet ugysem terhes...haha
Szoval ennyit arrol,hog ymennyir elehet kiszamitani a ciklusainkat :wink:

Porsika,sajnalom,hogy megjott...de uj honap,uj remenyek!!Tessek pihizni a hosszu hetvegen sokat!!! :wink:

Hajni,ne viccelj,hogy eltunsz..ne maaaaaaaaaaaaar!!!
Ha tudnad en is milyne idegebeteg noszemely tudok lenni igy mensi elott......most is volt eg yhuzasom vmelyik este.
Szerencsere Dragam mar ismeri ezeket atueneteket es ulynekor hagy magamban puffogni,illetve kinevet..nalunk ez amodszer valik be,mert 5 perc mulva en is elkezdek rohogni magamon,hoyg mit feszkozok....
Ugyhogy Hajni,ne tessek elvonulni,itt tombolj!!!majd mi beszelgetunk Veled :lol:

Ma reggel total felugrott a hom.nem tudom ez miert lehet...
A cuklisom elso fele szepen a fertilitys vonal alatt van, a masodik fele a ciklusnak szepen folotte (ez olyan 36.8 koruli ertekek) es reggel meg felugrott 36.8 rol 37.2 re.......
En nem vagyok egy szakerto,d emar kezdem azt hinni,hoyg beteg vagyok.....leszek....
Allandoan hoemelekedesem van napkozben,de erzem is,hogy "tuzelek"..

Csajok nagyon mennek a drukkok Mindenkinek!!!

Esztora, udv koztunk!
Valamit nem ertek,nem azt irtad,hogy meg nem vagy a ciklusod vegen?merta vonalzod szerint meg mar ott vagy,es tezstelened kell....vagy vmit elneztem, felreolvastam?ha igen bocs :oops:
Ha ugy van,mint a vonalzo mutatja,akkor nagyon izgi mar Nalad is a helyzet!!!!
:wink:

Jo ejt Csajok,hulla faradt vagyok.... :(
Remelem holnap majd tobbet leszek!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!
Hogy indult ma a reggeletek?
Kismamik hogy vagytok? És teszt előtt állók éreztek valamit? Hogy álltok a türelemmel?

Esztora: szép lett a vonalzód. De most a ciklus elején vagy, vagy inkább már a vége fele? Biztos jól állítottad az időpontot?

Hajni: ne tűnj el! Azért vagyunk, hogy meghallgassuk (vagy inkább elolvassuk) egymás örömét, és bánatát. Gyere, és írj! Lehet, hogy Neked is jót tesz, ha kiírod Magadból ami bánt. ok?

Fanny: csak irigyelni tudlak a higgadtságodért. Gyanítom, hogy én nagyon magam alatt leszek, ha nem sikerül. Majd próbálok Belőled erőt meríteni.

Vicky: Te is nagyon türelmes vagy. Remélem meg is lesz az eredménye. Szorítok.

Csá!
vivi79

Jó reggelt ! Előkerültem.

Jó kis húzós napom volt, bár az előadás szuper jó volt.
Több előadó is jogász végzettségű, és képzeljétek azt mondták, hogy a jogi szakvizsga nincs ennyire durva, mint ez. Jól megnyugtattak! Csak túl leszek rajta valahogy.
Már az nagy szó, hogy lehetett élvezni az okítást - szerintem - sok minden megragadt ott is, és mind a 6 teljes felkészítő napot végig ültem és hallgattam becsülettel.

Mit szóltok, kibírtam és nem vettem tesztet. Pedig két hétig szabin leszek, tanulni, és nem megyek sehová, és mégis kibírtam. Bár az is igaz, hogy fájdogál a hasim. Valószínűleg megjön a napokban.

Toti: fel a fejjel. Figyelj Magadra, majd meglátod, hogy fogod érezni amikor újra készen állsz testileg-lelkileg egy babára. Ezzel a fél év szerintem durván egy átlag, nekem kevés volt főleg lelkileg, de másnak meg sok.

Porsika: akkor most ?????? Megjött, vagy csak úgy tett a mensid?
Teljesen elbizonytalanodtam az olvasottak alapján.

Ágotával mi újság, hogy mostanában alig írogat?

Fanny: jó tudni, hogy még ha nem is írsz gyakran, velünk vagy és olvasol minket.

Most semmi hírek, pár nap múlva meg egymás után jönnek majd a tesztek!
Pedig úgy ki vagyok már éhezve egy kis zebrás tesztre!

Megyek melózni, mert fejemre gyűlt nagyon a munka. Puszmák

meriann

Szép jó reggelt MIndenkinek!

