Új privát üzeneted érkezett!

A film nem az igazi...
Vendég

Ja, Tünde!!!

Apa cégének MENTAT a neve :D:D:D:D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Tök jóóó! :)
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Látom mindenkinek jól alszik a gyerkőce, mert semmi mozgás. :lol: :lol:

Én már elővettem a gyöngytyúkot. Abból fogok finom tyúkhúslevest főzni, meg a főtthúshoz krumplit és valami gyümölcsös mártást. Még nem döntöttem el, hogy mit. Lehet paradicsom szószt.

Ayse
Ricsi család. :(
Én nem tudom hogyan működnek ezek a nők. Mert hát végül is az ő felelősége, hogy a gyereke hogy nő fel. Tudom sokszor borzasztó kilátástalan lehet az egész és nehéz váltani.
Nekem van egy barátnőm, aki egy vidéki kis pici faluból származik. Elvette őt egy pesti fiú, aki lement kocsival, ajándékokat vitt stb. Mindenki azt hitte, hogy megfogta vele az isten lábát. Azt senki nem tudta, hogy alkoholista és veri a lányt. Ennek ellenére a csaj gyereket szült neki. Még 7 hónapos terhesen is verte a nadrágszíjja. Aztán amikor a pici 6 hónapos körüli volt, akkor a srác meghalt májzsugor miatti szívelégtelenségben.
A barátnőm pedig megsiratta és azóta sincs új kapcsolata. Ennek már legalább 6 éve.
Szóval mi nők néha szerintem nem vagyunk normálisak.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

A vártnál jobb éjszakánk volt, Zita éjfél körül ébredt, akkor átvittem magam mellé, és együtt forgolódtunk tovább. :D:D
Szegénykém jött oda mindig mellém, de én nem tudok összebújva aludni, Apával se, pláne egy csapkodó-hadonászó 1 évessel.

Brigg, tök jó a babazene, Zita itt csápol rá. :D
Kép
Vendég

Sziasztok!

Viki visszaaludt. :shock: :shock: :shock: Pedig babakocsizni indultunk, addig betettem az ágyába, míg összekészülök, erre elaludt. :shock: Na mindegy, Ő tudja. :D

Davallia!
Hűű, nem semmi mérete van a pocidnak! :) Igazi második babás poci! :) De csak a hasadra rakódott, nem? Én előre rettegek hogy fogok festeni a terhesség végére.. :oops:
Vendég

Davallia, jól nézel ki! De jó az uh, Zitát sosem láttam ilyen pozitúrában!
Lányok, szült valaki közületek segítővel? Hozzám holnap jön egy szülésznő-dúla-homeopata, remélem tud segíteni, és ellát hasznos tanácsokkal. Egyébként Ő otthonszülést is vezet, na nem mintha itthon akarnék.
Vendég

Nnnna, felébredt Viki, úgyhogy indulunk sétálni meg ki a kertbe. :)

Szép Napot nektek!
Vendég

Sziasztok!

Ildi,
barátnőd sztorija szörnyű. Tényleg susubolondság ez a kötődés, néha mindenáron, és nem vesszük észre, hogy nem éri meg :(

Tünde,
együttforgolódás :lol:
Mi remekül összebújunk éjszakánként, csak Máté mindig kitakar :D

Örülök, hogy tetszik, Máté mostanában nem csípi. Bezzeg a Bújjbújjzöldágat, amin gyerekek énekelnek! Tegnap hatszor egymás után meg kellett hallgatni :D Próbáltam én kikapcsolni, hogy akkor most mást játszunk, de neeem :D:D

Dúla-dolog szerintem jó ötlet, ha valóban bízol valakiben, és biztonságérzetet ad, már az is sokat segít, pláne, ha szakember!

Davallia,
tök jóóóó az a poci!!! Én is akarok, de előbb kiélvezem a (lehetőségekhez mérten) lapos pocakot :D:D

Dóri,
de jó fej Viki! Mátéról el nem tudnám képzelni, hogy valaha valahol csak úgy elalszik :D
Ja, lejjebb olvastam, látom, ez sem volt hosszú :D:D

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Brigi

Éppen most írok cd-ket, amit majd viszek Jucc talijára, mert anyósom egy kivételesen jó válogatást csinált Bazsikának. Nagy piros pont neki. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Halihó!

Ildi!
Köszönjük! :lol: :oops:
Milyen Cd-t írsz?

