Sziasztok!
Hat nem volt egy konnyu napom ma sem
Sok volt a melo
Toti Timi:
Bevallom kicsordult az en konnyem is az irasodat olvasva...
De tudom,hoyg egy iylen jo erzesu,szep lelku embernek,mint Te vagy meg sok-sok gyerkoce lesz.Tudom,ot sosem felejtitek el.
Legyetek tamaszai egyamsnaka ferjeddel,pihenjetek sokat es hamarosan eljon az uj probalkozas ideje is,nem is sokara,hisz ugy rohan az ido!!!
Meglasd a az egiek ezert a fajdalomert meg szazszor karpotolni fognak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma ismet hallottam egy ismerosrol (mert mar 2 ilyen imserososm is van rajta kivul),aki mensi alatt lett terhes!!!!
Ugyanis 2 eves a babajuk,es most fog diplomazni,es meg nem terveztek a masodikat,igy mensi alatt ment az akcio elesben,mondvan,hoyg akkor nem lehet ugysem terhes...haha
Szoval ennyit arrol,hog ymennyir elehet kiszamitani a ciklusainkat
Porsika,sajnalom,hogy megjott...de uj honap,uj remenyek!!Tessek pihizni a hosszu hetvegen sokat!!!
Hajni,ne viccelj,hogy eltunsz..ne maaaaaaaaaaaaar!!!
Ha tudnad en is milyne idegebeteg noszemely tudok lenni igy mensi elott......most is volt eg yhuzasom vmelyik este.
Szerencsere Dragam mar ismeri ezeket atueneteket es ulynekor hagy magamban puffogni,illetve kinevet..nalunk ez amodszer valik be,mert 5 perc mulva en is elkezdek rohogni magamon,hoyg mit feszkozok....
Ugyhogy Hajni,ne tessek elvonulni,itt tombolj!!!majd mi beszelgetunk Veled
Ma reggel total felugrott a hom.nem tudom ez miert lehet...
A cuklisom elso fele szepen a fertilitys vonal alatt van, a masodik fele a ciklusnak szepen folotte (ez olyan 36.8 koruli ertekek) es reggel meg felugrott 36.8 rol 37.2 re.......
En nem vagyok egy szakerto,d emar kezdem azt hinni,hoyg beteg vagyok.....leszek....
Allandoan hoemelekedesem van napkozben,de erzem is,hogy "tuzelek"..
Csajok nagyon mennek a drukkok Mindenkinek!!!
Esztora, udv koztunk!
Valamit nem ertek,nem azt irtad,hogy meg nem vagy a ciklusod vegen?merta vonalzod szerint meg mar ott vagy,es tezstelened kell....vagy vmit elneztem, felreolvastam?ha igen bocs
Ha ugy van,mint a vonalzo mutatja,akkor nagyon izgi mar Nalad is a helyzet!!!!
Jo ejt Csajok,hulla faradt vagyok....
Remelem holnap majd tobbet leszek!!!!!!!!