Arwen: nekem is igy kezdodott ;) Hőemelkedésem lett, fix 37,2. Teljesen oda voltam, mert a hasam pont úgy fájt, mint amikor meg akar jönni, kb 1-2 nappal voltam előtte. Arra gondoltam, hogy na tessék, nem jött össze most sem, ráadásul beteg leszek. Anyukám meg csak mosolygott... :lol:

Kép
Kép
adrienna

Vivi én nem érzek semmit. Sőt, inkább azt mondanám, hogy üresnek vélem a pocakom. Tüneteim a hasi és derékfájáson sem mensi mellett, sem ellen nem szólnak. Viszont nekem eszembe jutott, hogy ha nekem most késne is, simán közrejátszhat az életvitelem változása, úgyhogy nem nagyon van okom a bízakodásra, de 4 nap múlva már okosabb leszek. :)

meriann

Jó reggelt Drágáim!

Merike :D
Igen, megjött rendesen, csak 4 nap késéssel...úgyhogy most csinálom magamnak az újabb feszkót, hogy mitől borult fel a ciklusom :wink: :D Mindíg találok valamit, amin aggódni lehet :oops: Nagyon drukkolok, és kiváncsi vagyok, mi lesz 4 nap múlva...sokan mesélték, hogy pont akkor volt baba, mikor semmit nem éreztek... :wink: Remélem, hogy nem várod meg velem a jövő hónapot, hanem követhetlek egy hónap késéssel. :D

Arwen :D
Nagyon drukkolok! Van valami?

Hajnika :D :D Neeeeeeeeee hagyj itt minket!!! :cry:
Hisztisen is szeretünk :wink: :lol: :lol: Szerintem mindünknek ismerősek ezek a "rossz" napok mensi előtt, úgyhogy gyere bátran, és nyugodtan éld ki magad :D

sok puszi

porsika

Szia Meri!
Az tök jó, hogy tetszenek az előadások, legalább elfoglalod Magad, és nem rágódsz állandóan a babatémán. Ellenben én, itt ülök a munkahelyemen a gép előtt, és nem bírok szinte semmivel foglalkozni, folyamatosan a gépet nézem, hogy van-e új hozzászólás, kivel mi történt. Tesztelés téren nagyon ügyi vagy.
Nekem sincsen semmi tünetem. Tegnap kicsit szúrkált a hasam, de elmúlott.
Az viszont feltünt az utóbbi napokban, hogy éjjel nagyon sokat vagyok fent. Hajnalban felébredek, és ébren fekszem, nem érzem álmosnak magam. Aztán mire elalszom kelnem kell. Ez vajon mitől van? Volt valakinek hasonló? Nem feltételezem, hogy ez "olyan" jel, valószínűleg csak az agyam nem tud kikapcsolni. Én egyébként ilyen vagyok, ha valami fontosat várok a következő naptól, akkor a fél éjszakát ébren töltöm (pl: utazás előtt, vagy ha a háznál valami komolyabb munka lesz).

szorítok, hogy zebrát láss,4 nap múlva.
Vivi
vivi79

Szia Porsi!
Jó, hogy itt vagy köztünk.
Sajna a történtekért, de itt az újabb hónap. Talán majd most sikerül. A ciklusodat meg ezernyi dolog befolyásolhatja, ne foglalkozz vele sokat.
szia
vivi79

Sziasztok!
Vivi, ha jól emlékszem, Ágota panaszkodott hasonlóra! :wink:
Porsika úgy érzem, most nyugodtabban sikerül megélned a dolgokat. Ha így van, ahoz gratulálok, és meglásd, lesz még zebrád neked is!
Meri örülök, hogy tetszenek az előadások. Képzeld el, ha a nagy hajtás mellett, még unalmas is lenne. :(
[quote]M írta:a reggel total felugrott a hom.nem tudom ez miert lehet...
A cuklisom elso fele szepen a fertilitys vonal alatt van, a masodik fele a ciklusnak szepen folotte (ez olyan 36.8 koruli ertekek) es reggel meg felugrott 36.8 rol 37.2 re.......
En nem vagyok egy szakerto,d emar kezdem azt hinni,hoyg beteg vagyok.....leszek....
Allandoan hoemelekedesem van napkozben,de erzem is,hogy "tuzelek"..

Mikor méred a hődet? Mert reggel kell, felkelés elött, mindig ua. az időpontban. A hőemelkedés normális. Pé. körül ugrik fel, és közvetlen mensi elött lemegy. Ha minden reggel szabájosan méred, és a várható mensi napján még mindig nincs a vonal alatt, reménykedhetsz! Szóval teljesen normális, ne tessék betegséget képzelni a pociba, max. egy babát. :wink: A hőmérős topikban, az egyik csaj bemásolja magyarul a fertility leckéket. Nekem tán 3 megvan. Azt áttudom küldeni, de a topikban is megtalálod. Ott jobban elmagyarázzák hogyan is kell elemezni a görbéket.