Davallia!
Édi a pocakod! :D

Igazatok van, néha mi nők nem vagyunk komplettek. Ha egy pasi kedves és udvarias nem kell, ha pedig kihasznál, átver, két kézzel kapkodunk utána. :roll: :? :(
Na jó, én nem ám! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Anyósom csinélt egy nagyon jó gyerekdalos válogatást. Tényleg nagyon tuti. Ennyire jól összeválogatott cd-t boltban sem kapni.

Kép
Kép Kép
sildike

Davalia, ezek szerint Apa dereka meggyógyult?
Vendég

Jaj Lányok, ezt el kell mondanom!
Zita legújabb kedvenc játéka (a xilofon mellett): van egy pampers-ös popsitörlős doboza, és abba tettem neki képket, fotókat, amit nem tettem be az albumba. Na, ezt imádja ki-be pakolászni, DE a legkedvesebb fotó, amit sokáig nézeget és nagyokat vigyorog az az, amelyiken mi ketten vagyunk! Olyan kis édes, aaannnyira iimááádoom!!!
Vendég

A 22esbe leírtam a fokhagymakrémleves receptjét.
Vendég

Velünk semmi jó. Lili hányt és estére belázasodott :(:(:(:(.

Annyira aggódom!!!!

ayse

Davallia!
De aranyos vagy! Köszi!
A doktornéni csak délután jön. Szerencsére anyukám eljön. Bekukkant a mh-re és utána kijön. Remélem el tud szabadulni, ill.nem lesz baja belőle, mert minisztériumban dolgozik, és ami mostanában ott megy...

70.000???? Atyaég! És megcsináltatjátok?

ayse

Ayse

Remélem most már vége lesz Nálatok a betegségsorozatnak. Szegény Lilire jól rájár a rúd. De talán most már tényleg ez az utolsó.

Amúgy annyiszor akartam írni, de a végére mindig kimegy a fejemből, hogy ha a harmadik babánk lány lesz, akkor Lili, ha meg fiú, akkorAndrás van betervezve. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!
Köszi!

Most azt találtam ki, hogy megveszem azt az aloés gélt Lilinek, hogy megjavuljon egy kicsit az immunrendszere. Meg csak az őszi szünet után eresztem oviba, mégha jobban is lesz (talán csak az usziba engedem el). Hogy kipihenje magát egy kicsit. Most is összvissz 3 napot volt oviban és tessék! Még jó, hogy itthon vagyok, egy munkahely ezt már nem nézné el...

András, Lili, hát nem gyönyörű nevek? :wink:
És a vezetéknevetekhez is jól passzolnak!

Most telefonált anyukám, hogy félóra múlva itt van, huh, de jó!

ayse

Ayse :) Este pont akkor jártam itt, amikor írtad a rossz hírt Liliről. Gyorsan válaszoltam is, de egész nap nem ment a gépem, ez az üzi is elszállt. Pont azt írtam, hogy nemigaz, hogy pár nap ovi után újabb őrület Nálatok, igazságtalanság. Ezért is örülök, hogy Balázs még nem ovis, persze egyszer el kell kezdeni. Állítólag neki totál immunhiánya van, szerencsére ezt még csak a vérvizsgálatból vettük észre, amúgy alig beteg :) Most ősszel elkezdem neki megint a Bérescseppet, az eddig bejött, a gélt nem volt hajlandó bevenni, pedig én is vettem neki. Remélem, Nálatok bejön!!!
És milliónyi gyógypuszit küldök Lilinek fénysebességgel!
Dejó, hogy anyukád tud menni :)
Ja, meg azt is írtam, hogy rengeteg hányós-hasmenéses megbetegedés van most, vírus megint :(

Apa ígéretett tett arra, hogy novemberben vesz nekem egy új gépet. Nagyon gyanús, hogy ez inkább hardverhiba lesz, iszonyat szarul működik.

Tegnap este Gergő megint alkotott: fél kilenc körül elaludt, kábé egy óra múlva fölkelt, és hiába altattam egy órán keresztül vissza, ahogy megmozdultam, már fönt is volt. Elfogyott a türelmem, kivittem a nappaliba, ahol nagyszerűen érezte magát, éjfél körül dőlt ki apja vállán. Persze reggel nyolc előtt kukorékolt már, nemtom, hogy lehet ezt bírni, ennél sokkal többet kéne aludnia...

Ildi :) Andris vagy Lili :)

Lassan szétküldöm a címemet a talihoz, mielőtt újra leáll a gép.
Ayse, félve gondolok a péntekre, remélem, kutya baja lesz már holnapra is Lilinek!!!

Szép napot!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ayse

Van a gyerekeknek való homeopátiás szerek között is egy immunstimuláló, gyulladáscsökkentő gyógyszer. Keskenylevelű kasvirág a neve (echinacea Angustifola)
Azt írják, hogy 5 CH napi 1 x 5 golyócska 1 hétig, utána 1 hét szünet.

Az, hogy nem engeded oviba, amíg meg nem erősödik egy kicsit az jó ötlet.
Az aloe gélről nem tudok semmit mondani. Én nem igazán hiszek benne, de nagymamám is itta tavaly és talán meg is erősödött egy kicsit. Hogy ettől, vagy még a plussz vitamintoktól azt nem tudom.

Szerinted tudsz jönni pénteken Jucchoz?

Kép
Kép Kép
sildike

Jaj, és

[color=red]Sis, nagyon boldog szülinapot kívánok!!![/color]
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Asszem tényleg kiszívták a babanet vérét, vagy kifogyott a piros festék :evil:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!
[color=darkred]
Brigg, nagyon boldog szülinapot kívánunk![/color
]
és sok ajándlkot :)

Ayse, Lilinek jobbulást! :(

Lányok, ugye most rendelem a kaját, nem rossz, de 3. napja marhahúst kajálok. :? :shock:
Vendég

Tényleg kiszívták a vérét. :D:D
Vendég

Brigi! Boldog születésnapot!!!! Tvaly jó kis ajándékod volt!!!!

Köszönöm az együttérző szavakat, nem tudom, még mi lesz, az orvosi konzultáció után írok!!!!

Ildi!
Én is ittam a gélt, nekem nagyon bejött! Mikor egyszerre államvizsgáztam az ELTÉ-n és a Közgázon, akkor ez tartott életben!!!!

ayse

tavaly :oops:

ayse

Davallia!
Jobbulást a férjednek!
majd írd meg, mi lett az MR eredménye, komolyan nagyon érdekel!

ayse

Itt volt délelőtt a leendő dúlám, tök jól elbeszélgettünk mindenféléről, a szülésemről, terhességeimről, szoptatásról is. Remélem Apa belemegy, hogy Ő is ott legyen majd a szülésnél, én nagyon szeretném!
Most azon agyalok, hogy mi lenne, ha a komplikációmentes szülés után 1 v. 2 nappal hazajönnék, így jobb lenne nekem is, Zitának is, Ákosnak is, és ugye Apának is. :)
Vendég

Tünde!
Először én is így gondoltam, mint Te!
Lilnek antibika kúrát kellett kapnia és megfigyelték 5 napig, azért nem jött be.

Andrisnál meg rájöttem, hogy jobb lesz nekünk a kórházban az a nem egészen öt nap (vasárnap született, csütörtökön mentünk haza). Összehangolódtunk egy kicsit. Pont a 2.-3. napon indul be a tejcsi, főleg, ha az ember egész nap mellre teszi a babát. Otthon ez fix, hogy nem sikerült volna Lilivel. Andrisnak is meg kellett tanulnia szopizni, nekem is hozzá kellett szoknom, meg kellett ismernem őt (azt hittem, profi vagyok szopiból, de nem ment minden úgy, mint a karikacsapás). Nem utolsó sorban egy tekintélyes gátsebbel (Andris keze a fejecskéje mellett volt, nem volt egyszerű kitolni), kisgyerek és baba mellett ugrálni, nem lett volna egyszerű. 5. nap legalább már be tudtam ülni az autóba (egy tornagyakorlattal ért fel). Nem bánom, hogy a kórházban töltöttük ezt a pár napot!

ayse

És lehet, hogy egy önző dög vagyok, de az, hogy a férjemnek mi lett volna a jó és a kényelmes, az igencsak hátul szerepelt a listámon.... :evil: :oops:

ayse

Ayse, az én listámon Apa van hátul. :D:D:D
Egyelőre csak gondolkodom ezen, még nem tudom, mi, hogyan lesz, nyilván ha vmelyikünknek kell vmilyen kezelés, akkor máris ugrik a dolog. De most úgy érzem, hogy nekem így lenne a legjobb, így lennék a legnyugodtabb. Majd priviben leírom, miért.
Vendég

Biztos ismeritek, de én olyan jókat röhögtem itt magamban...