KépKép
KépKép
fioona

Meri: akkor drukkolunk Neked :)

Porsi sajnálom, de kellenek novemberi babák is

Itt küldök egy 3D-s képet a kislányunk/kisfiúnkól. Kicsit álmos volt a babócám, igy pont szemdörzsölés közben sikerült elkapni, már ha ti is látjátok :lol: Mutatott egy gyönyörű szabályos fejenállást is, de arról sajna nem készült fotó. Meg is dicsérte a doki bácsi, hogy milyen ügyes tornász lesz. :lol: Kép baba 3D

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!!

Porsika Draga,jol van beallitva a vonalzod????
Szerintem nem akkor kezdettszamolni,amikro megjott,hanem elobb!
Allitsd vissza!Kezdonapnaka kezdonapot!!
Mert aztan a ciklus vegen csalni fog :wink:
Tied a november!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem tovabbra is homelekedes reggel...meg napkozben is.
Kezdek en is arra gondolni,hoyg beteg leszek,de mauyg semmi bajom.
Csak sok a munkam:(
Mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajniiiii,nem ma kell tesztelni??

Kép

Kép
arwen07

Adrienn,ez gyonyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Fiona,tudom,hoyg felufrik pe utan,ezmeg is tortent,azota fent is van,csak most anapokbanmeg ahhoz kepest is felugrott 3-4 tizedet!
Mindig reggel merem, az agyban,es mindig ugyanakkor kelek.
Napkozben csak kivancsisagbo merem,nem azt irom a tablazatomba :wink:
Koszi a tippet,megnezem azt a topicot,remelem megtalalom :wink:

Kép

Kép
arwen07

Fiona!
Nekem is rémlik, hogy Ágota írt hasonlót, de Ő nem csak azután, hogy kiderült a BABA? Majd megpróbálok visszaolvasni.

Adrienna!
Gyönyörű a kis álmos babócád. Gratulálok hozzá. Nem baj, ha egy kicsit irigy vagyok????

puszi mindenkinek
vivi79

Köszi Vivi, aranyos vagy. Drukkolok Neked én is 1000X.
Meg mindenkinek ++++++++++

Porsika: ciklust sok minden befolyásolhatja. A múlt hónapban nekem 4 nappal volt hosszabb, de mégis megjött. Lehet, már az is elég, ha sokat gondolunk rá, hogy késsen, mert tesztelni akarunk.

Ezért mondtam azt korábban, hogy a babára kell gondolni, nem a tünetekre.

Hajni: gyere csak morcosan is. Bennem mensi előtt, és az elején annyi agresszió van, hogy elég letombolnom magam. Sőt, mindezek mellett még túlérzékeny a lelkem is. Szóval mindenkit bánthatok, na de nekem senki még pofát sem vágjon, különben hisztis leszek. Na, ezek a percek, amikor magamat sem bírom elviselni. Most viccesnek tűnik, de olyankor nem cserélnék a párommal. Ő jól kezeli, mert visszahúzódik és nem gorombáskodik velem, de olyankor attól is ideges leszek. :twisted:
Nekem olyankor az használ, ha ugra-bugrálok, vagy birkózok egyet a kutyijaimmal. Na, attól úgy lefáradok, hogy morcogni sincs erőm. :)

meriann

Arwen!
Légy Optimista! Nem beteg leszel, hanem talán valaki most költözködik a pocidba. Hogy állsz a teszteléssel? :lol:
vivi79

Adrienna: húúúúúúúú gyönyörű a babád. De jó, hogy feltetted a fotóját. Mostmár nagyon szép lesz a napom. :cry: Még a könny is kicsordult a szememből, úgy meghatódtam.

meriann

Vivi :lol:
Én biztos vagyok benne, hogy hamarosan mindenkinek beköltözik egy ilyen kis tünemény a pocijában. Azért tettem fel a képet, hogy jobban menjen a koncentrálás :lol:

Jah... arra kérlek benneteket, hogy szóljatok, ha nem kellene fotókat feltenni, meg babuciról áradozni, mert nem esik jól, vagy nincs hozzá türelmetek. Én megértem, csak szóljatok és leállok, OK?

Meri igazad van. Amikor első hónapban próbálkoztunk, akkor minden tünetet észrevettem magamon és késett is 4 napot, pedig sose szokott. Aztán jött a nagy kopp... utána megpróbáltam már nem beleélni magam és inkább babára, mint a tünetekre koncentrálni (zárójelben megsúgom, ez sosem sikerült és a 4 hónap alatt belőlem élt a gyógyszertár, annyi tesztet vettem) :oops:

Kép
Kép
adrienna

Meri ne haragudj, én inkább felvidítani szerettem volna, nem elszomorítani :( Ne haragudj, nagyon kérlek :cry:

Kép
Kép
adrienna

Adrienna!
Részemről nyugodtan tegyél fel képet. Legalább kedves ismerősünk babájának had örüljünk addig, amíg saját nincsen. Én is szívesen büszkélkednél egy ilyen sztárfotóval, gondolom Te is így vagy vele, ezért is osztottad meg velünk.
És szerintem Meri sem úgy gondolta, de ezt majd Ő biztosan lereagálja.
Szia, és gratula még egyszer
V :D
vivi79

Adrienna: félre értettél! Örömömben könnyeztelek meg Benneteket! Semmiképpen nem szomorított el. Annyira jó látni, ugyanakkor hihetetlen, hogy 13 hete (sőt még annyi sem, mert nem utolsó mensikor fogant), hogy beköltözött a pocidba és már ilyen fotót lehet készíteni róla. Nagyon örülök Nektek, meg minden Kismaminak.
Kérek még ilyen fotókat, hadd örüljünk Veletek. Láttam már szemléltető fotókat ilyen korú babákról, de ezen a fotón a Te babucid van. Olyan jó érzés látni közülünk kikerülő kismamik kisbabáját, de tényleg.

meriann

Meri, örülök, hogy félreértettelek, mert már teljesen kétségbeestem. Egyébként az az érdekes, hogy a babócám a mérete alapján 13 hetes és 5 napos ám! Több mint a vonalzón. Ez elég érdekes. Az UH-s doki bácsi kérdezte, hogy ugye 28-30 napos ciklusaim voltak, mert az ezt megmagyarázza. Mondjuk nem értem miért. Ezt a képet Géndiagnosztikai központba csinálták, mert voltunk ilyen kombinált Down teszten.

Vivi: igen, nagyon büszke vagyok rá, de azt hiszem, hogy az apukája még jobban. Tulajdonképpen még most sem fogtam fel, hogy ő van és egyre valósabb lesz :lol:

Kép
Kép
adrienna

Tessek feltenni kepeket!!!
En is nagyon orulok mas babajanak!!Es hamarosan mindannyiunknak lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De olyan gyonyoru egy ilyen kis elet,annyira tokeletes,hoyg ezen nem lehet nem meghatodni.....ez egy CSODA!

Kép

Kép
arwen07

[quote]A írta: hőmérsékleted a progreszteronnak köszönhetően emelkedik meg ebben a szakaszban.

Arwen ez az idézet a 3. leckéből származik. Az időszak a pé. utánra vonatkozik. Nem akarok híú ábrándokat ébreszteni benned, de ha neked folyamatosan nő a hőd, az lehet, a progreszteron folyamatos termelődésétől. Amit bébi (is) okozhat. :shock:
De csak laikus okfejtés az enyém. 8) Az is lehet, hogy ostobaság. :? :oops: De hát annyira szeretnék én is + tesztet látni tölletek! :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Adrienna egyből becslésekbe bocsátkoztunk, ha 12 hetesen ekkora, a milyenk mekkora is? :lol: Olyan szép!!!!!!!!!!! Minél többet teszel fel, annál boldogabbak leszünk!

KépKép
KépKép
fioona

milyenk=miénk :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Jaj, lányok! Olyan jó, hogy így egymásra találtunk.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem babavárás terén sokkal könnyebb lett az életem. Ezeket a fura érzéseket, tutira biztos negatív teszteléseket csak olyan ember tudja megérteni valóban, aki át is éli ezeket. A párom nagyon megértő, mindent meg lehet vele beszélni, de akkor sem tudja átérezni, felfogni, hogy mit élek át, ha pl. csúszik a mensim 1 napot, vagy csinálok egy negatív tesztet. Nagyon, őszintén tudok örülni ha születik egy zebrás teszt, vagy felkerül egy pöttyöt árbrázoló uh, ugyanakkor a rossz dolgokat, amit átéltek nekem is fáj. Pl. Toti is, megszakad érte a szívem, hogy neki is át kellett ezt élnie. De talán, hogy kibeszéljük magunkból és halló fülekre találunk a nehéz teher könnyebbnek tűnik és az örömünk nagyobb, mert sok társunkkal meg tudjuk osztani azt.
Szóval jöjjenek csak azok a sztárfotók, és ne kíméljék a fórumot az irgum-burgum hangulatban lévők sem. Azért vagyunk együtt, hogy mindenkinek könnyebb legyen! Ki tudja, lehet az irgum-burgumra is lesz kikísérletezett, bevált módszer.

meriann

Meri!
Akár én is írhattam volna ezeket a sorokat. Nagyon jól leírtad, hogy mit is érzek. Köszi.
Nekem még az is gondot okoz, hogy senki nem tud róla, hogy próbálkozunk. A férjemmel ugyan én is megbeszélek mindent, de egy férfi másként éli meg ezeket a dolgokat, mint mi.
Szóval ezer köszönet érte, hogy vagytok. De tényleg.
Puszi :D :D :D
vivi79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?