P A S I K É P Z Ő

A képzés alcíme: Olyan intelligenssé válni, mint egy nő.

Cél: Aktiválni a férfiak agyának idevágó részét, amelynek létezéséről sejtésük sincs.

KÖTELEZŐ TANTÁRGYAK:

1. Leválni az anyámról (2000 óra)

2. fizetésemet a feleségemnek adom (550 óra)

3. feleségem nem az anyám (350 óra)

4. foci csak egy sport, Ronaldo pedig egy hülye (500 óra)

IGEN HASZNOS TANTÁRGYAK:

1. Nem vagyok féltékeny a gyerekemre (50 óra)

2. Kész vacsora ... egy mosolygó feleség (200 óra)

3. Nem viselkedem úgy, mint egy fajankó a feleségem barátai előtt (több mint 500 óra)

4. Hogyan lazítsunk úgy, hogy ne tűnjünk lustának (300 óra)

5. Leküzdeni a távirányító-szindrómát (550 óra)

6. Nem hugyozok mellé (100 óra, gyakorlati foglalkozás videórögzítéssel)

7. Előbb sikerül kielégítenem a feleségem, minthogy elkezdené
tettetni. ( kb. 1500 óra)

8. cipők maguktól soha nem mennek el a cipős szekrényig (800 óra)

9. Hogyan jussunk el a szennyestartóig úgy, hogy útközben nem tévedünk el (50 óra)

10. Hogyan éljünk túl egy náthát agonizálás nélkül (200 óra)

VÁLASZTHATÓ TANTÁRGYAK

1. Emésztési technika, mosogatás közben

2. Agyamba vésem, mely napokon esedékes a szemétlevitel.

3. Konyha - kezdő szint: háztartási gépek: ON (bekapcsolni), OFF (kikapcsolni)

4. Konyha - haladó szint: az első zacskós levesem anélkül, hogy
elforralnám az összes vizet

5. jégkocka tartó megtöltésének veszélyei (diavetítéssel kísért
bemutató)

6. legújabb tudományos felfedezés: főzni, levinni a szemetet nem okoz impotenciát

7. WC ülőke dörrenésmentes lehajtása (videókonferencia a Harvard egyetemmel)

8. Miért nem szükséges a takaró emelgetése, miután megszabadultunk bélgázainktól?

9. Alapvető különbségek a szennyeskosár és a padló között(zeneterápiás laborgyakorlat)

10. Hogyan repül a kávéscsésze a mosogatóig (gyakorlatok David Copperfield irányításával)

11. Érzékeken túli kommunikáció: mentális gyakorlatok azokra az esetekre, amikor világosan elmondják, hogy a keresett dolog a szekrényfiókban van, ne kelljen visszakérdezni, hogy melyik
szekrény,melyik fiókjában.

HÁZIDOLGOZATI TÉMÁK

(A témák nehézsége és összetettsége miatt csak 2 dolgozatot kell beadni)

1. vasaló: a ruhák titokzatos útja a mosógéptől a ruhás szekrényig

2. Én és az elektromosság: a villanyszerelő kihívásának anyagi
előnyei villamossági hibák esetén (a legbanálisabbaknál is!)

3. Miért nem bűntény virágot ajándékozni a nőnek a házasságkötés után?

4. WC papír: a WC papír vajon a papírtartóban jön a világra?

5. Az eltévedt férfi autóvezető is kérhet útbaigazítást a
járó-kelőktől anélkül, hogy impotensnek tűnne

6. Tisztítószerek: adagolás és gyakorlati felhasználási tanácsok a javíthatatlan károk elkerülése céljából

7. A mosógép: a nagy ismeretlen felfedezése

8. Milyen genetikai akadályai vannak, hogy szó nélkül
végignézzük,amint egy nő leparkol...

ayse

Ayse!
Én nem ismertem, tényleg jó! :lol:
Szegény Lili, gyógyuljon meg gyorsan! :(
Remélem most már véget ér nálatok a betegség sorozat!!!!!!!!!!
Sajnálnám, ha pénteken nem találkozhatnánk!
Aloés cuccokról én is jókat hallottam csak, bár elég drágák.

Jucc!
Éljen az új gép! :)

Felébredt Nati, jövök még.

Andi&Nati

KépKép
duda

Ayse!
Én ismertem, de most ugyanolyan jókat rötyögtem rajta, mint először. :lol:
Lilinek itt is jobbulást kívánunk!

Andi!
Voltatok valahol azóta Natival zenebölcsin-tücsökzenén?
Én jövő héten úgy elmennék valahova.

Leszedték ma a gipszet a kezemről, olyan könnyűnek érzem magam, trallala.. :lol: :lol: Igaz még fáj a kezem, nem tudom rendesen használni, de legalább nem zsibbad, mint a műtét előtt.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Tünde!

Haza lehet jönni a kórházból szülés után 1-2 nappal??? Persze, ha a mamával+babával is minden oké.

Nekem is megfordult a fejemben, csak sztem nem lehet. :( Engem is érdekelne, csak mondjuk lehet beparáznék, hogy az újszülöttel vmi gáz van, én lennék a hibás vagy mit tudom én, szóval inkább lelkiismereti kérdés miatt paráznék..

Dóri
Vendég

Tunde :)

Erre en is gondoltam mar, bar meg nem is tervezzuk a kistesot.
Egyebkent kulfoldon sok helyen hazamennek harmadik napon, ez magyar szokas, hogy ot napig bentmaradsz, persze ha barmi indokolja, mindenkepp bent is kell, szerintem is.

Itt (Algir) persze aznap is hazamehetsz ha akarsz :) :)

PPanna es David
ppanna

Na, megint itt vagyok! Natit megint letettem aludni, remélem el is alszik. :) Egész délután akciózik! :(

Tünde, Dóri!
Sztem saját felelősségre haza lehet menni, más kérdés, hogy a bcg oltásra, és ha csinálnak koponya és hasi uh-t vissza kell vinni a babát. A Schöfiben a hazajövetel napján még vért is vesznek a babától, de nem akarok butaságot mondani, nem emlékszem, miért is. :roll:

Tünde!
A dúla miben más, mint mondjuk egy fizetett szülésznő? :roll:

Ildi!
Az oscillobigyót Natinak már adhatom immunerősítés gyanánt, nem tudod? :roll:
Szép neveket választottatok! :)

Márti!
Azóta nem voltunk sehol, pedig én is nagyon mennék! Csak az a baj, hogy sok helyen bérletet kell venni, azt pedig nem szeretnék.
Annyi minden előfordulhat egy ilyen pici mellett, szeretném, ha kötetlenebb lenne a dolog.
Van esetleg ötleted? :)
Örülök, hogy "gipsztelen" lettél! :) Csak ámultam a 22-es topikot olvasva, hogy mi mindent "műveltél" gipsszel a kezeden! :shock: :shock:

Rólunk:
Tök sűrű hetünk van, minden napra jut valami program.
Tegnap nógyógyinál voltam délután. Szerencsére minden rendben, csinált egy rákszűrést, remélem az is oké lesz!
Ma Natit vittem a gyógytornász nőhöz kontrollra. Aranyos volt, nagyon örült, hogy Nati lépked, szerencsére prezentáltuk is a dolgot. Legközelebb dec. elején néz majd rá, azt mondta, 4-6 hét kell ahhoz, hogy a járás stabilizálódjon.
Két esetet említett, amit figyelnem kell a gyerek mozgásán, ha ezek közül bármelyik előfordul, rögtön hívnom kell időpontért!
Az egyik, hogy ha járás közben a nagylábujját befelé hajlítja, a másik pedig, ha lépés előtt félkört ír le a lábával. Ez azt jelenti, hogy még mindig gyenge a csipője.
Bírom benne, hogy ügyes kis csajszim lesz és nem lesz gond! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Dóri, igen, elvileg másnap haza lehet menni, ha minden okés! A babavárós topicomban van egy lány, aki hazament, és már nem tudom, melyik bp-i kórházban, amikor nem volt víz, másnap küldték haza a babákat-mamákat. DE kell egy olyan gyerekorvos, aki elvállal, és beadja az oltást.

Aki (remélhetőleg) az én dúlám lesz, Ő homeopata is, és ahogy találkozgatunk és beszélgetünk, megismer annyira, hogy tudja, mi miért történik a szülés alatt velem (pl: lassú tágulás, vagy megáll a folyamat), és tud segíteni homeós készítményekkel.
A szopiról is olyan érdekeseket mondott, amire én anno nem is gondoltam volna, hogy "baj" lehetett.
Pl: amikor próbáltam növelni a tejmennyiséget, és 1 óra hosszat is cicin volt Zita, kb 2 óránként, az nekem lelkileg elég megterhelő volt, mert én bevallom, halálra untam magam, nem tudtam egész álló nap csak benne gyönyörködni. És így hiába akartam én több tejet, ha nem éreztem jól magam abban a helyzetben, blokkoltam a dolgot.

Andi, bocsi, nem akarok beleszólni, de sztem ha immunerősítést szeretnél Natinak, akkor ne oscillo-t adj neki, hanem immunerősítőt, amit Ildi írt, az Echinacea-t, és úgy, ahogy írta. Én legalábbis ezt adom 1 hete Zitának, és a Cebiont.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ayse

Remélem Lili már sokkal jobban van és az orvosi konzilium sem mondott semmi rosszat.

Tünde, Dóri
Az Imrében van ambuláns szülés. Már aznap, vagy másnap haza lehet jönni. Egyébként az anyukának már szülés után pár órával lehetne (ezt a saját példámon tudom). Ami miatt csak a 4. napon engednek haza az az, hogy az un. PUK vagymi mi vizsgálatot csak a 4. napon lehet megcsinálni. Ez az a vizsgálat amiből valami betegségre lehet következtetni és csak akkor lehet megcsinálni, ha a baba fogyasztott értékelhető mennyiségű anyatejet.
Ha a háziorvosodtól van igazolás, hogy leveszi a vért, vagy visszaviszed a babát 4. napon a kórházba akkor kiengednek, ha semmi komplikáció nincs. Csak mivel a baba sarkából kell kinyomorintani tetemes mennyiségű vért a háziorvosok nem szeretik bevállalni, mert ez tényleg szadista dolog. Én láttam, mert az intenzíven ugyan nagyokosan levették Lacitól a 4. napon, csak nem tudom mi a sz@rnak mikor az 5. napig nem kapott csak teát, meg infűziót. Persze úgy jött vissza a vizsgálat eredménye, hogy az anyatej hiánya miatt nem értékelhető az eredmény. Úgyhogy a doktornéninek kellett levenni, mialatt az aszisztensnő lefogta a visító és rugkapálódzó Lacit. Nem csodálom, hogy nem szívesen válalják.
Másrészt meg szerintem nagyon igaz, amit Ayse mond, hogy kell az a pár nap nyugi, mert ha hazajövünk akkor úgyis bolondokháza lesz itthon. Mondjuk én könnyen dumálok, mert tudom, hogy Bazsi meg Laci totál biztonságban lesz anyukáméknál és ahhoz már amógy is hozzá vannak szokva, hogy napokat ott töltenek.

Duda
Szerintem nyugodtan adhatod megelőzés képpen az oscillobigyót Natinak. Én is adom Lacinak. Meg a cebiont is. A cebionból napi 15 cseppet az oscillot meg egy héten 1 tubust.

Mingyá még folytatom, csak leteszem a srácokat.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!

Látod, én erre a dologra nem is gondoltam a nagy eszemmel. :oops: Mármint a vérvétel sarokból, pedig rémlett valami, hogy ez nem leányálom. :?

És a nyugiban is igazad van, hogy kell az nekünk. Veled együtt én is maximálisan nyugodt vagyok, (én is könnyen dumálok :lol:), ha anyukáméknál vannak a gyerekek, mert minden nap megyünk oda, és ott is minden ugyanúgy megtalálható, mint itthon, és hozzá is vannak szokva. Meg mondom, nálam lelkiismereti kérdés ez, hogy "mondhassam" én "megtettem mindent", hogy orvosok látták a gyerekemet, és elvégezték ott mindent, amit kell, és felügyelet alatt voltunk. Remélem érthető mit akarok ezzel mondani. :)

Dóri

Tünde!
Ez a Te leendő dúlád gyerekorvos is? Merthogy írod, hogy beadná a BCG oltást, vagy félreértettem vmit? :oops:

Dóri
Vendég

Ildi!
És akkor melyik a jobb, az oscillo, vagy a másik? :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

A cebion az csak a c vitamin. Azt én ősztől Bazsinak is adtam mindig.

Dóri

Én amiatt igazából nem aggódnék, hogy a babának esetleg valami baja lesz. Ha valami bajjal születik az szerintem még a megfigyelés alatt kiderül, utána meg 4 naposan szerintem nem kevésbé sérülékeny mint mondjuk 3 naposan. Én inkább a nyugi miatt maradnék bent 4 napot. De ha pl. nem tudnám a fiúkat kire bízni, vagy mondjuk az apjukkal kellene itthon maradni, akkor annyira azért én sem lennék nyugodt. :lol: :lol: Ez most nagy bunkóság ám a részemről, mert persze ha valami programom van, akkor simán rásózom apára a fiúkat. :lol: :lol:

De pl. abba is bele kell gondolni, hogy ha mondjuk besárgul a baba és kék fény alá kell tenni, akkor a kórházban az simán megoldható, viszont ha hazajössz a kicsivel és mondjuk neadjisten vissza kell vinni, akkor már a gyerekágyra nem vesznek fel, hanem csecsemú osztályra kell vinni a babát oda meg egyáltalán nem biztos, hogy be tudsz feküdni vele. Azt meg higyje el mindenki, hogy friss gátsebbel egész nap ott ülni egy baba mellett a kényelmes kórházi székeken hát nem egy leányálom.

Szóval mindent összevetve szerintem az a 4 nap simán kibírható a kórházban. Sok hátulütője van a hazajövetelnek. De az tény, hogy már nagyon sok országban ambuláns a szülés.

Kép
Kép Kép
sildike

Lili "csak" valami hányós-hasmenős vírust szedett össze. De ma már nem volt egyik se! Állítólag 3 nap.

Azt mondta a doktornéni, hogy ha már nem lázas, mehet közösségbe. Na most őt biztosan nem viszem Jucchoz, és Andrissal is csak akkor megyek, ha ő sem kapta el, illetve, ha a talizók azt mondják, hogy mehetünk. Nem szeretném, ha bárkiben rossz érzések merülnének fel!!!
(egyébként csak koradélután érünk oda, mert Lilit nem tudom másképp megszervezni).

ayse

Ayse

Felőlünk nyugodtan jöhettek. Sőt, ha holnap nem lázas Lili, szerintem nyugodtan hozhatod őt is.

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse!

Ez tényleg szörnyű, ami Nálatok mostanában betegségügyben van. :( Csak jobbulást tudok én is kívánni, és tényleg lábaljatok már ki ezekből a hülye kórságokból.

Cebiont alapjáratom én is adom Vikinek, Gergő meg Béres Actival Kidet rág naponta 2x. A kis lökött kivadássza mindig a zöld színűt( zöldalmás) és már csak olyan van, ami "annyira nem finom". :lol:

Ildi!
Én is lepasszolom a gyerekeket simán Petinek, ha dolgom van, és büszke vagyok rá, mert mindent megcsinál. Csak azt nem bírom, amikor Vikire olyan ruhaösszeállítást tud alakítani, hogy... :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: Szóval ki kell neki készíteni, és akkor az is rendben van. :lol: Gergő meg már önellátó, csak azt kell figyelniaz öltözésnél, hogy pl. ne a váltócipőben jöjjön haza a suliból, vagy kabát legyen rajta, meg ilyen számomra alapdolgok. :D
Vendég

Ayse!
Jöttök holnap Ildihez? :) vagy valamit rosszul értettem? Mi sajnos du már nem érünk rá, mert már gergővel program van szokás szerint.
Vendég

Dóri

Az öltöztetést ne is mond. Nálunk ott kezdődik, hogy nem mindig találja el Balázs, hogy melyik gyereknek meylik a ruhája.

A színek még csak ezután jönnek. De ha nem akarok égni, akkor én is inkább kikészítem a cumót. :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Dóri! A dúlám nem gyerekorvos. De ha haza akarok majd jönni, akkor a saját gyerekorvosomtól kell egy igazolás, hogy vállalja a baba fogadását, beadja az oltást, és megcsinálja a vérvételt, amit a kórházban is csinálnak utsó nap.
De félreértés ne essék, nem az Ő javaslata a gyors hazajövetel, ez az én agyamban született meg, nem segített benne senki. :D
Azért úgy gondolom, hogy ha bármi baj lenne a babával, akkor azt észrevenném. Sztem itthon is meg lehet oldani a pihenést, sőt, itthon még inkább, mert nem izgulok Zita miatt, és nem nyitnak rám naponta 10x a látogatók.
Vendég

Tünde

Szerintem otthon Zita mellett garantáltan nem tudnál úgy pihenni, mint Zita nélkül a kórházban. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?